Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Medievidenskab: journalistik

Her finder du spændende bøger om Medievidenskab: journalistik. Nedenfor er et flot udvalg af over 1.380 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - En introduktion til politisk framing
  af Jens Jonatan Steen & Gry Inger Reiter
  62,95 - 217,95 kr.

  Fattigdomsydelser eller lønforhøjelse til flygtninge - så forskellige udsagn støder man på, når politikere debatterer, hvilken ydelse staten skal yde til flygtninge fra verdens brændpunkter. Selvom de to udsagn beskriver samme fænomen, så er de milevidt fra hinanden; de fremkalder dybt forskellige billeder, og de tager afsæt i to væsensforskellige ideologier og værdisæt. Men fælles for de to udsagn er, at de repræsenterer stærk, værdibaseret framing. Tag bladet fra munden er en introduktion til politisk framing. Bogen giver et indblik i den toneangivende framingforskning og i sammenhængen mellem sprog, hjerne og politik. Samtidig får læseren indblik i, hvordan framing er en genvej til politiske grundværdier og succes i moderne politik, og at politiske aktører, der gerne vil skabe forandring, bør mestre evnen til at frame i en verden, hvor man enten kan frame eller blive framet. Tag bladet fra munden henvender sig til universitetsstuderende, der vil anvende framing som analyseredskab, til praktikere, der vil anvende framing som praktisk redskab til at overbevise, og til alle danske borgere, der gerne vil tilføje et nyt aspekt til deres forståelse af politik.

 • - Sådan genopfinder nyhedsmediet sin relation til borgerne – og sin relevans for demokratiet
  af Per Westergård & Søren Schultz Jørgensen
  77,95 - 247,95 kr.

  Gennem et år har de to forfattere sammen opsøgt og interviewet omkring 100 redaktører, topchefer, iværksættere, udviklingspersoner og journalister både i Europa og USA. De har besøgt de medier, der er dygtigst til at nyudvikle deres journalistik og engagere deres brugere. I Den journalistiske forbindelse præsenterer forfatterne hovedkonklusionerne fra deres omfattende researchrejse.Bogen giver en lang række opskrifter på, hvordan de mest innovative nyhedsmedier i disse år lykkes med at genskabe de afgørende forbindelser til deres brugere.

 • - En praktisk håndbog
  af Mette Reinhardt Jacobsen
  287,95 kr.

  Fokusgrupper er en nem og overskuelig måde at få forbrugerens mening på. Men brugen og afholdelsen af en fokusgruppe bygger på en række kvalitative metoder, som alt for mange ikke har haft tid til at sætte sig ind i. Det egentlige udbytte af fokusgruppen bliver derefter. Fokusgrupper bør kun overvejes, hvis man har både tiden og ressourcerne til at gennemføre dem sammen med den rette, kvalitative indstilling. Bogens pointe er, at fokusgrupper ikke er en ensidig størrelse, og at man ikke får et fast testresultat ud af gruppen. Til gengæld hjælper deltagere i en god fokusgruppe med at forstå sammenhænge, fænomener og livsforståelser. Fokusgrupper for begyndere er en praktisk håndbog i, hvordan man etablerer og afholder fokusgrupper. Det er en bog for virksomheder, der skal til at i gang med processen, og som mangler viden på området. Og det er en bog for de mange studerende, der som led i eksamensopgaver og undervisning ’lige’ skal lave en fokusgruppe. Med denne bog i hånden bliver antallet af fejl minimeret, og det konkrete udbytte af fokusgruppen øget betragteligt. Til glæde for både virksomheden eller de studerende samt gruppens deltagere. Mette Reinhardt Jakobsen er cand.mag. og journalist. Hun har i mange år arbejdet som moderator af fokusgrupper i Frankrig og Danmark. I dag arbejder hun som specialist i kvalitative analysemetoder, målgruppetænkning og brugerinddragelse.

 • - Styr dit omdømme med skovflåtmodellen
  af Trine Nebel
  241,95 kr.

  Trine Nebels nye bog hedder "Tillid hænger ikke på træerne"med undertitlen Styr dit omdømme med skovflåt-modellen. Det er en model, Trine Nebel har konstrueret ud fra den ide, at dårlig medieomtale er som en skovflåt: Reagerer du ikke rigtigt, og arbejde du ikke emd dit omdømme på længere sigt, så kan det lille, lede dyr forårsage store ødelæggelser, i værste fald død. Modellen er til at håndtere praktisk, og den nedsætter, ofte eliminerer helt, at man kommer galt afsted, også selvom man bliver bidt af en medieflåt.

 • - 9 tip til den gode overskrift
  af Andreas Leer Scharnberg
  118,94 kr.

  Du kan have den bedste historie, men hvis du ikke forkæler den med en god overskrift, er der ikke nogen, der læser, lytter eller ser den.I Se mig, læs mig, vælg mig. 9 tip til den gode overskrift får du inspiration til og eksempler på, hvordan du fortæller og sælger din historie i overskriften, så mediebrugeren får lyst til at gå ombord i den.Bogen giver en kort introduktion til, hvad en overskrift er, hvorfor den er vigtig, og hvilke overvejelser du skal gøre dig, inden du skriver den. Resten af bogen er fyldt med konkrete tip til, hvordan du kan arbejde med dine overskrifter. F.eks. ved at stille spørgsmål, bruge stærke ord, tilbageholde information, henvende dig direkte til mediebrugeren eller være kreativ, når historien tillader det.Med alle tip følger eksempler og øvelser, som kan gøre det endnu sjovere og mere enkelt at skrive gode overskrifter.

 • af Patrick Radden Keefe
  127,95 - 167,95 kr.

 • - En overlevelsesguide til mediebranchen
  af Jens Kjær Larsen
  177,95 kr.

  Mediebranchen befolkes af kendte mennesker, effektive projektledere og kreative gunslingers med mundlæderet i orden. Du skal stå tidligt op for at ride med på dens galoperende hest. Og hvis du sidder for stift, falder du af.I denne overlevelsesguide lærer du at begå dig i en kulturelt toneangivende branche, der sidder på meget af det nationalt definerende flæsk i Danmark. Bogen dissekerer mediebranchen og udstiller dens delelementer stykke for stykke. Den eksponerer indbyggede faldgruber og muteret DNA, og hudfletter de typer den befolkes af. Alt dette for at læseren kan blive klogere på the dos and dont´s og på hvordan man undgår at blive kværnet til pulver af den hæsblæsende branche.Med denne overlevelsesguide i hånden kan du slippe for års mistrivsel i mediebranchen, og forbedre dine chancer gevaldigt for at få et langt og harmonisk arbejdsliv som matros ombord på dens skib.Om forfatterenJens Kjær Larsen er tidligere popstjerne, studievært hos P3 og speaker på TV2. I dag arbejder han som Kreativ Producer for DR. Han bor i økolandsbyen Frikøbing i Hvalsø og har en deleko, som håndmalkes dagligt

 • af Jannie Møller Hartley & Lene Rimestad
  357,95 kr.

  Aktindsigt. Anonyme tips. Omfattende research. Sortering af arkivmateriale. Analyse af store datamængder. Samarbejde med internationale kolleger. Interview med en erfaringskilde. Webdok. Infografik.Undersøgende journalister anvender en lang række metoder for at finde, researche, fortælle og publicere deres historier. Denne bog præsenterer de væsentligste metoder for praktikere og studerende og er skrevet af både journalister og forskere.Bogens 24 kapitler fortæller om metoderne i alle led af processen og indeholder konkrete værktøjer, diskussion af metodernes begrænsninger og muligheder samt anbefalinger til praktikere.

 • - Tanker om nyhedsformidling 1950-2020
  af Peter Bro & Anders Krarup
  267,95 kr.

  Journalistik er et fag, som alle har en mening om. Journalister udfordrer magthavere af alle slags, stiller spørgsmål ved alting og formidler deres arbejde på alverdens platforme. Ambitionen er at give læserne, lytterne og seerne den bedste udgave af sandheden – og det helst på en skærpet, fængende og letforståelig måde.Det har gjort faget omstridt, og det er ofte blevet kritiseret for historieløshed, forældede nyhedskriterier og ikke mindst for at have for korte og svagt funderede uddannelser. Uddannelsen af journalister har udviklet sig de seneste 70 år. Men er uddannelsen god nok – og hvordan bør den i givet fald forbedres? Er det gennem øget faglighed eller gennem øget folkelig forankring? Er det ved at styrke rollen som kontrollerende fjerde statsmagt – eller er det ved at vende fokus fra problemer til løsninger? I 70 punktnedslag giver bogen samtidig et overblik over mediernes og journalistikkens udvikling de seneste 70 år.

 • - Journalistisk etik i en ny medieorden
  af Thomas Pallesen & Roger Buch
  151,95 kr.

  Medieteknologiske kvantespring har vendt op og ned på vores medievirkelighed. AI og misinformation er efterhånden blevet dagligkost, og alle og enhver kan blande sig i den offentlige debat via sociale medieplatforme, imens usynlige algoritmer styrer borgernes adgang til viden, information og synspunkter. De nye medier er på overfladen gratis, men betales med brugernes personlige oplysninger, høstet og solgt af skrupelløse techgiganter.Alt dette sætter journalistisk etik og medieansvar under pres – og til debat. Derfor denne bog fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor ledelse, undervisere, forskere og studerende har bidraget til en broget buket af debatartikler, der sætter medieansvaret under lup: Hvem har det journalistiske ansvar, når borgere er blevet redaktører på deres egne nyhedsflow? Hvem stiller hatespeech og shitstorme på SoMe nye krav til mediers hensyn til kilder? Og klæder uddannelser fremtidens journalister tilstrækkeligt på til den nye medieorden? Disse spørgsmål, og mange flere, bliver debatteret i bogen.Tag ansvar italesætter mediernes magt og indflydelse i vores fælles demokratiske offentlighed. Bogen skal også bidrage til den brede debat, som kommer i forbindelse med Medieansvarsudvalgets anbefalinger, der udkommer i efteråret 2024.

 • - en antologi om musikkritik
  af Claus Røllum-Larsen & Thomas Michelsen
  247,95 kr.

  ANMELDELSER HAR VÆRET en del af den offentlige samtale om kunsten, siden oplysningstiden fejede hen over Europa og omdannede enevælde til demokrati.I dag er dagblade og ugeaviser, som siden 1700-tallet har tilbudt anmeldelser som udgangspunkt for en offentlig diskussion af kunsten, under hastig forandring. Trykte aviser forvandles til netmedier, og mængden af anmeldelser er dalende. Det gælder også på kompositionsmusikkensområde – er det godt eller skidt?De 16 tekster, der udgør denne antologi, belyser og diskuterer musikkritikkens opkomst, udvikling og formål med fokus på klassisk og ny kompositionsmusik i Danmark.Foruden debatskabende tekster af musikpersonligheder som Nikolaj Szeps-Znaider og Karl Aage Rasmussen og portrætter af berygtede musikkritikere som Hansgeorg Lenz rummer antologien skønlitterære bidrag af bl.a. UrsulaAndkjær Olsen. Med tekster af anmeldere og forskere giver den eksempler på, hvordan musikkritik har været udøvet, bør udøves – og kunne udøves i fremtiden.

 • af Bob Schieffer
  312,95 kr.

  Bob Schieffer started his reporting career in Texas when he was barely old enough to buy a beer, joined CBS News in 1969, and became one of the few correspondents ever to have covered all four major Washington beats: the White House, the Pentagon, the State Department, and Capitol Hill. Over the past four decades, he's seen it all-and now he's sharing the after-hours tales only his colleagues know.

 • af Ellen Clegg
  161,95 kr.

  "A groundbreaking study of the journalism startups that are challenging status quos across the country, from an activist video feed in Minneapolis to a watchdog news site in Memphis. A must-read for activists, entrepreneurs, and journalists who want to start local news outlets in their communities"--

 • af Denis Muller
  135,95 kr.

 • af Steffen Grütjen
  667,95 kr.

  ¿Der Medienjournalismus als fachjournalistische Disziplin ist landläufig mit einem Nischenstempel behaftet. Seit seinen Anfängen als klassische Medienseite in (überregionalen) Tageszeitungen hat er sich stark ausdifferenziert und tritt mit neuen Angebotsformen inzwischen verstärkt im Social Web auf. Die Forschungsarbeit systematisiert und reflektiert erstmals Innovationsstrukturen im öffentlich-rechtlichen Medienjournalismus. In Leitfadeninterviews gewähren Medienjournalist*innen von ARD und Deutschlandradio Einblicke in ihre (innovative) Programmgestaltung und formateigenen Zielgruppenvorstellungen. Als Forschungsgegenstand werden neun genuine Medienmagazine betrachtet, darunter ¿ZAPP¿ (Norddeutscher Rundfunk), ¿@mediasres¿ (Deutschlandfunk) oder ¿Töne, Texte, Bilder¿ (Westdeutscher Rundfunk). Mit Blick auf den öffentlich-rechtlichen Auftrag messen die Befragten dem Medienjournalismus in öffentlich-rechtlicher Verantwortung eine große Bedeutung bei ¿ sowohl im Lichte einer kritischenBegleitung von journalismus- bzw. medienspezifischen Themen und Spannungsfeldern als auch bei der Wandelbarkeit von tradierten Programmmustern.

 • af Oxana Onilov
  1.371,95 - 1.377,95 kr.

 • af Frederick William Allsopp
  303,95 - 306,95 kr.

  Twenty Years In A Newspaper Office is a memoir written by Frederick William Allsopp in 1907. The book details Allsopp's experiences working in the newspaper industry for two decades, from his early days as a reporter to his later years as an editor. Throughout the book, Allsopp shares anecdotes and insights into the inner workings of the newspaper business, including the challenges of reporting on sensitive topics, the importance of accuracy and impartiality in journalism, and the evolving role of newspapers in society. The book also provides a glimpse into the social and political climate of the late 19th and early 20th centuries, as Allsopp covers major news events such as the Boer War and the sinking of the Titanic. Overall, Twenty Years In A Newspaper Office is a fascinating account of a bygone era of journalism, and a valuable resource for anyone interested in the history of the media.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.

 • af Franc Bangs Wilkie
  323,95 - 325,95 kr.

  Personal Reminiscences Of Thirty-Five Years Of Journalism is a book written by Franc Bangs Wilkie and first published in 1891. The book is a memoir of Wilkie's experiences as a journalist for over three decades, from the early days of his career to the time of writing. The book is divided into chapters that cover different aspects of Wilkie's life as a journalist, including his early years in the profession, his experiences as a reporter, editor, and publisher, and his encounters with famous figures of the time. Wilkie also shares his thoughts on the state of journalism in the late 19th century, including the challenges faced by journalists and the role of the press in society.Throughout the book, Wilkie provides vivid descriptions of the people and places he encountered during his career, including notable figures such as Abraham Lincoln, William Tecumseh Sherman, and Horace Greeley. He also shares his opinions on various topics, such as the impact of the Civil War on the press and the importance of journalistic integrity.Personal Reminiscences Of Thirty-Five Years Of Journalism is a valuable historical document that provides insight into the world of journalism in the late 19th century. It is also an engaging and entertaining read that will appeal to anyone interested in the history of journalism or the experiences of a journalist in the late 1800s.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.

 • - And Other Odd Happenings (1892)
  af Walter Polk Phillips
  264,95 - 265,95 kr.

  My Debut In Journalism: And Other Odd Happenings is a memoir written by Walter Polk Phillips and published in 1892. The book recounts Phillips' experiences as a journalist and his encounters with various odd and interesting people throughout his career. The memoir covers a wide range of topics, including politics, crime, and social issues. Phillips also shares his personal reflections on life and the world around him. The book provides a fascinating glimpse into the world of journalism in the late 19th century and offers a unique perspective on American society at the time. Overall, My Debut In Journalism: And Other Odd Happenings is an entertaining and thought-provoking read that is sure to captivate anyone interested in the history of journalism or the social and cultural landscape of America in the late 1800s.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.

 • af James Melvin Lee
  393,95 - 517,95 kr.

  The History of American Journalism by James Melvin Lee is a comprehensive book that provides a detailed account of the evolution of journalism in the United States. The book covers the period from the colonial era to the present day and explores the various social, political, and technological factors that have shaped the field of journalism over time.The author begins by tracing the origins of American journalism, highlighting the role of early newspapers in disseminating information and shaping public opinion. He then moves on to examine the rise of the penny press in the mid-19th century, which brought about significant changes in the way news was reported and consumed.Lee also explores the impact of major events such as the Civil War, the Spanish-American War, and World War II on American journalism, as well as the emergence of new forms of media such as radio, television, and the internet.Throughout the book, Lee provides insightful analysis of the key figures and institutions that have shaped American journalism, including Joseph Pulitzer, William Randolph Hearst, and the New York Times. He also examines the ethical and professional standards that have guided journalists throughout history, and the challenges they face in today's rapidly changing media landscape.Overall, The History of American Journalism is an engaging and informative read that offers a fascinating glimpse into the evolution of one of America's most important institutions.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.

 • af Frederic Hudson
  570,95 - 697,95 kr.

  ""Journalism In The United States From 1690 To 1872"" by Frederic Hudson is a comprehensive historical account of the evolution of journalism in the United States. The book covers the period from the earliest newspapers in the colonies to the emergence of modern journalism in the late 19th century. Hudson examines the role of newspapers in shaping public opinion, the growth of the press, and the development of new technologies that revolutionized the way news was reported and disseminated. He also explores the political and social impact of journalism, including its role in the American Revolution, the Civil War, and the Reconstruction era. The book provides a detailed analysis of the major newspapers and journalists of the time, including Benjamin Franklin, Horace Greeley, and William Lloyd Garrison, and explores their contributions to the development of American journalism. Overall, ""Journalism In The United States From 1690 To 1872"" is an essential resource for anyone interested in the history of American journalism and its impact on society.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.

 • af Wilbert Rideau
  192,95 kr.

 • af Charos Uralova
  267,95 kr.

  A developed society is realized with the help of science and technology discoveries invented by the mature representatives and scientists of that society, or at least in the current globalization process. We know that the potential of information and communication technologies opens fundamentally new forms and possibilities of interaction and information exchange, helps to build and strengthen civil society, and accelerates the processes of economic reforms and democratic development of the country.The advancement of science was seen to be the most significant undertaking ever. Scientific publications written by scientists are essential to the advancement of science. An independent scientific study that presents a viewpoint on a pressing scientific issue is called a scientific article. A scientific paper plays a crucial role for those with lofty ambitions. This book explains how to conduct in-depth research before writing an article on any subject.

 • af Fanny Fern
  1.017,95 kr.

  The most complete collection of works by the nineteenth century's most famous and groundbreaking woman journalist.

 • af Kevin Arceneaux
  272,95 - 817,95 kr.

 • - To Which Is Added La Bagatelle (1815)
  af Humphrey Hedgehog
  233,95 - 234,95 kr.

  This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

 • af Ulrike Rohn
  1.557,95 kr.

  The handbook presents key contributions from scholars worldwide, providing a comprehensive exploration of current trends in media industries from diverse perspectives. Within the framework of understanding contemporary and future trajectories in media markets and industries, the volume delves into their influence on media organization and delivery, along with broader societal and market implications. Encompassing research at the crossroads of economics, management, political economy, and production studies, the handbook emphasizes the necessity for a robust interdisciplinary dialogue. Beyond scrutinizing present and forthcoming industry developments, the handbook addresses pivotal issues pertaining to media economics research methods and pedagogy. It serves as a valuable resource for scholars, students, and media professionals, providing insights into media economics as an academic field and delving into the multifaceted dynamics that shape the media landscape. Doing this, it contributes to the ongoing discourse on the evolving nature of media markets and their profound impact on society.

 • af Mukarram Niyaz
  307,95 kr.

  Journalism also writes history, in a sense. With the assistance of subject matter specialists in each language, the history of each era should be preserved both on paper and digitally to enable future scholars to conduct unbiased research. The book "The bright Minarets of Urdu Journalism" offers an inside look at the professional lives and diverse technical facets of a select group of journalists from the two centuries of Urdu journalism history who have made a name for themselves in this challenging sector in one way or another.

 • - Le Journalisme (1892)
  af Eugene Dubief
  323,95 - 325,95 kr.

  This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

 • af Arnold Bennett
  185,95 - 186,95 kr.

  I put forward these suggestions, not to be worked out, but merely to indicate how notions for articles should come to life in you. A constant effort to evolve ideas in this way cannot fail to be fruitful, and though most of the ideas will be cast aside as valueless, a few promising ones will remain. On no account abandon good articles because you fear they have been done before. Rorrison said: "Of course they have, but do them in your own way; the public has no memory, and besides, new publics are always springing up."

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.