Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det gamle testamente

Her finder du spændende bøger om Det gamle testamente. Nedenfor er et flot udvalg af over 537 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - af Ida Jessen og Hanne Bartholin
  af Ida Jessen & Hanne Bartholin
  273,95 kr.

  Sæt en af landets mest læste forfattere sammen med en af landets dygtigste illustratorer. Resultatet bliver en fantastisk ny samling bibelhistorier. Ida Jessen (f. 1964), debuterede i 1989, og har skrevet romaner, noveller og børnebøger. Ida Jessen har modtaget en lang række priser, blandt andre De gyldne Laurbær (2009) og Gyldendalprisen (2009). Ida Jessen er medlem af Det Danske Akademi. Sammen med Hanne Bartholin har hun skabt serien om elefantungen Carl.Hanne Bartholin (f. 1962), er særligt kendt for sine børnebogsillustrationer og har modtaget flere priser, blandt andre Kulturministeriets Illustratorpris (2001) og Chen Bochui International Children’s Literature Award (2015). Endvidere har Hanne Bartholin udstillet sine værker og udgivet bøger i mange lande, blandt andet i Korea, Spanien, Japan og Sverige.AnmeldelserHenriette Bacher Lind, Jyllands-Posten:"Ida Jessens 'Bibelhistorier' er et sandt mesterværk. Den store danske forfatters børnebibel bliver svær at overgå de næste mange årtier ... Naturligvis skal Ida Jessen skrive en børnebibel. Og naturligvis bliver den brillant ... kun få kan formidle så umiddelbart og enkelt og dog så dybt og rigt, som det sker her ... Ida Jessen har sproget, overblikket, erfaringen, modet og ikke mindst fortroligheden med de bibelske tekster, som kan løfte genfortællingerne op i deres helt egen genre og ramme en stil, som er uden alder og forfaldsdato ... Ida Jessen digter, mens hun fortæller, og de gamle historier rejser sig og lever og går lige i hjertet. Hun siger det, lige som det skal siges." SEKS STJERNERThomas Bredsdorff, Politiken:"Enkelt sprog, indfølende psykologi, respekt for historien - og et smil ... De er så slidstærke, de bibelhistorier. De har det som kærligheden, de tåler alt og kan alligevel genkendes. Ida Jessens behandling af dem er præget af stor respekt og velgørende smil". FEM HJERTERKristian Ditlev Jensen, Weekendavisen:"Når man først har læst historierne, glemmer man dem aldrig igen."Svend Skriver, Kristeligt Dagblad:"Smuk, elegant og nærværende genfortælling af Bibelen ... Det er et klart, smukt og flydende sprog. Meget velegnet til oplæsning ... Ida Jessen og Hanne Bartholin har skabt en fornem indgang til det kristne univers med deres nye bog". FEM STJERNER.

 • - i brunt ægte skind med guldsnit
   
  869,95 kr.

  Bibelen i den autoriserede oversættelse fra 1992. Oversættelsen er autoriseret af Dronning Margrethe II. Denne oversættelse bruges i folkekirken og de fleste andre kirkesamfund i Danmark. Luksusudgave af Bibelen i dybtbrunt ægte skind med guldpræg på forside og ryg samt rødligt guldsnit på bogens kanter.Bogen har let fleksibelt bind.Med to læsebånd.Leveres i smuk kassette.

 • af Peter Madsen
  206,95 kr.

  Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Hvor skal vi hen? Og ... er der noget, der er større end os? Så store spørgsmål kan kun rummes i en fortælling. Eller allerhelst flere. I Bibelen står nogle af de kendteste på de allerførste sider. De kaldes tilsammen ... URHISTORIEN. Sådan begynder forfatter og tegner Peter Madsen sit store værk om verdens skabelse og de allerførste mennesker. Om liv og død, godt og ondt, kærlighed og had, og om tro og tvivl. I en personlig gendigning af Bibelens første elleve kapitler læser vi om Skabelsen, Adam og Eva, Kain og Abel, Noa og Babelstårnet. Fortællinger, som handler om alle menneskers eksistens og grundvilkår og ikke mindst om forholdet mellem Gud og mennesker. Peter Madsen, f. 1958, er tegner, forfatter, filmskaber og foredragsholder. Han står blandt andet bag bestsellertitlerne Valhalla og Troldeliv og ikke mindst Menneskesønnen. Han har modtaget en lang række priser, senest Kunstfondens største hædersydelse – den livsvarige kunstnerydelse.

 • - illustreret af Esben Hanefelt Kristensen
  af Lisbeth Elkjær Øland
  163,95 kr.

  I MyldreBibelen kan børn og deres voksne dykke ned i Esben Hanefelt Kristensens smukke og livlige illustrationer og gennem leg lære otte centrale fortællinger fra Bibelen at kende.MyldreBibelen er en stor og farverig papbog, der giver rig mulighed for at fordybe sig og gå på opdagelse. Illustrationerne er forsynet med opgaver, som børnene kan løse, og som hjælper dem ind i fortællingens univers. Samtidig er bogen en lille børnebibel, der fortæller fire centrale historier fra Det Gamle Testamente og fire centrale historier fra Det Nye Testamente. MyldreBibelen er en oplagt dåbs- eller fødselsdagsgave, for der er noget for alle i bogen: De helt små børn kan udforske de detaljerede og farverige billeder, og måske finde den hvide due, der gemmer sig på alle opslag. De lidt større børn kan også høre genfortællingerne og løse finde- og tælleopgaverne.

 • - Josef og hans brødre 1
  af Thomas Mann
  44,95 - 152,95 kr.

  Hardback-udgave af Thomas Manns klassiker om Jakobs yndlingssøn, den unge, selvoptagede Josef og hans misundelige og krænkede brødre.

 • - Josef og hans brødre 3
  af Thomas Mann
  44,95 - 152,95 kr.

  Josef kommer i vanskeligheder i Egypten, da han efterstræbes af Potifars hustru og selv er med på kærlighedseventyret.

 • - Josef og hans brødre 4
  af Thomas Mann
  44,95 - 152,95 kr.

  I sidste bind af Josef og hans brødre overtaler Josef Egyptens unge farao Amenhotep IV til at udnævne ham til den næstmægtigste mand i Egypten. Josef får hermed magten og kraften til at blive Egyptens redningsmand. Han bliver den, der forener Israel og forsoner gammel strid.

 •  
  425,95 kr.

  BIBELEN PÅ HVERDAGSDANSK Dette er Bibelen på hverdagsdansk – en bibel på almindeligt, letlæseligt og lettilgængeligt hverdagsdansk. Oversættelsen gengiver Bibelens budskab i et mundret sprog og i klare formuleringer. Hver enkelt bog indledes med en kort historisk og indholdsmæssig oversigt. Inklusivt er bibelske kort og en emneopdelt guide til Bibelen, så man hurtigt kan finde det emne, man ønsker at læse om.Nyt design giver endnu bedre læseoplevelse- Nyt luftigt design er først og fremmest designet for optimal læsbarhed.- Teksten er i én spalte som i en almindelig bog. Et mindre format og større skrifttype gør linjernes længde tilpas overskuelige. Derudover fremstår poesien bedre i et én-spalte layout.- Tre specialdesignede skrifttyper lavet til bibler, gør ordene lette at læse.- Tekst i to forskellige farver gør et opslag interessant og overskueligt.- Noterne giver info uden at forstyrre teksten, da de er placeret i højre hjørne og henvist til fra en diskret orange firkant i teksten.

 • af Else Kragelund Holt
  108,95 kr.

  Kærligheden holder aldrig op tager udgangspunkt i bibelske fortællinger, der viser kærligheden i alle dens former: forældrekærlighed i fortællingen om Abraham og Isak, det fortrolige venskab i novellen om Ruth og Noomi, erotisk kærlighed i Højsangen, Jesus’ radikale bud om næstekærlighed og Paulus’ ord om at ”kærligheden er det største”.Kærligheden holder aldrig op viser, at Bibelens ældgamle fortællinger – også dem om kærlighed – fortsat er friske og relevante. Også for moderne mennesker. En del af Bibelselskabets Håndbibliotek.Else Kragelund Holt er tidligere lektor i Gammel Testamente i Aarhus med særlig interesse for profetisme og poesi og for Det Gamle Testamentes teologi. Hun har medvirket ved nyoversættelsen af Det Gamle Testamente i Bibelen 2020, holder foredrag og underviser ved Teologi for Lægfolk i Aarhus.

 • af Rowan Williams
  160,95 kr.

  Med sans for teologien, historien og sproget udfolder og udfordrer forfatteren troens kerne. Professor Williams er tidligere ærkebiskop af Canterbury og nyder international anerkendelse som en fremragende teologisk forfatter og underviser og som digter og oversætter.  Med udgangspunkt i korset og opstandelsen undersøger Rowan Williams i Gud med os kristendommens fundament; hvilken betydning havde netop de to elementer dengang, og hvilken betydning har de i dag? Pressen skriver:★★★★★Spændende og engageret- Kristeligt DagbladEn lille bog med stort potentiale som en kort indføring i den kristne påskes mysterium. Med den bliver du godt klædt på til årets største kirkelige højtid.- Den Korte Avis

 • - Første Mosebog og Prædikernes Bog på nudansk
   
  56,95 kr.

  Det hele begynder her. Med Adam og Eva,Kain og Abel, Noa og regnbuen. Vi kender dem alle sammen, for Første Mosebog er og bliver Begyndelsen, de store fortællingers moder.Men Bibelen er mere end begyndelsen – den er også filosofi og tanker om livet. Prædikerens Bog, som på nudansk hedder Tænkeren, stiller skarpt på de helt store spørgsmål, som vi stadig stiller os selv: Hvad er der tid til? Sker der overhovedet noget nyt under solen? Og er der en mening med livet?Et hold af forskere og sprogfolk har oversat to af Bibelens mest berømte skrifter fra de hebraiske tekster til et levende nudansk, der letter forståelsen.Nye læsere kan begynde her.

 • - En indføring
  af Hans J. Lundager Jensen
  342,95 kr.

  En indføring i de vigtigste religiøse forstillinger i Det Gamle Testamente. Bogen redegør for de grundlæggende træk i synet på det guddommelige og det jordiske; på den materielle verden og de begivenheder, der udfolder sig i den; og på loven og profetismen.Der er lagt særlig vægt på kultiske og rituelle emner. Fremstillingen illustreres af gennemgange af markante tekster fra Det Gamle Testamente.

 • af Kristian Ditlev Jensen
  29,95 kr.

  Vidste du, at Kong Salomo er en Chardonnay, eller at Vorherres yndlingssmåkager er ”jydekager”?DET DAGLIGE BRØDs 12 essays byder på flere sjove, anderledes og vidt forskellige møder mellem mad og tro, mellem næring og nydelse, mellem vin og spiritualitet, mellem brød og krop. Teksterne kommer godt rundt i gastronomien – fra klosterbryg og vin over havregrød og pølsemadder til påskelam, bøffer og fristende æbleretter.Vi kender det daglige brød fra Bibelens Fadervor, som er den bøn, Jesus lærer disciplene at bede. De skulle bede den ofte, og derfor er den i sig selv det daglige, åndelige brød. Men det daglige brød er også det faktiske brød, for uden mad og drikke dur helten ikke. Og det gælder os alle, når vi bakser med vores hverdag og den daglige trummerum. Der må kalorier til. Vi skal have noget at stå imod med. Man skal spise brød til.I bogen findes en række opskrifter, så man selv kan gå i køkkenet og gøre forfatterne kunsten efter, og fotograf Søren Rønholt står bag bogens mange, smukke fotos.Det daglige brød har bidrag af: Benny Andersen, Carsten Berthelsen, Sørine Gotfredsen, Poul Joachim Stender, Dan Jørgensen, Jørgen Leth, Pia Kjærsgaard, Mikael Bertelsen, Hella Joof, Nana Wad, Christian Bitz og Kristian Ditlev Jensen.

 • - En lille bog om det store familiedrama i Første Mosebog
  af Frederik Poulsen
  163,95 kr.

  Livsdrømme, jalousi, udstødelse, gensyn og forsoning. Det er temaerne i Bibelens eviggyldige familiedrama om Josef og hans brødre.Dramaet fortæller ikke kun om, hvad der skete engang, men om hvad der sker, når mennesker lever sammen. En læsning af fortællingen vers for vers udfolder de mange tvetydigheder og finurlige detaljer, som man ofte kommer til at læse hen over. Et overblik over teorier om tilblivelse og over det rige efterliv i religion og kultur kaster nyt lys over bibelhistorien. I antikke gendigtninger, i Koranen og i debatten om køn og seksualitet.

 • af Innocent Himbaza
  417,95 kr.

  Biblia Hebraica Quinta: Leviticus Die Biblia Hebraica Quinta ist die neue, weltweit maßgebliche Ausgabe des hebräischen Alten Testaments. Sie ist ein zukunftweisendes Standardwerk für die Bibelwissenschaft. Textgrundlage der Neuausgabe ist die älteste vollständig erhaltene Handschrift der hebräischen Bibel, der "Kodex Leningradensis". Alles Besonderheiten werden im Druck so exakt wie möglich dargestellt, auch die antiken Randnotizen der kleinen und großen Masora. Der textkritische Apparat ist in dieser Edition vollkommen neu konzipiert und das dargebotene Material stark erweitert. Alle bedeutsamen Varianten aus den Qumran-Texten sind nun vollständig aufgeführt. Erstmals enthält die Ausgabe auch einen ausführlichen Kommentarteil, der auch eine Übersetzung der großen Masora sowie Erläuterungen zur kleinen Masora beinhaltet. Sowohl der Kommentarteil als auch der textkritische Apparat sind in englischer Sprache verfasst. Bereits erschienen:- Band 5: Deuteronomy (ISBN 978-3-438-05265-0)- Band 7: Judges (ISBN 978-3-438-05267-4)- Band 13: The Twelve Minor Prophets (ISBN 978-3-438-05273-5)- Band 17: Proverbs (ISBN 978-3-438-05277-3)- Band 18: General Introduction and Megilloth (ISBN 978-3-438-05278-0)- Band 20: Ezra and Nehemia (ISBN 978-3-438-5280-3)

 •  
  432,95 kr.

  Das seit vielen Jahren bewährte Spezial-Lexikon zur griechischen Ausgabe des Alten Testaments (Septuaginta), erscheint in einer erneut durchgesehenen, korrigierten und erweiterten Ausgabe. Das Nachschlagewerk ist speziell auf das Griechisch der Septuaginta-Ausgabe von Rahlfs-Hanhart zugeschnitten. Es verzeichnet die besonderen Bedeutungsnuancen, kennzeichnet neue griechische Wortschöpfungen und erörtert speziell und ausführlich das Verhältnis der griechischen Übersetzung zu ihrer hebräischen Vorlage, insbesondere in Fällen, in denen die Septuaginta vom masoretischen Text abweicht oder abzuweichen scheint. Außerdem sind jedem Eintrag Angaben zur Wortstatistik und ggf. weiterführende Literaturhinweise auf Spezialuntersuchungen beigefügt.

 • af George Athas, Donald R. Vance, Yael Avrahami, mfl.
  417,95 kr.

  Die Biblia Hebraica Stuttgartensia (BHS) ist der in der Bibelwissenschaft weltweit maßgebliche hebräische Text des Alten Testaments. Erstmals wird der Text der BHS hier in einer besonders lesefreundlichen Ausgabe angeboten. An die Stelle des textkritischen Apparats tritt am Fuß jeder Seite ein dichtes Netz von Lese- und Übersetzungshilfen: Bei allen hebräischen Wörtern, die weniger als siebzigmal im gesamten Bibeltext vorkommen, ist nicht nur die englische Wortbedeutung angegeben, sondern auch die jeweils vorliegende grammatische Form genau bestimmt. Ergänzend dazu sind die öfter als siebzigmal vorkommenden hebräischen Wörter in einem englischsprachigen Glossar zusammengefasst, das auch gut zum Erlernen des Grundwortschatzes dienen kann. Mit diesen Hilfen kommt man bei der Lektüre des hebräischen Textes ohne mühsames Blättern im Lexikon und in der Grammatik zügig voran.Den Titel gibt es mit 2 unterschiedlichen Einbänden:Hardcover: ISBN 978-3-438-05225-4Flexibler Einband in Lederoptik: ISBN 978-3-438-05229-2

 • - Teologiske læsninger af Det Gamle Testamente i det 21. århundrede
  af Anne Katrine de Hemmer Gudme & Jan Dietrich
  365,95 kr.

  Her er den store, nye fagbog om Det Gamle Testamente: Bogens 27 kapitler dækker samtlige gammeltestamentlige bøger i Bibelen, og den henvender sig til både teologistuderende og til alle, der ønsker at vide endnu mere om gammeltestamentlig teologi. Forfatterne bag bogens kapitler forsker i Det Gamle Testamente og repræsenterer aktuel bibelforskning i Skandinavien, Tyskland og Nordamerika. De går historisk-kritisk til teksterne – men med et ønske om ikke kun at være deskriptive. De rejser også normative spørgsmål om Guds egenskaber og menneskers forhold til Gud og hinanden, og vover indimellem at give svar. Gud og os præsenterer en vifte af de væsentligste hermeneutiske greb her ved det 21. århundredes begyndelse. Forfatterne har valgt forskellige metodiske indfaldsvinkler til teksterne, og læseren bydes på klassisk bibelfortolkning såvel som læsninger inspireret af økologi og klima, de menneskelige sanser, computerspil og køn. Bogen rummer kapitler på dansk, svensk og norsk. Engelske bidrag er oversat til dansk. Hvert kapitel har egne noter og litteraturliste. Bagest i bogen findes et register over bibelhenvisninger.

 • af Bjarne Reuter
  186,95 kr.

  Drengen Jafet er med sin far Noa ude at fiske, da det pludselig blæser voldsomt op. Noa hører torden, men også en stemme, som taler til ham fra de mørkegrå skyer. Det er Guds stemme. Gud befaler, at Noa skal bygge et stort skib, en ark, og redde sin familie og alle jordens dyr – for snart vil regnen dække alting. Naboerne synes, Noa og hans familie er skøre, for solen bager ned fra en skyfri himmel, så hvorfor bygge et skib midt på den tørre mark? Jafet derimod er mest optaget af at få sine to hvide kaniner med om bord. Da regnen endelig kommer, kan Noa ikke finde sin søn på arken … Bjarne Reuters dramatiske gendigtning af Bibelens fortælling om Noas ark og dengang Gud lod hele jorden oversvømme er illustreret med smukke og humoristiske akvareltegninger af Kamilla Wichmann. Bagest i bogen findes desuden bibelteksten som Bjarne Reuter har gendigtet. Bjarne Reuter (f. 1950) er en af Danmarks mest læste og elskede børne- og voksenbogsforfattere, og det er ikke første gang, han kaster sig over genfortælling af historierne fra Bibelen. I 2013 udkom hans anmelderroste genfortælling af hele Bibelen for voksne, Bogen¸ og i julen 2017 udgav han sammen med Kamilla Wichmann en genfortælling af juleevangeliet En nat i Betlehem, som allerede er en bestseller. Illustrator Kamilla Wichmann (f. 1975) har illustreret en stribe børnebøger. Hun har vundet flere priser og er desuden fast tegner på Berlingske.

 • af Jakob Melander
  236,95 kr.

  “Hvordan undslipper man sin døde brors skygge, det spørgsmål har jeg endnu ikke fundet svaret på.” Lederen af Det Radikale Venstre og landets kommende statsminister myrdet i sine forældres hjem i Charlottenlund. Fundet i sin brors blodige favn og med drabsvåbnet — en økse — ved sin side.Presset ud af politikorpset og med en bror, der er dræbt i tjenesten, er Andreas Bjørn på vej direkte mod afgrunden. Og da eks-kæresten Katharina, lillesøster til både offer og hovedmistænkt, beder om hjælp, står han over for sit livs dilemma.Og morderen er langtfra færdig … 33 år tidligere i Athen slog juntaen ned på fredelige demonstranter med uhørt brutalitet. I et kaos af molotov-cocktails og revolutions-romantik mødte en ung dansk arkæolog kærligheden og blev forandret for altid. Hvilken andel har fortidens heksekedel af sex og politik i nutidens tragedie? Og kan Andreas undslippe sin døde brors skygge og standse morderen, før det er for sent?Elektra er inspireret af fortællingen om Kain og Abel. Det er en krimi om, hvad der sker, når kærlighed bliver til had, om hævnens altødelæggende kraft — men også om menneskets evne til at overvinde selv den sværeste modstander. Anmeldelser:Lone Knudsen, fra bloggen Krimihjerte:"Plottet er virkelig godt skruet sammen, det er en krimi på allerhøjeste niveau. Efter min mening er det Jakob Melanders absolut bedste krimi til dato ... Elektra er en krimi, som du nødigt ligger fra dig når du først er gået i gang. Og WAUW for en slutning, den er ikke for alt for sarte sjæle ... For mig har det været årets krimi-oplevelse. Den SKAL du simpelthen bare læse, for den har det hele - et fantastisk godt plot, yderst velskrevet og den var en læseoplevelse ud over det sædvanlige. Hvis du kun ønsker at læse én krimi i år - så skal du vælge denne." Jannik Lunn, Bogpusheren:"Læserne må gennem mange dramatiske optrin inden den uhyggeligt spændende afslutning. Jakob Melander har med Elektra skrevet sin absolut bedste krimi hidtil, hvor ingredienserne foruden hævn er politik og sex, men også kærlighed og had." Mette Camilla Melgaard, KulturXpressen:"... spænding er jævnt fordelt igennem hele bogen og siderne vender næsten sig selv." Læs hele anmeldelsenTine, fra bloggen Frk. Tines krimitanker:"Den er virkelig velskrevet og i et sprog der er hverdagsagtigt og bare flyder og får personerne til at fremstå troværdige ... en virkelig god og tankevækkende bog om hvad både kærlighed og dybt sort had, (måske) kan drive mennesker til."

 • af Scriptural Research Institute
  140,95 kr.

 • af Ian Boxall & Bradley C. Gregory
  329,95 - 978,95 kr.

 • af Mark Hamilton
  308,95 kr.

  God the Creator reveals his true nature in the first five books of the Bible.While the broader story of the Bible-how God takes the first steps in reconciling the world-is known to many Christians, carefulreaders of the Pentateuch still have many questions. The first five books of the Bible are filled with violence, oppression, and humansuffering. The origin story of the Jewish nation is one of hardship and loss. The Transforming Word series doesn't shy away fromany of the details--it will encourage you to examine the Scriptures more closely and discover the God who sustains everything.This commentary series draws from the best in recent scholarship and is designed for the everyday student of the Biblewho is looking for an up-to-date, go-to resource as they read and study.

 • af Joseph J. Williams
  278,95 kr.

  2019 Reprint of 1930 Edition. Full facsimile of the original edition, not reproduced with Optical Recognition software. This book is the result of the author's five-year study of the West Indian Black in Jamaica followed by eleven years of research on Hebrewism in Africa. Williams attempts to trace the diffusion, from the Nile to the Niger, of the many Hebrewisms that are to be found among the tribes of West Africa, especially the Ashanti. His goal is to establish the continuity of the Old Testament concept of a Supreme Being in its diffusion throughout the world and especially among the tribes of West Africa.

 • af Lynn L Ragan
  285,95 kr.

 • af Rick Barnett
  131,95 kr.

  This book was written in the hope that many sons and daughters of the king, who have been blinded, are asleep and who have fallen away. Double-minded people cannot make up their minds between good and evil. In Matthew 7:13-14, the gate that leads to eternal life is called narrow. This does not mean that it is difficult to become a Christian, but that there is only one way to live eternally with God and only a few who decide to walk that road. My hope and prayers are that this book will reach the Christians I'm speaking of and that they would wash their hands and submit themselves before god. Eternal life is not free we must sacrifice as Jesus did. I pray that all Christians will make the right choices. Concerning our nation with love and prayers for eternal life for all Christians because God demands obedience, and so does Jesus!

 • af Helen P. Smith
  182,95 kr.

  Are there days when you don't feel like you can make it? Do you look at the news and things going on around you and feel anger or depression?You need to know that GOD has placed a Warrior spirit down inside you. No matter what is going on in the world, you are more than a conqueror through your faith in Jesus Christ!In this Book you will find 365 days of comfort, encouragement and ways to succeed in a world that sometimes seems to be up-side down!

 • af Tyrone Everett
  151,95 kr.

  This book is an in-depth study of God's word and his revelation knowledge to inspire, develop, and increase your mindset to walk after his Spirit. The principle upon principle is phenomenal, remarkable, and exciting as you gain spiritual insight of what God created when he created you.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.