Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Okkult skønlitteratur

Her finder du spændende bøger om Okkult skønlitteratur. Nedenfor er et flot udvalg af over 248 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af B.S. Ingemann
  162,95 kr.

  De tidligste eksempler på horror-fortællinger i dansk litteratur finder man hos den ellers så folkekære salmedigter B.S. Ingemann (1789-1862). Fra prosadebuten Fortællinger og Eventyr fra 1820 og til hans sidste bog Efterladte Eventyr og Fortællinger fra 1864 skriver han et væld af historier inspireret af især E.T.A. Hoffmans fantastiske og gotiske fortællinger. Det er gys midt i den idylliserende danske romantik. Åndeverdens dårekiste er den første samling, der er dedikeret udelukkende til denne ejendommelige side af Ingemanns forfatterskab. Her er intet emne for tabubelagt til at indgå. Alt i alt 17 fortællinger om labyrintiske mareridt, dobbeltgængere, kirkegårde, forbandede huse, okkulte ritualer, hemmelige rum, hallucinationer, mesmerisme, magnetisører, ligkogere, gravskændere, morderiske ægtemænd, varulve, levende døde, spøgelser, incest og nekrofili.Bernhard Severin Ingemann (1789-1862) står centralt i den danske litteraturhistorie som salmedigteren, hvis Morgen- og Aftensange med Georg Brandes’ ord ”var uforgængelige”. Han skrev også flere historiske romaner, der i hans samtid var umådeligt populære og fortsatte med at være det op gennem det 20. århundrede. Måske er det derfor, hans gysere og fantastiske fortællinger er mere eller mindre oversete i dansk litteraturhistorie.

 • af Stephen King & Richard Chizmar
  122,95 - 161,95 kr.

  King and Chizmar join forces again with a powerful novel which is also the final chapter in the Gwendy trilogy.

 • af Maggie Stiefvater
  103,95 - 199,95 kr.

  Ronan Lynch har hemmeligheder. Nogle ting holder han hemmelige for andre. Og andre ting holder han hemmelige for sig selv. Én af Ronans hemmeligheder er, at Ronan kan bringe ting ud af sine drømme. Og nogle gange er han ikke den eneste, der er interesseret i disse ting … Ronan er en af ravnedrengene – en gruppe af blodsbrødre, der søger efter sagnkongen Glendower, som de tror ligger skjult et eller andet sted i bakkerne omkring den kostskole, hvor de går. Vejen til Glendower har længe flydt som en understrøm under byen, men nu stiger den – ligesom Ronans hemmeligheder – op til overfladen og forandrer alting på dens vej … Den populære bogserie har domineret bestsellerlisterne i USA og er i øjeblikket ved at blive produceret som tv-serie med Catherine Hardwicke, der lavede Twillight-filmene, som instruktør. Maggie Stiefvater er forfatter, kunstner og musiker. Hun har skrevet flere populære YA-romaner, bl.a. Shiver-serien. Hendes bøger er solgt i millioner af eksemplarer og udgivet i over 36 lande. Hun bor i Virginia i USA med sin mand og to børn. Se mere på www.maggiestiefvater.com

 • af Ithell Colquhoun
  230,95 kr.

  Margaret Ithell Colquhoun (1906-1988) var en britisk billedkunstner, forfatter og okkultist med tilknytning til surrealismen. Hun var stærkt inspireret af alkymi, kabbala og lignende esoteriske traditioner. Hermogenes’ gås er hendes første roman, som udkom i 1961.Længere væk bemærkede jeg en gudinde, der sad i skrædderstilling med ryggen til en klippe, så vandet ved dens fremspring omkransede hendes lænd. En forbipasserende kæmpe udtværede hendes kraveben, hendes højre bryst løsnede sig og gled ned over hendes torso, dets rørformede brystvorte pegende ned mod søen, hvor det plumpede i og smeltede.En ung, navnløs fortæller rejser ud for at besøge sin onkel på hans ø. Det viser sig hurtigt, at onklen har forhekset øen, så hun ikke kan slippe væk. Han har nemlig brug for hendes juveler til at gennemføre en række magiske ritualer, som han tror kan give ham evigt liv. I sine forsøg på at fravriste fortælleren de dyrebare juveler udsætter han hende for drømmemagi, hypnose, orgiastiske ritualer og meget andet.Hermogenes’ gås fra 1961 er en vilter fortælling fyldt med alkymi, magiske væsener, kannibalisme, vold, prostitution, fabler og eksotiske planter.

 • - Grotesker 1910-1920
  af Ingeborg Johansen, Astrid Ehrencron-Kidde, Carl Gandrup, mfl.
  138,95 kr.

  Kannibalisme, euforiserende stoffer, fanatisme, sindssyge, blasfemi, sadisme og hallucinationer fylder siderne i denne antologi, hvis ti tekster er optaget af det naturstridige, misdannede og sygelige. Denne type litteratur har aldrig været særlig ud­bredt i Danmark, men den blomstrede ikke de­sto mindre op i første del af det 20. århundrede.Vi har stået på hovedet i Det Kongelige Biblioteks bunker af glemte tidsskrifter og støvede, halvvejs formuldede bogudgivelser og her samlet de bedste fund fra en omfangsrig arkæologisk udgravning af den litteraturhistoriske køkkenmødding i perioden mellem 1910 og 1920. De udgør det bedste fra en fragmenteret og relativt upåagtet litterær strømning, der kulminerede i årene omkring Første Verdenskrig. Set på afstand udgør disse tekster en stort set glemt litterær strømning gemt bagved tidens publikumssucceser og avantgardens eksperimenter.Stilistisk varierer de fra det lavmælte og poetiske til det overspændte og feberhede, men alle opsøger de det aparte og groteske, og alle er de bundet sammen af en interesse for det, der bryder med menneskets almindelige, hverdagsagtige eksistens.Menneskekød: Grotesker 1910-1920 er med sin præsentation af denne strømning et forsøg på at nuancere og udbygge den historie, der normalt fortælles om dansk litteratur i perioden. Først og fremmest er antologien dog tænkt som en kilde til nye læseoplevelser.De fleste tekster i bogen har ikke været udgivet, siden de udkom første gang. Antologien indeholder blandt andet to noveller af Astrid Ehrencron-Kidde, der fik flotte anmeldelser, da Det sukker så tungt udi skoven udkom i Serie for grotesker i 2018.Indhold: Thorkil Barfod: ”Tandhjulet”Laurids Skands: ”Golgata-Studien”Astrid Ehrencron-Kidde: ”Flammerne”Karin Michaëlis: ”Erasta”Laurids Skands: ”Menneskekød”Gustav Bauditz: ”Morfinguden”Astrid Ehrencron-Kidde: ”Året før –”Johan Plesner: ”Nocturne”Carl Gandrup: ”Ene med Satan”Ingeborg Johansen: ”Tanker”

 • af Frank Peretti
  150,95 kr.

  Frank Perettis medrivende thrillerDette er fortsættelsen af I Dette Mørke - og det begynder alt sammen i Bacon's Corner, et lille landsbysamfund langt væk fra alting... Et mordforsøg, et tilfælde af forveksling - eller er det tilsløring? - af identitet, og et nådesløst sagsanlæg mod en kristen skole, der kæmper for sin eksistens. Sally Beth Roe, en ung enspænder, en slags "levn fra hippietiden", befinder sig pludselig hvirvlet ind i disse bizarre begivenheder og på flugt for at redde livet, mens hun prøver på at huske sin mørke fortid og søger efter indre fred.Denne roman er tætpakket med action, og samtidig er Sally Roes rejse et indtrængende og afslørende portræt af vores tid, et spejlbillede af vores strejfen omkring og en levende påmindelse om, at alene korset har magt til at sætte os fri.

 • - Grotesker 1900-1910
  af Johannes V. Jensen, Harald Kidde, Thit Jensen, mfl.
  162,95 kr.

  Fjorten tekster fra dansk og norsk litteratur er samlet i denne antologi. De stammer alle fra perioden mellem 1900 og 1910, hvor den overnaturlige uhygge og det groteske begyndte at manifestere sig som en mærkbar understrøm i de to landes fælles litterære landskab.Bogens sider befolkes af et righoldigt udvalg af bizarre skabninger fra genfærd og menneskeøgler over havfruer og døde guder til kannibalistiske katte, mens teksternes ophav strækker sig fra i dag totalt glemte skribenter til kanonforfattere, der lejlighedsvis udforskede det fantastiske og groteske. Også geografisk spænder fortællingerne vidt og byder på en rejse rundt i Europa – fra Danmark til Sverige og Norge og fra Island til Frankrig og Spanien.Perioden fra 1900 til 1910 er lige på kanten af modernitetens endegyldige indtog i Norden, og bogens fortællinger gennemløbes både af erindringen om folketroens gamle sagn og myter og af en gryende modernisme.Teksterne i bogen foregår i grænselandet mellem det virkelighedsnære og det overnaturlige og mytologiske. En mand bevæger sig gennem en giftig og regnvåd skov frem mod stedet, hvor den store gud Pan har lagt sig til at dø. En ond norsk olding har gemt en uhyggelige hemmelighed i gammel jernmine. En sindssyg gammel kone driver et herberg i en dyster storby, hvor både mørkets kræfter og hendes katte har frit spil. En desperat adelsmand i Paris opdager, at han kan dræbe alene ved hjælp af sit eget dybe, glødende had. En mand i Danmark taler i telefon med sin afdøde ven. En udhungret mand i Spanien forvandler sig til en menneskeøgle. Og i den sidste fortælling lægges hele verden øde af ragnarok. Vildsindet forfølger en relativt upåagtet grotesk litteraturhistorisk strømning i dansk og nordisk litteratur tilbage til det tyvende århundredes begyndelse. Udgivelsen viderefører det litteraturarkæologiske gravearbejde, som i 2017 resulterede i udgivelsen af antologien Menneskekød i Serie for grotesker. Indhold:Harald Kidde: ”Pan” Thit Jensen: ”Den lodne hånd”Sigurd Mathiesen: ”Den gamle grube”Holger Rygaard-Hansen: ”Rundjernet”Sten Drewsen: ”Hunger”Thomas Krag: ”Djævlebesættelse”Johannes V. Jensen: ”Vinternat”Sigurd Mathiesen: ”Jernkor­set”Thit Jensen: ”Spøgelset i bispereden”R. Jahn Nielsen: ”Et brev til en ven”L.C. Nielsen: ”Visioner II”Astrid Ehrencron-Kidde: ”Marietta – Marietta!”Johannes V. Jensen: ”Kondignogen”Harald Kidde: ”Vidar”

 • af Leigh Bardugo
  207,95 kr.

 • af Ninie Hammon
  236,95 kr.

 • af W. Somerset Maugham
  100,95 - 127,95 kr.

 • - Seks noveller om lidenskab og død
  af Anne-Marie Vedsø Olesen
  52,95 - 189,95 kr.

  Anne-Marie Vedsø Olesens noveller er korte dramaer med store armbevægelser og sitrende nerve. Om mennesker i drifternes vold, kærlighedens destruktive sider, begær og undergang. Der står noget på spil, der ofres alt, der leves fuldt ud. Der brændes op.

 • af Alan R. Martin
  197,95 kr.

 • af Colleen Cross
  177,95 - 397,95 kr.

 • af Roxana Nastase
  182,95 kr.

  Un detectiv mai comod, o imigranta superba, cu talente mai ciudate, un caz oribil si evenimente paranormalen ultima vreme, dezamA git, cu inima E i mndria rA nite, Mark nu prea mai aE teaptA multe bucurii de la viaE a sa, ci continuA sA i facA treaba ca un robot, numA rnd orele rA mase pnA ce poate sA se ntoarcA acasA . Mark are obiceiul sA disparA atunci cnd este multA treabA de fA cut, dar soarta i azvrle n poalA un caz oribil de traficare umanA . Oare ce va face detectivul atunci cnd va trebui sA se ocupe de caz el nsuE i?E i oare ce va merge prost?Oare va nceta Mark sA se autocompA timeascA E i va lupta pentru cei oropsiE i? i va aduce detectivul pe cei vinovaE i n faE a tribunalului?E i oare ce se va ntmpla cnd i va apare n cale Soledad, o frumoascA sud-americancA , care are toate darurile pentru a-i fura inima? Va reuE i ea sA distrugA zidurile pe care Mark le-a construit n jurul inimii sale sau va lA sa n urmA o cochilie goalA atunci cnd cazul se va ncheia?Ei bine, pentru a urmA ri acE iunea, citeE te a treia carte din seria MacKay - Detectiv Canadian. Oare te vei regA si de partea lui Mark?

 • af Leigh Bardugo
  274,95 kr.

  "e;Readers will be wowed."e; -Publishers Weekly (starred review) Wealth. Power. Murder. Magic. The Ivy League is going straight to hell in the sequel to the smash New York Times bestseller Ninth House from #1 bestselling author Leigh Bardugo. "e;Bardugo's imaginative reach is brilliant."e; -Stephen King Find a gateway to the underworld. Steal a soul out of hell. A simple plan, except people who make this particular journey rarely come back. But Galaxy "e;Alex"e; Stern is determined to break Darlington out of purgatory-even if it costs her a future at Lethe and at Yale.Forbidden from attempting a rescue, Alex and Dawes can't call on the Ninth House for help, so they assemble a team of dubious allies to save the gentleman of Lethe. Together, they will have to navigate a maze of arcane texts and bizarre artifacts to uncover the societies' most closely guarded secrets, and break every rule doing it. But when faculty members begin to die off, Alex knows these aren't just accidents. Something deadly is at work in New Haven, and if she is going to survive, she'll have to reckon with the monsters of her past and a darkness built into the university's very walls.Thick with history and packed with Bardugo's signature twists, Hell Bent brings to life an intricate world full of magic, violence, and all too real monsters.

 • af Christopher J. Holcroft
  190,95 kr.

  Kit Green is your average teenager except for one thing: he has just experienced a near-death experience (NDE). Kit 'died' on the operating table after a swimming accident and is sent back to Earth to complete his life. But things are not as they once were. Kit has changed, and he now has the ability to see and communicate with the dead. And now his father, a top politician, and his fellow MP colleague are in danger. The State's top cop wants them dead for his own greedy purposes, and only Kit and the spirit of the MP's dead son can stop him.

 • af Bonnie Elizabeth
  226,95 kr.

 • af Colleen Cross
  182,95 - 397,95 kr.

 • af Isobel Blackthorn
  252,95 - 412,95 kr.

 • af Arthur Machen
  352,95 kr.

 • af Colleen Cross
  182,95 - 397,95 kr.

 • af Colleen Cross
  177,95 - 397,95 kr.

 • af Colleen Cross
  222,95 - 397,95 kr.

 • af Colleen Cross
  182,95 - 397,95 kr.

 • af Ck Westbrook
  237,95 - 347,95 kr.

 • af Jesse Wilson
  137,95 - 292,95 kr.

 • af Eva Pohler
  153,95 - 212,95 kr.

  An entire city is at stake, so the ladies get busy.When Boulder City is inundated with strange occurrences, the local, state, and federal authorities come up emptyhanded. Motivated by heart-wrenching appeals on Sue's blog, Ellen and her friends offer to help.But the pressure's on like never before when their paranormal investigation is met with scrutiny at every turn, especially when they discover, with the help of a one-hundred-year-old ghost, a sickening coverup from the days of the building of the Hoover Dam.

 • af Eva Pohler
  147,95 - 212,95 kr.

  A haunting in Santa Fe will either reunite Ghost Healers, Inc. or disband the group forever.When Ellen decides to buy a fixer-upper in an art community in Santa Fe, New Mexico, she's reassured by the realtor that nothing evil has ever occurred there. What she doesn't know is that the bridge near the back of the property is notoriously known in the town as Suicide Bridge. As she and her friends try to uncover why so many people have taken their lives there, they are shocked by what they find. Can the reunion of Ghost Healers, Inc. untether the troubled spirits near Ellen's fixer-upper, or will their discoveries be too much for them this time?¿

 • af Gehla S. Knight
  267,95 - 417,95 kr.

 • af Tom Holland & A. Jack Ulrich
  319,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.