Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Forlagsbranche og journalistik

Her finder du spændende bøger om Forlagsbranche og journalistik. Nedenfor er et flot udvalg af over 434 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Om ytringsfrihedens og satirens grænser
  af Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm
  58,95 - 127,95 kr.

  Satiren er et spejl for samfundet, satiren er demokratiets salt og hofnarren, der giver et rids i magthavernes maske. Satiren er den lille dreng, der peger på kejseren og siger ”hov, han har jo slet ikke noget tøj på!” Men hvor går grænsen for satire? Det er et vanvittigt interessant spørgsmål, som slet ikke bliver diskuteret nok i dagens Danmark, et spørgsmål der ubesvaret efterlader folk i en grænseløs og urolig tilstand. Det vil din veninde, grevinde, gudinde og heltinde, seniorkorrespondent på Den Korte Radioavis på Radio24syv og prisvindende satiriker, Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, ikke ha’! På en rejse gennem satirens mystiske og farefulde landskab leder hun efter svaret, så du aldrig mere skal være i tvivl om hvornår satiregrænsekontrollen går hertil – og ikke længere!

 • - Interviews, dilemmaer og citater fra Mads & Monopolet
  af Mads Steffensen
  90,95 - 153,95 kr.

  Ikke et ord om Preben – interviews, dilemmaer og citater fra Mads og Monopolet er et sjældent kig ind i studiet hos Danmarks mest populære radioprogram. Seks af de mest rutinerede gæster i Monopolet, heriblandt Hella Joof og Søren Pind, åbner op for personlige overvejelser om at være med i programmet; hvad de stiller op, når de er i tvivl om et dilemma, og hvad de taler om i studiet, når mikrofonerne er slukkede. De fortæller også om forholdet til de andre i Monopolet og meget mere. 10 udvalgte dilemmaer med spørgsmål og bonus-info giver læserne mulighed for selv at diskutere videre derhjemme, til festen eller på arbejdet. Bogen har fotos fra studiet, fra Mads & Monopoletshows rundt om i landet og selvfølgelig en masse morsomme og skæve citater. Bogen er illustreret med finurlige og originale tegninger af Anders Morgenthaler, som er tegnet live i studiet under optagelserne.

 • - Vi kan sove i flyvemaskinen
  af Andreas Fugl Thøgersen & Ulla Terkelsen
  73,95 - 107,95 kr.

  Siden 1960'erne har den 67-årige udenrigskorrespondent rejst det meste af verden rundt og dækket alt fra krige til royale bryllupper. Hun har en forbløffende evne til at være, hvor det sker, og til at se det originale og vedkommende i de mennesker, hun møder. Hun mestrer det elegante og åndfulde, det indsigtsfulde og reflekterende. Ikke mere, intet mindre. Som en irsk veninde engang har introduceret hende: "Det her er Ulla. Hun fortæller gode historier."I denne personlige bog fortæller Ulla Terkelsen, i samarbejde med journalist og forfatter Andreas Fugl Thøgersen, de allerbedste historier fra sit liv og årene som omrejsende reporter med hele kloden som arbejdsplads. Hun beretter blandt andet om ungdomsårenes skelsættende møde med kommunismen i Polen og om det løsslupne liv i Swinging London. Om længsler og leg i barndommens aarhusianske baggårde og om slagmarkernes rædsler i Kabul, Belfast, Kairo og omegn. Og om, hvordan man altid tager fejl, hvis man tror, man kan regne ud, hvordan det ender.

 • - Ti år på tv, to blodpropper og et nyt liv
  af Anders Langballe i samarbejde med Martin Flink
  252,95 kr.

  En begivenhedsrig fortælling om Anders Langballes travle liv.Lange kontortider, stress og tidsbegrænset familietid. Er det noget vi alle oplever i det tunge erhvervsliv, eller er det valg vi tager? Den usunde arbejdskultur er mere relevant end nogensinde, og det slider på mange mennesker. En bog om Anders, der endte med, at ofre alt. Han vågnede op på et hospital, uden evnen til at tale, og trodsede alle odds for at vende tilbage. Han havde fået sin anden blodprop, og det var prikken over i’et. Fortællingen om den usunde arbejdskultur, vil tage dig gennem et dybere kig i konkurrencen blandt arbejdskulturen, de lange dage og stress. Et andet vigtigt emne vi får taget op, er den belønning, som der gives ud til folk der slider dem selv ihjel. At blive afhængig af sit eget fag, er absolut ikke en ulempe, men alt med måde. Det kræver balance i livet, både i arbejde og privatliv. Vi mennesker kan håndtere meget, men uden pleje, går det ingen vej. En dramatisk historie, der giver os indblik i det travle menneske, hvor højt det kan flyve og hvor dybt det falder. Dog handler det ikke om hvor langt ned du kan falde, men hvordan du står op igen. Balancen mellem arbejde og familie, er ikke nemt og kræver disciplin samt en koordinering af tid. Forfra snakker om ideen bag det vigtige i livet for dig. Hvis du finder dig selv i, at være for længe på kontoret, kunne dette være en kanon bog at læse. Den tager emner op, som giver dig meget stof til eftertanke. To blodpropper og et kollaps af fundamentet i arbejdslivet og privatlivet.

 • af Dorte Palle & Tor Arnbjørn
  220,95 kr.

  Hvad skal der til for at lave en god podcast? Sludrende snakke, bestialske mord eller daglige nyheder? Podcasts er fordybelse, oplysning og underholdning. Korte og lange, enkeltstående og serielle. Mulighederne er nærmest uendelige. I Podcastbogen viser Dorte Palle og Tor Arnbjørn, hvordan man forvandler en løs idé til en fær­digproduceret podcast. De kommer dermed omkring alle facetter af arbejdet med lyd: program­typerne, den gode vært, sproget og speaken, interviewet, fortællingen, idéudviklingen og kon­ceptet samt finansieringen. Dorte Palle og Tor Arnbjørn har selv arbejdet professionelt med lyd gennem mere end tyve år, ligesom de har lyttet til hundredvis af podcasts fra udlandet, DR og Radio24syv og fra både kommercielle og uafhængige producenter. Desuden har de interviewet en lang række radiovær­ter, podcastere, tilrettelæggere og redaktører om deres arbejdsmetoder. Alle disse oplevelser, erfaringer og gode råd er nu samlet i en grundbog.

 • af Ole Munk
  387,95 kr.

  Nyhedsmedier verden over arbejder på at blive bedre til at fortælle med billeder. Fotos, illustrationer, infografik, video, farver, symboler og tegn. Alt sammen for at gøre en journalistisk historie mere interessant – og nemmere at forstå. Mere liv, mere oplevelse, bedre oplysning.Kombinationen af ord og billeder er et kompliceret samspil, som Ole Munk har over 40 års erfaring med. I praksis og med en solid teoretisk ballast. Som designer, visualizer, underviser og konsulent, der har været med til at designe og udvikle mere end 100 magasiner, aviser og websites. Præmieret i danske og internationale konkurrencer gennem årene. I dag er han designchef på Kristeligt Dagblad.Bogen er rigt illustreret med eksempler fra Danmark, Skandinavien, Europa, USA og resten af verden.

 • - En introduktion til politisk framing
  af Jens Jonatan Steen & Gry Inger Reiter
  217,95 - 227,95 kr.

  Fattigdomsydelser eller lønforhøjelse til flygtninge - så forskellige udsagn støder man på, når politikere debatterer, hvilken ydelse staten skal yde til flygtninge fra verdens brændpunkter. Selvom de to udsagn beskriver samme fænomen, så er de milevidt fra hinanden; de fremkalder dybt forskellige billeder, og de tager afsæt i to væsensforskellige ideologier og værdisæt. Men fælles for de to udsagn er, at de repræsenterer stærk, værdibaseret framing. Tag bladet fra munden er en introduktion til politisk framing. Bogen giver et indblik i den toneangivende framingforskning og i sammenhængen mellem sprog, hjerne og politik. Samtidig får læseren indblik i, hvordan framing er en genvej til politiske grundværdier og succes i moderne politik, og at politiske aktører, der gerne vil skabe forandring, bør mestre evnen til at frame i en verden, hvor man enten kan frame eller blive framet. Tag bladet fra munden henvender sig til universitetsstuderende, der vil anvende framing som analyseredskab, til praktikere, der vil anvende framing som praktisk redskab til at overbevise, og til alle danske borgere, der gerne vil tilføje et nyt aspekt til deres forståelse af politik.

 • - Magt, myter og misinformation
  af Susanne Staun
  43,94 - 198,95 kr.

  Ifølge forfatteren Susanne Staun har medierne – bevidst eller ubevidst – i årevis misinformeret den offentlighed, de er sat i verden for at informere – fordi de kan, fordi de ikke kan lade være. De elsker en god historie, hellere god end sand. I Mediernes møgkællinger viser Susanne Staun, hvordan medievirkeligheden skabes med alle propagandaens virkemidler, så det ligner et karaktermord på et helt køn, eftersom medierne efterviseligt har haft held til at forme den offentlige bevidsthed ved konsekvent misinformation i tæt samarbejde med interesseorganisationer: Mødre er onde kvinder, der fremsætter falske anklager og bruger alle de væmmelige tricks med det formål at monopolisere deres børn og efterlade en hale af grædende fædre i deres kølvand. Men hverken statistikker eller den aktuelt bedste viden fra nationale og internationale forskere kan levere dokumentation for den virkelighed, medierne præsenterer.

 • - Mads & monopolet
  af Mads Steffensen
  123,95 kr.

  Nogle gange skal man ødelægge den gode stemning. Og det gør Monopolet i denne tredje bog i serien, hvor de tager bladet fra munden og indvier os alle sammen i sandheden om kvinder, mænd, børn, familie, sex, utroskab, liv, død og meget, meget mere. Det er hylende morsomt, meget politiske ukorrekt og absolut ikke for sarte sjæle. Så er det sagt.Mads Steffensen har igen udvalgt de bedste, sjoveste og vildeste citater fra det folkekære radioprogram Mads & monopolet. En tur ned af memory lane med masser af stof til eftertanke. Med bidrag af blandt andre Hella Joof, Asger Aamund, Stéfanie Surrugue, Morten Albæk, Sofie Linde, Sara Blædel og mange, mange flere.Forord af Mads Steffensen. "En af mine kæpheste er, at man skal tale med ældre mennesker. Vi har så mange vidensbanker, som vi slet ikke bruger." – Søren Pind. 27. januar 2018."Man kan godt komme til at være dum, men man må ikke være dum med vilje." – Simon Jul. 9. juni 2018. "Jeg synes godt mænd må sige til deres koner, at de ikke skal putte botox i overlæben, for så ligner de én, der har fået én på kajen." – Ida Auken. 14. april 2019.

 • af Børneavisen
  147,95 - 157,95 kr.

  Dyk ned i en fascinerende verden af viden leveret af Børneavisens eksperterHvorfor drømmer man? Hvad er lyn lavet af? Hvorfor kommer der mug på gammel mad? Hvordan blev dinosaurerne udryddet? Og hvorfor er man egentlig kilden?Verden består af uendeligt mange sjove spørgsmål og mindst lige så mange overraskende svar. Børneavisens Spørg nørderne er spækket med inspirerende viden for nørder i alle aldre. Emnerne spænder fra gåsehud og sæbebobler til flyvende biler og universets opståen. For første gang nogensinde har vi samlet den imponerende mængde fakta, som Børneavisens eksperter har disket op med gennem årene i brevkassen Nørdehjørnet.Humoristiske, underfundige og oplysende forklaringer gør dig klogere på livets små og store mysterier. Bogen er skabt til nysgerrige børn og deres forældre. Den sætter skub i tankerne og inspirerer til spændende samtaler over aftensmaden eller sjove spørgsmål i skolen.Børneavisens Spørg nørderne er bygget op omkring børnenes egne spørgsmål, eksperternes letforståelige forklaringer, faktabokse og en masse flotte billeder. Og den får helt sikkert spørgelysten til at vokse undervejs.

 • - How to save the media and democracy with journalism of tomorrow
  af Ulrik Haagerup
  70,95 - 147,95 kr.

  Negative stories make the news. Drama and conflicts, victims and villains are our modern world. Or are they?This revised second edtion on constructive news challenges the traditional concepts and thinking of the news media. It shows the consequences media negativity has on the audience, public discourse, the press and democracy as a whole.The book also explores ways to change old news habits and provides hands-on guidelines on how to do so. Moreover, the book presents numerous examples from the author's ten-year tenure as executive director of news at the Danish Broadcasting Corporation where he led a successful paradigm shift in news production."Constructive News" is a wake-up call for a media world that struggles for a future, as well as an inspirational handbook on the next megatrend in journalism.

 • af Jessica Brody
  135,95 kr.

  An indispensable guide in the bestselling Save the Cat! story structure series that reveals the 15 essential plot points needed to make any young adult novel a success, from an accomplished novelist and the author of Save the Cat! Writes a Novel.In Save the Cat! Writes a Young Adult Novel, prolific author and story coach Jessica Brody presents a comprehensive story structure guide for anyone who wants to write a young adult novel by applying the famed Save the Cat! screenwriting methodology to the world of YA fiction. In this book, you will learn: • The fifteen “beats” (or plot points) that are necessary for crafting a successful story with a compelling character arc—including the Opening Image, Catalyst, Fun and Games, Bad Guys Close In, Dark Night of the Soul, and Finale• The ten universal story genres that will help you drill into what makes your type of story work, including those most commonly found in young adult novels like Rites of Passage, Superhero, Buddy Love, Institutionalized, and Golden Fleece• Quirky, original insights and writing tips like “Save the Cat,” the “Shard of Glass,” and the “Dark Night Epiphany,” that help you craft a story that will thrill and captivate teen readersFilled with practical advice, easy-to-follow templates, and “beat sheets” analyzing the structure of popular young adult novels such as Leigh Bardugo’s Six of Crows, John Green’s The Fault in Our Stars, and Lois Lowry’s The Giver, this book is the ultimate reference for anyone who’s ever dreamed of writing their own young adult bestseller.

 • af Michael Wolff
  280,95 kr.

  "All happy families are alike; each unhappy family is unhappy in its own way."-Leo Tolstoy, Anna Karenina"Michael Wolff's books were my foundation and port of entry for working on Succession." -Jeremy Strong ("Kendall Roy")Meet the Murdochs and the disastrously dysfunctional family of Fox News. Until recently, they formed the most powerful media and political force in the land, for better or worse. Now their empire is cracking up and crashing down.For almost three decades, Fox News has not only made political careers (see: President Donald J. Trump) but also fundamentally altered the political landscape of the United States. It is a truism: as Fox goes, so goes the nation-into further divisiveness and awash in fake news, a gleefully polarizing company. But just as Fox has pushed America apart, now it too is coming apart. As is the family dynasty behind it.In his irresistible trilogy on the chaotic presidency of Donald Trump-Fire and Fury, Siege, and Landslide-the gadfly journalist Michael Wolff led readers deep into the twisted corridors of the White House. Now, drawing on years of unprecedented access to the Murdoch family and key players in the world of Fox, he plunges us behind the scenes of another empire of influence, and the result is astonishing and unforgettable.Here is Rupert Murdoch, the ninety-two-year-old Australian billionaire-a fading titan, concerned about his legacy but more concerned about profits. Here are his contentious progeny, jockeying to take over when the old man is gone. Here is star anchor Tucker Carlson, hiding out in his island homes, considering a run for the presidency while his bosses have other plans for him. Sean Hannity, the richest man in television, has his own plans: to put the former POTUS back in office, against the bosses' wishes. Meanwhile, Laura Ingraham is just trying to survive in the last man's man's world.Empires fall. Kingdoms come to an end. As lawsuits pummel the financial bedrock and reputation of the network, anchors scramble, and the battling Murdoch heirs make the Roys of TV's Succession seem downright Brady Bunch, Michael Wolff documents, in riveting and revelatory real time, the final days of Fox News.

 • - Medier, magt & Messershit
  af Poul Madsen
  180,95 - 207,95 kr.

  Poul Madsen stod i 14 år i spidsen for Ekstra Bladet. I Bag forsiden – som han selv har indlæst som lydbog – fortæller han insiderhistorien om de afsløringer og shitstorme, som avisen var igennem i hans tid som chef, og krydrer det med underholdende anekdoter, skarpe hug til magteliten – og et kritisk blik på sig selv.Bag forsiden er Poul Madsens personlige fortælling om sine vanvittige år som øverste chef for det stormomsuste Ekstra Bladet. Han tager læseren med ind bag facaden på de opsigtsvækkende afsløringer og shitstorme, som avisen var igennem.Han giver også eksempler på de kontroversielle midler, han tog i brug for at hvirvle en debat op eller tiltrække læsere, og i de fejl, han begik undervejs.Poul Madsen er kendt som ’en no bullshit type’, der siger tingene ligeud, som han ser dem. Derfor er der også krasse ord til magtfuldkomne politikere og sløve medier i Bag forsiden. Det politiske spinvælde er ved at dræbe medierne, og offentlighedens mulighed for at kontrollere, hvordan magten udøves, lader sig villigt manipulere.Bogen er dog også en hyldest til den undersøgende, magtkritiske journalistik og udspiller sig i en af de mest dramatiske perioder i danske mediers historier, hvor de traditionelle papiraviser skulle transformeres til digitale medier.Det er både underholdende og skræmmende lytning.

 • - De Små Grå
  af Anders Krogh Møller
  92,95 kr.

  Hvilken rolle spiller tekst på nettet? Det adskiller sig nemlig fra andre medier. Med enkle guidelines kan bogen som sine søskende i serien fungere som overskueligt opslagsværk og tjekliste for alle, der kommunikerer i den digitale verden. Bogen er skrevet af Anders Krogh Møller Serien "De små grå"omfatter også "Styr kommaet", "Fjern fejlene!" , "Bliv hørt", "Skriv klart" og "Skriv artikler"

 • - De Små Grå
  af Søren Boy
  100,95 kr.

  Skriv artikler er den nyeste i serien De Små Grå. I 25 korte kapitler kommer Søren Boy Skjold omkring alle de grundlæggende trin i arbejdet med at skrive en artikel. Du får praktiske værktøjer, konkrete råd og enkle opskrifter, og du bliver guidet igennem hele arbejdet fra den første idé til den færdige artikel.I serien De Små Grå findes i forvejen Styr kommaet Fjern fejlene Skriv klart! og Bliv hørt

 • af Patrick Radden Keefe
  105,95 - 153,95 kr.

 • af Laura Cumming
  245,95 kr.

  'One of the most captivating books I have ever read ... A wonderful read (or a great present) for anyone who loves stories and art' Nina Stibbe, author of Love, NinaA beautifully illustrated new memoir of a life in art, a father and daughter, and what a shared love of a painting can come to mean.'We see with everything that we are'On the morning of 12 October 1654, a gunpowder explosion devastated the Dutch city of Delft. The thunderclap was heard over seventy miles away. Among the fatalities was the painter Carel Fabritius, dead at thirty-two, leaving only his haunting masterpiece The Goldfinch and barely a dozen known paintings. The explosion that killed him also buried his reputation, along with answers to the mysteries of his life and career.What happened to Fabritius before and after this disaster is just one of the discoveries in a book that explores the relationship between art and life, interweaving the lives of Laura Cumming, her Scottish painter father, who also died too young, and the great artists of the Dutch Golden Age.This is a book about what a picture may come to mean: how it can enter your life and change your thinking in a thunderclap. Beautifully illustrated in full colour, this is the perfect Christmas gift for art lovers.'A book that often borders on the sublime' Sunday Times'No one writes art like Laura Cumming' Philip Hoare'I will never look at any painting in the same way again' Polly Morland`Superb ... this book taught me to see anew¿ Daily Telegraph'Her pages stay with you long after you finish' Simon Schama'Brilliant ... rush out and buy it' Edmund de Waal, author of The Hare with Amber Eyes

 • af Suleika Dawson
  103,95 - 217,95 kr.

 • af Diana Vreeland
  177,95 kr.

  Brilliant, funny, charming, imperious, Diana Vreeland?the fashion editor of Harper's Bazaar and editor-in-chief of Vogue?was a woman whose passion and genius for style helped define the world of high fashion for fifty years. Among her eclectic circle of friends were some of the most renowned and famous figures of the twentieth century?artists and princes, movie stars and international legends, including Chanel, the Duke and Duchess of Windsor, Isak Dinesen, Clark Gable, and Swifty Lazar.Moving from English palaces to the nightclubs of 1930s Paris, the wilds of Wyoming to the exclusive venues of New York high society, D.V. takes readers into this iconic woman's dazzling life, evoking the luxury and brio of an era that encompassed Josephine Baker, England's Queen Mary, Buffalo Bill, and Diaghilev.Vibrant with the vivid, irresistible voice that elevated every tête-à-tête and dinner party, D.V. brings this renowned and uninhibited raconteur alive, whether recalling herself as a young girl, her search for the perfect red, her piquant observations about her world, or her abhorrence for nostalgia. Like her legacy, Vreeland's story, told in her own words, is a classic to be celebrated by both loyal admirers and a new generation of culture mavens and style savants.

 • af Val McDermid
  182,95 kr.

  1979. Året fik en elendig begyndelse og er kun blevet værre. Snestorm, strejke, strømsvigt og politiske uroligheder er blevet hverdag i Skotland. Men for Allie Burns betyder det, at der er mere at rive i til avisen, hvor nye gode historier hver dag banker på. Allie er en blandt få kvinder i en mandsdomineret branche, og for at slippe væk fra alt det ”husmorstof ” hun bliver prakket på af sin redaktionschef i Glasgow, forsøger hun at gøre sig gode venner med graverjournalisten Danny Sullivan. Arbejdet skaffer Danny og Allie mange fjender på halsen, for afsløringerne af international skatteunddragelse og en planlagt terroraktion mod en skotsk folkeafstemning vækker stærke følelser i lokalsamfundet.1979 er første bog i en planlagt serie på fem bind om Allie Burns. Vi følger hende fra 1979 og frem gennem fem årtier, på rejsen fra ung journalist til garvet ekspert, gennem mordsager og op- og nedture i karrieren, med Storbritanniens historie som medrivende bagtæppe. Allie Burns er baseret på Val McDermids egne erfaringer som ung journalist i halvfjerdsernes Glasgow.

 • af Aske Kammer
  127,95 kr.

  Digital journalistik er et relativt nyt fænomen, der på én gang udfordrer og viderefører journalistikken, som den har set ud gennem det seneste århundrede. For digital journalistik omfatter brugerinddragelse, deadlines hvert 5. minut og mediekonvergens såvel som traditionelle redaktionelle rutiner og klassiske journalistiske værdier.Aske Kammer giver i bogen en kort og letlæst introduktion til den digitale journalistik og dens formater, forandringer og forretningsmodeller. Fokusset er primært på danske forhold, men der inddrages også eksempler fra den internationale medieverden.Bogen er rettet mod medie-, journalistik- og kommunikationsstuderende og mod alle andre, der er interesserede i journalistikken og den udvikling, den gennemgår i den digitale tidsalder.

 • - historien om et dagbladsangreb på demokratiet
  af Ole Hasselbalch
  192,95 kr.

  Politiken-affæren rummer en nådesløs afsløring af de metoder, Politiken benyttede i sin kampagne mod den private forening ´ORG´ i sommeren 2011.Ammunitionen hentede bladet fra det anløbne såkaldte ´research-kollektiv´ Redox, i forhold til hvilket Politiken optrådte som viderebringer af stjålne og manipulerede data.Forfatteren nagler punkt for punkt Politikens tilsidesættelse af kravene til ordentlig og hæderlig journalistik, ligesom han fortæller mere generelt om forholdene på dette blads redaktion.Ikke overraskende kritiserede Pressenævnet Politiken for at tilsidesætte god presseskik – bl.a. i form af manglende kontrol af historien. Og Datatilsynet har lukket den hjemmeside, hvor Redox offentliggjorde en af Politiken meget berømmet ´rapport´ om ORG.En hovedkraft i Redox og stjernekilde i Politiken-kampagnen er endvidere sigtet – bl.a. efter terrorparagraffen, og politiet er i færd med at undersøge, om der også er grundlag for at rejse regulære kriminelle sigtelser mod Politiken.

 • - Tyve år ved en dødsmærket presse. Journalist og redaktør 1945-65
  af Preben Hansen
  127,95 kr.

  Fredag den 6. april 2001 udkom dagbladet Aktuelt for sidste gang, og dermed var det slut med 130 års socialdemokratisk dagspresse i Danmark. Hovedbladet Social-Demokraten, der i 1959 blev omdøbt til Aktuelt, var en overgang Nordens største dagblad, og hele Danmark var i mange år dækket med lokale, socialdemokratiske dagblade. Dansk pressehistorie har stadig en udtømmende beretning om den socialdemokratiske presse til gode, men nu har en af dens aktive medarbejdere ydet sit bidrag til historien ved at fortælle om sine mange år ved pressen. Forfatteren er Preben Hansen, der begyndte som journalistelev ved Helsingør Social-Demokrat i 1945 og sluttede som politisk chefredaktør ved Aktuelt tyve år senere. Han har kaldt sin erindringsbog Farimagsgade, fordi Social-Demokraten/Aktuelt og den socialdemokratiske presses centralledelse i trekvart århundrede havde hjemme i Nørre Farimagsgade 49 i det indre København. Det er en bog om personlige oplevelser af chefer og kolleger, af arbejdsforhold og journalistik, af situationer og begivenheder, men også med afstikkere til den socialdemokratiske presses historie, dens placering i konkurrencen med andre dagblade og dens indre spændinger mellem fagbevægelsen, der dækkede de stadig stigende underskud, og partiet, der fandt sit talerør uvurderligt. Forfatteren var i begyndelsen af 1960’erne redaktør af Fyns Social-Demokrat, som blev omdøbt til Dagbladet Fyn, og forinden havde han gjort nogle afstikkere til Hærens Pressetjeneste og til OEEC i Paris, men i begge tilfælde var hans arbejde som journalist nødvendige forudsætninger. Bogen kan ses som en fortsættelse af erindringsbogen Enghavevej (Gyldendal 2009), der skildrede forfatterens opvækst i et københavnsk arbejdermiljø under krisen i 1930’erne. Det nu foreliggende bind er et personligt vidnesbyrd om en journalistisk løbebane og munder ud i et forsøg på at diagnosticere de sygdomme, der sluttelig gjorde den socialdemokratiske presse til et af de store ofre for bladdøden.

 • af Bolakale Aremu
  277,95 kr.

  ¡Es hora de liberar al autor emprendedor que llevas dentro!¿Eres un creador de palabras en ciernes con una pasión ardiente por contar historias? ¿Sueñas con ver tu nombre en el lomo de un libro, orgullosamente publicado por TÚ?Desbloquea tus sueños de autor¿Estás listo para embarcarte en un viaje extraordinario desde aspirante a escritor hasta autor profesional remunerado? ¡Imagínese tener el poder de compartir sus historias con el mundo, en sus propios términos! Este libro electrónico es su billete de oro para convertirse en el autor emprendedor que siempre ha aspirado a ser.Este libro es diferente: de cero a héroe publicadoDescubra los secretos para transformar su chispa creativa en un libro publicado profesionalmente, desde un cursor parpadeante hasta el formato, el diseño de la portada y todo lo demás.Destreza editorialConozca los entresijos del mundo de la autoedición, incluidos consejos y trucos que los autores experimentados desearían saber cuando empezaron.Monetiza tu obra maestraConvierta su pasión en ganancias mientras explora estrategias efectivas de marketing y promoción para garantizar que su libro llegue a una audiencia global y llene sus bolsillos.Vídeos útiles, guías de promoción y herramientas incluidas: Guía de clasificación de Kindle Cómo titular un libro Plantillas de formato de libros Guía de configuración de la página de autor de Amazon Palabras desencadenantes emocionales para libros Lista de verificación de validación de ideas de libros Estrategia de lanzamiento del libro Fórmulas de descripción de libros de ficción y no ficción Generador de seudónimos KP Las mejores ideas para escribir libros para niños Ingeniería rápida para autoresHoja de ruta hacia el éxitoNavegue por el complejo mundo de la autoedición con nuestra guía paso a paso, haciendo que su camino hacia el éxito sea tan claro como la luz del día.Academia de autores independientesEquípate con el conocimiento que te transformará de principiante a profesional remunerado. Su viaje de autor, simplificado.Este libro encenderá su carrera de autorNo sueñes simplemente con convertirte en autor: ¡hazlo realidad! Ya sea que haya escrito un manuscrito, tenga un libro en su corazón o simplemente sienta curiosidad por el mundo de la autoedición, esta hoja de ruta es su guía hacia el éxito.Únase a la revolución de la autoedición¿Estás listo para tomar el control de tu destino de autor? Tus palabras merecen ser escuchadas. Tus historias merecen ser leídas. Tu talento merece ser celebrado.No escribas sólo un libro, escribe tu legado. Toma tu libro electrónico ahora y emprende tu viaje para convertirte en un autor independiente profesional pago. ¡Tus lectores están esperando y tus sueños están a solo un clic de distancia!¡Ordene este libro ahora mismo y comience su camino hacia el éxito como autor hoy mismo!

 • af Jo Thomas
  277,95 kr.

  Readers who loved the fictional Jo March in Little Women will love this thrilling memoir by New York Times journalist Jo Thomas, a real-life Jo March who refused to give up when men said journalism was not for a woman. Jo was a young housewife when she first went to work for an Ohio newspaper that had not hired a woman in 20 years. The men shunned her, but she discovered people and issues they ignored and wrote about them. Follow her through ruined neighborhoods in Cincinnati, the underworld of Detroit, the office of a scientist who did covert experiments for the CIA, the admiral responsible for finding survivors of America's nuclear tests, the Cuban side of the Mariel boatlift, Northern Ireland during the Troubles, and the white right-wing enclaves in the American heartland after the Oklahoma City bombing. At home, Jo loses and gains a family. At work, she never becomes "One of the boys." Her story speaks to the struggles of women of all ages. Come along for the journey.

 • af Chelle Honiker
  161,95 kr.

  Welcome to a fresh edition of Indie Author Magazine, where each page offers a blend of expertise, inspiration, and invaluable resources tailored for today's indie authors.Don't miss these standout features:¿ Kevin Tumlinson Shares His Path up the Mountain of Success: An intimate exploration of Kevin Tumlinson's journey in the indie world by David Viergutz.¿ Four Major Marketing Avenues for Authors Publishing with Lulu: Discover the secrets of effectively using Lulu.com with Chelle Honiker.¿ How Authors Can Use Ream to Build a Subscription Business: Dive deep into the captivating world of Ream with Jenn Lessmann.Dive further into:Editor's Letter: Sometimes, It's Good to Be Invisible - a heartfelt note from Nicole Schroeder.ALLi Exclusive: The Basics of Book Production.Corner the Market: Ingenious strategies for authors on a tight budget by Steve Higgs.Time for Show and Tell: Challenge fiction's golden rule with Wendy Van Camp.Give Your Brain a Break: Tips to harmonize creativity and well-being by Heather Davis.Dear Indie Annie: A fresh look into the alluring world of serials.Martelle's Motivation: Embrace the unpredictable indie publishing journey with Craig Martelle.Prosperity: Reflect on the concept of inner beauty with Honoree Corder.Ten Tips: Master the art of social threads with Tanya Nellestein.An Inside Look: Navigate the top formatting software options with Paul Austin Ardoin.Dive into this edition to fuel your passion, expand your toolkit, and connect with the vibrant indie author community.

 • af Chloë Bisson
  150,95 kr.

  Do you dream of becoming a published author and positioning yourself as an industry authority? Well the only way to make that dream a reality is to just write the damn book! In this book, Chloë Bisson shares a comprehensive roadmap for entrepreneurs who genuinely want to share their expertise, inspire others and leave a lasting legacy through writing and publishing their own book. If you're reading this to learn how to publish your book fast so that you can get rich, make money while you sleep and get paid with "passive income" then this book isn't for you. If you're looking for a book that will show you how to use the Amazon algorithm and become a "bestselling author" with a garage full of your own books, then this book isn't for you. But if you want a book that will show you the exact steps to write and publish your book so you can inspire others, share your knowledge and be known as the authority in your industry, then this book is for you. Learn How To: Plan Your Secret Sauce: Get clear on the topic of your book, identify exactly what to include and what not to include and discover the key strategies to make your book stand out from the competition. Write With Ease: Explore essential writing techniques with content structure and storytelling so you can write easily in a way that feels and sounds like you. Finish It Fast: Discover how to write your book quickly by leveraging technology, learning productivity hacks and getting out of your own way! Navigate the Publishing Journey: Learn practical aspects of publishing to get your book available for sale and avoid common marketing mistakes to launch your book with success. Imagine the satisfaction of holding your published book in your hands, signing copies for eager readers, and watching your business thrive as new clients recognise you as an expert in your industry. This book will show you how to do exactly that, empowering you to take control of your publishing journey and get your book into the hands of the people that need it. Chloë Bisson is a number 1 bestselling author, international speaker, multi-award winning entrepreneur and publishing expert. Chloë wrote and published her first book "Determined and Dangerous" in 28 days and, after becoming a number one Amazon bestseller in 11 categories, she was inspired to start her own publishing agency. Inspired By Publishing has since helped hundreds of entrepreneurs write and publish their bestselling books.

 • af Lori Culwell
  140,95 kr.

  Finished your book, but don't know where to start with the marketing?The answer is: here. You start with this book.In Funny You Should Ask: How to Market a Book, Amazon bestselling author Lori Culwell provides a start-to-finish blueprint for getting your book out there in a big way.. You'll discover what goes into an ideal author platform, how to optimize your book's metadata to show up in the Amazon algorithm, and all the steps of a perfect book launch.In Funny You Should Ask: How to Market a Book, you'll learn:- How to get your head on straight when it comes to marketing your work.- What to put on your website- What to put on your social media- How to claim your work on book sites- What to look for in a competitive analysis- Why it's so important to be super-specific about your genre/ subgenre- How to research keywords and categories- How to get reviews- How to get people onto your email list (newsletter) and what to say to them once they're on there- What "promo stacks" are, and how to make them work for you- What Amazon's "honeymoon period" is and what it has to do with your bookAnd so much more!

 • af Samuel Cameron
  868,95 - 1.132,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.