Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Moderne skuespil (skrevet fra 1900 og til nutiden)

Her finder du spændende bøger om Moderne skuespil (skrevet fra 1900 og til nutiden). Nedenfor er et flot udvalg af over 64 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af J. K. Rowling, Jack Thorne & John Tiffany
  218,95 kr.

  ”Harry Potter og det forbandede barn – del et & to” er en fortsættelse af J. K. Rowlings højtelskede bøger om troldmanden Harry Potter, hans venner Hermione Granger og Ron Weasley, samt deres skolegang på troldmandsskolen Hogwarts. ”Harry Potter og det forbandede barn – del et & to” er foruden J. K. Rowling også skrevet af Jack Thornes, hvilket har vist sig at være et perfekt samarbejde. Bogen forgår nitten år efter at den syvende bog i Harry Potter-serien ”Harry Potter og Dødsregalierne” stopper. I ”Harry Potter og det forbandede barn – del et & to” oplever vi en voksen Harry Potter, der udover at være ansat i Ministeriet for Magi også er ægtemand og fra til tre børn, der er skoleklar. Harry Potter befinder sig i en stresset situation, han kæmper med at lægge fortiden bag sig, men indser at det ikke lige er så nemt, som man kunne tro. Udover den fængslende og fortryllende historie om Harry Potter og hans yngste søn Albus, der spiller en stor rolle igennem hele historien, indeholder bogen også et skuespil af Jack Thorne. J. K. Rowlings troldmandsunivers er nok et af de mest berømte i verden. Hendes bøger om Harry Potter er blevet solgt i flere eksemplarer end selveste biblen, de er oversat til mere end 60 sprog og har indbragt J. K. Rowling et utal af priser.”Harry Potter og det forbandede barn – del et & to” er en værdig efterfølger den den store succes og er et must for alle læsere, der elsker Harry Potter-verdenen, trolddom og store fortællinger.

 • - Et skuespil om Jens Otto Krag
  af Sven Holm
  205,95 kr.

  Statsministeren handler om Jens Otto Krag. Som politiker og som menneske. Om hans pragmatiske forhold til magten hans ubehag ved at besidde den og hans drøm om den frihed han forestillede sig ville ligge foran ham i det øjeblik han slap den. Han var en af velfærdssamfundets fædre men er det sikkert at han selv ville bo i den bygning han var med til at rejse?Han var en stor politiker og et stort menneske med iøjnefaldende svagheder dårskaber og vildskaber. Ved siden af Krags viljestyrke og mod og hans umiskendelige fornøjelse ved eskapader er der også en vemod over hans syn på verden og sit eget liv. Det er disse dobbeltheder skuespillet skildrer.  Poul Nyrup Rasmussen skriver i sit forord: "Statsmanden og mennesket Jens Otto Krag får sit eget mæle igen det kølige overblik saftighederne de hurtige skarpe og sjove replikker afpareringerne af pinlighederne de dødbringende returneringer i magtkampen poetiske og overraskende sårbarheder. I et ufiltreret replikskifte med hans allernærmeste følger vi Krag gennem magtens rum og det der fulgte."  Bogen udkommer på Jens Otto Krags 100-årsdag den 15. september.

 • af Jakob Weis
  162,95 kr.

  Ny dansk dramatik, fra den tredobbelte Reumertvinder Jakob Weis: Den står så tavst derovre på dokøen, i lige linje med Gud og konge. Danmarks-historiens dyreste folkegave. På taget cirkler to spøgelser hvileløst omkring. Møller og Larsen. Her er intet glemt, intet tilgivet eller kapituleret. Her raser kampen om, hvem der havde ret, og hvem der havde uret, om, hvem der gav ordrer, og hvem der ikke fulgte dem, om glasfacader, der skulle have været i sten, om rettidig omhu, og, måske endnu mere eksistentielt, hvadhøjden bør være på et anstændigt, toilet og hvad er det nu, der vejer mest, et kilo magt eller et kilo kunst? Møller & Larsen tager sit afsæt i tilblivelsen af Operaen og konflikten mellem en af verdens rigeste mænd og en af verdens største arkitekter. En konflikt, der senere på ærgerligste vis har defineret en af de dyreste og størst tænkte kulturbygninger i Nordeuropa.Urpremiere på Det Kongelige Teater, marts 2018

 • - Om Karin Michaëlis
  af Julie Maj Jakobsen
  159,95 - 171,95 kr.

  Karin Michaëlis levede et for sin tid atypisk liv som krigsreporter og kunstner. Hun var berømt, talte for store forsamlinger og skrev kontroversielle bøger om bl.a. kvinderollen og erotisk begær. I bogen om Karin Michaëlis lærer vi en mangefacetteret kunstner og kvinde at kende. Hun blev født i Randers i 1872 og brød som ung ud af det småborgerlige miljø og tog til København med et stærkt ønske om at blive pianist. Livet igennem skrev hun mere end 50 bøger, og i 1910 fik hun sit internationale gennembrud som forfatter med skandaleromanen Den farlige alder om en kvinde fra det bedre borgerskab på tærsklen til overgangsalderen, der flytter fra sin kedelige ægtemand for at realisere sig selv. Karin Michaëlis’ bøger blev udgivet i mere end 20 lande, og hun var en efterspurgt foredragsholder i Europa,indtil bøgerne blev forbudt i Tyskland i 1939. Hun deltog aktivt i hjælpearbejde under både Første og Anden Verdenskrig, dels i Østrig og dels på Thurø nær Svendborg, hvor hun husede en lang række flygtninge fra det nazistiske Tyskland og bl.a. gav husly til den tyske dramatiker Bertolt Brecht. Hendes hjælpearbejde og rolle som samfundsdebattør gjorde hende selv til politisk flygtning i USA i 1939-1946. I februar 2020 har BaggårdTeatret i Svendborg premiere på en stor musikalsk forestilling om Karin Michaëlis. Manuskriptet er skrevet af Julie Maj Jakobsen, der i 2018 vandt en Reumert som årets dramatiker, mens den danske sangerinde Katinka, som også medvirker på scenen, har skrevet helt ny musik til forestillingen. Både manuskript og sangtekster er en del af bogen, som også rummer uddrag fra Den farlige alder samt en række personlige essays om Karin Michaëlis og de spor, hun har sat sig.

 • af Bertolt Brecht
  153,95 kr.

  Brecht arbejdede på sit ufuldendte drama, Egoistens Johann Fatzers undergang fra 1926 og frem til sin død. I 1978 fik Heiner Müller adgang til det store tekstmateriale og stod bag denne "sceneudgave", som er en usædvanlig kompleks undersøgelse af politisk radikalitet, modstandskamp og terrorisme.

 • af Magnus Iuel Berg
  162,95 kr.

  Et prisvindende drama om krigen der aldrig slutter. Hvordan lever man videre efter at have været i krig og kan man overhovedet vende tilbage til en hverdag, efter at have mærket krigens rædsler? To soldaterkammerater mødes på et værtshus til et spil billard. De har ikke set hinanden i flere år, så hvorfor pludselig nu? Gamle traumer, uforløste konflikter og rå vold hænger i luften. For selvom krigen er slut, betyder det langt fra at de er færdige med at kæmpe. Eller at gamle sår er helet. Urpremiere på Teater Grob, foråret 2018.

 • - Et satirisk teaterforedrag om hvordan 2 mænd og 100 løgne gjorde Danmark til en krigsførende nation
  af Jens Kløft
  107,95 kr.

  Den 21. marts 2003 traf et meget smalt flertal i Folketinget, bestående af regeringspartierne Venstre og Konservative samt Dansk Folkeparti, beslutningen om dansk deltagelse i invasionen af Irak. Vi skal nu prøve at forklare, hvordan 2 mænd og 100 løgne gjorde Danmark til en krigsførende nation.

 • af Inger Christensen
  150,95 kr.

  Inger Christensen blev i 1986 opfordret af teateret Hotel Pro Forma til at skrive en dramatisk tekst for fire personer til opførelse på kunstmuseer.  Teksten skulle være knyttet til tre dramatiske grundformer: monolog, dialog og triolog. Resultatet blev ÆTER, der udgives første gang i 2011, tre år efter Inger Christensens død.Indledning af Kirsten Dehlholm og Willie Flindt.

 • af Viveca Tallgren
  127,95 - 192,95 kr.

 • af Arthur Miller & Bernhard Reitz
  97,95 kr.

 • af Marieluise Fleißer
  137,95 kr.

 • af Bertolt Brecht & Peter Szondi
  102,95 kr.

 • af Maria Milisavljevic
  227,95 kr.

  Was passiert, wenn deutsche Dramatik auf kanadisches Theater trifft? Eine Menge. Weil Maria Milisavljevic ihre preisgekrönten Theaterstücke für nordamerikanische Bühnen völlig neu überschreibt. Aus einem entstehen zwei. In Bruchstücke sind diese beeindruckenden Variationen erstmals zweisprachig abgedruckt: Brandung / Abyss, Beben / Noise, geteilt / about a woman.Ein einzigartiger dramatischer Einblick in zwei völlig unterschiedliche Theaterlandschaften.»Grenzausreizung der Sprache von Milisavljevic besteht darin, dass sie sich traut, wuchtige, poetische Worte neben Alltagssprache zu stellen, weder Kitsch, Pathos, Rätsel noch deren Brechung scheut.« nachtkritik.deAbgedruckt in Bruchstücke sind:Brandung / AbyssBeben / Noisegeteilt / about a woman.

 • af Andreas Gaile & Ben Ockrent
  87,95 kr.

  Englische Literatur in der Reihe »Fremdsprachentexte Reclam XL - Text und Kontext«: Das ist der englische Originaltext, ungekürzt und unbearbeitet, mit überwiegend einsprachigen Worterläuterungen sowie Zusatzmaterial auf Englisch im Anhang.Die »Hacktivists« sind eine jugendliche Computer-AG, die an ihrer Schule weitgehend sich selbst überlassen ist. Ungeachtet ihres großspurigen Namens begnügen sich die Hacktivists mit harmlosen technischen Spielereien im PC-Labor - bis eine neue Schülerin hinzukommt. Beth fordert die Teenager sehr schnell dazu heraus, Mitschüler digital bloßzustellen und sich auf kriminelle Experimente einzulassen. Damit untergräbt sie auch die Autorität des bisherigen Anführers der Gruppe. Die Jugendlichen müssen sich bald zwischen Gut und Böse entscheiden - wollen sie echte Hacker werden?Ein actionreiches Theaterstück, das ausdrücklich für Schülerinnen und Schüler der Mittelstufe geschrieben wurde.Englische Lektüre: Niveau B2 (GER)Die Ausgabe im XL-Format (11,4 x 17 cm) verfügt über ein größeres Schriftbild und bietet mehr Platz für Randnotizen.

 • af Arthur Miller & Herbert Geisen
  107,95 kr.

  Englische Literatur in der Reihe »Fremdsprachentexte Reclam XL - Text und Kontext«: Das ist der englische Originaltext, ungekürzt und unbearbeitet, mit überwiegend einsprachigen Worterläuterungen sowie Zusatzmaterial auf Englisch im Anhang. Der alternde Handelsvertreter Willy Loman hat seine besten Tage hinter sich, doch den »Amerikanischen Traum« vom Erfolg behält er fest im Blick. Je mehr sich das Scheitern seiner eigenen Karriere abzeichnet, desto größere Hoffnungen setzt er in seine erwachsenen Söhne Happy und Biff. Englische Lektüre: Niveau B2 (GER)Die Ausgabe im XL-Format (11,4 x 17 cm) verfügt über ein größeres Schriftbild und bietet mehr Platz für Randnotizen.

 • af Ayub Khan Din & Johannes Röhrig
  92,95 kr.

  Ladenbesitzer George Khan ist als junger Mann aus Pakistan nach England eingewandert. Für seine sechs Kinder besteht er auf einer streng muslimischen Erziehung. Doch die sind in England geboren und aufgewachsen und können mit dem konservativen Weltbild ihres Vaters wenig anfangen. Der Konflikt eskaliert, als George seinen ältesten Sohn Nazir gegen dessen Willen mit der Tochter einer anderen pakistanischen Familie verheiraten will. Dass Nazir am anderen Geschlecht wenig Interesse hat, weiß er da noch nicht ...Das Stück um die Familie Khan, das auf amüsante Weise so ernste Fragen wie Herkunft, Identität und Selbstbestimmung thematisiert, wurde auch erfolgreich verfilmt.

 • af Bruce Norris & Arthur Kutsch
  69,95 kr.

  Chicago, 1959: Dass eines der Häuser in Clybourne Park an eine schwarze Familie verkauft werden soll, sorgt in der weißen Nachbarschaft für unverhohlene Empörung. - 50 Jahre später: Eine weiße Familie kauft das Haus und weckt damit in dem inzwischen vor allem von Schwarzen bewohnten Viertel die Angst vor einer drohenden Gentrifizierung. Mit seinem Stück über unterschwellige, aber dafür umso wirkmächtigere Vorurteile und Spannungen knüpft Norris an Lorraine Hansberrys »A Raisin in the Sun« an, eines der Schlüsselwerke des amerikanischen Black Drama. 2011 erhielt er dafür den Pulitzer-Preis.

 • af Lorraine Hansberry & Arthur Kutsch
  142,95 kr.

  »A Raisin in the Sun« - der Titel nimmt Bezug auf ein Gedicht von Langston Hughes - war 1959 das erste Stück einer schwarzen Dramatikerin, das am Broadway aufgeführt wurde. Es wurde ein Riesenerfolg. Erzählt wird die Geschichte einer Familie im Schwarzen-Viertel von Chicago, die um die Verwirklichung ihrer Träume, um ihr Recht und ihre Würde kämpft. Das Stück ist ein Meilenstein in der Geschichte des amerikanischen »Schwarzen Dramas« und hierzulande beliebte Schullektüre. Es wurde 1961 verfilmt mit Sidney Poitier (deutscher Titel »Ein Fleck in der Sonne«), 1973 erschien eine Musical-Version, 1989 und 2008 gab es Fernsehverfilmungen.Ungekürzte und unbearbeitete Textausgabe in der Originalsprache, mit Übersetzungen schwieriger Wörter am Fuß jeder Seite, Nachwort und Literaturhinweisen.

 • af Michael Hanke & Raimund Borgmeier
  97,95 kr.

  Die Anthologie präsentiert mit 111 Gedichten vom 16. bis zum 20. Jahrhundert einen Querschnitt durch fünfhundert Jahre englische Lyrikgeschichte. Im Anhang werden die Autorinnen und Autoren - darunter Thomas Wyatt, Queen Elizabeth I, Shakespeare natürlich, John Donne, John Milton, Blake, Keates, Yeats, T. S. Eliot, Philip Larkin, Ted Hughes - in Kurzporträts vorgestellt. Für jeden, der sich anhand der Originaltexte einen Überblick über die englische Lyrik verschaffen will.Ungekürzte und unbearbeitete Originaltexte, mit Übersetzungen schwieriger Wörter am Fuß jeder Seite, Nachwort und Literaturhinweisen.

 • af Samuel Beckett
  197,95 kr.

 • af Arthur Miller & Herbert Geisen
  82,95 kr.

 • af Hanif Kureishi & Andreas Gaile
  87,95 kr.

 • af Samuel Beckett
  122,95 kr.

  "Über dieses Jahrhundertstück des irischen Nobelpreisträgers Samuel Beckett schrieb der Philosoph Günther Anders: »Der Clown ist von einer Traurigkeit, die, da sie das traurige Los der Menschen überhaupt abspiegelt, die Herzen all Menschen solidarisiert und durch diese ihre Solidarisierung erleichtert... Die Farce scheint zum Refugium der Menschenliebe geworden zu sein: die Komplizenhaftigkeit der Traurigen zum letzten Trost. Und weiß auch die Tröstung nicht, warum sie tröstet und auf welchen Godot sie vertröstet - sie beweist, daß Wärme wichtiger ist als Sinn; und daß es nicht der Metaphysiker ist, der das letzte Wort behalten darf, sondern nur der Menschenfreund.«"

 • af Eugene O'Neill & Ferdinand Schunck
  102,95 kr.

  Englische Literatur in Reclams Roter Reihe: das ist der englische Originaltext - ungekürzt und unbearbeitet mit Worterklärungen am Fuß jeder Seite, Nachwort und Literaturhinweisen.Die Familiengschichte spielt an einem Augusttag 1912. Anfangs scheint es, dass Mary und James Tyrone und ihre beiden Söhne in einer Idylle leben. Schon bald blickt der Leser hinter die Kulissen: Morphiumsucht, berufliches Versagen, Geiz und Neid... Alle Protagonisten sind am American Dream gescheitert, sind Opfer und Täter zugleich. Das Familienidyll wird zur "Reise in die Nacht" ...Englische Lektüre: Niveau C1 - C2 (GER)

 • af Tennessee Williams & Herbert Geisen
  97,95 kr.

  Englische Literatur in Reclams Roter Reihe: das ist der englische Originaltext - ungekürzt und unbearbeitet mit Worterklärungen am Fuß jeder Seite, Nachwort und Literaturhinweisen.Die neurotische und schöne Blanche lebt bei ihrer schwangeren Schwester Stella und deren grobschlächtigen Mann Stanley. Als sich Blanche in Mitch verliebt, mischt sich Stanley ein und vergewaltigt Blanche, während Stella im Krankenhaus entbindet. Blanche bricht zusammen und wird in eine psychiatrische Klinik eingeliefert. Der Klassiker nach dem Bühnenstück von Tennessee Williams wurde auch verfilmt. In den Rollen: Vivien Leigh alias Blanche, Marlon Brando alias Stanley; Karl Malden alias Mitch. Für 12 Oscars nominiert gewann er vier. Im Jahre 1948 gewann Williams den Pulitzer-Preis für »A Streetcar Named Desire«. Englische Lektüre: Niveau B2-C1 (GER)

 • af John B. Priestley & Berthold Sturm
  82,95 kr.

  Priestleys moderner Theaterklassiker über das "unbewusste" Schuldig-Werden einer Gruppe von Menschen am Selbstmord eines Mädchens: Ein kriminalistisches Gedankenspiel, das am Ende in die Realität mündet.Ungekürzte und unbearbeitete Textausgabe in der Originalsprache, mit Übersetzungen schwieriger Wörter am Fuß jeder Seite, Nachwort und Literaturhinweisen.

 • af Samuel Beckett & Manfred Pfister
  97,95 kr.

  Estragon und Wladimir stehen neben einem Baum an einer Landstraße - und warten auf "Godot". Sie wissen nichts über ihn, sind sich auch nicht sicher, ob heute der verabredete Tag ist. Samuel Beckett demonstriert auf tragikomische Weise die Sinnlosigkeit des menschlichen Daseins.Ungekürzte und unbearbeitete Textausgabe in der Originalsprache, mit Übersetzungen schwieriger Wörter am Fuß jeder Seite, Nachwort und Literaturhinweisen.

 •  
  102,95 kr.

  Shakespeares Romeo und Julia im Dschungel einer amerikanischen Großstadt, ins Unglück getrieben nicht durch eine mittelalterliche Familienfehde, sondern durch Rassenhass - einer der größten Erfolge der Musical-Geschichte, ein Dauerseller im Plattengeschäft, eine Filmlegende. Ungekürzte und unbearbeitete Textausgabe in der Originalsprache, mit Übersetzungen schwieriger Wörter am Fuß jeder Seite, Nachwort und Literaturhinweisen.

 • af Tom Stoppard & Bernhard Reitz
  92,95 kr.

  1967 einweltweiter Theatererfolg, 1990 vom Autor glänzend verfilmt (Goldener Löwe, Venedig): das Stück über die beiden Nebenfiguren im 'Hamlet', "die eigentlich überhaupt nicht wissen, was sie dort zu suchen haben, und am Ende ahnungslos den Tod erleiden" (Stoppard); ein virtuoses Feuerwerk der Dialoge; ein absurdes Theater und menschliche Tragödie. Ungekürzte und unbearbeitete Textausgabe in der Originalsprache, mit Übersetzungen schwieriger Wörter am Fuß jeder Seite, Nachwort und Literaturhinweisen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.