Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Økonomiske kriser og finansielle kriser og katastrofer

Her finder du spændende bøger om Økonomiske kriser og finansielle kriser og katastrofer. Nedenfor er et flot udvalg af over 63 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Hvad enhver investor bør vide
  af Lars Tvede
  160,95 - 229,95 kr.

  Hvad enhver investor bør videSådan navigerer man ifølge den succesrige erhvervsmand Lars Tvede på et børsmarked i krisetid.Dagen før coronakrisen ramte alverdens børsmarkeder som et tungt hammerslag, solgte Lars Tvede alle sine aktier. Han tjente penge på nedturen og købte aktierne tilbage, da kurserne nogle uger senere var tæt på at ramme bunden. I den efterfølgende turbulens dansede han vellykket rundt på børserne, og da roen sænkede sig en anelse hen over sommeren, kunne han sætte en pænt stor gevinst ind på kontoen.Hvordan bar han sig ad? Hvordan lykkedes det ham at læse markedet? Hvordan brugte han den viden og erfaring, som han har erhvervet gennem snart 40 år som investor og iværksætter, til at træffe rationelle beslutninger, mens mange andre investorer var ramt af panik?I Bobler, bullshit og børsfest har Lars Tvede i en række korte, informative og letforståelige kapitler samlet alle sine vigtigste grundregler, budskaber og pointer. Bogen er kort og godt essensen af, hvad enhver investor bør vide:Hvorfor markederne svinger i en fast rytme mellem langvarige opture og bratte fald. Hvorfor aktier (stort set) altid giver et højere afkast end andre aktiver. Og hvorfor det (som regel) er klogere at investere i brede passivt forvaltede fonde end at betale din bank i dyre domme for at vælge aktierne for dig.Forfatterens konklusion: For at tjene penge skal du kombinere risikovillighed, spredning og udholdenhed, måske tilsat lidt timing og andre finesser. Her kan du læse, hvordan du griber det an. Samtidig får du Lars Tvedes egne underholdende og humoristiske fortællinger – ikke blot om de store indbringende succeser, men også om de kæmpebrølere, han har begået undervejs.

 • af Anne Sofie Kragh
  181,95 - 253,95 kr.

  I juni 2019 trådte Mette Frederiksen ind i Statsministeriet med en ambition om ikke at lade sin regering styre af udefra kommende begivenheder.Otte måneder senere var det præcist, hvad der skete. Corona ramte Danmark, og Mette Frederiksen måtte lægge alle sine planer i skuffen. På et historisk pressemøde 11. marts 2020 lukkede hun landet ned, og derfra var alt ændret.Under hele det dramatiske forløb havde forfatteren Anne Sofie Kragh eksklusiv adgang til statsministeren og hendes nære stab i Statsministeriet og fulgte på tætteste hold, hvordan beslutninger blev taget på rekordtid, og hvordan begivenheder satte sig varige spor i de personer, der var involveret.Relationer blev sat på spidsen – enkelte af dem viste sig at blive helt afgørende for, at statsministeren kunne lede landet igennem krisen. Andre blev til forhindringer.Det første år beskriver, hvordan en statsminister blev til, tog magten på sig og blev hyldet for det – indtil de første kritiske røster begyndte at lyde op til genåbningen af landet. Anne Sofie Kragh har talt med en lang række kilder, herunder statsministeren selv, hendes nærmeste medarbejdere i Statsministeriet, politiske med- og modspillere og andre centrale aktører, for at skabe et nuanceret og helt unikt portræt af Mette Frederiksen som politiker, menneske og statsleder.

 • - Making and Taking in the Global Economy
  af Mariana Mazzucato
  110,95 kr.

 • - fremtidens penge
  af Peter Hertz & Alexander Sonne Wulff
  204,95 kr.

  Er det et stort svindelnummer, eller er kryptovaluta fremtidens betalingsmiddel? Det kan være svært at finde hoved og hale i mediernes ofte overfladiske og sensationsprægede dækning af Bitcoin og andre digitale valutaer.Bitcoin – fremtidens penge? giver en enkel og grundig introduktion til de digitale valutaer, hvordan og hvorfor de opstod, og hvordan de fungerer og bruges. Med udgangspunkt i den nyeste udvikling på området stilles der skarpt på de nye valutaers forcer og potentiale, men også på de udfordringer og forhindringer, de vil møde.

 • af Per Bjerre
  59,95 - 219,95 kr.

  Hvad gør du, hvis pludselig strømmen forsvinder?Hvordan klarer du dig uden vand? Uden mobiltelefon. Uden varme. Uden mad.Hvad stiller vi op, hvis det velordnede samfund vi kender pludselig hører op med at virke. Hvad enten det skyldes smitsom sygdom, voldsomt vejr eller en menneskeskabt krise eller krig tæt på Danmark.Og du kan faktisk gøre noget!HVIS NU er en praktisk guide til, hvordan du forbereder dig, så du, din familie og dine naboer kan klare jer sammen, hvis vitale del af det danske samfund bryder ned.God forberedelse er en god måde at forebygge frygt på.Forberedelse giver tryghed.

 • - Hvor kommer pengene fra?
  af Jesper Jespersen
  177,95 kr.

  ”Veloplagt opsang” * * * * * Altinget ”En bog af den type man håber, vores politikere ville læse” Bogvægten.dk ”Velskrevet, forbilledlig klart, tilgængeligt for alle og enhver og krydret med fine gennemgående metaforer … Teksten lever” Solidaritet.dk Man kunne få den tanke, at coronakrisen på få måneder har tømt statens husholdningspung, så der ikke er noget tilbage til den langsigtede klimaindsats. Det er på ingen måde tilfældet. På længere sigt er næsten alt muligt. Samfundet er som en slægtsgård, vi har til låns og som vi har en moralsk pligt til at give videre i ordentlig stand til den næste generation. Det kræver investeringer – og pengene er der. Smøg nu bare ærmerne op! Med inspiration fra John Maynard Keynes, økonomen der hovedarkitekten bag at få Storbritannien på fode igen efter Anden Verdenskrig, beskrives i en række – for standard-økonomer nok temmelig kætterske – essays, hvordan den grønne omstilling helt konkret kan finansieres. Jesper Jespersen er professor emeritus i samfundsøkonomi ved Roskilde Universitet, cand.polit. fra Københavns Universitet, Ph.D. i international økonomi fra European University Institute, Firenze, og dr.scient.adm. ved Roskilde universitet med afhandlingen Makroøkonomisk metodologi – i et samfundsvidenskabeligt perspektiv.

 • - økonomisk teori og global virkelighed
  af Karen Helveg Petersen
  271,95 kr.

  Økonomer forstår alt – undtagen kapitalismen. Sådan lyder det fra cand.polit. Karen Helveg Petersen. I 'Rentekapitalismen' undersøger hun, hvad der driver det kapitalistiske verdenssystem fremad, de politiske institutioners rolle i processen og om globaliseringen er ved at være nået en grænse i vækstens og profitjagtens navn.Den kapitalistiske økonomi har muliggjort frihed fra tvang og materiel nød, men bliver ved med at trampe naturgrundlaget og autonome sociale strukturer under fode og skabe nye former for fattigdom og elendighed.Helveg Petersen ser på den moderne, globale kapitalisme, og hun giver et indblik i den moderne imperialistiske situation: Råvarer hentes i Det Globale Syd, industriproduktionen er flyttet til Øst- og Sydasien, og de vestlige konsumsamfund bæres oppe af stadig mere hektiske finansmarkeder.Med udgangspunkt i klassisk-marxistiske grundbegreber analyserer Karen Helveg-Petersen de modsætninger og kriser, der driver det kapitalistiske verdenssystem fremad, og de politiske institutioners rolle i processen.Karl Marx' og John Maynard Keynes' teorier kombineres med neoklassisk teori og stilles kritisk op mod hinanden. Og forfatteren dykker ned i, hvordan de økonomiske hovedskoler begriber den virkelighed, de er sat i verden for at forklare og forudsige.Første del gennemgår konkrete udviklingstendenser i verden – ikke kun i Vesten. Anden del behandler grundbegreber i økonomisk teori, vare, værdi, pris, penge og kapital i alle dens mange former. Tredje del stiller skarpt på, hvordan grundrente, prisfastsætning på jord og naturressourcer kan forstås i sammenhæng ud fra arbejdsværditeorien. Fjerde og sidste del diskuterer krisen i 2007-2008 som et finansielt udtryk for underliggende dårligdomme, modsætninger i ’realøkonomien’ samt den nye imperialisme, hvor Vesten dominerer verdens produktion og råstofudvinding og skaber marginalisering og arbejdsløshed.Bogen giver en troværdig forbindelse mellem teori og virkelighed. Målet er – forhåbentlig – at bibringe læseren en bedre forståelse af det kapitalistiske samfund.Karen Helveg Petersen er ph.d. i økonomi fra State University of New York og har haft talrige konsulentopgaver i energi og offentlige finanser i ikke mindst Afrika. Hun har tidligere undervist på RUC samt været programrådgiver for FN’s Udviklingsprogram i Kenya, EU’s udviklingsprogram i Congo-Brazzaville og Den Interamerikanske Udviklingsbank.

 • af Einar Már Gudmundsson
  179,95 kr.

  HVIDBOGEN er skrevet i kølvandet på finanskrisen og det massive bankkrak på Island i 2008. Gennem 12 essays retter Einar Már Guðmundsson en skarp kritik mod den frygt og elendighed, det økonomiske system har skabt, korruptionens mange ansigter og den lovbefalede egoisme, grådighed og løgnagtighed, der kom til at koste det islandske folk så dyrt.

 • af Flemming Andersen & Louise Dinesen
  172,95 - 208,95 kr.

  God kriseledelse handler om at se de muligheder, der kan opstå ud af krisen – uden at tabe de involverede af syne.KORT & GODT OM KRISELEDELSE beskæftiger sig med organisatoriske kriser og giver konkrete bud på, hvordan man kan handle hensigtsmæssigt i dem. Bogens bærende tanke er, at en krise berører organisationens relationer, og derfor skal kriser forstås relationelt og håndteres relationelt – for de er karakteriseret ved trusler om tab og kan ikke adskilles fra de mennesker, som gennemlever dem.Når først krisen er en realitet, handler god kriseledelse om at beskytte kritiske funktioner og mildne følelsen af tab. Men kriseledelse er mere end blot akut brandslukning. En strategisk tilgang til kriseledelse kan understøtte organisatorisk læring og tilpasning og i visse tilfælde forhindre krisen i overhovedet at opstå.KORT & GODT OM KRISELEDELSE bygger på forfatternes mangeårige erfaring og på velfunderet viden om kriser og krisereaktioner. Bogen er skrevet til ledere og ledergrupper, der ønsker at styrke kriseberedskabet over for interne og eksterne interessenter.

 • af Nouriel Roubini
  193,95 kr.

 • af Adrian Schmid
  337,95 kr.

  Master's Thesis from the year 2016 in the subject Business economics - Investment and Finance, grade: 1.3, University of Frankfurt (Main) (Chair of Banking and Finance, Faculty of Economics and Business Administration), language: English, abstract: As the last global financial crisis has shown, macroeconomic shocks have huge impacts on numerous economic sectors. The distortions caused by the crisis led to world-wide declines in trade, output and employment. This paper takes special emphasis on bank leverage ratios. Our longitudinal sample ranges from 2004 to 2015, including 5,069 observations of 483 banks in the United States and Europe. Our investigations are based on a modified Gropp and Heider (2010) style linear two-way error component model that uses leverage determinants of non-financial firms to describe bank capital structure. It is investigated how bank capital structure and its determinants respond to the financial crisis. The results show that the financial crisis had strong impacts.

 • af Myro Kerler
  157,95 kr.

  Seminar paper from the year 2017 in the subject Economics - History, grade: 1,7, University of Agder, course: History of Financial Crises, language: English, abstract: This paper starts in chapter two with a description of how the Tulipmania took place and what circumstances influenced the development of the Tulipmania. Chapter three focuses on the consequences of the crash for the speculators as well as the Dutch economy and society. Thereby actions of the government, courts and private arrangements will be considered. Besides that, the question about the seriousness of the consequences will be discussed. The fourth chapter examines the scientific disputes about the perception of the Tulipmania that exist till today. There are contradicting views about the importance of the Tulipmania as well as the kind of crisis the Tulipmania was. Especially the term bubble is criticised, and some authors even doubt the existence of a Tulipmania entirely. As to find an explanation to these controversies the second to last chapter scrutinizes the situation of some of the most influential sources. The last chapter shortly sums up the paper and contains a few concluding remarks about the discussions mentioned before.The Tulipmania is usually one of the first so called bubbles referred to in economic history which took place in the 1630s in the Netherlands. Object of speculation in these days were (rare) tulip bulbs. The positive development of prices over years boosted the speculations and hence the prices. In February of 1637 the crash followed when the prices dropped immediately. One main problem in researching the Tulipmania, is the availability and reliability of historical sources. The empirical data about prices and the economy as a whole are incomplete and often matter of interpretation.

 •  
  142,95 kr.

  Seminar paper from the year 2017 in the subject Sociology - Miscellaneous, grade: 1,0, University of Siegen, language: English, abstract: This essay argues that trust in institutions, in particular in European institutions, has been severely shaken due to the financial and economic crisis and therefore trust in national parliaments has been risen. To attain the objective, the essay intended to answer the subsequent queries:(1) had the Eurozone crisis had an impact on the citizens¿ trust in EU- and national Institutions and(2) to what impact did the crisis have on the sense of belonging to a nation and not a Union - the feeling of acting as a single nation?The present essay consists of different parts: The beginning is presenting an introduce to the Economic and Monetary Union of the EU by contributing some characteristics and, then defining the concept of political trust. Following to that, the Operationalization will be presented followed by the results and the conclusion.

 • af William Baxter
  157,95 kr.

  Essay from the year 2018 in the subject Economics - Other, grade: 39.5/40, University of Queensland, language: English, abstract: Although catalysed by the Global Financial Crisis (GFC) of 2007-2008, substantial responsibility for the Euro crisis can be attributed to the institutional and structural problems entrenched in the design of the European Economic and Monetary Union (EMU). The crisis led to subdued growth and record levels of unemployment in the economies of Greece, Ireland, Italy, Portugal and Spain ¿ collectively known as the GIIPS ¿ and the wider eurozone. The beginnings of the crisis were in the sovereign debt problems of these countries, the causes of which varied from successive unsustainable government deficits in Greece, to bank guarantees and bailouts shifting private debt into public hands in Ireland and Spain. What these sovereign debt crises had in common, however, were the structural and institutional problems of the EMU, which both created the conditions for, and prevented the recovery of, the wider Euro crisis.This essay will outline these problems. First, institutions and structures in the political economy will be briefly defined. Secondly, the inability of a united monetary policy to cater for the differences between northern and southern European varieties of capitalism will be examined. Thirdly, the structures and institutions hindering a swift and effective economic recovery will be outlined. Finally, the viability of proposed recovery approaches will be evaluated.

 • af Viktoriya Sheyretova
  164,95 kr.

  Bachelor Thesis from the year 2015 in the subject Economics - Finance, grade: 1,7, University of Frankfurt (Main), language: English, abstract: The main issue of this working paper is whether the accounting treatment of the Repurchase agreement 105 contributed to the collapse of Lehman Brothers. It was questioned how the Repos were used and the following effects over Lehman¿s financial stability. While seeking for an appropriate solution of the main issue, the paper goes through the historical fluctuations of the financial system, from the 1950s till 2006 (two years before the Lehman¿s bankruptcy). Further, the paper reviews some causes that may have led to the collapse of the investment bank. Finally, the global impact of the collapse has been summarized and possible preventions from future crisis have been proposed by the author.

 • af Michael Forsythe & Walt Bogdanich
  142,95 kr.

 • af Hartmut Elsenhans
  229,95 kr.

  Die Entwicklung der Weltwirtschaft und besonders der einzelnen Volkswirtschaften, aus deren Zusammenwirken sich der weltwirtschaftliche Zusammenhang während der Zwischenkriegszeit bildet, haben zwar eine nach der Zahl der Titel breite Behandlung in der Literatur erfahren, beachtlich ist jedoch die relativ inkohärente theoretische Durchdringung des Prozesses der Umstrukturierung des wirtschaftlichen Gewichts innerhalb des Zentrums und die sehr widersprüchliche Erfassung des Prozesses der Verlangsamung kapitalistischen Eindringens in die Peripherie. Das Wachstum des Kapitalexports in die Peripherie und des Handels mit ihr stagniert bzw. verlangsamt sich. Beide sind in den zwanziger Jahren und in den dreißiger Jahren in einer Phase sinkender Rentabilität im Zentrum rückläufig. Gleichzeitig wird durch staatliche Maßnahmen der Wirtschaftsaustausch zwischen Kolonien und Metropolen gefördert, wobei zum ersten Mal große staatliche Kapitalexportprogramme durchgeführt werden.

 • af Ensar Yilmaz
  494,95 - 1.272,95 kr.

 • af Sarah Marie Hall, John (University of Northampton Horton & Helena (Loughborough University Pimlott-Wilson
  411,95 - 1.336,95 kr.

 • af Inga Rathje
  164,95 kr.

  Seminar paper from the year 2018 in the subject Economics - Finance, grade: 1,3, University of Applied Sciences Essen, language: English, abstract: In this paper, these effects as well as the connection between the Greek crisis and the euro crisis are examined. To begin with, an insight into the causes of the debt crisis in Greece and how the crisis has spread to the eurozone. This will be followed by the euro crisis in general and its other causes. The fifth chapter deals with measures and solutions for Greece as well as the entire euro zone. This work finishes with a conclusion on the topics mentioned.In recent years, the news and media have dealt extensively with the ¿euro crisis¿. For this reason, it should be a common term for any European. The euro crisis isn¿t about the euro, but about a currency, bank, economic crisis and about state debts. Because of the different opinions about the crisis¿ causes, this topic is a very controversial one. It is common that the global financial crisis, which resulted from the Lehmann bankruptcy in 2008, is being considered responsible for the euro crisis. However, the global financial crisis wasn¿t accountable. There are other reasons for the outbreak of the euro crisis, such as the existing weaknesses of a system, which was already missing in structure, or Americäs financial crisis. Not to forget, however, is the ¿Greek crisis¿ and its impact on the euro zone.

 • af Saifedean Ammous
  208,95 kr.

  In Der Fiat-Standard wirft der weltbekannte Wirtschaftsexperte Saifedean Ammous seinen einzigartigen analytischen Blick auf das Fiat-Geldsystem und erklärt es als eine Meisterleistung der Ingenieurskunst und Technologie, genau wie er es für Bitcoin in seinem internationalen Bestseller Der Bitcoin-Standard getan hat. Diesmal geht Ammous auf die einstige Abkehr vom Goldstandard hin zum heutigen System des staatlich gestützten Fiat-Geldes ein. Er skizziert den Zweck und das Versagen des Fiat-Standards, leitet die umfassenderen wirtschaftlichen, politischen und sozialen Auswirkungen seiner Verwendung ab und untersucht, wie Bitcoin dieses System im Laufe der Zeit beeinflussen wird. Mit durchdringender Einsicht analysiert Ammous globale politische Währungen in Analogie zu Bitcoin: wie sie "geschürft" werden, wann immer staatlich abgesicherte Einrichtungen Kredite vergeben, ihren Mangel an inhärenten Inflationsbeschränkungen sowie die zügellosen staatlichen Eingriffe, die zu schweren, verheerenden und anhaltenden Verzerrungen der globalen Märkte für Lebensmittel, Energiequellen, Wissenschaft und Bildung geführt haben. Anhand dieser Vergleiche zeigt Ammous, dass Bitcoin unser nächster Schritt nach vorne sein könnte, da er, dem Fiat-System gleich, eine hohe räumliche Verkäuflichkeit aufweist, ohne jedoch wie dieses zu unkontrollierten Schulden zu führen. Anstelle eines chaotischen, hyperinflationären Zusammenbruchs könnte der Aufstieg von Bitcoin wie ein Schuldenerlass und eine geordnete Aktualisierung des weltweiten monetären Betriebssystems wirken und die globalen Kapital- und Energiemärkte revolutionieren.

 • af Timothy F. Geithner
  154,95 kr.

 • af Jeremy Rifkin
  258,95 kr.

  Historischer Blick und Zukunftsbild - Bestsellerautor Jeremy Rifkin kann beides. Er zeigt, wie industrielles Effizienzdenken alle Bereiche des Lebens durchdrungen und uns an den Rand des Abgrunds geführt hat. Ist die Menschheit noch zu retten? Ja, aber dafür bedarf es eines radikalen Wandels unseres Selbstbilds und unseres Denkens. Neue wissenschaftliche Erkenntnisse über die Entstehung des Menschen oder den Einfluss biologischer Uhren und elektromagnetischer Felder ermöglichen genau dies: eine neue Geschichte der Evolution, die dem Homo Oeconomicus einen Homo Oecologicus entgegensetzt. Einen Menschen, für den es mehr denn je überlebenswichtig ist, sich an seine Umwelt anzupassen. Rifkin liefert die übergreifende Erzählung für den politischen, wirtschaftlichen und kulturellen globalen Weg vom Zeitalter des Fortschritts in das Zeitalter der Resilienz.»Jeremy Rifkin ist der ökonomische und ökologische Botschafter der weltweiten Energiewende ... er präsentiert einen visionären Ansatz, wie ihn in den letzten fünfzig Jahren niemand vorzubringen wagte.« Sigmar Gabriel»Dieses Buch stellt einen Plan vor, der überlebenswichtig ist für die Millionen ohne Arbeit und für einen Planeten, der geheilt werden muss.« Dr. Vandana Shiva»Eine Musslektüre für Investoren, Unternehmen und Entscheider gleichermaßen.« Richard Branson»Für Jeremy Rifkin ist die Zukunft immer schon da. Der amerikanische Bestseller-Autor und Trendforscher sieht die Umrisse dessen, was auf uns zu kommt, meist schon dann, wenn andere am Horizont nur ein ungewisses Flirren wahrnehmen.« Focus»Dieser Mann hat einen Plan für den Planeten« t3n(Stimmen zu »Der globale Green New Deal«)

 • af Charlotte Klausen
  229,95 kr.

  Bachelor Thesis from the year 2015 in the subject Business economics - Investment and Finance, grade: 12/12, Copenhagen Business School (Department of Finance), language: English, abstract: This thesis investigates the default probabilities of market-implied sovereign default probabilities by using credit default swap (CDS) spreads and conducts an analysis of the spreads¿ determinants. Building on the no-arbitrage pricing model of CDS, the probabilities for Greece defaulting within the next five years from today is approximately 75%, assuming a recovery rate of 25%. Against economical intuition, the results provide a positive correlation between the recovery rate and CDS spreads.A comparison of Greece¿s default in 2012 with its default probabilities indicates that spreads closer to 2012 are much higher, hence imply higher default probabilities and therefore capture the default accurately. Though, spreads taken exactly T years before the default provide vague, i.e. very low default probabilities.The regression analysis provides different results for the determinants of spreads of either country, though in neither model all variables are statistically significant individually, e.g. Greece¿s spreads can solely be explained by the country specific factor, the unemployment rate. The unexpected negative effects of FX on the spreads could be an indicator of a cracked Eurozone.Further, the analysis of today¿s actual vs. the regression¿s predicted spread indicates an overestimation of the predicted spreads of Greece, Italy, Germany and France, where Greece¿s absolute difference between the actual and predicted spread by far is the biggest (approx. 7000 BPS). Hence, Greece also seems to be very likely to default from statistical view. Assuming that the statistical model is correct and always overestimates the spreads by a factor of 4.4, then results suggest a potential statistical arbitrage possibility where the arbitrageur would go long in the French spreads and short in the German spreads.

 • af Scott Patterson
  142,95 kr.

 • af Michael Hudson
  141,95 kr.

 • - Parathed og strategier i danske virksomheder
  af Suna Løwe Nielsen & Kim Klyver
  290,95 kr.

  I bogen STORE KRISER viser forfatterne, hvordan virksomheder forbereder sig og anvender de rette strategier til at overleve eller ligefrem udnytte kriser. For kriser gør ikke kun ondt. De rummer også potentialet til, at virksomheder udvikler sig, så noget nyt og bedre får plads til at gro.Bogens forfattere forsker i iværksætteri og entreprenørskab og har gennem en årrække undersøgt kriser - senest coronakrisen, der fungerer som en gennemgående case i bogen.STORE KRISER henvender sig til ledere, mellemledere og medarbejdere samt til studerende, der skal introduceres til strategi, forretningsudvikling og krisehåndtering.

 • af Larbi Sadiki & Layla Saleh
  254,95 kr.

 • af Jimmy Song, Alena Vranova, Timi Ajiboye, mfl.
  117,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.