Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Naturkatastrofer

Her finder du spændende bøger om Naturkatastrofer. Nedenfor er et flot udvalg af over 243 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lars Skinnebach
  151,95 kr.

  Teotwawki er et prepper-begreb og en forkortelse for The End of the World as We Know It. Lars Skinnebachs digtsamling består af en række suiter, der handler om tiden før og efter den store økologiske ned-smeltning.

 • - og hvad de kan lære os om os selv
  af Kristian Cedervall Lauta
  230,95 kr.

  KATASTROFER – og hvad de kan lære os om os selv giver læseren et sjældent indblik i, hvordan mennesker og samfund reagerer på og i katastrofer. Tag med på en hæsblæsende tur igennem globale pandemier, klimaforandringer, askeskyer, orkaner og jordskælv og opdag, hvordan disse katastrofer afslører centrale sider af de samfund, vi lever i – sider som vi før var blinde for. I bogens seks kapitler behandles nogle af de mest grundlæggende spørgsmål forbundet til at være menneske: den menneskelige natur, samfundets opbygning, ret og retfærdighed, vores evne til at forandre os, og hvad fremtiden bringer. Igennem cases og eksempler fra den seneste samfundsvidenskabelige forskning undersøger den danske katastrofeforsker, hvad der gemmer sig under vores gode opdragelse og hverdagsrutiner: Hvem vi elsker, hvad vi prioriterer, hvad vi er bange for – og hvorfor. Hvis du vil forstå den katastrofe, Danmark har været i det seneste år – og hvad den gør ved os som samfund og folk – er dette tankevækkende værk et godt sted at starte.

 • - En historie om vores fremtid
  af David Wallace-Wells
  183,95 - 237,95 kr.

  Vi ved godt, det ikke rigtig er, som det skal være. Vi støder på historierne drypvist. Ser dem tale om opvarmning i nyhederne. Læser om havniveauet i avisen. Hører, at nogen taler om klimaflygtninge. Men intet sted får vi det fulde billede. Og det går ikke mere. For det er værre, meget værre, end vi måske tror. David Wallace-Wells bog ‘Den ubeboelige klode’ er blevet et fænomen. I en på én gang ængstelig og dybt indigneret (næsten rasende) bevægelse, vælger han at se klimaforandringerne og konsekvenserne i øjnene. Baseret på massiv research af de data, vi har, og interview med de forskere, der ved mest, tegner Wallace-Wells et billede af, hvad det faktisk betyder for vores klode, civilisation og fremtid, hvis temperaturerne stiger de 4 grader på 100 år, FN siger kommer – eller de 5, 6 eller måske 8 grader, forskerne frygter. Det første, vi må indse, er, at langsomheden i klimaforandringerne er en myte. De forandringer, vi kommer til at se, inden vi har betalt huslånet færdig og vores børn har fået studenterhue på, vil være enorme og ødelæggende – selv ud fra konservative forudsigelser. Når vi bliver gamle, vil vores verden og samfund være gennemgribende forandret, og vi vil kunne se malariamyg flyve i Københavns gader (hvis byen stadig er oven vande), mens massive strømme af mennesker er på flugt, fordi store dele af vores planet ikke længere kan være hjem for nogen. Millionbyer og handelscentre vil synke under vand. Skovbrande æde sig igennem verdens lunger. Infrastruktur som el og rindende vand være en luksus. Verden vil mangle mad. Spørgsmålet er, om vi når at gøre bare lidt, noget, eller ingenting? Ansvaret hviler hos én generation. Vi har kendt til klimaforandringerne i over 30 år. I den tid har verden udledt halvdelen af al CO2 udledt i verdenshistorien. Du og jeg er gået ind i vor tids største krise med lukkede øjne. Det er tid at åbne dem.

 • af Per Bjerre
  58,95 - 218,95 kr.

  Hvad gør du, hvis pludselig strømmen forsvinder?Hvordan klarer du dig uden vand? Uden mobiltelefon. Uden varme. Uden mad.Hvad stiller vi op, hvis det velordnede samfund vi kender pludselig hører op med at virke. Hvad enten det skyldes smitsom sygdom, voldsomt vejr eller en menneskeskabt krise eller krig tæt på Danmark.Og du kan faktisk gøre noget!HVIS NU er en praktisk guide til, hvordan du forbereder dig, så du, din familie og dine naboer kan klare jer sammen, hvis vitale del af det danske samfund bryder ned.God forberedelse er en god måde at forebygge frygt på.Forberedelse giver tryghed.

 • af J.G. Ballard
  186,95 kr.

  Verden under vand foregår på vores egen jord i den nære fremtid, på et tidspunkt hvor ekstreme klimaforandringer har forvandlet det meste af jordkloden til en tropisk sump. Mennesket er fortrængt til de arktiske egne i nord og syd, og byerne ligger under vand. Men nogle enkelte er blevet tilbage. Draget af solen og det nye klimas eksplosive vegetation er de i gang med at undersøge og tilpasse sig en ny økologi, der fører dem tilbage i tiden mod en anden bevidsthedstilstand og en ny samhørighed med naturen.J.G. Ballards sci-fi-klassiker foregriber de aktuelle planetariske forandringer og giver et uafrysteligt billede af verden efter katastrofen.

 • af John Vaillant
  165,95 - 277,95 kr.

 • af Janaki Khadka, Kurt Lomborg & Namgyal Jangbu Sherpa
  137,95 - 277,95 kr.

  Denne bog er en beretning om de to store jordskælv i Nepal i foråret 2015. Bogens forfatter, Janaki Khadka, bor i Kathmandu og er en af Himalayan Project’s lokale medarbejdere. HP’s aktiviteter i Nepal er koncentreret i Solu området, som ligger øst for hovedstaden op mod Himalaya. Aktiviteterne omfatter to hovedområder: scholarships til skolebørn og studerende samt forskellige byggeprojekter (skoler, sundhedsklinikker, energiforsyning, beskæftigelse o.a.). Bogen hoveddel består dels af Janakis personlige fortælling om sine oplevelser under jordskælvene, og dels børnenes beretninger indsamlet af Janaki ved hendes uddelinger af scholarships. Denne fortælling suppleres med Kurt Lomborg løbende opdateringer på Himalayan Projects hjemmeside med de beretninger som han modtog fra medarbejderne i Nepal. De giver et interessant billede af, hvordan informationerne fra det afsides Himalaya, hvor telefonforbindelserne er svagt udviklede, og yderligere forringede efter jordskælvet, kommer ind først hovedsageligt som rygter, der oftest er overdrevne og dramatiserede, for sidenhen gradvist at tegne et mere sandfærdigt billede af forholdene.

 • - En historisk roman
  af Sven Halse
  287,95 kr.

  Og stormfloden kom En historisk roman om stormfloden i 1872. Bogen handler om menneskets kamp mod havet, om bøndernes hårde slid med at grave grøfter og bygge diger i et forsøg på at fravriste land og muld fra det salte vand, der hele tiden siver ind over markerne og slår afgrøderne med misvækst. Gennem fire slægtled får vi oprullet historien om 1800-tallets mange forsøg på at indvinde jord fra Rødby Fjord. Romanen starter i 1808, hvor Reventlowfamilien omplanter to dygtige fæstebønder, Otte og Jerk, fra Als til Lolland. Sammen med deres familier giver Otte og Jerk sig i lag med det hårde arbejde i marken, og som årene går lykkes det for dem at gøre jorden mere frugtbar. Samtidig arbejder rige købmænd med store planer om at inddæmme og tørlægge hele fjorden – planer der møder modstand hos småbønder og fjordfiskere, der ser deres livsgrundlag truet. Den 13. november 1872 kommer stormfloden, der slår alle bestræbelser og drømme omkuld, men sætter liv i nye. I bogens sidste del fortæller ingeniøren Nikolaj Ottesen, Otte-slægtens 4. generation, om sit bidrag til den endelige tørlægning af Rødby Fjord i 1929. Og stormfloden kom er en barsk og bevægende roman om mennesker og deres livtag med naturens kræfter, om historiens hjul, der med nye kræfter ruller hen over gamle slægters møjsommeligt tilkæmpede landvindinger.

 • - En unaturlig naturhistorie
  af Elizabeth Kolbert
  235,95 kr.

  En skelsættende og central bog om verdens fremtid og masseudryddelsen af planetens artsrigdom, der udspiller sig for øjnene af os. I løbet af den sidste halve milliard år har der været fem masseudryddelser, hvor mangfoldigheden af liv på jorden er faldet pludseligt og dramatisk. Forskere verden over registrerer i øjeblikket en sjette udryddelse af arter, der spås til at blive den mest omfattende siden asteroide-nedslaget på Yucatanhalvøen i Mexico for 66 millioner år siden, da dinosaurerne blev udslettet. Men denne gang kommer katastrofen ikke udefra. Det er os, der skaber den: menneskeheden.I Den sjette masseuddøen formidler videnskabsjournalist og forfatter Elizabeth Kolbert feltarbejdet i biodiversitetens frontlinje, som snesevis af forskere inden for et halvt dusin discipliner har foretaget gennem de seneste årtier. Hun tager almindelige læsere med derud, hvor masseudryddelsen er i fuld gang: til bunden af dybhavet, hvor geologerne studerer borekerner og dokumenterer krisen i oceanerne; til trægrænsen, der klatrer højere og højere op ad Andesbjergene til stor bekymring for botanikerne; til Great Barrier Reef, hvor havbiologerne ser livet rinde ud i korallerne. På levende og øjenåbnende vis introducerer Elizabeth Kolbert også læseren til et dusin utrolige arter, som for nogles vedkommende allerede er væk, mens andre står over for udryddelse og kun holdes i live i unaturlige omgivelser, for eksempel den panamanske gyldne tudse, alkefuglen og sumatranæsehornet.Gennem sine beretninger fra felten leverer Kolbert en bevægende beretning om udryddelsen af arter, der finder sted overalt omkring os, og samtidig undersøger hun artsudryddelsens begrebshistorie, fra pioneren Georges Cuvier i Paris i 1800-tallet og frem til i dag, hvor det snart står klart for enhver, at udryddelsen er et faktum, og at menneskeheden bærer et hovedansvar. Det bliver næppe de syv vidundere, månelandingen og internettet, som vil stå tilbage som menneskehedens verdensarv, men den sjette udryddelse. Som Kolbert skriver, tvinger det os til at genoverveje det grundlæggende spørgsmål om, hvad det vil sige at være menneske.Elizabeth Kolbert vandt en Pulitzer Prize for Den sjette masseuddøen, og den er nr. 1 på The Guardians "100 Best Nonfiction Books of All Time".

 • - Essays om nutid og fremtid fra Le Monde Diplomatique
  af Anders Dunker
  97,95 kr.

  ¶ [...f]ordi planeten i antropocæn i en helt konkret forstand vil blive formet af vores tanker om den – hvad den er, hvad den bør være og hvad den kan blive. Anders Dunker, (f. 1975), norsk litterat, kritiker og oversætter.

 • af Lauren Tarshis
  18,95 kr.

  Serien JEG OVERLEVEDE fortæller om ægte historiske begivenheder i form af en fiktiv historie - som nærmer sig historier fra virkelighedens verden.JEG OVERLEVEDE ØDELÆGGELSEN AF POMPEII år 79 f.v.t. bryder vulkanen VESUVIUS ud, og pludselig befinder den 11-årige slavedreng Marcus sig alene i en by, der falder sammen omkring ham.Lix: 27,0 ml: 11,5 lo: 15,5

 • af René Toft
  129,95 - 147,95 kr.

  En kæmpe skygge rejser sig foran mig. Bjørnen i al sin grusomme vælde. To en halv meter høj. Mindst 500 kilo. Hele kroppen indhyldet i mørk, tyk, filtret pels. Den står på bagbenene, og jeg kan nu se, at den er såret. Den har to dybe stik fra piggene ved den venstre skulder. I mit stille sind håber jeg, at den er venstrehåndet, så den gigantiske højrelab ikke dur til noget. At den mest er til pynt.Kristian deltager i TV-programmet "Alene i vildmarken", da katastrofen indtræffer. Al strøm forsvinder, og han er nu strandet i Nordnorge uden kontakt med omverdenen. Og som om Kristian ikke havde problemer nok, kommer en fuldvoksen, sulten brunbjørn på sporet af ham.Solstorm er en storbyknægts rasende vilde og til tider vanvittigt sjove rejse dybt ind i den norske vildmark. For hvad gør man, når moder natur viser sig at være nådesløs?Solstorm er klimalitteratur, som du aldrig har læst den før.I KRABATs Klodebøger er klimaforandringer og FN’s verdensmål en del af fortællingerne.Solstorm er vinder af forlaget KRABATs store klimakonkurrence.

 • af Emmanuel Carrere
  204,95 kr.

  Historien begynder på Sri Lanka i 2004. Den franske forfatter Emmanuel Carrère holder juleferie med Hélène og deres sammenbragte børn i et forsøg på at puste liv i et lidt træt forhold. Så kommer tsunamien. Som de overlever. I første omgang er de lykkelige over alle at være sluppet uskadt men rystes kort efter af mødet med en fransk familie hvis lille datter er druknet. Efter parrets hjemkomst til Frankrig følger snart en anden død. Juliette Hélènes søster taber kampen mod en kræftsygdom. Carrère der ikke har været specielt tæt på Juliette beslutter sig for at skrive historien om hendes liv. Han påbegynder en veritabel research; fører lange samtaler med hendes mand opsøger også hendes nærmeste kollega der ligesom hun selv er undersøgelsesdommer. Fortalt som var det en roman vokser et ømt og nøgternt portræt frem både af Juliette og hendes verden og af fortælleren selv. Andre liv end mit er et mesterstykke i den romangenre man kalder autofiction. Det er samtidig en betagende hyldest til det ekstraordinære i det almindelige til hverdagen og til den måde vi alle sammen griber ind i hinandens liv en roman som det lykkes at gøre det litteraturen søger: at genskabe virkeligheden. Emmanuel Carrère (f. 1957) er fransk forfatter. På dansk er tidligere kun udkommet romanen Modstanderen i 2001. Han har modtaget flere priser for sine bøger som bliver udgivet i en lang række lande.

 • af Thomas Ubbesen
  234,95 kr.

  Vi præsenteres dagligt og endeløst for nyheder om krige katastrofer og internationale konflikter formfuldendt præsenteret i korte letforståelige velfortalte og overskuelige TV- og radioindslag eller artikler. Men hvordan omsættes vilde og kaotiske realiteter under ekstreme forhold til velfungerende nyhedspakker? Hvordan arbejder man i det blodige og ofte nærmest ubeskrivelige virvar der er nyhedsindslagenes råmateriale? Hvad gør man rent praktisk når der hverken er mad vand elektricitet eller helt elementær sikkerhed? Thomas Ubbesen tager i denne bog læseren med ind i den kaotiske og ofte farlige verden hvor internationale nyheder bliver til. Udsendt består af 22 beretninger om det der ikke nødvendigvis kommer i æteren når reportagen bliver til under de allermest ekstreme forhold. Thomas Ubbesen født 1956 har arbejdet indenfor praktisk taget alle former for skreven og elektronisk journalistik fra begyndelsen af 80erne siden starten af 90erne i stigende grad med fokus på internationale konflikter krige naturkatastrofer og storpolitik. Han har fra 1994 arbejdet på DRs udlandsredaktioner og blandt andet været udsendt til en række krige på Balkan til invasionen af Irak og den efterfølgende besættelse af landet til naturkatastrofer i Burma Haiti og Pakistan og til flere krige i Libyen Libanon Den Centralafrikanske Republik Afghanistan og Ukraine.

 • af Robert Campbell
  257,95 kr.

 • af Jean Pierre Chabot
  193,95 - 267,95 kr.

 • af Lucas Mason
  256,95 kr.

  Disaster ManagementDisaster strikes unexpectedly and can have devastating consequences. From natural calamities like earthquakes, floods, hurricanes, to human-made disasters such as terrorist attacks, the world is constantly exposed to various threats. In such situations, being prepared and having a plan in place can make a significant difference in saving lives and minimizing damage. This subchapter, titled "Introduction to Disaster Management," aims to provide a comprehensive overview of disaster management, highlighting its importance, key principles, and the role of individuals in ensuring their safety and the well-being of their communities.Disaster management refers to the process of preparing for, responding to, and recovering from disasters. It encompasses a wide range of activities, including risk assessment, emergency planning, resource allocation, evacuation, search and rescue operations, medical assistance, and long-term recovery efforts. The ultimate goal of disaster management is to reduce the impact of disasters on human lives, infrastructure, and the environment.This subchapter will begin by discussing the importance of disaster management and its relevance in today's world. It will emphasize that disasters can affect anyone, regardless of their location or background, making it crucial for every individual to be aware and prepared. The subchapter will delve into the significance of early warning systems, community resilience, and the need for collaboration among various stakeholders, including government agencies, non-profit organizations, and the general public.Next, the subchapter will explore the key principles of disaster management. It will outline the four phases of disaster management: mitigation, preparedness, response, and recovery. Mitigation involves taking measures to reduce the impact of disasters, while preparedness focuses on developing plans, conducting drills, and educating the public. Response refers to the immediate actions taken during and after a disaster, such as search and rescue operations, providing medical aid, and restoring basic services. Finally, the recovery phase involves long-term efforts to rebuild and restore the affected areas.Furthermore, this subchapter will highlight the role of individuals in disaster management. It will emphasize the importance of personal preparedness, including creating an emergency kit, developing a family communication plan, and staying informed about potential risks. It will also explore ways in which individuals can contribute to their communities' resilience, such as volunteering, participating in training programs, and supporting local disaster response efforts.Overall, this subchapter serves as a crucial introduction to disaster management, providing readers with an understanding of its significance, key principles, and the role of individuals in ensuring their safety and the well-being of their communities. By being prepared and proactive, everyone can play a vital role in mitigating the impact of disasters and building more resilient communities.

 • af Sandra Millers Younger
  184,95 kr.

  A survivor's heart-stopping account of a modern megafire, with a new introduction by the author"The Cedar fire was a landmark event in American and California fire history. It continues to be a valuable case study for fire-line leaders and emergency responders. The Fire Outside My Window captures the epic scale, drama, and impact of today's recurring megafires better than any other book I know, and Sandra Younger's harrowing account of her own brush with death should be required reading for all emergency responders and anyone who lives in the wildland-urban interface. The Fire Outside My Window has become a classic account of a historic wildfire." -Tom Boatner, Chief, Bureau of Land Management (BLM) Fire Operations (retired)One of the largest and most destructive fires in California's recorded history, the Cedar Fire ravaged the San Diego area in late 2003, burning 273,246 acres, destroying 2,820 structures, and killing 15 people.In a hopeful new introduction to this special 20th anniversary edition of The Fire Outside My Window, author Sandra Millers Younger reveals lessons learned from the historic California fire that took her home and signaled a new era in fire and climate history.Younger's own miraculous saga of escape, ruin and renewal unifies a tapestry of experiences that takes readers into the heart of the epic firefight with stories of firefighters scrambling to combat a disaster bigger than they'd ever imagined, and civilians racing desperately to escape the flames.The Fire Outside My Window is a riveting and nuanced tale that captures the intensity of a catastrophic wildfire, honors those lost to its fury, and celebrates the human spirit's innate capacity to triumph over adversity.

 • af Sakiko Kanbara
  1.207,95 - 1.464,95 kr.

  This book presents the evolution of the science technology paradigm in Japan and analyzes the critical community and local governance issues from the perspectives of the changing risk landscape, Society 5.0, and digital transformation. It also provides suggestions for the future development of a resilient society and community, by drawing lessons from other countries.Advancements in science technology in recent decades in Japan and the world might have increased our capacity to tackle the adverse human consequences of various kinds of disasters and environmental issues. However, the accompanied and interlinking phenomena of urbanization, climate change, rural to urban migration, population decreases, and aged population have posed new challenges, especially in the small, medium-sized cities, and in rural areas of Japan. This is also enhanced by the risk of cascading, complex and systemic risk, which is defining a new normal as "e;living with uncertainties"e;.Society 5.0 is defined as "e;A human-centered society that balances economic advancement with the resolution of social problems by a system that highly integrates cyberspace and physical space."e; Society 5.0 was proposed in the 5th Science and Technology Basic Plan as a future society that Japan should aspire to. Society 5.0 achieves a high degree of convergence between cyberspace (virtual space) and physical space (real space), compared with the past information society (Society 4.0) that people would access a cloud service (databases) in cyberspace via the Internet and search for, retrieve, and analyze information or data.In Japan, in the initial stage, a great deal of confusion about the number of people infected with coronavirus occurred. Not only made it inefficient, but it did not produce the accurate data needed for critical decisions.Japan may have unique disadvantages compared with other countries. Trying to drive digitization without thoroughly understanding these disadvantages and addressing them head-on will only lead to failed digital transformations.With these three pillars of changing risk landscape, Society 5.0, and Digital transformation drive, the book will analyze the evolution of the science technology paradigm in Japan, will go deeper into the critical community and local governance issues, and will provide suggestions for future development of resilient society and community, by drawing lessons from overseas disaster risk reduction.

 • af Chandra Bahadur Shrestha
  1.406,95 kr.

  This book explores the reconstruction after the 2015 Gorkha Nepal earthquake, on the basis of the author's first-hand experience that has been validated with empirical evidence. Unlike other advocacy and academic literature, the book takes readers close to the ground where the activities took place. This book describes Nepal's efforts to rebuild private housing from the preparatory to the concluding stages, and the obstacles faced and overcome along the way. It assesses the consequences of the policy level decisions and also examines the relevance, utility and future use of damage assessment surveys that were carried out in the country. In addition, lessons from the housing grant payment through the banking system, impending reasons for housing non-compliance to building standards, experimentation with resilient resettlements and unresolved issue of urban regeneration have been also delved in. The ground realities revealed that the aid architecture requires further carving out. The last three chapters have attempted to capture the macro level picture of the reconstruction and recovery endeavors: contribution to national economy, structural resilience and comparative overview of Nepal's delivery in global context. As an intimately involved professional with the 2015 Nepal Earthquake, Dr Shrestha is the authority from whom a holistic understanding can be attained regarding the response of Nepal's state and society to the Earthquake. His study will have ramification at national and global scale in handling with inescapable natural calamities.                                                                                            Kanak M. Dixit, Journalist and Heritage ConservationistDr. Shrestha's book provides rare insight and perspective on the issues and challenges of governance during the complex journey to reconstruction and future resilience, reflecting his long and intense engagement in the post disaster recovery and reconstruction.                                                                                    Vivek Rawal, Director, People-in-Centre, Ahmedabad, India     This collection of balanced insightful essays methodically explores topics such as government decisions and aid during the earthquake recovery combining lived experience and a research approach to reveal lessons and future considerations.                                                                                                                                                          Loren Lockwood,                                                                                                                                      Former National Coordinator,                                                                                                Housing Recovery and Reconstruction Platform Nepal

 • af Jennifer M. Collins
  379,95 - 579,95 kr.

  How is a changing climate affecting hurricanes, and how are these changes intersecting with our changing exposure and vulnerability in ways that affect tropical cyclone risk? Crucially, how should this understanding be incorporated into risk management practice? This book takes a cross-sectoral look at how damaging tropical cyclone characteristics are changing and presents novel approaches to integrate science with risk assessment. In this new era of tropical cyclone impacts, understanding effective risk management practice in a changing climate is more important than ever.This book details the outcomes of new research focusing on climate risk related to hurricanes in a changing climate. Topics include characteristics of tropical cyclone risk, perspectives on hurricane risk management strategies in the built environment, and implications for commercial risk. Inspired by the Symposium on Hurricane Risk in a Changing Climate, this book brings together leading international academics and researchers, and provides a source reference for both risk managers and climate scientists for research on the interface between tropical cyclones, climate, and risk.8 chapters are available open access under a Creative Commons Attribution 4.0 International License via link.springer.com.

 • af C. Michael Hall
  351,95 - 1.047,95 kr.

 • af Katie Fforde
  153,95 kr.

  A tale of friendship, courage and romance, the latest novel from bestselling author Katie Fforde is here.'The queen of uplifting, feel good romance' AJ PEARCE'Top-drawer romantic escapism' DAILY MAIL'Warm, brilliant and full of love' HEAT___________When Cass is asked by her father to take on an unusual photography project in the Caribbean Island of Dominica, she really can't see a reason to say no.But the remote island has just been hit be a severe hurricane, leaving destruction in its wake. Cass is travelling with Ranulph who is searching for the rare stone carvings her father wants her to photograph.Their hunt leads Cass down a path of bravery and self-discovery, and she soon falls for Ranulph, who has been by her side every step of the way.But does he feel the same way about her?

 •  
  462,95 kr.

  Social Sensing and Big Data Computing for Disaster Management captures recent advancements in leveraging social sensing and big data computing for supporting disaster management.

 • af Kaoru Miyazawa
  473,95 - 1.587,95 kr.

 •  
  436,95 kr.

  Managing Disaster Risks to Cultural Heritage presents case studies from different regions in the world and establishes a framework for understanding, identifying, and analysing disaster risks to immovable cultural heritage.

 •  
  462,95 kr.

  This book investigates how the implementation of financial schemes (government relief subsidies, insurance schemes, buy-outs, etc.) might increase flood resilience.

 •  
  462,95 kr.

  Building resilience to the world¿s increasingly damaging environmental hazards has become a priority. This book considers the scientific advances which have been made around the world to enhance this resilience.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.