Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Internationale virksomheder

Her finder du spændende bøger om Internationale virksomheder. Nedenfor er et flot udvalg af over 28 bøger om emnet.
Show more
Filter
Filter
Bogtype
 • (28)
 • (3)
 • (1)
Format
 • (11)
 • (9)
 • (5)
 • (3)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
Sprog
 • (12)
 • (16)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (1)
 • (2)
 • (5)
 • (5)
 • (5)
Serie
 • (1)
 • (1)
Tag
 • (4)
 • (4)
 • (4)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (2)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 •  
  490,95 kr.

  International markedsføring, 5. udgave er udarbejdet til undervisning på erhvervsakademiuddannelserne og i overensstemmelse med studieordninger og fagplaner. Lærebogen er velegnet til markedsføringsøkonom, finansøkonom, akademiøkonom/merkonom. HA, HD og andre videregående uddannelser, hvor fagområdet markedsføring indgår i uddannelsesforløbet.Ved udarbejdelsen af denne nye udgave er der sket en opdatering i overensstemmelse med de nyeste udviklingstendenser i markedsføringsteorierne.I bogen er der indarbejdet en række nye teorier og modeller - ligesom nogle områder er opdateret, f.eks. kommunikation og anvendelse af sociale medier.Undervisningsmaterialet omfatter:LærebogCases og opgaver (udkommer januar 2016)E-læringsmateriale på bogens website.

 •  
  187,95 kr.

  Cases og opgaver til International markedsføring, 5. udgave, er udarbejdet til undervisning i markedsføring/marketing på erhvervsakademiuddannelser og i overensstemmelse med studieordninger og fagplaner. Cases og opgaver er velegnet til markedsføringsøkonom, finansøkonom, handelsøkonom, logistikøkonom, serviceøkonom, akademiøkonom/merkonom, HA, HD og andre videregående uddannelser, hvor fagområdet markedsføring/marketing indgår i uddannelsesforløbet.

 • af Finn Rolighed Andersen
  490,95 kr.

  Denne lærebog er p.t. udsolgt. 4. udgave er under udarbejdelse og udkommer primo juni 2011. 3. UDGAVEN FÅS SOM E-BOG. International markedsføring 3. udgave er specielt udarbejdet til undervisning i markedsføring på KVU-niveau. Lærebogsmaterialet er i overensstemmelse med studieordning og fagplan for faget international handel ved uddannelsen Markedsføringsøkonom og dækker pensum for samtlige 3 semestre. Bogen er desuden særdeles velegnet ved følgende KVU-er: Finansøkonom, Serviceøkonom og Multimediedesigner. Lærebogsmaterialet er også særdeles velegnet ved undervisning ved Akademiuddannelserne.

 • - De små spor der afslører store trends
  af Martin Lindstrom
  236,95 kr.

  Brandingeksperten Martin Lindstrom, den moderne marketings Sherlock Holmes, har et blik for de detaljer, vi andre ikke bemærker. Han zoomer ind i stedet for ud og viser, hvordan man kan arbejde kvalitativt med data frem for kvantitativt. 300 dage om året tilbringer han som gæst i fremmede menneskers hjem verden over, hvor han roder i affaldsspanden, studerer mobilregningen, åbner køleskabet og rutineret graver sig vej gennem rodet i børneværelset. Disse detaljer, de små data, kan nemlig afsløre globale tendenser, de kan fortælle om drømme, vi ikke vidste, vi havde, eller de kan indeholde idéen til et produkt, ingen endnu havde opdaget, vi manglede.

 • af Morten Hansted
  45,95 - 236,95 kr.

  DANSKE EVENTYR I IRAN fortæller historien om Iran via de danskere, der i tidernes løb er rejst til landet for at prøve lykken. Ét eventyr handler om danskeres imponerende jernbanebyggeri i de iranske bjerge i 1930’erne. Det regnes stadig for en af de største ingeniørpræstationer i dansk erhvervslivs historie. Et andet eventyr handler om eksporten af fetaost, der antog så enormt et omfang, at den endte i Guinness Rekordbog. Carsten Niebuhrs ”store arabiske ekspedition” i 1761, der bragte ham til Persien i 1765, udgør det ældste eventyr. De danske eventyr i Iran rummer både store succeser og katastrofale fiaskoer. Alt sammen fortalt i et medrivende sprog og baseret på over 100 interviews med danskere, der har prøvet lykken i Iran. Bogen indeholder desuden et væld af flotte og aldrig før publicerede billeder. Den henvender sig både til eventyrlystne læsere, der aldrig har været i Iran før, og til erhvervsfolk og herboende iranere, som vil vide mere om de tætte historiske bånd mellem Danmark og Iran.

 • af Dennis Nørmark
  231,95 kr.

  Sæt stenalderhjernen på stand by og skru op for den kulturelle intelligens! Det moderne arbejdsliv foregår i en global kontekst, næsten uanset hvor vi er og hvem vi er. Desværre er vores hjerner konstrueret til at fungere i stenalderlandsby og ikke på et komplekst, internationalt arbejdsmarked. Bogen beskriver denne udfordring og viser, hvordan vi øger vores kulturelle intelligens trods de psykologiske rygmarvsreaktioner.Kulturforståelse for stenalderhjerner er en motiverende og humoristisk selvhjælpsbog med to ret store målgrupper: nemlig de danskere, som har brug for at lære sig selv bedre at kende for at kunne agere kulturelt intelligent, når jobbet fører dem ind i flerkulturelle sammenhænge – og de udlændinge, som enten i deres eget land eller som expats i Danmark skal arbejde sammen med disse danskere.Dennis Nørmark gennemgår de træk, som karakteriserer den danske kultur og danskernes opfattelse af, hvad det er at være dansker, især set ud fra en arbejdsmarkedskontekst. Med enkle og underholdende eksempler klæder han læseren på til at kunne at begå sig bedre i interkulturelle sammenhænge. Og hans budskab er, at især danskerne skal blive bedre til at forstå både sig selv og de andre: ”Kulturforståelse handler om at ændre mind-set, det handler om at gå til tingene uden om automatpiloten, tænke sig lidt bedre om og at udvide sine forklarings- og forståelsesmodeller. Det er et spørgsmål om vane og disciplin, om at gøre sig lidt mere umage med at forstå sin omverden at udvide horisonten og gøre rammerne større. Det kræver viden, men også vilje, forside en hundredtusindårig, stammeorienteret stenalderhjerne ofte står i vejen.”Bogen rummer en række beskrivelser af erhvervs- og forhandlingskulturen i forskellige lande og kontinenter, især med udgangspunkt i magtstruktur og de såkaldt feminine/maskuline værdier. Læseren får gode råd til, hvordan man med sin danske kultur i bagagen kan håndtere kulturforskellene og der er masser af anbefalinger af konkrete færdigheder, der skal til, for at lykkes i en interkulturel kontekst. Med andre ord: Fremtidens globale super-kompetence hedder Kulturel Intelligens - denne bog er en step-by-step guide til, hvordan det lykkes!Kulturforståelse for stenalderhjerner er en gennemredigeret og opdateret version af førsteudgaven, som udkom i 2011. Bogen henvender sig især til ledere, HR-folk, og alle, hvis erhvervsmæssige succes afhænger af evnen til at kunne begå sig interkulturelt – herhjemme eller ude i verden.Bogen findes også på engelsk.

 • af Finn Rolighed Andersen, Bjarne Warming Jensen, Mette Risgaard Olsen, mfl.
  186,95 kr.

  International markedsføring, 6. udgave er udarbejdet til undervisning på erhvervsakademiuddannelser og i overensstemmelse med studieordninger og fagplaner. Lærebog og tilhørende opgavesamling med cases og opgaver er velegnet på uddannelser til markedsføringsøkonom, finansøkonom, handelsøkonom, logistikøkonom, serviceøkonom, akademiøkonom / merkonom, HA, HD og andre videregående uddannelser, hvor fagområdet markedsføring / marketing indgår i uddannelsesforløbet. Cases og opgaver til International markedsføring, 6. udgave, har til formål at understøtte og perspektivere arbejdet med lærebogens emner. Sammenhængen mellem lærebogens emner og virksomhedens markedsføringsproces er illustreret i lærebogens figur 1.2 side 20.Undervisningsmaterialet omfatter også e-læringsmateriale på bogens website. Gå ind på Trojkas website www.trojka.dk, klik på ONLINE TROJKA og vælg iTrojka. I den viste bogreol klikkes på ikon med bogens forside. Det er muligt at downloade PowerPoints med alle lærebogens figurer fra bogens website. For undervisere er der adgang til vejledning til løsning af cases og opgaver. Det sidste kræver adgangskode, som undervisere kan få udleveret ved personlig henvendelse via telefon eller mail til forlaget. Juni 2019Forfatterne

 • - How to work together with Danes and others not like you
  af Dennis Nørmark
  268,95 kr.

  Regardless of whether we want to deal with the Chinese, integrate staff from India or work with various different regions in the same country, cultural habits are there to trip us up. Conventional thinking and lack of cultural intelligence constantly wreck masses of opportunities. And if you are one of those expats here in the Kingdom of Denmark, then you have bigger challenges than most.According to studies around a third of highly skilled people who move to Denmark get negatively surprised by the cultural differences. Butthat’s not very surprising. In the social sciences it’s nothing new that Denmark and the rest of Scandinavia are significantly culturally differentfrom a lot of other places in the world.You can’t find a country with more trust, less religiousness, a greater emphasis on equality but also a significant tendency to social reclusivenessand much more. But why are they so different and how do you crack the code of Danish society?Dennis Nørmark has written an easy-to-read and practical book. With specific examples, funny anecdotes and thorough research, he givesus a solid tool for collaboration and co-existence. First and foremost about encounters with Danes, but he also gives examples from the whole world in this easy-to-read handbook about how we can take control of our most primitive instincts and turn cultural problems into opportunities.The book is also available in Danish.

 • - Global Expansion in the Software Industry on a Small Budget
  af Hans Peter Bech
  164,95 kr.

  Going Global on a Shoestring behandler udfordringerne for den lille og mellemstore virksomhed i forbindelse med global ekspansion i softwareindustrien. Den giver tips og tricks til, hvordan det gode produkt kan finde internationale kunder, når man kun råder over et lille budget. Bogen er på Engelsk.

 • - An entertaining guide to business co-operation
  af Kay Xander Mellish
  125,95 kr.

  Doing business in the US is challenging and exciting. The size, wealth, and diversity of the American market is hard to beat. But when it comes to business culture, too many Danes assume that the US is basically just like Denmark - only bigger. This can be the first of many expensive mistakes.--------Amerikansk forretningskultur er ikke altid nem at forstå, and mange danskere begår fejl, når de skal prøve at balancere amerikansk forretningsetikette og dansk forretningsetikette.Denne bog kan hjælpe dig til en bedre forståelse for den kulturforskel mellem USA og Danmark, der kan skabe problemer, når man skal arbejde sammen.

 • - Tips for Americans
  af Kay Xander Mellish
  125,95 kr.

  Doing business in Denmark is fun and profitable for many Americans, but they don't always understand the cultural differences between Denmark and the US. The high-energy, high confidence American way of selling can be a bit much for the Danes, who are by nature on a somewhat lower volume setting.Danish business culture also prioritizes effectiveness over long hours, so Americans doing business with Danes will need to accept that their Danish colleagues often leave the office at 3:30 or 4 in the afternoon, and take every day of their legally-required five weeks of annual paid vacation. "Working with Danes: Tips for Americans" offers insights on many aspects of doing business in Denmark for Americans.It includes many do's and don'ts of Danish business etiquette, like making sure to introduce yourself every member of the team instead of just focusing your attention on the top managers.And it talks about the lighter aspects of Danish workplace culture, such as the importance of bringing a cake to celebrate success - and no, you don't have to bake the cake. In fact, it's better if you don't. Written by a dual citizen of US and Denmark who has worked at both large and small firms in both countries, "Working with Danes: Tips for Americans" goes beyond simple business etiquette in Denmark to look at the deeper aspects of the two countries' approach to work and to creating value.It is the companion volume to her previous book, "Working with Americans: Tips for Danes", the basis of several seminars focusing on co-operation between the US and Denmark."Working with Danes: Tips for Americans" explains the Danish passion for trustworthiness and transparency, as well as the modesty inherent in "Jante Law" that can keep Danes from talking up themselves or their products. A light, informative read, the book will give you a good sense of the differences between American business culture and Danish business culture.

 • af Kristian Sørensen
  511,95 kr.

  Veludført international projektledelse er i dag en vigtig forudsætning for danske virksomheders succes på både nye og eksisterende globale markeder. Virksomhederne skal konstant være i stand til at udvikle deres produkter i takt med den skærpede globale konkurrence og den stadig hastigere teknologiske forandringsproces.Den højere usikkerhed og ustabilitet nødvendiggør på den ene side en behændig ledelsestilgang med en parathed til at justere sigte og forretningsgange i virksomhedens projekter. På den anden side er der et øget pres for at sikre en præcis styring af internationale projekter gennem stadig mere detaljerede og solide planer. Dette gælder ikke kun med hensyn til styringen af det internationale projekts kreds af interessenter, projektets strategiske forankring, planlægningen og håndteringen af eksterne risikoaspekter samt organisations- og kontraktforhold. Men det omhandler også forståelsen af kulturforskelle, forretningsskik og anderledes indrettede regelsæt. Forandringsledelse er således et centralt begreb i bogens tilgang til ledelsesform.Denne bog lægger hovedvægten på brugen af de rigtige værktøjer i forberedelsen og planlægningen af internationale projekter og på anvendelsen af international risikostyring for at kunne gennemføre rettidig implementeringsledelse, som er afgørende for at sikre et vellykket resultat af det internationale projekt.Bogen giver læseren et sæt af praktiske modeller og værktøjer til international projektledelse og forener flere faglige tilgange på en tværfaglig og pædagogisk måde. Bogen er primært henvendt til ledere og mellemledere i virksomheder og organisationer samt studerende.Bogens gennemgang af international projektledelse er bygget op omkring disse otte hovedtemaer:DEL 1. Sikring af projektets strategiske forankring i virksomhedens målDEL 2. Strategivalg for projektet og målstyringsprocessenDEL 3. Risikostyring og ledelse under usikkerhedDEL 4. Effektiv planlægning og bestemmelse af projektets organisationDEL 5. Den bedst egnede kombination af implementeringsværktøjerDEL 6. Ledelse under forandring i en støttende projektkulturDEL 7. Tværkulturel kommunikation for samarbejde og konfliktløsningDEL 8. Bæredygtig læring og erfaringsopsamling i internationale projekterTil bogen er der desuden et website med cases og PowerPoint slides – se www. djoef-forlag.dk og menubjælkerne under bogens titel.IndholdForordIntroduktion til International ProjektledelseDEL 1. Sikring af projektets strategiske forankring iorganisationens mål Kapitel 1. Interessentledelse i internationale projekter Kapitel 2. Forankring af det internationale projekt i organisationens strategi Kapitel 3. Effektivisering af international projektporteføljestyring ud fra organisationens strategi DEL 2. Strategivalg for projektet og målstyringsprocessen Kapitel 4. Målsætningsanalyse og strategivalg for det internationale projekt Kapitel 5. Operative redskaber til målstyring og målrettet ledelse af et projekt Kapitel 6. Kulturkløftanalyse og styring af kulturforskelle i det internationale projekt DEL 3. Risikostyring og ledelse under usikkerhed Kapitel 7. Risikostyringsprocessen i det internationale projektKapitel 8. Det internationale projekts kapitalbudgettering Kapitel 9. Værktøjer og teknikker til at prioritere opstået usikkerhed i internationale projekter Kapitel 10. Styring af valutaeksponering i internationale projekter DEL 4. Effektiv planlægning og bestemmelse af projektets organisationKapitel 11. Planlægning af internationale projekter i tid, omkostninger og kvalitet Kapitel 12: Internationale projektstrukturer i multinationale organisationer Kapitel 13. Koordination og samstemning af internationale projekter DEL 5. Den bedst egnede kombination af implementeringsværktøjer Kapitel 14. Implementeringsfasen: Monitorering af internationale projekter Kapitel 15. Kontrolredskaber i det internationale projekt DEL 6. Ledelse under forandring i en støttende projektkultur Kapitel 16. International projektledelse under forandring, herunder projektlederens og projektteamets rolle Kapitel 17. Betydningen af international projektledelse i innovationsprocesser og digitalisering Kapitel 18: Særlige projektudfordringer ved global outsourcing DEL 7. Tvær-kulturel kommunikation for samarbejde og konfliktløsning Kapitel 19. Kommunikation i internationale projekter Kapitel 20. Samordningsmodeller, forhandling og effektiv konfliktløsning i internationale projekter DEL 8. Bæredygtig læring og erfaringsopsamling i internationale projekter Kapitel 21. Projektafslutningsfasen og procesorienterede læringsmodeller i international projektledelse Alfabetisk oversigt over anvendte begreber og modellerOversigt over casesLitteratur

 • af Matthew Campbell & Kit Chellel
  212,95 kr.

 • af Peter Bøgh Hansen
  295,95 kr.

  Handelsvejen til KINA er en overskuelig introduktion til, hvordan man som virksomhed lærer at begå sig i den fremmedartede kinesiske kultur. Med forfatteren Peter Bøgh Hansens egne ord giver bogen "den pragmatiske indføring i Kina, som jeg selv savnede inderligt, da jeg for godt og vel 20 år siden bosatte mig i landet".Peter Bøgh Hansen giver et nuanceret indblik i det kinesiske marked, hvor en stærkt voksende økonomisk middelklasse i stigende grad efterlyser vestlige varer baseret på kvalitet og bæredygtighed.Han fortæller om, hvad kinesere historisk set er rundet af, og forklarer, hvordan styret fungerer. Du finder desuden svar på spørgsmål som, hvad tænker kinesere om os i Vesten?, og hvordan agter Kina at bygge videre på det økonomiske mirakel, som på få år har placeret landet i toppen af den internationale magtelite?

 •  
  261,95 kr.

 • af Andreas Rein
  285,95 kr.

  Many executives, organisations and companies believe that the economic demands of the digital age can be met with diligence, skill and, above all, experience. They build on expertise, established structures and processes that they have been able to rely on for decades. They perfect the known methods and procedures and strive for the highest degree of flawlessness. However, they overlook the fact that striving for perfection is not only counterproductive, but even harmful.In times of digitalisation and the accompanying globalisation, products, goods and services are not constantly getting better, they are constantly getting different. The processes and business models that drive the economy are continuously changing. Those who focus on perfecting familiar methods, both in production, but even more so in organisational design and leadership, are training a racehorse and do not realise that they are competing against a Formula 1 racing car. Economics, management and human resources are based on 19th century theoretical foundations. They are perfected steam engines - smooth running, enduring in operation and elegant to look at. And completely unsuitable for flying to the moon. In short: they are representatives of the steampunk economy.In his book, Dr. Andreas Rein debunks the steampunk economy and impressively explains how to recognise it. He explains why all companies and organisations are affected by disruptive changes - regardless of sector and industry. He shows that in a digital, fully networked world, the goal must not be the moon, but at least Mars. In his passionate plea for unleashing innovative potential, he shows how to overcome the steampunk economy and create sustainability. For neither human nor earthly resources are unlimited.

 • af Peter Seilern
  211,95 kr.

  Sparbücher bringen keine Zinsen mehr. Aber die Finanzmärkte erscheinen Ihnen angesichts wiederkehrender Krisen zu riskant? Wenn Sie Ihr Geld an der Börse anlegen möchten, müssen Sie sich nicht zwischen geringem Risiko und hoher Rendite entscheiden. Der erfahrene Profi-Investor Peter Seilern erklärt, wie sich unter Zehntausenden Aktien diejenigen identifizieren lassen, die herausragende Stabilität mit außergewöhnlichem Wachstum vereinen. Quality-Growth-Aktien sind die ideale Möglichkeit, langfristig sorgenfrei zu investieren. Alles, was Sie brauchen, um die besten Aktien der Welt zu finden, sind Geduld, unabhängiges Denken und die zehn goldenen Regeln, die Sie Schritt für Schritt durch den Auswahlprozess leiten werden. Denn für den anspruchsvollen Anleger, der wirklich daran interessiert ist, das Beste aus seiner Zeit an den Märkten zu machen, ist zu Recht nur das Beste gut genug.

 • af European Horizons
  194,95 kr.

  Wie können digitale Technologien die Integration und den Wohlstand in Europa fördern? Seit Jahrzehnten ist die Digitalisierung die Speerspitze der wirtschaftlichen, politischen und sozialen Entwicklungen. Es ist klar geworden, dass ihre Auswirkungen die Gesellschaft umgestalten können - die Digitalisierung wirkt sich auf alle Bereiche der globalen Wirtschaft aus und verändert radikal die Art und Weise, wie z.B. Finanztransaktionen durchgeführt werden, wie Regierungen mit ihren Bürgern und die Menschen untereinander interagieren Angesichts des globalen Ausmaßes dieser digitalen Revolution wollen sich die Europäische Union und ihre Mitgliedstaaten den Herausforderungen der Digitalisierung stellen und ihre Vorteile fördern. Initiativen und Regelungen wie GDPR, SEPA, Horizont 2020 und der digitale Binnenmarkt sind nur einige der laufenden Projekte auf europäischer Ebene. Es bleibt jedoch klar, dass weitere Arbeit und Engagement in diesen Bereichen unerlässlich sind, um die Entwicklung innovativer Lösungen für die Probleme zu gewährleisten, die sich aus dem bedeutendsten globalen Wandel seit der industriellen Revolution ergeben.Mit Beiträgen vonShireen Al-Chalabi; Michael Schroeder; Jana Stehlíková; Javier Cifuentes Faura; Lucia Lombardo, Jana Stehlíková and Martin Vokálek; Philipp G. Rombach; Martina Svibic; Anders Viemose; Elissa Nakajima Wickham

 • af Markus Krall
  225,95 kr.

  Risk avoidance currently seems to be the patent remedy for all our problems. Central banks are attempting to defend our banking and economic systems from current threats by throwing vast amounts of money in their way, while politicians demonstrate benevolence in attempts to counter todays social ills - to >sweep them under the carpetkeep going as normal

 • af Hariati Sinaga
  284,95 kr.

  While the link between trade liberalisation and labour rights has been mostly studied at a national level, this book analyses this relation at a sectoral level. It draws on case studies of oil palm plantations and the automobile sector in Indonesia. Two main research questions guide the book:1. How do labour- and capital-intensive sectors in Indonesia respond to competitive pressures brought about by trade liberalisation?2. What are the implications of such responses on labour rights in the two sectors?Employing the Global Production Network approach, the book analyses power relations between the state, firms, and labour. It shows how competitive pressures brought about by trade liberalisation have different impacts on labour rights in the automobile and the oil palm plantation sectors. While sectoral characteristics (e.g., capital- or labour-intensity, capital mobility, skill requirements) shape the diverse impacts, they are actually products of power interplays between the state, firms, and labour.

 • af Zelha Altinkaya & Jamaal Tunu Gobena
  395,95 kr.

  This study makes an assessment on women's entrepreneurial activities with emphasis to street coffee business. Entrepreneurs contribute for countries economic development and economic progress as well as by creating jobs. In addition to this, being entrepreneur, women play a great role in the economy in all community women have great duties in the family and outside they have great duties in the family. Women have profound and pervasive effect on the health and happiness of their families, communities and local ecosystem in their economies. Ethiopian women entrepreneurs play more important role in their economy than the other countries economy since their products and services contribute GDP growth in under developing. Ethiopian economy. Women mainly participates in small and micro scale enterprise for self dependence and empowerment. Concerning about women entrepreneurs of Asella Town more than 50 percent of women are participating in small and micro enterprises of these street coffee business. This offers opportunities for unemployed people, unemployment reduction, poverty reduction and self-independent.

 • af Gary Vaynerchuk
  187,95 kr.

  Über 50 Millionen aufgerufene Videos auf Youtube, 1,73 Millionen Follower bei Twitter, 2,7 Millionen bei Facebook, 3,2 Millionen bei Instagram, "New York Times"- und "Wall Street Journal"-Bestsellerautor - Gary Vaynerchuk ist einer der erfolgreichsten Social-Media-Gurus überhaupt. In seinem weltweiten Bestseller "Crush it!" (dt.: "Hau rein!) zeigte Gary Vaynerchuk bereits im Jahr 2009, dass eine gute Social-Media-Strategie essenziell für den unternehmerischen Erfolg ist. In seinem neuen Werk erklärt er, warum das heute zutreffender und wichtiger ist denn je. Er erläutert seine zeitlosen Erfolgsprinzipien und lässt den Leser an den Erfolgsgeschichten anderer Entrepreneure teilhaben. Das Geheimnis ihres Erfolges ist untrennbar mit ihrem Verständnis der sozialen Medien und ihrem Willen verbunden, alles zu tun, um diese Plattformen optimal für sie arbeiten zu lassen. Und genau darum geht es in diesem Buch!

 • af Robert Grzeszczak
  404,95 kr.

  Das Thema des Buches ist hinsichtlich der aktuellen Situation in Europa von großer Bedeutung. Die Autorinnen und Autoren untersuchen die rechtlichen Auswirkungen des Renationalisierungsprozesses auf die EU und ihre Mitgliedstaaten. Das Konzept der Renationalisierung verdeutlicht sich durch das Anliegen der Mitgliedstaaten, ihr Verhältnis zur EU zu überprüfen. Es wird die These formuliert, dass das Erstarken von Renationalisierungstendenzen im Bereich des Binnenmarktes u.a. durch eine offene Kritik an den Grundlagen der EU-Integration, Überlegungen einiger Mitgliedstaaten zum Rückzug aus der EU sowie durch Migration und Einwanderung und die damit verbundenen Probleme unterstützt wird. Die Analyse der Binnenmarktfreiheiten gibt einen deutlichen Hinweis auf die Auswirkungen der anhaltenden Tendenz der Renationalisierung auf Verbraucher, Arbeitnehmer, Unternehmer und Mitgliedstaaten: Einer der Einflussfaktoren ist definitiv der neue, dynamischere Wettbewerb zwischen den Mitgliedstaaten in sektoralen EU-Politiken (z. B. Energie oder Landwirtschaft), in bestimmten Bereichen (Euro) und der Union als Ganzes.Mit Beiträgen von Robert Grzeszczak, Magdalena Gniadzik, Piotr Kwasiborski, Jedrzej Masnicki, Artur Nowak-Far, Pawel Wojciechowski

 • af Michele Knodt, Natalia Chaban & Louise Nielsen
  378,95 kr.

  Globale Energie-Governance vollzieht sich in einer multipolaren Welt, die von einer wachsenden Nachfrage nach Energie gekennzeichnet ist. Die EU und die aufstrebenden Staaten Brasilien, China, Indien und Südafrika (BICS) konkurrieren dabei um knappe Ressourcen. Gleichzeitig kooperieren die EU und BICS in bilateralen Energiedialogen. Dieser Band untersucht gegenseitigen Wahrnehmungen der EU und der aufstrebenden Staaten bei der Energie-Governance, den Herausforderungen der Energiekooperation und der gemeinsamen Governance knapper Ressourcen. Die Ergebnisse speisen sich aus der Analyse von Elitendiskursen sowie Medienanalysen, die sich auf die Sichtweisen aus BICS, der EU und den EU-"Big 3"-Mitgliedstaaten Deutschland, Frankreich und Großbritannien beziehen.

 • af Tom Wainwright
  180,95 kr.

  Was haben Coca-Cola, McDonald's und der internationale Drogenhandel gemeinsam?Der Drogenhandel ist ein globalisiertes, vernetztes und hoch professionalisiertes Geschäftsfeld mit einem Jahresumsatz von 300 Milliarden Dollar, Tendenz steigend. Wie man sich als aufstrebendes Kartell ein Stück vom Kuchen sichert? Indem man von den Besten des Big Business lernt. Denn die Strategien, die für Konzerne wie H&M, Coca-Cola und McDonald's funktionieren, haben sich längst auch international erfolgreiche Drogenbarone angeeignet - von der richtigen PR über Offshoring, Assessment-Center und E-Commerce.In Narconomics vollzieht Wirtschaftsjournalist Wainwright die Wertschöpfungskette von Drogen wie Kokain nach, von der Koka-Ernte in den Anden bis zum Verkauf an unseren Straßenecken. Jahrelange Recherchen, gefahrenreiche Reisen zu den Brennpunkten des Drogenhandels und Interviews mit Beteiligten, ob minderjähriger Profikiller in den Straßen von Mexico City oder Polizist, Ganglord oder Staatspräsident, haben Wainwright tiefe Einblicke in eine einzigartig einträgliche und tödliche Branche beschert.

 • - En iværksætters historie
  af Sophie Trelles-Tvede
  142,95 - 202,95 kr.

  Inspiration til iværksætteren.Da Sophie Trelles-Tvede var atten og studerende, opfandt hun verdens første spiralformede hårelastik, den berømteinvisibobble. Prisen var Sofies opsparing og en masse for-ever-lost-vodka-tonics. I dag er Sofie 28, hun har solgt mere end 100 millioner hårelastikker på verdensplan fordeltpå 85.000 butikker i mere end 70 lande.100 Millioner hårelastikker og en vodka tonic er et humoristisk og inspirerende behind-the-scenes smugkig ind i Sophies vilde iværksætterkontor: hvad gjorde hun, da hendes produkt blev piratkopieret; da et skib med10.000 hårelastikker brændte, da Amazon fjernede hendes produkt lige før jul, eller da en tyfon ødelagde hendes fabrik i Kina, uden at hun fik noget at vide – i flere uger. Hemmeligheden bag invisibobbles-succesen er alle historierne om, hvordan man agerer hurtigt – fortalt med humor og til inspiration for alle håbefulde iværksættere derude.

 • - A Guide for Global Management
  af Richard R. Gesteland
  329,95 - 378,95 kr.

  The theme of this new edition is CHANGE. First of all, cultures change: Business behavior in markets around the world is constantly evolving, impelled by generational shifts, improvements in education and (especially) increasing exposure to the world marketplace. That is why all 43 Negotiator Profiles have been thoroughly updated, with new cases and fresh examples added.In addition, international managers' challenges have changed too. For example, just a few years ago participants at Global Management seminars around the world were mainly interested in how to communicate and negotiate with overseas partners. But they now find that their toughest challenges are how to manage overseas subsidiaries, strategic alliances and international partnerships. To reflect these new realities the book's time-tested framework for understanding cross-cultural negotiating behavior has been expanded to include a wide variety of practical pointers on managing in today's global marketplace. This new edition is important for everyone involved with global management, whether student or manager, because cultures and business challenges change. Think of this as your survival guide for doing business in cultures other than your own.

 • - For Business People, Expatriates and Scholars
  af Mary C. Gesteland & Richard R. Gesteland
  336,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.