Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Pilgrimsrejser

Her finder du spændende bøger om Pilgrimsrejser. Nedenfor er et flot udvalg af over 21 bøger om emnet.
Show more
Filter
Filter
Bogtype
 • (21)
 • (4)
 • (1)
Format
 • (9)
 • (8)
 • (4)
 • (4)
 • (1)
 • (1)
Sprog
 • (14)
 • (7)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (1)
 • (4)
 • (6)
 • (6)
 • (6)
Tag
 • (3)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • af Henrik Tarp
  144,95 kr.

  Hærvejen – pilgrimsvejen fra Hirtshals/Frederikshavn til Danevirke er skrevet af forfatteren til de to succesrige guides til Santiago de Compostela, der har skiftet den iberiske halvø ud med cimbrernes. Således foreligger nu for første gang guiden til hele hærvejen, fra det nordligste Jylland til Danevirke i bunden af Jylland. Det er en vandring, der vil tage ca 3 uger og er på ca. 500 km. Turen er langt mere primitiv end den, man kan opleve på Caminoen. Ved at gå hærvejen eller oksevejen kan man opleve, hvor fantastiske naturlandskaber, vi stadig har i Danmark. ”Den vilde” natur er alle vegne: brusende have, udstrakte heder, plantager, dybe hulveje og rislende vandløb. Om sommeren lyse nætter og om efteråret stjerneklare aftener, med ulve der (måske) tuder mod himlen … Hærvejen - Pilgrimsvejen fra Hirtshals/Frederikshavn til Danevirke er ledsaget af gode kort og indeholder de oplysninger, enhver har brug for, praktiske oplysninger, bl.a. om mulighederne for overnatning, B&b, hoteller, men også shelters eller bare steder, hvor man kan slå teltet op. De planlagte, foreslåede, dagsmarcher er på ca. 25 km. Bogen er illustreret, fortrinsvis med forfatterens egne fotos og er tillige forsynet med nytegnede kort.

 • - Fra Porto til Santiago de Compostela
  af Henrik Tarp
  165,95 kr.

  Stifteren af den danske Santiago de Compostela forening, Henrik Tarp har skrevet endnu en pilgrimsbog, så der nu foreligger fire Santiago de Compostela bøger fra hans hånd – foruden bogen om Hærvejen. Alle veje fører altså til Santiago de Compostela – og baggrunden herfor er naturligvis spirituel, selv om mange eller de fleste danskere næppe lader sig mærke dermed.Den portugisiske pilgrimsvej, fra Porto til Santiago de Compostela er en relativt ny-opdaget pilgrimsvej, som er blevet ganske populær de senere år. Det skyldes flere ting, bl.a. er antallet af herberger kraftigt forøget, så der kan vandres med rimelige dagsmarcher hele vejen. En anden grund er nok at afstanden fra Porto til Santiago de Compostela, er sådan, at man kan foretaget hele rejsen på de to uger, altså indenfor en normal ferie. For det tredje er den portugisiske vej nok så krævende som de andre veje. Bogen er den første guidebog på dansk om pilgrimsvejene fra Porto til Santiago de Compostela. Som Tarps andre pilgrimsbøger er bogen fuld af praktiske oplysninger, desuden er der detailtegnede kort over hver dagsrute

 • - En italiensk rejse
  af Jørgen Johansen
  200,95 kr.

  Jørgen Johansen inviterer læseren med på pilgrimsfærd i sporene på den berømte helgen, digter, prædikant, dyreven og miljøforkæmper Frans af Assisi (1181-1226).Rejsen begynder i Assisi, middelalderens blomstrende handelsby, hvor Frans af Assisi blev født ind i en købmandsfamilie, hvis penge og forbindelser gjorde det muligt for ham at rejse i store dele af Italien. Med Johansen som kyndigguide til epokens kultur, kunst og historie følger vi Frans’ rejser i Umbrien, men også til Venedig i nord og til Rom i syd. Områder, som Johansen beskriver så levende, at lyde, stemning og dufte kommer helt tæt på. Samtidig betyder Johansens store viden og kulturhistoriske overblik, at Frans’ egen epoke føles nærværende. PÅ FRANS AF ASSISIS VEJE fortæller den fascinerende historie om købmandsarvingen, der gav alt væk til de fattige, omgikkes spedalske, stiftede en munkeorden med fattigdom og ydmyghed som idealer og levede sit liv i pagt og harmoni med dyre- og planteverdenen. Arven efter Frans forvaltes i nutidens Assisi, som er blevet et centrum for spiritualitet og bæredygtig omgang med naturen.Bogen er rigt illustreret og gennemgår de største hovedværker i kunstnernes behandlinger af Frans af Assisi – fra middelalderen over renæssancen til moderne tid. PÅ FRANS AF ASSISIS VEJE er på én gang den ideelle ledsager til Italiensrejsen og i sig selv en Italiensrejse, som man kan nyde og varmes ved under de nordligere himmelstrøg.Om forfatterenJørgen Johansen, født 1941, er forfatter og journalist. Har siden 1964 været litteraturanmelder ved Berlingske. Var i en lang årrække chef for DR Kultur, hvor han blandt andet var vært på programmet Europaklip. Har udgivet en lang række bøger, blandt andet VEJEN TIL ROM, VEJENE TIL SANTIAGO og VEJE TIL NIDAROS.

 • - Pilgrimsguide til Israel og Vestbredden
  af Poul Joachim Stender
  109,95 - 169,95 kr.

  Velkommen til en guidet pilgrimstur til Den helliges Land. Præst og rejseleder Poul Joachim Stender fører dig gennem det land, der rummer og favner verdens tre monoteistiske religioner. Du står med en evighedsguide i hånden. Til turen der går fra evighed til evighed. Til destinationen, der var til før tidernes morgen, og som vil være til ved tidernes ende. Turen til Israel og Vestbredden. Dit Jesus Trip. Er du helligstedsnarkoman? Eller vil du gerne udsætte dig for at blive det? Så er det her, det begynder. Du kan ikke finde oplysninger om, hvor og hvornår bussen fra Jerusalem til Betlehem går. Du kan ikke slå op, hvor mange shekel der går på en krone. Du kan ikke orientere dig i museernes åbningstider eller i restauranternes. Men du kan fornemme, hvordan dadler og oliven dufter, du kan ligefrem mærke, hvordan stemningen af stemmer og liv og farver vælter dig i møde, når du går ind til den gamle bydel gennem Damaskusporten. Du får opskriften på livets brød. Du kan tynges i knæ ved tanken om åget på Jesus’ skuldre, da han gik Via Dolorosa, og når du tages med ind i Getsemane Have, kan du kigge på det oliventræ, der måske allerede var plantet den allerførste skærtorsdag.

 • - En personlig rejseguide til hellige steder
  af Ingrid Ma Shantie Andersen
  200,95 kr.

  Dette er rejseguiden til dig, der måske har gået på Caminoen og er blevet bidt afmoderne pilgrimsrejser. ’På pilgrimsrejse’ inviterer læseren med på pilgrimsturetil 11 forskellige lande - deriblandt Irland, Armenien, Danmark og Italien. Bogen indeholder rejsebeskrivelser, tips til hvordan du selv kan planlægge enpilgrimsrejse og masser af baggrundsviden om stederne og de helgener der erknyttet til de forskellige pilgrimssteder.

 • - En pilgrims tanker og oplevelser
  af Dortea Uggerhøj
  130,95 kr.

  ”To uger på Caminoen” er endnu en bog, hvor Dortea lukker os helt ind i sin verden, og gør det, som mange andre bare drømmer om. I denne bog er vi med på El Camino Francés fra León til Santiago de Compostela. Tanker, udfordringer og oplevelser beskrives, så det føles som at være med på turen. * Bliver man virkelig en bedre udgave af sig selv af at vandre? * Er vandring blevet det nye sort, og en nymodens dille? * Hvorfor går mere end 200.000 pilgrimme om året på Santiago de Compostela? Er der noget om, at fordi man angiveligt går på ruten under Mælkevejens stjernebillede, og derfor meget spirituel? Bliver man gladere af at gå? JA!Caminoen blev i den grad en udfordring og en øjenåbner for Dortea, og en af de største rejseoplevelser, og den vildeste personlige rejse, hun nogensinde har været på.”To uger på Caminoen” er ikke en rejseguide om, hvad du skal se undervejs, men en rejsebeskrivelse med inspiration til din vandring uanset, hvor du går hen.

 • af Dhirendra Kumar Sahu
  347,95 kr.

 • af Acharyasri
  260,95 kr.

 • af Sebestian Kappen's
  207,95 kr.

 • af Y. Vincent Kumaradoss
  428,95 kr.

 • - 750 km til fods gennem Sydfrankrig fra Le Puy til Saint-Jean-Pied-de-Port
  af Hanne Hjardemaal
  185,96 - 228,95 kr.

  Er man er bidt af caminoen, ligger det lige til højre- og venstrebenet, at næste vandretur går gennem Sydfrankrig. Denne bog er den første, der på dansk tager den moderne pilgrim gennem adskillige af Frankrigs smukkeste landsbyer, over det imponerende bjergområde Massif Central, langs floder, vinmarker og gennem frodige dale.Caminoen i Frankrig er til alle, der drømmer om at begive sig ud på pilgrimsvandring. Bogen giver tips til, hvordan man finder vej, hvad man skal have med, hvordan kroppen bedst klarer turen, hvor man får fat i kaffe og efter en lang dags vandring kan sætte sig sulten til langbords for at nyde en 5-retters menu og en kande lokal rødvin.Bogen er en personlig beretning om vandring ad stille forårsstier; om lange strækninger, hvor tiden går i stå, og krav og bekymringer fordufter. Det er her pilgrimmen oplever det frisættende møde med sit eget indre og bliver mindet om, at livet har en udløbsdato, og at meningen med det hele er at leve det fuldt ud.Fortællingen om den 750 km lange camino fra Le-Puy-en-Velay til den spanske grænse er illustreret med fotos, der puster liv i drømmen om at komme afsted. Bon chemin.Om forfatterHanne HjardemaalAllerede som 25-årig opdagede Hanne Hjardemaal fordelen ved at rejse i slowmotion, da hun tog toget fra Slagelse til Hongkong. Den erfaring har hun de seneste 10 år trukket ind i sit rejseliv sammen med sin kæreste, Jan. De har mange gange pumpet cyklerne og været på langtur i månedsvis i New Zealand, Thailand, Laos, Cuba og store dele af Europa. I de seneste år er det bekymringsløsheden, enkelheden og stilheden på de lange vandreture, de er blevet afhængige af. Mere end 4.000 kilometer caminovandring er det indtil videre blevet til. I 2019 tog kæresteparret fri for at gå 750 km gennem Sydfrankrig til Spanien.E-bogen er lavet i fixed format

 • af Paulo Coelho

  I denne boken beskrives prøvelsene Paulo Coelho og hans mystiske mentor Petrus gjennomgikk under en reise gjennom Spania, på søken etter et sverd med mirakuløse egenskaper. De to reiser langs den legendariske pilegrimsleden mot Santiago de Compostela, benyttet av pilegrimer siden middelalderen.

 • af Sonja Christensen
  131,95 - 148,95 kr.

  Fortælleren er 68 år og uden nævneværdig vandreerfaring, da hun beslutter sig for at gå Caminoen alene – som afslutning på et veloverstået kræftforløb. Kendskabet til vandring er begrænset og stammer primært fra bibliotekets Caminobøger samt erindringerne om, hvor øm man bliver i fødderne efter en dag som turist i Paris. En veludviklet sans for at fare vild – selv på velkendte stier i og omkring Aarhus – gør måske projektet lidt risikabelt? Efter en forsigtig start for at se, om fødderne og kroppen kan bære, går det alligevel – om ikke over stok og sten – så dog med jævnt stigende dagsetaper. Vandringens langsomhed gør godt. Intet går stærkere, end at fødderne kan følge med, og i det tempo kan hovedet også være med. Bogen præsenterer en mosaik af mennesker og oplevelser af mad og drikke, pleje af fødder, snorkende pilgrimme og trivielle vasketøjsrutiner. Efter 35 dage er eventyret slut – foreløbig. Uddrag af bogen Jeg finder cafeen, der ligger lidt afsides. Der bliver helt stille i lokalet, da jeg træder ind. Alle gæster er mænd og alle kigger på mig. Jeg nikker og hilser ud i lokalet, går hen til kvinden bag disken og bestiller en kop kaffe. Kortspil, dominospil og småsnak fortsætter, da servitricen serverer mig en kop god kaffe og et venligt smil. Med fagter bliver vi enige om, at det er dejligt, at det er holdt op at regne. På engelsk spørger jeg, om hun har nogle gamle aviser. Det forstår hun ikke, og så prøver jeg med El País og Local og mimer, at jeg læser avis. Det forstår hun, går ud i køkkenet og vender tilbage med en håndfuld af den lokale avis. ”For shoes,” siger hun og smiler stort, da jeg nikker og takker mange gange. Om forfatteren Sonja Christensen (f. 1947) er cand.mag. Har i mange år arbejdet i it-verdenen med bl.a. undervisning, kvalitetssikring og markedsføring – både i Danmark og i udlandet. En kræftdiagnose satte i 2010 en uventet stopper for arbejdslivet. Har rejst meget, gerne på tommelfingeren eller med tog. Sammen med mand og søn tilbagelagt mange sømil i familiens sejlbåd i de danske farvande.

 • - Vækkelsen af Kundalini, den anti-gravitationelle kraft
  af Carl Christian Randow
  279,95 - 289,95 kr.

  DEN SPIRITUELLE ALKOHOLIKER – Vækkelsen af kundalini, den anti-gravitationelle kraft er historien om barnet, drengen og manden, der som en anden Fugl Fønix først må opleve destruktionen af alt det gamle, førend en ny og mere sand (spirituel) identitet kan tage over.I dette første bind af bogserien Dannelses-bøgerne følger vi fortællerens forsøg på at “afskrælle sig sin ham” efter en dysfunktionel opvækst og 6 år på Herlufsholm Kostskole, hvad også betyder væk fra en vej, som ellers rummer alle de materielle løfter, som hører sig til at være “en del af eliten”.Den autobiografiske fortælling tager bl.a. læseren på rejse rundt i Indien, hvor ophold på børnehjem for gadebørn, meditation i “hellige huler”, samt både korte og længere besøg på en række spirituelle ashrams resulterer i vækkelsen af den såkaldte “Kundalini kraft”, som siges at være selve dét fænomen, der har fået mennesker til at rejse sig på bagbenene, og som er i stand til at skænke mennesker “oplyste tilstande”.Integrationen af samme altomvæltende fænomen, der ultimativt kan føre mennesker til mødet med Gud, volder i ungdommen så store problemer for “CC”, at også et livstruende misbrug følger, og vi bevidner herefter modningen af dén bevidsthed, som mange danskere siden har mødt i “misbrugsbehandleren CC”, i en række TV-programmer på landsdækkende TV.Spirituelt interesseret allerede fra barnsben af, har CC både studeret filosofi og psykologi på universitetet.Første bind sluttes af med et længere appendiks, hvor en potentielt banebrydende teori præsenteres for udviklingen af bevidsthed og for synliggørelse af selveste sjælens virkelighed, i en verden, som igennem al livs udvikling er underlagt tyngdekraftens indflydelse.Læserens egen forståelse af begreber som chakras, livskraft, bevidsthed, evolution og sjæl risikerer for altid at blive ændret ved mødet med denne bog.

 • af Hans-Erik Lindström
  122,95 kr.

  Pilgrimsrejser og -vandringer har de senest år fået en renæssance. For de fleste er det både en ydre og en indre rejse. Den lille pilgrimsbog er en praktisk vejledning og samtidig et åndeligt forråd af udvalgte salmer, bønner, meditations- og bibelord, som pilgrimmen kan have med på vejen. Den er af en sådan størrelse, at man kan have den i en lomme og således altid have den ved hånden undervejs på vandring. Bogen indeholder desuden en kort historisk oversigt over pilgrimsvandring, introduktion til pilgrimstanken samt udstyrsliste. Oversat og bearbejdet af Elisabeth Lidell.

 • af Derry Brabbs
  446,95 kr.

  Von Skandinavien bis Portugal: Eine Fotoreise zu berühmten PilgerzielenGeschmückte Wallfahrtskirchen, monumentale Klöster und kleine Felsenheiligtümer, reich verzierte Reliquien, die an die Jungfrau Maria, an frühchristliche Märtyrer oder nationale Heilige erinnern: Wer durch Europa pilgert, gerät ob der Pracht der Kirchen, ihrer Architektur und Kirchenschätze ins Staunen. Derry Brabbs nimmt uns mit auf eine Reise zu den bedeutendsten Pilgerzielen. Santiago de Compostela, Tschenstochau, Assisi, Köln und Mariazell sind nur einige Höhepunkte seiner bildgewaltigen Pilgerfahrt durch Europa:Beeindruckende Kirchen wie die Kathedralen von Chartres und CanterburyProzessionen in Altötting und weitere Beispiele lebendiger WallfahrtstraditionenLa Salette, Lindisfarne, Montserrat: Reisen durch spektakuläre LandschaftenImpressionen aus Rom, Saragossa und anderen historischen StädtenInfos zu mittelalterlicher Kunst und Kultur: Nidarosdom, Kaiserdom Aachen u.v.m.Auf dem Weg zu Gott: Was Pilger gestern und heute verbindet Wer sich heute auf eine Pilgerreise begibt, sucht die Einsamkeit zur Bekräftigung des christlichen Glaubens oder eine Atempause von den Problemen der Welt. Doch spätestens wenn er im Hauptschiff einer der großen romanischen oder gotischen Kathedralen steht, berührt ihn die machtvolle Mischung aus Gottesglaube, Hingabe und Furcht, auf der das mittelalterliche Christentum beruhte. Mit seinen Bildern von Wallfahrtsorten und Kirchen, die eigens für diesen Bildband aufgenommen wurden, setzt Fotograf Derry Brabbs die besondere Atmosphäre der Pilgerstätten eindrucksvoll in Szene. Seine kurzen Texte und die authentischen Fotos von Wallfahrten, religiösen Ritualen und christlichem Brauchtum lassen uns an der europäischen Pilgertradition teilhaben - ein beeindruckendes Zeugnis gelebten Glaubens!

 • af Hilaire Belloc
  143,95 kr.

  Ausgehend von einem Gelübde, das er in seiner Heimatkirche abgelegt hat, beschreibt Belloc seine abenteuerliche Pilgerreise, die ihn auf Schusters Rappen von Toul durch das Tal der Mosel, über Epinal, Belfort, die Schweiz, über die Alpen und durch Oberitalien auf dem kürzesten Weg nach Rom brachte. Wer nun erwartet, in diesem Buch die üblichen Beschreibungen von Sehenswürdigkeiten zu finden, hat sich getäuscht. Belloc geht es nämlich vor allem darum, seinen Lesern sein Bild von Europa nahezubringen, aber er versteht es dabei, sie mit Geist und Witz zu unterhalten. Darum schildert er die kleinen Zufälle, die ihm auf seiner Wanderschaft zustießen, skurrile Begebenheiten am Rande des Weges, seine Begegnungen mit seltsamen Menschen in einer fremden Landschaft, und wo es ihm gefällt, hält er an, um ein Bild zu zeichnen, erzählt Geschichten, Anekdoten und Schnurren, deklamiert Gedichte oder singt ein Lied, kurz, er tut alles, damit seinen Begleitern der Weg nicht allzu lang und beschwerlich werde. So zieht der Leser mit ihm durch das Land, über Berg und Tal, bei Sonne und Regen, er teilt seine Freuden und Nöte, lacht über seinen trockenen Humor und erlebt, wie der Wanderer seine feierlich abgelegten Versprechen eines nach dem anderen bricht, bis er nur noch das letzte erfüllt : er erreicht tatsächlich Rom.Dort, vor den Toren der ewigen Stadt, läßt Belloc den Leser seine eigenen Wege gehen, denn jede Pilgerreise, auch die schönste und abenteuerlichste, hat (wie auch das beste Buch) einmal ein Ende.

 • - Essays om at gå
  af Helle Bertram
  186,95 kr.

  SPOREssays om at gå.Om vandringer der åbner op for mentale rejser. Om at begive sig ud påformålsløse ture, hvor hverdagen bliver skrællet af og man falder i hak medsine indre spor. Helle Bertram har gået ture siden børnene var små. Korte, ture, lange ture, – to-tregange om ugen, altid alene. I starten var det for at få en pause fra hverdagen. Nu er det blevet en metode til atkomme overens med sig selv, til at rense sindet og finde ind til det nøgne menneske.SPOR er en samling af fotos og kortprosa,hvor essay og reportage flettes sammen. Bertrams fysiske vandringer er fulde afsanselige registreringer der åbner opfor uventede tanker og følelser.Fortidens stemmer og glemte, ubetydelige samtaler bliver vakt til live ogfalder ind i hendes spor og taler med. De kommenterer hendes rejse og valg i livet –og Bertram forsøger at holde trop.Går på SydhavsøerneSPOR består af vandreture på Lolland Falster,hvor jorden er flad og horisonten så vid, at man kan se klodens krumning. Detstore, øde landskabet indbyder til at man vender sig indad. Man bliver alene,overladt til sig selv, uden filter, uden skjold. Om forfatterenHelle Bertram, f. 1971, er cand.mag. i nordisk litteratur og sprog. Hun arbejder som rådgiver og har skrevet om troværdighed i virksomhedskommunikation.Hun debuterede i 2020 som skønlitterærforfatter med kortprosabogen KORT, der blev rost for dens underfundige ogbilledmættede sprog. Hendes stil erunderspillet og knap med en stærk sansfor sproglig økonomi. Hendes tekster er båret af overrumplende iagttagelser ogkonkrete detaljer, der åbner opfor indre refleksioner. SPOR – essays om at gåTekst og foto: Helle Bertram66 sider200 kr.Layout: Mette GlyholtISBN: 978-87-92609-11-3Forlag: Sydhav ForlagUdkommer: 8. december 2021

 • - Pilgrimsvandring som opdagelsesrejse
  af Elizabeth Knox-Seith
  121,95 - 272,95 kr.

  Den bevægelige spiritualitet er en indføring i pilgrimstanken og en udfoldelse af dens betydning og virke i dag. Hvad ligger der til grund for pilgrimsbevægelsen, og hvad gør den stadig aktuel? I bogen forsøger Elizabeth Knox-Seith at koble flere tråde sammen. Hun beskriver baggrunden for pilgrimsbevægelsens opståen og tager livtag med den lutherske kritik. Dens ’etik’ belyses bl.a. gennem den inspiration, der kommer fra den keltiske tradition; pilgrimsbevægelsen udtrykker en længsel efter en mere “kommunikativ væren” og udgør en folkelig modbevægelse i den kirkelige tradition. Bagest i bogen findes en praksis-del med vejledninger, bønner og meditationer.

 • af Johannes Jørgensen
  171,95 kr.

  Pilgrimsbogen fra 1903 er en af den danske katolske forfatter Johannes Jørgensens mest populære bøger. Den skildrer en vandring i fodsporene på den hellige Frans af Assisi (1181-1226), hvis biografi Jørgensen netop på det tidspunkt arbejdede på. Fra Rom drager han til Greccio i Rieti-dalen, hvor Frans iscenesatte historiens første julekrybbe. Derfra går rejsen over andre steder med tilknytning til Frans' liv til Assisi, helgenens fødeby og gravsted, for til sidst at nå La Verna, bjerget hvor Frans modtog Jesu korsmærker. Pilgrimsbogen er en stærkt sanset og eksistentiel rejseskildring og samtidig Johannes Jørgensens kærlighedserklæring til Italien, det folkelige, katolske, franciskanske Italien. Pilgrimsbogen optrykkes her efter den tredje, illustrerede udgave fra 1936 efter opfordring fra Assisi-Kredsen og er forsynet med et forord af Stig Holsting, formand for Johannes Jørgensen Selskabet.

 • - Til de 88 templer på Shikoku
  af Michael Drachmann
  112,95 kr.

  Bogen er en beretning fra forfatterens pilgrimsvandring til de 88 templer på Shikoku sommeren 2017. Beretningen er ikke kronologisk, men kommer ind forbi mange forskellige aspekter af en sådan vandring: Forberedelser, veje og stier, overnatning - foruden alt fra vabler på fødderne til den guddommelige mening med livet.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.