Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Virksomhedsforhandlinger

Her finder du spændende bøger om Virksomhedsforhandlinger. Nedenfor er et flot udvalg af over 28 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - En håndbog - NU med indoktrinering, vold og hjernevask
  af Klaus Kjøller
  274,95 kr.

  Manipulation er den reviderede udgave af Klaus Kjøllers bog fra 1991. Den har siden udgivelsen solgt 25.000 eksemplarer i.Bogen handler om, hvordan man manipulerer med andre mennesker for at få sin vilje. Den er derfor blevet kaldt den ækleste bog. Men det er også en bog der kan ændre ens liv.Bogen viser, hvordan man opfatter hinanden, og hvordan man styrker sit image over for ´modstanderen´. Den gennemgår persontyper og en lang række metoder, som man kan bruge til at manipulere i forskellige situationer: Hvordan får man sin vilje over for tryghedsnarkomaner, karrieremagere, fanatikere, skrankepaver. Skal man hidse sig op, snakke modstanderen efter munden, gøre hende utryg, bekræfte hendes opfattelse osv.?Bogen er også en vaccination mod manipulation: Hvordan undgår man at blive manipuleret? Hvad, hvem og hvornår skal man passe på?Denne nye, reviderede udgave er tilpasset det nye årtusindes skærpede krav og ændrede livsvilkår, og det har gjort den om muligt endnu mere nødvendig. Med sine nye kapitler om indoktrinering (systematisk manipulation) og hjernevask er den yderst relevant i en tid, hvor medierne er fulde af f.eks. terrorangst og nye fjendebilleder.

 • af William Ury & Roger Fisher
  236,95 kr.

  FÅ JA NÅR DU FORHANDLER præsenterer en simpel, universelt anvendelig metode til at gennemføre såvel forhandlinger om private, personlige konflikter som forhandlinger i embeds medfør – med godt resultat uden brug af mindre pæne metoder.FÅ JA NÅR DU FORHANDLER fremlægger en gennemprøvet, præcis og veltilrettelagt forhandlingsstrategi. Ved at følge bogens anvisninger bliver du i stand til at nå forhandlingsresultater, der er til fordel for begge parter og dermed et godt grundlag for fremtidige relationer til forhandlingspartneren. Bogens strategi kan anvendes med succes i alle slags forhandlinger, fra familiestridigheder til internationale overenskomster.FÅ JA NÅR DU FORHANDLER fortæller, hvordan du bærer dig ad med at holde personen og problemet adskilt, fokusere på interesser, ikke på standpunkter – og etablere præcise mål ved forhandlingernes start. Hvordan du samarbejder om at finde frem til gensidigt fordelagtige forslag og forhandler med modstandere, der er stærkere, som ikke følger spillereglerne eller bruger beskidte tricks.FÅ JA NÅR DU FORHANDLER hviler på videnskabelige undersøgelser i forbindelse med The Harvard Negotiation Project. Bogen repræsenterer en milepæl i forhandlingsteknikkens udvikling og giver dig et værktøj i hænde, som kan gøre dine forhandlinger mere resultatrige.

 • af Kaare Thomsen
  151,95 - 158,95 kr.

  Nem og grundig indføring i forhandlingsteknik. Bogen beskriver én sammenhængende metode som er bygget op af en række forskellige teknikker. De spænder fra strategisk forberedelse over købslagning til samtaleteknik og konflikthåndtering. Dit udbytte vil være helt kontant: Du får større gevinst hver gang du forhandler. Du bliver i stand til at købe billigere og sælge dyrere. Også når det ikke direkte er penge du forhandler om, men fx indflydelse, tid og fordele af enhver art. Og du vil opleve tilfredsstillelsen ved at forhandle ordentligt og maksimere din gevinst.Bogen er kortfattet og konkret og indeholder præcis hvad du skal bruge i praksis i enhver forhandling.

 • - Hvordan man forstår og forhandler med teknologileverandører
  af Henrik Zangenberg
  270,95 kr.

  Der er meget på spil når it-aftaler forhandles. Forhandlingerne er komplekse og ofte er der en udtalt „informations-asymmetri“ mellem kunden og leverandøren. I denne bog giver en af landets mest erfarne forhandlingsrådgivere, Henrik Zangenberg, en praktisk guide til hvordan du får succes med din it-forhandling. DU FÅR:- En indføring I forhandlingens grundbegreber og basal forhandlingsteori- En indføring I it-forhandlingens særlige elementerEn trin-for-trin guide til at udarbejde en forhandlingsstrategi - En guide til håndtering af ubehagelige situationer og besværlige personer- Detaljeret gennemgang af hvordan du går til fire aftaletyper: driftsaftalen, vedligeholdelsesaftalen, softwareaftalen og udviklingsaftalen Forhandling af it-aftaler er på en række områder anderledes end mange andre forhandlinger, og det er vigtigt at kende disse særlige områder, før man sætter sig ved forhand- lingsbordet. I denne bog får du en generel guide til forhandling og fokus på de områder, der er specielle for it-forhandlingen. OM FORFATTEREN:Henrik Zangenberg er en af landets mest erfarne forhandlingsrådgivere. De seneste 25 år har han hjulpet en lang række af de største virksomheder og offentlige organisationer i Danmark, Sverige og Norge med forhandling af komplekse it-aftaler, og han har undervist over 500 kursister siden han i 2008 stiftede Zangenberg & Com- pany. Virksomhedsgruppen omfatter i dag desuden benchmarkvirksomheden Zangen- berg Analytics og researchvirksomheden Quarterly Analytics, der publicerer data og research, der kan anvendes i forhandlinger med it-leverandører.

 • - - privat og på jobbet
  af Kirsten Andersen & Henrik Olsen
  226,95 kr.

  Formålet med bogen er at give en let og spændende indføring i forhandlingsteknik efter win-win-filosofien. Og som noget ganske særligt, har vi valgt at indlægge en effektmåling. Det betyder, at du løbende kan vurdere udbyttet af værktøjerne fra bogen. Bogen handler om, hvordan du: • styrker din gennemslagskraft som forhandler • forbereder dig professionelt – herunder analyserer egne og modpartens interesser og behov • kommer på bølgelængde med modparten • gennemfører forhandlingen efter en systematisk model: LØFTER • gør ”kagen større” • skaber og opretholder et konstruktivt klima – også under pres • håndterer indrømmelser • argumenterer og spørger på en hensigtsmæssig måde • gennemskuer, hvis modparten bruger ufine tricks, f.eks. vildledende oplysninger eller ekstreme krav • undgår uhensigtsmæssige reaktioner som forsvar, aggressivitet, nedladenhed og trusler • resumerer, delkonkluderer og afslutter forhandlingen med en klar aftale - og derigennem skaber gode resultater og en aftale, hvor begge parter går fra forhandlingensom vindere.

 • - Håndbog i forberedelse og eksekvering af værdiskabende møder
  af Helle Dyrby Høy & Therese Waltersdorff
  312,95 kr.

  90% af deltagerne i MØUS* (mødelederundersøgelse) mener, at de spilder deres tid på at deltage i møder, der ikke giver nok resultater. Et vanvittigt højt tal.Vil du ændre på det faktum, så er denne praktiske håndbog i mødeledelse uundværlig.Guuud, har vi møde i dag…? viser dig, hvordan du forbereder og eksekverer møder, så de går fra at være spild af tid til at være værdiskabende.Du kan ikke undgå at effektivisere dine møder, når du følger anvisningerne i bogen.Du får inspiration, metoder og øvelser – kort sagt input til, hvordan du:*forbereder dig – praktisk og personligt*øger din gennemslagskraft*involverer og aktiverer dine møde-/workshopdeltagere*driver mødet til alles (nej, de flestes) tilfredshed *evaluerer og uddrager læring *ændrer mødekulturenGuuud, har vi møde i dag…? indeholder også en 8-trins metode til at omlægge og forbedre en eksisterende –og måske dysfunktionel – mødekultur.Bogen er en schweizerkniv fuld af modeller, grafikker og tjeklister, som du dels kan lade dig inspirere af, dels anvende i praksis, når du skal forberede dig.*Bogens tal og anbefalinger stammer fra og understøttes af en mødelederundersøgelse (MØUS), som Helle Dyrby Høy og Therese Waltersdorff har foretaget. 409 respondenter bidrog til undersøgelsens resultater, som giver værdifuld indsigt i, hvor skoen trykker rundt om i danske virksomheder og organisationer.FÅES OGSÅ PÅ ENGELSK MED TITLEN OH, CRAP! IS THAT MEETING TODAY...?---Shafik Tawadros | Vice President | Submission and Labelling | NOVO NORDISK A/S:"En yderst relevant og brugbar værktøjskasse - i øjenhøjde, og i et sprog, der er til at forstå". ---Marie Mynster Mardahl | Head of People & Development and Internal Communication | ØRSTED A/S: "Helle og Therese har begået en praktisk, nemt anvendelig bog om mødeledelse, der indeholder en masse gode tips til at optimere vores mødekultur - og ikke mindst sikre bedre værdi i forhold til udbyttet af (de mange) møder.Bogen er fuld af gode pointer og indsigter, og jeg kan rigtig godt lide, at den også baserer sig på data.Især er jeg vild med det praktiske format, spiralryggen og det lækre layout, der sikrer, at det er en bog, der vil blive flittigt benyttet og ikke blot står og samler støv i bogreolen..." ---Martin Haugaard Petersen | Trade Marketingchef | Royal Unibrew "Her under Corona-tiden har jeg haft mulighed for at læse "Guuud, har vi møde i dag...?" - en håndbog i bevist mødeledelse. Bogen er dejligt inspirerende og et fantastisk opslagsværk til forbedringer i hverdagen. Jeg vil fremover dele bogen med mine kolleger, så mon ikke der er flere, der begynder at bruge modellerne. Godt håndværk! "OMTALT I DAGBLADET BØRSEN, JYLLANDS-POSTEN, TV2 NEWS&CO SAMT ERHVERV KØBENHAVN.

 • - Når vi ikke ser forhandlingen, bliver vi snydt
  af Nicolai Robinson
  377,95 kr.

  Vi forhandler hele tiden. Nogle forhandlinger er vi opmærksomme på. Dem har vi forberedt og sat i bås som forhandlinger. Det gælder, når vi skal købe hus eller forhandle løn, når vi skal have en kontrakt på plads på vores arbejde eller en bedre rente i banken. Andre forhandlinger finder sted, uden at vi opdager dem. Eller i hvert fald uden at vi anerkender dem som egentlige forhandlinger. Det kan være, når vi taler med andre interessenter i et større projekt eller med politikere, eller når der skal fordeles nye kontorer på arbejdspladsen, når vi skal blive enige med vores ægtefælle om, hvad vi skal have til aftensmad, eller når en myndighed eller et forsikringsselskab blot meddeler os nogle bestemte vilkår.I de erkendte forhandlinger er vi allerede kommet bedre fra start, fordi vi har mulighed for at ruste os. I de situationer, hvor vi ikke ser forhandlingen, er der derimod stor sandsynlighed for, at vi bliver snydt.Og min erfaring er, at vi alt for ofte helt undlader at indlede en forhandling, alene fordi vi ikke ser muligheden.Om forfatterenNicolai Robinson, født 1972, er forhandlingsrådgiver og stifter af firmaet Forhandling.net. Han blev uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1997 og supplerede i 2006 med en master i konfliktmægling.

 • af Paul Hamblett
  227,95 kr.

 • af Cass R. Sunstein
  161,95 kr.

  How we became so burdened by red tape and unnecessary paperwork, and why we must do better.We've all had to fight our way through administrative sludge--filling out complicated online forms, mailing in paperwork, standing in line at the motor vehicle registry. This kind of red tape is a nuisance, but, as Cass Sunstein shows in Sludge, it can also impair health, reduce growth, entrench poverty, and exacerbate inequality. Confronted by sludge, people just give up--and lose a promised outcome: a visa, a job, a permit, an educational opportunity, necessary medical help. In this lively and entertaining look at the terribleness of sludge, Sunstein explains what we can do to reduce it. Because of sludge, Sunstein, explains, too many people don't receive benefits to which they are entitled. Sludge even prevents many people from exercising their constitutional rights--when, for example, barriers to voting in an election are too high. (A Sludge Reduction Act would be a Voting Rights Act.) Sunstein takes readers on a tour of the not-so-wonderful world of sludge, describes justifications for certain kinds of sludge, and proposes "Sludge Audits" as a way to measure the effects of sludge. On balance, Sunstein argues, sludge infringes on human dignity, making people feel that their time and even their lives don't matter. We must do better.

 •  
  142,95 kr.

  Seminar paper from the year 2017 in the subject Communications - Intercultural Communication, grade: 2,0, University of applied sciences Dortmund, language: English, abstract: This Seminar Paper will exemplify the importance of cultures for business life and especially negotiations. As the central theme I picked out German ¿Arabian negotiations, how the diverse cultures influence the development of those negotiations and how misunderstandings can be avoided. In his Inauguration speech in 1961 John F. Kennedy once said "Let us never negotiate out of fear. But let us never fear to negotiate". Back at that time as well as now this statement captures the importance of negotiations for interpersonal relations. In this era of globalization which started already several years ago, it is becoming more and more important to understand the impact of different cultures on business, and of course private affairs. Through technical and social advances the world becomes more and more connected. Sharing of information becomes faster and easier, behavioral patterns change and the powers in the world are shifting. Because of all these processes it is important like never before to know why other people decide the way they do, and what brought them to that decisions. Only by understanding the opposite a negotiation will conclude in the best result.To find the right access to the topic the word "negotiation" and the intercultural challenges are shortly explained at the beginning. For defining those challenges in greater detail the next and main part of this Seminar Paper is the analysis and the comparison of the two cultures: Arabian Culture and German Culture. At first a general comparison will show the main differences in the way of life, the way of thinking and behaving be-tween people belonging to these two cultural areas. Which of these aspects have great effects on negotiation style and eventually on the result of business negotiations is shortly portrayed next. To deepen those first impressions the two cultures are then be contrasted according to 3 of Hofstede¿s 5 cultural dimensions. The implication all those variations can have on a negotiation, are demonstrated at the end by showing a few classical misunderstandings in German-Arabian negotiations and giving examples how variety can be used as an example.

 • af George Lucas & Don Hutson
  314,95 kr.

 • af Jorge P. Newbery
  222,95 kr.

  Jorge Newbery erased his debts without filing bankruptcy. Now you can, too. Like many Americans, Newbery struggled with debt. But unlike most people, he owed more than $26 million.Creditors swarmed after a natural disaster devastated his multi-million dollar business. The stress was crushing. He needed a way out and what he discovered will amaze you.His breakthrough came practically by accident. One of his creditors made a sloppy legal mistake, and he battled the creditor all the way to the Missouri Court of Appeals. The court ruled that the entire debt nearly $6 million was inadvertently extinguished.' It didnt have to be paid. It was completely eliminated.Newbery applied the powerful techniques he had learned to all his other debts. The results were astonishing. One after another, his debts were either settled or gone forever.Now, Newbery reveals his proven debt-cleansing methods. In simple, step-by-step instructions, you'll learn how to Assert your rights and defend yourself against creditors. Stop making payments and turn that to your advantage. End harassing collection calls. Dispute your debts to stack the odds in your favor. Uncover deficiencies that can put money in your pocket. Protect your assets from creditors (100% legally). Negotiate the best possible settlements. Be debt-free for life.Debt Cleanse shows you how to gain leverage over your creditors. You can settle your unaffordable debts for pennies on the dollar and not pay some at all. Dont let your debt burden you one more day.This book will set you free.

 • af Stefan Aarnio
  162,95 kr.

 • af David McClements
  238,95 kr.

 • af Konstantin Wink
  164,95 kr.

  Seminar paper from the year 2018 in the subject Business economics - Miscellaneous, grade: 1,0, Copenhagen Business School, language: English, abstract: This paper aims to examine the setting for cross-cultural renegotiations between Dell and the RS State Government and to propose how Dell should prepare for and move forward with the new counterpart to improve the bargaining power while facing fundamental changes in the political and ideological negotiation environment.

 • af Julie Battilana & Tiziana Casciaro
  193,95 kr.

 • af Jessica Katz Jameson & Missy F. Hannah
  844,95 kr.

 • af Subhash Durlabhji & Norton E Marks
  456,95 kr.

 • af Stanley a Deetz
  448,95 kr.

  According to Deetz, our obsolete understanding of communication processes and power relations prevents us from seeing the corporate domination of public decision making. For most people issues of democracy, representation, freedom of speech, and censorship pertain to the State and its relationship to individuals and groups, and are linked to occasional political processes rather than everyday life decisions. This work reclaims the politics of personal identity and experience within the work environment as a first step to a democratic form of public decision-making appropriate to the modern context.

 • af Laura Osborne, Alison Goldsworthy & Alexandra Chesterfield
  110,95 kr.

 • af Marion Knaths
  133,95 kr.

  The organizational structures prevailing in companies are still strongly influenced by men. How to behave successfully as a woman in this environment without having to bend over backwards is described by renowned leadership trainer Marion Knaths. Having been a senior executive in a corporate group herself, she passes on her many years of experience with esprit and verve, using many examples from everyday working life. Always with a sense of humor and always with the aim of increasing women's influence on the rules of the game.

 • af Igor Ryzov
  161,95 kr.

  Hart, aber erfolgreich - die russische VerhandlungsmethodeDie Verhandlungstaktiken und Schulungsmethode des Kremls sind seit Jahrzehnten wegen ihrer psychologischen Tricks gefürchtet und dabei aber auch trotz - oder gerade wegen - ihrer Härte immer erstaunlich erfolgreich. Damit Verhandlungen jedoch nicht an Kompromisslosigkeit, persönlichem Ehrgeiz, purer Unnachgiebigkeit und damit an unproduktiver Härte scheitern, folgt die russische Schule einem sehreinfachen Gesetz: Verhandlungen sind dann erfolgreich, wenn beide Seiten gewinnen.Business-Coach Igor Ryzov kennt das russische Verhandlungsgeschick und die effektivsten Techniken und zeigt, was zu tun ist, wenn jemand einfach nicht nachgibt, wie man sich gegen Manipulationen verteidigt und wie man höflich und bestimmt Nein sagt, ohne den Deal platzen zu lassen. Sein Buch stellt diese bewährte und überraschend moderne Methode samt Werkzeugen vor, damit man jede Verhandlung geschickt meistert und für beide Seiten erfolgreich abschließt.

 • af William Ury, Roger Fisher & Bruce Patton
  235,95 kr.

  Erweitert und neu übersetzt: mit aktuellen Verhandlungsbeispielen aus dem deutschsprachigen RaumSeit 35 Jahren ist »Das Harvard-Konzept« weltweit das Standardwerk zum Thema Verhandeln. Es hat uns gelehrt, nicht um Positionen zu feilschen, sondern sich auf Interessen zu konzentrieren und zwischen Menschen und Problemen stets zu trennen. So wird es möglich, dass Parteien zum beiderseitigen Vorteil verhandeln und Win-win-Situationen schaffen. Egal ob politische Konflikte, Vertrags- und Gehaltsverhandlungen oder Tarifgespräche - für alle Berufsgruppen hat das Harvard-Konzept die Art und Weise, wie wir verhandeln, Differenzen beilegen und Lösungen finden, für immer verändert.Der Klassiker ist um neue Fallstudien aus dem deutschsprachigen Raum erweitert und liegt jetzt erstmals gänzlich überarbeitet und in einer vollkommen neuen Übersetzung vor.

 • af Jörg Veit & Petra Bodenstein
  159,95 kr.

  In Zeiten der Globalisierung benötigt der Elektrotechniker oder Elektroingenieur mehr als jemals zuvor fachspezifisches, technisches Englisch - sei es im persönlichen Kontakt, beim Lesen von Fachliteratur oder am Telefon. Mit diesem WissensFächer erhält der Elektrotechniker das notwendige Know-how, um Vorgänge auf Englisch beschreiben und elektrotechnische Probleme und ihre Ursachen erklären zu können. Das sind die Themen:- technische Grundlagen allgemein --> Formeln, Zahlen, mathematische Symbole, Maße- Grundlagen der Elektrotechnik --> Gefahrenzeichen, Bauelemente, Werkzeuge, Schutzarten- Fehler, Störungen, Probleme- hilfreiche Begriffe und Wendungen- relevante grammatikalische Strukturen (aktiv/passiv, Anweisungen, Zeiten, Stolperfallen ...)- Vokabular Deutsch - Englisch, Englisch - DeutschDurch sein kleines Format eignet sich der Fächer auch hervorragend, um unterwegs einen elektrotechnischen Begriff oder eine bestimmte Wendung nachzuschlagen, die im Kopf gerade nicht griffbereit ist.

 • af Noah J. Goldstein, Robert B. Cialdini & Steve J. Martin
  220,95 kr.

  Wünschen auch Sie sich, dass Ihre Kinder ihre Hausaufgaben machen, dass Ihre Kollegen häufiger Ihrer Meinung sind oder dass Ihre Nachbarn keinen Müll mehr auf Ihr Grundstück werfen? Oder möchten Sie, dass Ihr Chef Sie befördert, Ihr Kunde mehr kauft oder brauchen eine gute Werbestrategie, um mehr Wählerstimmen zu bekommen? Tag für Tag stehen wir vor der Herausforderung, andere zu überzeugen, damit sie das tun, was wir von ihnen wollen. Doch was lässt Menschen auf unsere Bitten mit «Ja» antworten? Gemeinsam mit den weltweit meistzitierten Experten auf dem Gebiet der Psychologie des Überzeugens gibt Professor Robert B. Cialdini in 60 spannenden Kapiteln Tipps, die Sie sich auf keinen Fall entgehen lassen sollten, denn sie alle sind wissenschaftlich untermauert und nachweislich dazu geeignet, Ihre Überzeugungskraft enorm zu erhöhen. 60 kurze, leicht verständliche und ganz und gar praxisorientierte Kapitel zeigen, wie sich die Ergebnisse der psychologischen Forschung ohne große Kosten gewinnbringend im Wirtschaftsleben umsetzen lassen, vor allem in den Bereichen Mitarbeiterführung, Werbung, Verhandlungsführung und Verkauf. Aber auch im Familienleben und im gesellschaftlichen Miteinander haben sich die beschriebenen Strategien vielfach bestens bewährt. Die zweite, überarbeitete und erweiterte Auflage bietet 10 neue Geheimrezepte, die Sie sich nicht entgehen lassen sollten!

 • af William Ury
  165,95 kr.

  Die Fortsetzung des VerhandlungsklassikersDer weltweit anerkannte Verhandlungsexperte William Ury hat das Harvard Negotiation Project mitbegründet und seither Zehntausenden von Managern, Anwälten, Lehrern, Diplomaten und Regierungsmitgliedern das Verhandeln beigebracht. Zusammen mit Roger Fisher ist er Autor des Weltbestsellers Das Harvard-Konzept.In seinem neuen Buch zeigt Ury, dass das größte Hindernis einer erfolgreichen Verhandlung oft nicht die Gegenseite ist, sondern ich selbst es bin. Sehr oft handle ich nämlich gegen meine eigenen Interessen.Konsequent stellt der Autor einen Weg vor, wie ich mir zunächst einmal darüber klar werden muss, was ich selbst in einer Verhandlung eigentlich will. Klingt banal, ist es aber nicht, ebenso wenig wie die weiteren Schritte: Wie schaffe ich es, mir in einer Verhandlung nicht selbst im Weg zu stehen? Habe ich überlegt, was die beste Alternative wäre, falls ich nicht erreiche, was ich will? Zu guter Letzt besteht das Ziel jeder erfolgreich geführten Verhandlung darin, anstelle eines Szenarios mit Gewinnern und Verlierern eine Situation zu schaffen, in der niemand übervorteilt oder vor den Kopf gestoßen wird, nämlich eine Win-win-Situation.

 • - En iværksætters historie
  af Sophie Trelles-Tvede
  142,95 - 186,95 kr.

  Inspiration til iværksætteren.Da Sophie Trelles-Tvede var atten og studerende, opfandt hun verdens første spiralformede hårelastik, den berømteinvisibobble. Prisen var Sofies opsparing og en masse for-ever-lost-vodka-tonics. I dag er Sofie 28, hun har solgt mere end 100 millioner hårelastikker på verdensplan fordeltpå 85.000 butikker i mere end 70 lande.100 Millioner hårelastikker og en vodka tonic er et humoristisk og inspirerende behind-the-scenes smugkig ind i Sophies vilde iværksætterkontor: hvad gjorde hun, da hendes produkt blev piratkopieret; da et skib med10.000 hårelastikker brændte, da Amazon fjernede hendes produkt lige før jul, eller da en tyfon ødelagde hendes fabrik i Kina, uden at hun fik noget at vide – i flere uger. Hemmeligheden bag invisibobbles-succesen er alle historierne om, hvordan man agerer hurtigt – fortalt med humor og til inspiration for alle håbefulde iværksættere derude.

 • af Palle Høy Jakobsen
  325,95 kr.

  The negotiation discipline is described including the history of negotiations, negotiation strategies, concepts such ZOPA, BATNA, anchoring and negotiation tricks. The importance of culture, emotions and negotiator profiles for negotiations are also outlined.Special descriptions of our decision making processes and influencing factors are included as well as a number of negotiation tools are outlined in the book.?Finally the Negotiations and Decision Making includes two historical case stories with analytical tools included as well as small fictional stories providing examples of negotiation paradoxes.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.