Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Adoption og plejefamilier

Her finder du spændende bøger om Adoption og plejefamilier. Nedenfor er et flot udvalg af over 134 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Pelle Hvenegaard
  97,95 - 198,95 kr.

  "Kære Zoe Ukhona" er en fantastisk fortælling om hvor lykken og meningen med livet ligger, når man har været igennem en følelsesmæssig rutsjetur. Pelle Hvenegaard er på blind date med Caroline en smuk dansk sommeraften. En date som faktisk var tæt på at blive aflyst, men hvor noget som ligner skæbnen alligevel lader daten finde sted. Pelle Hvenegaard ved med det samme at Caroline - HUN skal være mor til hans børn!En stormende forelskelse gør det til en selvfølge, at de to skal stifte og skabe en familie sammen. Men som for flere og flere par - kom denne familie ikke så let endda. De var ufrivilligt barnløse! Efter flere mislykkedes fertilitetsforsøg, tager Pelle og Caroline beslutningen om at adoptere - en beslutning som skulle føre dem videre på den følelsesmæssige rutsjetur. Pelle Hvenegaard beskriver i bogen, på den mest ærlige, komiske, sørgelige og hjertevarme måde, hvordan han og hans kone skal igennem et adoptionshelvede, inden de kan låse op for døren til deres hjem på Christianshavn, med deres lille datter Zoe Ukhona på armen. Vigtigst fortæller bogen om partnerskab og hvordan man tackler livet når det ikke går som planlagt, men også hvilken ubeskrivelig glæde og lykke det er, når meningen med livet viser sig - når man endelig bliver forældre. Pelle Hvenegaard blev som barn verdensberømt for sin rolle som Pelle i Billie Augusts film " Pelle Erobreren". Pelle Hvenegaard er udannet journalist og har gennem flere år arbejdet som en fast del af TV-branchen på flere forskellige TV-kanaler. 

 • af Iben Mondrup
  102,95 - 180,95 kr.

  Eva og Berthel kommer hjem til Danmark med to adopterede børn efter en årrække i Grønland. Det er midten af 60’erne, og både forholdet imellem Eva og Berthel og imellem Grønland og Danmark knager. De to børn, Tabita og Vitus, skal finde sig til rette i en familie, hvor fortiden helst skal udslettes, fordi den er sprængfuld af fortielser og farlige spændinger imellem to kulturer og imellem alle de voksne, der skal forestille at passe på børnene. Hjemme i Grønland bor børnenes mor, Abelone. Hun var hushjælp hos Eva og Berthel, og omstændighederne tvang hende til at sende sine to mindste børn med deres nye familie til Danmark. Iben Mondrup skildrer klart og klogt livet i en familie, hvor børnene må kæmpe for sig selv og hinanden.

 • - En bog for forældre og andre voksne
  af Lars Rasborg
  227,95 kr.

  Sunde børns problemer handler om, hvordan forældre under vejledning selv kan hjælpe deres barn, og om, hvordan andre, f.eks. daginstitutionen eller skolen, kan medvirke. Bogen handler desuden om, hvordan sider af børns personlighed i almindelighed kan forstås, og om, hvordan man kan støtte deres udvikling, før der opstår problemer. Bogen bygger på erfaringer fra rådgivning af forædre, som har søt hjæp hos en privatpraktiserende psykolog, og påerfaringer fra rågivning af forædre til adopterede børn, som er præget af, at de har manglet omsorg før adoptionen. Sunde børns problemer udgør et supplement til den personlige kontakt med en kvalificeret rådgiver. Denne kontakt er vigtig for i hvert enkelt tilfælde at vurdere, om bogens metoder er velegnede, og for at udforme metoderne, så de passer til det enkelte barn og familien. Bogen kan forhåbentlig give appetit på de beskrevne tankegange og metoder og støtte forældre og andre, der ønsker at tilegne sig dem. Bogen henvender sig til alle med interesse for børns udvikling. Lars Rasborg har tidligere udgivet Miljøterapi med børn og unge, Akademisk Forlag.

 • af Iben Mondrup
  180,95 - 236,95 kr.

  Bjørn er tredje og sidste bind i den anmelderroste og stor­sælgende serie om Vittu og Tabita.Tabita er på vej til Upernavik for at blive genforenet med sin mor, Abelone, i den tro, at Abelone er den eneste familie, hun har tilbage i landet. Hun ved ikke, at hendes lillebror, Vittu, som hun i 15 år har troet var død, faktisk er i live og også befinder sig i Grønland.I Humlebæk er Berthel, Tabitas adoptivfar, ved at gøre regnskabet op i sit ægteskab med Eva. Berthel og Evas samliv har været defineret af den skæbnesvangre beslutning, de tog om at medbringe de to grønlandske børn til Danmark, og de lever nu i en glædesløs hverdag præget af skyld og skam, indtil Berthel tager beslutningen om at rejse tilbage til Grønland for at finde sine voksne børn.Bjørn er en roman om at leve med de valg, man træffer, og overleve de valg, som andre træffer på ens vegne. Om at kunne finde sin vej i livet og om tilgivel­se – kan man blive sig selv uden den?

 • af Dorrit Saietz
  246,95 kr.

  Er det kærlighed eller menneskehandel når barnløse danskere med hjertet fuldt af forhåbninger og forventning rejser ud og henter et barn hjem fra Afrika Kina eller Indien? Tænker de på om barnet de gør til deres eget i virkeligheden har en familie som det bliver skilt fra for bestandig?De seneste år har bragt en lang række afsløringer frem om det danske og internationale adoptionssystem hvor langt fra alt er som det ser ud til under den pæne overflade. Adoption er nemlig også et benhårdt marked hvor efterspørgsel driver udbud og store pengebeløb skifter hænder. Hvor børn bliver skilt fra deres forældre på grundlag af løgne og halve sandheder. Og hvor nogle af de børn der skulle have et nyt liv og en ny chance i et nyt land ender med at blive ofrene. Denne bog tager læseren med på en rejse gennem det landskab som udgør adoptionens slagmarker. Her udkæmpes en global krig om adgangen til de små raske børn som velstillede vestlige adoptanter efterspørger. Slaget bølger i Mumbais slumkvarterer og i landsbyerne i Etiopiens højland i EU-kommissionens kontorer i Bruxelles og kongressen i Washington. Og dønningerne forplanter sig også til Danmark hvor stadigt flere adopterede som voksne opdager at deres adoption og hele den historie de er vokset op med bygger på løgne. Adoption har i mange tilfælde udviklet sig til et overgreb mod grundlæggende menneskerettigheder som også danske myndigheder medvirker til og støtter med millioner af skattekroner. Spørgsmålet er om vi fortsat skal adoptere børn fra udlandet til Danmark? Eller om det ville være bedre at hjælpe børn og deres familier i de lande børnene kommer fra?Dorrit Saietz (f. 1959) er journalist ved dagbladet Politiken og har gennem flere år skrevet om adoptioner.

 • af Hans Jørgen Sandnes
  114,95 kr.

  KRYPTO-serien er en tegneserie i bogformat med temaer som kryptozoologi, havbiologi, havuhyrer, plejefamilie, familie, venskab, natur, mystik, spænding. Illustrationerne er utrolig stemningsfulde.KRYPTO 1: NED I DYBETOphelia ankommer til sin nye plejefamilie i den lille kystby Saltvik, kort tid efter en dreng er sprunget i vandet og forsvundet. Ophelia er meget optaget af kryptozoologi, og en aften ser hun et mystisk væsen i havet. Fiskeren Bernard, som med tiden bliver Ophelias ven, har også set væsnet.Men hvad var det egentlig de så? Og har det mon noget at gøre med den forsvundne dreng?Bogen er del af en vidunderlig tendens med at producere visuelle godbidder til de lidt større børn ... Den vil få mange fans.LitteratursidenKRYPTO er Hans Jørgen Sandnes’ forfatterdebut og er nomineret til den norske Kulturdepartementets debutantpris.Hans Jørgen Sandnes (f. 1979) er en norsk illustrator, animator, tegneserieskaber og forfatter.

 • af Inge M. Bryderup, Mie Engen & Sune Kring
  442,95 kr.

  ‘Familiepleje i Danmark’ handler om den danske familiepleje – om de familier, som vælger at blive familieplejere, og om de børn og unge, der er anbragt hos dem. Siden slutningen af 1980’erne har familiepleje været den mest anvendte anbringelsesform, når det gælder socialt udsatte børn og unge. Vi ved imidlertid hverken, hvem familieplejerne er, eller hvilke børn og unge, der anbringes i familiepleje. Denne bog formidler resultater fra et landsdækkende forskningsprojekt. Projektet indeholder blandt andet en omfattende spørgeskemaundersøgelse blandt over 3.000 såkaldte almindelige familieplejere og oplysninger om 4.770 børn og unge. Undersøgelsens resultater giver viden om både almindelige familieplejere og om de anbragte børn og unge. Desuden formidles konklusioner på analyser af forholdene hos anbragte børn og unge med omfattende vanskeligheder og særligt komplekse behov, herunder analyser af, hvilke typer familieplejere disse børn og unge anbringes hos. I forskningsprojektet er der også foretaget analyser af familieplejens historiske og socialpolitiske rødder, som kan medvirke til at forklare de aktuelle syn på og kulturelle traditioner i forhold til anbringelser af børn og unge. Desuden fremstilles de aktuelle lovgivningsmæssige rammer for familiepleje, og der formidles analyser af det aktuelle, generelle, statistiske billede af anbringelser. Endelig præsenteres der en analyse af forholdene i Danmark sammenlignet med forholdene i Norge, Sverige og England. Formålet med den komparative analyse er blandt andet at fremanalysere de særlige danske forhold.

 • af Hans Jørgen Sandnes
  108,94 kr.

  KRYPTO-serien er en fascinerende og dramatisk graphic novel/tegneserie i bogformat med temaer som kryptozoologi, havbiologi, havuhyrer, venskaber, natur, mystik, spænding. Flotte stemningsfulde og mystiske illustrationer - og en fin introduktion til genren graphic novel.KRYPTO 3: PÅ ÅBENT HAVAkvariechefen skal en tur til USA, og endelig lader det til, at Saltvik kan se frem til nogle rolige dage. Men så dukker en mystisk dame op og stjæler noget, der tilhører OPHELIA. Hvorfor?Endnu engang må OPHELIA og BERNARD begive sig ud på en rejse, som er farlig, både for dem selv og for de søuhyrer, de vil beskytte.KRYPTO er Hans Jørgen Sandnes’ forfatterdebut og er nomineret til den norske Kulturdepartementets debutantpris.Hans Jørgen Sandnes (f. 1979) er en norsk illustrator, animator, tegneserieskaber og forfatter.Bogen er del af en vidunderlig tendens med at producere visuelle godbidder til de lidt større børn ... Den vil få mange fans.Litteratursiden

 • af Hans Jørgen Sandnes
  108,94 kr.

  KRYPTO-serien er en fascinerende og dramatisk graphic novel/tegneserie i bogformat med temaer som kryptozoologi, havbiologi, havuhyrer, venskaber, natur, mystik, spænding. Flotte stemningsfulde og mystiske illustrationer - og en fin introduktion til genren graphic novel.KRYPTO 2: ORKANENSøuhyret KRAKEN holdes fanget hos akvariechefen. Men da akvariet lukkes på grund af orkanvarsel, benytter OPHELIA og BERNARD lejligheden til at bryde ind. De vil redde KRAKEN og genforene den med sin unge.Men alt går ikke efter planen. For nogen er parat til at gå meget langt for at holde KRAKEN fanget.Og det bliver ikke nemmere, da endnu et søuhyre dukker op ved Saltvik ...KRYPTO er Hans Jørgen Sandnes’ forfatterdebut og er nomineret til den norske Kulturdepartementets debutantpris.Hans Jørgen Sandnes (f. 1979) er en norsk illustrator, animator, tegneserieskaber og forfatter.Bogen er del af en vidunderlig tendens med at producere visuelle godbidder til de lidt større børn ... Den vil få mange fans.Litteratursiden

 • af Joan Rang Christensen
  167,95 kr.

  Joan Rang Christensens debut genudgives i nyt omslag og format.

 • af Lars Buurgaard Sørensen, Allan Schmidt & Martin Olsgaard
  237,95 kr.

  Med denne bog ”Tvangsfjernelse og bortadoption af børn og unge i praksis” får forældre, børn og unge - og andre med interesse for emnet - en praktisk og lettilgængelig indføring i et område, der ellers kan være svært at få et overblik over. Samtidig øser de tre forfattere ud af deres viden om hvordan en sag bedst håndteres. Deres mangeårige erfaring både indenfor og udenfor murene i kommuner, ankestyrelsen og ved domstolene skinner klart igennem. Der gives masser af gode råd, vejledning og staldtips til både hvad man skal gøre og måske ikke gøre undervejs i en sag. Noget som de fleste klart vil kunne bruge i deres egen sag, hvis bogen læses i den sammenhæng. Sager om tvangsfjernelser og bortadoption er voldsomt indgribende ikke kun for de direkte involverede, men for hele familien og omgangskredsen, hvorfor den oplagt også kan benyttes mere bredt. Bogen er en opfølger på Lars Buurgaard Sørensens bog fra 2018 med titlen ”Tvangsfjernelse af børn og unge i praksis”. De øvrige forfattere Martin Olsgaard og Allan Schmidt har sat deres tydelige præg på bogen, bl.a. sådan at den nu også kan anvendes i forhold til at blive klogere på sager om bortadoption og sager omfattet af ungdomskriminalitetsnævnet. Med denne bog er man klædt bedre på til mødet med kommunens sagsbehandlere og andre af de professionelle, som man typisk støder på. De mest vigtige lovregler på området er medtaget, så man altid har dem ved hånden. Jeg kan varmt anbefale den nye bog, som altid er god at have ved sig, uanset hvor man befinder sig i et sagsforløb. Morten Boas Therkildsen, advokatSpeciale i børnesagerMøderet for Landsret

 • af Rikke Yde Tordrup
  317,95 kr.

  Psykolog og specialist i klinisk børnepsykologi Rikke Yde Tordrup inviterer i denne bog plejeforældre ind i sit supervisionsrum og gennemgår de udfordringer og dilemmaer, hun oftest møder her, når det gælder plejefamilier.Hun gennemgår tilknytningsteorien og udviklingspsykologien på en enkel og lettilgængelig måde, hvorefter hun omsætter teorien til praksis.Hun tager afsæt i 12 fiktive børn i alderen 0-20 år, som hun har konstrueret på baggrund af sine utallige møder med børn i pleje. På den måde kommer hun rundt om de klassiske problemstillinger på en vedkommende måde, der giver plejeforældre og fagprofessionelle mulighed for at identificere sig med både barn og forældre.Vejen til tryg tilknytning og god udvikling er fyldt med udviklende øjeblikke - især i de udviklingsdomæner, hvor barnet er i vanskeligheder. Der er udarbejdet en udviklingsplan til hvert barn, så læseren får eksempler på, hvordan en helhedsorienteret indsats kan se ud.Det er oplagt at bruge Samtalekort til udviklende øjeblikke sammen med bogen. Kortene finder du her: https://www.akademisk.dk/samtalekort-til-udviklende-oejeblikke

 • - anbringelser, systemer og en helt særlig familie
  af Kirsten Holm-Petersen
  247,95 kr.

  Fik Dean et bedre liv, da han blev anbragt uden for hjemmet? Og hvad betyder anbringelser egentlig for de mange børn, der hvert år ender i familiepleje eller på døgninstitution? De spørgsmål bliver behandlet i bogen her.Dean har aldrig været på forsiden af Ekstra Bladet eller hovedperson i en tv-dokumentar. Han er ‘bare’ et af de flere tusinde børn, der hvert år anbringes uden for hjemmet, uden at vi hører om det. Heller ikke, når anbringelsen bryder sammen, og barnet igen må pakke sit tøj og flytte et nyt sted hen. Deans mor var misbruger. Hans far var ude af billede. Dean selv var blot 15 måneder, da han første gang blev sat i familiepleje. Tilbage stod en papmorfar og to veninder til moren. Bogen 'Dean' følger ham fra barndomshjemmet over to plejefamilier og en døgninstitution, indtil han ender i netværkspleje hos moderens barndomsveninde. Bogen viser, hvor svært det er at navigere i anbringelsessager; som familie, som plejefamilie og som fagfolk. Journalist Kirsten Holm-Petersen giver en nuanceret beskrivelse af alle de små og store beslutninger, der fik indflydelse på en drengs barndom og opvækst. Både Dean selv, hans papmorfar og de involverede fra Københavns Kommune har givet tilladelse til, at fagpersonerne i drengens liv må udtale sig.Alle, der arbejder med eller er involverede i udsatte børn og unges liv, kan blive klogere af denne bog. Den viser, hvilken enorm afstand der kan være mellem barnets bagland og ‘systemet’. Kirsten Holm-Petersener journalist og kommunikationsrådgiver med speciale i anbringelsesområdet. Hun skriver blandt andet for fagblade og løser opgaver for organisationer, foreninger og institutioner på socialområdet.

 • af Hans Jørgen Sandnes
  343,95 kr.

  KRYPTO-serien er en fascinerende og dramatisk graphic novel/tegneserie i bogformat med temaer som kryptozoologi, havbiologi, havuhyrer, venskaber, natur, mystik, spænding. Flotte stemningsfulde og mystiske illustrationer - og en fin introduktion til genren graphic novel.KRYPTO 5: GENNEM IS OG SNESaltvik Akvarium afholder Drømmedag på isen, og Ophelia og Bernard får øje på et skib fra Krypto. Det er Dalis, der er kommet for at bede dem om hjælp. Et søuhyre er nemlig i fare i Polarhavet, og den eneste, der kan hjælpe dyret i sikkerhed, er Ophelia. Men akvariechefen har lovet World Zoo et havuhyre.Det bliver en farlig og kold ekspedition. Ophelia må klare sig helt alene … mod smeltende is, ildebrand og søuhyrer. Og midt i det hele opdager hun noget om sin egen familie …Intens spænding, fuld af mystik, hemmelige selskaber og søuhyrer til børn fra 10+KRYPTO er Hans Jørgen Sandnes’ forfatterdebut og er nomineret til den norske Kulturdepartementets debutantpris. Hans Jørgen Sandnes (f. 1979) er en norsk illustrator, animator, tegneserieskaber og forfatter.Bogen er del af en vidunderlig tendens med at producere visuelle godbidder til de lidt større børn ... Den vil få mange fans.Litteratursiden

 • af Hans Jørgen Sandnes
  344,95 kr.

  KRYPTO-serien er en fascinerende og dramatisk graphic novel/tegneserie i bogformat med temaer som kryptozoologi, havbiologi, havuhyrer, venskaber, natur, mystik, spænding. Flotte stemningsfulde og mystiske illustrationer - og en fin introduktion til genren graphic novel.KRYPTO 4: RIMTÅGEOphelia, Bernard og Ruben besøger den hemmelige organisation Krypto. Er medlemmerne og deres leder, den mystiske gamle dame Una, overhovedet dem, de udgiver sig for at være? Og hvorfor vil de så gerne have fingre i Ophelias bog? Det bliver et kaotisk og uhyggeligt besøg, og det bliver ikke bedre af, at akvariechefen sejler ud for at finde Ophelia og hendes venner …Intens spænding, fuld af mystik, hemmelige selskaber og søuhyrer til børn fra 10+KRYPTO er Hans Jørgen Sandnes’ forfatterdebut og er nomineret til den norske Kulturdepartementets debutantpris.Hans Jørgen Sandnes (f. 1979) er en norsk illustrator, animator, tegneserieskaber og forfatter.Bogen er del af en vidunderlig tendens med at producere visuelle godbidder til de lidt større børn ... Den vil få mange fans.Litteratursiden

 • af Charlotte Broberg
  152,95 - 167,95 kr.

  De fleste fagpersoner i skoleregi vil på et tidspunkt møde et adopteret barn, som har haft en svær start på livet. Bogen tager afsæt i forståelsen af, at reaktioner og adfærd kan være formet allerede tidligt i barnets liv, og byder på en buket af råd, tips og idéer til, hvordan det enkelte barn bedst kan mødes. Bogen er skrevet til fagpersoner - og forældre, idet der lægges op til et tæt, ligeværdigt og loyalt samarbejde skole-hjem i mellem.

 • af Jenni de Vries
  168,95 kr.

 • af Yuri W. (Assistant Professor of History and Women's Doolan
  287,95 - 866,95 kr.

 • af Erika Hayasaki
  192,95 - 193,95 kr.

  An NPR Best Book of 2022 and Winner of a Nautilus Silver Book Award   “Stirring and unforgettable—a breathtaking adoption saga like no other.” —Robert Kolker, New York Times-bestselling author of Hidden Valley Road and Lost Girls    It was 1998 in Nha Trang, Việt Nam, and Liên struggled to care for her newborn twin girls. Hà was taken in by Liên’s sister, and she grew up in a rural village with her aunt, going to school and playing outside with the neighbors. They had sporadic electricity and frequent monsoons. Hà’s twin sister, Loan, was adopted by a wealthy, white American family who renamed her Isabella. Isabella grew up in the suburbs of Chicago with a nonbiological sister, Olivia, also adopted from Việt Nam. Isabella and Olivia attended a predominantly white Catholic school, played soccer, and prepared for college. But when Isabella’s adoptive mother learned of her biological twin back in Việt Nam, all of their lives changed forever. Award-winning journalist Erika Hayasaki spent years and hundreds of hours interviewing each of the birth and adoptive family members. She brings the girls’ experiences to life on the page, told from their own perspectives, challenging conceptions about adoption and what it means to give a child a good life.

 • af Courtney Cohen
  121,95 kr.

  From authors and speakers, Steven and Courtney Cohen, this companion Guide for Where Your Beginning Began is designed for parents, teachers, counselors, family, and friends of children who join a family through private adoption. This guide is designed to help give common language, empathy, compassion, and understanding for adopted or adoptive children, while equipping the reader with questions, background information of the illustrations, a scavenger hunt on every page, as well as ways to challenge the readers own precepts, beliefs, and understandings.When a child joins a family by way of private adoption, they often wrestle with questions of identity. One day, an adopted child will start to wonder where they came from - where their beginning began.Where Your Beginning Began helps adoptive families discover together a child's initial foundations to answer a critical question of identity. God knew us before time existed and He is the safest, most trustworthy Person to take our questions to.Join Kaynay, the elephant, as she journeys through the land of Fambly (Jamaican for Family) into her past to better understand her place in this world - and discover for yourself where your beginning began.What to Expect: This is a fun, colorful land which also has some perilous and challenging places you'll encounter as you travel throughout all our Land of Fambly books.Our family has personally experienced the beauty and challenges of private adoption, which prompted us to share this book with you and the children you love. In this guide, we'll walk you through the book, page by page, to help you see the many hidden gems that can springboard helpful and healing conversations with your child.Grab your copy of Where Your Beginning Began and join us for the scavenger hunt, deep questions, and guidance to help you in self-reflection.Where Your Beginning Began is also available on BookBaby.com

 • af John Ruffini
  190,95 kr.

  A Quest for Alex is a heartwarming story based on real-life events following a couple's journey to create a family through international adoption. It reads like an action-adventure novel, as their quest goes from what they thought would be a straightforward process to a protracted, contested case that winds its way through multiple hearings, all the way to the Supreme Court of Chile. The book proves that it takes a village to raise or, in this case, adopt a child. The people you meet in the book will warm your heart and touch your soul, and the demonstrations of faith, will, and determination will leave you in awe!"A Quest for Alex takes you on an unforgettable journey that will restore your faith in the human spirit and redefine the meaning of family."- Joyce Russell, Pres., ADECCO Group US Foundation, author "Put a Cherry on Top"

 • af Kay Kizer
  220,95 kr.

  Contributing authors tell their stories about growing up in the Foster Care system and working with Foster Children.

 • af Tetiana Kurylo
  256,95 kr.

  Tetiana Kurylo's life has been shaped by her unwavering passion for making a difference in the lives of others. Born and raised in the vibrant city of Krivoy Rog, Ukraine, from a young age, Tetiana's heart was drawn to orphans, and her visit to an orphanage at the age of 16 was a pivotal moment that forever changed her perspective on life. Witnessing the immense love and resilience of the children she encountered, Tetiana's path became clear. For over two decades, she has committed herself to working tirelessly with orphans, offering them love, support, and a sense of belonging.Motivated by her faith and inspired by her personal experiences, Tetiana felt a calling to become a writer. She recognized the power of storytelling as a means of healing and connection, and she embarked on a journey to create a book-journal that encapsulates the complexities of orphan mentality, the cultural impact on adoption, and the transformative nature of finding our identity through the lens of a loving God. Her profound insights and intimate reflections resonate with readers, offering them a sense of companionship and understanding on their own journeys.Beyond her literary pursuits, Tetiana actively engages in various creative activities aimed at fostering a sense of community and support. She organizes camps for adopted children, provides guidance to Ukrainian orphans transitioning into adulthood through her involvement with GLOW organization, and establishes women's groups where individuals can find solace, share their stories, and uplift one another.Tetiana's ultimate goal as an author is to empower individuals to recognize their inherent worth and embrace the truth of their identities. Through her heartfelt words and unwavering dedication to those in need, Tetiana Kurylo has become a beacon of hope and a catalyst for positive change, inspiring others to embrace their unique stories and find strength in their own transformative journeys.

 • af Tetiana Kurylo
  256,95 kr.

  "Becoming a Family" by Tetiana Kurylo is an invaluable journal written to provide unwavering support and guidance throughout the remarkable journey of adoption. Drawing from two decades of experience working with orphans, Tetiana has carefully gathered her extensive knowledge to help families navigate the complexities of embracing their new lives. With a deep understanding of the profound differences that can arise in the adoption process, especially with foreign adoptions, this journal serves as a trusted resource, offering practical insights, heartfelt advice, and compassionate encouragement.Through personal anecdotes, she compassionately conveys the realities and challenges that can arise during the adoption experience. She also shares her wealth of expertise, from the initial decision-making process to post-adoption adjustments, each step is thoughtfully addressed. She has a strong sense of compassion for adoptive parents and has seen personally the transforming power of love and resiliency in their experiences. These serve as the foundation for the advice she provides. Her insightful suggestions on family dynamics, cultural differences, and the emotional challenges during the process are informed by her experience dealing with orphans.This journal encourages self-reflection, providing prompts for meaningful conversations, and offering space for personal notes and reflections. Tetiana's authentic voice and compassionate approach create a safe space for adoptive families to navigate their unique paths, fostering a sense of community and empowerment."Becoming a Family" is an essential tool for anyone embarking on the adoption journey. Whether you are in the early stages of considering adoption or have already begun the process, this journal will equip you with the knowledge, support, and inspiration needed to navigate the challenges and celebrate the profound joys of building a loving family through adoption. Let Tetiana Kurylo's wisdom and expertise guide you as you embark on this journey, creating a foundation of love, kindness, and resilience that will shape your family's story for a lifetime.

 • af Evangelist Michelle Lang
  146,95 kr.

  A Child's Journey from Foster Care to AdoptionMy life tells the parable of a child who finds the ultimate adoption through being fostered. At the tender age of five, I was taken from the custody of my natural parents and turned over as a ward of the state. After years of searching for my identity, I was able to find it through my beautiful foster mother Jimmie. She showed me the way to an adoption that supersedes natural logic. Many that travel the road of foster care are lost and suffer from identity crisis. Unfortunately, some give up in their youth and commit suicide. Some remain lost and follow the same path as their biological parents. Others struggle until they come to a place of reckoning and die to their old life and morph into a beautiful butterfly. This is the journey to freedom I took in foster care. Unbeknownst to me, I traveled the same path as my biological mother. I came to the same fork in the road as she and had to decide whether to let the old man die or keep him alive. The decision was not easy, but it was doable. There were so many distractions and enticing worldly privileges that had to be denounced. My biological mother ran from her opportunity of new roots, but I decided to stick to mine. My new roots provided lessons and instructions that helped me become the improved woman and mother I am today. I have been adopted into a family larger than life itself, and I would have it no other way!

 • af Steven Cohen
  118,95 kr.

  From authors and speakers, Steven and Courtney Cohen, this companion Guide for Loved As You Are is designed for parents, teachers, counselors, family, and friends of children who have been adopted from hard places. This guide is designed to help give common language, empathy, compassion, and understanding for adopted or adoptive children, while equipping the reader with questions, background information of the illustrations, a scavenger hunt on every page, as well as ways to challenge the readers own precepts, beliefs, and understandings.Join Gif, the giraffe, on his perilous and providential journey to find his forever home - to discover what it means to be loved as you are.Family comes in all shapes, sizes, and colors. Adoption through foster care is one wonderful path a family can walk to come together. Even the storms and steep mountains of life your child has faced are part of the larger, colorful portrait God is painting of their life. Though God may not have brought the challenges their way, He can always make use of them for your child's good.Gif the giraffe, pronounced Jif, was first painted on our nursery room wall as we prepared for our first adopted daughter. He gained his name almost three years later when she would say goodnight to the animals and she called him peanut butter. Like that creamy substance on the roof of your mouth, the name just stuck.In Loved As You Are we are invited into Gif's journey of adoption through foster care. For kiddos who experience these unimaginable challenges and hardships it can become hard to see God's love for them or His bigger picture, sometimes making them feel hopeless or unloveable.But as we travel through this journey we find that not only is God with us in the most difficult of times, but He redeems them to be a part of His beautiful portrait and our testimony.Loved As You Are is also available on BookBaby.com

 • af SunAh M Laybourn
  287,95 - 867,95 kr.

 • af Jane Comer
  90,95 - 292,95 kr.

  It's 1987, and everyone has an opinion of fifteen year old Katherine Beagan. To her therapist she's emotionally disturbed, while her principal thinks she is a trouble maker. To her classmates she's a runt, while her social worker thinks she's a punk. But when the Portland police call her an arson, her only escape is to pretend to be someone else, and that is when her real trouble begins... Really, Truly, Katherine Beagan blends Anne of Green Gables with Ferris Bueller, TV comedies with real life struggles, and shows that happiness can arrive by following the most unexpected paths.

 • af Jeanette Skoglund
  222,95 - 549,95 kr.

 • af Angela Tucker
  187,95 kr.

  An adoption expert and transracial adoptee herself examines the unique perspectives and challenges these adoptees have as they navigate multiple cultures“Your parents are so amazing for adopting you! You should be grateful that you were adopted.”Angela Tucker is a Black woman, adopted from foster care by white parents. She has heard this microaggression her entire life, usually from well-intentioned strangers who view her adoptive parents as noble saviors. She is grateful for many aspects of her life, but being transracially adopted involves layers of rejection, loss, and complexity that cannot be summed up so easily.In “You Should Be Grateful,” Tucker centers the experiences of adoptees to share deeply personal stories, well-researched history, and engrossing anecdotes from mentorship sessions with adopted youth. These perspectives challenge the fairy-tale narrative of adoption, giving way to a fuller story that explores the impacts of racism, classism, family, love, and belonging.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.