Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Arkitektur: professionel praksis

Her finder du spændende bøger om Arkitektur: professionel praksis. Nedenfor er et flot udvalg af over 143 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Arkitektarbejde.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - København under forvandling
  af Karsten Ifversen
  273,95 kr.

  København bliver tættere og højere end nogensinde før. Hvordan fungerer byens nye højhuse, hvordan bidrager de til livet omkring sig, og hvad gør arkitekturen for at mod- eller medvirke til byens stigende sociale ulighed? Mens vi samler os stadig flere på samme plads, stiger afstanden mellem rig og fattig.KAPITALEN handler om, hvordan hovedstadens arkitektur, bygninger og rum ændrer sig i denne situation. Foruden en indlevet præsentation af Københavns nye bydele byder bogen på klartseende analyser af, hvad arkitekturen gør, socialt og økonomisk, for byen omkring den.KAPITALEN er skrevet af Karsten R.S. Ifversen, arkitekturredaktør ved dagbladet Politiken, med nyoptagelser af den prisbelønnede arkitektur-fotograf Jens Markus Lindhe.

 • - velfærdsarkitekten
  af Peter Thule Kristensen, Kenn Schoop & Jens Markus Lindhe
  244,95 kr.

  Monografi om arkitekten Svenn Eske Kristensen (1905-2000)og hans væsentligste værker op gennem det 20. århundrede.Eske Kristensen var en af Danmarks ypperste og mest produktive arkitekter i efterkrigstiden. Med en nøgtern tilgang og et socialt engagement byggede han alt fra sociale boligbyggerier til store produktionsanlæg. I dag står Eske Kristensen som foregangsmand for byggeriets industrialisering og som en central figur i opbygningen af velfærdssamfundet.Bogen består af tre dele, der ser på Eske Kristensens værker ud fra henholdsvis et historisk og et arkitektonisk perspektiv efterfulgt af en værkfortegnelse. Bogen gennemillustreres af Eske Kristensens egne tegninger, historiske fotos og af fotograf Jens Lindhes fotografier. Bogens forfattere er professor og arkitekt maa, phd. Peter Thule Kristensen og historiker Kenn Schoop.

 • af Carsten Thau & Kjeld Vindum
  452,95 kr.

  -

 • - Et portræt af huse tegnet af Lundgaard & Tranberg
  af Karsten Ifversen
  273,95 kr.

  Vibrationer finder sted i og omkring bygninger. Gennem værker af Lundgaard & Tranberg Arkitekter viser Politikens arkitekturredaktør Karsten Ifversen, hvilken kunstart, det er at få arkitektur til at vibrere på stedet, i menneskene og med tiden. Med et filosofisk blik og i klart sprog besvarer han spørgsmålet: Hvad er god arkitektur?Tænk på Det kongelige Teaters skuespilhus ved vandet. Tænk på det cirkelrunde Tietgen Kollegiet i Ørestad. Tænk på CBS’ Kilen på Frederiksberg eller SEB Bank og Pensions hovedsæde ved Kalvebod Brygge. Alle byggerier, der forholder sig til, inddrager og tilfører omgivelserne, de er opført i, nye kvaliteter.“De tager udgangspunkt i en nordisk tradition og stedets betingelser, men deres vilje til at forny arkitekturen overskrider helt det blot lokale og bringer dem i klasse med nogle af verdens førende tegnestuer”, skriver Karsten R.S. Ifversen i bogen, hvor han forsøger at få greb om, hvad det er ved disse huse, der gør Lundgaard & Tranberg til tidens mest betydelige danske tegnestue.Med fotografier af Jens Lindhe.

 • - Byg, tegn & lær
  af Malene Abildgaard & Julie Dufour
  200,95 kr.

  I 2018 ville den verdenskendte arkitekt Jørn Utzon være fyldt 100 år, og det markerer Strandberg Publishing med en smuk og nytænkende bog henvendt til børn om den store danske kulturpersonlighed. Med Jørn Utzon som guide inviteres børn – og deres forældre – til at gå på opdagelse i arkitektens legende og eksperimenterende univers og til selv at prøve kræfter med at formgive og bygge. Jørn Utzon er et oplagt valg som guide for børn ind i arkitekturens verden, fordi hans arbejdsmetode minder så meget om børns tilgang til verden og deres måde at opleve og tilegne sig erfaringer på: åbenhed over for nye og på papiret tilsyneladende umulige idéer, udforskning og eksperimenterne og ikke mindst nysgerrighed. Gennem 15 udvalgte værker formidles arkitekturen og dens fagtermer og redskaber samt Utzons inspirationskilder. Til hvert kapitel er knyttet letforståelige vejledninger til bygge- og konstruktionsopgaver, som børnene enten alene eller sammen med deres forældre kan bruge til at udforske Utzons univers med.

 • - De bevarer Danmark
  af Louise Svanholm & Suste Bonnén
  310,95 kr.

  Alle der passer på vores fredede bygninger – og dem er der omkring 9.000 af i Danmark – fortjener i virkeligheden at blive fejret og bygningerne vist frem,så alle kan fornemme, at det at forstå vores umistelige bygningsværdier går på tværs af historien, selvom skønheden skifter udtryk gennem tiderne.Med Elskede huse viser fotograf Susten Bonnén og forfatter Louise Svanholm 53 ’nye’ gamle bygninger. Hovedmotivet er det særlige samspil, der er mellem de historiske bygninger og æstetikken som en sanseligerfaring, der styrker vores fornemmelse af, hvem vi er, og hvor vi kommer fra.Elskede huse er bind 2 om den danske kulturarv set gennem vores fredede bygninger. Bogen hylder de mennesker, der bruger deres liv på at vedligeholde og bevare vores bygningskultur på en sådan måde, at husene får nye funktioner og muligheder, der passer til nutiden og det omgivende samfund.Bind 1: De bevarer Danmark – kærlighed til fredede huse udkom i 2014.

 • - Nykredit Fonds Arkitekturpriser 2007-2019
  af Kristoffer Lindhardt Weiss & Michael Juul Holm
  200,95 kr.

  Nykredit Fonds Arkitekturpris er Skandinaviens største arkitekturpris. Hvert år uddeles den, sammen med en bæredygtighedspris og en motivationspris, til en arkitekt eller tegnestue, hvis arbejde bidrager væsentligt til at højne kvaliteten i vores byggede omgivelser. Priserne er på 1 million kroner. Bogen Positioner i ny dansk arkitektur præsenterer de seneste 13 års prismodtagere og tegner et unikt, opdateret portræt af den allernyeste arkitektur, som den former sig netop nu. De 13 prisvindende tegnestuer er interviewet af skribent og redaktør Michael Juul Holm i et levende og lettilgængeligt sprog. Bogen rummer desuden et nyt essay af forlagsdirektør på Arkitektens Forlag Kristoffer Lindhardt Weiss. Bogen er rigt illustreret med mere end 130 fotografier af ny arkitektur fra Danmarks vigtigste tegnestuer, såsom BIG, COBE, SLA og Dorte Mandrup. Derudover præsenterer den også 2019’s spritnye prismodtagere.

 • af Kristoffer Lindhardt Weiss
  200,95 kr.

  Nu kommer de næste to bind i en bogserie om ny dansk arkitektur. Gennem 10 bind vil serien give et vitalt signalement af den nyeste danske arkitektur. Hvert bind udfolder et enkelt bygningsværk og portrætterer derigennem tegnestuen bag. De 10 bygninger repræsenterer desuden 10 aktuelle temaer i tidens arkitekturdebat. Gennem et essay og et dybdegående interview med arkitekten, kommer man helt tæt på. Samtaleformatet vil sikre en uformel beskrivelse, mens essayet vil supplere med baggrundsviden.”LEGO House er nok den bygning i hele vores karriere, hvor der er den største sammenhæng mellem form og indhold,” siger stjernearkitekten Bjarke Ingels. Den opsigtsvækkende LEGO House bygning midt i Billund er bygget op af 21 store klodser omkring et åbent torv i midten. Det skal både fungere som det sted, hvor ’LEGO-pilgrimme’ fra hele verden kan mødes, og som et sted, hvor indbyggerne i Billund frit kan skrå igennem eller opholde sig i.Over torvet er der så 12 forskellige gallerier, der viser forskellige vinkler på LEGOs filosofi om ’læring gennem leg’.

 • af Kristoffer Lindhardt Weiss
  200,95 kr.

  Nu kommer de første to bind i en bogserie om ny dansk arkitektur. Gennem 10 bind vil serien give et vitalt signalement af den nyeste danske arkitektur. Hvert bind udfolder et enkelt bygningsværk og portrætterer derigennem tegnestuen bag. De 10 bygninger repræsenterer desuden 10 aktuelle temaer i tidens arkitekturdebat. Gennem et essay og et dybdegående interview med arkitekten, kommer man helt tæt på. Samtaleformatet vil sikre en uformel beskrivelse, mens essayet vil supplere med baggrundsviden. Bind 2 præsenterer tegnestuen Cobes transformation af en gammel silo i København NV til luksuriøse ejerlejligheder (2017). Transformation af eksisterende bygninger til nye formål vil være en af de store udfordringer i fremtidens byer, og Cobe har løst denne opgave på forbilledlig vis.

 • af Nils-Ole Lund
  229,95 kr.

  De danske landskaber ændrer sig hastigt som konsekvens af jordbrugets udvikling, og fordi bosætning, friluftsliv, turisme, naturforvaltning, klimatilpasning, vandressourceforvaltning har fået stigende betydning. Der er pres på arealanvendelsen og dermed udfordringer for det åbne lands planlægning. Bogen viser, hvordan vi får sat indretningen af fremtidens landskaber på en tværfaglig dagsorden. Den retter sig bredt mod både planlæggere og forvaltere af vore kulturlandskaber og den brede skare af organisationsfolk, ejere og brugere, som til daglig er optaget af landskabernes beskyttelse og benyttelse.

 • af Robert Klanten, Rosie Flanagan & Daisy Woodward
  446,95 kr.

  Das beste aus der Architektur von heute und die wichtigsten Projekte und Themen für die Welt von morgen - zusammengestellt von der weltweit meistbesuchten Website für Architektur.ArchDaily ist die beliebteste Architektur Webseite der Welt und eine echte Institution. ArchDaily's Guide to Good Architecture zeigt eine Vielzahl der besten Architekturprojekte unserer Zeit. Basierend auf den "Zehn Prinzipien guter Architektur" stellt das Buch klar, was die Baukunst heutzutage und in Zukunft leisten muss. Das Spektrum des Buchs reicht von aktuellen Bautrends über visionäre Projekte hin zu den aufstrebenden Talenten. Sie alle treibt das Gleiche an: die Welt von morgen zu erschaffen.

 • - A portrait of houses designed by Lundgaard & Tranberg Architects
  af Karsten R.S. Ifversen
  273,95 kr.

  Vibrations narrates from within and around buildings. Through works by the Danish drawing office Lundgaard & Tranberg Architects, the architecture editor of the newspaper Politiken, Karsten R.S. Ifversen, examines the art of making architecture vibrate on the spot, in human beings and with its time. With a philosophical gaze and in clear language, he answers the question: What makes good architecture?To examine this, Ifversen attempts to grasp what it is about Lundgaard & Tranberg that makes them the most influential Danish drawing office of our time. In the foreword, Karsten R.S. Ifversen writes: “They take their point of departure in a Nordic tradition and the conditions of the place, but their will to renew architecture transcends the merely local and places them in a class with some of the world’s leading drawing offices.”Photos by Jens Lindhe.The rights of this book belongs to Hatje Cantz.

 • af Kathleen Kewley
  178,95 kr.

  Learn how architecture, engineering, and construction (AEC) firms work to improve sustainability objectives and advance new ideas about creating more livable cities, workplaces, and campuses as they create greater operational efficiency.Location intelligence is changing how land development and large infrastructure projects take shape. From new residential construction to planning a modern urban experience to building a high-speed rail system, a geographic approach helps pave the way to better, more sustainable designs.In Designing Our Future: GIS for Architecture, Engineering & Construction, see how the AEC industry is implementing geographic information systems (GIS) to improve workflows, bring context to large undertakings, and increase collaboration between governments, contractors, partners, and the public. With GIS, architects, engineers, and construction professionals are discovering new efficiencies, gaining deeper insights about complex projects, and transforming the way they plan, design, build, and operate in the built and natural environments.In this collection of case studies and "e;how to"e; guidance, gain an overview of how GIS was used to:Reduce the carbon footprint and mitigate future climate-related damage from a cross-country, high-speed rail project in the USDocument all above and below ground assets such as utility services, electric, gas, surface water and sewer drainage for a local transportation agencyPlan maintenance for and respond to hazards from aging structures and vulnerable hillsides using drones in JapanDesigning Our Future: GIS for Architecture, Engineering & Construction also includes a "e;next steps"e; section that provides ideas, strategies, tools, and actions to help jump-start your own use of GIS. A collection of online resources, including additional stories, videos, new ideas and concepts, and downloadable tools and content, complements this book.

 • - Women, Gender and Architecture in Denmark 1930-1980
  af Jannie Rosenberg Bendsen, Henriette Steiner & Svava Riesto
  397,95 kr.

 • - Om kvinder, køn og arkitektur i Danmark 1930-1980
  af Jannie Rosenberg Bendsen, Henriette Steiner & Svava Riesto
  273,95 kr.

 • af Donna Kacmar
  339,95 - 1.272,95 kr.

 • af James Novak, Olaf Diegel & Jennifer Loy
  403,95 - 1.467,95 kr.

 • af Lindsey Wikstrom
  366,95 - 1.467,95 kr.

 • af Rory Olcayto & Andrew Beharrell
  1.467,95 kr.

 • af Leonie Sandercock
  403,95 kr.

 • af Esther Charlesworth & John Fien
  366,95 kr.

 • af Haresh Lalvani
  427,95 kr.

 • af The Architectural League of New York
  183,95 kr.

 • af Natascha Meuser & Jürgen Lange
  1.345,95 kr.

  The task of designing a large aquarium pre­­sents architects with a multiplicity of chal-lenges: the fundamental elements of interior design - light, colour, and surfaces - must be meshed with special requirements concerning building technology. This book takes a comprehensive look at the development of architecture and display methods for artificial underwater worlds. Based on analysis of more than 50 historical and contemporary buildings, the editors formulate ten parameters to serve as guidelines in the design of future buildings. The aim of this publication is to provide architects and their clients, zoologists and operators of large aquariums, with planning parameters and quality criteria to help them in designing a sustainable aquarium.

 • af Rene Thibault
  814,95 kr.

 • af Tevin Bennett
  740,95 kr.

 • af Virginia I Smith
  579,95 kr.

 • af Jake Rudin & Erin Pellegrino
  305,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.