Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - den ultimative guide til krystaller
    af Hall & Judy
    228,95 kr.

    Den Store bog om Krystallerer er blevet verdens populæreste opslagsbog om krystaller og er solgt på engelsk i mere end en million eksemplarer. Leksikonformatet gør dig straks i stand til at finde en kendt krystal eller identificere en krystal du ikke kender.Den dækker de praktiske og eksotiske egenskaber i hver krystal, herunder de mentale, psykologiske og fysiske effekter samt dens brug ved krystalhealing. Bogen indeholder traditionel og nutidig viden og trækker på Judy Halls 35 årige erfaringer på dette område. Det er en uundværlig opslagsbog for krystalelskere overalt.

  • Spar 14%
    - En guide
    af Troels V. Østergaard
    128,95 kr.

    En rigt illustreret guide til de sten, du finder på stranden.DANSKE STRANDSTEN giver dig en let tilgængelig bestemmelsesnøgle, så du nemt kan finde frem til, hvor netop den sten, du står med i hånden, er beskrevet i bogen. Herefter guider Geolog Troels V. Østergaard dig gennem de forskellige typer af sten: sedimentsten, metamorfe (omdannede) bjergarter og vulkanske bjergarter. Og så giver han svar på en række interessante spørgsmål om de danske sten:  Hvor kommer de fra? Hvordan er de transporteret hertil? Hvad er vandreblokke? Hvor gamle er stenene? Hvorfor er der kun sten ved nogle af de danske strande? Og hvorfor er ikke alle sten runde?

  • Spar 17%
    af Thorvald Pedersen
    248,95 kr.

  • af Peter Hald
    288,95 kr.

    Det er både sjovt og lærerigt at lave eksperimenter i kemi, og i 169 kemiske eksperimenter guider kemiker Peter Hald læseren igennem eksperimenter, der rimer på undervisning, undren og underholdning. Med eksperimenter kan man se og føle stoffet - og opnå en helt anderledes forståelse af kemien.Bogen er til dem, der har lyst til at eksperimentere med kemien, måske sammen med børnene. Den er også til lærere og undervisere på skoler og gymnasier, hvor man med røg og raketter gerne vil engagere eleverne og øge indlæringen. Samtidig kan bogen bruges af universitetsundervisere, der vil illustrere krystalstrukturer, termodynamik og reaktionskinetik.Langt de fleste forsøg kan udføres med enkle midler i et køkken. Man behøver nemlig ikke et fuldt udrustet laboratorium og eksotiske specialkemikalier for at lave interessant kemi og spændende videnskab.

  • af Hanne Møller Andersen & Lars Brian Krogh
    268,95 kr.

    Bogen er skrevet til undervisning i naturfagene: fysik, kemi, biologi og geografi. Fokus er på de fagdidaktiske aspekter og spørgsmål, som naturfagene er fælles om. Bogens to forfattere stiller skarpt på fem aktuelle udfordringer – læring, dannelse, motivation, samspil og lærerudvikling – som de mener bør imødegås for at løfte naturfagsundervisningen i Danmark (og internationalt). De diskuterer, hvilke udviklingsspor, der viser sig forude, præsenterer den nyeste forskning og omsætter de vigtigste resultater til pejlemærker og anbefalinger til undervisning i praksis. Bogen inspirerer læseren til refleksion og videreudvikling af egen praksis gennem emner som:Hvorfor undervise i naturfag?Læringsteori og evaluering.Undersøgelsesbaseret undervisning og it.Sprog og kommunikation i undervisningen.Bogen er et bind i serien Didaktik, en række af didaktikbøger til lærere i grundskolen og på ungdomsuddannelserne samt lærerstuderende. Bøgerne går praktisk til værks og er baseret på den nyeste forskning inden for området. Lars Brian Krogh er lektor, ph.d. i naturfagsdidaktik og ansat ved læreruddannelsen på VIA University College i Aarhus. Hanne Møller Andersen er lektor, ph.d. i natur­fagsdidaktik og ansat ved Aalborg Katedralskole.

  • af Nynne Francette Nielsen Sommer
    123,95 kr.

    I denne lille håndbog får du en nem guide til at starte op med brugen af krystaller. Nynne Sommer forklarer step-by-step, hvordan du bedst vælger dine krystaller, hvad du skal være opmærksom på i forhold til købet, og hvordan du renser, oplader samt bruger dine krystaller. Derudover finder du lister over, hvilke krystaller og sten der ikke tåler sollys eller vand, samt hvilke krystaller der er potentielt giftige. Du får samlet alt, hvad du har behov for at vide for at gøre krystallerne til en spændende del af dit liv. Krystallernes historie ¨Krystallernes virkning Krystalfælden – falske krystaller, menneskeskabte og menneskebehandlede krystaller Valget af dine krystaller Krystalformernes forskellige virkninger Modtagelse, køb og rensning af dine krystaller Klargørelse af krystallerne inden brug Krystallerne i brugKrystaller, chakra, stjernetegn og numerologi Særlige forhold Uddrag af bogen Når du som person tager en krystal i hånden, vil din energi interagere med krystallens indre struktur, som vil resultere i, at den begynder at udsende disse omtalte vibrationsfrekvenser. Den energi, du udsender, indeholder også vibrationer, og det er både positive og negative energier, vi som mennesker kan udsende. Når du sidder med en krystal, som har lige netop den egenskab, du søger, vil den hurtigt modtage dine energier og sende vibrationsfrekvenser tilbage til dig og allerede dér begynde at arbejde med de problematikker, du måtte have, som krystallens egenskaber matcher. Vores celler reagerer kraftigt på disse vibrationer, og krystallens egenskab, som vi har valgt den for, vil hurtigt kunne interagere med de ramte områder, den skal hjælpe os med. Om forfatteren Nynne Sommer (f 1992). Med sin passion for krystaller og sten driver hun virksomheden Clair de Lune, hvor hun forhandler krystaller, sten, tarot-, engle- og orakelkort, røgelse og smykker m.m. Udover at være krystalformidler til dagligt er hun clairvoyant, vejleder og medium for afdødekontakt.

  • Spar 10%
    af Frank Jensen, Jens Enevold Thaulov Andersen, Jørn B. Christensen & mfl.
    386,95 kr.

    Dansksproget, rigt illustreret lærebog i grundlæggende, teoretisk, organisk og uorganisk kemi svarende til niveauet på kemistudiets første år. Teorien behandles adskilt fra stofkemien, således at emnerne kan kombineres efter behov. Sproget gør, at bogen slår bro mellem gymnasiet og de videregående uddannelser og samtidig giver de ord og udtryk, læseren for brug i formidlingen af kemi for ikke fagfolk.

  • - Eller, om at blive en krop af vand
    af Astrida Neimanis
    98,95 kr.

  • af Henrik Haumann Parbo, Annette Nyvad & Kim Kusk Mortensen
    598,95 kr.

    Det eksperimentelle arbejde er et særkende ved kemi og har netop derfor høj prioritet i dette nye kemisystem. Kend Kemien indleder hvert kapitel med et »take home« eksperiment og afslutter med opgaver og diskussionsspørgsmål. Kend Kemien 1 er første bind i det nye lærebogssystem til kemiundervisningen i de gymnasiale uddannelser. Bogen har et indbydende og læsevenligt layout og rummer mange farvefotos og illustrationer. Til systemet hører kopimappe med eksperimenter og website på www.kendkemien.gyldendal.dk Websitet indeholder mange vigtige elementer til kemiundervisningen, bl.a. visualiseringer af kemiske processer, animationer,vejledninger til eksperimenter,data på grundstoffer og kemiske forbindelser og mange lærerige interaktive opgaver. Bog og website lægger sammen op til vekslen mellem tematiske og faglige systematiske forløb,og kommer rundt om emnerne: stoffer og blandinger,adskillelse af stoffer, atomer, kemiske bindinger, alkoholer, vand, opløsninger, syrer og baser, redoxreaktioner og fedtstoffer. Bogen inddrager kemiens vækstområder som fx aspekter af biokemi, fødevarekemi og medicinalkemi.

  • af Inger Spangsberg Jensen
    193,95 kr.

    Dette kompendium er målrettet medicin- og tandlægestuderende på 1. semester og har først og fremmest til formål at skabe et overblik over og en forståelse af den kemi, der er grundlaget for senere kurser på medicin- og tandlægestudiet – især biokemi og cellebiologi. Faget kemi er for manges vedkommende forbundet med en generel uforståelighed, og hvis man som studerende har holdt et eller flere sabbatår efter gymnasiet, kan kemi være ekstra udfordrende. Kompendiet indledes derfor med en repetition af vigtige begreber fra gymnasiet.Der er lagt stor vægt på at formidle kemien på en pædagogisk og overskuelig måde, og derfor rummer kompendiet mange illustrationer og oversigter. Desuden er perspektivering af kemien til de kurser, den er grundlag for, vægtet højt. Kompendiet er pensumdækkende for kurset “Cellens Kemiske Komponenter” (CKK). Det indeholder de relevante henvisninger til tabelværket “Kemiske data og oversigter” (kendt som “KDO”), som må medbringes til eksamen.Kompendiets form og indhold er resultatet af mange års erfaring med undervisning af medicin- og tandlægestuderende i kemi, og de studerendes input gennem årene har været af stor betydning.

  • Spar 12%
    af Jan Becher, Mikael Begtrup, Mogens Brøndsted Nielsen & mfl.
    554,50 kr.

    Denne bog behandler den organiske synteses planlægning, udførelse og efterbehandling. Fremstillingen dækker sit område i bred forstand og er tilpasset danske forhold..  Der er lagt vægt på at beskrive fremgangsmåder, praktiske tips og tricks, som er svære at finde digitalt.

  • af Clayton J. Szczech
    228,95 kr.

    "Tequila is predicted to soon become the most popular spirit in the United States, and yet few people know much about tequila's long, layered history, the quickly evolving industry, and what goes into the tequila designation. A Field Guide to Tequila is the ultimate guide to the world of tequila, for margarita lovers to 100 percent agave sippers and everyone in between. Written in easy-to-digest sections, underscored by photographs, illustrations, and charts, readers will discover everything there is to know about tequila: from the precolonial vino de mezcal to the establishment of tequila's denomination of origin (the largest in the world!), from blue agave to blancos and anejos, from expert guides on how to properly select and taste tequila to recipes for the perfect paloma or sunrise. The book features profiles on all the must-know producers, from industry giants like Patron and Josâe Cuervo to innovators like G4 and Cascahuâin. Informative essays shine light on hot topics that will bring readers' expertise to new levels, including the terroir of tequila and why so many celebrities are starting tequila brands. A Field Guide to Tequila dismantles tequila's old reputation as a party drink and reveals the truly sophisticated nature of this hallowed spirit that dates back more than two hundred years"--

  • af Flemming Fischer
    348,95 kr.

    Log på praxisOnline med dit UNI-login, og få et gratis lærereksemplar. Den digitale udgave af denne titel indgår i fagpakken til kemi.Anvendt kemi 3 dækker A-niveauet i kemi og er sidste bind i et system bestående af 3 bøger. Bogen arbejder målrettet med det, kemien bruges til: De materialer, den produktion og de kemiske teknologier, der er væsentlige i det moderne samfund.I Anvendt kemi 3 behandles reaktionskinetik (reaktionsordner), termodynamik (energiomsætning), kvantekemi (orbitaler), organisk kemi (proteiner og enzymer) samt spektroskopi (IR og 1H-NMR).Systemet består desuden af Anvendt Kemi 1 og 2, som dækker henholdsvis C- og B-niveau. Anvendt Kemi er skrevet til det tekniske gymnasium - htx - men det kan naturligvis også bruges på de andre gymnasiale uddannelser. Forfatteren underviser på såvel htx som hf (VUC) i Horsens, og materialet til bogen er testet i begge uddannelser.EkstramaterialeBenyt linket her for at komme til bogens ekstramateriale. Her finder du bl.a. rettelsesblade til download. Du behøver ikke kode for at tilgå rummet, men første gang du besøger det, vil du blive bedt om at oprette dig som bruger. Herefter har du direkte adgang.

  • af Tore Bjerregaard Stage & Anton Pottegård
    378,95 kr.

    En præcis og opslagsvenlig guide til brug af lægemidler i praksis – nu i 3. udgave."Praktisk farmakologi" henvender sig til den sundhedsprofessionelle, der har brug for et overblik over den praktiske brug af receptpligtige lægemidler og håndkøbslægemidler – særligt farmaceutstuderende og farmakonomer, men også hjemmesygeplejersker, medicinstuderende og læger.Denne 3. udgave er blevet grundigt opdateret og væsentlig forbedret med den nyeste viden og et væld af erfaringer fra klinisk praksis. Bogen indeholder kort og præcis information om de 100 mest solgte lægemiddelgrupper i Danmark. Bogen giver dig: lægemidlernes navne, hvilke sygdomme de bruges til at behandle, hvordan de virker, de vigtigste bivirkninger, særlige oplysninger.Bogen gennemgår desuden de 25 hyppigste problemer, som kan løses ved brug af håndkøbslægemidler, samt de vigtigste fakta om naturlægemidler, lægemiddelinteraktioner, receptlovgivningen og reglerne for tilskud til medicin.

  • af Nicola Twilley
    298,95 kr.

    "An engaging and far-reaching exploration of refrigeration, tracing its evolution from scientific mystery to globe-spanning infrastructure, and an essential investigation into how it has remade our entire relationship with food-for better and for worse. How often do we open the fridge or peer into the freezer with the expectation that we'll find something fresh and ready to eat? It's an everyday act, easily taken for granted, but just a century ago, eating food that had been refrigerated was cause for both fear and excitement. Banquets were held just so guests could enjoy the novelty of eggs, butter, and apples that had been preserved for months in cold storage-and demonstrate that such zombie foods were not deadly. The introduction of artificial refrigeration overturned millennia of dietary history, launching an entirely new chapter in human nutrition. We could now overcome not just rot, but also seasonality and geography. Tomatoes in January? Avocados in Shanghai? All possible. In FROSTBITE, New Yorker contributor and co-host of the award-winning podcast Gastropod Nicola Twilley takes readers with her on a tour of the cold chain from farm to fridge, visiting such off-the-beaten-track landmarks as Missouri's subterranean cheese caves, the banana-ripening rooms of New York City, and the vast refrigerated tanks that store the nation's OJ reserves. Today, more than three-quarters of everything on the average American plate is processed, shipped, stored, and sold under refrigeration. It's impossible to make sense of our food system without understanding the all-but-invisible network of thermal control that underpins it. Twilley's eye-opening book is the first to reveal the transformative impact refrigeration has had on our health and our guts; our farms, tables, kitchens, and cities; global economics and politics; and even our environment. In the developed world, we've reaped the benefits of refrigeration for more than a century, but as Twilley soon discovers, the costs are catching up with us. We've eroded our connection to our food, extending the distance between producers and consumers and redefining what "fresh" really means. More importantly, refrigeration is one of the leading contributors to climate change. As the developing world races to build a U.S.-style cold chain, Twilley asks, can we reduce our dependence on refrigeration? Should we? A deeply-researched and reported, original, and entertaining dive into the most important invention in the history of food and drink, FROSTBITE makes the case for a recalibration of our relationship with the fridge-and how our future might depend on it"--

  • af Nik Sharma
    344,95 kr.

    "Nik Sharma, blogger at A Brown Table, Serious Eats columnist, and cookbook author, brings us his most cookable collection of recipes yet in Veg-table. Here is a technique-focused repertoire for weeknight mains for cooks of all skill levels looking to add more delicious and satisfying vegetable dishes to their diet. Combining the scientific underpinnings of The Flavor Equation with the inviting and personal recipes of Season, this book features more than fifty vegetables, revealing their origins, biology, and unique characteristics. Vegetable-focused recipes are organized into chapters by plant family, with storage, buying, and cooking methods for all. The result is a recipe collection of big flavors and techniques that are tried, true, and perfected by rigorous testing and a deep scientific lens. Included here are Sharma's first-ever pasta recipes published in a cookbook: Pasta with Broccoli Miso Sauce, Shallot and Spicy Mushroom Pasta, and more. And vegetable-focused doesn't mean strictly vegetarian; bring plants and animal protein together with delicious recipes like Chicken Katsu with Poppy Seed Coleslaw and Crispy Salmon with Green Curry Spinach. A wide variety of hot and cold soups, salads, sides, sauces, and rice-, egg-, and bean-based dishes round out this collection." --

  • af Donald J. DeCoste
    153,95 kr.

    This book introduces modern readers to Michael Faraday's great nineteenth-century lectures on The Chemical History of a Candle. This edition is a companion book to the popular EngineerGuy YouTube series of the lectures. This books contains supplemental material to help readers appreciate Faraday's key insight that "there is no more open door by which you can enter into the study of science than by considering the physical phenomena of a candle." Through a careful examination of a burning candle, Faraday's lectures introduce readers to the concepts of mass, density, heat conduction, capillary action, and convection currents. They demonstrate the difference between chemical and physical processes, such as melting, vaporization, incandescence, and all types of combustion. And the lectures reveal the properties of hydrogen, oxygen, nitrogen, and carbon dioxide, including their relative masses and the makeup of the atmosphere. The lectures wrap up with a grand, and startling, analogy: by understanding the chemical behavior of a candle the reader can grasp the basics of respiration. To help readers understand Faraday's key points this book has an "Essential Background" section that explains in modern terms how a candle works, introductory guides for each lecture written in contemporary language, and seven student activities with teaching guides.

  • af Hugh Aldersey-Williams
    168,95 - 193,95 kr.

  • af Mark Kurlansky
    198,95 kr.

  • af Knud Andersen
    348,95 - 825,95 kr.

    Bogens emner er grundlaget for termodynamikken, kemiske reaktioner i ligevægt, fasediagrammer og elektrokemi. Begrebet affinitet er tillagt en central rolle gennem hele fremstillingen. Bogen giver en mere dybtgående indføring til faget end det gængse undervisningsmateriale.

  • af Henrik Haumann Parbo, Annette Nyvad & Kim Kusk Mortensen
    688,95 kr.

    Kend Kemien 2 er til undervisningen i kemi på gymnasialt B-niveau. Sammen med Kend Kemien 1 dækker bøgerne kernestoffet og giver mange muligheder for undervisning i supplerende stof. Bogen kan også være relevant for studerende på videregående udddannelser, som anvender kemi eller som stiller krav om kemi på B-niveau. Den eksperimentelle tilgang til kemien har høj prioritet. Det er motiverende for undervisningen i kemi at lade eleverne arbejde eksperimentelt. Valget af emner til belysning af kernestoffet afspejler betydningen af kemisk viden for det enkelte menneske og for samfundet. Der er således lagt vægt på at integrere dele af kernestoffet i temaer om fødevarer, lægemidler og nye materialer. Bogens ni kapitler er: Jern og redoxreaktioner Farvestoffer og maling Kemisk ligevægt Syre-baseligevægte Tilsætningsstoffer Vinens kemi Fibre og plastik - polymerer Katalysatorer - metaller og enzymer Medicin

  • af Michelle Lerchedahl
    635,95 kr.

    Denne lommebog er en spændende og lærerig guide til 27 af de mest anvendte krystaller og sten, som beskriver deres metafysiske egenskaber, hvor de kommer fra, og hvordan de hver især nemt kan genkendes og bruges i hverdagen. Om man tror på krystallers egenskaber eller ej, er denne bog en inspirerende og farverig fortælling om krystallernes magiske historie.Bogen er skrevet af Michelle Lerchedahl, der er krystal healer med speciale i astrologi og mineralogi og har flere års erfaring med energioptimering, fra blandt andet moderne Feng Shui principper. Hun har i 2021 stiftet The Crystal Avenues, en spirituel og holistisk krystal butik og webshop, hvor alle kan lære om krystallers healende egenskaber, med fokus på bæredygtighed og etisk fremskaffede krystaller og sten fra hele verden.

  • af Aage Dragsted
    348,95 kr.

    I ”De ædle stene og deres mystik” fra 1933 gennemgår kongelig hofjuveler Aage Dragsted de vigtigste ædelsten, perler og koraller med oplysninger om forekomster, karakteristika og anvendelse som smykkesten og amuletter. Han giver også et indblik i ædelstenenes symbolik og i de mange myter, der knytter sig til de enkelte sten.Aage Dragsted (1886-1942) var en del af den kendte juvelerfamilie Dragsted, som står bag virksomheden A. Dragsted A/S; kgl. hofjuveler og hofguldsmed, grundlagt den 30. november 1854 af Arent Dragsted (1821-1898).

  • af Benjamin Labatut
    119,50 kr.

  •  
    672,95 kr.

    The 29th International Conference on Amorphous and Nanocrystalline Semiconductors (ICANS 29) served as a continuation of the biennial conference that has been held since 1965. ICANS 29 was held from 23 to 26 August at the campus of Nanjing University-a great venue for global academic researchers, industrial partners, and policymakers to come together and share their latest progress, breakthroughs, and new ideas on a wide range of topics in the fields of amorphous and nanocrystalline thin films and other nanostructured materials, as well as device applications.It was the first time that this prestigious event was held in China, and it provided the perfect opportunity for young Chinese researchers and students to participate more actively in academic exchange as a part of the conference and become familiarized with the latest developments in the fields in which they work. And despite a one-year delay due to the COVID-19 pandemic, ICANS 29 still attracted more than 300 paper submissions from 11 countries, including both on-site and virtual oral and poster presentations, which made it truly both a global and hybrid conference.

  • af Ajay Sharma
    1.505,95 - 2.059,95 kr.

  • af Dhananjay Mane
    644,95 kr.

    L'applicazione versatile dei composti eterociclici azotati e/o ossigenati ha reso quest'area di ricerca estesa dei chimici sintetici. I composti eterociclici azotati come le triazine, i benzimidazoli, i pirazoli, gli isossazoli e le piridine hanno ricevuto una notevole attenzione negli ultimi anni grazie alle loro ampie attività fisiologiche. Questi derivati sono molto utili in vari campi, ad esempio nei farmaci, nei coloranti, nei polimeri, nei tessuti, nell'agricoltura, ecc. I derivati triazinici sono stati utilizzati come erbicidi antimicrobici, antisettici urinari e agenti antinfiammatori. I derivati benzimidazolici possiedono un'ampia gamma di attività biologiche, come quelle antibatteriche, antimicotiche, antivirali e antielmintiche. Alla luce dell'indagine, si osserva che non c'è stato un solo tentativo di sintetizzare derivati s-triazinici incorporati con diidrofridina e cumarinile. Anche i benzimidazoli sono stati oggetto di minore attenzione, incorporati con società diidropiridiniche, pirazoliniche e isossazoliniche sostituite con N, per cui si è cercato di sintetizzare questi composti, la cui relazione struttura-attività è stata discussa in questo libro.

  • af Ioana Stanciu
    435,95 kr.

    Il libro intitolato "Reologia del gelato" è organizzato in quattro capitoli: tecnologia di produzione del gelato, reologia del gelato, stabilità e proprietà reologiche dei gelati prodotti con sottoprodotti lattiero-caseari e reologia di gelati commerciali e modelli. Il capitolo 2 comprende i seguenti sottocapitoli: classificazione reologica, alimenti fluidi e semisolidi, fluidi newtoniani, fluidi non newtoniani, flusso indipendente dal tempo di fluidi non newtoniani, flussi di fluidi dipendenti dal tempo, flusso di fluidi plastici, viscoelasticità, caratterizzazione viscoelastica dei materiali, rilassamento da sforzo, misurazione del creep e reologia della miscela di gelati.

  • af Ioana Stanciu
    435,95 kr.

    Le livre intitulé "Rhéologie de la crème glacée" est organisé en quatre chapitres : technologie de fabrication de la crème glacée, rhéologie de la crème glacée, stabilité et propriétés rhéologiques des crèmes glacées produites avec des sous-produits laitiers, et rhéologie des crèmes glacées commerciales et modèles. Le chapitre 2 comprend les sous-chapitres suivants : classification rhéologique, aliments fluides et semi-solides, fluides newtoniens, fluides non newtoniens, écoulement des fluides non newtoniens en fonction du temps, écoulement des fluides en fonction du temps, écoulement des fluides plastiques, viscoélasticité, caractérisation viscoélastique des matériaux, relaxation des contraintes, mesure du fluage et rhéologie des mélanges de crèmes glacées.

  • af Dhananjay Mane
    644,95 kr.

    Les applications polyvalentes des composés hétérocycliques azotés et/ou oxygénés ont fait de ce domaine l'objet de recherches approfondies de la part des chimistes de synthèse. Les composés hétérocycliques azotés tels que les triazines, les benzimidazoles, les pyrazoles, les isoxazoles et les pyridines ont fait l'objet d'une attention considérable ces dernières années en raison de leurs nombreuses activités physiologiques. Ces dérivés sont très utiles dans divers domaines tels que les médicaments, les colorants, les polymères, les textiles, l'agriculture, etc. Les dérivés de la triazine ont été utilisés comme herbicides antimicrobiens, antiseptiques urinaires et agents anti-inflammatoires. Les dérivés du benzimidazole possèdent un large éventail d'activités biologiques telles que les activités antibactériennes, antifongiques, antivirales et antihelminthiques. À la lumière de l'enquête, on observe qu'il n'y a pas eu une seule tentative de synthèse de dérivés de la s-triazine incorporant des motifs de dihydrophyridine et de coumarinyle. Les benzimidazoles ont également fait l'objet de moins d'attention en incorporant des motifs de dihydropyridine, de pyrazoline et d'isoxazoline substitués en N, c'est pourquoi on a essayé de synthétiser ces composés.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.