Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Ny Jord – Tidsskrift for naturkritik er et multidisciplinært tidsskrift, der orienterer sig på tværs af århundreder og landegrænser og bringer videnskab, litteratur og kunst side om side i ønsket om at bidrage til en kvalificeret samtale om naturen i en tid, hvor vores forestillinger og idéer om den ændres markant.
Findes i en engelsk udgave – Secret Places (9788793604810) Hvad skal dine gæster se, når der er sat kryds ved verdenskendte ikoner som Amalienborg, Grundtvigs Kirke og Nationalbanken? Arkitekten Marie-Louise Høstbo viser os med denne bog 50 oversete bygninger i og omkring København. Særlige steder, som med garanti vil både overraske og udfordre.Med sit kreative blik deler forfatteren i 50 bygningsportrætter sin entusiasme og respekt for dansk arkitektur. Hun sætter værkerne ind i en historisk sammenhæng og viser, hvordan de er skabt med en omhu i relation til kontekst, materiale og detaljering, som opløser deres samtidighed, så en universel relevans træder frem. De udvalgte værker har en menneskelig skala og appellerer til brugeren — taktilt, finurligt, sanseligt og visuelt. De er alle en væsentlig del af den danske arkitekturtradition, som samfundet i dag er bygget op om, og de er alle holdbare såvel æstetisk som praktisk.Under temaerne Nordisk lys & funktionalisme, Tegl & monolitter, Mønster & farve, Geometri & komposition samt Brutalisme & konkretisme samler forfatteren ypperlige eksempler fra de seneste 90 års moderne danske arkitektur. Detaljer og vinkler peger på nye sammenhænge på tværs af tid, stil og sted, og for arkitekturelskeren vil byen forandre og åbne sig på ny.
Monografi om arkitekten Svenn Eske Kristensen (1905-2000)og hans væsentligste værker op gennem det 20. århundrede.Eske Kristensen var en af Danmarks ypperste og mest produktive arkitekter i efterkrigstiden. Med en nøgtern tilgang og et socialt engagement byggede han alt fra sociale boligbyggerier til store produktionsanlæg. I dag står Eske Kristensen som foregangsmand for byggeriets industrialisering og som en central figur i opbygningen af velfærdssamfundet.Bogen består af tre dele, der ser på Eske Kristensens værker ud fra henholdsvis et historisk og et arkitektonisk perspektiv efterfulgt af en værkfortegnelse. Bogen gennemillustreres af Eske Kristensens egne tegninger, historiske fotos og af fotograf Jens Lindhes fotografier. Bogens forfattere er professor og arkitekt maa, phd. Peter Thule Kristensen og historiker Kenn Schoop.
Ny Jord – Tidsskrift for naturkritik er et multidisciplinært tidsskrift, der orienterer sig på tværs af århundreder og landegrænser og bringer videnskab, litteratur og kunst side om side i ønsket om at bidrage til en kvalificeret samtale om naturen i en tid, hvor vores forestillinger og idéer om den ændres markant.
I 1850’erne blev kurvemøbler fast interiør på det velhavende borgerskabs kursteder og badehoteller. I løbet af 1900-tallet fandt møblerne vej til danske hjem som arkitekttegnede møbler og indskrev sig i historien om ’Danish Modern’. Og for mange danskere rimer kurvemøbler på de klassiske danske sommerhuse, siden møblerne i 1950’erne blev fast interiør i sommerlandets sorte træhuse. I 1970’erne blev kurvemøbler fortrængt af nye måder at indrette sig på. Stål og plastik fandt vej til danske hjem, og kurvemøblerne rykkede igen ud i havestuen og i de sommerhuse, som i mellemtiden var blevet populære i takt med, at danskerne fik bil og mere fritid. Som denne bog viser, har kurvemøbler i dag fået en renæssance som vintagemøbler og som nyproducerede møbler fra Østen.Birgit Lyngbye Pedersen, født 1961, er designhistoriker, billedredaktør og medforfatter til flere bøger, bl.a. om møbelarkitekten Finn Juhl.
Omkring 1970 opstod i Danmark en ny boligform, der havde fællesskab som sit omdrejningspunkt. Den blev kaldt bofællesskab og er siden blevet hædret og udbredt internationalt. Selvom den står som en nyskabelse for sin tid, trækker bofællesskabet tråde tilbage til en lang tradition i dansk boligarkitektur, ligesom den har sit sidestykke i andre kulturer og epoker.'Bofællesskaber – 1970 til i dag' tager fat på den fornyede interesse for livet i et fælles hjem, som ikke mindst skyldes det store fokus på bæredygtig levevis. Det er en boligform, som tilsyneladende både kan opfylde vores individuelle behov og positivt påvirke de samfundsmæssige og globale udfordringer, som vi står overfor.I 'Bofællesskaber' undersøger en række eksperter på området både tidligere, nuværende og kommende bofællesskaber i Danmark. Bogen belyser overordnede perspektiver og dykker ned i 20 udvalgte bofællesskaber fra de seneste fem årtier.Michael Asgaard Andersen er Ph.d. og lektor på Det Kgl. Akademi, Arkitektskolen i København. Han har tidligere udgivet 'Jørn Utzon – arkitekturens tilblivelse og virke'. Bogens fotografier er taget af arkitekturfotograf Laura Stamer.Foruden Michael Asgaard Andersen har Anette Høite Hansen, Henrik Gutzon Larsen, Mette Boisen Lyhne, David Tapias Monné, Anu Siren og Mark Vacher skrevet bogens kapitler.
Hvad skal dine gæster se, når der er sat kryds ved verdenskendte ikoner som Amalienborg, Grundtvigs Kirke og Nationalbanken? Arkitekten Marie-Louise Høstbo viser os med denne bog 50 oversete bygninger i og omkring København. Særlige steder, som med garanti vil både overraske og udfordre.Med sit kreative blik deler forfatteren i 50 bygningsportrætter sin entusiasme og respekt for dansk arkitektur. Hun sætter værkerne ind i en historisk sammenhæng og viser, hvordan de er skabt med en omhu i relation til kontekst, materiale og detaljering, som opløser deres samtidighed, så en universel relevans træder frem. De udvalgte værker har en menneskelig skala og appellerer til brugeren — taktilt, finurligt, sanseligt og visuelt. De er alle en væsentlig del af den danske arkitekturtradition, som samfundet i dag er bygget op om, og de er alle holdbare såvel æstetisk som praktisk.Under temaerne Nordisk lys & funktionalisme, Tegl & monolitter, Mønster & farve, Geometri & komposition samt Brutalisme & konkretisme samler forfatteren ypperlige eksempler fra de seneste 90 års moderne danske arkitektur. Detaljer og vinkler peger på nye sammenhænge på tværs af tid, stil og sted, og for arkitekturelskeren vil byen forandre og åbne sig på ny.
Nu kommer de næste to bind i en bogserie om ny dansk arkitektur. Gennem 10 bind vil serien give et vitalt signalement af den nyeste danske arkitektur. Hvert bind udfolder et enkelt bygningsværk og portrætterer derigennem tegnestuen bag. De 10 bygninger repræsenterer desuden 10 aktuelle temaer i tidens arkitekturdebat. Gennem et essay og et dybdegående interview med arkitekten, kommer man helt tæt på. Samtaleformatet vil sikre en uformel beskrivelse, mens essayet vil supplere med baggrundsviden.”LEGO House er nok den bygning i hele vores karriere, hvor der er den største sammenhæng mellem form og indhold,” siger stjernearkitekten Bjarke Ingels. Den opsigtsvækkende LEGO House bygning midt i Billund er bygget op af 21 store klodser omkring et åbent torv i midten. Det skal både fungere som det sted, hvor ’LEGO-pilgrimme’ fra hele verden kan mødes, og som et sted, hvor indbyggerne i Billund frit kan skrå igennem eller opholde sig i.Over torvet er der så 12 forskellige gallerier, der viser forskellige vinkler på LEGOs filosofi om ’læring gennem leg’.
Børge Mogensen – Simplicity and Function er den engelsksprogede udgave af Børge Mogensen – møbler med holdning, der udkom sidste år på Strandberg Publishing. Bogen placerer den danske møbelarkitekt som formgiver og kritiker i sin samtid. Børge Mogensen var en af Danmarks mest betydningsfulde møbelarkitekter, og i mere end 30 år skabte han møbler, der siden kom til at gå under betegnelsen klassikere.Bogen gennemgår Mogensens spændende arbejdsmetoder, ligesom den præsenterer hans kendte og populære møbler.Værket er rigt illustreret med arbejdstegninger, skitser, fotos af Børge Mogensens møbler og huse samt fotografier fra privatlivet.
I 'Drømmenes København' fører Holger Dahl os igennem den urealiserede arkitekturs København. Vi husker det, som var engang. Men hvad med alt det, der aldrig blev? Idéer, der kunne have forandret byen på godt og ondt. Nogle har vi lykkeligt undgået, mens andre på spektakulær vis udfordrer, hvad byen kunne have været i dag. Med Holger Dahl som kyndig guide ledes vi igennem en forestillet by, der rummer Jørn Utzons svømmehal ved Søerne, en mur af BIG-boliger langs Kløvermarken og Theo Bjergs udbygning til SMK. Den offentlige hukommelse er ubarmhjertigt kort, og sjældent skænker vi det ikke-byggede mange tanker. Det hukommelsestab udfordrer 'Drømmenes København'. Hvilke kvaliteter og ambitioner havde de urealiserede projekter? Valgte vi altid den rigtige løsning?
Arkitektur kan overraske, forundre og gøre os nysgerrige på mere. Den kan – særligt når vi går helt tæt på – formidle fortællinger om kreative arkitekter, visionære bygherrer, dygtige håndværkere og skildre sammenhænge på tværs af tid i en evigt foranderlig verden.Marie-Louise Høstbo tager dig med på en arkitektonisk opdagelsesrejse gennem 35 bygningsværker i det midtjyske – fra Ebeltoft i øst til Vemb i vest og fra Skive i nord til Askov i syd. Hemmelige steder – Arkitektens guide til særlige bygningsværker i det midtjyske viser dig de særlige detaljer og oversete historier, der ligger gemt i bygninger af høj arkitektonisk værdi på turen gennem Jylland.Forfatter og fotograf Marie-Louise Høstbo er arkitekt MAA. Hun har gennem mange år beskæftiget sig som design- og arkitekturspecialist. Høstbo arbejder med formidling af dansk design og arkitektur i ord og billeder.
Et storværk, der samler nutidens hovedværker i dansk arkitektur. Gennem det seneste årti har de danske arkitekter igen slået deres navn fast på den internationale arkitekturhimmel – med blandt andre Bjarke Ingels, Dorte Mandrup og Lene Tranberg i spidsen. Med udgangspunkt i ti bygningsværker af ti tegnestuer er 'Ny Dansk Arkitektur' en milepæl, der stiller skarpt på hvad det er, der gør dansk arkitektur til noget særligt i disse år. Gennem interviews, essays, nyoptagelser og et rigt tegningsmateriale giver bogen et solidt indblik det, der ligger til grund for dansk arkitekturs nye guldalder. Bogen er en samlet udgave af bogserien 'Ny Dansk Arkitektur 1-10', der er udkommet gennem de seneste fem år. Med sine 992 sider er værket den største samlede dokumentation af en nyeste danske arkitektur i anledning af København som UNESCO Arkitekturhovedstad 2023.
En smuk, rigt illustreret bog om væver og kunsthåndværker Puk Lippmanns liv og arbejde, der tager læseren med på en taktil rejse i vævningens univers.Puk Lippmann (f. 1945) er lige dele orden og kaos. Kaos som en indvendig uro og kraft, der får struktur og orden ved væven. En kreativ ild, der har givet hende en lang og markant karriere med stedsspecifikke udsmykninger, værker og udstillinger i nogle af landets mest ikoniske og historiske bygninger som Glyptoteket, Thorvaldsens Museum og Ribe Domkirke.ORDEN OG KAOS portrætterer Puk Lippmann som væver og menneske. Som sammensat, stålsat og sfærisk i sin måde at fortolke tekstilers lethed og tyngde. Ved at gå klassisk til værks, men ukonventionelt i tråd, tykkelse og farvesætning har Lippmann formået at give det vævede tekstil tredimensionelle perspektiver. Puk Lippmanns største styrke er hendes evne til at tænke rummets formål, farver og muligheder sammen med tekstilets, så helheden overgår hver enkelt del og smelter sammen til en fuldendt oplevelse.ORDEN OG KAOS består af både personlige og faglige tekster, der sammen med en detaljerig billedside og nedslag i Lippmanns mange stedsspecifikke værker- og udsmykninger, tager læseren med ind i et fag og et håndværk med uanede fortolkningsmuligheder. Et fag, der både er tekstilt håndværk, hårdt arbejde og en naturlig del af de flestes hverdag.Bogen består af bidrag fra kurator, redaktør og skribent Charlotte Jul (f. 1971), kunsthistoriker og fhv. direktør for Kunstindustrimuseet Bodil Busk-Laursen (f. 1941), arkitekt, ph.d. og lektor ved Kunstakademiets Arkitektskole Merete Ahnfeldt-Mollerup (f. 1963) samt Puk Lippmann selv.
Anvendelsen af malematerialer, maleteknikker og dekorationer på og i bygninger har afgørende betydning for, hvordan vi oplever arkitekturen.Udviklingen inden for malematerialer og teknikker kom i perioden 1900-2000 til at sætte et tydeligt præg på erhvervsejendomme, offentlige bygninger og private boliger i Danmark.Denne bog handler om, hvordan og hvorfor denne udvikling fandt sted.I bogen undersøger Johanne Bornemann Mogensen et repræsentativt udvalg af danske bygningers oprindelige farvesætninger og dekorerede overflader, og hun beskriver og analyserer de anvendte malematerialers teknologiske udvikling og teknikker i lyset af stilhistorien, den samfundsmæssige udvikling og danske maleres arbejdsforhold i perioden.Malet er rigt illustreret med nye optagelser af arkitekturfotograf Roberto Fortuna.Bogen udkommer i år i anledning af Københavns Malerlaugs 400-års jubilæum og giver som den første i en dansk sammenhæng et samlet bud på anvendelsen af malematerialer og teknikker i det 20. århundredes arkitektur.Johanne Bornemann Mogensen, født 1975, er konservator på Nationalmuseet med speciale i den malede og udsmykkede arkitekturarv i Danmark.
Ny bog om dokumenteret bæredygtigt byggeri fra Lendager. Lendager Group fik Konstruktørprisen for at være en af byggebranchens frontløbere inden for bæredygtigt byggeri, genbrug og genanvendelse af byggematerialer. Med Upcycle Studios og Ressourcerækkerne i Ørestaden har Lendager Group taget teten og bevist, at det via nye leverandører, alternative løsninger og fleksibel arkitektur er muligt at lave forretning på at upcycle byggematerialer og tænke brug af restmaterialer ind i nybyggeri fx ved at genbruge hele murfelter og glas fra kasserede termoruder på nye måder. Bogen er en grundig dokumentation af tegnestuens arbejde med at flytte byggebranchen i en mere klimavenlig retning. Gennem billeder, interviews og essays dokumenterer forfatterne at det er muligt at lave arkitektur af højeste kvalitet, der er bæredygtigt
I Retsteknisk arkitektur tager Eyal Weizman læserne fra droneangreb i Afghanistan til interneringslejre i Syrien og fra bombeattentater i Gaza til bjergene i Guatemala. Med detaljeret dokumentation præsenterer bogen en æstetisk og visuelt udfordrende undersøgelsespraksis, der intervenerer direkte i virkeligheden. Eyal Weizmans forskningsgruppe Forensic Architecture arbejder for at stille de ansvarlige for menneskerettighedsbrud til regnskab. Ved virtuelt at rekonstruere gerningssteder, bombede bygninger og udpinte landskaber skaber gruppen rammerne for nye erkendelser og vidnesbyrd.Eyal Weizman (f. 1970) er britisk-israelsk arkitekt og professor ved Goldsmiths, University of London. Forensic Architecture har bidraget med bevismaterialer til bl.a. Amnesty International og Human Rights Watch og udstillet sine modeller og efterforskninger på Tate Britain, Louisiana, og documenta.Bibliotek for ny kunstteori er en række oversættelser af international kunst- og kulturteori. Projektet er et samarbejde mellem Ny Carlsbergfondet og Informations Forlag.
How did you do that drawing? What software did you use? You may have found yourself asking these questions about a striking architectural drawing. In recent years, social media has become a primary source of expression for architects and designers, yet there isn¿t always the means to find out how their works became reality.
Bispebjerg Hospital i København har et helt enestående haveanlæg, der siden indvielsen i 1913 har givet patienter, ansatte og besøgende mulighed for at finde ro.Den smukke have, der hver dag giver patienter og pårørende et pusterum, har siden 2019 været under kærlig behandling af landskabsarkitekt Charlotte Skibsted og arkitekt Erik Brandt Dam, som har samarbejdet om at bevare havens særlige ånd. Sammen har de med støtte fra A.P. Møller Fonden givet Martin Nyrop og Edvard Glæsels mesterlige haveanlæg nyt liv.‘Helende haver’ giver et indblik i havernes historie og frednings-værdier, og i hvordan arkitekterne har arbejdet. Den er samtidig en dokumentation af de konkrete ændringer, der er blevet udført med nænsom hånd.
Hvor langt til kiosken eller din yndlingscafe? Kan dine børn gå i sikkerhed til skolen, uden at de skal køres? Kan du spadsere eller cykle til arbejdet? Skal vi bandlyse biler fra nabolaget eller bare gøre bilerne unødvendige? Hvor mange træer kan du se fra vinduet? Alle de ovennævnte kan give et meget mere beboeligt bymiljø, hvis de besvares rigtigt. De er også med til at reducere CO2 emissionerne betragtelig meget. Den nye bog, Creating Compact Cities, viser vejen frem. Forfatteren er Frederick Rickmann, en prisvindende urban designer, arkitekt og designer i Danmark. Løsningen, siger Rickmann, er at byerne skal designes mere kompakt. Tættere og mere beboelige men med flere detaljer, der beskytter sikkerhed og privatliv. Bogen illustrerer eksempler på, hvordan man gør det fra mere end 40 byer over hele planeten.Klimakrisen og den post-pandemiske periode har virkelig kastet mange udfordringer op for befolkninger verden over. Tankeløse bymæssige udvidelser og svag planlægning har gjort vores byer til lokomotiver for forurening og psykisk dårligt helbred. Creating Compact Cities er en stærk innovativ debatbog om, hvordan vi kan begynde at rette op på tingene. Den bliver måske én af de mest indflydelsesrige skandinaviske bøger om urban design siden arkitekt Jan Gehl's bog "Livet mellem husene" i 1971. Dette er en international bog skrevet på engelsk og i en stil, der vil appellere til den normale læser. Den omhandler komplekse budskaber, men på en måde, hvor de involverede spørgsmål er forståelige. Og når de er forståelige, bliver udfordringerne overkommelige. På en måde har denne bog om urban design samme offentlige appel for almindelige læsere som Stephen Hawkings "A brief History of Time" har om kosmisk fysik.Bogen er en hybridbog. Initiativerne og ideerne bæres af en tekstbalance og en rigdom af fotografier. På mange måder er denne nye skrivestil blevet sammenlignet med en fysisk Instagram. En fornøjelse at rulle igennem og alligevel med en høj taktil kvalitet.248 sider af debat, ny tænkning og svar. Frederick Rickmann er heller ikke tilbageholdende med at takle vanskelige spørgsmål som bymæssig fattigdom og forfaldende ruiner. Her er næring til din fantasi. Hvis du bor i en by, har du brug for denne bog.ENGLISH RESUME If you live in a city then you need to read this book. Cities have become the locomotives of pollution. City spread generates commuting which is a giant factor in CO2 emissions. Add in the largely fossil fuel-based energy consumption from heating and air-conditioning and you have all the ingredients of a disaster. When the added impact of city life in human terms is taken into account, then it becomes obvious that a new way has to be found. This book is about how we start to fix it all — starting with changing the cities that we do have into compact cities.
En præsentation af billedhuggeren Laila Westergaard og hendes mange kunstværker. Rigt illustreret.Bogen går systematisk til værks og giver et kapitler til hver af de forskellige genrer, som Laila Westergaard har beskæftiget sig med. Først den umiddelbart uprætentiøs form for skulptur, nemlig karret. Dernæst relieffet, så følger Laila Westergaards hovedgenre, skulpturen. I det næstsidste kapitel belyses det foreløbige hovedværk, Gødstrup Hospitalskirke, hvor samarbejdet mellem Laila Westergaard og arkitektfirmaet Friis & Moltke fra begyndelsen af drejede sig om at udvikle et Gesamtkunstwerk, dvs. en helhed, der omfattede alle elementer i en luthersk kirke. Bogen om Laila Westergaards kunst slutter med en gennemgang af hendes udsmykninger af fællesgrave og udformning af gravsten.
Presents 40 case studies of detailing on the construction projects. Featuring over 150 color drawings and photos, this title includes detailing case studies from the UK, on big and small architectural projects. It is suitable for the professional architects.
Nu kommer de næste to bind i den populære bogserie om ny dansk arkitektur. Gennem 10 bind vil serien give et vitalt signalement af den nyeste danske bygningskunst. Hvert bind udfolder et enkelt bygningsværk og portrætterer tegnestuen bag. De 10 bygninger repræsenterer desuden 10 aktuelle temaer i tidens arkitekturdebat. Gennem et essay og et dybdegående interview med arkitekten, kommer man helt tæt på. Samtaleformatet sikrer en uformel beskrivelse, mens essayet supplerer med baggrundsviden.Det nye Hammershus Besøgscenter er tegnet af Arkitema og Christoffer Harlang. Bygningen, som spændstigt og diskret indskriver sig i landskabet omkring den gamle borgruin, er et sjældent eksempel på et moderne gesamtkunstwerk, hvor arkitekturen sammen med den specialdesignede indretning skaber en vellykket helhedsoplevelse. Bygningens rene linjer og det rå indre af beton og egetræ suppleres på fornem vis af Harlangs inventar, som består af alt fra borde, reoler og dørhåndtag til lamper, lysestager og salt- og pebersæt i cafeen – og endda et læskur ved busholdepladsen.
Nu kommer de næste to bind i en bogserie om ny dansk arkitektur. Gennem 10 bind vil serien give et vitalt signalement af den nyeste danske arkitektur. Hvert bind udfolder et enkelt bygningsværk og portrætterer derigennem tegnestuen bag. De 10 bygninger repræsenterer desuden 10 aktuelle temaer i tidens arkitekturdebat. Gennem et essay og et dybdegående interview med arkitekten, kommer man helt tæt på. Samtaleformatet vil sikre en uformel beskrivelse, mens essayet vil supplere med baggrundsviden.Moesgaard Museums skrånende taglandskab med græs og mos gør museet til et markant ikon i det historiske landskab. Om sommeren bliver der spillet teater, kørt cykelløb og holdt vikingemarked på taget. Om vinteren transformeres skråningen til Danmarks mest besøgte kælkebakke. Taget er blevet taget i brug på måder, der langt overstiger vores forventninger. Som en invitation fra fortiden rejser museet sig fra den jyske muld og inviterer gæsterne indenfor, hvor udstillingsrummene er designet som terrasser, der åbenbarer sig som lag i en arkæologisk udgravning.
This book presents select proceedings of National Conference on Advances in Sustainable Construction Materials (ASCM 2020) and examines a range of durable, energy-efficient, and next-generation construction materials produced from industrial wastes and by-products. The topics covered include sustainable materials and construction, innovations in recycling concrete, green buildings and innovative structures, utilization of waste materials in construction, geopolymer concrete, self-compacting concrete by using industrial waste materials, nanotechnology and sustainability of concrete, environmental sustainability and development, recycling solid wastes as road construction materials, emerging sustainable practices in highway pavements construction, plastic roads, pavement analysis and design, application of geosynthetics for ground improvement, sustainability in offshore geotechnics, green tunnel construction technology and application, ground improvement techniques and municipal solid waste landfill. Given the scope of contents, the book will be useful for researchers and professionals working in the field of civil engineering and especially sustainable structures and green buildings.
Double carbon targets have been one of the most motivations and targets for Chinäs social and economic development. Building is one of the most important sectors to achieve energy savings and emission reductions. This book focuses on Chinäs building energy usage and CO2 emissions, discusses the status quo of Chinäs building energy of four categories, their characteristics and technologies to improve energy efficiency and achieve zero-carbon emissions. Specifically, this book in 2021 discussed the pathways to achieve carbon neutrality targets for Chinäs building sector. This book also analyzed the energy mix, energy intensity, and technology perspectives to implement energy and carbon targets in urban residential building areas. This book consists of large-scale survey data, monitoring data and case studies. The discussion on technologies and policies is supported by a variety of evidence and continuous research for more than ten years. The information, data and policy suggestions will interest readers all around the world who work in energy, climate change, engineering and building science areas.
This book presents best selected research papers presented at Innovation in Sustainable Energy and Technology India (ISET 2020), organized by Energy Institute Bangalore (A unit of RGIPT, an Institute of National Importance), India, during 3¿4 December 2020. The book covers various topics of sustainable energy and technologies which includes renewable energy (solar photovoltaic, solar thermal and CSP, biomass, wind energy, micro hydro power, hydrogen energy, geothermal energy, energy materials, energy storage, hybrid energy), smart energy systems (electrical vehicle, cybersecurity, charging infrastructures, IOT & AI, waste management, PHEV (CNG/EV) and mobility (smart grids, IOT & AI, energy-efficient buildings, mart agriculture).
This book contains selected papers presented at the First International Symposium on Sustainable Energy and Technological Advancements (ISSETA 2021), which was organized by the Department of Electrical Engineering, NIT Meghalaya, Shillong, India, during September 24¿25, 2021. The topics covered in the book mainly focuses on the cutting-edge research domain with respect to sustainable energy technologies, smart building, integration, and application of multiple energy sources; advanced power converter topologies and their modulation techniques; and information and communication technologies for smart microgrids.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.