Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Pastiche

Her finder du spændende bøger om Pastiche. Nedenfor er et flot udvalg af over 27 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Skønlitteratur skrevet bevidst i stil med en anden (ofte tidligere) forfatter (som hyldest snarere end som parodi). Ofte som en opfølger til en roman skrevet af, eller som bruger en populær karakter skabt af den oprindelige forfatter.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Thomas Mann
  74,95 - 219,94 kr.

  Gregorius synes fra fødslen dømt til en uhellig skæbne: Han er nemlig barn af et incestuøst søskendeforhold og ender, trods sine forsøg på at hæve sig over sit ophav, med selv at reproducere samme synd. Ganske uvidende om deres familieforhold, bliver han gift og får børn med sin biologiske mor. Men selv denne grotesk-nedarvede, skyldløse synd ændrer ikke ved, at Gregorius er den guddommeligt udvalgte, der ad de mest snørklede stier som pave skal føre kirken ind i en ny højtid.Den Udvalgte er et sent mesterværk af den aldrende Mann. Her gennemspiller han i et lystigt, til tider nærmest komisk tonefald, forfatterskabets grundtema: Skæbnens og de hylende drifters evige triumf over det civiliserede liv. Men også det enestående individs mulighed for med sin charme og kløgt at puste moral og fremskridt ind i verden.Den Udvalgte er en stor og kompleks fortælling om skyld og nåde, synd og tilgivelse. Romanen er skrevet med Manns eminente psykologisk indsigt og skarpe filosofiske blik for at skildre eksistensens brudflader. Bogen er et stilistisk kunststykke i sin sproglige transformation af middelaldereposset til moderne prosa  – mesterligt nyoversat af Per Øhrgaard, der også har skrevet bogens efterskrift.

 • - Ogsaa indeholdende hans Fodreise fra Nyhavn til Amalienborg med kort Ophold ved Magasin du Nord i Aaret 2020
  af Harald Voetmann
  74,95 - 152,95 kr.

  “Den Fidus er der dog ved Galskaben, at Galskab holde man sin Afstand til! I Quarantaine-Dage burde alle lege Gale.”I Aaret 2020 er H.C. Andersen som alle i Kongeriget gaaet i Quarantaine, men paa sit Kammer i Nyhavn savner han saavel Adsprædelse som aldehaande Fornødenheder. Han holder Aanden rank ved at gjøre Papirèsclip til Prindserne og Prindsesserne, men en dag bliver hans Trang til at se Verden ham for stor, og han beslutter at gaae til Amalienborg og bede om Audiens.I H.C. Andersens Quarantaine-Dagbog faar Danmark sin høiest elskede Digtersøn tilbage for en kort Bemærkning i Nødens Stund.

 • af Stella Gibbons
  188,95 - 206,95 kr.

  Roman. Lynende skarp og sjov satire. For alle fans af Brontë-søstrene og Jane Austen (Stella Gibbons bliver ofte sammenlignet med Jane Austen). Engelsk klassiker fra 1932 – aldrig ude af tryk i UK (ligger nr. 49 på The Guardians liste over de 100 vigtigste bøger nogensinde). Foreligger nu for første gang på dansk. Da overklassepigen Flora Poste bliver forældreløs, blot 19 år gammel, synes hun ikke, hun har andet valg end at forlade London og flytte ind hos nogle slægtninge i det mørke Sussex og lade sig forsørge af dem. Det er den excentriske familie Starkadder, der i fællesskab driver slægtsgården med det velklingende navn Den Rene Ynk, og de viser sig hurtigt hver især at have en masse at slås med. Heldigvis er Flora både viljestærk og praktisk anlagt, og hun beslutter sig for at give de enkelte familiemedlemmer en hjælpende hånd. Stella Gibbons (1902-1989) var en engelsk journalist, forfatter og digter. Cold Comfort Farm var hendes debutroman, og ingen af hendes senere bøger opnåede samme succes som den (heller ikke fortsættelsen til Cold Comfort Farm, Conference at Cold Comfort Farm).

 • - Eller Da videnskaben kom til bjergene
  af Vea Kaiser
  311,95 kr.

  ”En frygtløs debut” Die Zeit”Den der elsker John Irving,vil også elske Vea Kaiser” Sat 1”Et kalejdoskop i skønne farver.Sikken bog!” WDR2"Noen har heldet mæ sig her i livet, andre får en bar røv å trut i.” Ebersberger, borgmester i St. Peter am AngerEn 14,8 meter lang bændelorm. En landsbylæge med snyltere på hjernen, en vild rødtoppet teenager, fire sure gamle mænd, en præst på djævlejagt, en videbegærlig ungersvend, en bande frygtløse knoldesparkere på mudder­kværne, en sammensværgelse og støjende popmusik på valdhorn i en fjerntliggende bjerglandsby. Velkommen til St. Peter am Anger!Østrigske Vea Kaiser udfolder med saft og kraft, nerve og vid – og uimodståelig humor – en stor historie om en lille landsby, der har skyet fremskridt og resten af verden i generationer. En krønike om at mestre kunsten at være sig selv uden at være sig selv nok.

 • - The Revelations of Anne de Bourgh
  af Molly Greeley
  132,95 - 177,95 kr.

 • af Carsten Müller Nielsen
  174,95 - 183,95 kr.

  ”De bedste tekster er herligt svimlende angreb på den gængse verdensorden og logik” Martin Bastkjær, Information ”Får dine hjernevindinger til at baske rundt i begejstring og latter”Louise Hvilshøj Andersen Trankjær, Skrivforlivet.dk Noget så sjældent som et skønlitterært, eksperimenterende 'opslagsværk', født af forfatterens frustration over den positivistiske videnskabsforståelse der er ved at smadre planeten. Læs forunderlige artikler om: Abe; Abrikos; Behemoth; Birk; Birkemus; Bjørn; Børsteorm; Catocala; Ceder; Dekapode; Demiurg … Der alle springer videre tilsyneladende vilkårligt via deres afsluttende (”Se også …”). Ja, enhver encyklopædi er i sandhed ikke sandheden, men en labyrint, der hele tiden henviser til andet! Af forfatteren til bl.a. Englen over din nabos hus (Tiderne Skifter 2013) og Kvartet til tidens ende (Jensen & Dalgaard 2018).

 • af Paavo Matsin
  227,95 kr.

  ”Den estiske by Viljandi har kun omtrent 17.000 indbyggere, men når man læser om den i den 49-årige estiske teolog og avantgardeprosaist Paavo Matsins roman Gogol Disko, der i 2016 hædredes med The European Prize For Literature, ser man uvilkårligt noget i retning af James Joyces Dublin, Tom Kristensens København eller Nikolaj Vasiljevitj Gogols Sankt Petersborg for sig. … Sikke en karnevalesk løssluppethed. Og sikke et fabulerende litterært festfyrværkeri fra et Estland, vi danskere har for uvane at betragte som fjernt” Jørgen Herman Monrad, WeekendavisenEn morgen i sporvognen lige efter stoppestedet ved kirkegården møder lommetyven Konstantin Opiatovitj en besynderlig mandsperson, som han konkluderer må være den afdøde russiske forfatter Nikolaj Gogol, genopstået som en anden Jesus fra sin grav. I byen Viljandi, i et Estland som endnu en gang må se sig invaderet af Rusland, vækker dette naturligvis en del postyr og vender op og ned på livet for den lille skare mennesker, vi møder i Gogol Disko. Paavo Matsin har skrevet en finurlig, flertydig og sine steder meget morsom roman om besættelse (på flere planer), om musik, litteratur, menneskelig forfængelighed og statslig kontrol.Vinder af EUs litteraturpris og The Prose Award of the Estonian Cultural Endowment.

 • af Mau Lindow Tarbensen
  119,95 - 169,95 kr.

  Et mord efterfulgt af en række møder mellem en gift overklassekvinde og en fabriksarbejder. Sådan er rammen for Dæmpet: Et langdigt om samfundets udgrænsning af kvinden og om samme kvindes tragiske og ufrivillige udgrænsning af sig selv.Dæmpet er første udgivelse i serien Epikur Pastiche. Med Epikur Pastiche retter Forlaget Epikur fokus mod en genre med et stort æstetisk, kritisk og dialogisk potentiale: Pastichen er en parasitisk litteratur. En genre, der har andre kunstværker ikke bare som genstandsfelt, men som primus motor. Pastichen er et kunstværk og en fortolkning; et spørgsmål og en ny begyndelse. Bøgerne i serien er selvstændige udgivelser, der efterligner og gentænker tidligere litterære værker.Dæmpet er inspireret af Marguerite Duras’ roman Moderato cantabile fra 1958.Lydbogsudgaven indeholder en blanding af oplæsning og sang.

 • af John Carney
  202,95 - 325,95 kr.

 • af Meg Osborne
  178,95 kr.

 • af Meg Osborne
  219,95 kr.

  When an engagement is announced between Charles Bingley and Jane Bennet, Fitzwilliam Darcy is keen to visit and takes Georgiana with him, eager to partake in the happiness of the household. The very last thing he expects is to fall in love himself, but upon first meeting Elizabeth Bennet his heart is lost forever.Elizabeth Bennet scorns the idea of love at first sight, until it happens to her and happiness seems inevitable, until challenges from all sides see fit to intervene. Battling the cautious objections of family and friends, and the selfish interference of those who will stop at nothing to part this particular happy couple, can love triumph for Lizzy and Mr. Darcy?

 • af Carsten Müller Nielsen
  174,95 - 219,95 kr.

  Ordet Herbarium kommer af det latinske herba for ’urt’ og -arium for ’rummende’. I udgangspunktet en naturhistorisk håndbog med beskrivelser af planter og plantedele. I realiteten en skønlitterær labyrint med vildtvoksende opslag, der som mælkebøttefrø svæver hele verden rundt og flere steder lander i rene noveller.Tidligere er udkommet Lapidarium (af lat. lapis for 'sten'), ligeledes en skønlitterær labyrint, der børster fakta af sig som stjernestøv og diffunderer ud i fiktion, samt Bestiarium (af lat. bestia for 'vildt dyr') der af Statens Kunstfond blev præmieret som en af årets ti bedste bøger med flg. begrundelse: "Princippet bag ethvert opslagsværk er, at det holder sig strikt til fakta og afstår fra svinkeærinder. Heldigvis har det leksikale fået sig en strålende afviger i Carsten Müller Nielsen, som i ’Bestiarium’ lader en fri og frodig fabuleren skyde op gennem de naturhistoriske deklarationer, så beskrivelsen af børsteormen på forunderlig vis bliver til en lille novelle om den slovenske jernbanesvellearbejder Hrjove Zaborac, og edderkoppearten Xysticus ender som en syret fabel om postbuddet og havet ... et mesterligt værk, som viger uden om al plotfiksering og regelbundethed og løfter sig over mængden som sprogets litteratur af fineste karat.”

 • af Dea Sofie Kudsk
  169,95 kr.

  Vi er i Danmark i tiden, hvor hekseforfølgelserne begyndte. Silvia Mareningesdatter bor i udkanten af en lille landsby, frygtes af landsbyboerne, men kan samtidig ikke undværes. I drømme og visioner lærer Silvia om ukendte planter, og hun ser de forbrydelser, der vil blive begået, når menneskets videbegær fører til ønsket om at herske over planteriget.»Hun kender/ kimblade småblade bønner men selv bønner/ er noget nyt den gamle verden/alt det, hun hendes mor kender kendte, bedstemor/ og kvinder før dem mens nogle mænd/ fandt et andet kontinent.«En kvinde plukker ikke bare en plante er anden udgivelse i serien Epikur Pastiche. Med Epikur Pastiche retter Forlaget Epikur fokus mod en genre med et stort æstetisk, kritisk og dialogisk potentiale: Pastichen er en parasitisk litteratur. En genre, der har andre kunstværker ikke bare som genstandsfelt, men som primus motor. Pastichen er et kunstværk og en fortolkning; et spørgsmål og en ny begyndelse. Bøgerne i serien er selvstændige udgivelser, der på forskellig vis efterligner og gentænker tidligere litterære værker.Dea Sofie Kudsks langdigt er vokset ud af alle de navneord i Inge Eriksens roman Victoria og verdensrevolutionen (1976), som betegner planteverdenen. Kudsk er født i 1990. Hun debuterede i 2017 med den autofiktive, lyriske roman Bogotana og har siden fået udgivet romanerne fjorden kysten (2018) og Udstrakt landskab (2020).

 • af Jessie Burton
  95,95 kr.

  'A beautiful and profound retelling' - Madeline Miller, author of The Song of Achilles and Circe'Gives the serpent-headed monster of myth a powerful and haunting humanity' - Jennifer Saint, author of Ariadne and Elektra _________________If I told you that I'd killed a man with a glance, would you wait to hear the rest? The why, the how, what happened next?Monster. Man-hater. Murderess. Forget everything you've been told about Medusa.Internationally bestselling author Jessie Burton flips the script in this astonishing retelling of Greek myth, illuminating the woman behind the legend at last.Exiled to a far-flung island after being abused by powerful Gods, Medusa has little company other than the snakes that adorn her head instead of hair. Haunted by the memories of a life before everything was stolen from her, she has no choice but to make peace with her present: Medusa the Monster. But when the charmed and beautiful Perseus arrives on the island, her lonely existence is blown apart, unleashing desire, love... and betrayal. Adapted from the hardback illustrated by Olivia Lomenech-Gill, this paperback edition is perfect for readers who loved Circe and Ariadne, as Medusa comes alive in a new version of the story that history set in stone long ago. _________________'. a must-read for women of all ages' - Red magazine'Utterly transporting' - Guardian Books of the Year'. an impressive addition to the shelves of feminist retellings, balancing rage with beautiful storytelling' - Irish Times

 • af M. Darusha Wehm
  187,95 kr.

 • af Molly Greeley
  216,95 kr.

 • af Dimitris Sotakis
  234,95 kr.

  ”Jeg havde fået nok af middelmådighed, nok af kompromiser, nok af pubber og fordrukne weekender.”Den newzealandske journalist Robur Anthropos lider skibbrud og driver i land på en øde ø. Dér får han – efter mange overvejelser, nu da han har fuldkommen ro omkring sig – den idé at tage et stort skridt, nemlig at gå ind i erhvervslivet. Han beslutter at åbne et supermarked. En bizar og skarp historie om et driftigt menneske … eller en driftig menneskehed.Dimitris Sotakis (f. 1973 i Athen) er forfatter til en række prisnominerede og -belønnede romaner, hvoraf flere er oversat til bl.a. arabisk, fransk, hollandsk, kinesisk og tyrkisk. I forfatterskabet benytter han sig gerne af grotesker og overdrivelser, emnerne er ikke særskilt græske, da han helst undgår det folkloristiske og fokuserer på det almenmenneskelige. På dansk er endvidere udkommet Ovnstegt rumæner med grøntsager, om hvilken pressen bl.a. skrev: ”Slet og ret imponerende” Magasinet Atlas og ”Et stakåndet græsk skæbnek(n)ald … En portion mere, tak!” Weekendavisen

 • af Meg Osborne
  149,95 kr.

  A Match Made by the Musgroves... When Anne Elliot goes to stay with her sister and brother-in-law at Uppercross, little does she realise that she's been the subject of discussion between Charles and Mary, who have both decided to spend the winter finding Anne a suitable husband. Neither know her heart was lost long ago... Captain Frederick Wentworth is happy to stay with his sister at Kellynch Hall if Anne Elliot is gone, although being back in Somerset torments him with memories he'd thought long forgotten. When he meets Anne again, he is determined to leave the past in the past, but Charles and Mary Musgrove have other ideas. A Second Chance in Somerset is a sweet regency retelling of Jane Austen's Persuasion.

 • af Lyndsay Faye
  125,95 kr.

  In this lush, magical, queer, and feminist take on Hamlet in modern-day New York City, a neuro-atypical physicist, along with his best friend Horatio and artist ex-fiancé, Lia, are caught up in the otherworldly events surrounding the death of his father.Meet Ben Dane: brilliant, devastating, devoted, honest to a fault (truly, a fault). His Broadway theater baron father is dead-but on purpose or by accident? The question rips him apart.Unable to face alone his mother's ghastly remarriage to his uncle, Ben turns to his dearest friend, Horatio Patel, whom he hasn't seen since their relationship changed forever from platonic to something...other. Loyal to a fault (truly, a fault), Horatio is on the first flight to New York City when he finds himself next to a sly tailor who portends inevitable disaster. And who seems ominously like an architect of mayhem himself.Meanwhile, Ben's ex-fiancé, Lia, sundered her from her loved ones thanks to her addiction recovery and torn from her art, has been drawn into the fold of three florists from New Orleans-seemingly ageless sisters who teach her the language of flowers, and whose magical bouquets hold both curses and cures. For a price. On one explosive night these kinetic forces will collide, and the only possible outcome is death. But in the masterly hands of Lyndsay Faye, the story we all know has abundant surprises in store. Impish, captivating, and achingly romantic, this is Hamlet as you've never seen it before.

 • - en selvrådig skabelse
  af Niklas Rådström
  320,98 kr.

  En ensom skikkelse sidder i mørket og skriver verden frem i sin bog, men mister hurtigt grebet om fortællingen, der synes at have fået sit eget vildtvoksende og voldsomme liv. Forfatteren må løsne grebet om historien. Bogen – en selvrådig skabelse er en kraftpræstation af en roman, der tager sit afsæt i Bibelen og følger dens fikspunkter ganske frit, mens den reflekterer over kreativitet, litteratur, humanitet og frihed. Og om mennesket som flygtning i verden. En stor roman for alle læsende mennesker. Pressen skrev bl.a.:”et umisteligt stykke litteratur” Svenska Dagbladet ”resultatet af mange års overvejelser over, hvad Bibelen egentlig er og vil sige os" Dagens Nyheter"En sand energiudladning af utæmmelig fortællelyst og dramatisk pondus ... Rådström skriver vidunderligt. Poetisk, opfindsomt og sansende" Jyllands-Posten

 • af Mikkel Harris Carlsen
  124,95 kr.

  Efter den store krig ender en tidligere soldat ved et tilfælde foran et lille, gammelt og tilsyneladende lukket kælderantikvariat. Men der er liv bag de støvede ruder. Antikvariatet ejes af den excentriske, bibliofile og temperamentsfulde Shagal som gennem årene har fjernet de fleste af bøgerne fra hylderne for at have dem for sig selv. Med hjælp fra soldaten kommer der igen bøger på hylderne og et fantastik persongalleri af kunder vender langsomt tilbage til butikken ... Døde Bøger er en pastiche over og en hyldest til generelle udgivelser fra Selskabet Bogvennerne. En kærlighed til litteratur og den trykte bog.

 • af Rasmus Lund
  235,95 kr.

  Syngende blåhval: Mennesket opfandt sit alfabet, så det kunne holde styr på, hvad det udslettede, så det var sikker på, det fik det hele med … Rasmus Lund debuterede i ’18 med den lyriske kortprosasamling Moder vækst og er nu klar med Nyheder fra et brændende alfabet: en samling fiktive "nyhedsartikler" fra en umiddelbart forestående fremtid. Om hvad der skete, da minkindustrien kom på benene igen; om Canada Goose jakkernes hævn; om Hadfabetet som obligatorisk pensum i daginstitutionerne mm. En sammenbidt, hvæsende satire over sprog, vold og natur, en pastiche på mediernes dans om de knaldgule BREAKING NEWS!

 • af Oscar K.
  186,95 kr.

  ”Opsamler det levede liv, begæret, erotikkens betydning, naturens kraft” Sygeplejersken ”En slags haiku-meditationer, forsynet med forunderlige figurer” * * * * * Kulturen.nu Forfatterpseudonymet Oscar K. har spidset den sidste blyantstump og sat sig i en havestol med udsigt over kysten i barndomslandet, som han er søgt tilbage til. Her skriver han sin afrundende tekst, stærkt inspireret af den middelalderlige ars moriendi (at forstå sig på at dø) tradition. En tekst så ren, som var den skrevet i vand, en tekst om dødens befriende perspektiv; om at afvikle sig selv og blive til infinitiv.Kan læses som et enkelt tindrende smukt stykke litteratur; kan læses af den, der selv ønsker at øve sig i kunsten at dø. Teksten er illustreret med falmende børn fra et forgangent (forfatter)liv, nænsomt fanget i flugten af Dorte Karrebæk.

 • af Carsten Müller Nielsen
  174,95 - 219,95 kr.

  Nyt litterært "opslagsværk" fra den nykårede DR-romanprisvinder Carsten Müller Nielsen. Ordet Lapidarium kommer af det latinske lapis for ’sten’ og -arium for ’rummende’. I udgangspunktet kan forventes en naturhistorisk håndbog med beskrivelser af bjerge, sten, byer og landskaber. I realiteten en skønlitterær labyrint med faktuelle opslag, der børster fakta af sig som stjernestøv og diffunderer ud i fiktion; nogle opslag bliver nærmest noveller af varierende længder. Tidligere er udkommet opslagsværket Bestiarium, der af Statens Kunstfond blev præmieret som en af årets ti bedste bøger i 2019 med ordene: "Princippet bag ethvert opslagsværk er, at det holder sig strikt til fakta og afstår fra svinkeærinder. Heldigvis har det leksikale fået sig en strålende afviger i Carsten Müller Nielsen, som i ’Bestiarium’ lader en fri og frodig fabuleren skyde op gennem de naturhistoriske deklarationer, så beskrivelsen af børsteormen på forunderlig vis bliver til en lille novelle om den slovenske jernbanesvellearbejder Hrjove Zaborac, og edderkoppearten Xysticus ender som en syret fabel om postbuddet og havet ... et mesterligt værk, som viger uden om al plotfiksering og regelbundethed og løfter sig over mængden som sprogets litteratur af fineste karat.”

 • af Tristan Tzara
  149,95 kr.

  monsieur antipyrines manifestDADA er vores intensitet: som uden konsekvens hæver bajonetterne mod den tyske babys sumatrahoved; Dada er livet uden tøfler eller paralleller; som er imod og for enhed og så afgjort imod fremtiden; vi ved fornuftsmæssigt at vores hjerner vil blive til dunede puder at vores antidogmatisme er lige så indskrænket som embedsmanden og at vi uden at være frie dog råber frihed:en streng nødvendighed uden disciplin eller moral og lad os spytte på menneskeheden. DADA holder sig indenfor svaghedernes europæiske ramme, det er alligevel noget lort, men fra nu af vil vi skide i forskellige farver for at pryde kunstens zoologiske have og alle konsulaternes flag. Vi er cirkusdirektører og fløjter mellem markedernes vinde, mellem klostrene, prostitutionerne, teatrene, realiteterne, følelserne, restauranterne HoHi HoHo Bang Bang. [...]

 • af Afonso Cruz
  270,95 kr.

  ”En af de stærkeste stemmer i portugisisk samtidslitteratur” El Pais ”En imponerende gobelin eller et urværk … en hyldest til idéen om at skabe; skabertrangen, skaberlysten, skaberglæden” ATLAS ”En nyskabelse inden for vidnesbyrdstraditionen. Afonso Cruz gør prosaen til en skabelsesproces, der omvender den virkelige verdens ødelæggelse ved at bruge fantasi og lethed” InformationKokoschkas dukke er en prisvindende roman begået af en af Portugals unge og særdeles velskrivende forfattere; en fabulerende historie der bringer læseren vidt omkring; det hele begynder i kælderen under Hr. Bonifaz Vogels fuglebutik ... Eller, måske rettere med kunstneren Oskar Kokoschka, der engang elskede en kvinde så højt, at da hun forlod ham, fik han skabt en dukke i fuld størrelse af hende. Eller ... Nej, læs blot selv denne overraskende historie om skønhed og litteratur – om hvordan mennesket skabes, på papir såvel som i kød og blod. Om hvordan vi giver andre liv.

 • af Andres Montero
  188,95 - 244,95 kr.

  ”Dragende historie … man sluger hvert ord, forført og higende efter det næste” Litteratursiden.dk ”Formidabel evne til at forføre læseren” Bogblogger.dk ”Dyb, forunderlig, smuk, barsk, ulykkelig og uforglemmelig” Skrivforlivet.dk En perle af en roman til enhver, der holder af Tusind og én nat, cirkus, sydamerikansk litteratur eller bare en virkelig velkomponeret og -skrevet læseoplevelse.I et fattigt, chilensk omrejsende cirkus dukker under mystiske omstændigheder en udgave af Tusind og én nat op, og en ung, kvindelig trapezartist begynder i lighed med Shahrazad at fortælle historier som kulmination på aftenens forestilling. Det er en lykkelig (og indbringende) leg, men med bogen følger en underlig lille dreng og en forbandelse. Tony Ingen er en debutroman om fortællingens forførende kraft, skrevet af den professionelle chilenske fortæller Andrés Montero. Vi håber meget, han snart sætter fingrene til tasterne igen og sender forførende litteratur i retning af vores kontinent.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.