Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Østasiatisk og indisk filosofi

Her finder du spændende bøger om Østasiatisk og indisk filosofi. Nedenfor er et flot udvalg af over 404 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Karina Helsted Moe
  131,95 - 200,95 kr.

  Bodyfulness er den nye lillesøster til mindfulness. Bodyfulness lærer dig at lytte til din krop og trække vejret som en nyfødt. Bodyfulness inviterer dig til at give plads til dine følelser - både de lyse og de mørke. Og bodyfulness inspirerer dig til at dyrke livfuldheden og i sidste ende åbne til kærligheden. Bodyfulness er nærværstræning på en ny måde - mere kropslig og mere livfuld. Med denne praktiske bog udfolder Karina Helsted Moe principperne i et helt nyt system. En livsvej, der hjælper dig til at komme væk fra tankemylderet og ned i kroppen. Karina Helsted Moe (f. 1974) er uddannet fysioterapeut, psykoterapeut MPF og yogalærer (RYT 500). Hun har en international uddannelse som åndedrætsterapeut (Transformational Breath®). Karina Helsted Moe har siden 2001 afholdt kurser, retreats og klientforløb, hvor hun langsomt har udviklet den metode, som hun her i bogen udfolder under navnet bodyfulness. Læs mere: www.bodyfulness.dk "Vi er rigtig mange, der har brug for at komme fra tankerne og ned i kroppen. Med bodyfulness har jeg fundet en vej, der i den grad virker. Jeg er selv blevet undervist af Karina gennem mange år, hvilket har haft stor betydning både for mit arbejde som psykolog og mit liv i øvrigt. Karinas praktiske visdom kan tydeligt mærkes i denne bog, som man bare ønsker skal fortsætte og fortsætte." - Nina Jensen, psykolog, specialist og supervisor i arbejds- og organisationspsykologi

 • af Anders Dræby
  270,95 kr.

  HVORDAN SKAL VI LEVE VORES LIV, SÅ DET BLIVER ET GODT LIV?Måske går du rundt med en længsel efter et liv med mere plads til at være menneske; måske sætter du endda spørgsmålstegn ved, om din måde at leve dit liv på overhovedet giver mening.Du tror måske, at spørgsmålet er affødt af en hektisk hverdag, der ikke levner dig plads til at standse op og være dig selv. Men allerede oldtidens græske, kinesiske og indiske filosoffer var optaget af, hvad det gode liv er - og filosofien har i årtusinder indeholdt et tidløst budskab om, at vi kan vælge at leve i bedre overensstemmelse med vores menneskelige værdier: Vi må konfrontere os selv med døden, ransage vores egne hjerter og træde ud af flokken, lære at acceptere os selv og finde vores kald i livet.Livskunsten er en åndelig opdagelsesrejse i filosofiens og litteraturens svar på, hvad det gode liv er. Tag med, og bliv klogere på livet, døden, kærligheden - og på dig selv.

 • - Hvordan man kender Gud
  af Patañjali
  172,95 kr.

  For mere end 1500 år siden skrev en indisk vismand en serie aforismer eller ’sutras’ for at forklare yoga for sin samtid. Hverken før eller siden er det lykkedes noget værk i samme grad at kaste lys over yogaens mål, midler og kræfter, samt arten af den frigørelse, den skænker. Yoga Sutras er blevet yogaens grundbog. De oprindelige aforismer er ikke lette at forstå for et nutidigt publikum i den vestlige verden, men denne danske udgave er baseret på en engelsk oversættelse, som er den hidtil klareste og letforståelige gengivelse af Patanjalis tekst. Hertil har oversætterne, Swami Prabhavananda og Christopher Isherwood, tilføjet en række detaljerede kommentarer til Patanjalis koncentrerede tekst, som bygger bro mellem en østlig og en vestlig tankegang. Yoga Sutras er en uundværlig bog for det søgende menneske, der her vil finde discipliner og en vej, der fører den enkelte nærmere en direkte gudsoplevelse og får enhver strid om afvigende trosopfattelser til at høre op.

 • - en moderne guide til Patanjalis Yoga Sutras
  af Ann-Charlotte Monrad
  221,95 kr.

 • af Søren "Yoga" Rasmussen
  252,95 kr.

 • - Essential Wisdom for Getting Through the Storm
  af Thich Nhat Hanh
  168,95 kr.

  Written in words so intimate, calm, kind, and immediate, this extraordinary book feels like a message from our very own heart.Thich Nhat Hanh is one of the most important voices of our time, and we have never needed to listen to him more than now.Sogyal RinpocheFear is destructive, a pervasive problem we all face. Vietnamese Buddhist Zen Master, poet, scholar, peace activist, and one of the foremost spiritual leaders in the worlda gifted teacher who was once nominated for the Nobel Peace Prize by Martin Luther King Jr.Thich Nhat Hanh has written a powerful and practical strategic guide to overcoming our debilitating uncertainties and personal terrors. The New York Times said Hanh, ranks second only to the Dalai Lama as the Buddhist leader with the most influence in the West. In Fear: Essential Wisdom for Getting through the Storm, Hanh explores the origins of our fears, illuminating a path to finding peace and freedom from anxiety and offering powerful tools to help us eradicate it from our lives

 • - Kend din krop gennem mindful spisning - 75 vegetariske opskrifter
  af Katrine Tuborgh
  248,95 kr.

  SPIS SOM EN YOGI er en vegetarisk kogebog med 75 lækre, smagfulde og farverige opskrifter. Bogen er for alle som ønsker sig mere styrke, smidighed og balance i krop og sind. Ligesom dine tanker kan gøre dig glad eller trist, kan den mad du vælger og måden du spiser den på også påvirke dit humør, løfte din energi, få dig til at stråle eller gøre det modsatte. Mange af dagens timer går med at tilberede mad eller spise, så hvorfor ikke give dig selv den gave at være nærværende, til stede og mærke din krops behov samtidig. I SPIS SOM EN YOGI guider Katrine Tuborgh dig hen mod Mindful spisning og giver dig værktøjerne til at tilberede, pynte og spise din mad, så du vækker alle dine sanser. At spise som en yogi handler lige så meget om hvordan du spiser, som hvad du spiser. KATRINE TUBORGH er kogebogsforfatter, holistisk ernæringsterapeut og yogalærer. Bogens er blandt andet baseret på Katrines erfaringer fra hendes yoga retreats med Mindful spisning og mad der vækker sanserne. Hun har tidligere udgivet kogebøgerne ”Stenalderkøkken”, ”Naturlig mad” og ”Sund junkfood”.

 • - Stræk dig i balance
  af Cathrine Koefoed
  235,95 kr.

  Drømmer du om mere egenomsorg og tid til DIG? Skab selvkærlige åndehuller i en travl hverdag med Yin Yogabogen. Tag på en indre opdagelsesrejse i krop og sind, og stræk dig glad og i balance. Bogen er et kærligt værktøj til dig, der ønsker at dyrke yoga i dine egne, trygge omgivelser og dit eget tempo. Alle kan være med – uanset om du er ny eller øvet på yogamåtten.Glæd dig til at mærke de gavnlige effekter af yin yogaens lange, dybe og blide bindevævsstræk. Yin yoga øger smidigheden, sænker stressniveauet, forbedrer kropsholdningen og øger blodcirkulationen. Bliv fri for fysiske og mentale spændinger, rygsmerter, hovedpiner, ubalancer og meget, meget mere.Bliv klogere på yogateorien, fordyb dig i de 24 yin yogastillinger, og nyd bogens 20+ yin yogaprogrammer. Yogaprogrammerne er visualiseret med billeder af de enkelte yogastillinger, så de er lette at komme i gang med, og så du kan sammensætte sekvenser med dine yndlingsstillinger.CATHRINE KOEFOEDKvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga samt mindfulness og meditation. Skaberen af Cathrine Yoga Online – en selvkærlig medlemsklub med et evigt voksende yogabibliotek af yogavideoer og meditationer. Skaberen af Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser i hele verden.

 • - - en vej til selvudvikling og healing. Den oprindelige Reiki tilpasset vor tid.
  af Hiroshi Doi
  354,95 kr.

  Om den japanske Reiki-healingmetode. Bogen beskriver et væld af healingmetoder, herunder de grundlæggende håndpositioner for healing og anvendelsen af Reiki-energien både med og uden brug af symboler. Der er tillige en indføring i åndedræts- og meditationsøvelser til personlig og spirituel udvikling. Endelig er der en historisk-faglig beskrivelse af den historiske baggrund for Reiki metodens oprindelse og udbredelse. Denne bog har siden 2003 tilført den eksisterende Reiki-litteratur væsentlig ny information og bør indgå i enhver Reiki-udøvers bibliotek.

 • - Sund og stærk med yoga
  af Cathrine Koefoed
  235,95 kr.

  Find din indre og ydre styrke med yoga! Yang Yogabogen inviterer dig til at prioritere flere nydelsesfulde stunder i dit eget selskab. Bogen er et kærligt startskud til dig, der drømmer om en positiv og selvkærlig forandring i dit liv. Glæd dig til at mærke yang yogaens gavnlige effekter. Yang yoga træner muskler, sener og led og skærper din koncentrations- og balanceevne. Øg dit energiniveau, styrk din kropsbevidsthed, og få et kærligere syn på dig selv. Nyd at få varme i kroppen og sved på panden. Alle kan være med – nye som øvede på yogamåtten. Bliv samtidig klogere på både yogateori og yogafilosofi, som vi dykker ned i al yoganørderiet. Fordyb dig i de 28 yang yogastillinger, som er illustreret med en masse billeder. Og kickstart din yogapraksis ved at nyde bogens mere end 20 yang yogaprogrammer, der er designet og visualiseret, så du nemt selv kan praktisere dem. Må bogen være en kærlig reminder om, at det altid er en god idé at sætte sig selv først. Du er nemlig vigtig. CATHRINE KOEFOED Kvinden bag cathrineyoga.dk og Cathrine Yoga app’en – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Uddannet inden for yin, yang, hatha, vinyasa og gravidyoga samt mindfulness og meditation. Skaberen af Cathrine Yoga Online – en selvkærlig medlemsklub med et evigt voksende yogabibliotek og af Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser i hele verden.

 • af Robert Wright
  145,95 kr.

  From one of America's most brilliant writers, a New York Times bestselling journey through psychology, philosophy, and lots of meditation to show how Buddhism holds the key to moral clarity and enduring happiness.At the heart of Buddhism is a simple claim: The reason we suffer?and the reason we make other people suffer?is that we don't see the world clearly. At the heart of Buddhist meditative practice is a radical promise: We can learn to see the world, including ourselves, more clearly and so gain a deep and morally valid happiness. In this "sublime" (The New Yorker), pathbreaking book, Robert Wright shows how taking this promise seriously can change your life?how it can loosen the grip of anxiety, regret, and hatred, and how it can deepen your appreciation of beauty and of other people. He also shows why this transformation works, drawing on the latest in neuroscience and psychology, and armed with an acute understanding of human evolution. This book is the culmination of a personal journey that began with Wright's landmark book on evolutionary psychology, The Moral Animal, and deepened as he immersed himself in meditative practice and conversed with some of the world's most skilled meditators. The result is a story that is "provocative, informative and...deeply rewarding" (The New York Times Book Review), and as entertaining as it is illuminating. Written with the wit, clarity, and grace for which Wright is famous, Why Buddhism Is True lays the foundation for a spiritual life in a secular age and shows how, in a time of technological distraction and social division, we can save ourselves from ourselves, both as individuals and as a species.

 • af Konfutse
  214,95 kr.

  "Konfutses udødelige tanker" indeholder et udvalg af den kinesiske filosofs tanker og lærdom.Bogen kommer blandt andet omkring Konfutses behandling af emner såsom rigdom, ære, fuldkommenhed og uddannelse. Men i centrum for det hele står mennesket og det gode, ærefulde liv.idden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /htmlKonfutse (551-479 f.Kr.) var en kinesisk filosof og embedsmand, der var kendt for sin filosofi, der omhandlede at ære de praktiske moralske værdier. Han blev grundlæggeren til kongfuzianismen, og hans lærer levede videre både i hans egne elever og i betydningsfulde dele af det kinesiske samfund.

 • af Svend Trier
  74,95 - 198,95 kr.

  Yoga rummer en dybere spirituel dimension, som ikke kun har med smidighed, fysiskvelbefindende og stressreduktion at gøre, men handler om udvikling af vores bevidsthed. Yoga er at leve med nærvær og dyb respekt over for en selv og ens krop og over for alle andre mennesker og alt levende. Spirituel yoga indbefatter meditation og refleksion, men drejer sig grundlæggende om en særlig livsindstilling, der ikke er begrænset til de perioder, hvor du sidder på puden eller yogamåtten og laver dine øvelser.I Yoga som spirituel praksis præsenterer den erfarne meditationslærer og forfatter Svend Trier de forskellige klassiske yogaveje og viser deres relevans og praktiske anvendelse i dag. Spirituelt søgende og yogaudøvere, som ønsker at udvide deres praksis og forståelse af yoga, kan have særlig gavn af bogen, men den henvender sig til alle, der interesserer sig for personlig udvikling.Yogaens visdomslære er udviklet og forfinet over flere tusind år og tilbyder værktøjer og metoder til at opnå højere niveauer af bevidsthed og giver mulighed for at leve et rigere og mere fyldestgørende liv på alle niveauer.leve et rigere og mere fyldestgørende liv på alle niveauer.

 • - 7 veje til helhed og balance
  af Anodea Judith
  444,95 kr.

  UDFORSK CHAKRAERNES PSYKOLOGII denne banebrydende bog anlægger Anodea Judith et friskt syn på Østens yogabaserede chakrasystem og sætter det i perspektiv ud fra den vestlige tænknings rammer. Ved at udforske chakraerne igennem jungiansk psykologi, kropsterapi, udviklingsteori og metafysik, skaber hun et elegang og praktisk system til at rette op på energiubalancer og styrke den mentale og fysiske sundhed.Hvert af kapitlerne fokuserer på et enkelt chakra, og begynder med en beskrivelse af dets kendetegn og identitetstemaer. Anodea Judith beskriver derpå chakraets særlige udviklingsmønster, dets sårbarhed for bestemte traumer og overgreb, og hvordan det kan holdes i balance. Den unikke kombination og østlige og vestlige teorier kaster lys over personlighedsudviklingens spirituelle natur, og hvordan den passer ind i kroppens strukturelle logik. Slip sjælen fri forener ubesværet psykologi og spiritualitet og skaber en medrivende fortolkning af chakrasystems og dets relevans for nutidens vesterlændinge. Bogen giver en klar ramme for helhed og transformation og yder dermed et vigtigt bidrag til menneskehedens evolution. Slip sjælen fri er den mest velorganiserede og læsevenlige beskrivelse af den højeste bevidstheds manifestation i det menneskelige krop-sind, der nogensinde er skrevet. En af menneskehedens næste opgaver er at integrere disse to forskellige, men komplementære verdenssyn, og Anodea Judith har taget et kæmpeskridt i den retning.Slip Sjælen Fri er udarbejdet i et tæt samarbejde med ID ACADEMY, hvor den indgår, som en vigtig del af undervisningen på psykoterapeutuddannelsen.

 • af Konfucius
  291,95 kr.

  Konfucius er Kinas bedst kendte filosof, og de tanker, som kommer til udtryk i konfucianismen, er nærmest blevet synonyme med traditionel kinesisk kultur. I Samlede samtaler har Konfucius’ elever og deres elever i århundrederne efter hans død nedskrevet deres erindringer af samtaler, mesterens udtalelser og observationer af hans adfærd. Samlede samtaler fremstår således som den ældste kerne i konfucianismen, og i mere end to tusinde år har utallige kinesere konsulteret værket for at forstå Konfucius, sig selv og de ideer, der har præget de kinesiske samfund gennem tiderne. Fra 1313 til 1905 var teksten obligatorisk eksamenspensum for kommende embedsmænd ved det kejserlige hof. Denne udgivelse af værket, som også rummer den første biografi om Konfucius fra Sima Qians Historikerens optegnelser, er oversat og kommenteret af Bent Nielsen, cand.phil, ph.d., lektor i kinesisk civilisation og kultur ved Københavns Universitet. Han har tidligere udgivet blandt andet A Companion to Yijing Numerology and Cosmology (2003) og med Gimpel & Bailey Creative Spaces (2012).

 • af Miyamoto Musashi
  150,95 kr.

 • af Henning Daverne
  252,95 kr.

 • - Forstå dit energisystem
  af Metta Myrna
  143,95 kr.

  Forstå dit energisystem!Med denne bog får du indblik i de 7 centrale chakras, som er en grundlæggende del af kropsforståelsen i yogatraditionen. Du lærer om, hvordan du kan bruge dem til at forstå og balancere din væren i verden .Chakrasystemet er en uvurderlig kilde til selvindsigt og et brugbart redskab i din personlige udvikling. Metta Myrna tilbyder her en letforståelig og tilgængelig guide til denne ældgamle videnskab, sammen med konkrete eksempler og fif til, hvordan du selv kan bruge den i praksis.

 • af Sun Tzu
  119,95 kr.

  Klassisk kinesisk lærebog i strategi og taktik. Da de amerikanske soldater blev sendt i krig mod Irak i april 2003, havde de alle et eksemplar af Krigskunsten med i oppakningen. Her kunne de bl.a. læse at: »Der findes intet tilfælde hvor et land har vundet fordele ved en langvarig krig.«Bogen tilskrives den kinesiske hærfører Sun Tzu. Den er blevet til i det nordvestlige Kina omkring år 250 f.Kr. og er en af de ældste bevarede afhandlinger om krigens videnskab. Det er først hen mod midten af 1800-tallet man i Europa får et værk som beskæftiger sig med strategi på samme niveau, nemlig preusseren Carl von Clausewitz´ Vom Kriege.Men Krigskunsten kan, til forskel fra f.eks. Clausewitz´ værk, også læses som en generel beskrivelse af den hensigtsmæssige måde at lede mange mennesker mod et fælles mål og få det størst mulige udbytte af deres forenede kræfter. Krigskunsten kan anskues som en bog der beskriver samling, styring og udladning af energi. Dumme mennesker kaster sig hovedløst ud i krig. Vise mænd samler først oplysninger, vurderer situationen og lægger planer. Man bør nemlig være sikker på at vinde, før man kæmper. Og hvis man taber, er man overladt til sejrherrens nåde. Man kan i så fald kun håbe at han også kender Krigskunsten og ved at den bedste strategi er at overtage fjendens liv og ejendom ubeskadiget. Hvor mange statsledere og generaler mestrer egentlig den højeste krigskunst: at vinde uden kamp?

 • af Søren "Yoga" Rasmussen
  332,95 kr.

 • af Nukunu Larsen
  172,95 kr.

  Nukunu Larsen er en dansk terapeut og spirituel lærer, født i 1947 i Odense. Han har en bachelor i filosofi og er cand.mag i psykologi. Nukunu har arbejdet som psykoterapeut og mediationslærer i mere end 30 år og er selv i samme periode blevet undervist af bl.a. Osho Rajneesh, Punjaji m.fl. Nukunu er fokuseret på non-dualisme og tilhører ikke nogen given religion eller spirituel vej, men refererer frit til forskellige traditioner. ’Enhedens Spejl’ er en videregivelse af Nukunu Larsens store indsigt og livslange erfaring indenfor oplysning og non-dualistisk bevidsthed. I bogen svarer Nukunu på nøje udvalgte spørgsmål fra sine elever i et forsøg på at føre dem frem til det punkt, hvor de kan begynde at følge deres egen hjertevisdom – en visdom alle mennesker besidder, men som ofte går tabt i dagligdagens gøremål og tankespind.Forlaget Visdomsbøgerne, 1. udgave, 1. oplag, 2019, 138 sider

 • af David Burton
  427,95 - 1.406,95 kr.

 • af Dave Hyde & Jimmy Johnson
  267,95 kr.

 • af Hank Keeton & Yu Fu
  1.079,95 kr.

  DaoDeJing serves as one of the two foundational sources for Chinese culture. Other societies have tried to understand this collection of wisdom-metaphors, usually superimposing their own assumptions on this unique tradition. This 21st-century translation of the ancient Chinese wisdom-metaphors of DaoDeJing has been influenced by previous English translations, yet it radically departs from them. 19th century English grammar-syntax-semantics proposed extremely limited ranges of meanings for the Chinese characters. This work seeks to update and modernize contemporary meanings and bonds between European and Chinese cultures, and their languages.Using the interpreting lens of Alfred North Whitehead's philosophy of organism, commonly known as "process philosophy," DaoDeJing: a Process Perspective explores multiple layers, meanings, and values underlying ancient Chinese culture. For more than 4,000-years, these meanings have created the fabric of a growing contemporary influence in politics and economics. Western thinkers are just beginning to appreciate their nuances and profound importance.This new, organic translation seeks to answer a series of epistemological-cosmological questions starting with, "What's happening here?" From the perspective of "events," rather than "objects-with-characteristics," it explores subtle yet profound meanings by focusing on the "action" occurring between and among the Chinese characters. Where normative definitions have been accepted routinely by scholars, this work investigates the deeper relationships operating within the structure of the wisdom-metaphors, individually and collectively.This scholarship makes bold suggestions for ethical-living and social-governance, providing opportunities for engagement between two quite different cultures and civilizations. It also presents a constructive alternative to the current Western model of competing-dominating-exploiting.DaoDeJing promotes cooperating between "contrasts," dynamically-transforming those contrasts into a harmonious balance. This function is quite different from the standard Western model of "compromise," where each component of the "contrast" experiences no real fulfillment, instead settling for something deemed hierarchically inferior. The dynamic-transforming of DaoDeJing yields a creative advance for all contrasting elements. It is not a "zero-sum" contest. It is an Endlessly-Creating series of dynamically-transforming processes.DaoDeJing offers a profound alternative to western approaches to power where subjugating and dominating yield only rancor and divisiveness. It is our firm hope that the concepts of "balance" and "harmony" in DaoDeJing can offer new vistas of "Creating-Endlessly" for all peoples and cultures.

 • af Gretchen McGregor
  195,95 - 283,95 kr.

 • af Sri Mata Amritanandamayi Devi
  110,95 - 192,95 kr.

  Let Our Effort To Discover Our Own Essential Nature, That Indwelling Universal Power, Be A Characteristic Feature Of The New Millennium We Are About To Enter. Let This Be Recognized As One Of The Important Goals Of The Next Century. An Address At The Interfaith Celebration In Honor Of The 50th Anniversary Of The United Nations, New York, October 21, 1995. Published By The Disciples Of Mata Amritanandamayi Devi, Affectionately Known As Mother, Or Amma The Hugging Saint.

 • af Swamini Krishnamrita Prana
  189,95 - 274,95 kr.

  Mata Amritanandamayi, Also Known As Amma, Is A Unique Phenomenon, A Spiritual Master In The Form Of A Loving Mother Who Embraces All Who Come To Her. Millions, Including The Rich And The Poor, The Joyful And The Despairing, Have Experienced The Power Of Ammäs Compassionate Love And Overwhelming Grace. Swamini Krishnamrita Prana, Australian By Birth, Is One Of The First Women Disciples To Find Amma. In Her Second Book, She Describes Spiritual Life While Living With This God-Realized Soul For The Past 25 Years. She Delights The Readers With Her Unique Perspective On Daily Life With Amma, Recounting Stories And Experiences In Her Intimate And Down-To-Earth Style. She Shares Some Profound Insights Into The Nature Of Life And Love, Gathered Like Pearls From The Ocean Of Wisdom That Is Amma. Published By The Disciples Of Mata Amritanandamayi Devi, Affectionately Known As Mother, Or Amma The Hugging Saint.

 • af Sri Mata Amritanandamayi Devi
  110,95 - 192,95 kr.

  In This Heartfelt Address Delivered At The Global Peace Initiative Of Women¿s 2008 Summit In Jaipur, Amma Focuses On The Deterioration Of Love And Mutual Respect Between Men And Women. Pointing To Specific Problems And Offering Insightful Solutions, Amma Offers Her Vision Of A World Where Men And Women Stop Competing With One Another And Begin Climbing, Hand-In-Hand, To Material And Spiritual Heights. Published By The Disciples Of Mata Amritanandamayi Devi, Affectionately Known As Mother, Or Amma The Hugging Saint.

 • af Joshua Mason
  1.358,95 kr.

  Justice and harmony have long been two of the world's most treasured ideals, but much of modern moral and political philosophy puts them on opposite sides of the divide between liberal theories of the right and communitarian theories of the good. Joshua Mason argues that the encounter with their Chinese counterparts, zhengyi and hexie, can overcome this opposition, revealing a pattern that reframes justice and harmony as mutually interdependent concepts in a three-part framework of root harmony (benhe), harmonic justice (heyi), and just harmony (zhenghe). Broadly surveying the histories of western and Chinese moral and political philosophies, Justice and Harmony: Cross-Cultural Ideals in Conflict and Cooperation explores our cross-cultural conceptual inventories and develops a comparative framework that can overcome entrenched binary oppositions and reconcile these grand global values.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.