Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Metabolisme

Her finder du spændende bøger om Metabolisme. Nedenfor er et flot udvalg af over 52 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Stofskifte.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Else Marie Juhl Thomsen & Inger M. Forbes
  145,95 - 232,95 kr.

  Mange danskere har problemer med stofskiftet. Det giver en række symptomer, som kan afhjælpes med de gode råd i denne bog af to danske eksperter. Er du træt og drænet for energi? Har du kun overskud til at gøre det mest nødvendige, og har du svært ved at overskue tingene og bliver let ked af det? Føles dit hoved som en candyfloss, kan du ikke huske fra næse til mund, og har du svært ved at koncentrere dig? Har du fået vægtproblemer, og er din hud blevet slap og løs, og håret tyndt og skørt? Er dine muskler trætte og ømme? Har man flere af disse ubehagelige symptomer, kan det være et tegn på, at stofskiftet er i ubalance. Denne bog hjælper med at gå bagom symptomerne og finde årsagen. Den forklarer, hvordan man bliver diagnosticeret, og hvor man får hjælp og vejledning. Men ikke mindst beskriver den, hvad man selv helt konkret kan gøre for at få stofskiftet tilbage i balance igen. Få styr på dit stofskifte giver i otte trin viden, inspiration og konkrete værktøjer til at sammensætte og gennemføre en individuelt tilpasset behandlingsstrategi, så man igen kan få energi og overskud i hverdagen. Bogen bygger på anerkendt evidens- og erfaringsbaseret forskning med den nyeste viden og er fyldt med inspiration, eksempler, tests og øvelser. Den henvender sig til alle, uandet om man har højt eller lavt stofskifte, er diagnosticeret eller blot har en fornemmelse af, at stofskiftet er ude af balance. Bogens behandlingsstrategi tager udgangspunkt i naturlig behandling, men bygger bro til konventionel behandling og kan således kombineres med stofskiftemedicin.

 • - Tænk anderledes og aktiver dine helbredende gener
  af Else Marie Juhl Thomsen & Inger Mann Forbes
  119,95 - 198,95 kr.

  Balance i stofskiftet beskriver de særlige personlighedstræk, som er i spil ved stofskifteproblemer, og forklarer, hvordan de skaber en kronisk indre stress, som ødelægger stofskiftet. Epigenetikken viser nemlig, at vores gener i høj grad aktiveres og reguleres som følge af det miljø, vi skaber i vores celler. Og vores personlighed i form af vores tanker og følelser spiller en stor rolle for dette miljø. Kort sagt, vi er vores egen genteknolog og kan påvirke vores genetiske udtryk, som bestemmer, om vi bliver syge eller raske. Når du ændrer de negative tanker og følelser, som stresser dig, og erstatter dem med støttende tanker og overbevisninger, så begynder du at aktivere dine sundhedsfremmende gener. I bogen får du viden og værktøjer, som hjælper dig til at droppe en ødelæggende stofskiftepersonlighed og erstatte den med en ny og selvhelbredende personlighed. Endelig kan du forstå årsagen til de symptomer, der giver dig for højt eller for lavt stofskifte, og pludselig kan du gøre noget ved det, så hverdagen igen bliver overkommelig.

 • - Få en god fordøjelse og et stærkt immunforsvar
  af Søs Wollesen
  185,95 kr.

  Fordøjelsen er ikke et emne, vi taler højt om – men det burde vi måske, når nu 1,5 millioner danskere går rundt med fordøjelsesproblemer. Blandt andet har op mod hver anden kvinde kronisk oppustet mave, og hver femte henvendelse til lægen drejer sig om mavesmerter.Alle, der har prøvet det, kan skrive under på, at vrøvl med maven går ud over ens generelle velbefindende. Heldigvis er det ret nemt at få identificeret éns personlige maveproblem og få gjort noget ved det – én gang for alle. Og det tager kun seks uger!I Sund mave sådan! tager læge Søs Wollesen læserne med på en guidet tur gennem hele fordøjelsessystemet, og hun giver løsninger og lindring, uanset om man bøvler med hård, løs, stresset eller oppustet mave. Hun fortæller også, hvilken mad og drikke, der skaber ravage i fordøjelsen og hvilken, der understøtter en sund mave og et stærkt immunforsvar.Ud over nyttige oversigter og informative bokse indeholder bogen en 6 ugers kur, som læserne kan følge for at få en mave i balance. Til inspiration er der bag i bogen en lang stribe mavevenlige madopskrifter. God appetit – og rigtig god fordøjelse!

 • - Sundhed fra mund til bund
  af Carsten Vagn-Hansen
  200,95 kr.

  Lægen Carsten Vagn-Hansen, i mange år praktiserende læge og berømt i det ganske land som Radiodoktoren, beskriver i denne bog menneskets fordøjelseskanal "fra mund til bund". Hvert stadium på madens vej fra munden, gennem spiserøret, mavesækken og ud i tarmene beskrives. Undervejs beskrives også lever, galdeblære og bugspytkirtel. Der fortælles om, hvilke sygdomme de forskellige organer kan blive ramt af, og hvordan man kan lindre og afhjælpe dem. Forfatteren kommer med mange gode råd og forslag til, hvordan man holder sig rask og netop undgår disse sygdomme, ikke mindst ved at sørge for at få en sund kost. Kostens betydning og vigtigheden af en god madkultur fremhæves. Bogen er skrevet i et ligefremt sprog og er forsynet med et grundigt stikordsregister, så læserne hurtigt kan finde frem til lige netop det organ eller den sygdom, de er interesseret i.

 • - lægens guide til naturlig sundhed
  af Knut T. Flytlie
  131,95 kr.

  I Vitaminer og mineraler præsenterer speciallæge Knut T. Flytlie den nyeste viden om vitaminer og mineraler og beskriver deres forebyggende og helbredende virkninger. Ved hjælp af et enkelt skema kan du selv beregne, hvilke vitaminer og mineraler du har brug for, og hvordan det indvirker på din krop, når du mangler dem.

 • - en revolutionerende metode uden slankekure, som vil forvandle din krop fuldstændigt
  af Jon Gabriel
  235,95 kr.

  At tabe sig er ligesom at låne penge i banken –Det skal betales tilbage med renter!Hvis du er enig… så vil denne bog give dig mange AHA-øjeblikke og for altid ændre dit syn på krop og vægt. Din krop er den egentlige chef. Den har alle kort på hånden, for den kontrollerer dit fedtstofskifte såvel som mange af dine andre grundlæggende overlevelsesfunktioner i et lillebitte område nederst i hjernen, ’dyrehjernen’. Hvis du behøver mere søvn, vil den gøre dig træt. Hvis du behøver mere ilt, vil den give dig lyst til at trække vejret hurtigere. Og hvis du behøver mere fedt, vil den gøre dig sulten. Så enkelt er det! Så glem alt om, at du ”bare skal begrænse kalorierne og sørge for motion” for at tabe dig. Din krop har nemlig visse indbyggede genetiske overlevelsesprogrammer, som er designet til at tvinge dig til enten at blive tykkere eller tyndere, hver gang den føler, at dette vil hjælpe med til at holde dig i live. Jon Gabriel kalder disse programmer: ’FAT-programmer’ – Famine And Temperature (hungersnød og temperatur). Din krop kan blive narret til at aktivere FAT-programmerne, selv om du ikke behøver at lagre yderligere fedt. Det gode er, at du også på samme måde kan narre kroppen til det modsatte – at forbrænde fedt.Så snart du forstår og identificerer problemerne, og du begynder at tage hånd om dem, ændrer alt sig.

 • - Vitaminernes optimale forekomst i naturlige fødevarer
  af Tonny Lang
  124,95 kr.

  Bind 1 af naturlige næringsstoffer til et sundere liv,sætter fokus på vitaminerne og deres optimaleforekomst i naturlige fødevarer. Under de enkeltevitaminer er der omfattende levnedsmiddel tabeller,der viser næringsindholdet i forskellige naturligefødevarer. Der skitseres forskellige forslag til dagligforebyggelse af velfærdssygdomme, gennem optimaleindtag af næringsstofferne og forskellige udrensningskure.Bogen indeholder også nogle råd til advarselssignalerfor om man er ved at udvikle sygdomme og forslag tilhvordan man kan bruge mad som medicin.

 • af Krishna Misra, Rajesh K. Kesharwani, Govind Prasad Dubey & mfl.
  1.651,95 kr.

  This book comprehensively reviews the association of homocysteine metabolism with the etiology of various human disorders. The well-defined chapters embedded the central and peripheral effects of homocysteine metabolism intricately related with cardiovascular, neurodegenerative, metabolic, and autoimmune disorders. Further, it discusses the mechanisms of perturbance of cellular proteostasis by elevated homocysteine levels and provides a comprehensive account of pathophysiological consequences and clinical implications of homocysteine-containing proteins. The book also reviews association of genetic variants of homocysteine metabolic genes with type 2 diabetes mellitus and obesity. It also describes the molecular mechanism of hyperhomocysteinemia in the negative/feedback regulation of neural stem cell proliferation and alterations in DNA methylation. Taken together, it summarizes the mechanisms of hyper homocysteinemia-induced endothelial dysfunction and physiological functions of hydrogen sulfide as the protective agent.

 • af David A. Guertin & Christian Wolfrum
  1.518,95 kr.

  This detailed volume explores techniques for researching brown adipose tissue (BAT) and the fascinating biology and therapeutic potential of thermogenic adipocytes. The content reflects the advancing technologies in genetics, imaging, and 'omics strategies that are allowing researchers to probe BAT biology at unprecedented depths and detail, yet it also presents classic physiology principles, which remain the core tenets of BAT biology. Written for the highly successful Methods in Molecular Biology series, chapters include introductions to their respective topics, lists of the necessary materials and reagents, step-by-step, readily reproducible laboratory protocols, and tips on troubleshooting and avoiding known pitfalls. Authoritative and practical, Brown Adipose Tissue: Methods and Protocols provides perspectives and detailed protocols for the benefit of both new BAT researchers looking for guidance as well as seasoned researchers who would like to expand their toolkits. Chapter 12 is available open access under a Creative Commons Attribution 4.0 International License via link.springer.com.

 • af Neil W. Blackstone
  1.210,95 kr.

  In the mid- to late-twentieth century, large scientific conflicts flared in two seemingly distinct fields of scientific inquiry.  In bioenergetics, which examines how organisms obtain and utilize energy, the chemiosmotic hypothesis of Mitchell suggested a novel mechanism for energy conversion. In evolutionary biology, meanwhile, Wynne Edwards strongly articulated the view that organisms may act for the "e;good of the group."e;  This work crystalized a long history of imprecise thinking about the evolution of cooperation. While both controversies have received ample attention, no one has ever suggested that one might inform the other, i.e., that energy metabolism in general and chemiosmosis in particular might be relevant to the evolution of cooperation. The central idea is nevertheless remarkably simple. Chemiosmosis rapidly converts energy, and once storage capacity is exceeded, an overabundance of product has various negative consequences.  While to some extent chemiosmotic processes can be modulated, under certain circumstances it is also possible to simply disperse the products into the environment.This book argues that these two heretofore distinct scientific disciplines are connected, thereby suggesting that a ubiquitous process of energy conversion may underlie the evolution of cooperation and link major transitions in the history of life that have been regarded as mechanistically unrelated.

 • af Juergen Eckel
  1.302,95 kr.

  Obesity is a major risk factor for the development of type 2 diabetes and its associated complications, a major socio-economic burden for health care systems. The worldwide prevalence of obesity doubled since 1980 and as a consequence the number of patients with diabetes has been continuously rising with more than 450 Mio. people suffering from this disease at the present time. Substantial progress has been made in understanding the molecular pathways leading from excessive fat accumulation to metabolic perturbation and finally diabetes manifestation. This edition of the "e;Handbook of Experimental Pharmacology"e; aims to analyze new insight into the pathophysiology of obesity, to decipher the complex links to diabetes and its complications, and to collect most recent information on new strategies for prevention and treatment of obesity and diabetes.

 • af Brian Austin
  1.541,95 kr.

  This book has been developed to provide a detailed discussion of probiotics, which have been evaluated for use predominantly in fish and shellfish aquaculture. This book highlights strengths and weaknesses in knowledge and discusses gaps that need to be addressed. There has been a great deal of research concerning the use of probiotics in aquaculture. To date, a wide range of Gram-positive and Gram-negative bacteria and some eukaryotes, i.e. yeasts and unicellular algae, has been reported to be beneficial to aquatic hosts.  Following oral uptake, benefit includes improved growth performance and protection against many bacteria and some parasitic diseases. This book will be suitable for scientists, veterinarians, professionals, and senior students involved in aquaculture. 

 • af Hosakatte Niranjana Murthy
  3.003,95 kr.

 • af M Cecilia Lansang, Richard David (St Bartholomew's Hospital and Centre for Diabetes Leslie, Tahseen Chowdhury & mfl.
  696,95 - 2.220,95 kr.

 • af Samy I. McFarlane
  959,95 kr.

 •  
  959,95 kr.

 • af Eric Balcavage & Kelly Halderman
  240,95 - 319,95 kr.

 •  
  959,95 kr.

 • af Flavio Cadegiani
  660,95 kr.

 • af Stine Helene Falsig Pedersen
  1.210,95 - 1.541,95 kr.

  Leading researchers are specially invited to provide a complete understanding of a key topic within the multidisciplinary fields of physiology, biochemistry and pharmacology. In a form immediately useful to scientists, this periodical aims to filter, highlight and review the latest developments in these rapidly advancing fields.

 • af Berthold Koletzko, Raanan Shamir, Dominique Turck & mfl.
  679,95 - 842,95 kr.

 • af Harold Larson
  137,95 kr.

 • af Nicky Keay
  168,95 kr.

  Over 2,500 years ago, Hippocrates advocated the personalisation of "nourishment and exercise" as the "safest way to health". He knew that our behaviours influence our health, but he did not know why. This book explains the missing link: the crucial role played by our hormones and what we can do to optimise them.Hormones set in motion the physiological processes that keep us alive, bringing our DNA to life by directing gene expression. Hormones are the protagonists in the interaction between lifestyle and health.We can harness our hormones positively to optimise health through our choice of behaviours. Conversely, mistiming between our actions and internal hormone biological clocks can derail the intricate interactions of hormone networks. For example, in relative energy deficiency in sport (RED-S).This book reveals the clandestine world of hormones, navigating the path to achieving full personal potential, through the different stages of life. This is relevant for both men and women, whatever your objectives, whether you are a high-level athlete; looking to improve health and fitness; seeking to understand hormone disruption; or meeting the challenges of physiological changes in hormones during life such as perimenopause and menopause. Practical tips and "hormone stories" provide actionable advice and real-life examples of how to tune in to your hormones and maintain hormone health.As the human lifespan extends, it becomes ever more desirable to remain healthy into old age. Understanding how and why your choice of lifestyle affects your hormones empowers you to take informed decisions to improve your personal health. A life-long, healthy mix of exercise, nutrition and sleep is open to anyone, at minimal cost.

 • af S. K. Sinha
  205,95 kr.

  The book celebrates the centenary of the discovery of insulin and traces the developments in the types of insulin preparations used by patients with diabetes today. It is written for the lay public and presents the drama of the discovery including humorous and personal accounts of the many colourful characters in the insulin story.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.