Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Arkitektur: professionel praksis

Her finder du spændende bøger om Arkitektur: professionel praksis. Nedenfor er et flot udvalg af over 423 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Arkitektarbejde.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - velfærdsarkitekten
  af Peter Thule Kristensen, Kenn Schoop & Jens Markus Lindhe
  243,95 kr.

  Monografi om arkitekten Svenn Eske Kristensen (1905-2000)og hans væsentligste værker op gennem det 20. århundrede.Eske Kristensen var en af Danmarks ypperste og mest produktive arkitekter i efterkrigstiden. Med en nøgtern tilgang og et socialt engagement byggede han alt fra sociale boligbyggerier til store produktionsanlæg. I dag står Eske Kristensen som foregangsmand for byggeriets industrialisering og som en central figur i opbygningen af velfærdssamfundet.Bogen består af tre dele, der ser på Eske Kristensens værker ud fra henholdsvis et historisk og et arkitektonisk perspektiv efterfulgt af en værkfortegnelse. Bogen gennemillustreres af Eske Kristensens egne tegninger, historiske fotos og af fotograf Jens Lindhes fotografier. Bogens forfattere er professor og arkitekt maa, phd. Peter Thule Kristensen og historiker Kenn Schoop.

 • - København under forvandling
  af Karsten Ifversen
  277,95 kr.

  København bliver tættere og højere end nogensinde før. Hvordan fungerer byens nye højhuse, hvordan bidrager de til livet omkring sig, og hvad gør arkitekturen for at mod- eller medvirke til byens stigende sociale ulighed? Mens vi samler os stadig flere på samme plads, stiger afstanden mellem rig og fattig.KAPITALEN handler om, hvordan hovedstadens arkitektur, bygninger og rum ændrer sig i denne situation. Foruden en indlevet præsentation af Københavns nye bydele byder bogen på klartseende analyser af, hvad arkitekturen gør, socialt og økonomisk, for byen omkring den.KAPITALEN er skrevet af Karsten R.S. Ifversen, arkitekturredaktør ved dagbladet Politiken, med nyoptagelser af den prisbelønnede arkitektur-fotograf Jens Markus Lindhe.

 • - Et portræt af huse tegnet af Lundgaard & Tranberg
  af Karsten Ifversen
  277,95 kr.

  Vibrationer finder sted i og omkring bygninger. Gennem værker af Lundgaard & Tranberg Arkitekter viser Politikens arkitekturredaktør Karsten Ifversen, hvilken kunstart, det er at få arkitektur til at vibrere på stedet, i menneskene og med tiden. Med et filosofisk blik og i klart sprog besvarer han spørgsmålet: Hvad er god arkitektur?Tænk på Det kongelige Teaters skuespilhus ved vandet. Tænk på det cirkelrunde Tietgen Kollegiet i Ørestad. Tænk på CBS’ Kilen på Frederiksberg eller SEB Bank og Pensions hovedsæde ved Kalvebod Brygge. Alle byggerier, der forholder sig til, inddrager og tilfører omgivelserne, de er opført i, nye kvaliteter.“De tager udgangspunkt i en nordisk tradition og stedets betingelser, men deres vilje til at forny arkitekturen overskrider helt det blot lokale og bringer dem i klasse med nogle af verdens førende tegnestuer”, skriver Karsten R.S. Ifversen i bogen, hvor han forsøger at få greb om, hvad det er ved disse huse, der gør Lundgaard & Tranberg til tidens mest betydelige danske tegnestue.Med fotografier af Jens Lindhe.

 • - Byg, tegn & lær
  af Malene Abildgaard & Julie Dufour
  206,95 kr.

  I 2018 ville den verdenskendte arkitekt Jørn Utzon være fyldt 100 år, og det markerer Strandberg Publishing med en smuk og nytænkende bog henvendt til børn om den store danske kulturpersonlighed. Med Jørn Utzon som guide inviteres børn – og deres forældre – til at gå på opdagelse i arkitektens legende og eksperimenterende univers og til selv at prøve kræfter med at formgive og bygge. Jørn Utzon er et oplagt valg som guide for børn ind i arkitekturens verden, fordi hans arbejdsmetode minder så meget om børns tilgang til verden og deres måde at opleve og tilegne sig erfaringer på: åbenhed over for nye og på papiret tilsyneladende umulige idéer, udforskning og eksperimenterne og ikke mindst nysgerrighed. Gennem 15 udvalgte værker formidles arkitekturen og dens fagtermer og redskaber samt Utzons inspirationskilder. Til hvert kapitel er knyttet letforståelige vejledninger til bygge- og konstruktionsopgaver, som børnene enten alene eller sammen med deres forældre kan bruge til at udforske Utzons univers med.

 • - De bevarer Danmark
  af Louise Svanholm & Suste Bonnén
  336,95 kr.

  Alle der passer på vores fredede bygninger – og dem er der omkring 9.000 af i Danmark – fortjener i virkeligheden at blive fejret og bygningerne vist frem,så alle kan fornemme, at det at forstå vores umistelige bygningsværdier går på tværs af historien, selvom skønheden skifter udtryk gennem tiderne.Med Elskede huse viser fotograf Susten Bonnén og forfatter Louise Svanholm 53 ’nye’ gamle bygninger. Hovedmotivet er det særlige samspil, der er mellem de historiske bygninger og æstetikken som en sanseligerfaring, der styrker vores fornemmelse af, hvem vi er, og hvor vi kommer fra.Elskede huse er bind 2 om den danske kulturarv set gennem vores fredede bygninger. Bogen hylder de mennesker, der bruger deres liv på at vedligeholde og bevare vores bygningskultur på en sådan måde, at husene får nye funktioner og muligheder, der passer til nutiden og det omgivende samfund.Bind 1: De bevarer Danmark – kærlighed til fredede huse udkom i 2014.

 • - Nykredit Fonds Arkitekturpriser 2007-2019
  af Kristoffer Lindhardt Weiss & Michael Juul Holm
  206,95 kr.

  Nykredit Fonds Arkitekturpris er Skandinaviens største arkitekturpris. Hvert år uddeles den, sammen med en bæredygtighedspris og en motivationspris, til en arkitekt eller tegnestue, hvis arbejde bidrager væsentligt til at højne kvaliteten i vores byggede omgivelser. Priserne er på 1 million kroner. Bogen Positioner i ny dansk arkitektur præsenterer de seneste 13 års prismodtagere og tegner et unikt, opdateret portræt af den allernyeste arkitektur, som den former sig netop nu. De 13 prisvindende tegnestuer er interviewet af skribent og redaktør Michael Juul Holm i et levende og lettilgængeligt sprog. Bogen rummer desuden et nyt essay af forlagsdirektør på Arkitektens Forlag Kristoffer Lindhardt Weiss. Bogen er rigt illustreret med mere end 130 fotografier af ny arkitektur fra Danmarks vigtigste tegnestuer, såsom BIG, COBE, SLA og Dorte Mandrup. Derudover præsenterer den også 2019’s spritnye prismodtagere.

 • af Kristoffer Lindhardt Weiss
  206,95 kr.

  Nu kommer de næste to bind i en bogserie om ny dansk arkitektur. Gennem 10 bind vil serien give et vitalt signalement af den nyeste danske arkitektur. Hvert bind udfolder et enkelt bygningsværk og portrætterer derigennem tegnestuen bag. De 10 bygninger repræsenterer desuden 10 aktuelle temaer i tidens arkitekturdebat. Gennem et essay og et dybdegående interview med arkitekten, kommer man helt tæt på. Samtaleformatet vil sikre en uformel beskrivelse, mens essayet vil supplere med baggrundsviden.”LEGO House er nok den bygning i hele vores karriere, hvor der er den største sammenhæng mellem form og indhold,” siger stjernearkitekten Bjarke Ingels. Den opsigtsvækkende LEGO House bygning midt i Billund er bygget op af 21 store klodser omkring et åbent torv i midten. Det skal både fungere som det sted, hvor ’LEGO-pilgrimme’ fra hele verden kan mødes, og som et sted, hvor indbyggerne i Billund frit kan skrå igennem eller opholde sig i.Over torvet er der så 12 forskellige gallerier, der viser forskellige vinkler på LEGOs filosofi om ’læring gennem leg’.

 • af Kristoffer Lindhardt Weiss
  237,95 kr.

  Nu kommer de første to bind i en bogserie om ny dansk arkitektur. Gennem 10 bind vil serien give et vitalt signalement af den nyeste danske arkitektur. Hvert bind udfolder et enkelt bygningsværk og portrætterer derigennem tegnestuen bag. De 10 bygninger repræsenterer desuden 10 aktuelle temaer i tidens arkitekturdebat. Gennem et essay og et dybdegående interview med arkitekten, kommer man helt tæt på. Samtaleformatet vil sikre en uformel beskrivelse, mens essayet vil supplere med baggrundsviden.Bind 1 fortæller om Dorte Mandrups nye, anmelderroste Vadehavscenter i Ribe (2017), som er et uhyre vellykket eksempel på forankring af bygningen på et særligt sted under hensyn til klima, geograf og stedets traditionelle byggeskik.

 • af Nils-Ole Lund
  247,95 kr.

  De danske landskaber ændrer sig hastigt som konsekvens af jordbrugets udvikling, og fordi bosætning, friluftsliv, turisme, naturforvaltning, klimatilpasning, vandressourceforvaltning har fået stigende betydning. Der er pres på arealanvendelsen og dermed udfordringer for det åbne lands planlægning. Bogen viser, hvordan vi får sat indretningen af fremtidens landskaber på en tværfaglig dagsorden. Den retter sig bredt mod både planlæggere og forvaltere af vore kulturlandskaber og den brede skare af organisationsfolk, ejere og brugere, som til daglig er optaget af landskabernes beskyttelse og benyttelse.

 • - Om kvinder, køn og arkitektur i Danmark
  af Jannie Rosenberg Bendsen, Henriette Steiner & Svava Riesto
  277,95 kr.

  Denne bog fortæller en ny historie om det 20. århundredes arkitektur iDanmark. For første gang får vi et samlet billede af den store betydning, kvinder har haft i perioden 1930-1980 for udviklingen af velfærdssamfundets arkitektur.Bogens fem kapitler præsenterer hidtil ufortalte historier om, hvordan arkitektur bliver til i kraft af kreative samarbejder på tværs af køn og fagligheder. Kvinder har bidraget til alt fra køkkener og bygninger til landskabsarkitektur og byplanlægning, og deres historier tydeliggør den skjulte mangfoldighed, der har formet vores bygninger, byer og landskaber. Det er nødvendigt at forstå betydningen af denne mangfoldighed, for at vi kan skabe nye måder at bo og bygge på i fremtiden i lyset af de mange kriser, vi som samfund står over for.Bogen er skrevet af Jannie Rosenberg Bendsen, Svava Riesto og Henriette Steiner som en del af forskningsprojektet Kvinder i dansk arkitektur påKøbenhavns Universitet.

 • af Judith Resch
  372,95 kr.

  Versatile wooden windows In her book, the trained carpenter and architect Judith Resch looks at what scope still exists in modern window design and construction. The process of simplification is more difficult to achieve for windows than for most building components, since windows, due to their function, must meet high technical specifications. She presents a variety of window design projects that have one thing in common: they pursue a singular design concept using the simplest possible means. All projects are presented in detail with technical drawings and photographs. 10 simple wooden window designs From retrofitting historical windows to the possibilities of DIY design Precisely designed, handcrafted, highly repairable windows

 • af Gestalten
  445,95 kr.

  Häuser am Ende der Welt, erhaben, futuristisch und begehrenswert.Am Meer, auf einem Berg, mitten im Wald oder in der Wüste, an einem abgelegenen Orte zu leben, das übt auf viele Menschen einen großen Reiz aus. Die besonderen Häuser in diesem Buch bieten dazu die Möglichkeit, sie liegen eingebettet in der Natur und mit Ausblick auf grandiose Landschaften. Gleichzeitig vermitteln diese Häuser, wie wir uns heutzutage ein ideales, visionäres Zuhause vorstellen, reduziert, naturnah und ebenso inspirierend, wie die Orte, an denen sie gebaut wurden.

 • af Francis D. K. Ching
  540,95 kr.

  ARCHITECTURETHE GOLD STANDARD IN INTRODUCTORY ARCHITECTURE TEXTS, FULLY UPDATED TO REFLECT THE LATEST DEVELOPMENTS IN THE FIELDFor more than forty years, the beautifully illustrated Architecture: Form, Space, and Order has served as the classic introduction to the basic vocabulary of architectural design. In this fifth edition, more recent additions to the architectural panoply illustrate how contemporary digital and building technologies have influenced the development of architectural forms and spaces and how architectural siting and design have responded to the call for more environmentally responsible buildings. It is designed to encourage critical thought and to promote a more evocative understanding of architecture.* The fifth edition is updated with many new urban design and building precedents from a diverse range of cultural and geographic areas* New content focuses on the latest technology and trends in structure, construction, materials, and sustainability* Includes more than 800 illustrations, many hand-drawn, which demonstrate the foundations and concepts every architect must masterArchitecture: Form, Space, and Order distills complex concepts of design into a clear focus and brings difficult abstractions to life. It explains form and space in relation to light, view, openings, and enclosures and explores the organization of space, and the elements and relationships of circulation, as well as proportion and scale. In addition, the text's detailed illustrations demonstrate the concepts presented and reveal the relationships between fundamental elements of architecture through the ages and across cultures.

 • af Rory Olcayto & Andrew Beharrell
  424,95 - 1.526,95 kr.

 • af Otto Kapfinger
  561,95 kr.

 • af Rosie Flanagan
  443,95 kr.

  Das beste aus der Architektur von heute und die wichtigsten Projekte und Themen für die Welt von morgen - zusammengestellt von der weltweit meistbesuchten Website für Architektur.ArchDaily ist die beliebteste Architektur Webseite der Welt und eine echte Institution. The ArchDaily Guide to Good Architecture zeigt eine Vielzahl der besten Architekturprojekte unserer Zeit. Basierend auf den "Zehn Prinzipien guter Architektur" stellt das Buch klar, was die Baukunst heutzutage und in Zukunft leisten muss. Das Spektrum des Buchs reicht von aktuellen Bautrends über visionäre Projekte hin zu den aufstrebenden Talenten. Sie alle treibt das Gleiche an: die Welt von morgen zu erschaffen.

 • - A portrait of houses designed by Lundgaard & Tranberg Architects
  af Karsten R.S. Ifversen
  277,95 kr.

  Vibrations narrates from within and around buildings. Through works by the Danish drawing office Lundgaard & Tranberg Architects, the architecture editor of the newspaper Politiken, Karsten R.S. Ifversen, examines the art of making architecture vibrate on the spot, in human beings and with its time. With a philosophical gaze and in clear language, he answers the question: What makes good architecture?To examine this, Ifversen attempts to grasp what it is about Lundgaard & Tranberg that makes them the most influential Danish drawing office of our time. In the foreword, Karsten R.S. Ifversen writes: “They take their point of departure in a Nordic tradition and the conditions of the place, but their will to renew architecture transcends the merely local and places them in a class with some of the world’s leading drawing offices.”Photos by Jens Lindhe.The rights of this book belongs to Hatje Cantz.

 • af Lone Feifer, Kristoffer Weiss, Candela de Bortoli, mfl.
  367,95 kr.

  This book shares the methodology and insights to inspire a transformative shift towards healthier, more sustainable homes. Living Places is an innovative approach by VELUX and EFFEKT to home construction that benefits both people and the planet. Living Places’ principles prioritise minimal environmental impact and promote a harmonious balance between human living spaces and our resources. This chapter introduces the initiative’s holistic framework, that aspires to influence the housing sector by assessing prototypes and integrating valuable knowledge into the construction industry at large.

 • af Søren Nielsen & Kasper Guldager Jensen
  254,95 kr.

  Circular Construction for urban development is based on the Circular Economy theory developed by the Ellen McArthur Foundation. The perspective presented is how circular principles can be implemented on multiple levels in the building industry by applying off-site modular industrialised construction. The book's overarching theme is exploring the synergies of coupling circularity with industrialisation. The construction sector is well known for being siloed and slow to innovate due to its inherent nature of starting over in each individual project and solving the same challenges with new teams and new solutions. Through industrialised construction, our current project-focused practice can be turned into circular product platform thinking based on the belief that rationalisation and technological innovation will continue to play a significant role in shaping a safer and fairer future. This book introduces various principles, perspectives, and tools. It covers principles of design for disassembly, material and building passports, and circular business models. It also provides perspectives on circular life cycle assessment and tools that can provide circularity insights, planetary boundary targets for construction, and estimates of existing reuse and upfront carbon savings.

 • af trans Redaktion
  172,95 kr.

  "Lore" as a term suggests a cumulative and collective understanding of a topic. Today, it is particularly common in gaming and serial storytelling to refer to the comprehensive background story of a fictive universe. This issue of trans magazine attempts to understand the many ways in which lore affects our present moment: the texts deal with narrated realities, logistics of knowledge, ghosts and angels, and how the subconscious influences the built environment.

 • af Hubert Locher
  492,95 kr.

  This book examines the key role of the digital image in architecture over four decades - in the process of digitizing knowledge in theory and practice - as well as its influence on architectural design and visualization: The transition from the analogue to the digital age is analyzed on the basis of 51 design visualizations, from hand drawings to photomontage to computer renderings, in order to illustrate how architecture has been impacted by digital methods and media. Architecture Transformed is the result of a collaboration between the Deutsches Dokumentationszentrum für Kunstgeschichte - Bildarchiv Foto Marburg and the Chair of Architecture and Visualization at Brandenburg University of Technology Cottbus-Senftenberg as part of the German Research Foundation program entitled "The Digital Image." On the practice of the digital image in architecture With essays and 51 design visualizations by David Chipperfield, Odile Decq & Benoît Cornette, Gramazio & Kohler, Herzog & de Meuron, Greg Lynn, Jean Nouvel, Oswald Mathias Ungers, among others With explanatory and in-depth texts

 • af Benjamin Hossbach
  1.007,95 kr.

  Planning competitions are used in public and private projects as an instrument for optimising the design and selecting planning partners. For both small and large projects, the organised, fair, transparent and specialist process helps to improve the quality of urban development, buildings, open spaces and art. Like its successful predecessor title, this book documents the competition procedures coordinated by [phase eins]. in recent years. Founded in 1998, [phase eins]. is one of the leading offices for project consulting and competition management in the fields of architecture and urban design. A total of 27 projects in Germany, Austria, Albania, Ukraine, Kuwait, Belgium, Canada and Lebanon are presented with extensive illustrations and explanations. The book also contains texts on fundamental issues relating to the competition system.

 • af Bill East
  667,95 kr.

  The COBieQC2024 User's Manual provides the context and step-by-step instruction needed for a new Construction Operations Building information exchange (COBie) file checking tool. The 2024 version replaces the prior open-source COBieQCReporter software that is no longer authorized for commercial use.

 • af Julie Kim
  424,95 - 1.551,95 kr.

  This book explores the creative potential for architecture curricula to integrate solid interdisciplinary thinking in design studio education.

 • af Phill Akinwale
  382,95 kr.

  In the dynamic and ever-evolving world of project management, AI does not create the elements of leadership and communication, much like Storm does not create the elements of nature in the X-Men universe. Instead, AI provides project managers with the power to harness these fundamental skills and amplify them-transforming them into weapons for good, for progress, and for the successful realization of visionary projects."AI Superheroes: Elevating Communication and Leadership with AI" is a manifesto for the modern project manager-a beacon that guides you through the complexities of integrating artificial intelligence into the core of project management. Within these pages lies the secret to not only adapting to the digital revolution but leading it.As a project manager, you are the catalyst for change, the strategist in a world where data and human insight intersect. This book empowers you to become an AI Superhero, teaching you how to channel the boundless potential of AI to elevate your team's collaboration, drive innovation, and sharpen your decision-making prowess.You'll learn not just to coexist with AI but to wield it with the finesse of a seasoned leader, aligning technology with the quintessential human values that make for truly exceptional projects. AI becomes more than a tool-it becomes an extension of your leadership, a new facet of your command, enabling you to inspire trust, navigate through uncertainty, and create a legacy of successful projects.Embrace this journey and discover how you, too, can transform the raw energy of AI into a force for leadership good.

 • af Pascal Maas
  353,95 kr.

  Vom Industriebau zum Architekturbüro: Dieses Buch dokumentiert die Entstehung des Projekts »Bremer Straße 42« der neuen Adresse von MAAS & PARTNER in Münster. Mit zahlreichen Bildern begleitet es den Umbau des hundertjährigen Fabrikgebäudes und gibt Einblicke in die Chancen und Herausforder-ungen, die es mit sich bringt, wenn ArchitektInnen ihr eigenes Büro gestalten.Im Prozess stellen sich grundlegende Fragen zur Architektur der Arbeitswelt von morgen: Was braucht ein Büro, damit wir alle gut darin arbeiten können? Wie lassen sich Teamarbeit, Kommunikation und Gemeinschaft unter ein Dach bringen mit Ruhe und Konzentration? Und welche Rolle spielt die Materialität des Bestands in der Gestaltung von Räumen, die auch Ausdruck einer Unternehmensphilosophie und einer sich ständig verändernden Berufswelt sind?»Bremer Straße 42« ist eine Geschichte über das Bauen, Verändern und Erneuern - ein lebendiges Beispiel dafür, wie Architektur nicht nur Räume, sondern auch Ideen und Zukunftsvisionen formen kann.

 • af Neha Chatterjee
  272,95 kr.

  Language ProficiencyLanguage proficiency refers to a person's ability to understand, use, and create a language. It encompasses factors such as language level, vocabulary, grammar, and the ability to understand and respond to requests.Types of Language ProficiencyLanguage proficiency can be divided into two main types:· Receptive proficiency: This type of proficiency refers to a person's ability to understand a language by listening, reading, and watching.· Productive proficiency: This type of proficiency refers to a person's ability to use a language by speaking, writing, and drawing.Importance of Language ProficiencyLanguage proficiency is important in a person's life in many ways. It:· Facilitates communication: People with language proficiency can communicate effectively with others. This helps to improve personal, professional, and social relationships.· Enhances cultural understanding: People with language proficiency are more likely to understand different cultures. This helps to better understand the world and connect with people from different cultures.How to Improve Language ProficiencyThere are many ways to improve language proficiency. Some tips include:· Set goals: Set specific goals for your language learning. This will help you stay focused and motivated.· Practice regularly: The more you practice, the better you will become at using a language.· Immerse yourself in the language: Surround yourself with the language as much as possible. This can be done by listening to music, watching movies, and reading books in the language.· Find a language partner: Practicing with a native speaker is a great way to improve your fluency.

 • af Hina Jamelle
  313,95 - 1.048,95 kr.

 • af Gaurav Verma
  627,95 - 852,95 kr.

 • af Kersten Geers
  437,95 kr.

  Giancarlo de Carlo besuchte Urbino zum ersten Mal 1951, um das Büro des Rektors der Universität zu renovieren. Dies war der Beginn einer lebenslangen Beschäftigung in dieser kleinen Stadt, in der er in den nächsten fünf Jahrzehnten weiterarbeitete. Dieses Buch ist Teil der Reihe "Everything without Content" und stellt Arbeiten vor, die Giancarlo de Carlo in den 1960er und 70er Jahren in Urbino verwirklichte, während er sich gleichzeitig an den Debatten des Team 10 beteiligte, das die modernistischen Doktrinen über Architektur und Städtebau in Frage stellten. Acht Gebäude in diesem Buch werden anhand von Zeichnungen von Studenten der Akademie für Architektur USI, Mendriso, und Fotografien von Stefano Graziani vorgestellt.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.