Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Romantik: dyster stemning

Her finder du spændende bøger om Romantik: dyster stemning. Nedenfor er et flot udvalg af over 26 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Romantik, der har mørke temaer, ofte med ondskab og rædsel, og som ofte inkluderer en antihelt og/eller besværlige situationer; dark romance.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Bog 1
  af Ana Huang
  152,00 kr.

  For første gang udkommer Tik Tok-sensationen TWISTED på dansk. Twisted Love er første bog i New Adult-serien, som har ligget øverst på bestsellerlisterne verden over siden 2021.Ava Chen er foto-studerende og bor sammen med sin bedste ven, Jules. Hun er også en vild sjæl, der forfølges i sine mareridt af et traume, hun ikke kan huske. Avas erindring er mørk som natten, men alligevel insisterer hun på at se verdens skønhed og lys i sine vågne timer.Alex Volkovs tragiske fortid har altid drevet ham mod både succes og hævn. Kærligheden har aldrig haft hjemme i hans verden.  Men da han modvilligt accepterer at tage sig af sin bedste vens søster, begynder han at føle noget, han ikke har følt før – noget, han ved, han må kæmpe imod.Det var aldrig meningen, at de to skulle forelske sig, og deres kærlighed vækker hemmeligheder og dybe traumer, der kan få deres verden til at sprænges i tusind stykker.

 • - Bog 2
  af Ana Huang
  152,00 kr.

  For første gang udkommer Tik Tok-sensationen TWISTED på dansk. Twisted Games er anden bog i New Adult-serien, som har ligget øverst på bestsellerlisterne verden over siden 2021.Rhys Larsen er bodyguard. Stoisk. Tavs og arrogant.  To regler definerer hans liv og arbejde: Beskyt klienterne for enhver pris. Og lad aldrig følelserne komme i vejen. Han har altid overholdt reglerne, indtil han møder Bridget … Hans forbudne frugt, hans mørkeste fantasi.Bridget von Ascheberg er prinsesse, tronarving. Tynget af pligt, men fyldt af længsel. Hun længes efter den eneste mand, hun ikke kan få. Manden, der skal passe på hende. Manden, der bliver hendes undergang ...

 • af Jessa Hastings
  102,95 - 147,95 kr.

 • af Anne-Sophie Lunding-Sørensen
  122,95 - 197,95 kr.

  En skarp fortælling om, hvordan magt kan påvirke et menneske, og om, hvordan opfattelsen af psykisk sygdom i høj grad afhænger af øjet, der ser.To forelskede kvinder, en selvmordsepidemi på et sindssygehospital, en kælder fuld af ondskab.En sommerdag i 1929 ankommer psykiater Hannah Neumann fra Wien til Sølund Nervesanatorium i Sønderjylland. En selvmordsepidemi har i et stykke tid hærget blandt de yngre kvindelige patienter, og Hannah skal forsøge at komme den til livs.Hannah har i Wien arbejdet sammen med Freud, og hun praktiserer ligesom ham den moderne psykoanalyse, som er baseret på samtale med de psykisk syge. Denne metode falder ikke i lige god jord blandt de andre psykiatere på stedet.På Sølund skal Hannah arbejde sammen med den unge, ambitiøse og lærenemme sygeplejerske Dagmar, og de lange intense arbejdsdage fører snart til, at de to kvinder indleder et hemmeligt kærlighedsforhold. På tredje forplejningsklasse sidder den store, stumme patient, der kaldes Hesten. Hun hører stemmer og får syner om den ondskab, der trives på Sølund.Hannah og Dagmar arbejder koncentreret på at forhindre flere selvmord. Et psykologisk detektivarbejde går i gang, men trods den store indsats går der ikke længe, før endnu en ung kvinde går i søen og drukner sig i fuldmånens skær.Om forfatteren:Anne-Sophie Lunding-Sørensen (f. 1969) er cand.mag. i film- og medievidenskab og arbejdede med kommunikation og ledelse, inden hun i 2010 debuterede med romanen Lette rejsende. I 2014 udkom hendes anden roman, Fald.Hun har desuden skrevet trilogien Happy ending (2016), Happy family (2018) og Happy Hour (2019) om den svært overvægtige antiheltinde Elvira Gregersen.

 • af Monica Murphy
  95,95 - 112,95 kr.

 • - Bog 4
  af Ana Huang
  157,95 kr.

  Han vil gøre alt for at få hende … også lyve.Christian Harper er en charmerende djævel i skræddersyet jakkesæt. Han kender hverken til samvittighedskvaler eller kærlighed. Men der er noget særligt ved hans smukke underbo, som vækker hans begær. Og da chancen byder sig, bryder han sine egne regler og giver hende et tilbud, hun ikke kan sige nej til …Stella Alonso er – på trods af sin status som superstjerne på de sociale medier – en genert romantiker, der passer godt på sit hjerte. Hun er ikke på udkig efter et forhold, men da skygger fra fortiden jager hende i armene på den farligste mand, hun nogensinde har mødt, er hun fristet til at give efter for følelserne for første gang i lang tid.Deres forhold er fra starten filtret ind i løgne og bedrag, og hvis deres hemmeligheder kommer for en dag, kan de miste alt. Nu udkommer TikTok-sensationen TWISTED på dansk. TWISTED LIES er fjerde bog i New Adult-serien, som har ligget øverst på bestsellerlisterne verden over siden 2021.

 • - Bog 3
  af Ana Huang
  157,95 kr.

  For første gang udkommer Tik Tok-sensationen Twisted på dansk. Twisted Hate er tredje bog i New Adult-serien, som har ligget øverst på bestsellerlisterne verden over siden 2021. Ingen jalousi. Ingen følelser. Kun sex.Aftalen er enkel, et enemies with benefits-arrangement, så Josh Chen kan få Jules f**king Ambrose ud af hovedet. Jules, som ikke kan udstå ham. Jules, som kun arbejder på at bestå sin advokateksamen. Jules, som virkelig ikke har brug for at blive distraheret af en arrogant, utålelig og virkelig hot læge.Men Jules indser snart, at der er mere bag facaden. At Josh ikke kun er den mand, hun har hadet så længe.Hendes bedste vens bror.Hendes nemesis.Og den eneste, der kan redde hende.De er et match made in hell, og snart indhentes de af en fortid, der kan ødelægge alt det, de begge har arbejdet så hårdt for.

 • af RuNyx
  112,95 kr.

  When Corvina Clemm is granted a place at the mysterious University of Verenmore, she finds herself in a mysterious and seemingly ancient castle, making real friends for the first time but haunted by her past. As the mysteries of Verenmore emerge, Corvina finds forbidden love and danger abound in this irresistible, Dark Academia Romance.

 • af Tine Mangor Grave
  147,95 - 247,95 kr.

  Marie-Fleur finder, efter sin mors bortgang, et brev fra denne adresseret til hende, i hvilket hendes mor fortæller, at til trods for at hun er vokset op i den tro, at hendes bedsteforældre ikke var mere, så er dette ikke sandt. Årsagen til denne fortielse skyldes, at hendes forældre for mange år siden ragede uklar med bedsteforældrene, som gjorde, at de tog den skæbnesvangre beslutning at bryde al kontakten til dem. I brevet beklager hun beslutningen og beder derfor sin datter at opsøge sine bedsteforældre. Noget modvilligt tager Marie-Fleur ud til sine bedsteforældre for at besøge dem, uvidende om at dette besøg vil tage hende ud på en rejse, der ikke blot vil ændre hendes liv for bestandigt, men samtidig vil vikle hende nådesløst ind i en århundrede gammel levevis, hvor hun skal føje sig for en anstrengt etikette, som bliver dikteret af en pagt.

 • af Thorman Sturm
  142,95 kr.

 • af J. J. Barton
  80,95 - 127,95 kr.

 • af Tine Mangor Grave
  118,95 - 197,95 kr.

  Der er ingen, der svarer, da der bliver banket på ved porten til det gamle slot, men en overvældende nysgerrighed kommer over Sophie, der tiltvinger sig adgang til, hvad hun tror er en forladt bygning, og fra det øjeblik, hun træder indenfor, forandres hendes liv og hendes verden for altid. Men er hun overhovedet klar til at løfte den opgave, hun snart vil blive stillet overfor? Er det her det, hun vil med sit liv? Og hvis ikke, er det at vende om og gå tilbage til sit gamle liv overhovedet en mulighed?

 • af L. Sherman
  157,95 kr.

  Julie fra Danmark er tilbage i Paris for første gang i mere end 10 år. Hun har læst fransk på universitetet, underviser i sproget på gymnasiet og har rejst i Frankrig, men er gået en stor bue uden om byernes by. Det er der en grund til. Han hedder François og er hendes ungdomskærlighed. Af en eller anden grund lokkede Paris særligt denne sommerferie. Alene går hun på opdagelse i Paris, genoplever sine yndlingssteder, mens hun skriver old-school breve hjem til veninden, Isabella.François har ikke glemt sin danske Julie eller Juliette, som han kaldte hende. Forholdet holdt ikke. De ville forskellige ting og var ikke samme sted i livet. I dag ejer han en antikvitetsforretning i Quartier Latin. Han lever et liv med uforpligtende forhold, men mon ikke det er på tide, at der sker noget andet?Kom med til en tur rundt i Paris, hvor vi ikke bare skal forelske os i byen, men i Julie og François.Uddrag fra Vi vil altid have ParisJulieMit hjerte hamrede og bankede, og jeg lod mig dumpe ned på toilettet. Han var her. Lige her inden for rækkevidde. Men han var sammen med en kvinde; hans kæreste, måske endda hans kone. Det stak i brystet, og jeg blinkede et par gange for at holde tårerne væk. Der var jo ikke noget at græde over, men jeg var oprørt. Hvis jeg mødte ham, hvad ville jeg så sige? Kunne jeg bare gå tilbage derind, lade som om det var tilfældigt og sige: ”Nej, jamen gud, er det dig? Hvor sjovt.” Det var jo tilfældigt, jeg havde opdaget ham, men han havde ikke set, at det var mig. Jeg blev svimmel, lænede mit hoved mod det blomstermønstrede tapet og lukkede øjnene. Hans stemme kom tilbage. Den var aldrig langt væk.”Je t’aime … Je suis fou d’amour. C’est toi … que toi. Amour de ma vie.”Jeg elsker dig … Jeg er vildt forelsket i dig. Det er dig … kun dig. Mit livs kærlighed.”Je t’aimais tellement,” hviskede jeg. Jeg elskede ham så meget, som mit unge hjerte kunne, men det havde ikke været nok.

 • af Colleen Hoover
  147,95 kr.

  En psykologisk suspenseroman om besættelse og farlig kærlighed. Til voksne læsere af Colleen Hoovers forfatterskab.Sloan vil gøre alt for dem, hun elsker. Og det gør hun – hver evig eneste dag. Hun forelsker sig i den forførende men farlige narkogangster Asa Jackson, som giver hende et holdepunkt i livet, selvom det er på bekostning af hendes værdier. Hun bliver følelsesmæssigt og økonomisk afhængig af Asa, og han bliver besat af hende – på en foruroligende og stadig mere farlig måde. Da undercoveragenten Carter kommer ind i billedet, føler Sloan en øjeblikkelig og overraskende tiltrækning. Men hvis Asa opdager det, slår han Sloan ihjel. Og Asa er altid et skridt foran alle i sit liv – inklusive Sloan. Ingen står nogensinde i vejen for ham. Ingen før Carter.

 • af Monica Murphy
  102,95 kr.

  I'll Always Be With You, a captivating novel by Monica Murphy, is a must-read for any literature enthusiast. Published in 2023 by Penguin Books Ltd (UK), this book is a testament to Murphy's storytelling prowess. This engrossing narrative will take you on a journey of emotions, keeping you hooked from the first page to the last. In this book, Murphy explores themes that are as timeless as they are relevant today. The genre of this book is hard to pin down as it seamlessly blends elements of romance, drama, and suspense. If you're looking for a book that will make you think, feel, and question, then I'll Always Be With You is the perfect pick. Don't miss out on this masterpiece from Penguin Books Ltd (UK).

 • af Bente Østergård Dürr
  167,95 kr.

  Handlingen i ”Løgnens ansigt” begynder på landet, hvor en troende mor kæmper med alle midler og hård hånd for at opretholde familiens ære og perfekte ansigt udadtil, mens hun kaster al sin kærlighed på den ene af sine sønner og altid stoler blindt på, hvad han fortæller. Anna møder vi, da hun er fem år, og vi ser, hvor svært det er for hende at forstå tvetydigheden i, hvad der er sandt, og hvad der er løgn, alt efter hvilken side hendes mor vælger. Samt hvordan det påvirker hendes liv, at hun skal kæmpe en forgæves kamp for at opnå moderens støtte og kærlighed. Som ung flytter hun til Struer, og her møder hun mange, der holder af hende, og enkelte der elsker hende, men barndommens skygge forfølger hende, så et misbrug bliver en dyr og alt for trofast følgesvend, og hun må bruge sit udseende for at finansiere det.

 • af Amanda Hellberg
  137,95 kr.

  Jul i rampelyset er tredje selvstændige bind i Amanda Hellbergs hjertevarme, historiske Ulltuna-suite fyldt med blidt dalende snefnug, hed passion og glitrende julestemning.Vinteren, 1902. Sammen med pianisten Isak optræder den talentfulde, unge sangerinde Harriet Hjort i lokale forsamlingshuse. Isak er blind og delvist afhængig af Harriet, og hun synger altid bedst i samspil med ham. Ingen af dem vover at indrømme, at deres venskab i det stille har udviklet sig til kærlighed.Da Harriet får mulighed for at optræde i Gøteborg hos den indflydelsesrige teaterdirektør Josef Ståhl, griber hun chancen. Men mens sneen dækker den julepyntede storby, indser Harriet langsomt, at hun har kastet sig ud i en verden fuld af hårde krav og farlige fristelser.

 • af Amanda Hellberg
  122,95 kr.

  Jul i rubinrødt er andet selvstændige bind i Amanda Hellbergs hjertevarme, historiske Ulltuna-suite fyldt med blidtdalende snefnug, hed passion og glitrende julestemning.Julen, 1888. Som frue på Dackesta Herregård har Nina Swartensköld tilsyneladende det hele: mand, barn og en privilegeret tilværelse. Men bag lukkede døre er ægteskabet ulykkeligt, og hun drømmer om et andet liv.Da den frisindede privatlærer Johan Mahler ankommer, bliver Nina hurtigt overvældet af følelser, og mens vintermørket sænker sig, brænder den hemmelige forelskelse stadig kraftigere. Julen nærmer sig, hjemmet svøbes i højtidens klæder, og snart viser det sig, at flere på Dackesta nærer forbudte længsler.

 • af Amanda Hellberg
  137,95 kr.

  Jul i krinoline er første selvstændige bind i Amanda Hellbergs hjertevarme, historiske Ulltuna-suite fyldt med blidt dalende snefnug, hed passion og glitrende julestemning.Julen, 1870. Den fattige Lovisa Lind skal hjælpe til ved baron von Drevers spektakulære julebal på Mollberga Gods. Hendes ellers reserverede hjerte kommer snart i alvorlig fare i selskab med den karismatiske baron. Men et forhold ville gå imod al skik og brug, og baronen har desuden et blakket omdømme.Mens vinterkulden svøber landskabet i sne udenfor, flyver gnisterne fra åbne ildsteder og Lovisa og baronens strejfende berøringer indenfor. Og pludselig befinder Lovisa sig i en orkan af svirrende rygter og svimlende følelser.

 • af Katie Bishop
  137,95 kr.

  'That place has been my whole life. Everything I thought I knew about myself was constructed in those few months I spent within touching distance of the sea. Everything I am is because Alistair loved me.'Rachel has been in love with Alistair since she was seventeen. Even though she hasn't seen him for sixteen years and she's now married to someone else. Even though she was a teenager when they met. Even though he is twenty years older than her. She's found it impossible to forget their summer together on a remote, sun-trapped Greek island. Until now.When Rachel unexpectedly reconnects with a girl that she knew back then, she is forced to re-examine her memories of that golden summer and confront the truth about her relationship with Alistair and about her time working for an enigmatic and wealthy man on the island. And when Alistair returns, the pull of the past could prove impossible to resist...The Girls of Summer is a compulsive and searching exploration of the complicated nature of memory and trauma, power and consent, victimhood and shame.

 • af Heather Walter
  97,95 kr.

  Did they break the curse, or begin one? Sleeping Beauty's dark sorceress reclaims her story in this sequel to Malice________________________________________________The Dark Grace is dead. Feared and despised for the sinister power in her veins, Alyce has spent 100 years wreaking her revenge on the kingdom that made her an outcast. Once a realm of decadence and beauty, Briar is now wholly Alyce's wicked domain. No one escapes the consequences of her wrath. Not even the one person who holds her heart. Princess Aurora saw through Alyce's thorny facade, earning a love that promised the dawn of a new age. But that love came with a heavy price: Aurora now sleeps under a curse that even Alyce's vast power cannot seem to break, and their dream of the world they would have built together is nothing but ash. Alyce vows to do anything to wake the woman she loves, even if it means descending into the monster Briar believed her to be. But could Aurora ever love the villain Alyce has become? Or is true love only for fairy tales?

 • af Sitara Snow
  384,95 kr.

  *Ich werde dir immer folgen*Der Teufel hat mich zurück in die Hölle gebrachtUnd diesmal ist er nicht alleinAll die Liebe, an die ich glaubte, war eine LügeIch blicke hinter die Maske und falle in die DunkelheitDie Flammen ihres Wahnsinns wollen mich verbrennenAber ich werde gegen sie kämpfenWeil ich weiß, dass du mir folgen wirstDer Teufel hat dich geholt, aber er ist nicht alleinSie benutzen und opfern uns in ihrem wahnsinnigen SpielJetzt wird ihr Joker zu ihrem verdammten Henker werdenIch werde ihr krankes Kartenhaus niederbrennen und dich rettenEgal, welchen Preis ich dafür bezahlen mussIch werde dir folgen

 • af Lola Lingus
  242,95 kr.

  "Mach keinen Fehler, zolotaya moya. [...] Ich weiß, dieses Land ist voll moderner, streichelweicher Männchen. Ach-so-sensible Schatten von dem, was ein Mann eigentlich sein sollte. [...] Wenn du glaubst, ich bin einer von denen, haben wir ein gewaltiges Problem, mein Goldstück."Während Viola alles daran setzt, ihre Fesseln zu sprengen, begräbt Kolja seinen Bruder und präsentiert der Bratwa den Kopf seines vermeintlichen Mörders.Doch die Wolkows wittern Verrat in ihrer Mitte.Nicht lange, und Viola ist gezwungen, eine Entscheidung zu treffen:Was wird sie opfern? Ihre Freiheit? Oder ihre Liebe?ViolaDie Anspannung, die von seinem großen, muskulösen Körper auf mich zurollt, hüllt mich ein wie ein dunkler Nebel. Macht mir unangenehm bewusst, wie alleine ich hier bin. Mit ihm. In diesem großen Haus tief im Purgerwald. KoljaSchon viel zu oft habe ich Viola unterschätzt, habe meine Deckung fallengelassen, weil ich sie für ein verletzliches kleines Weibchen hielt.Ein schwerwiegender Fehler.Und keiner, den ich wiederholen werde. [...]"Game over, Baby", flüstere ich heiser in ihren Mund, während sie stur ihr Näschen kräuselt.Verflucht, aber ich genieße ihren unbändigen Widerstand, das wilde Funkeln in ihren goldenen Augen, das Spiel der entschlossenen Linien in ihrem elegant geschnittenen Gesicht.

 • af Ruby June
  350,95 kr.

  Komm zu mir in die Schatten und lass dich von ihnen verschlucken, Bambi.Auf dem Papier ist Blythe Fate ein Selfmademan und CEO seines eigenen Unternehmens, den Dark Red Fate Studios.Hinter all dem Glamour und Rampenlicht ist er allerdings einer der mächtigsten und gefährlichsten Männer von Los Angeles und die finsteren Schatten sind sein Herrschaftsgebiet.Nicht nur, dass seine Firma tonangebend in der Pornoindustrie ist. Er selbst steht schon seit Jahren vor der Kamera und weiß, was es heißt, ein gefallener Engel zu sein:Angetrieben von seiner inneren Dunkelheit erwählt er eine junge Frau nach der anderen zu seinen persönlichen Sklavinnen und lässt sie erst wieder gehen, wenn sie ihn abgrundtief hassen ...Ursprünglich wollte Edith sich nur eine Auszeit an der Westküste der USA nehmen: Einen Roadtrip machen, danach mit etwas Glück eine Arbeitserlaubnis ergattern und vielleicht sogar einen Mann finden, der ihr zu einer Greencard verhilft.Tatsächlich trifft sie auf einen Mann, der ein auffälliges Interesse an ihr zeigt. Nur nennt sich dieser Mann Blythe Fate und hat einiges mehr mit Edith vor, als ihr bloß eine Arbeitserlaubnis zu beschaffen.Kann sie Blythe' gefährlichen Fängen entkommen?Wird Edith ihr Glück noch finden oder hat die Falle endgültig zugeschnappt?Und was ist, wenn die Welt, in die Blythe sie ziehen will, alles andere als schwarzweiß ist?Was ist, wenn die Schatten von L.A. Ediths Bestimmung sind?»Ich bin gut für dich. Du weißt es nur nicht. Du wirst noch herausfinden, dass das hier genau das ist, was du brauchst.«!Achtung! Bei dieser Roman-Dilogie handelt es sich um Dark Boss Romance. Bitte beachte die Triggerwarnung der Autorin, bevor du zu lesen beginnst!Mit Happy End-Garantie!Spin-off der Falcon SWAT Team-Reihe, kann aber unabhängig davon gelesen werden.

 • af Aurora Celeste
  260,95 kr.

  Gehasst. Geliebt. Gefallen. Alba hatte sich immer nach der Liebe ihres Vaters gesehnt. Als er plötzlich das Unmögliche von ihr verlangt, entscheidet sie sich zu flüchten und ihr Leben woanders neu zu beginnen. In El Paso findet Alba ihren Frieden. Was sie jedoch nicht wusste, ist, dass ihr Glück ein Verfallsdatum hat. Sie vertraut genau diesem einen Typen, der nie mehr wollte als ihren Tod und, als wäre das nicht schon schlimm genug, wird sie auch noch von dem Anführer des verfeindeten Kartells gejagt, für etwas, dass sie nie getan hat. Feind, Familie und Freund suchen sie, um ihr Leben zu beenden. Sie ist gefangen, ihre Auswahlmöglichkeiten gering und doch gibt sie nicht auf und versucht zu überleben. Bis sie ihre Taktik ändert und damit jeden überrascht.

 • af Ella-Maluca Floyd
  144,95 - 147,95 kr.

  Hverken arbejdet eller kærligheden går, som Emma Jo har forestillet sig. Det får hende til at genoverveje sine valg i livet og se i en ny retning. Hun skal ikke søge længe, for kærligheden har hun allerede ved sin side.Det tætte forhold til veninden, Liv, udvikler sig hurtigt, da først Emma Jo giver plads til sig selv og sine egne drømme. På jobbet tager hun en drastisk beslutning og kaster sig ud i livet som selvstædig – en stor beslutning, der kræver mod, men også en drøm, der skal afprøves. Samtidig håber Liv på, at drømmen om at blive mor går i opfyldelse.Liv og Emma Jos forhold får ikke de bedste forudsætninger fra start, men de er begge stærke kvinder, og kærligheden kan besejre meget. Men en udefrakommende trussel sætter både kærlighed og liv på spil.”Et kys? Vor Herre bevares, ja, det er der da vist ikke nogen, der er døde af, og det burde være en smal sag.”Tør du tage med Emma Jo, når hun uden tøven tager mod Vegas udfordring? Et kys virker uskyldigt, men det bliver startskuddet til Emma Jos jagt på selvrealisering, kærlighed og familie. Forbered dig på en psykologisk spændingsroman spædet godt op med kærlighed, sex og venskaber.Emma Jos Søde Kys er sidste selvstændige bind i Tør Du-serien af Ella-Maluca Floyd. I de to foregående bind, Kendras Blind Date og Vegas Invitation, møder vi de tre veninder, som jævnligt udfordrer hinanden – på godt og ondt. I Emma Jos Søde Kys bliver stafetten for sidste gang overdraget.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.