Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Østasiatisk og indisk filosofi

Her finder du spændende bøger om Østasiatisk og indisk filosofi. Nedenfor er et flot udvalg af over 1.601 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Karina Helsted Moe
  147,95 - 197,95 kr.

  Bodyfulness er den nye lillesøster til mindfulness. Bodyfulness lærer dig at lytte til din krop og trække vejret som en nyfødt. Bodyfulness inviterer dig til at give plads til dine følelser - både de lyse og de mørke. Og bodyfulness inspirerer dig til at dyrke livfuldheden og i sidste ende åbne til kærligheden. Bodyfulness er nærværstræning på en ny måde - mere kropslig og mere livfuld. Med denne praktiske bog udfolder Karina Helsted Moe principperne i et helt nyt system. En livsvej, der hjælper dig til at komme væk fra tankemylderet og ned i kroppen. Karina Helsted Moe (f. 1974) er uddannet fysioterapeut, psykoterapeut MPF og yogalærer (RYT 500). Hun har en international uddannelse som åndedrætsterapeut (Transformational Breath®). Karina Helsted Moe har siden 2001 afholdt kurser, retreats og klientforløb, hvor hun langsomt har udviklet den metode, som hun her i bogen udfolder under navnet bodyfulness. Læs mere: www.bodyfulness.dk "Vi er rigtig mange, der har brug for at komme fra tankerne og ned i kroppen. Med bodyfulness har jeg fundet en vej, der i den grad virker. Jeg er selv blevet undervist af Karina gennem mange år, hvilket har haft stor betydning både for mit arbejde som psykolog og mit liv i øvrigt. Karinas praktiske visdom kan tydeligt mærkes i denne bog, som man bare ønsker skal fortsætte og fortsætte." - Nina Jensen, psykolog, specialist og supervisor i arbejds- og organisationspsykologi

 • - Hvordan man kender Gud
  af Patanjali
  177,95 kr.

  For mere end 1500 år siden skrev en indisk vismand en serie aforismer eller ’sutras’ for at forklare yoga for sin samtid. Hverken før eller siden er det lykkedes noget værk i samme grad at kaste lys over yogaens mål, midler og kræfter, samt arten af den frigørelse, den skænker. Yoga Sutras er blevet yogaens grundbog. De oprindelige aforismer er ikke lette at forstå for et nutidigt publikum i den vestlige verden, men denne danske udgave er baseret på en engelsk oversættelse, som er den hidtil klareste og letforståelige gengivelse af Patanjalis tekst. Hertil har oversætterne, Swami Prabhavananda og Christopher Isherwood, tilføjet en række detaljerede kommentarer til Patanjalis koncentrerede tekst, som bygger bro mellem en østlig og en vestlig tankegang. Yoga Sutras er en uundværlig bog for det søgende menneske, der her vil finde discipliner og en vej, der fører den enkelte nærmere en direkte gudsoplevelse og får enhver strid om afvigende trosopfattelser til at høre op.

 • af Anders Dræby
  270,95 kr.

  HVORDAN SKAL VI LEVE VORES LIV, SÅ DET BLIVER ET GODT LIV?Måske går du rundt med en længsel efter et liv med mere plads til at være menneske; måske sætter du endda spørgsmålstegn ved, om din måde at leve dit liv på overhovedet giver mening.Du tror måske, at spørgsmålet er affødt af en hektisk hverdag, der ikke levner dig plads til at standse op og være dig selv. Men allerede oldtidens græske, kinesiske og indiske filosoffer var optaget af, hvad det gode liv er - og filosofien har i årtusinder indeholdt et tidløst budskab om, at vi kan vælge at leve i bedre overensstemmelse med vores menneskelige værdier: Vi må konfrontere os selv med døden, ransage vores egne hjerter og træde ud af flokken, lære at acceptere os selv og finde vores kald i livet.Livskunsten er en åndelig opdagelsesrejse i filosofiens og litteraturens svar på, hvad det gode liv er. Tag med, og bliv klogere på livet, døden, kærligheden - og på dig selv.

 • - en moderne guide til Patanjalis Yoga Sutras
  af Ann-Charlotte Monrad
  237,95 kr.

 • af Søren "Yoga" Rasmussen
  252,95 kr.

 • - Kend din krop gennem mindful spisning - 75 vegetariske opskrifter
  af Katrine Tuborgh
  248,95 kr.

  SPIS SOM EN YOGI er en vegetarisk kogebog med 75 lækre, smagfulde og farverige opskrifter. Bogen er for alle som ønsker sig mere styrke, smidighed og balance i krop og sind. Ligesom dine tanker kan gøre dig glad eller trist, kan den mad du vælger og måden du spiser den på også påvirke dit humør, løfte din energi, få dig til at stråle eller gøre det modsatte. Mange af dagens timer går med at tilberede mad eller spise, så hvorfor ikke give dig selv den gave at være nærværende, til stede og mærke din krops behov samtidig. I SPIS SOM EN YOGI guider Katrine Tuborgh dig hen mod Mindful spisning og giver dig værktøjerne til at tilberede, pynte og spise din mad, så du vækker alle dine sanser. At spise som en yogi handler lige så meget om hvordan du spiser, som hvad du spiser. KATRINE TUBORGH er kogebogsforfatter, holistisk ernæringsterapeut og yogalærer. Bogens er blandt andet baseret på Katrines erfaringer fra hendes yoga retreats med Mindful spisning og mad der vækker sanserne. Hun har tidligere udgivet kogebøgerne ”Stenalderkøkken”, ”Naturlig mad” og ”Sund junkfood”.

 • - Stræk dig i balance
  af Cathrine Koefoed
  234,95 kr.

  Drømmer du om mere egenomsorg og tid til DIG? Skab selvkærlige åndehuller i en travl hverdag med Yin Yogabogen. Tag på en indre opdagelsesrejse i krop og sind, og stræk dig glad og i balance. Bogen er et kærligt værktøj til dig, der ønsker at dyrke yoga i dine egne, trygge omgivelser og dit eget tempo. Alle kan være med – uanset om du er ny eller øvet på yogamåtten.Glæd dig til at mærke de gavnlige effekter af yin yogaens lange, dybe og blide bindevævsstræk. Yin yoga øger smidigheden, sænker stressniveauet, forbedrer kropsholdningen og øger blodcirkulationen. Bliv fri for fysiske og mentale spændinger, rygsmerter, hovedpiner, ubalancer og meget, meget mere. Bliv klogere på yogateorien, fordyb dig i de 24 yin yogastillinger, og nyd bogens 20+ yin yogaprogrammer. Yogaprogrammerne er visualiseret med billeder af de enkelte yogastillinger, så de er lette at komme i gang med, og så du kan sammensætte sekvenser med dine yndlingsstillinger.CATHRINE KOEFOEDKvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga samt mindfulness og meditation. Skaberen af Cathrine Yoga Online – en selvkærlig medlemsklub med et evigt voksende yogabibliotek af yogavideoer og meditationer. Skaberen af Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser i hele verden.

 • af Lao Tzu
  112,95 - 135,95 kr.

  For nearly two generations, Gia-fu Feng and Jane English's bestselling translation of the Tao Te Ching has been the standard for those seeking access to the wisdom of Taoist …

 • af Emmanuel Carrère
  105,95 - 165,95 kr.

 • - 7 veje til helhed og balance
  af Anodea Judith
  487,95 kr.

  UDFORSK CHAKRAERNES PSYKOLOGII denne banebrydende bog anlægger Anodea Judith et friskt syn på Østens yogabaserede chakrasystem og sætter det i perspektiv ud fra den vestlige tænknings rammer. Ved at udforske chakraerne igennem jungiansk psykologi, kropsterapi, udviklingsteori og metafysik, skaber hun et elegang og praktisk system til at rette op på energiubalancer og styrke den mentale og fysiske sundhed.Hvert af kapitlerne fokuserer på et enkelt chakra, og begynder med en beskrivelse af dets kendetegn og identitetstemaer. Anodea Judith beskriver derpå chakraets særlige udviklingsmønster, dets sårbarhed for bestemte traumer og overgreb, og hvordan det kan holdes i balance. Den unikke kombination og østlige og vestlige teorier kaster lys over personlighedsudviklingens spirituelle natur, og hvordan den passer ind i kroppens strukturelle logik. Slip sjælen fri forener ubesværet psykologi og spiritualitet og skaber en medrivende fortolkning af chakrasystems og dets relevans for nutidens vesterlændinge. Bogen giver en klar ramme for helhed og transformation og yder dermed et vigtigt bidrag til menneskehedens evolution. Slip sjælen fri er den mest velorganiserede og læsevenlige beskrivelse af den højeste bevidstheds manifestation i det menneskelige krop-sind, der nogensinde er skrevet. En af menneskehedens næste opgaver er at integrere disse to forskellige, men komplementære verdenssyn, og Anodea Judith har taget et kæmpeskridt i den retning.Slip Sjælen Fri er udarbejdet i et tæt samarbejde med ID ACADEMY, hvor den indgår, som en vigtig del af undervisningen på psykoterapeutuddannelsen.

 • af Robert Wright
  207,95 kr.

  At the heart of Buddhism is a simple claim: The reason we suffer--and the reason we make other people suffer--is that we don't see the world clearly. At the heart of Buddhist meditative practice is a radical promise: we can learn to see the world, including ourselves, more clearly, and so gain a deep and morally valid happiness. In this pathbreaking book, Robert Wright shows how taking this promise seriously can change your life -- how it can loosen the grip of anxiety, regret, and hatred, and how it can deepen your appreciation of beauty and of other people. He also shows why this transformation works, Drawing on the latest in neuroscience and psychology, and armed with an acute understanding of human evolution, Wright explains why the path toward truth and the path toward happiness are one and the same.

 • - - en vej til selvudvikling og healing. Den oprindelige Reiki tilpasset vor tid.
  af Hiroshi Doi
  392,95 kr.

  Om den japanske Reiki-healingmetode. Bogen beskriver et væld af healingmetoder, herunder de grundlæggende håndpositioner for healing og anvendelsen af Reiki-energien både med og uden brug af symboler. Der er tillige en indføring i åndedræts- og meditationsøvelser til personlig og spirituel udvikling. Endelig er der en historisk-faglig beskrivelse af den historiske baggrund for Reiki metodens oprindelse og udbredelse. Denne bog har siden 2003 tilført den eksisterende Reiki-litteratur væsentlig ny information og bør indgå i enhver Reiki-udøvers bibliotek.

 • - Svātmārāmas Haṭhapradīpikā
  af Silje Lyngar Einarsen & Bjarne Wernicke-Olesen
  309,95 kr.

  Hathapradipika eller Hathayogapradipika (HYP) er det indiske hovedværk om hathayoga, som er blevet den mest udbredte form for fysisk yoga i Indien og i resten af verden. Med denne oversættelse foreligger HYP for første gang på dansk i en videnskabelig oversættelse direkte fra sanskrit og baseret på den nyeste forskning. Værket er forsynet med en omfattende introduktion, ordliste, forklarende noter, originaltekst på sanskrit og et essay om hathayogaens lange vej fra Indien til Danmark. Værket er forfattet på sanskrit af yogien Svatmarama i den indiske middelalder (ca. 1450 e.v.t.) og værkets titel kan oversættes med ‘Hathayogaens lys’. HYP er et encyklopædisk værk (formodentligt sammensat af mere end 20 forskellige yogaskrifter) fra hathayogaens klassisk-formative fase. Det indeholder fire kapitler om de vigtigste kropsstillinger (asana), åndedrætsøvelser (pranayama), yogiske teknikker (mudra) og dybdemeditation (samadhi). Det er derfor et must-read og opslagsværk for alle interesserede i yogapraksis og yogaens lange historie, ligesom det udgør en forståelsesnøgle til hinduisme, meditation og tantra i bred forstand, såvel i den indiske middelalder som i nutidens Indien og i vestlige transformationer.Medoversættere:Dorte Effersøe, Elisabeth Leat Rosendahl, Erik Grammagnat, Gitte Poulsen, Jesper Moeslund, Lena Molin, Lisette Hededal, Sander Rosenkilde, Tanja Louise Jakobsen, Therese Udklit ReinholdBidragsyder: Jens Toft Ravn PedersenHvad er hathayoga egentlig? Hvordan praktiseres det rigtigt og hvad er historien og filosofien bag? For at besvare de spørgsmål skrev Svatmarama denne tekst til de yogapraktiserende; han skrev den til dig og mig. Gitte Poulsen, Certified Yoga Alliance Teacher

 • - Sund og stærk med yoga
  af Cathrine Koefoed
  234,95 kr.

  Find din indre og ydre styrke med yoga! Yang Yogabogen inviterer dig til at prioritere flere nydelsesfulde stunder i dit eget selskab. Bogen er et kærligt startskud til dig, der drømmer om en positiv og selvkærlig forandring i dit liv. Glæd dig til at mærke yang yogaens gavnlige effekter. Yang yoga træner muskler, sener og led og skærper din koncentrations- og balanceevne. Øg dit energiniveau, styrk din kropsbevidsthed, og få et kærligere syn på dig selv. Nyd at få varme i kroppen og sved på panden. Alle kan være med – nye som øvede på yogamåtten. Bliv samtidig klogere på både yogateori og yogafilosofi, som vi dykker ned i al yoganørderiet. Fordyb dig i de 28 yang yogastillinger, som er illustreret med en masse billeder. Og kickstart din yogapraksis ved at nyde bogens mere end 20 yang yogaprogrammer, der er designet og visualiseret, så du nemt selv kan praktisere dem. Må bogen være en kærlig reminder om, at det altid er en god idé at sætte sig selv først. Du er nemlig vigtig. CATHRINE KOEFOED Kvinden bag cathrineyoga.dk og Cathrine Yoga app’en – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Uddannet inden for yin, yang, hatha, vinyasa og gravidyoga samt mindfulness og meditation. Skaberen af Cathrine Yoga Online – en selvkærlig medlemsklub med et evigt voksende yogabibliotek og af Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser i hele verden.

 • af Svend Trier
  72,95 - 247,95 kr.

  Yoga rummer en dybere spirituel dimension, som ikke kun har med smidighed, fysiskvelbefindende og stressreduktion at gøre, men handler om udvikling af vores bevidsthed. Yoga er at leve med nærvær og dyb respekt over for en selv og ens krop og over for alle andre mennesker og alt levende. Spirituel yoga indbefatter meditation og refleksion, men drejer sig grundlæggende om en særlig livsindstilling, der ikke er begrænset til de perioder, hvor du sidder på puden eller yogamåtten og laver dine øvelser.I Yoga som spirituel praksis præsenterer den erfarne meditationslærer og forfatter Svend Trier de forskellige klassiske yogaveje og viser deres relevans og praktiske anvendelse i dag. Spirituelt søgende og yogaudøvere, som ønsker at udvide deres praksis og forståelse af yoga, kan have særlig gavn af bogen, men den henvender sig til alle, der interesserer sig for personlig udvikling.Yogaens visdomslære er udviklet og forfinet over flere tusind år og tilbyder værktøjer og metoder til at opnå højere niveauer af bevidsthed og giver mulighed for at leve et rigere og mere fyldestgørende liv på alle niveauer.leve et rigere og mere fyldestgørende liv på alle niveauer.

 • af Wong Kiew Kit
  165,95 kr.

  An introduction to a martial art recognized as an effective stress reliever and its beneficial effects for health and fitness

 • - Forstå dit energisystem
  af Metta Myrna
  142,95 kr.

  Forstå dit energisystem!Med denne bog får du indblik i de 7 centrale chakras, som er en grundlæggende del af kropsforståelsen i yogatraditionen. Du lærer om, hvordan du kan bruge dem til at forstå og balancere din væren i verden .Chakrasystemet er en uvurderlig kilde til selvindsigt og et brugbart redskab i din personlige udvikling. Metta Myrna tilbyder her en letforståelig og tilgængelig guide til denne ældgamle videnskab, sammen med konkrete eksempler og fif til, hvordan du selv kan bruge den i praksis.

 • af Miyamoto Musashi
  167,95 kr.

 • af Konfutse
  227,95 kr.

  "Konfutses udødelige tanker" indeholder et udvalg af den kinesiske filosofs tanker og lærdom.Bogen kommer blandt andet omkring Konfutses behandling af emner såsom rigdom, ære, fuldkommenhed og uddannelse. Men i centrum for det hele står mennesket og det gode, ærefulde liv.idden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /htmlKonfutse (551-479 f.Kr.) var en kinesisk filosof og embedsmand, der var kendt for sin filosofi, der omhandlede at ære de praktiske moralske værdier. Han blev grundlæggeren til kongfuzianismen, og hans lærer levede videre både i hans egne elever og i betydningsfulde dele af det kinesiske samfund.

 • af Miyamoto Musashi
  142,95 kr.

  This luxurious hardback presents The Book of Five Rings, a classic Japanese text by the undefeated swordsman Miyamoto Musashi, with gold embossing and gilded page edges. Shortly before his death in 1645, Musashi retreated to a cave to live as a hermit. There he wrote five scrolls describing the "true principles" required for victory in the martial arts and on the battlefield. Instead of relying on religion or theory, Musashi based his writings on his own experience, observation, and reason. The scrolls, published as The Book of Five Rings, have recently gained an international reputation in the business world as a means of resolving differences and achieving success. But their delineation of the psychological strength, rigorous self-control, and practical application necessary for dealing with physical and mental conflict also has a wider relevance and can be usefully applied to all our lives. This compact luxury edition with gold-foil embossing is perfect as a gift. ABOUT THE SERIES: Arcturus Ornate Classics are beautifully bound gifts editions of iconic literary works across history. These compact, foil-embossed hardbacks are richly illustrated and printed using deluxe ivory paper.

 • af Matthieu Ricard
  315,95 kr.

  "The memoirs of Matthieu Ricard, one of the the world's most famous Buddhist monks who has captured the minds and hearts of people around the globe"--

 • - At træffe oplyste valg
  af Simon Haas
  157,95 kr.

  ET ÆLDGAMMELT SYSTEM DESIGNET TIL AT FÅ DIT FULDE POTENTIALE FREM… BOGEN OM DHARMA afslører den svært opnåelige Dharma-kode, et flere tusinde år gammelt system designet til at træffe oplyste valg og opfylde vores højeste potentiale. Dharma-koden var oprindeligt beregnet til konger og dronninger – og bevogtet af dem –og denne viden blev bevidst skjult og videregivet i hemmelighed af vismænd i en hellig tradition gennem årtusinder. ”Tænk tilbage. Det, vi husker tydeligst fra vores liv, er vores succeser og vores fiaskoer, tiderne med fortræffelighed og tåbelighed. De resultater, vi oplever i vores liv, er ikke tilfældige: de afspejler kvaliteten af vores valg. For at hjælpe os med at træffe gode valg, udtænkte vismændene Dharma-koden.” Kort fortalt er der fire dimensioner af Dharma – SANDHED, RENHED, IKKE-VOLD og DISCIPLIN. Det er områderne for henholdsvis at være, at differentiere, at relatere og at handle. Når disse fire dimensioner, eller principper, konvergerer, så blomstrer Dharma og vi kan leve et liv i fortræffelighed. Dharma-koden guidede de kongelige herskere for årtusinder tilbage, men vi hersker alle over vores eget kongerige og kan med fordel benytte de samme teknikker – fx i vores arbejdsmiljø, i vores familieliv og i vores øvrige relationer. Så dét at handle rigtigt, at bringe de bedste kvaliteter frem i os selv og øge kvaliteten af vores beslutninger og valg, er lige så afgørende nu, som for tusinder af år tilbage.BOGEN OM DHARMA er skrevet i et letforståeligt sprog med talrige referencer til en række navnkundige personligheder indenfor psykologi, erhvervslivet og yoga-verdenen. Simon Haas har gjort et fantastisk stykke arbejde med at kulturelt oversætte disse læresætninger for nutidige læsere, på en måde, der tilbyder enorm værdi. OM FORFATTEREN: Simon Haas, som er født i 1975, blev interesseret i at studere gamle visdomstraditioner for mere end femogtyve år siden. Allerede som dreng begyndte han at studere de urgamle indiske sanskrittekster og boede i mange år i tempelklostre i Indien. Han gik i lære hos en ældre mester indenfor Bhakti-traditionen; en ubrudt række af lærere, der tusinder af år tilbage i tiden. Simon dimitterede med udmærkelse fra University of Cambridge. I øjeblikket fokuserer han på at gøre læren fra det gamle Indien tilgængelig for nutidige læsere og publikum. Han holder foredrag og tilbyder seminarer og workshops over hele verden om yogafilosofi og Indiens ældgamle lære.Kort om forfatteren og bogen: I en alder af blot tretten år begyndte Simon Haas at studere Indiens hellige sanskrittekster. Han mødte sin lærer, en mester indenfor Bhakti-traditionen, i 1991 og gik i lære hos ham i seksten år. Denne bog kortlægger Simons rejse og hans ”udgravning” af læren om Dharma.

 • - Skovbadning - Naturens helbredende kraft
  af Oliver Luke Delorie
  127,95 kr.

  Opdag en langsom og nærværende måde at gå tur på, der griber dig om hjertet og helbreder din sjæl. Lad alle dine sanser bade i de vidunderlige sanseindtryk, som skoven kan byde på. Tag den gamle japanske filosofi shinrin-yoku til dig, og find praktiske forslag til at opnå dyb kontakt til naturen.

 • af J Krishnamurti
  217,95 kr.

  Counted among his admirers are Jonas Salk, Aldous Huxley, David Hockney, and Van Morrison, along with countless other philosophers, artist, writers and students of the spiritual path. Now the trustees of Krishnamurti's work have gathered his very best and most illuminating writings and talks to present in one volume the truly essential ideas of this great spiritual thinker.Total Freedom includes selections from Krishnamurti's early works, his 'Commentaries on Living', and his discourses on life, the self, meditation, sex and love. These writings reveal Krishnamuri's core teachings in their full eloquence and power: the nature of personal freedom; the mysteries of life and death; and the 'pathless land', the personal search for truth and peace. Warning readers away from blind obedience to creeds or teachers ? including himself ? Krishnamurti celebrated the individual quest for truth, and thus became on of the most influential guides for independent-minded seekers of the twentieth century ? and beyond.

 • af Konfucius
  297,95 kr.

  Konfucius er Kinas bedst kendte filosof, og de tanker, som kommer til udtryk i konfucianismen, er nærmest blevet synonyme med traditionel kinesisk kultur. I Samlede samtaler har Konfucius’ elever og deres elever i århundrederne efter hans død nedskrevet deres erindringer af samtaler, mesterens udtalelser og observationer af hans adfærd. Samlede samtaler fremstår således som den ældste kerne i konfucianismen, og i mere end to tusinde år har utallige kinesere konsulteret værket for at forstå Konfucius, sig selv og de ideer, der har præget de kinesiske samfund gennem tiderne. Fra 1313 til 1905 var teksten obligatorisk eksamenspensum for kommende embedsmænd ved det kejserlige hof. Denne udgivelse af værket, som også rummer den første biografi om Konfucius fra Sima Qians Historikerens optegnelser, er oversat og kommenteret af Bent Nielsen, cand.phil, ph.d., lektor i kinesisk civilisation og kultur ved Københavns Universitet. Han har tidligere udgivet blandt andet A Companion to Yijing Numerology and Cosmology (2003) og med Gimpel & Bailey Creative Spaces (2012).

 • af Henning Daverne
  267,95 kr.

 •  
  412,95 kr.

  The Treasured Guide to Spiritual Growth and EnlightenmentThe Secret of the Golden Flower is an ancient Chinese text, passed on for centuries, in which Taoist mystics reveal the path to true enlightenment. The first written version was believed to have originated with Lü Dongbin, a legendary scholar, poet, and spiritual master. This remarkable and important work, first published in the United States in 1931, is Cary F. Baynes's elegant English translation of sinologist Richard Wilhelm's 1929 German translation of the original Taoist texts. This edition includes insightful philosophical commentary by psychologist Carl Jung which helps explain the metaphysical aspects of the text, providing valuable insights for westerners.In the text, symbols for light represented awareness, which is normally directed outward toward externals. The method of redirecting one's consciousness inward towards the self through a straightforward form of silent meditation and breathing was known as "turning the light around." Through this process of channeling energy beyond the limits of the discriminating intellect, one's psyche-indeed, one's fundamental being-can gradually open and blossom into an awakening of the mind and spirit. The result can be metaphorically pictured as a bright "golden flower" mandala, representing the rewarding end goal of a personal alchemy of inner transformation. The simple method described has been called "Zen with details." Like a practical workbook for achieving enlightenment, this clearly written meditation manual explores foundational techniques to experience elevated states of consciousness. It is nothing less than a spiritual seeker's road map to discovering the secret to peace of mind. This book is also available from Churchill & Dunn in paperback (ISBN 1648374085 ).

 • af Jay L. Garfield
  157,95 kr.

  Why you don't have a self-and why that's a good thingIn Losing Ourselves, Jay Garfield, a leading expert on Buddhist philosophy, offers a brief and radically clear account of an idea that at first might seem frightening but that promises to liberate us and improve our lives, our relationships, and the world. Drawing on Indian and East Asian Buddhism, Daoism, Western philosophy, and cognitive neuroscience, Garfield shows why it is perfectly natural to think you have a self-and why it actually makes no sense at all and is even dangerous. Most importantly, he explains why shedding the illusion that you have a self can make you a better person.Examining a wide range of arguments for and against the existence of the self, Losing Ourselves makes the case that there are not only good philosophical and scientific reasons to deny the reality of the self, but that we can lead healthier social and moral lives if we understand that we are selfless persons. The book describes why the Buddhist idea of no-self is so powerful and why it has immense practical benefits, helping us to abandon egoism, act more morally and ethically, be more spontaneous, perform more expertly, and navigate ordinary life more skillfully. Getting over the self-illusion also means escaping the isolation of self-identity and becoming a person who participates with others in the shared enterprise of life.The result is a transformative book about why we have nothing to lose-and everything to gain-by losing our selves.

 • af Dominic Hale
  142,95 kr.

  Sun Tzu's 5th century BC military manual, The Art of War, revolutionized warfare when it was written. In the millennia since, its sage advice has been applied to fields as varied as business, leadership, warfare, politics and everyday life. In this fascinating guide, business journalist Dominic Hale helps you interpret the classic work to show you how to apply its advice to becoming a better leader. Showing you how to effectively motivate your workforce, pursue bold new strategies and understand your competitors, Sun Tzu's wisdom proves equally applicable to the business world. This edition includes the entire unabridged text of the original The Art of War, so you can easily refer back to the classic text. In this work, you will discover: - The traits that make a great leader- How to develop your own management skills- How to get the most out of your team>By taking examples from the modern business world in a variety of different industries, The Art of War Guide to Business Leadership shows you how to become a better leader by learning from ancient wisdom.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.