Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Nyhedsmedier og journalistik

Her finder du spændende bøger om Nyhedsmedier og journalistik. Nedenfor er et flot udvalg af over 184 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Trykte og digitale nyheder, aviser og magasiner.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Om ytringsfrihedens og satirens grænser
  af Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm
  58,95 - 127,95 kr.

  Satiren er et spejl for samfundet, satiren er demokratiets salt og hofnarren, der giver et rids i magthavernes maske. Satiren er den lille dreng, der peger på kejseren og siger ”hov, han har jo slet ikke noget tøj på!” Men hvor går grænsen for satire? Det er et vanvittigt interessant spørgsmål, som slet ikke bliver diskuteret nok i dagens Danmark, et spørgsmål der ubesvaret efterlader folk i en grænseløs og urolig tilstand. Det vil din veninde, grevinde, gudinde og heltinde, seniorkorrespondent på Den Korte Radioavis på Radio24syv og prisvindende satiriker, Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, ikke ha’! På en rejse gennem satirens mystiske og farefulde landskab leder hun efter svaret, så du aldrig mere skal være i tvivl om hvornår satiregrænsekontrollen går hertil – og ikke længere!

 • - Interviews, dilemmaer og citater fra Mads & Monopolet
  af Mads Steffensen
  90,95 - 153,95 kr.

  Ikke et ord om Preben – interviews, dilemmaer og citater fra Mads og Monopolet er et sjældent kig ind i studiet hos Danmarks mest populære radioprogram. Seks af de mest rutinerede gæster i Monopolet, heriblandt Hella Joof og Søren Pind, åbner op for personlige overvejelser om at være med i programmet; hvad de stiller op, når de er i tvivl om et dilemma, og hvad de taler om i studiet, når mikrofonerne er slukkede. De fortæller også om forholdet til de andre i Monopolet og meget mere. 10 udvalgte dilemmaer med spørgsmål og bonus-info giver læserne mulighed for selv at diskutere videre derhjemme, til festen eller på arbejdet. Bogen har fotos fra studiet, fra Mads & Monopoletshows rundt om i landet og selvfølgelig en masse morsomme og skæve citater. Bogen er illustreret med finurlige og originale tegninger af Anders Morgenthaler, som er tegnet live i studiet under optagelserne.

 • - Ti år på tv, to blodpropper og et nyt liv
  af Anders Langballe i samarbejde med Martin Flink
  252,95 kr.

  En begivenhedsrig fortælling om Anders Langballes travle liv.Lange kontortider, stress og tidsbegrænset familietid. Er det noget vi alle oplever i det tunge erhvervsliv, eller er det valg vi tager? Den usunde arbejdskultur er mere relevant end nogensinde, og det slider på mange mennesker. En bog om Anders, der endte med, at ofre alt. Han vågnede op på et hospital, uden evnen til at tale, og trodsede alle odds for at vende tilbage. Han havde fået sin anden blodprop, og det var prikken over i’et. Fortællingen om den usunde arbejdskultur, vil tage dig gennem et dybere kig i konkurrencen blandt arbejdskulturen, de lange dage og stress. Et andet vigtigt emne vi får taget op, er den belønning, som der gives ud til folk der slider dem selv ihjel. At blive afhængig af sit eget fag, er absolut ikke en ulempe, men alt med måde. Det kræver balance i livet, både i arbejde og privatliv. Vi mennesker kan håndtere meget, men uden pleje, går det ingen vej. En dramatisk historie, der giver os indblik i det travle menneske, hvor højt det kan flyve og hvor dybt det falder. Dog handler det ikke om hvor langt ned du kan falde, men hvordan du står op igen. Balancen mellem arbejde og familie, er ikke nemt og kræver disciplin samt en koordinering af tid. Forfra snakker om ideen bag det vigtige i livet for dig. Hvis du finder dig selv i, at være for længe på kontoret, kunne dette være en kanon bog at læse. Den tager emner op, som giver dig meget stof til eftertanke. To blodpropper og et kollaps af fundamentet i arbejdslivet og privatlivet.

 • af Dorte Palle & Tor Arnbjørn
  220,95 kr.

  Hvad skal der til for at lave en god podcast? Sludrende snakke, bestialske mord eller daglige nyheder? Podcasts er fordybelse, oplysning og underholdning. Korte og lange, enkeltstående og serielle. Mulighederne er nærmest uendelige. I Podcastbogen viser Dorte Palle og Tor Arnbjørn, hvordan man forvandler en løs idé til en fær­digproduceret podcast. De kommer dermed omkring alle facetter af arbejdet med lyd: program­typerne, den gode vært, sproget og speaken, interviewet, fortællingen, idéudviklingen og kon­ceptet samt finansieringen. Dorte Palle og Tor Arnbjørn har selv arbejdet professionelt med lyd gennem mere end tyve år, ligesom de har lyttet til hundredvis af podcasts fra udlandet, DR og Radio24syv og fra både kommercielle og uafhængige producenter. Desuden har de interviewet en lang række radiovær­ter, podcastere, tilrettelæggere og redaktører om deres arbejdsmetoder. Alle disse oplevelser, erfaringer og gode råd er nu samlet i en grundbog.

 • af Ole Munk
  387,95 kr.

  Nyhedsmedier verden over arbejder på at blive bedre til at fortælle med billeder. Fotos, illustrationer, infografik, video, farver, symboler og tegn. Alt sammen for at gøre en journalistisk historie mere interessant – og nemmere at forstå. Mere liv, mere oplevelse, bedre oplysning.Kombinationen af ord og billeder er et kompliceret samspil, som Ole Munk har over 40 års erfaring med. I praksis og med en solid teoretisk ballast. Som designer, visualizer, underviser og konsulent, der har været med til at designe og udvikle mere end 100 magasiner, aviser og websites. Præmieret i danske og internationale konkurrencer gennem årene. I dag er han designchef på Kristeligt Dagblad.Bogen er rigt illustreret med eksempler fra Danmark, Skandinavien, Europa, USA og resten af verden.

 • - En introduktion til politisk framing
  af Jens Jonatan Steen & Gry Inger Reiter
  217,95 - 227,95 kr.

  Fattigdomsydelser eller lønforhøjelse til flygtninge - så forskellige udsagn støder man på, når politikere debatterer, hvilken ydelse staten skal yde til flygtninge fra verdens brændpunkter. Selvom de to udsagn beskriver samme fænomen, så er de milevidt fra hinanden; de fremkalder dybt forskellige billeder, og de tager afsæt i to væsensforskellige ideologier og værdisæt. Men fælles for de to udsagn er, at de repræsenterer stærk, værdibaseret framing. Tag bladet fra munden er en introduktion til politisk framing. Bogen giver et indblik i den toneangivende framingforskning og i sammenhængen mellem sprog, hjerne og politik. Samtidig får læseren indblik i, hvordan framing er en genvej til politiske grundværdier og succes i moderne politik, og at politiske aktører, der gerne vil skabe forandring, bør mestre evnen til at frame i en verden, hvor man enten kan frame eller blive framet. Tag bladet fra munden henvender sig til universitetsstuderende, der vil anvende framing som analyseredskab, til praktikere, der vil anvende framing som praktisk redskab til at overbevise, og til alle danske borgere, der gerne vil tilføje et nyt aspekt til deres forståelse af politik.

 • - Magt, myter og misinformation
  af Susanne Staun
  43,94 - 198,95 kr.

  Ifølge forfatteren Susanne Staun har medierne – bevidst eller ubevidst – i årevis misinformeret den offentlighed, de er sat i verden for at informere – fordi de kan, fordi de ikke kan lade være. De elsker en god historie, hellere god end sand. I Mediernes møgkællinger viser Susanne Staun, hvordan medievirkeligheden skabes med alle propagandaens virkemidler, så det ligner et karaktermord på et helt køn, eftersom medierne efterviseligt har haft held til at forme den offentlige bevidsthed ved konsekvent misinformation i tæt samarbejde med interesseorganisationer: Mødre er onde kvinder, der fremsætter falske anklager og bruger alle de væmmelige tricks med det formål at monopolisere deres børn og efterlade en hale af grædende fædre i deres kølvand. Men hverken statistikker eller den aktuelt bedste viden fra nationale og internationale forskere kan levere dokumentation for den virkelighed, medierne præsenterer.

 • - Mads & monopolet
  af Mads Steffensen
  123,95 kr.

  Nogle gange skal man ødelægge den gode stemning. Og det gør Monopolet i denne tredje bog i serien, hvor de tager bladet fra munden og indvier os alle sammen i sandheden om kvinder, mænd, børn, familie, sex, utroskab, liv, død og meget, meget mere. Det er hylende morsomt, meget politiske ukorrekt og absolut ikke for sarte sjæle. Så er det sagt.Mads Steffensen har igen udvalgt de bedste, sjoveste og vildeste citater fra det folkekære radioprogram Mads & monopolet. En tur ned af memory lane med masser af stof til eftertanke. Med bidrag af blandt andre Hella Joof, Asger Aamund, Stéfanie Surrugue, Morten Albæk, Sofie Linde, Sara Blædel og mange, mange flere.Forord af Mads Steffensen. "En af mine kæpheste er, at man skal tale med ældre mennesker. Vi har så mange vidensbanker, som vi slet ikke bruger." – Søren Pind. 27. januar 2018."Man kan godt komme til at være dum, men man må ikke være dum med vilje." – Simon Jul. 9. juni 2018. "Jeg synes godt mænd må sige til deres koner, at de ikke skal putte botox i overlæben, for så ligner de én, der har fået én på kajen." – Ida Auken. 14. april 2019.

 • - How to save the media and democracy with journalism of tomorrow
  af Ulrik Haagerup
  70,95 - 147,95 kr.

  Negative stories make the news. Drama and conflicts, victims and villains are our modern world. Or are they?This revised second edtion on constructive news challenges the traditional concepts and thinking of the news media. It shows the consequences media negativity has on the audience, public discourse, the press and democracy as a whole.The book also explores ways to change old news habits and provides hands-on guidelines on how to do so. Moreover, the book presents numerous examples from the author's ten-year tenure as executive director of news at the Danish Broadcasting Corporation where he led a successful paradigm shift in news production."Constructive News" is a wake-up call for a media world that struggles for a future, as well as an inspirational handbook on the next megatrend in journalism.

 • af Michael Wolff
  280,95 kr.

  "All happy families are alike; each unhappy family is unhappy in its own way."-Leo Tolstoy, Anna Karenina"Michael Wolff's books were my foundation and port of entry for working on Succession." -Jeremy Strong ("Kendall Roy")Meet the Murdochs and the disastrously dysfunctional family of Fox News. Until recently, they formed the most powerful media and political force in the land, for better or worse. Now their empire is cracking up and crashing down.For almost three decades, Fox News has not only made political careers (see: President Donald J. Trump) but also fundamentally altered the political landscape of the United States. It is a truism: as Fox goes, so goes the nation-into further divisiveness and awash in fake news, a gleefully polarizing company. But just as Fox has pushed America apart, now it too is coming apart. As is the family dynasty behind it.In his irresistible trilogy on the chaotic presidency of Donald Trump-Fire and Fury, Siege, and Landslide-the gadfly journalist Michael Wolff led readers deep into the twisted corridors of the White House. Now, drawing on years of unprecedented access to the Murdoch family and key players in the world of Fox, he plunges us behind the scenes of another empire of influence, and the result is astonishing and unforgettable.Here is Rupert Murdoch, the ninety-two-year-old Australian billionaire-a fading titan, concerned about his legacy but more concerned about profits. Here are his contentious progeny, jockeying to take over when the old man is gone. Here is star anchor Tucker Carlson, hiding out in his island homes, considering a run for the presidency while his bosses have other plans for him. Sean Hannity, the richest man in television, has his own plans: to put the former POTUS back in office, against the bosses' wishes. Meanwhile, Laura Ingraham is just trying to survive in the last man's man's world.Empires fall. Kingdoms come to an end. As lawsuits pummel the financial bedrock and reputation of the network, anchors scramble, and the battling Murdoch heirs make the Roys of TV's Succession seem downright Brady Bunch, Michael Wolff documents, in riveting and revelatory real time, the final days of Fox News.

 • - Medier, magt & Messershit
  af Poul Madsen
  180,95 - 207,95 kr.

  Poul Madsen stod i 14 år i spidsen for Ekstra Bladet. I Bag forsiden – som han selv har indlæst som lydbog – fortæller han insiderhistorien om de afsløringer og shitstorme, som avisen var igennem i hans tid som chef, og krydrer det med underholdende anekdoter, skarpe hug til magteliten – og et kritisk blik på sig selv.Bag forsiden er Poul Madsens personlige fortælling om sine vanvittige år som øverste chef for det stormomsuste Ekstra Bladet. Han tager læseren med ind bag facaden på de opsigtsvækkende afsløringer og shitstorme, som avisen var igennem.Han giver også eksempler på de kontroversielle midler, han tog i brug for at hvirvle en debat op eller tiltrække læsere, og i de fejl, han begik undervejs.Poul Madsen er kendt som ’en no bullshit type’, der siger tingene ligeud, som han ser dem. Derfor er der også krasse ord til magtfuldkomne politikere og sløve medier i Bag forsiden. Det politiske spinvælde er ved at dræbe medierne, og offentlighedens mulighed for at kontrollere, hvordan magten udøves, lader sig villigt manipulere.Bogen er dog også en hyldest til den undersøgende, magtkritiske journalistik og udspiller sig i en af de mest dramatiske perioder i danske mediers historier, hvor de traditionelle papiraviser skulle transformeres til digitale medier.Det er både underholdende og skræmmende lytning.

 • - De Små Grå
  af Anders Krogh Møller
  92,95 kr.

  Hvilken rolle spiller tekst på nettet? Det adskiller sig nemlig fra andre medier. Med enkle guidelines kan bogen som sine søskende i serien fungere som overskueligt opslagsværk og tjekliste for alle, der kommunikerer i den digitale verden. Bogen er skrevet af Anders Krogh Møller Serien "De små grå"omfatter også "Styr kommaet", "Fjern fejlene!" , "Bliv hørt", "Skriv klart" og "Skriv artikler"

 • - De Små Grå
  af Søren Boy
  100,95 kr.

  Skriv artikler er den nyeste i serien De Små Grå. I 25 korte kapitler kommer Søren Boy Skjold omkring alle de grundlæggende trin i arbejdet med at skrive en artikel. Du får praktiske værktøjer, konkrete råd og enkle opskrifter, og du bliver guidet igennem hele arbejdet fra den første idé til den færdige artikel.I serien De Små Grå findes i forvejen Styr kommaet Fjern fejlene Skriv klart! og Bliv hørt

 • af Patrick Radden Keefe
  105,95 - 153,95 kr.

 • af Laura Cumming
  245,95 kr.

  'One of the most captivating books I have ever read ... A wonderful read (or a great present) for anyone who loves stories and art' Nina Stibbe, author of Love, NinaA beautifully illustrated new memoir of a life in art, a father and daughter, and what a shared love of a painting can come to mean.'We see with everything that we are'On the morning of 12 October 1654, a gunpowder explosion devastated the Dutch city of Delft. The thunderclap was heard over seventy miles away. Among the fatalities was the painter Carel Fabritius, dead at thirty-two, leaving only his haunting masterpiece The Goldfinch and barely a dozen known paintings. The explosion that killed him also buried his reputation, along with answers to the mysteries of his life and career.What happened to Fabritius before and after this disaster is just one of the discoveries in a book that explores the relationship between art and life, interweaving the lives of Laura Cumming, her Scottish painter father, who also died too young, and the great artists of the Dutch Golden Age.This is a book about what a picture may come to mean: how it can enter your life and change your thinking in a thunderclap. Beautifully illustrated in full colour, this is the perfect Christmas gift for art lovers.'A book that often borders on the sublime' Sunday Times'No one writes art like Laura Cumming' Philip Hoare'I will never look at any painting in the same way again' Polly Morland`Superb ... this book taught me to see anew¿ Daily Telegraph'Her pages stay with you long after you finish' Simon Schama'Brilliant ... rush out and buy it' Edmund de Waal, author of The Hare with Amber Eyes

 • af Val McDermid
  182,95 kr.

  1979. Året fik en elendig begyndelse og er kun blevet værre. Snestorm, strejke, strømsvigt og politiske uroligheder er blevet hverdag i Skotland. Men for Allie Burns betyder det, at der er mere at rive i til avisen, hvor nye gode historier hver dag banker på. Allie er en blandt få kvinder i en mandsdomineret branche, og for at slippe væk fra alt det ”husmorstof ” hun bliver prakket på af sin redaktionschef i Glasgow, forsøger hun at gøre sig gode venner med graverjournalisten Danny Sullivan. Arbejdet skaffer Danny og Allie mange fjender på halsen, for afsløringerne af international skatteunddragelse og en planlagt terroraktion mod en skotsk folkeafstemning vækker stærke følelser i lokalsamfundet.1979 er første bog i en planlagt serie på fem bind om Allie Burns. Vi følger hende fra 1979 og frem gennem fem årtier, på rejsen fra ung journalist til garvet ekspert, gennem mordsager og op- og nedture i karrieren, med Storbritanniens historie som medrivende bagtæppe. Allie Burns er baseret på Val McDermids egne erfaringer som ung journalist i halvfjerdsernes Glasgow.

 • af Aske Kammer
  127,95 kr.

  Digital journalistik er et relativt nyt fænomen, der på én gang udfordrer og viderefører journalistikken, som den har set ud gennem det seneste århundrede. For digital journalistik omfatter brugerinddragelse, deadlines hvert 5. minut og mediekonvergens såvel som traditionelle redaktionelle rutiner og klassiske journalistiske værdier.Aske Kammer giver i bogen en kort og letlæst introduktion til den digitale journalistik og dens formater, forandringer og forretningsmodeller. Fokusset er primært på danske forhold, men der inddrages også eksempler fra den internationale medieverden.Bogen er rettet mod medie-, journalistik- og kommunikationsstuderende og mod alle andre, der er interesserede i journalistikken og den udvikling, den gennemgår i den digitale tidsalder.

 • af Rafeal Mechlore
  263,95 kr.

  In the time of fast data scattering, where news is only a tick away, the uprightness and validity of computerized reporting are more basic than any time in recent memory. "Computerized News-casting: Truth In A Tick" dives into the complex and developing scene of information revealing and narrating in the advanced time, tending to the difficulties, potential open doors, and moral contemplations looked by writers and media associations. This book gives a thorough investigation of the job computerized reporting plays in forming general assessment, impacting strategy, and considering people with great influence responsible. It features how the shift from conventional print and broadcast media to online stages has changed how news is delivered, conveyed, and consumed. Perusers will acquire bits of knowledge into the effect of virtual entertainment on news coverage, the ascent of resident reporting, and the opposition for viewership in a jam-packed web-based space. The title underlines the principal significance of truth in news-casting, particularly while exploring the huge ocean of data accessible on the web. In a time where "counterfeit news" and deception can fan out like quickly, the book talks about the apparatuses, practices, and reality checking techniques utilized by advanced writers to keep up with exactness and validity. "Computerized News coverage: Truth In A Tick" likewise looks at the moral predicaments columnists face in the advanced age. It dives into issues like security, security, and the obligation to safeguard sources while announcing reality. The book investigates the moral obligations of media associations in organizing content and encouraging a more educated and dependable computerized society. Perusers can hope to find certifiable models, contextual analyses, and meetings with industry experts who have seen the computerized news-casting scene develop. By tending to these points, the book furnishes perusers with the information and decisive reasoning abilities expected to recognize solid sources from exciting or deceiving content. Eventually, "Computerized News coverage: Truth In A Tick" fills in as a manual for the universe of advanced reporting, offering perusers a more profound comprehension of the difficulties and valuable open doors introduced in the period of the web, and the significance of truth and trustworthiness in a data driven society.

 • af Dipak Chandra
  237,95 kr.

  Gimalajskij region bogat lekarstwennymi rasteniqmi, lüdi obladaüt tradicionnymi znaniqmi w oblasti mediciny. Lekarstwennye rasteniq igraüt wazhnuü rol' w sisteme perwichnoj mediko-sanitarnoj pomoschi mestnomu naseleniü Gimalajskogo regiona. S nezapamqtnyh wremen Gimalai slawqtsq bogatym bioraznoobraziem lekarstwennyh i aromaticheskih rastenij. Raznoobraznye pochwy, rel'ef i nalichie razlichnyh klimaticheskih i mikroklimaticheskih zon regiona sozdaüt blagopriqtnye uslowiq dlq proizrastaniq celogo rqda terapewticheski wazhnyh widow lekarstwennyh rastenij. V sostaw Uttarakhanda whodqt 13 rajonow Kumaun i Garhwal, 8 holmistyh rajonow, izwestnyh pod obschim nazwaniem Uttarakhand-Gimalai, raspolozhennyh w centre sewero-zapadnoj chasti Gimalajskogo regiona. Gimalajskij Uttarakhand obladaet bogatym naslediem lekarstwennoj i aromaticheskoj flory. Nekotorye trawy obladaüt pahuchimi swojstwami i ispol'zuütsq w kachestwe syr'q dlq fitohimicheskoj, farmacewticheskoj, parfümernoj, pischewoj promyshlennosti, proizwodstwa pripraw i aromatizatorow.

 • af Colin Campbell
  777,95 kr.

  This book delivers a critical look at the social and racial costs of relying on artificial intelligence to produce journalism without human controls in editorial expression, equity, and accuracy.

 • af Hasanboy Madolimov
  678,95 kr.

  L'information se développe et s'accélère en raison des grands changements sociaux et politiques qui ont eu lieu dans le monde. Les médias de masse se trouvent ainsi confrontés à des tâches considérables. Les journaux, les magazines, la radio, la télévision, les agences de presse, le réseau informatique international - l'Internet - fournissent chaque jour, chaque heure et chaque minute des nouvelles, des informations et des documents analytiques au public, ce qui permet de tirer les conclusions les plus justes.Les médias opérant dans l'Ouzbékistan indépendant, qui ont pris la place qui leur revient dans la communauté mondiale, participent aussi activement à la mise en ¿uvre des tâches globales susmentionnées. Aujourd'hui, les médias ouzbeks servent à présenter à leurs lecteurs les nouvelles du monde, à les sensibiliser aux problèmes mondiaux, à mettre en ¿uvre de vastes réformes sociopolitiques, économiques, culturelles et éducatives dans notre république, et à transmettre aux masses les idées de l'indépendance.De ce point de vue, cette étude examine les principales fonctions du journalisme et les principes de leur application dans la presse ouzbèke actuelle.

 • af Hasanboy Madolimov
  678,95 kr.

  L'informazione si sta espandendo e accelerando a causa dei grandi cambiamenti sociali e politici avvenuti nel mondo. Questo pone i mass media di fronte a compiti enormi. Giornali, riviste, radio, televisione, agenzie di stampa, la rete informatica internazionale - Internet - forniscono al pubblico ogni giorno, ogni ora e ogni minuto diverse notizie, informazioni, materiali analitici che servono a trarre le conclusioni più corrette.I mezzi di comunicazione di massa che operano nell'Uzbekistan indipendente, e che hanno conquistato il posto che spetta loro nella comunità mondiale, partecipano attivamente all'attuazione dei compiti globali di cui sopra. Oggi i mass media uzbeki servono a far conoscere ai loro lettori le notizie del mondo, a sensibilizzarli sui problemi globali, ad attuare grandi riforme socio-politiche, economiche, culturali ed educative nella nostra Repubblica e a trasmettere alle masse le idee di indipendenza.Da questo punto di vista, il presente studio analizza le principali funzioni del giornalismo e i principi della loro applicazione nell'attuale stampa uzbeka.

 • af Hasanboy Madolimov
  678,95 kr.

  Aufgrund der großen sozialen und politischen Veränderungen in der Welt verbreitet und beschleunigt sich die Information. Dies stellt die Massenmedien vor große Aufgaben. Zeitungen, Zeitschriften, Radio, Fernsehen, Nachrichtenagenturen und das internationale Computernetz - das Internet - liefern der Öffentlichkeit täglich, stündlich und minütlich verschiedene Nachrichten, Informationen und Analysematerialien, die dazu dienen, die richtigen Schlüsse zu ziehen.Die im unabhängigen Usbekistan tätigen Massenmedien, die ihren rechtmäßigen Platz in der Weltgemeinschaft eingenommen haben, beteiligen sich ebenfalls aktiv an der Umsetzung der oben erwähnten umfassenden Aufgaben. Heutzutage dienen die usbekischen Massenmedien dazu, ihre Leser mit den Weltnachrichten bekannt zu machen, das Bewusstsein für globale Probleme zu schärfen, große sozio-politische, wirtschaftliche, kulturelle und bildungspolitische Reformen in unserer Republik durchzuführen und die Ideen der Unabhängigkeit den Massen zu vermitteln.Unter diesem Gesichtspunkt werden in dieser Studie die wichtigsten Funktionen des Journalismus und die Grundsätze ihrer Anwendung in der heutigen usbekischen Presse erörtert.

 • af Inge Kreutz
  703,95 kr.

  Wie kann lokale Politikberichterstattung möglichst viele Menschen erreichen? Antworten gibt dieses Buch auf der Grundlage von Umfragen und Gruppendiskussionen bei Leser*innen und User*innen von drei crossmedial publizierenden Regionalzeitungen. Es liefert eine Typologisierung des Publikums und zeigt die jeweils spezifischen Ansprüche an lokale Politikberichterstattung auf. Zudem aktualisiert es den Forschungsstand zu Ost-West-Unterschieden und spezifiziert ihn für lokale Politikberichterstattung. Die Doppelrolle der Autorin als Medienwissenschaftlerin und praktische Journalistin begünstigt eine Verbindung der Ansprüche von Theorie und Praxis. Das Buch will eine Diskussion darüber anstoßen, wie Lokaljournalismus in der digitalen Transformation seine Relevanz und Bedeutung erhalten und wie die Versorgung der Gesellschaft auf lokaler und sublokaler Ebene mit demokratierelevanten Informationen gesichert werden kann.

 • af Sherine Tadros
  112,95 kr.

  A gripping and ultimately empowering memoir about what it takes to be a conflict reporter ¿ and why the author decided to move into activism in order to make a real difference.Glowingly endorsed by internationally renowned journalists such as Lyse Doucet, Kim Ghattas, and Clarissa Ward, and reviewed by The Irish Times as `an engaging, intelligent, and intensely personal story¿.

 • af Richard Krause
  156,95 kr.

  In the digital age, the power of words has taken on a new significance. In a world where information is king, those who wield the pen skillfully hold the keys to success. Welcome to "From Words to Wealth: Mastering Freelance Writing," your definitive guide to embarking on a journey that offers not just financial prosperity but the freedom to chart your own course.Freelance writing is more than a profession; it's a gateway to unlimited opportunities. It's the art of transforming thoughts into words and words into wealth. Whether you're a budding wordsmith, a seasoned scribe, or someone simply intrigued by the idea of writing your way to financial freedom, this ebook is your passport to a realm where creativity meets prosperity.We'll navigate the labyrinthine world of freelance writing together, uncovering the secrets to success that will empower you to:Discover your writing passion and unique voice.Master the essential writing skills that captivate audiences.Build a thriving freelance writing career from the comfort of your own home.Negotiate contracts and set rates that reflect your true worth.Create a compelling writer's portfolio that opens doors to high-paying projects.Forge lasting client relationships through effective communication and professionalism.Navigate the ethical and legal nuances of freelance writing.Diversify your income streams and expand your freelance business.Find inspiration and overcome the challenges that every freelancer faces.Embrace the future trends that will shape the freelance writing industry.Join us on this exciting journey as we unveil the strategies, tips, and insights that will transform your words into wealth. Whether you're driven by the dream of financial independence or the love of the written word, "From Words to Wealth" is your guidebook to mastering freelance writing and crafting a life of both prosperity and creative fulfillment.Are you ready to embark on your path to pen, profit, and freedom? Let's begin.

 • af Richard Krause
  162,95 kr.

  Unleash Your Inner Wordsmith and Build a Thriving E-Book Empire!Are you a passionate writer with dreams of sharing your knowledge, stories, or expertise with the world? Do you long for the freedom to work from the comfort of your own home while turning your words into a source of income? Look no further! "EBook Entrepreneur: Crafting Your Path To Profits" is your ultimate guide to stepping into the exciting world of e-book entrepreneurship.In this comprehensive book, you'll discover: The Art of E-Book Creation: Unlock the secrets to crafting compelling e-Books that captivate readers from start to finish. Learn how to structure your content, engage your audience, and create e-books that stand out in a crowded digital market. Understanding Your Audience: Master the art of identifying and connecting with your target readers. Explore strategies to tailor your eBooks to their needs, ensuring your work resonates deeply with your audience. Effective Marketing Techniques: Launch your e-books into the digital stratosphere with proven marketing strategies. From building a strong online presence to leveraging social media, you'll learn how to promote your work and attract a loyal readership. Monetize Your Passion: Turn your love for writing into a profitable venture. Discover multiple revenue streams, including self-publishing, affiliate marketing, and more, to build a sustainable income from your e-Books. Success Stories: Be inspired by real-life E-Book Entrepreneurs who have turned their literary dreams into reality. Learn from their experiences and gain insights into the e-book industry's ever-evolving landscape.Whether you're a seasoned author or a first-time writer, "EBook Entrepreneur: Crafting Your Path To Profits" equips you with the knowledge, strategies, and inspiration to embark on a journey of literary entrepreneurship. Join the ranks of successful EBook Entrepreneurs who have transformed their passion for writing into a thriving business.If you're ready to embrace your inner wordsmith, chart your course to profits, and share your unique voice with the world, this eBook is your compass. Start your e-book entrepreneurship journey today, and watch your dreams take flight!

 • af James Patterson
  97,95 - 147,95 kr.

 • - Anecdotes And Reminiscences (1906)
  af Harry Findlater Bussey
  233,95 - 395,95 kr.

  This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

 • af David Mcneely Stauffer
  138,95 - 307,95 kr.

  This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.