Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Ansatte i det, der ofte kaldes ’velfærdsfagene’ – lærere, sygeplejersker, socialrådgivere, pædagoger, sosu-assistenter mv. – lider mere af stress end andre. Men hvorfor, og hvad kan der gøres ved det? Både af arbejdspladsen og af den enkelte medarbejder? "Stress i professionsfagene" er den første bog, der ser konkret på de særlige udfordringer, de ansatte inden for disse fag har. To af Danmarks største kapaciteter på området forklarer, hvordan stress påvirker både kroppen, psyken og arbejdsmiljøet i professionsfagene. Bogen beskriver, hvad den enkelte medarbejder kan gøre for at mindske sin stressbelastning, hvad medarbejderne i fællesskab kan gøre, og hvad arbejdspladsen kan gøre. Endelig gennemgås et typisk alvorligt stressforløb med en beskrivelse af de mange forskellige indsatser, der kan gøres undervejs for at hjælpe den stressramte tilbage på arbejde, og mindske risikoen for tilbagefald. Bo Netterstrøm er dr.med. og ph.d. i stress og sygdom. Han var i en årrække ledende overlæge på Arbejdsmedicinsk Klinik i Hillerød. Han var medstifter af Center mod Stress, Kalmia, i Gentofte og af Stresscenteret. I dag arbejder han som konsulent og deltager i en række forskningsprojekter. Han har skrevet adskillige artikler og bøger om stress. Foto vedhæftet. Skal beskæres. Thomas Milsted er forfatter, foredragsholder og skribent med mere end 25 års erfaring som arbejdsmiljørådgiver. Han er medlem af bestyrelsen i Center for Studier i Arbejdsliv og har siddet i flere tænketanke om stress og det gode arbejdsliv. Han har skrevet adskillige artikler og bøger om stress. Foto vedhæftet. Skal beskæres til samme format som Bo.
Hverdagen på mange skoler er præget af uro og konflikter, og lærere og pædagoger bruger meget tid på at skabe ro i klassen, så eleverne kan lære det, de skal. Nogle gange går det godt, men andre gange mangler der praktiske pædagogiske redskaber til at ændre problemadfærd og løse hverdagens konflikter i skolen. Redskaberne kommer her! Denne bog er en praktisk guide til, hvordan lærere og pædagoger kan håndtere konflikter og adfærdsproblemer i skolen. Ud fra 11 grundprincipper giver bogen viden om, hvad konflikter er, hvorfor de opstår, og hvordan man som lærer eller pædagog løser dem i hverdagen – trin for trin. Bogen opfordrer lærere og pædagoger til at tage ansvar for problemer og konflikter, der står i vejen for lærernes arbejde og elevernes indlæring.
Folkeskolereformen fra 2014 har stillet øgede krav til det tværprofessionelle samarbejde mellem lærere og pædagoger og til skoleledelsens evne til at organisere samarbejdet og etablere en åben skole i samspil med det omgivende samfund.Dette øgede samarbejde betyder, at det er vigtigt at diskutere læreres, pædagogers og skolelederes professionsdannelse, da viden om de enkelte professioners faglighed og identitet skaber grundlaget for et optimalt tværprofessionelt samarbejde.I denne antologi undersøger en række forskere professionsdannelse og samarbejde i den nye folkeskole. Bogen tilbyder dermed viden om og værktøjer til folkeskolens parter, så de i højere grad kan forstå hinandens udgangspunkter og således også forbedre skolens praksis.IndholdForordKapitel 1. Indledning: Professionsdannelse i den nye folkeskoleHans Henrik Hjermitslev, Thomas R.S. Albrechtsen og Bo Morthorst RasmussenDEL 1. Historiske og teoretiske perspektiverKapitel 2. Fra kald til konkurrencestat – Pædagogernes og lærernes professionsdannelse i det 20. og 21. århundredeHans Henrik HjermitslevKapitel 3. Professionsdannelse og tværprofessionel teori og forskningBo Morthorst Rasmussen DEL 2. Samarbejde mellem lærere og pædagogerKapitel 4. Pædagogers samarbejde med lærerne – Paradokser mellem skolepraksis og skolereformen fra 2014 Cristina Daniela GulløvKapitel 5. Dramapædagogik som et fælles mål for det tværprofessionelle samarbejde mellem lærere og pædagogerBolette KvistKapitel 6. Både lærere og pædagoger underviser og opdrager!Helle Bjerresgaard og Bo Morthorst RasmussenKapitel 7. Lærer-pædagog-samarbejdet kan bidrage til at løfte dannelsesopgaven i skolenRikke Osbahr EbsenKapitel 8. Et socialkonstruktionistisk blik på pædagoger og læreres forståelser af egen og hinandens faglighedLene Krogstrup JakobsenKapitel 9. Samarbejde om børns deltagelseChristina Holm PoulsenDEL 3. Organisation og ledelseKapitel 10. Mellem skole og forvaltning – hvordan skoleledere skaber mening ud af kommunal professionsdannelseThomas R.S. Albrechtsen og Michael Normann ChristiansenKapitel 11. Ingen ledelse og intet målrettet tværprofessionelt samarbejde uden følgeskab!Helle Bjerresgaard og Bo Morthorst RasmussenKapitel 12. Den uformelle kommunikation har stor betydning for det tværprofessionelle samarbejde i skolenHelle Bjerresgaard og Bo Morthorst RasmussenDEL 4. Skolen i samfundetKapitel 13. Den åbne og den lukkede skoleAlexander von OettingenKapitel 14. 1+1=3 – Om potentialer i samarbejdet mellem folkeskolelærere og musikskolelærereElse Marie OkkelsKapitel 15. Tidlig literacy på tværsLene Illum SkovKapitel 16. Samarbejde på tværs – netværk og fællesskaber i børnehøjdeBetina Lykke Bergmann, Connie Kock og Elin Holm RasmussenBidragydere
Klasseledelse i praksis inspirerer, støtter, giver viden og helt konkrete værktøjer til den daglige praksis som lærer og leder. Bogen skaber fokus på at gøre mere af det, der virker, og på at justere og gøre noget andet, der hvor man kan føle sig fastlåst og udfordret.Bogen er funderet på et solidt teoretisk og fagligt fundament, og forfatterne har omsat teori og forskning til praksis og til metoder, som direkte kan implementeres i den daglige praksis.Bogens værktøjer bidrager til at sætte rammer og skabe muligheder for et optimalt læringsmiljø, hvor eleverne får mere reel arbejdstid med øget trivsel og mere læring til følge. Bogen giver mulighed for at styrke selvindsigt, lederskab, relationskompetence og finde støtte til både egen og teamets udviklingsproces.Bogen giver• værktøjer til udvikling af ledelses- og undervisningsstil• metoder til at styrke relationerne• viden, der skaber mere reel arbejdstid og læringstid• nye vinkler på organisering og planlægning• større fokus på forventningsafstemning og målafklaring• grundlag for større overskud i hverdagenKlasseledelse i praksis er et direkte anvendeligt værktøj til din egen proces og udvikling som lærer og leder.
BÆREDYGTIGHED er på dagsordenen over det meste af verden. Nutidens kriser viser, at vi har indrettet vores samfund og levevis på måder, som belaster klima og natur, bidrager til artudryddelse og ulighed mellem mennesker. FN’s 17 verdensmål sætter en ny retning for den samfundsmæssige og økonomiske udvikling. Men hvad med den menneskelige udvikling? Hvis vi skal lykkes med de ydre forandringer, har vi behov for en indre omstilling. VÆREDYGTIGHED peger indad og kan beskrives som indersiden af bæredygtighed. Begrebet væredygtighed åbner for nye perspektiver, nye tilgange til menneskers væren i verden og ikke mindst vores bidrag til den nødvendige omstilling til en bæredygtig verden. Væredygtighed er et nyt begreb og er som sådan ikke fasttømret eller fastlåst. I denne bog giver en række indsigtsfulde personer netop deres bud på væredygtighed ud fra deres faglige og personlige ståsted. Og vi kommer vidt omkring – fra meditation og natursyn, til digital dannelse og kvantefysik. Bogen kan læses fra ende til anden, eller du kan gå til den som et puslespil af emner, du selv sammensætter. Håbet er, at du finder netop de emner og perspektiver, som inspirerer dig til at skabe din egen forståelse og brug af begrebet væredygtighed. Bogens tekster er skrevet af: Jacob Aremark, P.C. Asmussen, Anders Holst Bodin, Stine Clasen, Rasmus Ejrnæs, Hans Fink, Jeppe D. Graugaard, Camilla Gregersen, Finn Thorbjørn Hansen, Nina Tofte Hansen, Steen Hildebrandt, Christina Baluna Hostrup, Lars Josephsen, Ole Fogh Kirkeby, Gull-Maja La Cour, Preben Mejer, Steen Møller, Holger Bech Nielsen, Anne Marie Pahuus, Katherine Richardson, Shadman Salih, Freja Schaumburg-Müller Pallesen, Laura Storm
Hvordan kan man tilpasse en almindelig skolehverdag til et barn med særlige behov, uden at det vælter klassens hverdag, eller påfører lærere og pædagoger mange timers ekstra forberedelse? Der findes mange bøger om særlig pædagogik, men hvordan denne skal udmøntes i praksis, i et klasselokale med 25 andre elever; det er straks sværere at finde beskrevet. Denne bog er skrevet af en praktiker og tænkt som en slags kogebog, om realistiske hensyn, til elever med særlige behov. Hensigten med bogen er, at give brugbare, pædagogiske redskaber, der er så simple og overkommelige, at bogen finder en naturlig plads på skrivebordet når timen, dagen og ugen skal planlægges. Med enkle handlinger kan der bid for bid skabes en mere positiv hverdag for eleven, klassen og læreren.
Albert har i 25 år været lærer på det samme gymnasium. Han er egentlig ikke udbrændt, han kan bare ikke længere huske, hvad eleverne hedder. Desuden synes han ikke længere, han kører på den samme vej som skolens øvrige beboere. Hans ledelse tænker mest i kunder og agilitet, og heller ikke eleverne er længere, som de var en gang. Hans unge kolleger overlever hverdagen på speltsalater og iført høreværn og drømmer om at komme ned på fuld tid. Og så er der de truende fyringer…
UgeskemaRevolutionen – Få ro, trivsel og overskud i lyset af folkeskolereformen Med skolereformen er der kommet et øget fagligt fokus. Men det betyder ikke, at du skal tilsidesætte elevens personlige og sociale udvikling. Mange faktorer spiller ind i forhold til børn og unges lyst og læring. Det er komplekst, men det behøver ikke at være kompliceret.Selvom meget er nyt i folkeskolereformen, kan du sagtens bruge det undervisningsmateriale, du er vant til. Men ved at give din undervisning et lille tvist bliver det enkelt for dig at nå de 10.000 ting, du skal som lærer, mens du også lever op til alle kravene i skolereformen – og samtidig bevarer dit eget overskud! Bogen er en håndsrækning til alle lærere – fra indskoling over mellemtrin til udskoling, ja faktisk helt op i gymnasiet.Drømmer du om: • ro i din undervisning? • inspiration til en varieret skoledag? • en nem vej til undervisningsdifferentiering? • konkrete redskaber til at inkludere elever med særlige behov? • at alle dine elever bliver så dygtige, de kan? • mere tid til dialog med hver enkelt elev? • at alle dine elever trives? • at bevægelse og nye måder at lære på bliver en naturlig del af undervisningen? • et frugtbart samarbejde mellem lærere og pædagoger? • at komme lettere gennem din forberedelse? • aktive, engagerede og ansvarlige elever med lyst til at lære? • elever, der laver overraskende meget skolearbejde? • udbytterige møder og bedre tid til pædagogiske drøftelser? • bedre plads i klasselokalet og et skønt læringsmiljø?Måske er du en af de mange tusinde lærere, der allerede arbejder med UgeskemaRevolutionen? Glæd dig! Bogen bugner af nye redskaber, der løfter din undervisning til nye højder. Og er du endnu ikke i gang, så er du klar, når du har læst kapitel 2. På www.UgeskemaRevolutionen.dk finder du materialer fra bogen – klar til brug i din pædagogiske praksis.
Lærerjobbet er et af de vigtigste, sjoveste og spændende job på jorden. Det skal kommende nye lærere have at vide, for der er hårdt brug for nye, glade og dygtige lærere til at danne og uddanne små mennesker til et godt liv.Men ikke kun kommende lærere bør læse bogen. Forældre, bedsteforældre og politikere skal læse med. Danmark har i vores fælles folkeskole noget helt unikt, som vi skal passe på, omfavne og kramme også i fremtiden.”Henning Engholt Jørgensen giver et nært indblik i det at være lærer med de forskellige bevægelser i samfundet, som har præget de senere årtier i folkeskolen. Skolen har en særlig betydning i samfundet.”Marianne Jelved, tidligere Kulturminister, Økonomiminister og uddannet lærer”Henning Jørgensen er lærer - af Guds nåde! Både af den gamle - og den helt moderne slags. Det er et spændende skrift med positive og glade, men ikke naive tanker og erfaringer fra et langt liv i børnenes og folkets tjeneste.”Klaus Eusebius, Tidligere rektor på Herlufsholm Skole, cand.mag. i historie og uddannet gymnasielærerOm forfatterenHenning Engholt Jørgensen f. 1958 og uddannet folkeskolelærer i 1984. Henning har undervist på flere forskellige folkeskoler i Danmark og prøvet stort set alle funktioner i skolens dagligdag. Henning sad i Næstved byråd fra 2009-2013. Han har fungeret som TR og redaktør af det lokale lærerkredsblad, samt arbejdet i kredsstyrelsen i Næstved Lærerkreds.
Om at undervise er en værktøjsbog, der i tyve kapitler hjælper læseren til at blive en bedre, mere effektiv og mindre stresset underviser.Bogen indeholder en række enkle, konkrete og umiddelbart anvendelige forslag til, hvordan man kan skabe positive forandringer i skolen og i sit liv som lærer. Den tager fat i temaer som ro i klassen, variation i undervisningen, lærerens tid til forberedelse, videndeling og meget mere.Bogen beskriver en række nyere pædagogiske tendenser, bl.a. Cooperative Learning, flow, innovationspædagogik og classroom management. Bogen præsenterer også en række af de bedste Web 2.0-værktøjer, der kan medvirke til at styrke elevernes engagement i undervisningen. Hvert af bogens tyve skridt afsluttes med fire øvelser, som læseren straks kan bruge sammen med eleverne og dermed omsætte bogens indhold til bedre undervisning. Fremstillingen er illustreret med eksempler fra forfatterens egen praksis som lærer på en ungdomsuddannelse.Om at undervise henvender sig til undervisere på ungdomsuddannelserne, herunder grundskolens ældste klasser, de gymnasiale uddannelser, erhvervsskolerne og de korte videregående uddannelser, samt til lærer- og pædagogikumstuderende.Forfatteren Ole Ditlev Nielsen (f. 1975) er cand.mag. i dansk og historie. Han underviser på Handelsskolen København Nord og arbejder desuden med kompetenceudvikling for undervisere. Ved siden af sin undervisning driver han kursusvirksomheden 20skridt, der også omfatter onlineuniverset www.20skridt.dk. Han har siden foråret 2010 holdt en lang række kurser og seminarer for undervisere i hele Danmark. Disse kurser fokuserer ligesom denne bog på at give lærere værktøjer til at løse konkrete problemer i undervisningen.
Underviser du offentligt ansatte på efteruddannelseskurser eller grundniveau? Så er Virkemidler i voksenundervisning bogen til dig. To erfarne voksenundervisere deler ud af alle deres tips og tricks om, hvordan du skaber det bedst mulige læringsrum for og med dine kursister.Merete Hessel og Michael Juhl Fedders driver sammen firmaet Kompetence- og Konfliktinstituttet, hvor de udvikler metoder til træning af undervisere og gennemfører kompetenceudviklingsforløb for virksomheder – med stor succes på læringstilvækst og målopfyldelse.Virkemidler i voksenundervisning stiller skarpt på de faktorer, der er grundlæggende for, at voksenundervisning skaber læring. I bogen giver Hessel og Fedders en 7-trinsguide til at lykkes som voksenunderviser. De kommer bl.a. ind på: velkomst, relationelle virkemidler, proaktivitet, imødegåelse af modstand, robusthedsfaktorer, læringsstile, motivation, visuelle virkemidler og meget mere.Bogen er skrevet til alle, der har ansvar for voksenundervisning samt til voksenundervisere. Fokus er særligt på de undervisere, der efteruddanner offentligt ansatte samt elever på grunduddannelser, som er målrettet jobs i den offentlige sektor.
Få succes i skolens ressourceteam! Bogen giver dig som vejleder, ressourceperson og leder det faglige fundament for et udbytterigt arbejde i skolens ressourceteam. Ressourceteam, inklusionsteam, PLC – kært barn har mange navne. Fælles for dem er dog, at det kan være svært for de involverede at finde retning, rammer, indhold og ikke mindst afgrænsning for arbejdet. Denne bog giver dig værktøjerne og leder vejen: Det handler om fælles faglighed, hvordan arbejdet kan organiseres og fungere i praksis, om faldgruber, legitimering i forhold til ledelsen og meget mere.Bogens første del ser på ressourceteamet internt. Den definerer, hvad en ressourceperson og et ressourceteam egentlig er, og den gennemgår kompetencer, udfordringer, behov samt mål- og indsatsplaner.Anden del handler om ressourceteamet eksternt: forældre, elever, ledelse og øvrige kollegaer. Her kommer bogen blandt meget andet ind på behovsafstemning, observation, undervisningsplanlægning, medundervisning samt lærings- og trivselssamtaler.Her er masser af værktøjer og guides, bl.a. til en teamkontrakt, vejledningsprocedurer, funktionsbeskrivelser, undervisningsobservationer, didaktiske lærings- og trivselssamtaler, elevspørgeguides, mål- og indsatsplaner m.v. Bogen trækker bl.a. på den nyeste forskning fra New Zealand og henvender sig til vejledere, ressourcepersoner og ledere i og omkring skolen.På www.frydenlund.dk kan bogens kopiark downloades gratis.Heidi Honig Spring er lærer, uddannet i systemisk ledelse og konsultation og har desuden en master i specialpædagogik. Hun arbejder som AKT- og inklusionskonsulent i Høje-Taastrup Kommune og er Faglig Leder for Pædagogik og Læring. Hun er forfatter til en lang række bøger.
KORT & GODT OM KOMPETENCEUDVIKLING giver et overskueligt overblik til alle, der søger svar på komplekse spørgsmål om kompetenceudvikling i professionelle og arbejdsmæssige sammenhænge.Bogen bygger bro mellem teori og praksis, svarer på komplekse spørgsmål og sætter fokus på, hvad man konkret skal være opmærksom på. Bogen præsenterer også en model, som kan bruges, når man skal starte og facilitere dialog og refleksion i en medarbejder- eller ledergruppe i arbejdet med kompetenceudvikling.KORT & GODT OM KOMPETENCEUDVIKLING henvender sig til alle, som interesserer sig for kompetenceudvikling. Den er særligt til ledere, konsulenter, psykologer og undervisere, som har med voksnes læring og kompetenceudvikling at gøre.
Fiktion - litteratur og didaktik på læreruddannelsen henvender sig til lærerstuderende i dansk og er skrevet med henblik på det modul, der under forskellige overskrifter på læreruddannelsesstederne beskæftiger sig med fiktionslitteratur. Også dansklærere i grundskolen kan hente inspiration og faglig opdatering i bogen. Fokus i bogen er først og fremmest på skolens mellemtrins- og udskolingsklasserne. Bogen dækker litteraturen som undervisningsfag bredt og giver i ti store kapitler en både praktisk og teoretisk indføring i: - fiktion og fiktionslitteratur - genrer og genrekoder - litterære metoder - tekstanalyse - litteraturdidaktik og -pædagogik - litteraturhistorie, klassikere og kanon - børnelitteratur - digital litteratur og intermedial litteraturdidaktik - skrivepædagogik, bl.a. creative writing - mundtlighed og litteratursamtale Bogen trækker på nyere relevant forskning, særligt inden for litteraturdidaktikken. Hvert kapitel rummer desuden: - teksteksempler fra både dansk og udenlandsk litteratur - analyse- og refleksionsøvelser - didaktisk inspiration i form af en lang række konkrete undervisningsforslag- didaktiske øvelser med afsæt i de didaktiske tilgange, som bogen introducerer til
Dette materiale er udformet med blikket rettet mod det faktum, at betingelserne for PPR's funktioner i skolen er under hastig forandring. Det er nødvendigt at udvikle metoder, der kan anvendes i en ny skolevirkelighed præget af et øget fokus på inklusion og en ændret opfattelse af, hvad og hvem specialundervisningen fremover skal omfatte.Materialets primære formål er at fungere som et redskab, der kan hjælpe med at skabe en hensigtsmæssig struktur for samarbejdet mellem de voksne, der har indflydelse på barnets situation - og dermed i sidste ende en mere effektiv indsats. Det er opbygget omkring dialog- og analyseskemaer, nogle teknikker og korte beskrivelser af teoriområder.
Med denne bog får lærere redskaber til at udvikle gode lærerroller, der gør en forskel i klasselokalet. Lærerteamet kan gennem retorisk feedback styrke og udvikle hinandens måde at kommunikere på i undervisningen, så det giver synlige resultater i form af øget engagement, motivation og læring hos eleverne. Læreren vil udvikle sig personligt og blive en bedre rollemodel og leder for eleverne, og teamets faglighed styrkes gennem et bedre arbejdsmiljø med professionel feedback på konkrete undervisningssituationer. Bogen giver ikke blot redskaber til lærerteamet, men også input til, hvordan den enkelte lærer på egen hånd kan arbejde med sine lærerroller. Desuden giver den inspiration til skoleledere, der ønsker at give unge og nye lærere en god overgang til lærerpraksis i form af mentor- og vejlederordninger, samt redskaber til, hvordan de selv kan give feedback på lærernes kommunikation.
Eine qualitatsorientierte Lehrer*innenbildung verbessert die Qualitat von Lehr- und Lernprozessen. Welche Rolle spielt dabei der soziokuklturelle Hintergrund? Das Buch beleuchtet, wie der soziokulturelle Hintergrund der Akteur*innen die Qualitat der Lehrer*innenausbildung im Rahmen eines padagogischen Reformprojekts mit Teilnehmer*innen aus Kamerun und Deutschland beeinflusst. Die Analyse und Interpretation qualitativer Daten zeigt, dass die soziokulturellen Hintergrunde der Akteur*innen wichtige Faktoren sind, die den internationalen, interkulturellen Dialog uber Lehrer*innenbildung sowie die Lehr-Lern-Interaktionsdynamik im Klassenzimmer beeinflussen. Das Buch erortert daruber hinaus den Einfluss soziokultureller Kontexte auf einen lerner*innenorientierten Unterricht, der auf den Prinzipien von Vielfalt, Interaktion und gegenseitiger Verantwortung beruht.
What happens when social workers´ line of thinking meets with teachers´ line of thinking? Miðskarð gives answer to this question throughout this book from his study of how consulting sessions with social workers influence school professionals´ further perspectives on how to deal with issues in vulnerable children´s lifeworlds. The theoretical framework is mainly based on Hannah Arendt´s political theorisations, which is placed in an existential phenomenological tradition. This book is mainly for social workers and student social workers in Denmark, England and those in other countries that are interested in interprofessional working set in Denmark with a contrast from England. However teachers (maybe mostly schoolleaders, form-teachers and teachers in pedagogical learning centres), early childhood pedagogues and managers and leaders in the family social work sector and in the educational sector will also find gold in this book. Lastly students and scholars who work with Hannah Arendt will find the compressed introduction and the implementation of Arendt´s theorisations of high interest.This book is an important contribution to our understanding of multi-professional working and is highly recommended. Nick Frost, Emeritus Professor of Social Work, Leeds Beckett University, Leeds, UKIt is rare that one comes across a new perspective like Miðskarð´s on the work of Hannah Arendt, especially with regard to the application of her ´philosophical´ ideas. Joop Berding, PhD, philosopher of education and author, the NetherlandsMiðskarð demonstrates that Arendt´s theorisations can be useful for gaining new knowledge about interprofessional working, which traditional books on interprofessional working do not address. Inge Schiermacher, former lecturer in social work at University College Copenhagen, Denmark
Imagine a study guide actually designed for teachers! Because we know you've got a busy life, we've developed a study guide that isn't like other certification materials out there. With Cirrus Test Prep's unofficial Praxis II Biology Content Knowledge (5235) Study Guide 2019-2020: Exam Prep and Practice Test Questions for the Praxis 5235 Exam you get a swift but full review of everything tested on your certification exam. FREE online resources are also included with your study guide! Imagine having FREE practice questions, digital flash cards, study "cheat" sheets, and 35 test tips available anytime, anywhere on your cell phone or tablet. Cirrus Test Prep's resources will give you the push you need to pass your test the first time. ETS was not involved in the creation or production of this product, is not in any way affiliated with Cirrus Test Prep, and does not sponsor or endorse this product. Cirrus Test Prep's Praxis II Biology Content Knowledge (5235) Study Guide 2019-2020 includes a comprehensive REVIEW of: Molecular and Cellular Biology Genetics and Evolution Biological Classification Animals Plants Ecology The Nature of Science Technology and Social Perspectives …as well as a FULL practice test. About Cirrus Test Prep Developed by experienced current and former educators, Cirrus Test Prep's study materials help future educators gain the skills and knowledge needed to successfully pass their state-level teacher certification exams and enter the classroom. Each Cirrus Test Prep study guide includes: a detailed summary of the test's format, content, and scoring; an overview of the content knowledge required to pass the exam; worked-through sample questions with answers and explanations; full-length practice tests including answer explanations; and unique test-taking strategies with highlighted key concepts. Cirrus Test Prep's study materials ensure that new educators feel prepared on test day and beyond.
***Free Online Email Tutoring Subscription"This booklet does not contain any practice questions and content. This booklet is solely devoted to test taking strategies that can be applied to the Indiana CORE Physical Science exam. If you have done a lot of practice questions and content, this booklet will provide very useful techniques to passing the Indiana CORE Physical Science exam. If you are taking the exam for the first time, this booklet will be a huge asset to helping you study and pass your exam the first time. If you are really struggling to pass, this booklet can greatly support you to pass the Indiana CORE Physical Science exam. The booklet is devoted to teaching you how to take the Indiana CORE Physical Science exam along with providing effective strategies. The booklet covers the following: Study Strategies Test Taking Strategies Reducing Anxiety Strategies Guessing Strategies Strategies To Decide Between Two Answers Systematic Approach To Answering QuestionsThe purpose of the booklet is to provide test taking strategies to use for the Indiana CORE Physical Science exam. The booklet contains over 70 strategies to achieve a passing score on the Indiana CORE Physical Science exam. All strategies included apply for the Indiana CORE Physical Science exam. Plus, as a bonus, you get a free online email tutoring subscription to support you in your journey to passing your exam.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.