Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Maraton og terrænløb

Her finder du spændende bøger om Maraton og terrænløb. Nedenfor er et flot udvalg af over 16 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Bliv hurtigere på 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton med Hechmann-metoden
  af Claus Hechmann
  43,94 - 197,95 kr.

  LØB SOM ELITEN er den ultimative bog til den seriøse løber. Den handler ikke om, hvordan løb kan gøre dig lykkelig, sund eller slank, men udelukkende om, hvordan du skal træne for at blive en hurtigere løber og få mest muligt ud af dit potentiale.Bogen indeholder specialdesignede 12-ugers programmer til distancerne 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton. Programmerne er seriøse og målrettede og arbejder på at optimere både din udholdenhed, kondition og løbeøkonomi, så du får de bedst mulige kort på hånden i den evige jagt på nye personlige rekorder. Derudover er der generelle afsnit om fysiologi, træningszoner, løbeteknik, styrketræning, træningsmængde og meget mere, så du bliver i stand til at forstå principperne bag din træning.Claus Hechmann er tidligere landsholdsløber og er i dag ansat som elitetræner i Sparta. For første gang deler han ud af alle sine træningshemmeligheder – og fortæller bl.a. om, hvorfor man faktisk kan blive hurtigere ved at løbe langsommere, og hvorfor hård intervaltræning ikke altid er nogen særlig god ide.

 • af Henrik Elsig Andersen
  148,95 - 212,95 kr.

  Egentlig havde Henrik fortalt sig selv, at han var for gammel til at løbe langt. Det seneste maraton havde han knap været i stand til at gennemføre, og han besluttede derfor, at det var på tide at stoppe med at løbe så langt. Men man skal passe på med at fortælle sig selv, hvad man ikke kan. Mindre end 3 år senere stod han klar i Sydfrankrig og begyndte en lang løbetur mod Danmark. Det var en løbetur på 1.800 km, gennem 4 lande, og da den skulle gennemføres på en måned, var Henrik klar over, at han ville blive udfordret både fysisk og mentalt som aldrig før. Følg Henrik på den udfordrende, krævende og fantastiske tur mod Danmark, hvor han kæmper sig igennem både hedebølge og sygdom for til sidst at afslutte løbeturen i Roskilde. En løbetur, der ikke bare ændrede Henrik som person, men også satte sig dybe spor i relationerne til de mennesker, der hjalp ham på vej, og skabte nye erkendelser i livet. Henrik hentede inspiration til løbeturen fra sine 25 års erfaringer med at udvikle ledere og teams. I bogen kombineres løbeturen derfor med et væld af ledelsesmæssige dilemmaer og problemstillinger, ligesom der fokuseres på, hvordan vi mennesker generelt set kan udvikle os. Om forfatteren Henrik Elsig Andersen er en af Danmarks mest anerkendte erhvervspsykologer og har arbejdet med leder- og teamudvikling gennem de sidste 25 år, hvoraf de sidste 15 år ofte har været med fokus på topledelse. I en alder af 53 år kastede forfatteren sig over ultraløb. Uden at have været nogen god eller hurtig løber fandt han et talent for ultraløb og gav sig selv den ultimative udfordring: at løbe fra det sydvestlige Frankrig retur til Danmark på en måned.

 • - The endurance athlete's cookbook
  af Hannah Grant & Stacy Sims
  213,95 kr.

  Den ultimative kogebog til langdistanceatleter, løbere, cykelryttere og triatleter.Hannah Grant og Stacy Sims guider dig sikkert igennem alle årets sæsoner med lækker mad og en forståelse af kroppens fysiologi som året skifter.Hannah Grant har været kok for Bjarne Riis's tidligere cykelhold og er kendt fra Go' morgen Danmark, hun er aktuel på verdensplan i den nye TV serie EAT RACE WIN på Amazon prime

 • - Om seje kvinder og ekstreme løb
  af Mette Birk Jensen
  129,95 - 155,95 kr.

  Mød Kristina, som løb 1.841 kilometer alene gennem Iran; Gitte, som tre gange vendte tilbage til Sahara for at løbe 250 kilometer med sin proviant på ryggen; og Molly, som løb 222 kilometer i Himalayas ilttynde luftlag. Få et unikt indblik i, hvad der får mennesker til at løbe i dagevis i ufremkommelige bjergområder, 100 kilometer på et stadium eller 5.649 gange rundt om en boligblok i New York. Hvor det tidligere var en præstation af de helt store at løbe et maraton, stiger ultraløbet i dag eksplosivt i popularitet. Ultraløb er oprindeligt betegnelsen for løb, der er længere end den klassiske maratondistance på 42 kilometer og kræver en hel særlig form for motivation, styrke og udholdenhed. Der er i dag stort set ingen grænser for sværhedsgraden. Der er traditionelt færre kvinder end mænd, der stiller op på startlinjen til ultraløb. Men også blandt kvinderne er der i disse år stadigt flere, som kaster sig ud i de mest ekstreme fysiske og mentale udfordringer, der tester både krop og sind. I bogen følger vi journalist Mette Birk Jensen på hendes personlige rejse ind i ultraløbsverdenen, hvor hun møder nogle af verdens sejeste ultrakvinder, som presser sig selv til grænsen for, hvad der er menneskeligt muligt. Og lidt til. I en række farverige portrætter deler de hudløst ærligt ud af deres oplevelser og erfaringer. Hvad driver dem? Hvad får de ud af det, og hvilke råd, kan de give videre? Deres bevæggrunde er lige så forskellige, som de er. Nogle løber fra indre dæmoner eller depression, andre for en sag, for at føle sig i ét med naturen, for at lære sig selv bedre at kende eller for at prøve grænser af. Fælles for dem alle er, at løbet ikke blot gør dem klogere på sig selv, men også bedre rustet til livet generelt. Ultrakvindernes erfaringer viser os, at både krop og sind gemmer på uanede ressourcer. Og hvor der tidligere var en udbredt tendens til at frygte de potentielle skadevirkninger af for meget motion, går den seneste både danske og internationale forskning nu mere i kvindernes retning. Vi kan fysisk holde til en del mere, end vi tror, og mentalt kan der være stor gevinst at hente ved følelsen af at præstere langt ud over det sædvanlige. Udover en grundig introduktion til ultraløb, giver bogen via sine mange portrætter inspiration til enhver, som drømmer om ikke blot om at løbe lidt længere, men også at vove lidt mere. Om forfatteren Mette Birk Jensen er selv ultraløber. Hun bor og træner til dagligt i Thailand, men løb sine første 100 kilometer i Danmark, hvor ideen til Ultrakvinderne opstod. Bogen tager udgangspunkt i og forsøger at besvare de spørgsmål, hun selv stillede sig under sit første møde med de helt lange distancer.

 • af Nick Butter
  167,95 kr.

 • af Lexie Williamson
  225,95 kr.

 • - Fra PTSD ramt politimand til dykkerteknikker i Frømandskorpset. Et unikt indblik til at blive stærkere mentalt og vokse som menneske.
  af Christian Nielsen
  149,95 - 205,95 kr.

  DET FRAGMENTEREDE SIND er en gribende fortælling om rejsen gennem forfatterens liv, og om hvordan mentale traumer sætter dybe spor i hverdag og familieliv.Da han som familiefar var så mentalt nedbrudt, at han ikke engang kunne binde sine egne snørebånd.I bogen følger vi Christian Nielsens rejse fra en barndom i misbrugets skygge, videre til fire år i udlandet som dykkerinstruktør, uddannelsen som erhvervsdykker i Søværnet, et årti ved politiet, tre hårde år med arbejdsrelateret PTSD og til sidst seks år som dykkertekniker ved Frømandskorpset. Udover skelsættende oplevelser med dykning og arbejdet som politimand følger vi processen i samfundet, når man bliver diagnosticeret med alvorlig arbejdsrelateret PTSD.Samtidig er bogen en positiv fortælling om det danske velfærdssystem, og det sikkerhedsnet der er spændt ud under hele befolkningen. Om at være så mentalt knækket, at hver dag føles som den sidste, og alligevel komme videre med et nyt liv.Bogen indeholder konkrete værktøjer, der kan hjælpe andre med at ændre post traumatisk stress til post traumatisk vækst. Et lille skridt ad gangen. Bogen er et opslagsværk om de teknikker og metoder, der hjalp forfatteren tilbage fra helvede, samt et helt unikt indblik i, hvad det kræver at blive rask igen. Den kan med fordel læses af alle, der selv ønsker at blive mentalt stærkere, men henvender sig også til fagpersoner, kollegaer, familier og pårørende, der ønsker at forstå, hvordan det føles at leve med et fragmenteret sind.

 • af Ray Matthews
  107,95 kr.

 • af Bob Phillips
  139,95 kr.

  Bob Phillips takes us on an exhilarating journey through the history of marathon running. Through a compelling blend of personal memoirs, anecdotes, runner biographies, torrid tales and extraordinary facts and figures, the book charts Britain's role in the development of the marathon, from 1896 through to the Olympic marathons of the 1950s.

 • af Richard Askwith
  167,95 kr.

  A quest for the secrets of happy, healthy whole-life running, and how runners can keep enjoying their sport, whatever their age What do you do when the sport that has been your lifeline to physical and mental well-being starts to slip away from you? Richard Askwith, a life-long running enthusiast, was sunk in mid-life despair. Plagued by injuries and demoralised by failing strength and speed, he was on the point of giving up for good. Then he came across the remarkable world of late-life athletics, and resolved to find out more. The result is a thrilling, life-affirming quest for the secrets of the happy few who keep on running all through life's later decades, culminating in a life-changing adventure at the World Masters Athletics Championships. It's a resounding message of hope for any runner who has felt their joy in their sport being undermined by age. Colourful, informative and inspiring, The Race Against Time is a story of cold science and heart-warming resilience; of champions and also-rans; of sprinting centenarians and forty-something super-athletes barely touched by age. Its heroes are experts and enthusiasts - scientists, coaches, runners - from many countries, each with a different story to tell. What unites them is a single belief: that you don't have to take growing old lying down. This is a book for anyone who has ever felt the healing power of running. It is both a very personal account of one man's journey from despair to hope, and an exhilarating guide, explaining how timely adjustments to lifestyle and training can slow the progress of physiological decay, while sheer human spirit can, if you are lucky, keep you running happily and healthily, all the way into extreme old age.

 • af Sarah Gearhart
  197,95 kr.

  An enlightening biography and gripping sports narrative that takes us behind the scenes into the lives of some of the world’s most elite runners in Kenya and their coach, Patrick Sang. "I highly recommend this book." —Meb Keflezighi

 • af Elspeth Beidas & Rachel Laidler
  213,95 kr.

  Grab your trainers and get ready to run around the world!Take a loop around stunning Lake Bled, jog along a section of China's famous Great Wall or tackle the historic Boston Marathon: Run celebrates 100 of the world's most amazing races and routes.Featuring a mix of iconic races and epic ultras, off-the-beaten-path trails and welcoming park runs, it's the ultimate inspiration for adventuring on two feet, whether you're a marathon devotee, hardcore trail runner or gentle jogger.So what are you waiting for? Grab your running shoes and get going as you discover: - Three types of running holidays: to attend a training camp, to attend a specific event and to explore a new destination by running through it. - A carefully curated list of 100 of the best runs in the world, chosen by sports journalists and travel experts.- A variety of distances: 5ks for those getting started, through to 10ks, half-marathons, marathons and more- A mix of organized, registration-only races and do-it-yourself runs that might inspire a future holiday.- Runs are mapped and include total distance, terrain and elevation profiles.- Each chapter covers a different continent with runs arranged within each chapter geographically. - Features top tips on preparing for a running holiday.Compiled by a team of sports journalists and keen runners, this book is packed with ideas for your next run. Further featuring top tips for getting the most out of each run - including viewpoints en route, how to make the run shorter/longer depending on your fitness level or how much time you have, and how to tackle an organised race course out of season. Packed full of awe-inspiring images and compelling descriptions of each route that will have you itching to lace up your trainers, while handy maps, elevation profiles and practical information - including things like distance and terrain - will help you plan the nitty gritty of your trip. We've also included the best places to explore while you're there - whether that's epic viewpoints or post-workout lunch spots - as well as suggestions for alternative ways to tackle a route. A must-have running guide for active runners, whether you're keen to "tick-off" famous races, including marathons and quirky competitions, seeking your next challenge or simply looking for inspiration.

 • af Claire Bartholic
  226,95 kr.

  With The Planted Runner, runners will learn to optimize fuel training with plant-based nutrition, harness the power of their minds, and perform at their best while discovering the joy of running at any age.Plant-based nutrition is no longer a fad, but rather has been shown to optimize athletic performance and reduce recovery time. Fueling with the power of plants is not only a suitable eating plan for training, but it is also delicious and satisfying. Author Claire Bartholic breaks down the information to provide complete understanding of how to eat not only to fuel running, but also to enjoy eating. Readers will also find a chapter devoted to basic ingredients and building blocks of a plant-based diet, rounded out with runner-specific fueling recipes.Successful training requires more than just good plans and nutrition, however. With the proven mindset training techniques provided in this book, the runner will quiet that negative self-talk which can sabotage the best efforts to find his or her potential. Through her coaching, Claire Bartholic has found the best way to successfully integrate those three critical elements-physical training, plant-based fueling, and mindset techniques-to help hundreds of runners reach their personal bests, and she provides her wealth of knowledge in this book.

 • af Matthew Huff & Jayson Kayser
  82,95 kr.

 • - Maratonløbets historie
  af Tonny Vorm
  128,95 - 199,95 kr.

  Engang var maratonløb forbeholdt et lille broderskab af elitesportsfolk og lidende excentrikere. I dag er det en milliardforretning, der tiltrækker både modeindustrien, masserne og berømthederne. Hvordan er det sket? Jagten på svar bringer os fra sir Arthur Conan Doyles London over koldkrigstidens Prag til New Yorks hårde asfalt i en personlig fortælling krydret med stemningsfulde reportager, underholdende anekdoter og interview med løbestjerner, eksperter og historikere. Find også ud af, hvorfor kvinderne først fik lov at løbe maraton ved OL i 1984. Hvordan den danske guldalder i 1980’erne blev skabt? Hvor hurtigt afrikanerne egentlig kan løbe? Og vil vi også løbe maratonløb i fremtiden? Sidste tog til Boston er en underholdende indføring i maratonløbets historie. Den henvender sig til både eliteløberen og motionisten samt enhver med interesse for sport og samfund. Tonny Vorm er litteraturkritikker, oversætter og forfatter - og en særdeles habil løber på alt fra 400 meter til 50 miles.

 • - Maratonløb - inspiration og gode råd
  af Roger Buch & Søren Boy Skjold
  127,95 kr.

  Inspirerende portrætter af meget forskellige mennesker, der løber halv- og helmaraton. Forskellige livssituationer og aldre. Nogle siger, at maratonløn er usundt og uden mening - men når du er i mål, giver det mening.Bogen er fuld af gode, praktiske råd og fif.Muntert illustreret.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.