Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sport

Her finder du spændende bøger om Sport. Nedenfor er et flot udvalg af over 1.043 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Use with: S* codes to indicate specific sport featured.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Turen går til engelsk fodbold
    af Morten Bruun
    107,95 - 132,95 kr.

    Den tidligere professionelle fodboldspiller og nu fodboldekspert og -kommentator Morten Bruun tager læseren med på en passioneret rejse rundt til de største scener i engelsk fodbold. Just follow all the others … Med sin far ved hånden dukkede den danske dreng Morten op fra Seven Sisters-stationen i London en augustdag i 1976. De skulle til White Hart Lane og se Tottenham mod Middlesbrough og var så uerfarne, at de måtte spørge om vej til stadion. Sådan er det ikke længere, for som fodboldekspert og kommentator blev de engelske stadioner Morten Bruuns arbejdsplads. Som han har elsket med den samme barnlige fascination som den dag, han så sin første kamp. 11 år gammel. Han elskede spillerne, stemningen, sangene, hele den kultur og historie, der gør engelsk fodbold unik. Det er derfor, han har skrevet denne bog. For at dele ud af sine oplevelser. For at tage læseren med til de store scener i London, Liverpool og Manchester. Men også til de små. Til regnbuebyen Brighton i syd. Til de kuldsejlede kulminebyer i nord. Til de glemte storklubber i Sheffield og Birmingham. Til tipsfodboldens vugge i Wolverhampton. Og selvfølgelig til London, Mortens yndlingsby i hele verden, hvor det hele begyndte. Læserne kommer med til de store derbies, de bitre nedrykningsslag og pokal finalerne. De er med på togtur over de bløde bakker i Yorkshire og ned i de overfyldte undergrundstog til Wembley. Og de er ikke mindst med på 48 forskellige stadioner og møder alle de forskellige fodboldkulturer i England. Kort sagt: Turen går til engelsk fodbold. Og læseren skal med. Hele vejen rundt.

  • - træn effektivt og vær stærk resten af dit liv
    af Joe Friel
    277,95 kr.

    Ældre, der træner til triatlon, langdistancecykelløb, svømmekonkurrencer og skiløb er ikke længere noget særsyn. Seniormotionister i USA, der træner intensivt og hårdt og dyrker elitesport, kender Joe Friel og hans bog Fast after 50, der på dansk hedder +50 og hurtig. Bogen er allerede blevet en klassiker.Forfatteren Joe Friel trækker på den nyeste forskning, og den viser, at ældre sagtens kan træne hårdt og skabe gode præstationer, selv om de kommer godt over 50 år.+50 og hurtig indeholder højintensive træningsprogrammer, øvelser til styrketræning, tips til restitution, crosstræning og ernæringsprogrammer for højintensiv træning.Af bogens indhold:Hvordan reagerer kroppen på træningsprogrammer efterhånden, som man bliver ældre? Man får tips til at tilpasse træningen, så man ikke overtræner.Hvordan kommer man af med kropsfedt og genvinder muskelstyrke?Hvordan opsætter man niveauer for træningen, så man trinvist kan styrke kroppen?Øvelsesanvisninger, forslag til tests og metoder til at måle træningsintensiteten.

  • - Slut med junk-træning
    af Elin Solheim
    167,95 - 192,95 kr.

    At bevæge dig stærk handler ikke blot om øvelser, der skal gøres, til du er stærk nok. Det er et mindset og en ­erfaring, som holder dig stærk hele livet. Denne bog er for kvinder i alle aldre; både dem, der har født, og dem, der ikke har. Størstedelen af den kvindelige befolkning kan forebygge og undgå hyppige, men ofte oversete gener som ufrivillig vandladning ved fysisk aktivitet, bækkensmerter, “delte” mavemuskler og forstyrrelser på seksuel funktion ved at være mere opmærksom på det, du lærer i denne bog. Du får: - Indblik i personlige oplevelser og erfaringer med at ændre tilgangen til træning. - Forklaringerne på, hvorfor det er vigtigt. - Praktiske eksempler, fotos og QR-koder til vejledningsvideoer. - Eksempler på træningsprogrammer. Bevægelserne i dine vågne timer fylder tidsmæssigt langt mere end tiden på træningsmåtten. Derfor er dine hverdagsbevægelser – hvordan du bevæger dig, fra du står op, til du går i seng – mindst lige så vigtige som de specifikt korrigerende og styrkende øvelser, du laver. For de fleste betyder dette, at de har et stort, uudnyttet potentiale til at få en velfungerende og stærk krop. Fysioterapeut Elin Solheim præsenterer her en ny tilgang til kvinders træning, hvor det at skulle træne handler mere om kvalitet og om at bevæge sig rigtigt i dagligdagen end om blot at træne mere og hårdere i fitnesscenteret. Resultatet er en stærkere kerne, som kan bære dig sikkert gennem alle livets udfordringer. Om forfatteren Elin Solheim er fysioterapeut, iværksætter, underviser og er mor til tre. Hun har 20 års erfaring som fysioterapeut og med undervisning i bevægelse, bl.a. også gennem dans og yoga. Som indehaver af www.elinsolheim.dk og www.fysioflow.dk har hun de seneste år beskæftiget sig med at udvikle og formidle viden omkring træning af kvindekroppen.

  • af Hannah Grace
    107,95 - 162,95 kr.

    A TikTok sensation! Sparks fly when a competitive figure skater and hockey team captain are forced to share a rink. Anastasia Allen has worked her entire life for a shot at Team USA. It looks like everything is going according to plan when she gets a full scholarship to the University of California, Maple Hills and lands a place on their competitive figure skating team. Nothing will stand in her way, not even the captain of the hockey team, Nate Hawkins. Nate's focus as team captain is on keeping his team on the ice. Which is tricky when a facilities mishap means they are forced to share a rink with the figure skating team-including Anastasia, who clearly can't stand him. But when Anastasia's skating partner faces an uncertain future, she may have to look to Nate to take her shot. Sparks fly, but Anastasia isn't worried... because she could never like a hockey player, right?

  • af Jørgen Leth
    72,95 - 235,95 kr.

    I Det uperfekte menneske - Director's cut har Jørgen Leth udvalgt yndlingstekster fra sine fire erindringsbøger, Det uperfekte menneske (2005), Guldet på havets bund (2007), Et hus er mere end en ting (2012) og Mine helte (2015). Han slutter med en statusopdatering fra 2016.

  • af Martin Davidsen
    183,95 kr.

  • - Fra legebarn til verdensmester - historien om Nikolaj Jacobsen
    af Kurt Lassen
    247,95 kr.

    Som spiller var han en af verdens bedste. Tryllemusen kaldte de ham i storklubben THW Kiel.Da håndboldlandsholdets medaljeæra satte ind, satte en knæskade en stopper for drømmene i rødt og hvidt. En lynkarriere som træner med mesterskaber på stribe i Danmark og Tyskland tændte drømmen igen. Nu som landstræner. Og verdensmester. Læs hele historien om legebarnet Nikolaj Jacobsens liv og karrierevej fra fløj i fynske GOG til verdens bedste landstræner.

  • - Hvad smarte spillere gør
    af Dan Blank
    147,95 kr.

    Fodbold IQ er skrevet til spillere. Her kan du lære de små ting, smarte spillere gør i en kamp. Bogen er fyldt med tips, der er lette at læse og nemme at forstå. Men hver eneste af dem kan vinde en kamp for dig. Eller endda et mesterskab.Man skulle tro, de var almindelig sund fornuft. Men de spillere, der kan bruge dem, er ikke almindelige. De kan ændre en kamp. De har høj fodbold IQ. Og nu kan du være en af dem.- - - Fodbold IQ har et lixtal på 25 og er sprogligt bearbejdet til læsere fra 10-12 år og op.

  • - The endurance athlete's cookbook
    af Hannah Grant & Stacy Sims
    227,95 kr.

    Den ultimative kogebog til langdistanceatleter, løbere, cykelryttere og triatleter.Hannah Grant og Stacy Sims guider dig sikkert igennem alle årets sæsoner med lækker mad og en forståelse af kroppens fysiologi som året skifter.Hannah Grant har været kok for Bjarne Riis's tidligere cykelhold og er kendt fra Go' morgen Danmark, hun er aktuel på verdensplan i den nye TV serie EAT RACE WIN på Amazon prime

  • af Walter Tevis
    273,95 kr.

    En roman om, hvordan en lille talentfuld pige langsomt men sikkert ødelægges, brik for brik, på vejen for at nå til tops i den hårde skakverden.Walter Tevis (1928-1984) var en amerikansk forfatter, der udgav romaner såvel som noveller. Walter Tevis opnåede stor succes og tre ud af hans seks romaner blev omdannet til spillefilm.

  • af Henrik Hjarsbæk
    267,95 kr.

    GØR DIT MENTALE MINDSET TIL DIT STÆRKESTE VÅBENFodboldspillere på alle niveauer møder altid mentale udfordringer på deres vej.De gode råd står ofte i kø, men hvordan arbejder du aktivt med dit mentale mindset, og hvor starter du helt konkret? I Kampen mellem linjerne finder du gode råd, værktøjer og nøglen til at gøre din mentalitet til din medspiller. Det er ikke tilstrækkeligt at tænke positivt eller at gøre dig følelsesløs. Det kan du ikke, når du skal præstere. I dag oplever flere og flere spillere, at det mentale er deres største forhindring for at brænde igennem i kampen og i karrieren.Bogen viser dig vejen til mental styrke. Du får den nødvendige mentale viden, praktiske råd, fortællinger og eksempler fra fodboldverdenen. Dette giver dig det nødvendige mentale forspring, så du bliver den bedste udgave af dig og kan række ud efter dit fulde potentiale.Om forfatterenHENRIK HJARSBÆK (f. 1986) er cand.scient. i idræt med fokus på sportspsykologi. Han er mentaltræner og sportspsykologisk konsulent i HH Mentality, hvor han udvikler mental styrke og vindermentalitet hos bl.a. fodboldspillere.Henrik var et lovende fodboldtalent, men indfriede aldrig potentialet. Efter et ødelagt korsbånd døjede han efterfølgende med skader, men endnu mere med det mentale. Derfor arbejder Henrik nu med særligt fokus på fodboldspillerens mentale parathed, mentale bevidsthed og mentale præstationsfærdigheder.Henrik fik i 2016 sin kandidatgrad på Københavns Universitet. Her coachede han sideløbende eliteatleter i at anvende sportspsykologiske værktøjer. Kampen mellem linjerne rummer alle disse sportspsykologiske værktøjer og meget mere.

  • af Claus Hechmann
    118,95 - 235,95 kr.

    Claus Hechmann, tidligere elitesportsmand og i dag træner og leder af testcenteret Hechmann Sport, følger nu sin bestseller Løb som eliten op med en mere inkluderende bog til løbere på alle niveauer – også dem, der primært går. Bogen er den første, som implementerer watt-træning, et revolutionerende nyt redskab, der bedre end nogen andre parametre som tempo og puls kan bruges til at styre træningen præcist. Watt kan måles med visse løbeure eller med en pod til løbeskoen.Træningsprogrammer tilrettelagt efter netop dit niveau forbedrer din kondition og udholdenhed og sikrer, at du ikke møder muren eller får skader på grund af for hård træning.Løbebogen er baseret på den nyeste forskning og på Claus’ mange års erfaring med at træne danske topatleter.

  • - En guide til dig, der er vild med at vandre
    af Gitte Holtze
    257,95 kr.

    "Gå langt!" er Gitte Holtzes inspirerende guide til alle, som elsker at opleve Danmark og verden til fods. Vandretrenden fortsætter med stigende hast overalt i Danmark hos både unge og ældre. Men hvad skal man bruge, når man skal ud på længere vandreture? Hvordan kan man forberede sig fysisk og psykisk? Og hvor finder man den bedste vandrerute i Danmark og i verden? Spørgsmål som disse og mange flere svarer den erfarne vandrer Gitte Holtze på i denne bog. Hun har selv vandret den krævende og imponerende tur Pacific Crest Trial, der går fra Mexico til Canada, og indeholder over 4000 kilometer. Gitte Holtze har derfra et indgående kendskab til, hvad det kræver at gå langt. "Gå langt!" indeholder en række inspirerende vandreruter, som varierer i både længde og sværhedsgrad. Ruterne spænder vidt og dækker blandt andet. legendariske vandreruter som Pacific Crest Trial, Caminoen, Hærvejen og rundt om Bornholm. Derudover giver Gitte Holtze også masser af gode råd til forberedelsen op til turen, omkring valg af udstyr og pakkeanvisninger samt tips til hvordan man bevarer motivationen, undgår skader og spiser den rigtige kost.

  • - Erobringen af Paris
    af Nando Boers
    167,95 - 235,95 kr.

    Forfatteren Nando Boers er med det hollandske cykelhold i Frankrig under Jonas Vingegaards triumf i sommeren 2022. Som en flue på væggen er han vidne til rytternes sammenhold samt udformningen af de taktiske løbsplaner og udførelsen. Inden Tour de France følger forfatteren Jumbo-Visma på nærmeste hold i tre år. Han fører indgående samtaler med ryttere og trænere under løb og på træningslejre. Han overværer vindtunneltesten og er på medhør til onlinemøder. Han er med, når vejledere, trænere og videnskabelige medarbejdere diskuterer taktik, holdånd, ernæring, træningsmetoder og talentudvikling. Han er med, da holdet taler om fremskridt og udfordringer for topryttere som Primoz Roglic, Wout van Aert og Jonas Vingegaard. Planen giver læseren et enestående blik bag kulisserne hos et af verdens bedste cykelhold før og under Erobringen af Paris.

  • - 100 år med NFL - mændene, magtkampene, milepælene
    af Jeppe Dong Abrahamsen
    235,95 kr.

    I 1920 stiftede foretagsomme mænd en professionel football-liga i en bilforretning i Canton, Ohio. Dengang havde de færreste fantasi til at forestille sig, at NFL skulle blive en milliardindustri og gøre Super Bowl til en slags national helligdag. "Touchdown – 100 år med NFL. Mændene,. Magtkampene. Milepælene" er en bog, der går tæt på forvandlingen ved at skildre spillets og ligaens udvikling igennem 100 år. Det er fortællingen om, hvordan superstjerner som Tom Brady og ikoniske trænere som Vince Lombardi leverede magiske øjeblikke og revolutionerede spillet på banen, mens visionære ledere overvandt økonomiske trængselstider, interne slagsmål og truslen fra rivaliserende ligaer og via en banebrydende forretningsmodel og et tæt parløb med tv skabte en succes uden sidestykke i amerikansk sport. Men det er også fortællingen om, hvordan NFL overlevede Depressionen og Anden Verdenskrig og fodslæbende slog et slag for racelighed. Og hvordan NFL navigerede igennem de tumultariske 1960’ere med mordet på en præsident, lammende strejker i 1980’erne og terrorangrebet i 2001 og fik tusindvis af danske tv-seere til at sidde sent oppe søndag efter søndag. Med forord af den danske NFL-legende Morten Andersen

  • - en introduktion
    af Morten Buckhøj
    197,95 - 230,95 kr.

    Det er en hel del år siden, der sidst er udgivet en dansk bog om golf, spillet og sporten. Den kommer nu, med forventet udgivelse medio august 2015.Bogen henvender sig til alle golfspillere, men nok især til nye i sporten. Den beskriver golfspillets lange historie og mange traditioner, fra spillets oprindelse på fårehyrdernes enge langs de skotske kyster frem til i dag, hvor det er en af verdens mest udbredte idrætsgrene. Spillets særlige regelsæt og udstyr gennemgås, og man kan læse om hvordan man bedst og hurtigst kommer i gang med golfspillet.Et særligt kapitel er helliget en kort, men indgående instruktion, der giver læseren nyttige tips til at oparbejde et godt golfsving, som er grundlaget for utallige herlige timer på golfbanen. Bogen beskriver de største og mest kendte golfturneringer, de såkaldte majors og Ryder Cup, og den store danske turnering, Made in Denmark, der for første gang blev afviklet i Himmerland Golf & Spa Resort i august 2014 med mere end 80.000 begejstrede tilskuere. Derudover kan man læse om nogle af Danmarks bedste golfbaner, og om nogle af de bedste golfbaner ude i den store verden. Bogen er skrevet af journalist Morten Buckhøj (f. 1962). Han har i 25 år skrevet om golf i en lang række danske golfmedier. Han startede GOLFmagasinet og var chefredaktør for det i seks år. I mange år fast golfkommentator på Eurosport. I dag er han en alsidig freelance journalist, fast skribent på GOLFBLADET og fortsat tilknyttet GOLFmagasinet. Skrev i 2002 ”Politikens Store Golfbog” og har tillige oversat og været fagkonsulent på flere andre golfbøger. Har tidligere skrevet en biografi om skuespilleren Palle Huld. Fotografen Lars H. Laursen har bidraget med adskillige af bogens mange smukke fotos.

  • af Malte Tellerup
    197,95 kr.

    Mestrene er en autobiografisk roman om at vokse op i et sportsmiljø – om familie, håndbold, halkultur, om at være queer i et maskulint domineret fællesskab og om vindermentalitet i 00’erne. Malte – en forfatter sidst i 20’erne – hjemsøges af mareridt om at komme tilbage på banen og brillere i sin ungdoms sport. Malte er vokset op i ”en rigtig håndboldfamilie”. En familie, der er dybt investeret i spillet og i fællesskabet i de lokale håndboldklubber. Fra en tidlig alder bliver han en del af en gylden årgang i håndboldklubben Bolbro, der trods klubbens lille størrelse begynder at vinde stort, og i takt med at han bliver ældre, begynder han at spille på højere og højere plan. Men da han som 17-årig står over for sin helt store chance og muligheden for en professionel karriere som håndboldspiller, smuldrer det hele mellem fingrene på ham. Hvorfor? Og hvad skete der egentlig? Det er spørgsmålene, der ikke vil slippe ham. De sender Malte ud på en opdagelsesrejse, ikke bare i sin egen fortid, men også i håndboldspillets historie og i de danske håndboldklubbers udvikling.

  • af Mesut Özil
    127,95 - 297,95 kr.

    Ingen kunne have forudset, at en klejn tysk knægt med tyrkisk familie, der voksede op i et lejlighedskompleks i Gelsenkirchen (og hellere ville have heddet Matthias end Mesut, da han var lille), ville blive en global superstar i verdens største fodboldliga, vinde VM 2014 samt erobre titler i klubber som Schalke 04, Werder Bremen, Real Madrid og Arsenal, men det har Mesut Özil gjort – og han er ikke engang fyldt 30 år. Men han er mere end det. Mesut Özil er muslim og som sådan ambassadør for en moderne og åben udgave af islam, hvilket gør ham til rollemodel i den muslimske verden – en fanskare, han primært når gennem de sociale medier med 30 millioner følgere på Facebook. Da Mesut postede et billede af sig selv i hvid kjole foran Ka’baen i Mekka, affødte det millionvis af likes og kommentarer i løbet af få timer. I sin fremragende selvbiografi I skudlinjen, træder Mesut Özil frem med åbent ansigt og fortæller ærligt og modigt om sit liv som fodbold-wonderboy og multi-kulti-forbillede med alle de tæsk og glæder, det har givet. Sjældent er man kommet så tæt på en professionel fodboldspiller – som ovenikøbet befinder sig midt i vor tids mest sprængfarlige kulturkonflikt.

  • - Bag om fodboldspillets mest udsatte job
    af Martin Davidsen
    227,95 kr.

    Den skøreste og vigtigste mand Målmanden er den spiller på fodboldbanen, der har det tungeste ansvar. Det er ham, der skal forhindre bolden i at gå ind, og det er ham, der i sidste ende kan bestemme, om holdet vinder eller taber. Derfor er det målmanden, der har den største chance for at blive kampens store helt – men det er også ham, der kan blive udstillet som skurk eller et stort flop efter et nederlag. Sat på spidsen er han holdets vigtigste mand. I denne bog beretter nogle af Danmarks bedste og mest iøjnefaldende målmænd om livet som bagerste mand på et fodboldhold. Gennem en række interviews giver de et indblik i livet som målmand i Danmark, i udlandet og på landsholdet med de glæder og sorger, der medfølger. Målmændene fortæller om succeser og fiaskoer og om det store pres, der følger med. Du møder den tvivlende målmand, der overvejede at stoppe karrieren på grund af modgang. Du kommer tæt på landsholdsmålmanden, der kostede et VM-exit. Og du får at vide, hvorfor det for en målmand er godt at være skingrende skør. Kort fortalt kommer du helt tæt på fodboldspillets mest udsatte person.

  • af Mariana Zapata
    112,95 kr.

    From the author of the sensational TikTok-hit, From Lukov with Love, and the 'queen of the slow-burn romance'!

  • af Taylor Jenkins Reid
    110,95 kr.

    EN NEW YORK TIMES-BESTSELLERMalibu, 1983. Det er aftenen for de berømte Rivasøskendes myteomspundne fest, der hvert år markerer, at sommeren går på hæld. I timerne mellem skumring og solopgang bliver de fire søstre og brødre tvunget til at se hemmeligheder i øjnene, de har holdt skjult for sig selv og hinanden samt – ikke mindst – stå ansigt til ansigt med deres fraværende far, den legendariske crooner Mick Riva. Og da morgenen gryr, står Malibu i flammer.Malibu i flammer er en roman om at være født som sine forældres barn, men vokse til at blive sin egen person. Om et surferliv i pastel-80‘ernes Malibu og omverdenens sult efter indersiden af et liv levet i rampelyset. Og om at sætte ild til det hele for at undslippe en kurs udstukket af andre.

  • - 20 års Tour de France fortalt i billeder
    af Nils Mejlvang
    269,95 kr.

    Nils Mejlvang har dækket Tour de France mere indgående end nogen anden dansk fotograf, og i bogen Le Tour – Tour de France gennem tyve år fortalt i billeder kommer man med over legendariske bjerge som Mont Ventoux, Col du Tourmalet og Alpe d’Huez. Bjergtoppe, som Nils Mejlvang har besøgt oftere end de fleste cykelryttere. Man kommer også med i rytterbussen, i omklædningsrummet og helt tæt på de opløb, hvor en etape afgøres.En stor del af bogens billeder bliver kommenteret af både danske og internationale stjerneryttere, som fortæller historien bag de billeder, de selv optræder på – blandt andre Tadej Pogacar, Mark Cavendish, Bjarne Riis, Jonas Vingegaard, Rolf Sørensen, Andy Schleck, Brian Holm, Tony Martin, Chris Anker Sørensen, Tyler Hamilton, David Zabriskie og Michael RasmussenBogen består af et stort udvalg af den prisvindende fotografs ikoniske billeder – her foreviges nogle af de allerstørste øjeblikke i moderne tourhistorie. En del af materialet offentliggøres her for første gang. Bogen er fyldt med internationale ryttere, men vi får også historierne om vores egne tourstjerner – fra Bjarne Riis klædt i Dannebrog på Champs-Élysées til Jonas Vingegaard på toppen af Col du Portet.Bogen har forord af Jørgen Leth og efterord af Bjarne Riis.”Hele mit professionelle liv har jeg været sammen med dygtige fotografer. Filmfotografer og stillfotografer. Jeg ser med deres øjne. De indfanger de rigtige øjeblikke. Som ætses ind i hukommelsen. Sådan en fotograf er Nils Mejlvang.”Fra Jørgen Leths forord

  • af Jørgen Leth
    57,95 kr.

    STIL. Nogle er født med den, andre mangler den helt. I Danmark er stil underprioriteret, mener Jørgen Leth. Men stil er er en måde at udtrykke sig på. Stil er de valg, der former en karakter, det er smag, elegance, humor og en sans for det uperfekte og skæve. Og så er stil noget, som alle Leths helte besidder: Thelonious Monk, Bronislaw Malinowski og Marina Abramovic.JØRGEN LETH skriver om mode, sport og helte; alt sammen med stil for øje.  Med uddrag fra ”Men jeg er her jo”,  ”Det uperfekte menneske. Director’s cut”, ”Mine helte. Det uperfekte menneske / 4”, ”Guldet på havets bund. Det uperfekte menneske / 2”, ”Det uperfekte menneske. Scener fra mit liv”,  ”Den gule trøje i de høje bjerge”, ”Det går forbi mig”, ”Sportsdigte”. Udkommer i Gyldendals Kolibri-serie.

  • - Et liv uden bremser
    af Poul Ferdinand & Nicki Pedersen
    128,95 - 257,95 kr.

    Speedwaystjernens dramatiske vej til toppen, hvor ingen blev skånet. Mindst af alle ham selv.Han pakker kufferten og stiller den midt på gulvet i hotelværelset. Så er den klar, hvis det går galt i dag. Et simpelt uheld kan nemt smadre kød og knogler. Men i dag er anderledes. I dag er Nicki parat til at trække sin største rival med ned. ”Jeg er træt af den lille nar. Det slutter i dag. Uanset, hvad det koster,” siger han til sig selv.KNALLERTKONGEN er historien om Nicki Pedersen. Den danske verdensmester i speedway, som med brutalitet, rå vilje og charme blev en af landets største sportsstjerner. Kom helt tæt på en mand, der ærligt og selvkritisk fortæller om en konfliktfyldt opvækst og en barsk rivalisering mellem brødre på benzintanken i Brenderup. Nicki Pedersen er klar til at ofre alt i jagten på succes. Og den mentalitet har givet ham en ekstraordinært dramatisk karriere og et vildt luksusliv i Monaco og Dubai.Men han har betalt prisen med en række uhyrlige ulykker, der blandt andet har kostet brandsår og mere end 30 brækkede knogler. Der er ingen bremser på en speedwaymotorcykel, og det samme gælder Nicki Pedersen, der lever ET LIV UDEN BREMSER.

  • af Muneyuki Kaneshiro
    125,95 kr.

    "After Isagi and the rest of Team Z clear the first selection round, they split up to face the second selection individually. Waiting beyond the first door is Blue Lock Man, a cutting-edge goalkeeping AI system. A new group of incredible strikers and shocking rules await Isagi in the second selection round...!!"--Provided by publisher.

  • af Muneyuki Kaneshiro
    125,95 kr.

    "A mad young coach gathers soccer players from across the country to compete in a series of bizarre challenges in a high-tech colosseum he calls Blue Lock. It's a no-balls-barred battle to become Japan's next top striker in this manga. In the face of Team V, Team Z has managed to catch up 3-3 with fifteen minutes remaining. Amid this tense environment, all the players seek their "awakening" that will take their skills to the next level... Will they manage to beat Team V and qualify for the next selection--or will they be stuck on the playing field with nowhere to go?"--Publisher marketing.

  • - og andre danske cykelhistorier
    af Jakob Staalby
    188,95 kr.

    Opfølgeren til den populære og anmelderroste "Piraten, Kannibalen og de andre landevejsrøvere" (bl.a. ❤️❤️❤️❤️❤️ i Politiken)."En ren nydelse at læse [...] Medrivende og dramatisk skrevet på en måde, så man næsten føler, at man var der selv [...] en meget underholdende bog om de danske cykelstjerner gennem tiden." DBC Dansk Bibliotekscenter I den nye bog får vi ti medrivende fortællinger om en nogle af Danmarks største cykellegender. Læs bl.a. den hæsblæsende historie om Ole Ritters legendariske gennembrud i Giro d'Italia, om Mads P. vilde VM-sejr i Yorkshire og Jakob Fuglsangs nervepirrende drama i Ardennerne, da han vandt Liege-Bastogne Liege.Bogen indeholde også historier Rolf Sørensen, Amalie Dideriksen, Jesper Skibby, Jonas Vingegaard, Mikkel Honoré, Mogens Frey, Peder Pedersen og Charles Meyer. Alle fortalt med fantasi og farver i den rigt illustrerede cykelbog.

  • - essays på cykel
    af Victor Boy Lindholm
    73,95 - 177,95 kr.

    NY UDVIDET UDGAVE MED NYT ESSAY SAMT FORORD AF BRIAN NYGAARDI fem essays på cykel gennem Italien, Tyskland, Frankrig, Schweiz og Danmark skriver Victor Boy Lindholm sig gennem Europa, mens han funderer over historien, samtiden og selve det at cykle. I Tyskland ruller han feberramt langs det gamle jerntæppe og mindes en afdød ven. I Italien leder han forgæves efter krisen, men finder i stedet et fællesskab med sin far. Han cykler fra fattigt landbrugsland ved Middelhavet til Schweiz, hvor solen skinner på pengene. I Danmark mærker han en rivende længsel efter sin elskede og oplever venskabets stærke bånd i øsende regnvejr.

  • af Amy Daws
    172,95 kr.

    “At dele soveværelsesvæg med min bedste ven – som jeg troede, jeg var forelsket i – bliverenten virkelig fedt eller virkelig forfærdeligt.”Da Poppy vender tilbage til England efter seks år i udlandet, glæder hun sig til at genoplive venskabet med sin barndomsven Booker.Booker har aldrig forstået, hvorfor Poppy rejste så abrupt, men han er lykkelig over at have fået sin bedste ven tilbage. Så da hun mangler et midlertidigt sted at bo, tilbyder han hende at flytte ind hos ham.Poppy siger ja, for Booker ved jo ikke, at han knuste hendes hjerte dengang, og desuden er hun jo ikke forelsket i ham længere. Vel? Men det går hurtigt op for Poppy, at fortiden er svær at begrave, ligesom Booker aldrig før har været opfyldt af så modstridende følelser. For Poppy er ikke længere den lille pige med rottehaler, som han legede med som barn. Hun er nu en voksen kvinde. Og en superlækker en af slagsen.At falde for sin bedste ven er en skræmmende tanke, for venskabet med Poppy betyder alt for Booker. Men måske er det på tide at gå efter noget mere? Måske er det på tide at satse alt?Sats alt er den tredje, selvstændige sportsromance i Harris Brothers-serien. “Sats alt er en sportsromance, som helt sikkert vil få dit hjerte til at banke!” – BOOKS AND BOYS BOOK BLOG“Amy Daws kombinerer romance, sport og fantastiske familiedynamikker i sjove og romantiske historier. Konflikt. Humor. Kærlighed. Begær. Det hele er en del af hendes magi.” – BEWITCHED READER BLOG“Sats alt er spækket med øjeblikke, som vil smelte dit hjerte, lidenskab, så du må finde viften frem og al det drama, der hører til en ikke helt så ukompliceret venner-til-kærester-historie.” – BOOKAHOLICS READING HAVEN

  • af Amy Daws
    172,95 kr.

    ”Jeg er ikke nogen fodboldkæreste. Jeg er en, der lægger planer og har mål.”24-årige Indie Porter har aldrig haft en kæreste – eller været i seng med nogen for den sags skyld. Men nu skal der ske noget. Hun skal bare lige finde den rigtige fyr, som hun kan have en perfekt nat sammen med, inden hun finder den store kærlighed.Camden er så meget ikke den rigtige fyr til det formål. Jo, Indie er tiltrukket af den høje, lækre fodboldspiller med de kække kommentarer, men et forhold vil være umuligt. Hun er hans kirurg, og han har kurs mod operationsbordet efter en knæskade, der kan koste ham hans karriere.Der er noget ved Indie, som Camden ikke kan få nok af. Han kan være sig selv og indrømme sin usikkerhed sammen med hende. Han har aldrig haft svært ved at møde piger, men han har aldrig prøvet at falde for nogen. Før nu.Nu må Camden bare overbevise Indie om, at han er værd at bryde alle regler for.Giv slip er en sexet, sjov sportsromance om at forelske sig i den helt forkerte og finde modet til at give slip på sin frygt. Skrevet om Giv slip:“Jeg udfordrer dig til ikke at forelske dig i Giv slip. Karaktererne tog mig med på et sjovt og sødt eventyr, som jeg ikke havde lyst til skulle stoppe.” – #1 AMAZON-BESTSELLERFORFATTER BRITTAINY C. CHERRY “Amy er fantastisk. Der er ikke en genre, hun ikke kan tackle. Hun er en topscorer, når det gælder drama, og hun hamrer den lige i hjørnet med Giv slip.” – TRAVELLING BOOK BOYFRIEND SISTERHOOD“Camden og Indie er perfekte for hinanden. Giv slip er fuld af sexet energi, og det er en skøn sportsromance.” – UNDER THE COVERS BOOK BLOG

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.