Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Onkologi

Her finder du spændende bøger om Onkologi. Nedenfor er et flot udvalg af over 456 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Kræftsygdomme.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Stine Buje
  128,95 - 199,95 kr.

  Femten danskere fortæller, hvad de har lært om livet, efter at de er blevet ramt af uhelbredelig sygdom.Den ældste medvirkende er politikeren Ritt Bjerregaard på 77 år, som har uhelbredelig tarmkraft. Den yngste er Steffie på 25 år, som har kronisk nyresvigt. De medvirkende er vidt forskellige steder i deres liv, men alle har de gjort sig tanker om det gode og vigtige i tilværelsen, og i bogen deler de rundhåndet ud af deres indsigter. Indsigter, som vi alle kan lære noget af.Bogen tager ikke patent på en rigtig eller forkert måde at leve på men vil inspirere dig til selv at mærke efter, hvad der giver mening for dig, så du ikke først ved livets afslutning indser, at du kunne have brugt din tid bedre.

 • af Mikael Rørth, Lena Specht, Jørn Herrstedt & mfl.
  419,95 kr.

  Klinisk onkologi er en ny stor lærebog om kræftsygdomme og deres behandling. Bogens indhold Bogen er inddelt i tre dele: Første del giver en almen beskrivelse af tumorbiologi, epidemiologi, diagnose og stadieinddeling. Anden del giver en indføring i de forskellige behandlingsmuligheder med fokus på kirurgi, strålebehandling og medicinsk behandling, samt behandlingen af akutte onkologiske tilstande og understøttende behandling. Tredje del af bogen er en gennemgang af alle kendte kræftsygdomme i relation til specifikke organer og regioner. Målgruppe Målgruppen er primært medicinstuderende til det obligatoriske fag onkologi, speciallæger på hospitalsafdelinger og alment praktiserende læger, der vil have stor glæde af bogen til opslag i forbindelse med deres daglige kontakt med mange forskellige kræftpatienter

 • af Jane McLelland
  245,95 kr.

  Jane McLelland blev hårdt ramt af livmoderhalskræft og herefter af spredning til lungekræft stadie 4. Hun gennemgik adskillige konventionelle tilbud, men først da hun satte sig ind i kroppens evne til at bekæmpe kræft og fandt ud og gik i gang med en udsultnings diæt bestående af kosttilskud og en række ældre medicintyper lykkede det hende at blive kræftfri. Hun beretter om den modstand hun mødte fra det officielle sundhedsvæsen, som i stedet for at hjælpe hende modarbejdede hende. Men 15 år efter den første kræftdiagnose, er hun stadig her stadigvæk. Bogen fortæller og beskriver teoretisk, hvordan og hvad man selv skal gøre, hvis man vil tage sagen i egen hånd. Det gælderom at stoppe mulighederne for, at kræftcellerne kan overleve i kroppen. Der er vejledninger i, hvordan man kan bruge hendes metoder. Hun bruger både konventionelle og komplementære tiltag. Specielt inddrager hun kombinationer af medicin, der allerede er opfundet og godkendt til en anden sygdom. De kaldes Repurposed Drugs/ off label (genanvendt medicin) og undersøgelser har godtgjort, at de har kræfthæmmende virkning. Så de burde inddrages i kampen mod en kræftsygdom.

 • - En selvhjælpsbog for kræftpatienter og deres pårørende
  af Inge Kellermann
  315,95 kr.

  Kræft er livstruende. Der er dog stadig mange, der klarer det – nogle med konventionelle andre med såkaldt alternative metoder og sandsynligvis endnu flere ved at kombinere behandlingsmetoderne. Ikke to kræfttilfælde er ens, og der er ingen, som med sikkerhed kan sige, hvad der hjælper bedst. Med denne bog ønsker Inge Kellermann at samle al tilgængelig viden og især at understrege, at det rent faktisk er muligt at komme styrket ud på den anden side af et kræftforløb. De, der har fået diagnosen kræft, har ofte et stort behov for selv at gøre noget for at få kontrol med sygdommen. I modsætning til hvad mange tror, er der en vifte af muligheder, som den enkelte med fordel kan vælge at supplere lægernes kræftbehandlinger med. Denne bog, som vel er den mest omfattende og grundige der er skrevet på dansk, kan være en stor hjælp til at opspore de mange tilgængelige valgmuligheder, du har. Du får også en forståelse for, hvordan kræft udvikler sig, og hvad der skal til for at hæmme vækst og spredning. Det drejer sig primært om, hvordan du med relativt simple midler kan give kræften dårlige vækstbetingelser og styrke kroppens egne helingsprocesser mest muligt. Det er en viden, som kan give kræften kamp til stregen og give dig redskaber til at genoprette balancen i din krop, så sygdommen ikke vender tilbage. Inge Kellermann er uddannet zoneterapeut, urte- eller phytoterapeut og voksenunderviser og har i mange år haft selvstændig klinik i henholdsvis Vendsyssel og i dag i København. I en årrække har hun desuden været repræsentant for paraplyorganisationen Sundhedsrådet I Sundhedsstyrelsens Råd vedrørende Alternativ Behandling (SRA B) og i bestyrelsen for Videns- og Forskningscenter for Alternativ Behandling (Vifab).

 • - senfølger og andre udfordringer efter afsluttet kræftbehandling
  af Bobby Zachariae & Mimi Yung Mehhlsen
  130,95 - 273,95 kr.

  Senfølger til kræft- en lærebog om håndtering af udfordringer efter kræftbehandlingMed denne bog får sundhedsprofessionelle en større forståelse for og indsigt i, hvordan de kan udrede, behandle og møde patienter med de symptomer, reaktioner og senfølger, som de har i livet efter en kræftsygdom.På tværs af forskellige kræftsygdomme og -behandlinger beskriver Livet efter kræft tilgange til håndteringen af senfølger, og læseren får en indgående forståelse for, hvordan de biomedicinske og psykosociale faktorer har indflydelse på patienter og pårørende. Derudover præsenteres validerede, enkle og tilgængelige vurderingsredskaber, interventioner og anbefalinger, som effektivt skaber optimal relation mellem den professionelle og patienten.Bogen henvender sig til studerende inden for sundhedsuddannelserne og de sundhedsprofessionelle, som er i kontakt med kræftpatienter på diagnosetidspunktet, i behandlingsforløbet og i det livslange forløb efter en kræftsygdom.Bogen er redigeret af Bobby Zachariae og Mimi Yung Mehlsen.

 • - Sunde opskrifter og kostvejledning for kræftpatienter
  af Brohn & Penny
  158,95 kr.

  Det er vigtigt at spise godt når man lever med kræft. Denne banebrydende kulinariske guide fra Storbritanniens førende center for holistisk kræftpleje, tilbyder mere end 75 opskrifter, der er udviklet specielt til at øge tolerancen hos dem, der går igennem selv de mest aggressive behandlinger. Kræftpatienter har brug for god næring, da det har en væsentligt indvirkning - før - under - og efter behandling. Men alt for ofte ødelægger behandlingen patientens appetit, og man er for syg eller stresset til at lave et afbalanceret og nærende måltid, hvilket gør det svært at spise. Bogen indeholder blandt andet en kostvejledning og konkrete kostplaner, baseret på at du skal indtage seks små måltider om dagen. De enkelte retter indeholder nøgle ingredienser, kendt for at fremme genopretning, øge immuniteten, reducere inflammation og hjælpe helbredelse. Cancerkogebogen er udgivet i en lang række lande og er nu udkommet på dansk via Paludans forlag.

 • af Inge Kellermann
  180,95 kr.

  I 2013 udkom Inge Kellermanns pionerarbejde Når diagnosen er kræft - En selvhjælpsbog for kræftpatienter og deres pårørende. Med en skatkiste af informationer, forklaringer og ikke mindst dokumentation for, hvorledes forskellige plantebaserede midler virker. Inge Kellermann er phytoterapeut (plantelæge).I bogen DE BEDSTE RÅD når diagnosen er kræft får læseren en række opsummeringer af de vigtigste hjælpemidler i egen indsats for at forbedre prognose og livskvalitet. Både i hovedbogen og i denne bog lægges der vægt på det, man selv kan gøre for at støtte og normalisere kroppens egne regulerende og helbredende processer. Det er almindeligt kendt, at kost og livsstil spiller en afgørende rolle i forebyggelsen af kræft. Det nye, som bekræftes hver dag i en overvældende mængde forskningsresultater, er, at mange af disse faktorer faktisk også er i stand til at hæmme eksisterende kræft i at vokse og sprede sig og dermed forlænge overlevelsen.Bogen er gennemillustreret.

 • af Anne-Dorte Krapper
  189,95 kr.

  Ny klinikbog til sygeplejersker i onkologienMed Håndbog i sygepleje: Onkologi får du den erfarne sygeplejerskers færdigheder og ekspertise i kittellommen, så du kan orientere dig om pleje af kræftpatienter. Bogen har et anvisende og praksisorienteret fokus på de mest almindelige opgaver på tværs af specialer, der omhandler kræftsygdomme. Den er overskuelig og let at slå op i, og samtidig gør det lille format, at den er lige til at have i kittellommen. Håndbog i sygepleje: Onkologi tager sig af alle aspekter vedrørende sygepleje af kræftpatienter og kommer bl.a. ind på, hvordan man bedst muligt kommunikerer med patienten og de pårørende gennem forløbet samt hvilke smerter patienten vil opleve. Derudover gennemgås de mest oplagte sygeplejeopgaver inden for en række specialer. Bogen henvender sig til sygeplejestuderende, som er i klinik på en afdeling for kræftsygdomme, samt nyuddannede sygeplejersker, som arbejder med kræftpatienter i hverdagen.Bogen berører bl.a. følgende emner:• Leukæmi• Gynækologisk kræft• Delirium• Børn som pårørende• Psykologiske reaktioner• Smerter• Kommunikationen med patienter og pårørende

 • af Oliver Gaemperli, Pál Maurovich- Horvat & Koen Nieman
  448,95 kr.

  The handbook represents an important step towards dissemination of skills and knowledge in cardiovascular CT. It is a concise and practical companion, to benefit students, trainees or advanced users; cardiologists, radiologists, cardiac surgeons or technicians, in their everyday practice.

 • af Henning Saupe
  217,95 kr.

 • af Maria Cuculiza
  243,95 kr.

  Medicinsk cannabis er snart dagligdag, også i Danmark.Cannabisforretningen vokser med uhørt kraft. 350 milliarder kroner ventes der at blive omsat for på verdensplan i 2025.Men der er stadig mange ubesvarede spørgsmål - om planten, om evidensen og om, hvem der skal tjene på de mange desperate, syge og smerteplagede, som håber, at de nu har fundet hjælp.I denne bog søger journalist og forfatter Maria Cuculiza at skabe overblik i junglen af følelsesfulde og udokumenterede påstande. Hun har skabt et unikt, journalistisk og evidensbaseret øjebliksbillede, så læger, sygeplejersker og andre behandlere, men ikke mindst patienter, pårørende og almindeligt sundhedsinteresserede kan træffe deres beslutninger på et mere oplyst grundlag.Bogens titel 'Sandhederne om medicinsk cannabis' er valgt, fordi der netop findes mange sandheder - og ikke bare én.Ideen til bogen opstod, da danske politikere valgte at give grønt lys til forsøg med denne medicin, hvis effekt og sikkerhed vi ifølge lægerne ikke har nok evidens for.'Sandhederne om medicinsk cannabis' er til alle dem, der ikke vil nøjes med den viden, man kan få på Facebook og af kendte menneskers personlige oplevelser.

 • af Mieczyslaw Pokorski
  1.127,95 kr.

 • af Gaurav Gupta, Kamal Dua, Alisha Singh, mfl.
  1.627,95 kr.

  This book reviews the role of the lung microbiome in the development and progression of lung diseases. It deals with the role of microbiota dysbiosis in influencing host defense and immunity leading to resistance, colonization, and disease exacerbation. The book delineates the complex interaction between pathogen and lung residual microbiota during disease conditions. It further highlights the potential role of lung microbiota as the key modulator of lung carcinogenesis and immune response against cancer cells. Lastly, it reviews technological developments for unraveling the lung microbiome that profoundly impacts clinical diagnostics. This book is an essential resource for the scientists working in pulmonary diseases, pharmaceutical & clinical sciences, and pulmonary clinicians.

 • af Edward Chu & Vincent T. Devita Jr
  883,95 kr.

 • af Khalid Raza
  1.527,95 kr.

  This book encapsulates recent applications of CI methods in the field of computational oncology, especially cancer diagnosis, prognosis, and its optimized therapeutics.The cancer has been known as a heterogeneous disease categorized in several different subtypes. According to WHO's recent report, cancer is a leading cause of death worldwide, accounting for over 10 million deaths in the year 2020. Therefore, its early diagnosis, prognosis, and classification to a subtype have become necessary as it facilitates the subsequent clinical management and therapeutics plan. Computational intelligence (CI) methods, including artificial neural networks (ANNs), fuzzy logic, evolutionary computations, various machine learning and deep learning, and nature-inspired algorithms, have been widely utilized in various aspects of oncology research, viz. diagnosis, prognosis, therapeutics, and optimized clinical management. Appreciable progress has been made toward the understanding the hallmarks of cancer development, progression, and its effective therapeutics. However, notwithstanding the extrinsic and intrinsic factors which lead to drastic increment in incidence cases, the detection, diagnosis, prognosis, and therapeutics remain an apex challenge for the medical fraternity. With the advent in CI-based approaches, including nature-inspired techniques, and availability of clinical data from various high-throughput experiments, medical consultants, researchers, and oncologists have seen a hope to devise and employ CI in various aspects of oncology. The main aim of the book is to occupy state-of-the-art applications of CI methods which have been derived from core computer sciences to back medical oncology. This edited book covers artificial neural networks, fuzzy logic and fuzzy inference systems, evolutionary algorithms, various nature-inspired algorithms, and hybrid intelligent systems which are widely appreciated for the diagnosis, prognosis, and optimization of therapeutics of various cancers. Besides, this book also covers multi-omics exploration, gene expression analysis, gene signature identification of cancers, genomic characterization of tumors, anti-cancer drug design and discovery, drug response prediction by means of CI, and applications of IoT, IoMT, and blockchain technology in cancer research.

 • af Maria dM. Vivanco
  1.127,95 - 1.434,95 kr.

  This second edition provides an overview of recent developments and approaches used by researchers to investigate the properties and functions of mammary epithelial and stem cells, which will contribute to understand the heterogeneity of the mammary gland and of breast cancer. Chapters detail processes used to characterize stem cells, single cell RNA sequencing, computational methods, sophisticated imaging techniques, and a variety of model systems, among others. Written in the highly successful Methods in Molecular Biology series format, chapters include introductions to their respective topics, lists of the necessary materials and reagents, step-by-step, readily reproducible laboratory protocols, and tips on troubleshooting and avoiding known pitfalls. Authoritative and cutting-edge, Mammary Stem Cells: Methods and Protocols, Second Edition aims to make available protocols used to navigate the intricate behavior of mammary stem cells and to gain further knowledge to take us closer to the design of innovative strategies to prevent and treat breast cancer.

 • af Sonia Malik
  1.980,95 kr.

  Natural compounds obtained from plants represent a tremendous global market due to their use as food additives, cosmetics, in agriculture and in pharmaceuticals. This book provides up-to-date information on various strategies and methods for producing compounds of interest. Leading researchers discuss the latest advances in environmentally friendly natural compound production from plants, making the book a valuable resource for biotechnologists, pharmacists, food technologists and researchers working in the medical and healthcare industries.

 • af Magdalena Klink & Izabela Szulc-Kielbik
  1.527,95 kr.

 • af Azamal Husen, Jin-Chul Kim & Madhusudhan Alle
  1.227,95 kr.

 • af Gagan Deep
  1.127,95 - 1.387,95 kr.

 • af Nosheen Masood & Saima Shakil Malik
  2.201,95 kr.

  This book provides detailed information on the etiology, pathogenesis, diagnosis, prognosis, and treatment strategies for breast cancer. The first section of the book presents epidemiology, risk factors, histopathological, immunohistochemistry, and molecular subtypes of breast cancer based on the receptor status. It also discusses the association of breast cancer with other hormone-sensitive cancers. The second section of the book covers cover BRCA1 and BRCA2-associated breast carcinogenesis, early-stage progression of breast cancer, and noninvasive biomarkers for the early detection of breast cancer. It also discusses the role of epigenetic modifications and non-coding RNAs in breast cancer metastasis and explores these as the biomarkers and therapeutic targets for breast cancer therapy.Further, it discusses the role of fibrinolytic mechanisms and circulating tumor cells in breast cancer diagnosis, prognosis, and treatment. The book also provides an update on oral poly(ADP-ribose) polymerase (PARP) inhibitors to treat breast cancer. Finally, it offers potential new options for personalized therapies for breast cancer patients, including optimizing drug dosage and identifying genetic changes associated with cancer symptom occurrence and severity.

 • af Priya Hays
  1.103,95 kr.

  This book presents the clinical scope of cancer immunotherapeutic agents for solid tumors and Hematologic malignancies, elaborates on the scientific details of their modes of action, and presents the impact of these agents on oncology, patients and the broader healthcare system. At present, cancer immunotherapies fall broadly into three categories: immune checkpoint inhibitors (ICIs), adoptive T cell therapies, and cancer vaccines which have distinct mechanisms of action. Immune checkpoint inhibitors rely upon disrupting tumor antigen recognition as self by the immune system through inhibition of checkpoint molecules. Adoptive T cell therapies involve the engineering of T cells ex vivo to target and destroy tumor cells.The first part of this book will provide an overview of the discovery and mechanistic details of the technology. The second part will be devoted to elaborating on the clinical outcomes, successes and limitations for specific tumor subtypes, which includes both solid tumors and hematologic malignances for both pediatric and adult populations. As such, the book offers a valuable resource for oncologists, hematologists, and all those seeking an up-to-date overview of cancer immunotherapies.

 • af Florencia McAllister
  1.127,95 - 1.550,95 kr.

 • af Temel Tirkes
  958,95 kr.

  This book is a basic, practical guide to performing and interpreting state-of-the-art prostate MRI, utilizing the latest guidelines in the field. Prostate MRI has become one of the fastest growing examinations in the radiology practice, and this demand has continuously increased within the past decade. Since it is relatively new, MRI of the prostate is predominantly being performed at academic institutions, however there is a growing demand within the lower-tier health care institutions to offer this examination to their patients. This is an ideal guide for radiologists who want to enhance or initiate prostate MRI service for their referring clinicians and as a manual for technologists and those who are in training. Prostate cancer is the second leading cause of cancer death in men, exceeded only by lung cancer. The best predictor of disease outcome lies with correct diagnosis, which requires precise imaging and diagnostic procedures aided by prostate MRI. Urologists, medical oncologists and radiation oncologists all agree that multi-parametric prostate MRI is essential for evaluation of prostate cancer. However, the technical aspects of prostate MR imaging are not as straightforward as for the other imaging modalities and constantly evolving. Its small size presents a real challenge to the radiologist, who needs to do the T2 and diffusion weighted images and perform a dynamic contrast enhanced sequence correctly. These images may also need to be analyzed on an independent workstation. Due to the absence of a current reference manual, when a radiologist wants to establish a prostate imaging service, he/she needs to attend dedicated prostate MR workshops or dive into the literature search alone, only to get more confused about what to do and how to do it.With this book, expert authors were asked to give clear guidance to those who want to enhance or initiate their prostate imaging service. With this much-needed, concise, practical guidance, radiologists can perform and interpret multi-parametric prostate MRI in a standardized fashion, in concordance with PI-RADS v2.1 that can be applicable to all available hardware platforms (GE, Philips, Siemens, Toshiba). Additionally, they can perform post-processing for possible targeted biopsy and interpret post-therapy and PET studies. The book discusses imaging protocols (planning and prescription) and sequence parameters with representative images for each MRI sequence. This handbook-style practical manual can be used in the radiology reading room by those interpreting the MR exam as a reference as well as at the MRI scanner by the technologists as a guide. Coverage of basic prostate anatomy, pathology, Urologists¿ point of view, MRI guided radiation treatment planning and molecular imaging is also included. Throughout the book, authors will discuss basics, pitfalls, and provide tips in image acquisition and interpretation, alongside several case examples.

 • af Dong-Young Noh, Masakazu Toi & Wonshik Han
  1.127,95 kr.

  This book describes recent advances in translational research in breast cancer and presents emerging applications of this research that promise to have meaningful impacts on diagnosis and treatment. It introduces ideas and materials derived from the clinic that have been brought to "the bench" for basic research, as well as findings that have been applied back to "the bedside". Detailed attention is devoted to breast cancer biology and cell signaling pathways and to cancer stem cell and tumor heterogeneity in breast cancer. Various patient-derived research models are discussed, and a further focus is the role of biomarkers in precision medicine for breast cancer patients. Next-generation clinical research receives detailed attention, addressing the increasingly important role of big data in breast cancer research and a wide range of other emerging developments. An entire section is also devoted to the management of women with high-risk breast cancer. Translational Research in Breast Cancer will help clinicians and scientists to optimize their collaboration in order to achieve the common goal of conquering breast cancer.

 • af Erik Norberg & Helin Norberg
  1.127,95 - 1.760,95 kr.

 • af Dipyaman Ganguly
  927,95 kr.

  This book provides a systematic review of the development, function, and patho-physiologic role of plasmacytoid dendritic cells (pDCs) in humans. The chapters of the book discuss the origin and discovery, hematopoietic development as well as molecular regulation of pDCs in the context of immune activation as well as immune tolerance. It also discusses the role of pDCs in human diseases, including infections, autoimmune/inflammatory diseases, cancers and metabolic disorders, and opportunities for pDCtargeting therapies in these varied clinical contexts. 

 • af Khalid Raza
  1.527,95 kr.

  This book encapsulates and occupies recent advances and state-of-the-art applications of nature-inspired computing (NIC) techniques in the field of bioinformatics and computational biology, which would aid medical sciences in various clinical applications. This edited volume covers fundamental applications, scope, and future perspectives of NIC techniques in bioinformatics including genomic profiling, gene expression data classification, DNA computation, systems and network biology, solving personalized therapy complications, antimicrobial resistance in bacterial pathogens, and computer-aided drug design, discovery, and therapeutics. It also covers the role of NIC techniques in various diseases and disorders, including cancer detection and diagnosis, breast cancer, lung disorder detection, disease biomarkers, and potential therapeutics identifications.

 • af Shiban Kishen Koul
  1.186,95 kr.

  This book offers the readers an opportunity to acquire the concepts of artificial intelligence (AI) enabled sub-THz systems for novel applications in the biomedical field. The readers will also be inspired to contextualize these applications for solving real life problems such as non-invasive glucose monitoring systems, cancer detection and dental imaging. The introductory section of this book focuses on existing technologies for radio frequency and infrared sensing in biomedical applications, and their limited use in sensing applications, as well as the advantages of using THz technology in this context. This is followed by a detailed comparative analysis of THz electronics technology and other conventional electro optic THz setups highlighting the superior efficiency, affordability and portability of electronics-based THz systems. The book also discusses electronic sub-THz measurement systems for different biomedical applications. The chapters elucidate two major applications where sub-THz provides an edge over existing state of the art techniques used for non-invasive measurement of blood glucose levels and intraoperative assessment of tumor margins. There is a detailed articulation of an application of leveraging machine learning for measurement systems for non-invasive glucose concentration measurement. This helps the reader relate to the output in a more user-friendly format and understand the possible use cases in a more lucid manner. The book is intended to help the reader learn how to build tissue phantoms and characterize them at sub-THz frequencies in order to test the measurement systems. Towards the end of the book, a brief introduction to system automation for biomedical imaging is provided as well for quick analysis of the data. The book will empower the reader to understand and appreciate the immense possibilities of using electronic THz systems in the biomedical field, creating gateways for fueling further research in this area.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.