Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

International økonomi

Her finder du spændende bøger om International økonomi. Nedenfor er et flot udvalg af over 520 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som International finans og handel, handelsaftaler osv.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Benjamin Asmussen
  219,95 - 258,95 kr.

  PRAGTUDGIVELSE OM DEN DANSKE KINAHANDEL, STORKØBMÆND, SVIMLENDE RIGDOMME OG KULTURMØDET I KINA. I 1700-tallet blomstrede en ny handel i Danmark. Den første direkte rejse til Kina i 1730 åbnede for handel med de kinesiske købmænd i Canton, hvor man kunne købe te, silke og porcelæn. De eftertragtede varer kunne sælges med stor fortjeneste i Europa, og Det Danske Asiatiske Kompagni blev stiftet og fik monopol på al handel i Asien. Handelen fik enorm betydning for Danmark, og ikke mindst storkøbmændene i København tjente store formuer på at levere sølvet, der skulle bruges til at købe de kinesiske varer, på at forsyne skibene, på at købe og videresælge de kinesiske luksusvarer og endelig ved at have aktier i Asiatisk Kompagni, der gav store afkast. Dertil kommer hundredevis af handelsbetjente, som tog den lange rejse mellem København og Kina og forestod handlen på tværs af kulturforskellene. Handelen på Asien var den mest indbringende virksomhed i hundredevis af år, og handelsbetjente og købmænd fik systemet til at fungere og bragte store rigdomme hjem. Danmark havde ikke egentlige kolonier i Kina, men kinahandelen indgik som en integreret del af det store kolonialesystem. Kina udgives til belysning af den økonomisk set måske vigtigste del af den danske kolonialisme.

 • - Sådan overvinder Europa kriserne og bliver en grøn supermagt.
  af Bjarke Møller
  398,95 kr.

  Håbets politik fører læseren på en spændende rejse gennem Europas stormfyldte historie og den viser, hvordan en række muterende megakriser i de sidste årtier har skabt dybe rystelser i samfundet, der helt ændrer spillereglerne for europæisk politik og økonomi. I en dybtgående og levende journalistisk analyse på 826 sider undersøger den fhv. direktør for Tænketanken EUROPA, Bjarke Møller, hvordan frygten og vredens psykologi overvindes, og hvordan der kan skabes nyt håb med en offensiv europæisk politik: EU kan i 2020´erne forandres til en grøn supermagt og en demokratisk styret netværksstat med egne skattekilder, der kan sikre velfærdssamfundet i en æra med hård global konkurrence. Bogen rummer opdaterede analyser af coronakrisen, finanskrisen, terrorkrigene, migrationskrisen, nationalismens nye nostalgi og tillidskrisen mellem politikere og borgere. Samtidig er den fyldt med referencer til filosofi, historie, psykologi, populære film, musik og kulturliv, der kaster nyt lys ind over europæernes brydningsfyldte jagt efter en ny identitet i det 21. århundrede.Det siger eksperterne om bogen:"Bjarke Møllers mammutværk er en kraftpræstation. Som modvægt til Danmarks indadskuende debat er det forfriskende med Møllers ukuelige tro på det europæiske samarbejdes potentiale.” Connie Hedegaard, fhv. EU-klimakommissær (K)"Bjarke Møller har skrevet en fantastisk bog. Med passion, direkte til ungdommen. Både en vældig lærd analyse, baseret på facts og meget stor viden og samtidig både letlæst og aktuel. Bogen er et markant vendepunkt i vores alt for snævre og vitaminfattige diskussion om Europa." Steen Gade, initiativtager til foreningen Nyt Europa og fhv. MF for SF"Bjarke Møller har gravet dybere end de fleste og viser sammenhængen i tingene – historisk og kulturelt. Mere end otte hundrede sider er en stor mundfuld, men man bliver inspireret af læsningen og grebet af Bjarkes vision – håbet som drivkraft. Han har leveret et uvurderligt bidrag til den kommende Europadebat”. Poul Skytte Christoffersen, Danmarks fhv. EU-ambassadør"Bjarke Møller har forfattet en velskrevet mursten af en Europabog - meget personlig, modig og hæsblæsende. Den forsvarer håbet og troen på Europa trods splittelse og demokratisk tilbagegang." Marlene Wind, professor, Københavns Universitet."Jeg blev fuldstændig opslugt af bogen. Jeg fik mindelser om Thomas Pikettys metodik ift. den brede og dybdegående brug af filosofi, historie, politik og økonomi for til sidst at fremføre nogle konkrete løsningsforslag på skuldrene heraf. Sjældent man ser en så ambitiøs bog på dansk. Det fortjener debatten om EU." Johannes Sartou, i chefredaktionen for Ræsons historiemagasin, ÆRA

 • - økonomisk teori og global virkelighed
  af Karen Helveg Petersen
  258,95 kr.

  Økonomer forstår alt – undtagen kapitalismen. Sådan lyder det fra cand.polit. Karen Helveg Petersen. I 'Rentekapitalismen' undersøger hun, hvad der driver det kapitalistiske verdenssystem fremad, de politiske institutioners rolle i processen og om globaliseringen er ved at være nået en grænse i vækstens og profitjagtens navn.Den kapitalistiske økonomi har muliggjort frihed fra tvang og materiel nød, men bliver ved med at trampe naturgrundlaget og autonome sociale strukturer under fode og skabe nye former for fattigdom og elendighed.Helveg Petersen ser på den moderne, globale kapitalisme, og hun giver et indblik i den moderne imperialistiske situation: Råvarer hentes i Det Globale Syd, industriproduktionen er flyttet til Øst- og Sydasien, og de vestlige konsumsamfund bæres oppe af stadig mere hektiske finansmarkeder.Med udgangspunkt i klassisk-marxistiske grundbegreber analyserer Karen Helveg-Petersen de modsætninger og kriser, der driver det kapitalistiske verdenssystem fremad, og de politiske institutioners rolle i processen.Karl Marx' og John Maynard Keynes' teorier kombineres med neoklassisk teori og stilles kritisk op mod hinanden. Og forfatteren dykker ned i, hvordan de økonomiske hovedskoler begriber den virkelighed, de er sat i verden for at forklare og forudsige.Første del gennemgår konkrete udviklingstendenser i verden – ikke kun i Vesten. Anden del behandler grundbegreber i økonomisk teori, vare, værdi, pris, penge og kapital i alle dens mange former. Tredje del stiller skarpt på, hvordan grundrente, prisfastsætning på jord og naturressourcer kan forstås i sammenhæng ud fra arbejdsværditeorien. Fjerde og sidste del diskuterer krisen i 2007-2008 som et finansielt udtryk for underliggende dårligdomme, modsætninger i ’realøkonomien’ samt den nye imperialisme, hvor Vesten dominerer verdens produktion og råstofudvinding og skaber marginalisering og arbejdsløshed.Bogen giver en troværdig forbindelse mellem teori og virkelighed. Målet er – forhåbentlig – at bibringe læseren en bedre forståelse af det kapitalistiske samfund.Karen Helveg Petersen er ph.d. i økonomi fra State University of New York og har haft talrige konsulentopgaver i energi og offentlige finanser i ikke mindst Afrika. Hun har tidligere undervist på RUC samt været programrådgiver for FN’s Udviklingsprogram i Kenya, EU’s udviklingsprogram i Congo-Brazzaville og Den Interamerikanske Udviklingsbank.

 • af Ove Hedegaard & Michael Hedegaard
  377,95 kr.

  Strategic Investment and Finance is a comprehensive course book covering investment and finance analysis from a strategic perspective. It explains classical theories and models of investment and finance, and uses examples and case studies to illustrate their application to concrete business challenges. The emphasis is on providing insights into how investment analysis and finance decisions are made in real life and how to apply these concepts in a practical setting in order to give the best results. The book links investment and finance theory with business strategy in a way which offers a new, dynamic perspective on investment analysis. This book is geared towards undergraduate or graduate studies enrolled in introductory to intermediate level courses in investment analysis, finance, and business strategy. The fundamentals of investment and finance theory are covered in a way which introduces strategic thinking into the managerial decision-making process. This perspective will also be of interest to experienced managers wishing to refresh their knowledge of investment and finance. Content Preface Chapter 1. Introduction to investment theory Chapter 2. Discounting Chapter 3. Capital budgeting Chapter 4. Financial evaluation of investments Chapter 5. Optimal investment horizon and replacement Chapter 6. Tax and inflationChapter 7. Investment objectives and evaluation Chapter 8. Real options Chapter 9. International investments Chapter 10. Risk and uncertainty Chapter 11. Financing Chapter 12. Business and financial risk Appendix A Exercises Literature Index

 • af Stephen H. Rigby & Robert C. Nash
  275,95 kr.

 • af Klaus F. Zimmermann, Rainer Winkelmann & Dennis J. Snower
  573,95 kr.

 • af Yoichi Matsubayashi & Shigeto Kitano
  1.217,95 kr.

 • af Nicholas Tsounis & Aspasia Vlachvei
  1.898,95 kr.

 • af Chris Perkins
  226,95 kr.

 • af Uwem Essia & Glorioustina Essia
  344,95 kr.

 • af Uwem Essia
  604,95 kr.

 • af Yuqin (University Of International Business And Economics Sun & Xu (Tsinghua University Chang
  1.254,95 kr.

 • af Julien Chaisse, J&drzej Górski & Dini Sejko
  1.217,95 kr.

 • af Annette Froehlich & Diego Alonso Amante Soria
  565,95 kr.

 • af Shaon Kumar Das, Aniruddha Roy & Janmejay Kumar
  467,95 kr.

 • af Jean Vasile Andrei, Vasilii Erokhin & Gao Tianming
  1.047,95 kr.

 • af Arvind Upadhyay
  290,95 kr.

 • af Frank Jensen
  360,95 kr.

 • af Roger Hosein
  1.087,95 kr.

 • af Frank Jensen
  368,95 kr.

 • af Alain Shema
  344,95 kr.

 • af Manveen Singh
  1.217,95 kr.

 • af Giovanni Battista Pittaluga & Elena Seghezza
  1.047,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.