Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Reproduktionsmedicin

Her finder du spændende bøger om Reproduktionsmedicin. Nedenfor er et flot udvalg af over 103 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Pelle Hvenegaard
  97,95 - 198,94 kr.

  "Kære Zoe Ukhona" er en fantastisk fortælling om hvor lykken og meningen med livet ligger, når man har været igennem en følelsesmæssig rutsjetur. Pelle Hvenegaard er på blind date med Caroline en smuk dansk sommeraften. En date som faktisk var tæt på at blive aflyst, men hvor noget som ligner skæbnen alligevel lader daten finde sted. Pelle Hvenegaard ved med det samme at Caroline - HUN skal være mor til hans børn!En stormende forelskelse gør det til en selvfølge, at de to skal stifte og skabe en familie sammen. Men som for flere og flere par - kom denne familie ikke så let endda. De var ufrivilligt barnløse! Efter flere mislykkedes fertilitetsforsøg, tager Pelle og Caroline beslutningen om at adoptere - en beslutning som skulle føre dem videre på den følelsesmæssige rutsjetur. Pelle Hvenegaard beskriver i bogen, på den mest ærlige, komiske, sørgelige og hjertevarme måde, hvordan han og hans kone skal igennem et adoptionshelvede, inden de kan låse op for døren til deres hjem på Christianshavn, med deres lille datter Zoe Ukhona på armen. Vigtigst fortæller bogen om partnerskab og hvordan man tackler livet når det ikke går som planlagt, men også hvilken ubeskrivelig glæde og lykke det er, når meningen med livet viser sig - når man endelig bliver forældre. Pelle Hvenegaard blev som barn verdensberømt for sin rolle som Pelle i Billie Augusts film " Pelle Erobreren". Pelle Hvenegaard er udannet journalist og har gennem flere år arbejdet som en fast del af TV-branchen på flere forskellige TV-kanaler. 

 • - Yoga, der booster din fertilitet
  af Thilde Vesterby
  247,95 kr.

  FRUGTBAR er til dig, der gerne vil være gravid. Bogen er særligt til dig, der har villet være gravid i et stykke tid og måske har erstattet intimiteten derhjemme med kalendersex og grænseoverskridende lægeundersøgelser eller fertilitetsbehandlinger. Bogen er til dig, der i takt med de negative graviditetstests eller graviditetstab er endt med bekymringer og afmagt dér, hvor der skulle have vokset en baby.FRUGTBAR handler om, hvad du selv kan gøre for at få din krop og dit sind ud af det konstante alarmberedskab, du måske befinder dig i, mens du kæmper for de to streger og i stedet styrke din krop og gøre den klar til en graviditet. Bogen bygger på forskning om stress, forbindelsen mellem krop og sind og på afprøvede programmer med resultater, der viser en forbedret graviditetschance efter blot 10 uger. I bogen finder du yoga, der øger blodcirkulationen til de reproduktive organer, mindfulnessmeditationer og restorativ yoga, der hjælper dig med at slippe stress. Du får mental førstehjælp, som kan hjælpe dig med at bevare forstanden og være i livet, når det hele bliver alt for svært at håndtere. Bogens beretninger fra kvinder, der kender til det brændende ønske om at få et barn fortæller dig, at du ikke er alene. Med bogen får du støtte til at komme igennem din fertilitetsrejse med dig selv, din sjæl og din forstand i behold.Bogen akkompagneres af farvefotos, der hjælper en til at lave øvelserne derhjemme.

 • af Marie Hougaard
  138,95 - 183,95 kr.

  Hannah er i midten af trediverne og hun og kæresten Johan har i noget tid forsøgt at få et barn. De er ved at indse, at de nok har brug for hjælp, hvis det skal lykkes. Der er i det hele taget ikke meget i livet der går, som Hannah havde forventet. Og da Mina i den røde jakke dukker op, bliver det hele kun mere forvirrende. Marie Hougaard skriver med humor og ømhed om livet i midten af 30erne. Vi troede vi skulle er hendes debutroman og handler om familierelationer, om venskaber i forandring og om de forventninger, vi har til hinanden og til livet. Forventninger som kan være svære at indfri, når det hele ikke går, som man troede det skulle.

 • af T.W. Sadler
  533,95 kr.

  Bogen er en oversættelse af den nyeste udgave af den klassiske Langman’s Medical Embryology. Bogen koncentrerer sig om de vigtigste og mest relevante kliniske aspekter af embryologien. Målet er at bibringe læseren en forståelse for principperne i fosterets udvikling, som kan anvendes i diagnose, behandling og forebyggelse af medfødte misdannelser. Bogen er forsynet med et enestående billedmateriale, og er fuldstændig opdateret mht. den nyeste viden om genetiske og miljømæssige faktorers betydning for udviklingen af misdannelser hos fosteret. Bogen er pensum i faget embryologi for de medicinstuderende ved alle tre universiteter samt for de veterinærstuderende. Denne 3. udgave indeholder en opdateret tekst samt forbedrede illustrationer. Ændringer i forhold til tidligere danske udgiver og oversættelser af de nye afsnit er lavet af professor Jørgen Tranum-Jensen, Panuminstituttet.

 • af Emilie Pine
  189,95 - 207,95 kr.

  Lysende beretning om kvindeliv i det 21. århundrede. Emilie Pine er en af de irske forfattere, der puster nyt liv liv i essay-genren. I denne prisbelønnede debut skriver Emilie Pine om de oplevelser, der har formet hendes liv. Hun skriver med radikal ærlighed om liv og død, om sorgen ved barnløshed, om at passe sin syge, alkoholiserede far, om kvindekroppens tabuer, om barndom, skilsmisse, misbrug og overgreb. Noter til mig selv består af seks dybt personlige essays – rå, modige, bevægende og forunderligt opløftende. Tilsammen tegner de et portræt af et moderne kvindeliv, som med sit personlige udgangspunkt har ramt en hel generation. En indsigtsfuld og vedkommende bog, som alle kvinder vil genkende sig selv i, og alle mænd bør læse for bedre at forstå dem. Emilie Pine (f. 1977) er kritiker og lektor i moderne drama på University College i Dublin. Noter til mig selv er hendes skønlitterære debut. Bogen udkom oprindeligt på det lille indie-forlag Tramp Press i 2018, men blev på få uger en ægte word of mouth-succes. Den blev siden en bestseller, vandt syv priser og blev kåret både til årets debut og årets bedste bog. Pressen skrev: ”Læs ikke denne bog offentligt: Den får dig til at græde.” - Anne Enright “Mageløs, modig, fuldkommen brillant.” - Financial Times “En bog du har lyst til at forære til alle.” - Irish Times

 • - en guide til behandling og selvbehandling - 3. udgave
  af Anne Marie Jensen
  223,95 kr.

  Uanset om du ønsker at blive naturligt gravid eller om du forbereder dig på at skulle i medicinsk fertilitetsbehandling, så vil du i denne bog finde interessant og brugbar viden om reproduktiv sundhed og fysioterapi, som vil kunne hjælpe dig på vej mod en sund og vellykket graviditet og fødsel. Forfatteren, Anne Marie Jensen, tager dig med på en spændende rejse gennem årtier og over kontinenter for at introducere dig til, hvordan fysioterapeutiske metoder gennem historien har været anvendt - og i dag stadig anvendes - til at behandle nedsat frugtbarhed i forskellige kulturer verden over. Bogen henvender sig først og fremmest til par og enlige, der allerede kæmper med fertilitetsudfordringer, men den er også anvendelig til dig, der ønsker at forebygge. Den giver en grundig vejledning til, hvordan du ved hjælp af øvelsesterapi, arvævsbehandling, ergonomi, massage, afspænding, laserterapi og kost- og motionsvejledning kan mere end tredoble dine chancer for at opnå graviditet - og ikke mindst nedbringe risikoen for at abortere. Bogen indeholder et træningsprogram og et selvmassageprogram, du kan tage i brug med det samme, og giver dig en masse praktisk råd og vejledning til blandt andet kost- og motionsomlægning, vaginal hygiejne og stresshåndtering.”Fertilitet & Fysioterapi” tager udgangspunkt i en grundig, videnskabelig dataindsamling samt forfatterens egne erfaringer fra mere end 400 behandlingsforløb med sub- og infertile patienter i ”Klinik SundFertilitet” i København. Du vil derfor også som sundhedsprofessionel kunne finde inspiration til dit daglige arbejde med par og enlige, der ønsker at blive forældre.

 • af Ida Bruhn Bull
  118,94 kr.

  Romanen Det er lettest, hvis jeg holder kæft med, hvordan jeg har det af Ida Bull omhandler en kvindes ufrivillige barnløshed og kamp for at blive mor. Vi følger i romanen et kvindeligt jeg, som føler sorg og vrede over ikke at kunne blive gravid, følelser som ikke altid bliver mødt med forståelse fra hendes omgivelser. Det er en fortælling om en splittet kvinde, som oplever, at hun udadtil skal udvise glæde på sine gravide veninder og bekendtes vegne, samtidig med at hun skal håndtere sine altopslugende følelser af sorg og vrede alene; hendes oplevelse af at være ensom og misforstået af sine omgivelser vokser i takt med, at hendes barnløshed ikke længere kun påvirker hende selv men også hendes relationer og særligt forholdet til hendes kæreste. Ida Bulls værk Det er lettest, hvis jeg holder kæft med, hvordan jeg har det giver sprog til de følelser og erfaringer, som følger med det at være ufrivilligt barnløs, og åbner op for refleksion over et emne, som mange kvinder oplever som tabubelagt. Værket er nemlig også en historie om en kvindes indsigt i, hvordan hendes ufrivillige barnløshed ikke er en kamp, som hun skal kæmpe alene i stilhed, og at det ikke altid er bedst, hvis man holder kæft med, hvordan man har det.

 • - An Introduction To Embryology (1908)
  af Frank Rattray Lillie
  323,95 - 503,95 kr.

  This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

 • af Lone Schmidt & Anja Pinborg
  37,95 - 50,95 kr.

  Mange kvinder og mænd får ikke de børn, de ønsker sig – infertilitet er den næsthyppigste kroniske sygdom blandt folk i den reproduktive alder. Alligevel behandler vi fortsat infertilitet, som om det var et luksusproblem og ikke en sygdom: Over halvdelen af alle fertilitetsbehandlinger varetages i den private sektor, hvilket skaber en enorm ulighed i behandlingstilbuddet. Hvis vi skal styrke den reproduktive sundhed, kræver det mere oplysning henvendt til unge, strukturelle forandringer samt opdaterede rammer for behandling i offentligt regi.Lone Schmidt er læge og professor mso i nedsat frugtbarhed og folkesundhedsvidenskab ved Institut for Folkesundhedsvidenskab, Københavns Universitet.Anja Pinborg er professor i gynækologi og obstetrik og ledende overlæge på Afdeling for Fertilitet på Rigshospitalet. Anja Pinborg er desuden assisterende redaktør for Ugeskrift for Læger. Moderne Ideer er støttet af Lundbeckfonden, Augustinus Fonden og Statens Kunstfond. I bøgerne gør førerende forskere deres viden tilgængelig og leverer deres bud på, hvordan vi løser tidens største udfordringer.

 • af Lauren Wilbur
  242,95 kr.

  Faith and Fertility is my first published book and recounts my personal story of infertility and journey to motherhood. My goal in sharing my story with you is to give you what I so desperately needed when I was in the pit of my infertility mess and depression; a breath. I am desperate for you to know that God sees you, loves you, and that He has great plans for your life. YOU are a child of God and deeply valued and prized.I want you to look at this book and feel loved by the image of Christ holding a baby, knowing that He is in control and that He loves you more than anyone or anything ever could. To place our faith and dreams of a baby in His loving care is exactly where we need to rest in this season of uncertainty. I want you to read the words and scripture God gave me for this book and be overwhelmed with the blessed assurance that you are deeply loved by God your Father. And lastly, I want you to finish reading this book being so filled with love and peace that you can take a second breath knowing that God's plans are PERFECT, and you can confidently stand firm in your faith, praising him in the storm, and trusting Him even if His plans are different than yours.

 • - Volume 8: Frontiers in Gynecological Endocrinology
  af Andrea R. Genazzani
  604,95 kr.

  This volume comprehensively focuses on polycystic ovary, metabolic syndrome and obesity and their impact on women's health, reproduction and quality of life from adolescence to old age.PCOS is analyzed form the early origins - highlighting the importance of diagnosis, management and treatment starting from the high-risk period of adolescence - throughout infertility PCOS-related issues, pregnancy and menopause transition.  All aspects of this syndrome are covered also in relation with endocrine and metabolic features that affects women's health. This book is a very useful tool for gynecologists, endocrinologists, obstetricians, reproductive medicine and general practitioners and is an important resource for all physicians involved in  women's health.

 • af Michael von Wolff
  989,95 kr.

  This practical book focuses on the most recent advances in natural cycle and minimal stimulation in vitro fertilization (IVF).The volume presents the steps that need to be followed to successfully perform these techniques and covers all aspects and competences involved.The book provides information on physiology of folliculogenesis, ovulation, oocytes and luteal phase and based on this information on clinical practice of stimulation, ovulation induction and inhibition, follicle aspiration and luteal phase support in natural cycle and minimal stimulation IVF. In addition costs, risks, success rates and several treatment protocols are provided.An overview of large European, Japanese and American programs and the discussion of clinical cases will complete the coverage of the topic.This practical and easy-to-use guide is a valuable resource for all clinicians performing any kind of IVF techniques.

 • af Joseph Truglio
  1.105,95 kr.

  This book is a point-of-care resource for effective sexual and reproductive healthcare for patients of all ages, sexual orientations, gender identities and medical backgrounds in the primary care setting. This useful guide is divided into three parts, and other than part three, which deals exclusively with transgender and gender diverse patients, all content will relate to patients of all gender identities.   Part one presents sexual and reproductive health (SRH) using a lifespan approach, including chapters on pediatrics, adolescents and young adults, adults, and older adult patients. Part two presents an approach to common SRH issues that span multiple age groups, including contraception and family planning, sexually transmitted infections and cancer screenings as well as sexual and reproductive health in the setting of common medical conditions.  Part three is dedicated to sexual and reproductive health for transgender and gender non-binary patients, including psychosocial, medical, surgical and legal aspects of health.   This book provides primary care clinicians with a framework for providing effective sexual and reproductive healthcare to patients of all ages, sexual orientations and gender identities in a way that is inclusive, focuses on health, and addresses the needs unique to specific populations.

 • - Contemporary Challenges and Controversies
  af Eduardo P. Miranda
  921,95 kr.

  Penile implants have been an effective treatment for erectile dysfunction (ED) for more than 40 years. However, there is now a growing interest in this treatment option, as the number of procedures is expected to increase in the future. This book offers a reference guide for all those practitioners interested in understanding and/or performing this procedure. It will also benefit those in medical education who want to obtain specialized and high-quality knowledge regarding the complexities involved in penile implant surgery.Although the basic description of penile implant surgery is well documented in the literature, a detailed and comprehensive guide with a special focus on the most challenging and controversial aspects is lacking. The few books available on the topic provide a broad overview of prosthetic surgery in general, mainly discuss basic principles, and fail to provide a more detailed perspective.This comprehensive book discusses various aspects of penile implant surgery, ranging from indications to long-term complications. It addresses the most common and serious challenges regarding penile implants, which are rarely discussed elsewhere. The respective chapters were written by internationally respected experts on the controversies of penile prosthetic surgery. The book is intended for all those who plan to specialize in penile implant surgery, which include, but are not limited to, residents and fully trained urologists, as well as fellows and practitioners in sexual medicine and reconstructive urology.

 • af Joe Donnelly
  197,95 kr.

  God of Sperm tells the remarkable story of Dr. Cappy Miles Rothman, the son of notorious gangster Norman Roughhouse Rothman, who went on to become a trailblazer in the field of reproductive medicine.Rothman started the California Cryobank, one of the world's largest repositories of reproductive genetic material and cord-blood stem cells. Among other achievements, Rothman also pioneered the use of microsurgery in urological procedures, postmortem sperm retrieval techniques, and was one of the first practitioners of andrology, a specialty dealing with male reproductive biology and medicine.How Cappy Rothman went from Mafia scion and man-about-town during the postwar Miami Beach--Havana era of gangster chic to one of the most consequential figures in modern medicine is an epic, only-in-America tale that is also a fine reminder of the broad horizons and wild possibilities life in the U.S. can offer.

 • af Donna J. Drucker
  140,95 kr.

  A concise overview of fertility technology-its history, practical applications, and ethical and social implications around the world.In the late 1850s, a physician in New York City used a syringe and glass tube to inject half a drop of sperm into a woman's uterus, marking the first recorded instance of artificial insemination. From that day forward, doctors and scientists have turned to technology in ever more innovative ways to facilitate conception. Fertility Technology surveys this history in all its medical, practical, and ethical complexity, and offers a look at state-of-the-art fertility technology in various social and political contexts around the world.Donna J. Drucker's concise and eminently readable account introduces the five principal types of fertility technologies used in human reproduction-artificial insemination; ovulation timing; sperm, egg, and embryo freezing; in vitro fertilization; and IVF in uterine transplants-discussing the development, manufacture, dispersion, and use of each. Geographically, it focuses on countries where innovations have emerged and countries where these technologies most profoundly affect individuals and population policies. Drucker's wide-ranging perspective reveals how these technologies, used for birth control as well as conception in many cases, have been critical in shaping the moral, practical, and political meaning of human life, kinship, and family in different nations and cultures since the mid-nineteenth century.

 • af Russell Vang, Anna Yemelyanova & Jeffrey D. Seidman
  1.965,95 kr.

 • af Jaclyn Downs
  475,95 - 842,95 kr.

 • af Dr. T.W. Sadler
  477,95 kr.

 • af Charlene Carr
  102,95 - 127,95 kr.

 • af Judith Steinberg Turiel
  435,95 - 736,95 kr.

 • af Susie Kilshaw & Katie Borg
  308,95 kr.

 • af Rebecca Majoya & Sallyann Majoya
  207,95 - 297,95 kr.

 • af Todd A. Rehnquist
  212,95 kr.

 • af Sheila Lamb
  177,95 kr.

 • af A. Ramija Bee
  1.847,95 kr.

 • af Michael Banks
  155,95 kr.

 • af Gay Becker
  435,95 - 734,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.