Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dermatologi

Her finder du spændende bøger om Dermatologi. Nedenfor er et flot udvalg af over 116 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Hudsygdomme.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Anette Kristine Poulsen
  167,95 - 214,95 kr.

  Tro ikke på, at alder er en hudtype, der kræver særlige anti-age-produkter. Ny bog giver opskriften på en række enkle rutiner, baseret på dokumenterede ingredienser, der holder huden på toppen livet igennem.Ét ord kan få skønhedsspecialist Anette Kristine Poulsen på vingerne: plejeindustriens buzzword anti-age. Hele tankegangen om, at vi alle før eller siden havner i en stor kundegruppe, hvis hudplejebehov udelukkende defineres ud fra årstallet på dåbsattesten. Den kan nemlig spærre vejen for, at ens hud får den behandling, den reelt har brug for, mener hun."Din alder siger intet om din hudtype, men din hud siger alt om, hvad du får brug for gennem livet. Faktum er, at du hudmæssigt kan have mere tilfælles med en 18-årig end en jævnaldrende nabo, for alder har aldrig været nogens hudtype. Så du skal kende den direkte rute gennem reklamefloskler og indholdsfortegnelser – den, der passer til din hud,” siger Anette Kristine Poulsen. Det er hendes mærkesag, både som skønhedsredaktør på Børsen, fast skønhedsekspert på Go’ Morgen Danmark, platform Beautyspace.dk og som forfatter. Hun er kendt for at skære igennem, når plejeindustrien opfinder behov, som ikke er i hudens interesse – og for at give insidertips om mere veldokumenterede metoder. I denne nye bog Bedre hud med årene præsenterer Anette Kristine Poulsen præcise og enkle trin-for-trin-rutiner baseret på ingredienser, der har dokumentation for at kunne holde huden frisk og fugtspændstig. "Man kan gøre rigtig meget mod rødmeudfordringer, solpletter, pigmentpletter, tørre linjer og sarte hotspots – helt uden at fejle eller overbehandle med produkter, man ikke har brug for,” lover hun.

 • af Kristian Thestrup-Pedersen, Hans Christian Wulf, Hans Bredsted Lomholt & mfl.
  496,95 kr.

  Klinisk dermatologi og venerologi er en lærebog i hud- og kønssygdomme, hvor der er lagt vægt på at fremhæve sygdomme og symptomer, som er hyppige og væsentlige i almen praksis og på hospitalsafdelinger. Dermatologi og venerologi undergår som alle specialer inden for medicin forandringer over tid. Denne 3. udgave indeholder flere fotos, er opdelt i flere kapitler, og der er tilføjet et afsnit med nyttige websites, som giver adgang til mange kliniske fotos. Om forfatterne: Klaus Ejner Andersen er professor og overlæge ved Dermato-Venerologisk afdeling,Odense Universitetshospital. Hans Bredsted Lomholt er tidligere overlæge ved Dermato-venerologisk afdeling, Århus Sygehus og nu praktiserendehudlæge i Ålborg samt ekstern lektor ved Aarhus Universitet/Aalborg Universitetshospital. Kristian Thestrup-Pedersen er tidligere overlæge og professor ved Dermato-Venerologisk afdeling, Marselisborg Hospital. Han er nu praktiserende speciallæge i faget. Hans Christian Wulf er professor og overlæge ved Dermato-Venerologisk afdeling, Bispebjerg Hospital.

 • af Muhammad Sabbah, Niels Veien & Andreas Pihl
  226,95 kr.

  Dermato- venerologiske cases rummer 61 cases med de mest almindelige dermatologiske og venerologiske lidelser. Casene er udvalgt under hensyntagen til pensum på medicinstudiet på de danske universiteter.Hver case starter med en kort sygehistorie med tilhørende klinisk foto samt spørgsmål til casen. På den efterfølgende side findes svarene opstillet ud fra: beskrivelse, definition, diagnostik, epidemiologi og behandling, forløb samt differentialdiagnoser. Disse forekommer alle med foto og en kort beskrivelse af, hvordan de afviger fra den aktuelle case. I beskrivelsen af differentialdiagnoser er behandlingen kort beskrevet for de diagnoser, der ikke indgår som selvstændig case.Billedmaterialet er nøje udvalgt ud fra kvalitet og variation.Bogen er opbygget, så man aldrig ser spørgsmål og svar samtidig, og den egner sig til træning op til eksamen, i forbindelse med klinikophold eller generelt som supplement til lærebogen. Bogen kunne yderligere være til gavn for yngre læger, der har behov for at få opfrisket deres viden om de almindelige dermato- venerologiske sygdomme.

 • - i ansigts- og kropspleje
  af Vibeke Estrup
  129,95 - 155,95 kr.

  Skønhed kommer indefra, men det skader jo ikke at hjælpe skønheden på vej med lækre hjem­melavede plejeprodukter baseret på vegetabilske olier, der tilfører din hud den mest rene og naturlige pleje, du kan give den. Med vegetabilske olier, der fremstilles af fx frø, bær og nødder, plus nogle få og enkle redskaber kan du selv lave effektive naturlige produkter til optimal pleje af ansigt, krop og hår uden at gå på kompromis med virkningen – og helt på niveau med de bedste produkter på markedet.Bogen består af 2 dele. Første del har fokus på det praktiske og indeholder opskrifter til pleje af ansigt, krop, hår plus afsnit med opskrifter dedikeret specielt til mænd, babypleje og velvære. Opskrifterne er lige til at gå til og ledsages af overskuelig information om virkning og med relevant angivelse af, hvilken hudtype den pågældende opskrift er velegnet til. Her kommer bogen også ind på, hvilke redskaber der er nødvendige, hvordan man omregner måleforhold, ligesom den også indeholder tips til brug af olierne sammen med produkter, de fleste har i hjemmet – som f.eks. sukker til en bodyscrub.Anden del er en teoretisk del, der på en let og overskuelig måde giver dig viden om vegetabilske olier. Hvordan de fremstilles, hvordan de er bygget op, forskelle, specielle indholdsstoffer og deres virkning. Teoridelen giver dig både den overordnede viden om vegetabilske olier og viden, der gør dig i stand til at skræddersy dine egne opskrifter i forhold til dine specifikke behov. Teoridelen indeholder også et afsnit om æteriske olier og deres anvendelse sammen med vegetabilske olier samt giver dig tips til, hvordan olierne kan anvendes i dagligdagen.Bogen henvender sig til alle, der interesserer sig for naturlig hudpleje og DIY. Da bogen kombinerer praktiske opskrifter med teoretisk viden er den både velegnet til begynderen, der har brug for hjælp til at komme i gang, og til den øvede, der har brug for inspiration og teoretisk viden til enten at sammensætte opskrifter helt fra bunden eller tilpasse eksisterende opskrifter.Om forfatteren: Vibeke Estrup er cand.agro. med speciale i aktivstoffer i lægeplanter. Vibeke har siden 2007 arbejdet som produktspecialist med ansvar for kvalitetssikring og dokumentation af råvarer, herunder vegetabilske olier og æteriske olier, til naturlige plejeprodukter. Ligeledes har Vibeke siden 2007 arbejdet med produktudvikling af ansigts- og kropspleje for større og mindre danske brands og sideløbende undervist i DIY plejeprodukter på både teoretisk og praktisk niveau.

 • - En selvhjælpsbog
  af Karina Villumsen
  177,95 kr.

  En dysbiose er en overvægt af skadelige mikroorganismer, svampe og sygdomsfremkaldende bakterier, hvor svampe, bakterier eller parasitter har svært ved at indgå i det harmoniske fællesskab, der findes i kroppen. Det kan ødelægge tarmfloraen og forårsage inflammation, øget tarmgennemtrængelighed og medvirke til udviklingen at fødevareallergier, fødevareintolerancer og sensitivitet over for fødevarer.Bogen giver en god indsigt i, hvordan du kan bringe kroppen i balance, på et sprog, som er let at forstå med mange gode forklaringer og lækre opskrifter.

 • - Forstå din hud, og kom af med dine hudproblemer én gang for alle
  af Shirley Slaney Maisted
  137,95 - 155,95 kr.

  Din hud er ikke dårlig, problematisk, håbløs eller grim. Den beskytter dig og er dit første forsvar. Den er dit største og eneste synlige organ. Og den er barrieren mellem dit indre og dit ydre. Derfor kommer den ofte til at sladre om, hvad der foregår inde i dig.Hvis der er mangler eller ubalancer i din krop, vil huden i mange tilfælde forsøge at gøre dig opmærksom på det. Måske bliver huden tør og livløs, du får akne, eller huden bliver rød og irriteret. Uanset hvad gælder det om at forstå, hvad kroppen har brug for, så din hud – og resten af dig – får det godt.Denne bog gør dig klogere på din hud, og på hvordan dens budskaber skal oversættes. Du får overblik over, hvorfor hudproblemer opstår, og hvem der typisk rammes. Desuden får du masser af tips til, hvordan du undgår hudproblemer, og du lærer, hvordan huden, kroppen og sindet hænger sammen. Det hele er som et puslespil, og bogen hjælper dig med at finde den brik, der er årsagen til dine hudproblemer.Bogen er til alle, som interesserer sig for sundhed og skønhed, og som er nysgerrige på huden som organ. Den er også til alle, der er utilfredse med deres hud. Hvis du er opmærksom og nysgerrig på din hud, kan den hjælpe dig til et sundere og mere selvkærligt indblik i dig selv.Om forfatterShirley Slaney Maisted er indehaver af og behandler hos Sund Hud Nu – et holistisk skønheds- og wellnessunivers i Nyhavn og online. Hun er uddannet biopat, har læst anatomi og fysiologi med særligt fokus på huden og er et anerkendt navn inden for sit felt. I 2016 blev Shirley nomineret af Danish Beauty Award som Årets Ildsjæl for sin passion for at hjælpe med hudproblemer. Hun har været med i Go’ aften Live, hvor temaet var, hvor psykisk belastende det er at have hudproblemer. Læs mere på www.sundhud.nu og på Instagramprofilen healthyskin_sundhud.E-bogen er lavet i fixed format

 • - Min rejse med hudsygdommen Rosacea
  af Karina Villumsen
  177,95 kr.

  Dette er en meget personlig beskrivelse af en ung kvindes rejse, hvis fysiske reaktion på svære oplevelser især kommer til udtryk via hudens reaktion og både bliver en udfordring, men også anledning til selvhealing.De, der aldrig har været generet af hudproblemer, uanset om det er pletter, bumser, pigmentpletter, eksem, akne, dermatitis eller rosacea, kan måske have svært ved at sætte sig ind i, hvor meget det kan fylde i én. Nogle gange ser folk det slet ikke så meget, som man selv tror, men det kan fylde i ens opmærksomhed og dominere i en grad, at det tager fokus fra, hvad man ellers gør. Rosacea er en tricky hudreaktion og to helt identiske udgaver findes ikke, men der er mange fællesnævnere, som på en let og overskuelig måde bliver introduceret i bogen.Må denne bog blive en inspiration til dig, uanset om det handler om at finde løsninger til samme udfordring eller selve det at få inspiration til ikke at give op og blive ved med at søge livsglæde og livskraft – og få opmærksomhed på vores organisme som en helhed og ikke adskilt. Alene det at kunne spejle sig i Karinas modige deling af sin historie og ikke føle sig alene om det.

 • - en håndbog for børn og voksne
  af Solveig Esmann & Gregor B.E. Jemec
  159,95 kr.

  ”Psoriasis – En håndbog for børn og voksne” rummer oplysninger om symptomerne på psoriasis og om de forskellige former for behandling. Bogen rummer også praktiske råd om hverdagen samt muligheder for social støtte. Udover lægelig viden bygger bogen på interview med patienter. Man kan læse om parforhold, seksualitet, at få børn, omklædningsrum, skæl, alkohol m.m. Man kan også læse om de følelsesmæssige reaktioner, der ofte følger med psoriasis. Det er vigtigt at erkende, at psoriasis er en kronisk sygdom. Bogen støtter den erkendelse, som man ofte må igennem, før man kan nå til en sygdomsaccept.

 • - En bog om atopisk eksem hos børn og voksne
  af Tove Agner
  200,95 - 297,95 kr.

  FÅ KONTROL OVER DIT EKSEM!Atopisk eksem – som i folkemunde kaldes børneeksem – præsenterer sig i (næsten) alle aldre og i alle etniske befolkningsgrupper og har store konsekvenser for den sygdomsramte og for de familier, som rammes. Fælles for det lille barn, den unge og den voksne med atopisk eksem er, at alle har kløe og udslæt, ofte ledsaget af manglende nattesøvn og nedsat livskvalitet.Denne bog er et forsøg på at rydde lidt op i de mange informationer og myter, der verserer om atopisk eksem. Det kan være svært at sortere i de mange gode – og mindre gode – råd om smørevaner, påklædning, kost og terapiformer. Du vil undervejs møde børn, unge og voksne med mildt og svært eksem, og bogen prøver at besvare nogle af de store spørgsmål om atopisk eksem samt gennemgå behandlingsmuligheder og løsningsmodeller – for der er faktisk meget hjælp at hente for dig med atopisk eksem!Denne bog henvender sig til familier, der er ramt af atopisk eksem, til voksne, der har sygdommen, til sundhedspersonale, der ønsker indsigt i atopisk eksem fra en lidt anden vinkel, og til alle andre, der er interesserede i at vide, hvad atopisk eksem er for en størrelse.

 • af Hugh Zachariae, Claus Zachariae, Robert Gniadecki & mfl.
  248,95 - 250,95 kr.

  Akutte hudsygdomme er et praktisk orienteret opslagsværk, der sætter brugeren i stand til at stille den korrekte diagnose, tage de rigtige prøver og udføre den primære behandling af akutte hudsygdomme. Målgruppen er læger, der arbejder i praksis, på skadestuer og som medicinske og kirurgiske forvagter.Bogen indeholder et selvstændigt kapitel for hver af de forskellige typer udslæt. Kapitlerne, der forrest i bogen præsenteres i en udvidet og meget opslagsvenlig indholdsfortegnelse med 2-3 karakteristiske fotos, en stregtegning og en definition af det pågældende udslæt, er igen underinddelt i afsnit for hver af de forskellige sygdomme indenfor det pågældende område.Disse sygdomsafsnit indledes med billeder, der illustrerer den pågældende sygdom, som derefter beskrives både systematisk og summarisk på maksimalt 2 sider.Bogen afsluttes med tabeller og afsnit vedrørende akutte hudsygdomme hos specielle grupper som bl.a. børn, gravide, immunsupprimerede patienter og udenlandsrejsende.

 • af Ronald Johnston
  1.567,95 kr.

 • af Thomas L.H Hocker & Ali (Assistant Professor of Dermatology Alikhan
  871,95 - 941,95 kr.

 • af Gonzalo García, Luis Fernando González, Adriana Motta, mfl.
  1.517,95 - 2.612,95 kr.

 • af Jie Liu
  1.186,95 kr.

  This book aims to provide readers with practical information on the procedure of streamline skin disease recognition with the use of dermoscopy. The first three chapters are mainly focused on the basic knowledge of dermoscopy, such as its history, how it works, the terminology. In the following chapters, the clinical photographs, dermoscopic images and histopathologic images of benign melanocytic neoplasms, malignant melanoma, basal cell carcinoma, seborrheic keratosis and related diseases, vascular diseases, squamous cell neoplasms and other neoplasms are presented in a case-based format. The clinical characteristics are introduced briefly, and the dermoscopic features are highlighted with a number of pictures. The chapter 12 to chapter 14 introduce the dermoscopic appearance of inflammatory skin diseases, infectious and parasitic skin diseases, hair and nail diseases, respectively, which is the extended application of dermoscopy. Last but not least, the development and future of articifial intellegence assisted diagnosis based on dermoscopic images is introduced. Written by dermatologists who have been involved in dermoscopic diagnosis for a long time, this case-based book will be a valuable reference for dermatologists and those who are interested in related field.

 • af Gerd Kautz
  1.517,95 kr.

  Energy on the skin has revolutionized medicine: in the last 25 years laser and IPL devices have made completely new medical treatment concepts possible, with considerable therapeutic success. The rapid technical advances in energy-based instruments require continuous training for attending physicians. This book presents all the available energy-based systems for the treatment of cutaneous diseases, including a wide range of laser applications, IPL and energy-based devices such as the lightning lamp-pumped pulsed dye laser, solid state lasers like neodymium-doped yttrium aluminum garnet (Nd YAG) laser, quality switched ruby laser, erbium-doped yttrium aluminum garnet laser (YAG) and CO2 laser, as well as radio frequency and high-intensity focused ultra sound, photodynamic therapy and more. The translation was done with the help of artificial intelligence (machine translation by the service DeepL.com) and a subsequent human revision by original chapter authors, editor and publisher was perfomed to fine-tune and update the content.After discussing the history of the laser, the first part of the book focuses on laser therapy in dermatology and aesthetic medicine, including side effects, complications and treatment errors. It also examines the qualitative standards and legal aspects, from therapists' qualifications to patient education and the maintenance of the equipment. In addition, it addresses safe and effective energy applications for hemangiomas, skin cancer precursors and rosacea.The book also features chapters on patient preparation, medical history and photographic follow up, as well as skin analysis, cooling techniques, light protection and the maintenance of laser devices. Further, it discusses cosmetic topics such as tattoo removal, photo hair removal, scars and stretch marks, hair transplant, body contouring, hyperhidrosis, and aesthetic plasma medicine. Written by leading international exerts, each contribution includes suggestions for further reading, making the book a valuable resource for beginners and experts alike. At the same time, its easy-to-follow, didactic style means that it is also suitable for university courses and seminars.

 • af Manu Jain
  2.352,95 kr.

  This atlas provides a detailed overview of the novel technique of ex vivo confocal microscopy for rapid imaging of excised tissues in dermatological practice. It features an extensive collection of ex vivo images acquired from normal skin structures and from a variety of neoplastic lesions (benign and malignant) and inflammatory lesions. Each chapter contains several image types of a particular disorder, including gray-scale, digital purple-pink images (DHE) and hematoxylin and eosin (H&E) correlations to assist the acquisition of diagnostic skills. Guidance on how to use techniques for tissue preparation, staining, handling and image acquisition are also provided enabling the reader to develop confidence in integrating this technique into their day-to-day practices. Furthermore, this atlas also provides an update on the ongoing latest advances in the field. Cutaneous Atlas of Ex Vivo Confocal Microscopy covers how to apply these techniques into dermatological practice, especially in Mohs surgery for the evaluation of keratinocytic neoplasm and in dermatopathology for rapid evaluation of varied skin lesions. It is therefore a valuable resource for trainee, residents, practicing dermatologists and dermatopathologists who are seeking a resource to assist in developing their knowledge and skills of utilizing these methodologies. 

 • af Enrico Nunzi
  1.682,95 kr.

  A highly disabling infectious disease in developing countries, leprosy, or Hansen's disease, is caused by Mycobacterium leprae, and is still very relevant for the human community due to its transmissible nature, variable presentation and composite clinical picture. Early identification of leprosy and Buruli ulcer (also caused by a Mycobacterium, M. ulcerans) is critical to prevent spreading and patient disability and to establish appropriate therapy. This richly illustrated, completely revised second edition of Leprosy and Buruli Ulcer describes the characteristic signs of both these diseases, and contents include abnormalities of the skin, nerves, eyes, hands, feet, testes and bone. It also presents the latest diagnostic tools to identify and quantify organ damage to enable readers to recognize and treat this composite systemic disorder, which can represent a true medical emergency if affecting eyes, nerves, and kidneys. Further, it includes additional chapters on leprosy in childhood, prophylaxis and vaccines. For both leprosy and Buruli ulcer, this handy guide helps practitioners and nursing personnel to spot the different clinical manifestations, make a prompt diagnosis and apply effective treatment of both these diseases.

 • af Shilpi Khetarpal
  606,95 kr.

  Platelet rich plasma therapy uses a patient's own platelets to encourage and accelerate healing in a variety of tissues. With the growing popularity of using platelet rich plasma for aesthetic procedures, the need for a book that ties together all of the current literature in one place has become more pressing. This book fills in that gap as a comprehensive guide that covers history, basic science and clinical utility of platelet rich plasma with its uses in hair restoration, facial rejuvenation, and some wound healing. It includes the latest studies/literature from peer reviewed journals and clinical, anecdotal experience. Chapters provide an extensive look at how to describe the mechanism of action of platelet rich plasma (PRP) in the skin and hair; how to identify the difference between PRP, platelet rich fibrin, and stem cells; and identify the various PRP preparation systems and how to calculate dosing. Aesthetic Clinician's Guide to Platelet Rich Plasma is written especially for the aesthetic clinician, whether dermatologist or plastic surgeon. This book will find utility across specialties and with it's extensive coverage it is a vital reference.

 •  
  2.445,95 kr.

  This atlas of dermatology has a unique clinical orientation and lays emphasis on morphology. The disease entities are arranged according to the morphology of lesions. This pattern of placement serves as an important aid in making a diagnosis as this approach is based on the way patients present themselves in out-patient departments.

 • af Neil H. (University of Toronto School of Medicine Shear
  1.507,95 kr.

 • af Robert T. Brodell, Vinayak K. Nahar, Cindy Firkins Smith & mfl.
  828,95 kr.

 • af Sanjana Vijay Nemade & Kiran Jaywant Shinde
  1.227,95 - 1.682,95 kr.

 • af Henrik Elvang (University of Copenhagen Jensen
  820,95 - 2.323,95 kr.

 • af Cara Ward
  197,95 kr.

  Imagine waiting over ten years to find the answer that was there all along.A story of one woman's battle to regain her health, both in body and mind, with surprising results.Cara found Topical Steroid Withdrawal and changed her life, and wrote a book about it so others might, too ...From the writer of the popular blog on TSW and Trichotillomania, and author of Stuff I'll Tell You To Do That I Won't Do Myself, Curing my Incurable Eczema is a book not to be missed.

 • af Yamuna Deepani (Department of Parasitology Siriwardana
  502,95 kr.

 • af Marc B. Brown & Adrian C. Williams
  481,95 kr.

 • af Jerome Goddard & Gail Miriam Moraru
  505,95 kr.

 • af U. W. Schnyder, O. P. Hornstein & J. Schönfeld
  463,95 kr.

 • af Lyubomir A. Dourmishev & Assen Lyubenov Dourmishev
  1.103,95 kr.

 • af Howard I. Maibach & Ai-Lean Chew
  2.417,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.