Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hestesport og dyresport

Her finder du spændende bøger om Hestesport og dyresport. Nedenfor er et flot udvalg af over 869 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Class here: rodeo, polo.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Min historie
  af Birgitte Wulff & Cathrine Laudrup-Dufour
  197,95 - 230,95 kr.

  Cathrine Laudrup-­Dufours Passage er en ekstra­ordinær elitesportsfortælling om stræben efter perfektionen i den fuldkomne symbiose mellem rytter og hest – og en dybt personlig frigørelses­fortælling om kampen for at finde sin egen måde at ­forvalte sit talent og sin ­personlighed på.I sin selvbiografi giver ­Cathrine Laudrup-Dufour læseren et ufiltreret og unikt indblik i, hvad det har kostet Danmarks mest vindende dressurrytter at nå sine sportslige mål og indfri den ultimative drøm om at blive en af verdens bedste dressur­ryttere – og kunne leve af sin passion. Hun bliver trænet af to af verdens bedste dressurryttere: prinsesse Nathalie Zu-Sayn Wittgenstein og den legendariske OL-rytter Kyra Kyrklund. I 2021 giftede hun sig med ­springrytter Rasmine Laudrup-Dufour og blev en del af Danmarks største sportsfamilie. I denne bog fortæller hun for første gang om alle sine sejre – og om bagsiden af medaljen. Som 12-årig kom Cathrine på pony-landsholdet – og har været i toppen af dansk ridesport siden. Samme år vandt hun DM. Siden har hun deltaget i to olympiader og vundet et hav af hæderspriser og utallige medaljer ved DM, EM, Nordisk Mesterskab. I 2022 bragte hun VM-guldet hjem sammen med det danske dressurlandshold for første gang nogen­sinde. Hendes karriere er fuld af sejre. Men også nederlag, menneskelige omkostninger og personlige tab. Én pris for succesen er, at hun har mistet kontakten til en del af sin familie.Cathrine Laudrup-­Dufour er født i 1992 i Hvalsø. Hun er gift med springrytter Rasmine Laudrup-Dufour. De bor på en gård i Fredensborg, hvorfra de driver deres forretning. Cathrine Laudrup-Dufour er den mest vindende danske dressurrytter nogensinde. Bogen er skrevet i samarbejde med forfatter og journalist Birgitte Wulff, der står bag flere bestseller­biografier og er forfatter til krimiserien om Anne Velin.400

 • af Ute Lehmann
  310,95 kr.

  At være i harmoni med sin hest er mange rytteres drøm.Både erfarne ryttere og begyndere vil have glæde af at læse om Ute Lehmanns grundlæggende simple træningsmetoder samt avancerede teknikker, som alle er rettet mod et samvær mellem dyr og menneske, som er præget af de blidest mulige påvirkninger.Denne bog giver indsigt i hestens væsen – fremmer forståelsen og afhjælper konfliktfyldte misforståelser. Alle påvirkninger af hesten kan og bør blive lige så lette som den berøring der får en papirbåd til at bevæge sig på vandet.Ute Lehmann er født i Tyskland i 1968, men har siden 1998 boet og arbejdet med træning af heste og deres mennesker i Danmark. Hun er en af vore fremmeste og mest anvendte hestetrænere i dag.Bogen er smukt illustreret med fantastiske, sanselige og inspirerende farvefotos fra den jyske vestkyst.

 • af Thomas Pelle Veng
  94,95 - 123,95 kr.

  For første gang er der skrevet en bog til alle de ”stakkels” grå eminencer i de danske ridehuse. Med andre ord en bog til de tusindvis af fædre til ridepiger, som dag ud og dag ind pakker bilen, kører deres rytter-poder til træning, muger ud i ponyens boks og til med får lov til at betale for det. Bogen er en letlæselig, humoristisk hjælp i et maskulint sprog. Der er tale om en blanding af faglitteratur og humor og en samling af alt det, forfatteren selv manglede at vide, dengang hans datter begyndte til ridning. Med Ponyfar i baglommen vil ponyfædre – der som forfatteren indimellem føler sig både dumme og uvidende – være til at tage kampen op i de danske stalde, som oftest er tapetseret med østrogen og befolket af kvinder, som har redet hele livet. Som enlig hingst i en fold fuld af hopper skulle man tro, at lykken var gjort, men nej. For der er så meget, en Ponyfar ikke forstår. Ponyfar er også ham, som ofte er lidt udenfor, og som prøver at gøre det så godt som muligt uden at gå i vejen for konen og datteren, når de vimser rundt om ponydyret. Ponyfar er, når sandheden skal frem, en blanding af en joke og en klippe. En joke, fordi han ikke ved noget om ponyer og nogle gange endda er bange for dem, og en klippe, fordi han altid er der – til trods for dette. Om forfatteren For seks år siden begyndte forfatterens datter til ridning. Som mand i en verden domineret af kvinder og med et kendskab til heste og ponyer, som var begrænset til zoologisk have og cowboyfilm, har indlæringskurven været stejl. Men i stedet for at give op valgte forfatteren at udnytte den megen ventetid i stalden på at skrive denne bog. Thomas Pelle Veng debuterer således med en bog til fædre, der som ham selv godt kunne bruge en hjælpende hånd. Som far til en datter på 15 år og et fuldtidsjob som HR-partner i landets største bilkoncern er der nok at se til, og det kan til tider være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed. Og når datteren så har forelsket sig i en 350 kg tung pony, skal der findes yderligere ca. 20 timer om ugen.

 • af Tina Dufour
  293,95 kr.

  Med Grooming får du for første gang et opslagsværk, hvor alle de gode råd og guidelines om hestens pleje og fremtoning er samlet.Hvordan er det lige, man får lagt bandagerne, så de ligger perfekt? Og flettet hesten, så den står knivskarpt til det vigtige stævne, man skal afsted til? Eller klippet man og hale på den helt rigtige måde? Disse og mange andre hundrede gode spørgsmål får du svar på af hele Danmarks Grooming-darling Tina Dufour, der gennem tre år har drevet bloggen Horsegroom Denmark. Grooming er alt det, du foretager dig med din hest, som ikke involverer ridning eller kørsel. Det er det, der får hesten til at ligne en million, men det er også det, der skaber den sunde atlet, der har lang holdbarhed, færre syge- og skadespauser og dermed det, der giver hest og rytter større glæde i en hverdag med en sport, der kræver meget tid og mange penge. For første gang er alle disse gode råd og guidelines samlet i ét værk, hvor du samtidig kan nyde de flotte billeder af det smukkeste dyr i verden: Hesten.

 • - Styrk din ridning med smidiggørende øvelser til din hest
  af Charlotte Beck Ascanius
  253,95 - 297,95 kr.

  Vores rideheste er atleter, og vi forlanger, at de dag efter dag fungerer optimalt. Men som alle andre atleter kan man forbedre både deres præstation og deres velvære ved at holde dem smidige og løsgjorte. God ridning kan gøre meget, men ved hjælp af strækøvelser kan hestens præstation forbedres betydeligt. Den erfarne dyrlæge og hestekiropraktor Charlotte Beck har skrevet en fremragende og lettilgængelig bog, der gennem gode beskrivelser og illustrationer gør det enkelt for alle at forbedre deres hests smidighed og præstation. Bogen er trykt i solidt materiale, der kan tages med i stalden, og med spiralryg så den er let at holde opslået, mens man udfører øvelsen. I bogen er der links til en række små videoer, hvor man kan se den præcise udførelse af øvelsen. I e-bogen, kan man se øvelser og billeder på sin smartphone. Bogen er til dig, der vil have mere ud af din ridning og ovenikøbet få et fantastisk tæt forhold til din hest.

 • - The Definitive Visual Guide
  af Andrew Graham-Dixon
  394,95 kr.

  A guide to paintings and sculpture from around the world. It helps you to bring a gallery of more than 2,500 of the world's most influential paintings and sculptures and learn what you need to know about art history. It enables you to learn how to 'read' composition, subject matter, technique and style as key paintings are examined.

 • - Fra god grundridning til de lette dressurklasser
  af Karina W. Olsen
  253,95 kr.

  At få en hest til at præsentere sig bedst muligt, at få den til at gå for lette hjælpere og demonstrere taktfaste, rummelige gangarter imens den ubesværet viser øvelserne i de lette dressurprogrammer, er ikke helt så let, som det lyder. Alle har vi sparket og slået den ”dumme” hest, der for tiende gang hopper til siden for den farlige ”løvestol”, der står i hjørnet af ridehuset. Med udgangspunkt i hestens natur og rytterens fysik samt en række enkle metoder, udgør Karina Watson Olsens bog et fantastisk supplement til den egentlige rideundervisning for både nye og rutinerede ryttere. Bogens første del fokuserer på hestens grunduddannelse, som er baseret på at få den lydig for hjælperne, løsgjort, ligeudrettet og i balance. Det er afgørende, at grundridningen er på plads før man forsøger at ride et program. Metoderne til at opnå dette og til at rette fejl gennemgås grundigt, og er et afsnit, som man som rytter til hver en tid kan referere tilbage til, hvis man støder på problemer i hestens uddannelse. I bogens anden del gennemgås alle øvelser i de lette dressurklasser en efter en: Hvordan skal de rides, hvad er vigtigt, og hvordan løser man typiske udfordringer? Bogens sidste del handler om at ride stævner: Hvad skal du tænke på før, under og efter stævnet? Hvordan skal du træne, og hvordan skal du ride på dagen for at få flest muligt point? Her får du også gode råd til at uddanne unge dressurheste, til at vælge den rigtige hest og til at ride stævner af en af Danmarks allermest vindende unge dressurryttere, Nanna Skodborg Merrald. ”En halv parade – Fra god grundridning til de lette dressurklasser” er den første af en serie af bøger om uddannelse af hest og rytter, skrevet af dressurdommer, rytter og underviser Karina Watson Olsen.

 • - vejen til bedre præstationer
  af Søs Fejerskov-Quist i samarbejde med Claus Toftegaard
  155,95 kr.

 • - Personlig og åndelig udvikling for hest og rytter
  af Ditte Young
  197,95 - 230,95 kr.

  For mange år siden fik dyretelepatør, terapeut og clairvoyant Ditte Young at vide, at hun en dag ville få himlen og jorden til at mødes. Et arbejde, som hun ikke vidste, hvordan ville blive muligt. I arbejdet med hestene begyndte hun at forstå, hvor stor en udvikling der er i den sjælerejse, man som rytter gennemgår sammen med sin hest. En rejse, hvor to sjæle mødes og spejler hinanden på godt og ondt. Et udviklingsarbejde, som kan være smertefuldt og bekymrende, men også fyldt med latter, smil, sammenhold og kærlighed. Derfor gør det alt arbejdet og det hårde slid med hestene det hele værd. Med dem kan du opleve et NU og en mening med livet, hvis du er stille og lytter til, hvad hesten hvisker til dig. Bogen handler om, hvilken rolle hestene spiller i menneskets personlige og åndelige udvikling. Hvordan det kan lade sig gøre at kommunikere med dem uden sprog. Du vil også kunne læse om, hvad der sker med heste i forbindelse med en aflivning, om reinkarnation og om sjælens rejse til det evige liv. Du kan læse om evidens og også om den store modstand, Ditte Young mødte på sin vej i et for hende ukendt land, da hun ikke selv havde haft med heste at gøre, men som hun med årene fik et indgående kendskab til. I Ditte Youngs arbejde med hestene kæmper hun for, at du som rytter stoler på det, du mærker – alt, hvad du mærker, er netop sandheden for dig. Om forfatteren Ditte Young er uddannet psykoterapeut, clairvoyant, kranio-sakral-terapeut og healer og så er hun en af Danmarks mest anerkendte dyretelepatører. Hun holder foredrag, konsultationer, kurser og uddannelse både i ind- og udland. Hun arbejder med alle typer af hesteejere både fritidsryttere og eliteryttere fra landsholdet, inden for dressur, spring, military, western og meget mere og over det meste af verden.

 • af Emma Alnor
  277,95 kr.

  Rasmus Møller Jensen er landets mest efterspurgte underviser og har de seneste ti år afholdt mere end 20 weekendkurser om året. Han underviser ryttere på alle niveauer og arbejder ud fra den overbevisning, at hesten først og fremmest skal være godt tilpas og have lyst til at arbejde. Ellers yder den ikke sit optimale.Denne bog er en sammenfatning af den viden og erfaring, som Rasmus baserer sin undervisning på. Her får du en grundig gennemgang af den grunduddannelse, der er fundamentet for et godt samarbejde mellem hest og rytter. Bogen er udstyret med QR-koder, så du kan se videoklip af de forskellige øvelser. Scan koden med din smartphone eller tablet, og du vil blive sendt videre til videoen.God fornøjelse med både læsning og træning!

 • af Karina Watson Olsen
  277,95 kr.

  Mange gange i løbet af hestens liv har du brug for at arbejde med hesten i longe: I den første tid før ridning, som aflastning og afvekslende træning, ved genoptræning og for at løse et problem, der er opstået under træningen. I denne bog viser Karina Watson Olsen dig, hvordan du med arbejdet fra jorden kan uddanne din hest, få et fantastisk venskab og samhørighed med den, samt indøve nye øvelser, som du siden med lethed kan udføre fra ryggen.

 • - fra de første skridt til piaf
  af Karin Hess-Müller
  217,95 kr.

  Forståelsen af de sværere dressurøvelser starter fra jorden, og uanset hvilket rideteknisk niveau man befinder sig på, kan arbejde fra jorden være en hjælp og en sjov adspredelse fra den sædvanlige træning.Fordelene ved dressurarbejde for hånden er mange: Det er hjernegymnastik for både rytter og hest, rytteren får en helt ny forståelse for din hests bevægelser, personlighed og adfærd, og ikke mindst er mange af de svære øvelser lettere at indlære fra jorden, så de falder hurtigere på plads, når rytteren sætter sig i sadlen.Ved at følge bogens rigt illustrerede anvisninger fra de første basisøvelser til piaf og spanske skridt kommer læseren hurtigt ind i principperne og øvelserne i bogen. De fleste ryttere vil kunne finde ny viden og inspiration i denne dybdegående lærebog om træning fra jorden.Dressurarbejde for hånden er skrevet af den erfarne træner og rideekspert Karin Hess-Müller. Hun har redet dressur i Tyskland på højt niveau gennem mange år, men hendes metoder i arbejde fra jorden er inspireret af den spanske træner Manolo Rodriguez.Oversætteren er Ute Lehmann, tysk født, men bosat i Danmark. Hun er kendt for sin blide, men effektive tilgang til omgangen med heste, og en stor del af hendes træning bygger på håndtering og træning af heste fra jorden. Ute Lehmann har selv skrevet flere populære bøger om ridning, horsemanship og omgang med heste.

 • af Redaktion Carsten Egevang
  407,95 kr.

  ”QIMMEQ – Den Grønlandske Slædehund” er en hyldest i tekst og billeder til en helt unik hunderace og de mennesker der omgiver den.Med tekstbidrag fra 14 eksperter, beskrives den grønlandske slædehunds oprindelse, dens kulturelle betydning, den nutidige brug af hunden i Grønland samt hundens sundhed. Igennem bogen optræder desuden citater fra, og interview med, grønlandske slædekuske, der beskriver deres forhold til slædehunden. Bogen indledes med forord af Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik.Bogen er rigt illustreret med prisvindende fotograf Carsten Egevangs sort-hvide fotos. I et indbydende layout portrætteres slædehunden, det specielle bånd mellem slædekusk og hundene samt hundens funktioner i dagens Grønland – alt sammen med det storslået grønlandske natur-sceneri som baggrund. Bogen findes desuden i en engelsk (ISBN 9788797178010) og grønlandsk (ISBN 9788797178027) version.

 • af Lene M. Theill
  277,95 kr.

  Vil du være en bedre rytter? De fleste vil måske tænke, at den eneste vej til at blive en bedre rytter er ved at ride – gerne meget og gerne på mange heste hver dag. Men faktum er, at du kan gøre rigtig meget for at forbedre din opstilling, din balance og din kropskontrol gennem træning og dermed gøre det lettere for dig at indvirke korrekt på hesten. Lene Theill har mange års erfaring med heste og ridning og ved, hvad der skal til for at kunne præstere på højeste niveau. Hun træner med flere topryttere inden for dressur, spring og military. Ryttertræning giver dig en forståelse for, hvorfor din egen krop kan give dig forskellige udfordringer i din ridning og masser af gode råd til, hvordan du løser dem, samt træningsprogrammer for begyndere, øvede og meget øvede.

 • - Øvelser og anatomi
  af Gillian Higgins
  296,95 kr.

  Når vi som ryttere sætter os op på hesten, slider vi unaturligt på hestens bevægeapparat, især på dens ben og dens lange ryg. Alt for mange heste bliver halte og får skader, fordi de bruges forkert. Med den rette viden kan de fleste ryttere dog selv afhjælpe en stor del af de problemer, heste kan få med muskler, sener og led.Pilates og strækøvelser for heste er en udførlig beskrivelse af hele hestens bevægeapparat samt anvisninger til, hvordan man kan lette spændinger og stress i hestens krop.Det er en bog, der vil vække glæde hos enhver hesteejer, både på hobby- og konkurrenceplan, som ønsker at optimere sin hests velbefindende. Bogen henvender sig også til fagpersoner inden for hestesport, fx hestemassører og dyrlæger.

 • af Elwyn Hartley Edwards
  245,95 kr.

 • - Kæphesterytterens ABC
  af Annika Schalük
  197,95 kr.

  Kæphest eller “Hobby Horsing” er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Europa. Her kan alle være med, og gennem leg med kæphesten kan ridning bringes ind i enhver stue, skole og børnehave.Ridning på kæphest kan læses af alle børn, men er også et godt værktøj til ridelærere, skolelærere, pædagoger og forældre for at få børn til at lege og bevæge sig med ridning som fokus. Børnene lærer både en masse om rigtige heste, og de lærer at lave deres egen kæphest. Envidere er der masser af forslag til leg og aktiviteter med kæphesten, ligesom der er ideer til, hvordan børnene kan øve sig både i dressur, spring, baneøvelser og meget mere.

 • - Historien om Steen Juul
  af Anders Stoffer
  101,95 - 286,95 kr.

  Steen Juul (født 1950) er et nulevende ikon i dansk travsport. Ud over Tarok er det ham folk nævner, når snakken falder på sulkysporten. Kusken fra Skive, der kom fra beskedne kår, har vundet Dansk Trav Derby 11 gange. Trods pensionsalderen tænker han hele tiden på at vinde den næste sejr, og på at gøre hestene klar til verdenseliten. Intet kan stoppe Steen Juul. Hver eneste gang ulykker eller sygdomme har sat ham tilbage, har han haft et mål om at komme stærkere tilbage. Han er gjort af et helt særligt vindergen og kan sætte alt andet til side. Han ved, hvad der skal til for at skabe en vinderhest. Et nøgleord er hestens velfærd. Gennem 50 år i sporten har han om nogen ændret dansk travsport – og sat hestene fri. Det var også evnen til at fokusere på et mål, der reddede ikke bare ham, men også hans tætteste ven i land, da et fly i 1993 forud for et travløb i Sverige styrtede ned i søen Väneren. Den tragedie sætter stadig den dag i dag dybe spor hos travtræneren. Sygejournalen er alenlang. Alligevel står han hver dag op, for at gøre det han elsker. At træne sine heste.

 • - tryg i stalden, på folden og under ridning
  af Jan Ladewig
  277,95 kr.

  For alle, der elsker heste, er der ingen grænser for, hvor meget tid man kan bruge sammen med dem – både i stalden, på ridebanen og i terrænet. Det er fascinerende at være sammen med de store dyr, der bærer sine ryttere rundt og følger deres mindste kommandoer i et samarbejde, som er helt unikt. Men det kan også være farligt. Rideheste i dag er ikke meget anderledes end vildhestene, og der er mange kræfter på spil, når deres instinkter sætter ind. Sikkerhed er derfor altafgørende sammen med hestene – det gælder både i stalden, på folden og under ridning. Ridesporten har en stor andel af både store og små skader på samvittigheden, men ved at følge nogle helt enkle omgangsregler med hestene kan der gøres meget for at nedbringe antallet af skader.SIKKERHED FOR HEST OG RYTTER er en samlet gennemgang af den vigtigste viden, som et godt og sikkert samarbejde med hesten kræver. Bogen fokuserer ikke kun på sikkerheden under ridning, men i lige så høj grad på sikkerhed i den øvrige omgang med hesten: når du henter den fra folden, strigler den eller sadler den op, læsser den i en trailer og mange flere potentielt farlige situationer. SIKKERHED FOR HEST OG RYTTER kan læses af alle typer ryttere, ’ponymødre’ og andre med interesse i sikkerheden omkring heste. Sikkerhed for hest og rytter er skrevet af Jan Ladewig, som er professor i hesteadfærd og har været hestemenneske og rytter i en menneskealder.

 • - Bedste veninder
  af Rikke Dyrhave
  257,95 kr.

  Liv elsker heste. Sammen med Ester begynder hun til ridning. Det gør Mette også. Den nye pige i klassen. Hende elsker Liv ikke, for hun vil bestemme det hele. Men Ester kan vist godt lide Mette. Pludselig laver de alt muligt sammen. Uden at spørge om Liv vil være med. Liv føler sig helt alene. Men så får naboens hund hvalpe. Liv elsker hunde højere end heste. Og det viser sig at være heldigt.Læs om det hele i Livs dagbog.

 • af Nichole Accettola
  245,95 kr.

  "A carefully curated collection of 75 recipes for luscious cookies, cakes, tarts, pastry, rye bread, and sm²rrebr²d at the heart of Scandinavian baking traditions"--

 • af Trine Hahnemann
  277,95 kr.

  Simply Scandinavian is a captivating book written by the talented Trine Hahnemann. Published by Hardie Grant London Ltd. in 2023, it delves into the heart of Scandinavian culture and lifestyle. The book is a must-read for those interested in exploring the simplicity and elegance of Scandinavian design, food, and lifestyle. It beautifully encapsulates the essence of the Scandinavian way of life, making it a valuable addition to any bookshelf. The author, Trine Hahnemann, masterfully narrates the story, making you feel as if you're experiencing the culture firsthand. Don't miss out on this beautifully written piece from 2023, brought to you by the renowned publisher Hardie Grant London Ltd.

 • af Sharon Wilsie & Laura Wilsie
  294,95 kr.

 • af Mark Rashid
  192,95 kr.

  "Renowned horseman and popular storyteller Mark Rashid looks back on his evolution since the publication of his first book Considering the Horse over 20 years ago. He ponders the transformative moments and impactful individuals who have helped shape his philosophy of horse training and care. In his familiar way, he shares lessons he has learned through stories of his own horses and those he's met, and considers how far horsemanship has come and how bright its future might be"--

 • af Cat Hill
  257,95 kr.

  "A kid-friendly introduction to safe and proper horse care from the best in the business. Whether taking their first lessons, handling horses when visiting friends, or enjoying the glorious challenges of first-pony ownership, children need to learn more than just "how to ride." When it comes to horses, the most important lessons begin on the ground, not only to ensure a young person's safety, but also to promote the fair and informed care of an animal so that he remains healthy and happy in their interactions, too. This highly illustrated, easy-to-use book is the most complete and correct guide available for horse-crazy kids and their families to learn basic horsemanship standards and responsibly apply them in the barn, in the arena, at home, and at competitions. Professional grooms and authors of the bestsellers World-Class Grooming for Horses and World-Class Braiding-Manes & Tails Cat Hill and Emma Ford are both lifelong horsewomen who have managed barns and strings of horses for top riders in all disciplines, including Olympians and World Champions. Since publishing their first book, they have traveled the country teaching clinics in proper horsemanship and grooming to aspiring young riders. Now they have put their wealth of experience to the page with over 800 professional color photos and clear, numbered steps that teach readers the following: catching, leading, and handling; daily grooming; tacking up; post-riding or lesson care; tack cleaning; barn chores; packing for shows and competitions; bathing, clipping, and braiding; bonding and playing; games and goals for those who don't want to show; and more!"--

 • af Kris Manjapra
  105,95 kr.

  'One of the most important and timely books I've had the privilege to read' Corinne Fowler, author of Green Unpleasant LandA revelatory historical indictment of the long afterlife of slavery in the Atlantic world To fully understand why the shadow of slavery haunts us today, we must confront the flawed way that it ended. We celebrate abolition - in Haiti after the revolution, in the British Empire in 1833, in the United States during the Civil War. Yet in Black Ghost of Empire, acclaimed historian Kris Manjapra argues that during each of these supposed emancipations, Black people were dispossessed by the moves that were meant to free them. Emancipation, in other words, simply codified the existing racial caste system - rather than obliterating it. Ranging across the Americas, Europe and Africa, Manjapra unearths disturbing truths about the Age of Emancipations, 1780-1880. In Britain, reparations were given to wealthy slaveowners, not the enslaved, a vast debt that was only paid off in 2015, and the crucial role of Black abolitionists and rebellions in bringing an end to slavery has been overlooked. In Jamaica, Black people were liberated only to enter into an apprenticeship period harsher than slavery itself. In the American South, the formerly enslaved were 'freed' into a system of white supremacy and racial terror. Across Africa, emancipation served as an alibi for colonization. None of these emancipations involved atonement by the enslavers and their governments for wrongs committed, or reparative justice for the formerly enslaved-an omission that grassroots Black organizers and activists are rightly seeking to address today. Black Ghost of Empire will rewire readers' understanding of the world in which we live. Paradigm-shifting, lucid and courageous, this book shines a light into the enigma of slavery's supposed death, and its afterlives.

 • af Zora Neale Hurston
  132,95 kr.

 • af Bent Branderup
  372,95 kr.

  Band 3 der Akademischen Reitkunst beschäftigt sich mit der Longenarbeit, der zweiten Stufe der von Bent Branderup entwickelten Ausbildungsleiter. Beim Longieren lernt das Pferd auf visuelle Hilfen sowie auf Longe und Gerte zu reagieren. 17 Experten der Akademischen Reitkunst befassen sich mit interessanten Themen rund um den bewegten Dialog auf dem Zirkel, der in seiner perfekten Form einem stimmungsvollen Tanz gleicht. Welche Fehler und Stolpersteine erwarten den Reiter bei der Arbeit des Pferdes auf Distanz? Diese und weitere Fragen sowie zahlreiche Praxisbeispiele runden den Band ab.

 • af Bent Branderup
  422,95 kr.

  Wie lernt ein Pferd, eine Zügelhilfe korrekt zu deuten? Wie lernt es, mit dem inneren Hinterbein unterzutreten? Dieser zweite von geplanten 17 Bänden der »Akademischen Reitkunst« befasst sich mit diesen und vielen weiteren Fragen, deren Antworten in der Bodenarbeit und der Erarbeitung einer gemeinsamen Sprache zwischen Mensch und Pferd zu finden sind. 13 Experten geben Aufschluss darüber, was die Bodenarbeit in der Akademischen Reitkunst so besonders macht. Es werden Themen besprochen wie: Biomechanik, Gymnastik-Training für Mensch und Pferd sowie Bent Branderups persönliche Reise zur Reitkunst.

 • af Bent Branderup Hrsg.
  296,95 kr.

  Der dänische Ausbilder Bent Branderup hat mit der »Akademischen Reitkunst« eine facettenreiche Methode aus der Vergangenheit der Reitkunst wieder zum Leben er-weckt. Dieses 17 Stufen umfassende Ausbildungskonzept legt Wert auf eine schonende und durchdachte Ausbildung, die ohne Wettkampfmentalität und Druck auskommt. 15 Mitglieder der »Ritterschaft der Akademischen Reitkunst« stellen ihr Wissen in den künftigen Sammelbänden als Experten für Kommunikation, Hufgesundheit, Osteopathie, Gymnastizierung, Körpersprache, gebisslose Reitkunst, Psychologie u.v.m. zur Verfügung - von der Beziehungspflege bis hin zur Hohen Schule.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.