Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kreativ skrivning

Her finder du spændende bøger om Kreativ skrivning. Nedenfor er et flot udvalg af over 2.852 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Om det at skrive, forfatterskab.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - En brevveksling
  af Tove Ditlevsen & Ester Nagel
  164,95 kr.

  Forfatterne Tove Ditlevsen og Ester Nagel mødte hinanden i Unge Kunstneres Klub i 1940, og herfra udviklede sig et venskab, der i mange år først og fremmest blev holdt i live igennem en ivrig brevveksling. Denne brevveksling er samlet i bogen Tove og Ester.Tove Ditlevsen og Ester Nagel havde forfattergerningen til fælles - og de havde moderskabet, ægteskabet og alle de andre relaterede "små hverdagsproblemer" til fælles, og det der det, deres breve handler om: hvordan de forsøgte at forene forfatterskab med familieliv, og hvordan de levede deres liv som skrivende kvinder.Tove og Ester er en morsom og hjertevarm bog om forfatterliv, forstyrrelser og fællesskab.Tove og Ester er en revideret genudgivelse af bogen Husmor og skribøse fra 1986.

 • - - en forfatters erindringsbog om håndværket
  af Stephen King
  87,95 - 103,95 kr.

  Long live the King” lød lovprisningen fra Entertainment Weekly ved udgivelsen af Kings Om at skrive.Om at skrive handler om, hvordan en af vor tids største forfattere er blevet til – om en cocktail, hvis primære ingredienser er blod og sved. Men det handler også om tårerne; om hvordan Kings trang til at skrive hjalp ham genne følgerne af en fatal bilulykke i 1999, som nær havde kostet ham livet. Og sidst men ikke mindst fortæller King os alle, at der er muligt; du kan skrive.Om at skrive indledes med beretningen om Stephens Kings tidlige fokus på at skrive. Fra barndom til ungdom følger læseren, hvordan dette fænomen af en forfatter bliver til. Frustrationerne og kampene skildres åbenhjertigt, men også morsomt.Endvidere beskriver King håndværkets grundlæggende værktøjer. Hvordan man skærper og udbygger dem ved brug, og hvorfor en forfatter altid må have dem lige ved hånden. Kings blik på skriveprocessen er pragtfuld pragmatisk og afslørende.I sin form er denne formidable bog lige dele memoir og vejledning – og sidst men ikke mindst er den personlig og velskrevet. Med sin fremragende opbygning, sin varme og visdom vil Om at skrive underholde og inspirere alle som læser den – fans, forfattere og alle som elsker en god og velfortalt historie.Hr. Ferdinand er glade og stolte over at genudgive denne kultklassiker, som længe har været udsolgt. I disse tider, hvor enhver kan blive forfatter og udgive en bog på nettet, rammer den i allerhøjeste grad hovedet på sømmet! Og hvis nogle skulle have et nytårsforsæt om at skrive, er det meget passende at starte med at læse denne bog.

 • - Sådan skriver du dine erindringer
  af Marie Østergaard Knudsen
  43,94 - 164,95 kr.

  Skriv ikke alt, hvad du kan huske, men det, du ikke kan glemme. Det er et af Marie Østergaard Knudsens gode råd i bogen Fortæl dit liv – sådan skriver du dine erindringer. Det er en enkel håndbog, der hjælper dig i gang med at skrive de historier fra dit liv, som du ikke kan glemme. Historier, som dine omgivelser gerne vil læse og som dine børn, børnebørn og nære kan have til eftertiden. Bogen er bygget op af tre dele: - Sådan gør du. - Øvelser. -Eksempler på erindringshistorier. Fortæl dit liv beskriver, hvordan du kan gribe dine erindringer an, giver dig gode eksempler og praktiske skriveøvelser, som både styrker dit sprog og din fortælleglæde. Bogen rummer også flere længere eksempler på erindringer i forskellige genrer, som er hentet fra Marie Østergaard Knudsens praksis. Hun har i en årrække afholdt kurser i kunsten at skrive sine erindringer.

 • - Om skønlitterær skrivekunst for begyndere – en personlig refleksion
  af Pablo Llambías
  43,94 - 147,95 kr.

  En bog om at skrive, både for skrivende og for undervisere af skrivende, henvendt mest til begyndere, men også med bud til litteraturlæsere med interesse for litteraturens virkemidler.

 • af Jan Kjær
  186,95 kr.

  Bogen er for alle forfattere, der gerne vil have en dybere forståelse for mekanikken bag den gode historie, og som ønsker at arbejde struktureret med deres manuskripter. Bogen består af to dele:DEL 1. Jan Kjær viser, hvordan man strukturerer sin historie efter en plotmodel, og gennemgår punkt for punkt den model, som han selv bruger. Han inddrager eksempler fra bestsellere som ”The Hunger Games” og ”Harry Potter”. DEL 2. Om hvordan man skaber en fængende, dynamisk historie baseret på sin helt egen plotstruktur. Og hvordan man griber det an, når man skal opbygge en historie, der strækker sig over flere bind.Rigtig god fornøjelse med dit næste bogprojekt og opbygningen af DET GODE PLOT.Jan Kjær er en prisbelønnet dansk forfatter. Han har skrevet over 50 bøger og er udkommet i 15 lande.Hans historier er lavet til teater, TV-film, legetøj og spil.I bogen ”Det gode plot” viser han for første gang, hvordan han arbejder med plotstrukturer i sine populære børne- og ungdomsbøger.

 • - Et arbejdsredskab for forfattere
  af Alice Aagaard
  191,95 kr.

  Sæt mål for din skrivningLæs 57 danske forfatteres skriveråd Få overblik over bogmesser, forlag og netværkLæs om hvordan du markedsfører dig som forfatterHold styr på læste bøger og indsendte manuskripterLæs om hvordan du skriver bøger til tweensLav inspirerende skriveøvelserFå styr på biblioteksafgiften

 • af Dan Ringgaard
  92,95 - 167,95 kr.

  Chaplins pind undersøger hvordan kunst bliver til, fra kunstnerens hånd og i hovedet på modtageren. Chaplins pind handler mest om litteratur, men også om anden kunst og om forholdet mellem kunst og kreativitet. Chaplins pind er vokset ud af mange års undervisning i kreativ skrivning, den udgør et refleksionsrum omkring det at skrive og læse. Chaplins pind består af 23 korte essays der tager fat i hver deres flig af skriveprocessen og af tilblivelsesprocesserne. Chaplins pind er selv et spor efter en skriveproces og en tilblivelsesproces. Chaplins pind handler om hvordan den andens bevidsthed i kunstværket overvælder os med sin rigdom.

 • af Haruki Murakami
  152,95 - 177,95 kr.

 • - Volume II
  af Timothy Hickson
  142,95 - 207,95 kr.

  With Volume I selling over 35,000 copies, On Writing and Worldbuilding: Volume II brings a host of new specific and practical writing discussions to the table.

 • af Isabella Dorta
  162,95 kr.

  The Letters I Will Never Send, a captivating book by Isabella Dorta, is a must-read for all book lovers. Published in 2023 by Random House UK Ltd, this book takes the reader on an unforgettable journey. With a unique blend of emotions, the author has successfully managed to convey a heart-touching story that resonates with the readers. The genre of the book is a mix of romance and drama, making it an engaging read for anyone who appreciates well-written prose. The Letters I Will Never Send is a testament to Dorta's exceptional storytelling abilities. So, don't miss out on this masterpiece and get your copy today!

 • af Jessica Brody
  135,95 kr.

  "An indispensable guide in the bestselling Save the Cat! story structure series that reveals the 15 essential plot points needed to make any young adult novel a success, from an accomplished novelist and the author of Save the Cat! Writes a Novel"--

 • - Fortæl, giv mening og bliv husket
  af Anja Klemp Vilgaard
  327,95 kr.

  FORTÆL, GIV MENING OG BLIV HUSKETMød virksomheder som eksempelvis Geranium, Forsvaret og Naviair, når de fortæller, hvorfor og hvordan de bruger strategiske historier i hverdagen – og at ægte, sandfærdige og menneskelige fortællinger ofte når langt længere ud end tal, procenter og kønsløse KPI’er. ”Cut the crap! Hold op med at sige ting, der hverken er interessante eller betydningsfulde. Stop med at fylde vores æter med salgsgas og tomme slogans! Tiden er kommet til nærvær, menneskelige fortællinger, indhold der udfordrer, og hjerter, der banker for noget ægte.” Sådan indleder forfatteren denne bog, der er summen og maggiterningen af den stadig mere anvendte kommunikationsdisciplin i erhvervslivet: Strategisk storytelling. Den giver dig tips, tricks og gode råd til, hvordan topchefer, ledere, forskere, sælgere, HR-konsulenter, kommunikationsfolk og mange andre professionelle bevæger mennesker med historier. Hvordan de gør forretningens værdier til meningsfyldte samtaler på gulvet og hverdagens små gerninger til en aktiv del af vejen mod et bedre brand og gladere kunder. Den talfikserede leder er på vej udDette 392 sider lange værk er håndbogen inden for den strategiske storytelling. Det har til hensigt at hjælpe virksomheder og organisationer med at blive bedre fortællere – og derigennem give deres kunder mulighed for at huske, genfortælle og identificere sig bedre med dem, deres brand, deres produkter og deres medarbejdere. Som en af bogens hovedpersoner siger det: ”Chefer, der ikke er i stand til at fortælle historier, mister rigtig meget. De mister dygtige medarbejdere, vigtig vidensdeling, væsentlige dele af den organisatoriske arv, kunderne og en hel del af bundlinjen. Som jeg ser det, så er storytelling alfa og omega – og det bliver kun vigtigere.” - Thomas Munk-Larsen, Director of People & Organisation. Struers ApS.”Strategisk storytelling – fortæl, giv mening og bliv husket” indeholder: Teori og baggrundsviden om hvorfor, hvordan og hvornår strategiske historier virker.Et helt nyt profil-værktøj baseret på kunstens og inspirationens ni muser.Konkrete øvelser og gode råd til virksomheder, der vil forsøge sig med de professionelle fortællinger.15 casestories fra virksomheder så forskellige som: Geranium, Forsvaret, Danica Pension, Naviair, Thise Mejeri, Københavns Kommune/Realdania, Stauning Whisky, Carl Hansen & Søn, edgemo a/s, Folketinget, HOFOR, Struers og Veolia Water Technologies AB.En mulighed for at blive klogere på forretningen, dens mennesker og de værdier, der giver mening i hverdagen – både for ledere, kunder og medarbejdere. Vigtige værktøjer til at finde og formidle den purpose-fortælling, som EU nu kræver at større, samfundsvæsentlige virksomheder har styr på. En ny lov, der træder i kraft fra årsskiftet og går under navnet: Sustainable Corporate Governance. Læs med mobiltelefonen i håndenSom noget helt nyt inden for litteraturens verden opfordrer denne bog dig til at læse med mobiltelefonen i hånden! Værket indeholder nemlig et sidespor af QR-koder, der giver dig mulighed for at se, høre, dufte, dykke ned i og opleve sidernes eksempler, statistiske materiale og gode digitaliserede historier i takt med at de bliver fortalt.

 • - - skriv autentisk og effektivt
  af Dorothea Brande
  257,95 kr.

  Drømmer du om at skrive bøger? Så skal du starte med at læse Bliv forfatter.Bliv forfatter - skriv autentisk og effektivt, udkommer nu for første gang på dansk.Bogen udkom første gang på engelsk i 1934 og er med tiden blevet en klassisk grundbog, der har hjulpet tusinder af skrivende. Bliv forfatter er en anderledes bog om at skrive, fordi den klæder dig på til at være forfatter i alle detaljer, før du overhovedet begynder at skrive. Gennem konkrete øvelser og meditation får du samtidig fjernet de blokeringer, der forhindrer dig i at skrive frit.Bogen henvender sig til alle, som ønsker at skrive. Det er en håndbog i forfattermagi og i at træne den kreative skriveproces. En konkret og original manual, der får den autentiske forfatter frem.

 • - En vildtvoksende bog om at udforske sin kreative side
  af Anders Haahr Rasmussen
  160,95 kr.

  Hvorfor føler vi mennesker behov for at udtrykke os, når det er meget lettere at lade være? Hvad stiller man op med den længsel?Det spørgsmål har optaget forfatteren Anders Haahr Rasmussen i årevis. Så en dag satte han sig ved sit tastatur og begyndte at skrive om, hvorfor han skrev. Frem voksede en fortælling. Om blindskriftens magi og hemmeligheden bag skateboarding. Om risikoen for at blive væk fra sig selv i konkurrencestaten. Om de vaner og værktøjer, der hjalp det 20. århundredes store kunstnere fremad på deres mest uinspirerede dage. Skrivemaskinen er en bog om at skrive og mestre noget, og hvordan man i det hele taget udtrykker sig i det liv, man nu engang lever.

 •  
  307,95 kr.

  Welcome to the most comprehensive compilation of English poetry in a single volume.Explore a world of timeless verse featuring the most famous English poems ever written, all within the pages of this remarkable poetry book. If you're seeking a literary treasure that encompasses centuries of poetic excellence, you've found it.The following 30 poems are a selection from the book's contents:The Road Not Taken by Robert FrostO Captain! My Captain! by Walt WhitmanHope is the thing with feathers by Emily DickinsonThe Raven by Edgar Allan PoeI carry your heart with me by E.E. CummingsI like for you to be still by Pablo NerudaAll the world's a stage by William ShakespeareOde On A Grecian Urn by John KeatsOde To The West Wind by Percy Bysshe ShelleyThe Love Song of J. Alfred Prufrock by T.S. EliotMy Last Duchess by Robert BrowningStopping By Woods On A Snowy Evening by Robert FrostThanatopsis by William Cullen BryantA Red, Red Rose by Robert BurnsShe Walks In Beauty by George Gordon ByronKubla Khan by Samuel Taylor ColeridgeBecause I could not stop for Death by Emily DickinsonHoly Sonnet: 10 by John DonneA friend's greeting by Edgar Albert GuestElegy Written In A Country Churchyard by Thomas GrayAbou Ben Adhem by James Henry Leigh HuntIf - by Rudyard KiplingRecessional by Rudyard KiplingSonnet: 19. On His Blindness by John MiltonPoetry by Marianne MooreHere I love you by Pablo NerudaAnnabel Lee by Edgar Allan PoeSonnet: 116 by William ShakespeareOzymandias by Percy Bysshe ShelleyCrossing The Bar by Alfred TennysonThis remarkable English Poetry Anthology is a treasury of 150 of the Most Famous Poems spanning the centuries, from the enchanting verses of the Middle Ages to the timeless elegance of the 20th century. These celebrated poems stand as enduring masterpieces of English Literature, their profound words inspiring and resonating with people from every corner of the globe.And there's more to this treasure-beyond its exceptional content. This poetry compilation also comes in a substantial 8x10-inch (20.32 x 25.4 cm) format, making it an ideal gift for poetry lovers, literature students, and teachers, or an impressive addition to your personal book collection.

 • af Gittemie Eriksen
  284,95 - 560,95 kr.

  Drømmer du om at leve af dit forfatterskab? Eller vil du bare gerne tjene lidt ekstra ved siden af det job du har? Kan du svare ja til et af disse spørgsmål, så har du fat i den rigtige bog. "Genvejen til SUCCES SOM FORFATTER" viser dig, hvordan du kan gå fra hobbyforfatter (eller endda endnu ikke at have udgivet noget) til at kunne leve af dit forfatterskab. Gittemie Eriksen tager dig i hånden hele vejen og viser dig, hvordan du markedsfører dig, hvilke trin du skal have styr på, for at få udgivet din bog og hvordan du går fra drøm til hverdag. Det kræver ikke særlige evner, det handler bare om at vide, hvad du skal gøre hvornår. Du ved ikke, hvor længe du er her, er det ikke på tide at forfølge din drøm?

 • af Greta Gerwig
  145,95 kr.

  "Anarchically hilarious and unexpectedly emotional, Barbie is a magical cinematic confection of absurdity, heart, and Technicolor musicals. Greta Gerwig and Noah Baumbach have created a deeply personal and idiosyncratic film from the polarizing icon that is the doll Barbie. The movie celebrates the perfection of imperfection, and affirms that everyone, even Allan, is Kenough. In addition to the screenplay, this volume contains an exclusive introduction by Greta Gerwig and Noah Baumbach, as well as a gallery of images from the film"--Back cover.

 • af Christopher Nolan
  125,95 kr.

  "First published in the USA in 2023"--Title page verso.

 • - Samtaler med Frédéric-Yves Jeannet
  af Annie Ernaux
  172,95 kr.

  NOBELPRISEN I LITTERATUR 2022”Jeg tilfører litteraturen noget hårdt, noget tyngende, noget voldeligt ligefrem, noget, der knytter sig til livsvilkårene og til sproget i den verden, der, indtil jeg fyldte atten, var den eneste verden, jeg kendte, en arbejder- og landbrugsverden. Altid noget virkelighedsnært. (...) Jeg føler, at skrivningen i mit tilfælde, i min situation som social afhopper, er det, jeg bedst kan bidrage med, som en politisk handling og som en ′gave′.”
Igennem et års tid korresponderede Annie Ernaux og litteraten Frédéric-Yves Jeannet om Ernaux’ forfatterskab. Det blev til en række refleksioner over en skriftlig praksis, der begyndte for mange år siden og bl.a. har udmøntet sig i romanerne Min far, Kvinden, Årene og Pigen fra ’58 – refleksioner over skriften som en kniv, eller et våben, der skærer
ind til tingenes kerne. Skriften som kniv tegner hermed et portræt af en forfatter med et stærkt socialt og politisk engagement, der allerede som barn var opslugt af at læse og gennem bøgerne blev klogere på verden uden for forældrenes købmandsbutik. RELIEF
 er Etceteras nye serie for nonfiktion. Her udgiver vi både helt nye og lidt ældre tekster, der vækker til eftertanke og sætter den tid, vi lever i, i relief.Annie Ernaux (f. 1940) bliver betragtet som en af de vigtigste litterære stemmer i sit hjemland, Frankrig. Hendes mere end 20 romaner er alle blevet hyldet af både læsere og kritikere, og hun er en stor inspirationskilde for mange af Frankrigs unge forfattere. I disse år får Annie Ernaux desuden stor opmærksomhed i udlandet. I 2022 blev hun tildelt den mest prestigefyldte litteraturpris af dem alle, Nobelprisen i litteratur.Frédéric-Yves Jeannet (f. 1959) er forfatter og lektor i litteraturvidenskab. Han har franske rødder, men har de sidste mange år boet rundt omkring i verden, bl.a. i Mexico City og New York. Ud over en række romaner er Frédéric-Yves Jeannet også forfatter til flere samtalebøger med franske forfattere.

 • af Roy Schwartz
  145,95 kr.

  Smart Brevity, a masterpiece crafted by the renowned author Mike Allen, is a book that truly lives up to its name. Published recently on January 12, 2023, by Hodder And Stoughton Ltd., this work of art is a must-read for all literature enthusiasts. The genre of this book is not confined to a single category, as it gracefully intertwines various themes, making it a captivating read from start to end. Allen's unique writing style and the smart brevity of his narration keep the readers hooked, as he transports them into a world crafted by his imagination. The book is a testament to Allen's literary prowess and is a significant addition to the collection of Hodder And Stoughton Ltd. Don't miss out on this literary gem!

 • af Bo Skjoldborg
  94,95 - 247,95 kr.

  Vil du skrive mere og bedre?’Skriv! Hurtigt og frit’ giver dig konkrete tips og tricks til at udvikle din skriveproces, så du kommer til at skrive mere effektivt og med større glæde. Det gælder alle dine tekster – rapporter, mødeagendaer, referater, artikler, e-mails, salgstekster, præsentationer, fagbøger, romaner, invitationer, tekster til nettet, studiet mv. Bo Skjoldborg er forfatter, cand.phil. i dansk og indehaver af kommunikationsvirksomheden Powerwriting.dk. Han står bl.a. bag skrivebogsklassikeren ’Flowskrivning – vejen til flydende skriveprocesser’ og ’Skriv så de reagerer – på jobbet og i det hele taget’.Derudover har han skrevet digtsamlinger, romaner, børnebøger og langt over 10.000 sider som tekstforfatter. Anmelderne skriver om de andre skrivebøger: "Den er velskrevet og anvendelig og bør stå på hylden i håndbogsbiblioteket, i reolen, i studerekammeret eller på kontoret." (Birthe Christiansen, Læsepædagogen) "Flowskrivning er en glimrende og letlæst bog om skriveprocesser og kreativitet i skriveriet. Bogen har mange punktopstillinger og opsummeringer i direkte sprog. Kan anvendes af alle, der skriver tekster af både fag- og skønlitterær karakter." (Sanne Caft, DBC) "En kortfattet og lettilgængelig værktøjsbog skrevet til dig, som skal skrive tekster som en del af dit job." (Berit Ellehammer-Ronthov, Danske Kommuner) "Bogens force er dens mange gode huskeregler. Huskereglerne bliver fulgt op af eksempler, som på fin vis illustrerer deres pointer, og det er gjort til UG med kryds og slange." (Søren Kreilgaard, Børsen)

 • af Allan Lillelund Andersen
  347,95 kr.

  En pige fortæller om en loppe, som hopper ud ad vinduet. Dét er udgangspunktet for denne skrivebog for børn og unge. Pigen begynder på en ny historie hver aften, og det viser sig, at der er uendelige fortællinger, som kan begynde med loppens hop.Denne bog er fuld af øvelser og gode råd til at skrive en god historie. Den kan både læses af nybegyndere, øvede og dem, der blot er nysgerrige på sproget og fortællinger. Sideløbende med øvelserne, der kommer omkring alt fra idéfasen til berettermodellen og alt det midt imellem, skriver Allan Lillelund Andersen om en opvækst i den vestjyske provins, hvor skrivning og biblioteket blev hans redning og indgang til fantasiens verden.En loppe hopper ud ad vinduet hylder på legende og kreativ vis lysten til at bygge historier op og undersøge sproget, og hele bogen er prydet med Gitte Lægårds sjove, flotte og inspirerende tegninger. Så tag med på loppens eventyr. Hop!

 • - De Små Grå
  af Anders Krogh Møller
  117,95 kr.

  Hvilken rolle spiller tekst på nettet? Det adskiller sig nemlig fra andre medier. Med enkle guidelines kan bogen som sine søskende i serien fungere som overskueligt opslagsværk og tjekliste for alle, der kommunikerer i den digitale verden. Bogen er skrevet af Anders Krogh Møller Serien "De små grå"omfatter også "Styr kommaet", "Fjern fejlene!" , "Bliv hørt", "Skriv klart" og "Skriv artikler"

 • - De Små Grå
  af Søren Boy
  125,95 kr.

  Skriv artikler er den nyeste i serien De Små Grå. I 25 korte kapitler kommer Søren Boy Skjold omkring alle de grundlæggende trin i arbejdet med at skrive en artikel. Du får praktiske værktøjer, konkrete råd og enkle opskrifter, og du bliver guidet igennem hele arbejdet fra den første idé til den færdige artikel.I serien De Små Grå findes i forvejen Styr kommaet Fjern fejlene Skriv klart! og Bliv hørt

 • af Morten Ellemose & Søren
  292,95 kr.

  Dette er ganske enkelt den bog, vi ville ønske, vi havde læst, inden vi startede med at skrive …Serien FORFATTERDRØMME er skrevet af tvillingerne Søren & Morten Ellemose. Bøgerne indeholder deres personlige, tankevækkende og hudløst ærlige erfaringer og skrivetips. De beretter om slid, succes og faldgruber i en verden af ord og bogstaver.Bogen er til dig, som går med en forfatterspire i maven og trænger til et kærligt spark bagi for at komme videre. Det er et uundværligt værktøj, hvis du drømmer om at skrive digte, romaner, noveller, leder efter de rette ord eller bare vil være skarpere på den unikke historie til dit nyhedsbrev. Her er gode råd om alle faser i skriveprocessen fra den første, spæde idé og helt frem til den færdige bog, herunder milepæle, motivation, nødvendige omskrivninger og den ofte trælse korrekturlæsning.Om forfatterneSøren og Morten Ellemose (f. 1972) har tilsammen skrevet 45 bøger. I 2015 etablerede de Forlaget Forfatterskabet.dk samt skriveskolen Forfatterdrømme, der har haft flere end 1.500 elever. Erfaringer fra forlaget og skriveskolen samles nu i en serie af fire bøger, der tilsammen guider fra den spæde ide til den færdige bog.

 • af Clarice Lispector
  247,95 kr.

  SØGER MAN AT få bekræftet det mytologiske billede af Clarice som en smuk, kølig og lukket forfatter, går man forgæves her. I brevene overrumpler hun os med sin ømhed, sine blotlagte svagheder, sin menneskelighed. Og selvom man mærker en modvilje mod at blive læst biografisk, åbner forfatteren også for sit forhold til sine værker og sit arbejde med skriften og giver os nye blikke på litteraturen, både andres og den hun selv skabte. Men også moderskabet, venskabet, familien, forfatterpligter, oversættelsesgenvordigheder og meget andet diskuteres af denne brevskriver, der gennem hele sit voksenliv synes både at plages af og insistere på særligt én ting: sin ret til at tvivle.

 • af Morten Ellemose & Søren
  292,95 kr.

  Ingen er nogensinde blevet forfatter uden at skrive … Forfatterne Søren & Morten Ellemose har samlet 101 af deres bedste skriveøvelser i denne bog. Øvelserne henvender sig til forfatterspirer på alle niveauer. Prøv kræfter med sjove, inspirerende og tankevækkende øvelser, som alle har til formål at skærpe dine skriveevner. Om forfatterneSøren og Morten Ellemose (f. 1972) har tilsammen skrevet 45 bøger. I 2015 etablerede de Forlaget Forfatterskabet.dk samt skriveskolen Forfatterdrømme, der har haft mere end 1.500 elever. Erfaringer fra forlaget og skriveskolen samles nu i en serie af fire bøger, der tilsammen guider fra den spæde ide til den færdige bog.

 • af Quentin Tarantino
  127,95 kr.

  The long-awaited first work of non-fiction from the author of the #1 New York Times bestselling Once Upon a Time in Hollywood: a deliriously entertaining, wickedly intelligent cinema book as unique and creative as anything by Quentin Tarantino.

 • af Wes Anderson
  172,95 kr.

  The screenplay of a new film by Wes Anderson.

 • - Skriveplanner
  af Charlotte Heje Haase
  211,95 kr.

  Vil du skrive din bog? Skal dette være året, hvor du skaber en fast skriverutine og oplever et kreativt gennembrud?"Skab dit bedste skriveår - Skriveplanner" er for dig, der har brug for at afsætte tid til og prioritere din skrivning. Det er til forfattere, studerende med skriveprojekter og selvstændige.Dette er en invitation til at gøre plads til din kreativitet og lære din skriveproces at kende, så du kan sætte de bedste rammer for din skrivning og have det sjovere undervejs.Det er aldrig nogensinde for sent at begynde. Igen. Planneren er uafhængig af din kalender. Du kan starte når som helst på året og skrive de måneder, du vælger. Der er 12 måneder, og den er skrivevenlig.Bogen er i farver og med plads til dine refleksioner. Den er krydret med inspirerende citater, hverdagseventyr, målsætning, fejring og støtte til at gøre status og sætte en intention. Du kan med fordel lytte til podcasten af samme navn, der hjælper dig til at bruge bogen og komme godt i mål med din skrivning.Denne bogs øvelser er sat sammen for at støtte den, der har et skrivemål gennem lette praktiske øvelser, der gør brug af neurovidenskab, kreativitetsforskning og implementering af nye vaner.Skrivementor Charlotte Heje Haase står bag denne skriveplanner. Hun er forfatter, flowspecialist og stifter af Klub Bare Skriv. Hun har hjulpet hundredevis i mål med deres bøger og podcasts. Tidligere redaktionschef på Psykologi.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.