Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Geomorfologi og geologiske overfladeprocesser

Her finder du spændende bøger om Geomorfologi og geologiske overfladeprocesser. Nedenfor er et flot udvalg af over 3 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Erosion, aflejring, glaciologi, fluviale og æoliske processer.
Show more
Filter
Filter
Bogtype
 • (3)
Format
 • (2)
 • (1)
Sprog
 • (3)
Pris
DKK
Serie
 • (1)
Tag
 • (2)
Sorter efterSorter Populære
 • - en beskrivelse af områder af national geologisk interesse
  af Peter Gravesen, Peter Roll Jakobsen, Merete Binderup & mfl.
  233,95 kr.

  Formålet med bogen er at give undervisere og andre naturinteresserede bedre mulighed for at opleve, studere og forstå de geologiske processer og naturområder i det sydlige Jylland. I bogens indledning er der en gennemgang af regionens geologiske udvikling i de seneste 25 millioner år. Her findes en ny opfattelse af den miocæne udvikling i Syd- og Midtjylland. Istidslandskabet med de kuperede moræneformer mod øst og bakkeøerne og hedesletterne mod vest er beskrevet og illustreret med flere kort, blandt andet et helt nyt geomorfologisk kort over regionen. Også kysternes udformning og dynamik er fyldigt omtalt. Det gælder både den unge, bugtede Lillebæltskyst og den modne, udrettede Vesterhavskyst med barriereøer og Vadehavet. Den centrale del af bogen gennemgår 26 lokaliteter. Alle lokaliteterne har national og regional betydning, og nogle har endda international bevågenhed. Efter den geologiske beskrivelse af hver lokalitet følger en omtale af stedets særlige værdi, og hvordan det bedst beskyttes. Bogen har fyldige litteraturhenvisninger og et engelsk og tysk resume.

 • - en beskrivelse af områder af national geologisk interesse
  af Steen Andersen & Steen Sjørring
  196,95 kr.

  Formålet med bogen er at give undervisere og andre naturinteresserede bedre mulighed for at opleve, studere og forstå de geologiske processer og naturområder i det nordlige Jylland. Bogens indledning er om naturens og landskabets udvikling i de sidste 65 millioner år.Den centrale del af bogen gennemgår 31 lokaliteter. Alle lokaliteterne har national og regional betydning, og nogle har endda international bevågenhed.

 • - en beskrivelse af områder af national geologisk interesse
  af Gunnar Larsen
  237,95 kr.

  Formålet med bogen er at give undervisere og andre naturinteresserede bedre mulighed for at opleve, studere og forstå de geologiske processer og naturområder i det mellemste Jylland. Bogens indledning er om naturens og landskabets udvikling i de sidste 65 millioner år.Den centrale del af bogen gennemgår 60 lokaliteter. Alle lokaliteterne har national og regional betydning, og nogle har endda international bevågenhed.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.