Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Technothriller

Her finder du spændende bøger om Technothriller. Nedenfor er et flot udvalg af over 207 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Thrillere, der bruger IT, videnskabelige, tekniske og medicinske elementer som væsentlige elementer i fortællingen.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Tobias Bukkehave
  137,95 - 147,95 kr.

  Han blev svigtet af sit land og af sin far.Han svor ikke at se sig tilbage.Nu har Danmark brug for ham.For kontreadmiral Richard Cortzen startede og sluttede alting med fædrelandet. Det koncept siger imidlertid ikke hans søn, Tom, noget. Han har efter en traumatisk oplevelse som jægersoldat i Irak vendt både sin far og sit fædreland ryggen.Da faren dør, og Tom må haste hjem til begravelsen, sker der imidlertid noget. En gammel soldaterkammerat prikker ham på skulderen: Danmark har brug for Tom.Splittet mellem faderens livslange kamp for Gud, konge og fædreland og sin egen individualistiske ideologi bliver Tom sendt ud i nationens tjeneste. En iransk topprogrammør er blevet dræbt i Dubai og hans danske kæreste er forsvundet. Sagen berører egentlig ikke Danmarks sikkerhed, hvis ikke det var, fordi FE’s udsendte i Mellemøsten, som var Toms gode ven, også er blevet myrdet.KONGETRO er en vild historie om magtmisbrug, konspiration og nationalisme i en verden, hvor landegrænserne i stigende grad trækkes hårdere og hårdere op.

 • af Michel Houellebecq
  304,95 - 310,95 kr.

  Kort før præsidentvalget i 2027 bliver en ildevarslende video af økonomiministeren Bruno Juge delt på nettet. En video, hvor han halshugges i en guillotine. Topembedsmand og Juges mest fortrolige, Paul Raison, involveres i det politiske spil op til valget. Hans ægteskab med Prudence er ved at falde fra hinanden, og da hans far, en tidligere efterretningsagent, rammes af en hjerneblødning, må han mod sin vilje tage tilbage til sit barndomshjem. Men hurtigt indtræffer en ny katastrofe, der indleder tilbagekomsten af et intimt, men dog skrøbeligt bånd til hans kone.Den franske provocateur Michel Houellebecq er tilbage med ny stor storroman om samfundets tragiske elendighed, der er både spiddende, satiriske glimt og nærmest håbefuld.

 • af Michael Katz Krefeld
  187,95 - 236,95 kr.

  En forårsdag bliver Ravns bedste venner Eduardo og Belindas lille søn bortført af en psykisk syg kvinde, men heldigvis finder de hurtigt drengen i live, og kvinden bliver anholdt. Ved et tilfælde lander sagen på det advokatkontor, hvor Ravn er blevet hyret som efterforsker, og modvillig får han til opgave at assistere i forsvaret af kvinden. Affæren tager dog en uventet drejning, da det under varetægtsfængslingen viser sig, at hun har været udsat for bestialske eksperimenter, der har skadet hendes hjerne, og at hun måske faktisk er uskyldig. Langsomt får Ravn viklet sig dybere og dybere ind i sagen, der fører ham tilbage til et af psykiatriens mørkeste kapitler, men også på sporet af en skruppelløs organisation, der ikke skyr nogen midler for at bevare hemmeligheden om deres projekt og ikke mindst om ... Terminalen.Terminalen er ottende selvstændige bog i den anmelderroste bestsellerserie om privatdetektiven Thomas ’Ravn’ Ravnsholt, der bor sammen med sin bulldog, Møffe, på en båd i Christianshavns Kanal.

 • af Johan Ottosen
  103,95 - 235,95 kr.

  NB: Apokalypsens engle er anden del af Mirrin Bank trilogien. Læs Stenens tid først :-)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Sikke en åbning af en bog!” krimisiden.dk “En Robert Langdon kombineret med James Bond.”“Højspændt action.” readersworld.dk“Johan Ottosen har en imponerende evne til at skrive billedmættede scener.” catsbooksandcoffee.com“Der er styr på selv de mindste kemi-beskrivelser.” titlen.dk“Johan Ottosen skriver hæsblæsende og stilsikkert i Apokalypsens engle. Tempoet er bestemt ikke sat ned i denne hans anden bog og anden del i trilogien om Søren Storm, Kurt Østergaard, Bodil Holm, de gamle hemmeligheder og en forestående krig. Det er som en film med mange sceneskift og actionfyldte scener rundt omkring i verden fra København, til Rom og Mellemøsten.” bogblogger.dkEn avanceret computermodel forudsiger at vesten står over for en krise, der overgår første og anden verdenskrig i tab af menneskeliv. Og vores team i Mirrin Bank har mindre end syv dage til at neutralisere truslen …Iran har udført hele to attentater mod Danmark.Statsminister Lene Bisgaard skal afklare om der er tale om et kriminelt angreb, begået af løsrevne elementer af Irans Revolutionsgarde, eller om der er tale om et statssanktioneret attentat hvilket vil resultere i en krig mellem NATO og Iran, sætte mellemøsten i flammer og i sidste ende kaste verden ud i tredje verdenskrig.

 • af Hervé Le Tellier
  235,95 kr.

  Hervé Le Tellier modtog Frankrigs mest prestigiøse litteraturpris, Prix Goncourt, i 2020 for den futuristiske roman Anomalien.Oversat til mere end 50 sprog og solgt i over en million eksemplarer alene i Frankrig.I juni 2021 ryster en meningsløs begivenhed livet for hundredvis af mænd og kvinder, som alle er passagerer på et fly fra Paris til New York. Blandt disse mennesker er den respektable familiefar Blake, som ikke desto mindre er lejemorder. Slimboy, en nigeriansk pop star, som er træt af at leve på en løgn. Den formidable advokat Joana, som indhentes af sine fejltagelser, samt den stort set ukendte forfatter Victor Miesel, som pludselig er blevet en kultfigur. De troede alle, at de levede et hemmeligt liv. Ingen forestillede sig i hvor høj grad, det var sandt.Forrygende læsning ... en tankevækkende og unik oplevelse★★★★★ BerlingskeEn skidegod bog♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ PolitikenHervé Le Tellier er en virtuos fortæller★★★★★ Jyllands-PostenUnderholdende og fascinerendeWeekendavisen

 • af Clive Cussler & Graham Brown
  102,95 - 177,95 kr.

 • - At skabe slægt i chthulucæn
  af Donna J. Haraway
  354,95 kr.

  Befolkningstilvækst, klimaforandringerne og Jordens sjette masseuddøen erbrændende spørgsmål for den, der vil blive i besværet med at fortsætte detjordiske liv. Der er behov for at tænke sammen på ny, på tværs af forskellemellem historiske positioner og videns- og ekspertformer. Haraway viser os en anden måde at fortælle videnskab på, billed- og metaforrig, tiltider underholderholdende, sprogligt sprudlende og altid dybt seriøs. Harawaykalder sin teoretisk og metodiske tilgang SF – snorefigur, science fiction,science fact, spekulativ feminisme, spekulativfabulering og so far. Mennesket er ikke centrum foralting. Chthulucæn fordrer sym-poiesis, at vi skaber-med, tænker-med ogbliver-til-med. Filosoffen, feministen og biologen Donna J. Haraway har brugt det mesteaf sit voksne liv på at skabe alternative perspektiver på de accepteredeideologier, der giver form til vores videnskabelige fortællinger om menneskerog natur. "At blive i besværet er en vidtfavnende bog, hvis gennemgående bestræbelse erat ruske op i vores forestillinger om verdens beskaffenhed, forstyrre vorestænkemønstre og skabe uro i vores forståelser af klodens tilstand og voresoverlevelsesmuligheder på en skadet planet på måder, der befordrer nye oganderledes overlevelsesfortællinger. Formålet er ikke en dommedagsprofeti - omend den aktuelle destruktion af arter og livsgrundlag for jordens mangfoldighedaf liv er bogens omdrejningspunkt - men at finde redskaber og begreber, sprogog fortællinger, der kan skærpe opmærksomheden og åbne for anderledes måder atskabe verdener på.” - Fra det danske forord vedLis Højgaard

 • af Ken Follett
  133,95 kr.

  Et planlagt indbrud mod en medicinalfabrik i Skotland, der skal skaffe dødelige antistoffer til terrorister, besværliggøres af en voldsom snestorm, der hæmmer både forbrydere og forfølgere

 • - Under Danmarks ældste kirkegulv bliver en 5.000 år gammel kalender fundet. Kalenderen tæller ned til Ragnarok.
  af Johan Ottosen
  167,95 - 235,95 kr.

  “Dan Brown og da Vinci Code go home. Vi har Johan Ottosen.” Saxo.com “En af de mest effektfulde romanindledninger jeg har læst i lang tid.” Henrik Palle, journalist på Politiken. “Spektakulært plot.” Rebekka Andreasen, vildmedkrimi.dk “Spændende til sidste punktum.” Jannik Lunn, bogpusheren.dk “Man bare ryger gennem bogen.” krimifan.dk “En rigtig ”mandethriller” i højt tempo.” litteratursiden.dk Bagsidetekst:På en bænk i det sommerglade Tivoli skyder den pensionerede professor Bjarne Arnesen sig en kugle for panden. Hans stedsøn, den Cavlingprisvindende journalist Kurt Østergård, modtager en videobesked fra ham 28 måneder efter. Arnesen trygler Kurt om at stoppe det han kalder "dem" og beder ham fortsætte hvor han slap. Det leder Kurt til en opdagelse, der får store konsekvenser ikke blot for Kurt, men for Danmark og kongefamilien. Samtidig bliver strålingsekspert og tidligere våbeninspektør for FN, Søren Storm, bedt om at hjælpe politiet i opklaringen af et strålingsrelateret mord begået på Rigshospitalet. Det makabre og bizarre mord leder Storm på sporet af en radioaktiv bombe der kan gå af hvert øjeblik det skal være et sted i København. Lige om hjørnet venter dronningens store jubilæumsfest med prominente gæster fra ind- og udland.Stenens tid er første bind af The Church trilogien.Næste bind, Apokalypsens engle, udkommer maj 2019.

 • af Douglas Preston & Lincoln Child
  105,95 - 173,95 kr.

 • af Neal Stephenson
  105,95 kr.

  THE 30th ANNIVERSARY EDITION WITH NEW, NEVER-BEFORE-PUBLISHED MATERIALAfter the Internet, what came next?Enter the Metaverse - cyberspace home to avatars and software daemons, where anything and just about everything goes. Newly available on the Street - the Metaverse's main drag - is Snow Crash. A cyberdrug that reduces avatars in the digital world to dust, but also infects users in real life, leaving them in a vegetative state.This is bad news for Hiro, a freelance hacker and the Metaverse's best swordfighter, and mouthy skateboard courier Y. T.. Together, investigating the Infocalypse, they trace back the roots of language itself to an ancient Sumerian priesthood and find they must race to stop a shadowy virtual villain hell-bent on world domination.In this special edition of the remarkably prescient modern classic, Neal Stephenson exploreslinguistics, computer science, politics and philosophy in the form of a break-neck adventure into the fast-approaching yet eerily recognizable future.'Fast-forward free-style mall mythology for the twenty-first century' William Gibson'Brilliantly realized' New York Times Book Review 'Like a Pynchon novel with the brakes removed' Washington Post'A remarkably prescient vision of today's tech landscape' Vanity Fair

 • af Blake Crouch
  149,95 kr.

  NEW YORK TIMES BESTSELLER • “If Michael Crichton had written a superhero novel, it would look a lot like Upgrade.”—The New York Times Book Review“You don’t so much sympathize with the main character as live inside his skin.”—DIANA GABALDON, #1 New York Times bestselling author of the Outlander series  “Mysterious, fascinating, and deeply moving—exploring the very nature of what it means to be human.”—ALEX MICHAELIDES, #1 New York Times bestselling author of The Silent Patient and The MaidenONE OF THE BEST BOOKS OF THE YEAR: Time, She ReadsThe mind-blowing new thriller from the New York Times bestselling author of Dark Matter and Recursion—currently in development as a motion picture at Steven Spielberg's Amblin Partners“You are the next step in human evolution.”At first, Logan Ramsay isn’t sure if anything’s different. He just feels a little . . . sharper. Better able to concentrate. Better at multitasking. Reading a bit faster, memorizing better, needing less sleep.But before long, he can’t deny it: Something’s happening to his brain. To his body. He’s starting to see the world, and those around him—even those he loves most—in whole new ways.The truth is, Logan’s genome has been hacked. And there’s a reason he’s been targeted for this upgrade. A reason that goes back decades to the darkest part of his past, and a horrific family legacy.Worse still, what’s happening to him is just the first step in a much larger plan, one that will inflict the same changes on humanity at large—at a terrifying cost.Because of his new abilities, Logan’s the one person in the world capable of stopping what’s been set in motion. But to have a chance at winning this war, he’ll have to become something other than himself. Maybe even something other than human.And even as he’s fighting, he can’t help wondering: what if humanity’s only hope for a future really does lie in engineering our own evolution?Intimate in scale yet epic in scope, Upgrade is an intricately plotted, lightning-fast tale that charts one man’s thrilling transformation, even as it asks us to ponder the limits of our humanity—and our boundless potential.

 • af Blake Crouch
  292,95 kr.

  A mindbending, relentlessly surprising thriller from the author of the bestselling Wayward Pines trilogy."Are you happy with your life?" Those are the last words Jason Dessen hears before the masked abductor knocks him unconscious. Before he awakens to find himself strapped to a gurney, surrounded by strangers in hazmat suits. Before a man Jason's never met smiles down at him and says, "Welcome back, my friend." In this world he's woken up to, Jason's life is not the one he knows. His wife is not his wife. His son was never born. And Jason is not an ordinary college physics professor, but a celebrated genius who has achieved something remarkable. Something impossible. Is it this world or the other that's the dream? And even if the home he remembers is real, how can Jason possibly make it back to the family he loves? The answers lie in a journey more wondrous and horrifying than anything he could've imagined-one that will force him to confront the darkest parts of himself even as he battles a terrifying, seemingly unbeatable foe. Dark Matter is a brilliantly plotted tale that is at once sweeping and intimate, mind-bendingly strange and profoundly human-a relentlessly surprising science-fiction thriller about choices, paths not taken, and how far we'll go to claim the lives we dream of.

 • af Steffen Groth
  227,95 kr.

  En nøgen mand vågner op i en kiste i et kapel i en have i Risskov uden at vide, hvem han er, eller hvordan han er endt dér. Han ved heller ikke, ­hvorfor han ligger og siger ordet Himmelstrasse, eller hvad det betyder.Det sidste ved kriminalkommissær Rasmus Hansen til gengæld. Rasmus har akut brug for en insider på et eksklusivt hospice på Ærø for at komme videre i jagten på mindst 35 forsvundne gadesovere, hvis skæbne er forbundet til manden i kistens.

 • af Benjamin Lamberth
  102,95 - 187,95 kr.

  Hvad gør en far, når hans datter kommer under angreb på internettet? Peter gør det eneste, han kan. Han går til analogt modangreb. I kølvandet på hans hærgen møder vi de mennesker, der lever af den globale datakrig. Det bliver en skæbnesvanger nat, og læseren må snart spørge sig selv, hvad prisen er for at leve i en verden domineret af data. DATAHELTEN er en højaktuel thriller, der lader sine karakterer løbe linen ud som forsøgskaniner i et verdensomspændende psykologisk eksperiment. Nøglen ligger i IT-gudernes algoritmer – vor tids bedst bevogtede hemmelighed.

 • af James Rollins
  195,95 kr.

  In the latest riveting thriller from James Rollins, the #1 New York Times bestselling author of the Sigma Force series, an international research station in the Coral Sea comes under siege during a geological disaster that triggers massive quakes, deadly tsunamis, and volcanic eruptions. To stop the world from burning, it's up to Sigma Force to uncover a secret buried at the heart of our planet. The Titan Project?an international research station off the coast of Australia?discovers a thriving zone of life in an otherwise dead sea. The area teems with a strange bioluminescent coral that defies science, yet holds great promise for the future. But the loss of a military submarine in the area triggers a brutal attack and sets in motion a geological disaster that destabilizes an entire region.Massive quakes, volcanic eruptions, and deadly tsunamis herald a greater cataclysm to come?for something is stirring miles under the ocean, a threat hidden for millennia.As seas turn toxic and coastlines burn, can Sigma Force stop what has been let loose?especially as an old adversary returns, hunting them and thwarting their every move? For any hope of success, Commander Gray Pierce must search for a key buried in the past, hidden deep in Aboriginal mythology. But what Sigma could uncover is even more frightening?something that will shake the very foundations of humanity.

 • af Graham Brown
  145,95 kr.

  THE ELECTRIFYING NEW ADVENTURE OF THE NUMA CREW, FROM THE GRAND MASTER OF ADVENTURE, CLIVE CUSSLERA terrifying discovery. A cutting-edge weapon. A life-or-death showdown in the skies . . . A distress call from a nearby freighter in the Caribbean brings a NUMA training mission to an abrupt halt. Leaping into action, Kurt Austin and Joe Zavala locate the damaged vessel, where they make an eerie discovery. The captain lies face down and clutched beneath him - an empty shotgun. When Kurt and Joe search for clues, the situation grows stranger - and more dangerous. Lying hidden in wait are the rest of the crew: paranoid, disoriented and ready to fight. Could a mind-altering sickness have struck down an entire ship? Or is something much more sinister going on? Following the crew's tale of mysterious lights leads Kurt and Joe to a cadre of Cuban mercenaries, and when they learn of their plan to use magnificent modern airships to hijack a nuclear submarine, this impromptu mission moves from the seas to the skies. Faced with an irrepressible enemy and a new arena of fighting, stopping this plot could be the NUMA crew's toughest task yet... Praise for Clive Cussler: The Adventure King - Sunday Express Cussler is hard to beat - Daily Mail Just about the best in the business - New York Post

 • af Mike Maden
  97,95 - 145,95 kr.

  Juan Cabrillo and the crew of the Oregon are back in an explosive new adventureA hypersonic missile. A genetically engineered army. A worldwide plot of destruction . . .When Juan Cabrillo, captain of the Oregon, is hired to extract an undercover operative in Kenya, he finds himself on the trail of a deadly international plot. A Saudi Prince seeks to unleash a deadly assault on U.S. forces, sparking a new war in the Middle East and ultimately destroying Israel.In their quest to stop him, Cabrillo's crew are about to meet their most fearsome adversaries yet: a force of bio-hacked soldiers endowed with extreme strength and stamina and an unquenchable appetite for violence.From the remote depths of Amazon rainforest to an abandoned monastery in Eritrea, to a final showdown on the jagged mountains of Yemen, the Oregon team must use every shred of courage and cunning they can muster on this global pursuit to disable the ship-killer missile - before the Arabian Sea becomes a mass grave . . .Praise for Clive Cussler:'The Adventure King' Sunday Express'Just about the best in the business' New York Post'Cussler is hard to beat' Daily Mail

 • af Stephen King
  187,95 kr.

  The next call you take could be your last in this terrifying #1 New York Times bestseller by master storyteller Stephen King!On October 1, God is in His heaven, the stock market stands at 10,140, most of the planes are on time, and graphic artist Clayton Riddell is visiting Boston, having just landed a deal that might finally enable him to make art instead of teaching it. But all those good feelings about the future change in a hurry thanks to a devastating phenomenon that will come to be known as The Pulse. The delivery method is a cell phone—everyone’s cell phone. Now Clay and the few desperate survivors who join him suddenly find themselves in the pitch-black night of civilization’s darkest age, surrounded by chaos, carnage, and a relentless human horde that has been reduced to its basest nature...and then begins to evolve. There’s really no escaping this nightmare. But for Clay, an arrow points the way home to his family in Maine, and as he and his fellow refugees make their harrowing journey north, they begin to see the crude signs confirming their direction. A promise of a safe haven, perhaps, or quite possibly the deadliest trap of all…

 • af William Gibson
  95,95 kr.

  Discover the cult classic behind the major new TV adaption from the creators of Westworld, starring Chloe Grace Moretz.-----'Big-screen, popcorn-chewing thrills' GuardianFlynne Fisher lives in the rural American South, working at the local 3D printing shop, while earning much needed extra money playing VR games for rich people. One night she dons a headset and finds herself in futuristic London-a sleek and mysterious world, alluringly different from her own hardscrabble existence. But this isn't like any game she's ever played before: Flynne begins to realize it isn't virtual reality... it's real.Someone in London, seventy years in the future, has found a way to open a door to Flynne's world. And as utterly beguiling as London is... it's also dangerous. As Flynne searches to discover who has connected their worlds, and for what purpose, her presence here sets dangerous forces into motion...forces intent on destroying Flynne and her family in her own world.The Peripheral is master storyteller William Gibson's dazzling, hallucinatory glimpse into the fate of mankind - and what lies beyond.-----'Mesmerizing, captivating, haunting' Sunday Times'Frightening, plausible. Not just a unique and brilliantly talented SF novelist but a social and psychological visionary' The Times'Frantic with imagination and frantic with the appetite to see what happens next' Observer'A swirlingly philosophical quantum daydream of drones and bodyswapping' Daily Telegraph, Books of the Year

 • af Cory Doctorow
  105,95 - 173,95 kr.

 • - En Jacob Detlev thriller
  af Thomas C. Krohn
  87,95 - 147,95 kr.

  Stjålne biologiske våben fra Syrien. Et forsvundet passagerfly i Malaysia. Dødsfald blandt unge på et diskotek i København. Og en religiøs sekt på Sjælland. Hvordan hænger det sammen?Det bliver eksperten i biologiske våben, Jacob Detlev, sat til at finde ud af i et hæsblæsende opklaringsarbejde i samarbejde med både internationale myndigheder og det danske terrorberedskab.​Svarene forgrener sig, og det hele kommer meget tæt på. Pludselig er det for Jacob både et spørgsmål om at forhindre biologiske terror i Danmark, og også om at redde sin egen familie.​Hvis du er til realistiske thrillers, hvor du sidder med følelsen af, at det kunne godt ske i virkeligheden, og kan du lide kombinationen af fiktion, virkelige begivenheder og spænding, så er 'Døden fra Syrien' helt sikkert noget for dig.​'Døden fra Syrien' er den første selvstændige bog i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgår i det danske terrorberedskab i kampen mod biologisk og kemisk terror i Danmark og resten af verden.Læs også mini-thrilleren 'Truslen fra Kina', som er en optakt til serien.

 • af Thomas C. Krohn
  62,95 - 102,95 kr.

  En aggressiv og dødelig virus rammer beboerne i en landsby i den demokratiske republik Congo. I biotekvirksomheden VirusGene leder forskerne efter en kur mod alverdens vira, hvor den unge forsker Anders Berggreen får job og arbejder på at få vaccinen til at virke.Men noget er helt galt.Hvorfor er udviklingen af vaccinen stoppet flere gange og har skiftet retning? Hvad har dødfaldene i Congo med VirusGene at gøre? Hvorfor forsvinder forskningschefen pludselig? Grufulde hemmeligheder gemmer sig i den nordsjællandske idyl.Følg Anders i jagten på sandheden - og den universale vaccine. Han må arbejde hurtigt, tænke utraditionelt og bryde loven flere gange for at finde hoved og hale i, hvad der foregår.’Kampen om DRAGON’ er en højaktuel biologiske thriller om liv og død, forskningsidealer og en mands kamp for at gøre det rigtige, før det er for sent.'Kampen om DRAGON' har tidligere været udgivet under titlen 'DRAGON' fra forlaget mellemgaard, men er nu blevet om- og gennemskrevet på ny under den nye titel og udgives på forlaget RosenHill.

 • af Terry Hayes
  180,95 - 222,95 kr.

  Fra en af spændingslitteraturens mestre kommer en hæsblæsende spionthriller af højeste kaliber.K.D. Faulkner. Det første initial står for Kane, det andet står for ingenting. Kane er CIA-spion med speciale inden for forbudte og ufremkommelige territorier, og for ham har grænser ingen betydning. Han ved, hvornår man skal stikke af, hvornår man skal gemme sig – og hvornår man skal skyde. Han er blevet tildelt en mission i ingenmandslandet mellem Pakistan, Iran og Afghanistan, en voldsom konfliktzone, hvor vold er den eneste gældende lov. Hans mission består i at ledsage en mand, som besidder værdifuld information, der kan få betydning for Vestens sikkerhed, ud af området. Men Kane modarbejdes af en fjende, som ønsker at tilintetgøre verden, som vi kender den – en skræmmende, begavet og ondskabsfuld mand, som kun har ét mål for øje: hævn.Græshoppens år er den længe ventede opfølger til Jeg er Pilgrim. Det er en page-turner om en mand med beføjelse til at dræbe, som vil gøre alt hvad der står i hans magt for at sikre verdensfreden i et intenst kapløb mod tiden. Græshoppens år er en klassisk spionthriller, en neglebider og et moderne spændingsdrama af højeste kaliber.

 • af David Alexander
  207,95 kr.

 • af Marc Stiegler
  236,95 kr.

 • af Carter Holland
  224,95 kr.

  Battle B will battle cyberpunk villains in Cyber Bang city with her future team The Mavericks... Nonstop hot romances and killer adult content.

 • af Johnathan Montgomery
  218,95 kr.

  Johnathan Montgomery's "Digital Renaissance: Navigating the Tech Revolution" is an inspiring look at the ways in which technology is transforming our world and the steps we must take to succeed in the face of tremendous disruption. In this engaging book, Montgomery guides readers on an exciting adventure through the digital world, providing advice and insights to help individuals, companies, and society at large not only survive the rapid changes brought about by the technological revolution but also benefit from its transformative power. Expert in the field of information technology, Montgomery uses his years of experience to outline a detailed plan for making it through the current digital renaissance. He explores AI, blockchain, cybersecurity, and the Internet of Things, simplifying these often-complicated ideas for the layperson. This book is perfect for both tech nerds and digital beginners because to his engaging writing style and wealth of real-world examples and case studies. More than just a how-to manual, "Digital Renaissance" is a rallying cry for change. In this piece, Montgomery urges readers to consider new ways of using technology and to accept its transformational potential. This book is an invaluable resource for anybody willing to go on a journey of digital discovery and empowerment, whether you are a company leader seeking new solutions or an individual trying to make informed decisions in the digital age. Dive into this intriguing book by Johnathan Montgomery and prepare to be inspired, informed, and ready for the impending technological revolution.

 • af Rachel Aukes
  335,95 kr.

  For two decades, Sam Brodie has never let a poacher get away or come across an animal print she couldn't identify... until she tracks a vicious predator that went extinct in the Ice Age. But when Sam reaches the saber-tooth tiger, she finds herself in the crosshairs of ruthless hunters intent on having no witnesses. With killers on her tail, she uncovers a chilling plot to clone extinct predators for a barbaric "extreme" hunting experience for the wealthy elite. But these creatures are not simply clones; they're bigger, meaner, and pose an unparalleled danger to the world's ecological balance. With the fate of the world hanging in the balance, Sam and her team must race to stop the mastermind before he unleashes his ultimate creation. Can Sam stop him, or will humanity face its own extinction?

 • af Vincent Woolf
  229,95 kr.

  You're a click away from killing! Romeo wrote his death sentence on the eKill app when he mortgaged his organs and failed to pay his debts.Now, hours before his end, he finds Rebecca. She is the only one who can help him pull off the impossible. But trust is another story because she wants to kill him.How will they trust each other in the face of death? Grab your copy now and dive into this electrifying techno-thriller, where every second is a bullet, and trust is a mere gamble. Warning! If you need to sleep, don't read it.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.