Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Arbejdsmiljø og arbejdssikkerhed

Her finder du spændende bøger om Arbejdsmiljø og arbejdssikkerhed. Nedenfor er et flot udvalg af over 85 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lisbeth Fruensgaard
  247,95 kr.

  De fleste af os ved godt, at vi indimellem presser os selv for hårdt, og at vi burde lade være. Denne bog er til alle, der gerne vil lære at stoppe op i tide. Den er skrevet af stresscoachen Lisbeth Fruensgaard, der samler sin store viden og sin mangeårige erfaring i, hvordan man kommer stress til livs og lærer at leve et godt hverdagsliv, hvor man har sig selv med og ikke er drænet for energi. At stress desværre er ved at være en folkesygdom i den vestlige verden er ikke nogen hemmelighed længere. Lisbeth Fruensgaard opsummerer, hvad årsagerne kan være, og hvor der bør sættes ind. Men hun giver fremfor alt læseren enkle og håndterlige værktøjer til at ændre egne vaner og passe på sig selv – og dermed en nøgle til at slippe stress for altid. For der findes en vej ud af et stresset og presset liv, en vej, der kan være en lang og svær rejse, men som er det hele værd. Lisbeth Fruensgaard angiver fire trin til at komme igennem stress, trin, hvor man skridt for skridt tager livet i egne hænder og holder op med at tilsidesætte sine egne behov. Bogen er let tilgængelig, har mange levende casestories og tydelige grafiske illustrationer, og rådene er lige at gå til, så enhver hurtigt kan tilegne sig dem – også stressramte. Andre tæt på en stressramt, familie, venner, kollegaer og ledere, vil også have stor glæde af de klare anvisninger i Kuren mod stress og forstå, hvad de kan gøre for den stressramte, og hvordan de takler situationen bedst muligt.

 • af Lisbeth Møller, Helle Nielsen & Claus Hansen
  439,95 kr.

  Tidligere: LaboratoriesikkerhedLaboratoriearbejde er omfattet af mange særlige arbejdsmiljø- og sikkerhedsregler, som er essentielle forudsætninger for arbejdet i et laboratorium. Denne bog indeholder alt, du bør vide om sikkerhed og arbejdsmiljø i kemiske og biologiske laboratorier.Arbejdsmiljø i laboratoriet dækker emner fra sikkerhedsudstyr og almen sikkerhed i laboratoriet over toksikologi og førstehjælp til klassificering og mærkning af kemiske stoffer. Desuden er der kapitler om fysisk og psykisk arbejdsmiljø samt relevant lovgivning.Arbejdsmiljø i laboratoriet henvender sig til laborant- og bioanalytikerstuderende samt studerende på andre videregående uddannelser, der har laboratoriefag. Bogen er desuden velegnet som håndbog i professionelle laboratorier.Arbejdsmiljø i laboratoriet er en ny og gennemrevideret udgave af Laboratoriesikkerhed fra 2014. Ud over det nye navn har denne 7. udgave fået nyt layout, og indholdet er blevet opdateret og afspejler den nyeste lovgivning på området. Især kapitel 9 om klassificering og mærkning af kemiske stoffer har fået en redaktionel bearbejdning, så det fremstår mere overskueligt og opslagsvenligt.

 • - Arbejdsbeskyttelse og arbejdsmiljø gennem 150 år
  af Kurt Jacobsen
  272,95 kr.

  Vi ved alle, at det kan være farligt at gå på arbejde, og siden 1800-tallet har det været en samfundsmæssig opgave at sikre arbejderne mod ulykker og arbejdsbetingede sygdomme.Med Fabriksloven fra 1873 fik Danmark sin første arbejderbeskyttelseslov. Siden har spørgsmålet om arbejdsmiljø og sikkerhed været en kilde til stadige diskussioner og interessekonflikter mellem lønmodtagere, arbejdsgivere, sagkundskab og politikere.I Velfærdens pris sætter historikeren Kurt Jacobsen fokus på samspillet mellem industrisamfundets udvikling og sikkerheden og arbejdsmiljøet på virksomhederne, og han undersøger, hvorfor ulykkes- og sundhedsfarer øjensynlig er en permanent skyggeside ved Danmarks vækst og velstand.Med sit fokus på danskernes arbejde og arbejdsforhold er bog-en en historie om det moderne Danmark set gennem arbejdsmiljøets prisme. Bogens omdrejningspunkt er indsatsen mod arbejdsulykker og arbejdssygdomme fra midten af 1800-tallet til i dag. Bogen viser, hvordan lovgivning og andre arbejdsmiljøtiltag konstant har været genstand for politisk-ideologiske opgør og er en afgørende parameter – ikke blot for virksomhedernesøkonomiske interesser og arbejdernes vilkår, men også for befolkningens sundhedstilstand og samfundsudviklingen.Kurt Jacobsen (f. 1954) er professor i historie på Copenhagen Business School. Han blev i 1994 dr.phil. på biografien om SF's stifter Aksel Larsen og har bl.a. udgivet FOSS (2008), en biografi om industrilederen og politikeren Aleksander Foss, og Ve og Velfærd (2007) om det danske sundhedsvæsens historie 1800-2007.

 • - for tandfagligt personale
  af Ann Wenzel & Mie Wiese Petersen
  208,94 kr.

  Strålebogen – for tandfagligt personale beskriver forekomst og virkning af ioniserende stråling samt stråledoser, stråleskader og strålebeskyttelse i forbindelse med røntgenundersøgelser, der ofte udføres i odontologisk praksis. Bogen indeholder desuden et kapitel om den relevante lovgivning på området og giver detaljeret information i oversstemmelse med Sundhedsstyrelsens og Styrelsen for Patientsikkerheds retningslinjer for klinisk odontologisk praksis.Bogen henvender sig til tandlægestuderende og bruges ved undervisningen i radiologi på de to tandlægeskoler i Danmark. Desuden er den en uundværlig håndbog i enhver tandlægepraksis.Strålebogen – for tandfagligt personale er en videreførelse af den tidligere udgivelse Stråledoser, stråleskader, strålebeskyttelse.

 • af Liv Starheim
  243,94 - 262,95 kr.

  Hvad skal man gøre som leder, når ens medarbejdere har helt forskellige opfattelser af en intern konflikt? Hvad indebærer en rolle som tillids- eller arbejdsmiljørepræsentant, når kollegaer oplever mobning eller andre krænkende handlinger? Hvordan fastholdes et sundt arbejdsmiljø i forandringsperioder?Ledelse af det sociale og organisatoriske arbejdsmiljø er både en praksisbog og en inspirationsbog til ledere, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter, som hver dag engagerer sig i at forbedre arbejdsmiljøet for deres kollegaer. Den beskæftiger sig med udadvendt ledelse, der ikke fokuserer på lederen og deres egen indre rejse, ses ledelse i bogen som en udadrettet aktivitet. Der skal udsendes et budskab og indgås i dialog, så alle medarbejdere forstår intentionen bag kommunikationen.Det er nødvendigt, at vi forbedrer arbejdsmiljøet, hvis vi vil komme de 33.000 stress-sygemeldinger til livs. For selvom der findes viden og metoder til at løfte arbejdsmiljøet, skal vi blive bedre end de nuværende initiativer på arbejdspladserne for at gøre noget ved problemet.

 • af T. R. (CMR University Subramanya
  436,95 - 1.466,95 kr.

 • af Richard Lord
  226,95 - 549,95 kr.

 • af Great Britain: Department of Health Estates and Facilities Division
  756,95 kr.

 • af Chris Maser & Holly V. (Oregon State University) Campbell
  522,95 - 1.097,95 kr.

 • af Asian Development Bank
  378,95 kr.

  Technology-based startup enterprises are an increasingly important part of the business landscape in Asia and the Pacific. By applying innovative technologies to create new products and services, they can make a significant contribution to economic development while generating social and environmental benefits. However, to survive and then thrive, tech startups require an enabling ecosystem that includes supportive government policy, adequate access to capital, skilled personnel, and quality digital infrastructure. This report examines Viet Nam's innovative enterprises in two sectors: agriculture and health. It identifies challenges in their quest to scale up and offers practical recommendations to overcome these challenges and create an enabling ecosystem in which startups can grow.

 • af Christopher A. Janicak & Majed Zreiqat
  927,95 - 1.193,95 kr.

 • af Uma Nabhi
  451,95 - 1.466,95 kr.

 • af Nektarios Karanikas & Maria Mikela Chatzimichailidou
  549,95 - 1.466,95 kr.

 • af Timothy D. (Appalachian State University Ludwig & Matthew M. Laske
  365,95 - 1.466,95 kr.

 • af Carsten Busch
  451,95 - 1.466,95 kr.

 • af Simon Watson Pain
  842,95 - 2.201,95 kr.

 • af Ian (Raede Consulting Long
  524,95 - 1.405,95 kr.

 • af David (Attis Safety Management England & Andy (Attis Safety Management Painting
  549,95 - 1.466,95 kr.

 • af Peter Sandborn & William Lucyshyn
  1.082,95 kr.

 • af Joel (CEA Guidez
  1.145,95 kr.

 • af Yukio Yanagisawa, Hiroshi Yoshino & Satoshi Ishikawa
  524,95 kr.

 • af An expert team of lawyers and health and safety practitioners
  2.866,95 kr.

 • af Rose Cull & Daniel Cull
  365,95 - 1.466,95 kr.

 • af Mohd Azlan Ayob
  373,95 kr.

  Master's Thesis from the year 2019 in the subject Engineering - Safety Engineering, grade: 3.76, Open University Malaysia, course: MASTER IN OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH RISK MANAGEMENT, language: English, abstract: Piper Alpha platform explosion incident in 1988 has created tremendous improvement in work practices and safety culture in oil and gas (O&G) sector by implementation of process safety management in production platform. Distinguishing Process Safety Management (PSM) effectiveness to different workgroup of production platform in Terengganu Offshore is the main purpose of this research. Survey questionnaire been distributed among 150 respondents of O&G platform workers out of 265 identified data population using online form developed using Typeform and the link been forwarded to respondents via email and social media.The position of respondents sorted into three major workgroup named as management, non-technical and technical in the same proportion from six selected platforms consist of oil type production and gas production main platforms. Quantitative research method been used and descriptive analysis is useful to determined various results of cross tabulation data. Eleven factors that been identified as influence of differentiation on understanding and compliance of PSM obtained using one-way ANOVA and ranked base on highest P-Value and percentage of R2 . Overall, non-technical workgroup has lowest rate in mean in most of comparison survey score and in cross tabulated. Suggestion for improvement been discussed to promote equality in understanding and compliance between various workgroups toward PSM.

 • af The National Federation of Roofing Contractors & The Roof Tile Association
  524,95 - 1.587,95 kr.

 • af Todd C. Smith
  342,95 kr.

  Creating a great safety program for an organization does not happen accidentally. Unfortunately, many safety professionals have attempted to correct a poor safety program by attacking the undesired outcomes. This approach is akin to putting band-aids on an infection. The problem seems to be covered and dealt with, but there has been nothing done to correct the cause of the problem. Creating Symbiotic Safety will help the safety professional understand that safety issues are the outcome of the process. Therefore, if you want to change the results - change the process. By understanding the motivations of executives, management, and employees, a system can be modified to align the goals and motives of each level toward having safety become the natural outcome. This proven method will help you achieve a thriving safety culture within one year!This is Todd C. Smith's and John Brattlof's second book on construction safety. The goal is to equip construction companies with the ability to maintain a safe work environment that contributes positively to the financial needs of the project. Creating Symbiotic Safety describes everything necessary for addressing all the elements of safety on the jobsite.Todd C. Smith entered construction safety in 2005 after serving in the 82nd Airborne Division's, 313th Military Intelligence Battalion's Training Manager and then a Spanish Language Instructor at the University of Texas-San Antonio and the University of Texas-Austin, where he received the Teaching Excellence Award. Todd spent 15 years as the Safety Director for a commercial painting contractor with 100 employees. Todd has also been on the faculty of the Austin Community College's Building Construction Technology Department, where he has been teaching courses in Construction Safety since 2016. In June of 2021, Todd became the Vice President of Safety and HR for BCS Concrete Structures. He has implemented a monthly job site inspection competition, an emerging leaders program, an extensive safety training incentive program, and a company Safety Rodeo. He is currently serving as the Central Texas Chapter of Associated Builders and Contractors Safety Committee Co-Chairman and the Co-Chairman of the ASSP Construction Practice Specialty Practice with co-author John Brattlof. John Brattlof entered the construction safety world in 1993 in the Houston industrial market with a large petrochemical construction firm, S&B Engineers and Constructors, Inc. In his role as Health and Safety Coordinator, John was a part of many large industrial projects throughout Texas. His primary roles included project safety management, employee training, and health monitoring program development and implementation. He provided a variety of safety training programs to over 10,000 people during his tenure with S&B. During this time, John also provided OSHA 10 and 30 Hour Construction Outreach Training and the 100 Hour Construction Site Safety Technician Course for the Houston Chapter of ABC. Since relocating to Austin in 2000, John has held the position of Corporate Safety Director for White Construction Company. In this role, John has held the responsibility for all program development and implementation, including the training of employees. In 2001, he successfully negotiated the first ABC / OSHA Partnership in Texas (still active today). With ABC, John has been able to work with the co-presenter, Todd Smith, to develop and teach the Construction Leadership Development Program. Todd and John also formed the Central Texas Chapter of ASSP's Construction Practice Specialty Group in 2017. They garnered participation from the OSHA Area Director to join as co-sponsors on the inaugural Central Texas Construction Safety Summit.

 •  
  237,95 kr.

 • af Rikke Høgsted
  65,95 kr.

  Pixibog til "Digitalt Grundkursus i Belastningspsykologi" er et udvalg af modeller fra Grundbog i Belastningspsykologi - fx "Ringene i vandet", "IGLO-U-modellen", "Bæredygtighedsmodellen", "Rød-Grøn-Blå-modellen" og "Belastningsfirkanten". Pixibogen består hertil af en række råd om forebyggelse knyttet til et godt psykisk arbejdsmiljø. Tilgangen er helhedsorienteret og baseret på forståelse af, at forebyggelse er en holdsport. Pixibogen rummer også tjeklister over faresignaler på både individ- og gruppe-niveau. På stikords-niveau er der en række konkrete eksempler på, hvordan man sammen kan skabe en proaktiv og kollektiv forebyggelse, eksempler der bliver uddybet i "Grundbog i belastningspsykologi". Pixibogen er knyttet til Institut for Belastningspsykologis digitale grundkursus i belastningspsykologi - se www.belastningspsykologi.dkMaterialet retter sig mod mentale højrisikojobs, dvs. job, hvor man som fagperson regelmæssigt bliver konfronteret med trusler, overgreb, ulykker eller død eller job, som på anden vis stiller høje følelsesmæssige krav til den ansatte om indlevelse og om at håndtere smertefulde følelser.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.