Udvidet returret til d. 31. januar 2022

Detailhandel og grossistvirksomhed

Her finder du spændende bøger om Detailhandel og grossistvirksomhed. Nedenfor er et flot udvalg af over 4 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Distribution, varehuse. Bøger, som handler om brancherne set fra et industri-/brancheperspektiv.

Show more
Filter
Filter
Bogtype
 • (4)
Format
 • (2)
 • (1)
 • (1)
Sprog
 • (4)
Pris
DKK
Tag
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • af Kristoffer Jensen
  268,95 kr.

  Brugsen - en anderledes forretning? fortæller historien om en 150-årig virksomhed, der har forsøgt at holde balancen mellem at være en forretning, der skal løbe rundt, og en bevægelse bygget på solidaritet. Med udgangspunkt i andelstanken etablerede Pastor Sonne i 1866 Thisted Kjøbstads Arbeiderforening: Forretningen skulle give en tilstrækkelig indtjening til at sikre de 200 medlemmer af foreningen gode og billige varer – og del i dividenden. Snart åbnede brugsforeninger over hele landet, medlemstallet steg, og efter 2. Verdenskrig gik Brugsen med inspiration fra USA forrest i udviklingen fra diskbetjent købmandsbutik med begrænset vareudvalg til et moderne selvbetjeningssupermarked, med mange flere varer. Via medlemsbladet Samvirke og ved at lancere FDB Møbler, Madpyramiden og senest Madmanifestet har Coop samtidig søgt at sikre medlemmerne en andel i det gode, sunde liv. Ved 150-årsjubilæet i 2016 har Coop 1,6 mio. medlemmer og er Danmarks største leverandør af dagligvarer, men er Coop fortsat en anderledes forretning? Brugsen - en anderledes forretning? er skrevet og redigeret af Kristoffer Jensen, ph.d. og museumsinspektør ved Danmarks Industrimuseum. Bogen er resultat af et uafhængigt forskningsprojekt, baseret på brugsbevægelsens arkiver, interviews og tidligere udgivelser om Brugsen, og hovedvægten ligger på perioden fra 2. Verdenskrig til opløsningen af Coop Norden i 2007. Post.doc Ellen Mølgaard Korsager, professor Per H. Hansen, CBS, lektor og centerleder Mads Mordhorst, CBS, og cand.pæd. og billedredaktør Birgit Lyngbye Pedersen har bidraget med temakapitler.

 • af Louise Byg Kongsholm & Martin Michael Frederiksen
  374,95 kr.

  Bestsellerbogen Total Ret@il har modtaget 5 stjerner i Jyllandsposten og er kåret som en af de 10 bedste erhvervsbøger af JP!Detailhandelslandskabet har ændret sig betydeligt i løbet af de seneste 10 år. Den teknologiske udvikling har ført til signifikante ændringer i forbrugernes adfærd og den måde, hvorpå research og shopping finder sted har forandret sig for altid. Dette forandringstempo vil fortsætte og sandsynligvis accelerere i de kommende år når de store generationer af forbundne og digitalt indfødte bliver forbrugere. De interagerer, engagerer og handler anderledes end nogen anden generation før dem. Det er på tide at blive klædt på til fremtiden og forstå deres ønsker og behov samt hvilke konsekvenser dette har for forretningsmodel, salgskanaler og kommunikation. Forfatterne er Louise Byg Kongsholm, som er trendforsker og forbruger- og retailekspert, og Martin Michael Frederiksen, der er iværksætter, forfatter og digital ekspert.Total Ret@il indeholder en række cases, erfaringer, analyser og tal samt Q&A med over 25 profiler inden for forskellige brancher. Bogen tilbyder et 360 graders perspektiv på forbrugeradfærd, detailhandel, nethandel samt hele krydsfeltet mellem fysisk og online handel.Bogen Total retail giver dig den nødvendige indsigt i det nye detailhandelslandskab, den forandrede forbrugeradfærd, konsekvenserne for de forskellige salgskanaler og den svære integration af offline og online samt en række lærerige cases suppleret med udtalelser og erfaringer fra eksperter og fagfolk.I bogen får du forfatternes bud på, hvorfor begrebet ’Total Ret@il’ er vejen frem!

 • af Bruno Christensen
  300,95 kr.

  For første gang nogensinde er der foretaget en kortlægning af de "hemmeligheder", der har skabt detailhandelens vindere anno 2009. "Hemmelighederne", der afsløres i denne bog, er sig selv et idekatalog, som alle detaillister med fordel kan gøre brug af. Med henblik på at udvikle morgendagens vindere indenfor detailhandel sætter bogen fokus på de fire mest betydende udfordringer. Troværdighed der er på vej til at blive en af morgendagens vigtigste konkurrenceparametre. Vækst vil i større grad end tidligere være forudsætning for overlevelse. Konkurrencestyrkens forbedringer skal være en del af den daglige arbejdsindsats. De rigtige medarbejdere skal ikke nødvendigvis være de, der har de bedste faglige kvalifikationer, men derimod de, der yder den bedste indsats for virksomheden Verdens bedste detaillister drømmer mere, tror på deres drømme og har modet til at føre deres drømme ud i livet. Detailhandelens vindere vinder fordi de har besluttet sig for at ville vinde.

 • af Ruth Nielsen & Søren Sandfeld Jakobsen
  576,95 kr.

  E-handelsret, der hermed foreligger i en revideret 3. udgave giver en opdateret fremstilling af e-handelsretten. I forhold til tidligere udgaver af bogen, der særligt fokuserede på e-handelsdirektivet og e-handelsloven, er fokus i denne udgave bredere i lyset af, at udviklingen har vist, at andre retskilder spiller en mindst lige så stor rolle i forbindelse med e-handel. Et eksempel herpå er de immaterialretlige regler, navnlig ophavsretten, og et særskilt kapitel herom er nu indarbejdet i bogen. Bortset herfra er strukturen fra de tidligere udgaver fastholdt, således at bogen omhandler e-handelsrettens kilder, fri bevægelighed for e-handel i det indre marked, online markedsføring, elektroniske kontrakter, formidleransvar, persondatabeskyttelse og håndhævelse. Der er fortsat særligt fokus på de EU-retlige regler på området og samspillet mellem disse og dansk ret.Der er ikke taget hensyn til materiale fremkommet efter d. 1. august 2011.IndholdsoversigtForordKapitel I. Emne og problemstillingKapitel II. RetskilderKapitel III. EU s indre marked for e-handelKapitel IV. Online-markedsføringKapitel V. Elektroniske kontrakterKapitel VI. FormidleransvarKapital VII. DatabeskyttelseKapitel VIII. HåndhævelseKapitel IX. Immaterialret og e-handelLitteratur DomsregisterStikordsregister

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.