Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bilsport

Her finder du spændende bøger om Bilsport. Nedenfor er et flot udvalg af over 95 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Formel 1, Grand Prix, Indianapolis 500, osv.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Peter Nygaard
  184,95 - 347,95 kr.

  Et pragtværk om verdens mest spektakulære motorløb. Formel 1 er ikke bare en af verdens største sportsbegivenheder, det er et fænomen. En sport, der består af lige dele teknik, talent og penge. En kombination, der sæson efter sæson tiltrækker millioner af mennesker, som følger kørernes intensive kappestrid på baner verden over. I denne bog fortæller Peter Nygaard hele historien om løbene, fra den beskedne start i 1950'erne til den milliardforretning, formel 1 har udviklet sig til at være i dag. Han beretter om dramerne, tragedierne og triumferne; om de største legender og de mange små fascinerende detaljer omkring løbet, blandt andet udviklingen af den avancerede teknik, der i dag sørger for, at kørerne kan overleve selv de mest voldsomme sammenstød. Bogens billeder er en underholdende, smuk og dramatisk fortælling i sig selv, og giver læseren et enestående indblik i motorsporten helt fra den spæde start og frem til i dag. Peter Nygaard er Danmarks førende Formel 1 ekspert. han har fulgt Formel 1 i snart 35 år for at fortælle om de dramaer, triumfer og tragedier, der præger det store løb.

 • af Tom Kristensen
  507,95 kr.

  Med ni sejre er Tom Kristensen den mest vindende kører i det berømte24 timer Le Mans-løb, hvilket har skaffet ham en evig plads i motorsportens historie. Denne bog er imidlertid meget mere end en kronologisk gennemgang af Tom Kristensens succes på Le Mans. Den tager læseren med på en unik rejse gennem fire følelsesladede årtier – fra den første tur bag et rat på faderens benzinstation i Hobro til et fransk champagnebad foran 250.000 fans. Private og aldrig før offentliggjorte fotos, fakta og helt nye historier, fortalt af Tom Kristensen selv, gør ’The Book’ unik.Bemærk: Bogen er stor: 29,5 x 37,5 cm. og vejer 3,1 kg!

 • - På to og fire hjul - Del-2
  af Carsten Frimodt
  331,95 kr.

  Da Ringen startede på 2. halvleg efter de gyldne år, var det blevet hverdag igen uden de store F1-stjerners aura. Men det betød ikke at spænding eller dramatik var forsvundet ud af billedet, for andre tog flot over og skabte åndeløs spænding og underholdning. I starten tryllebandt de danske kørere i seværdige kampe mod vore nordiske brødre, men snart efter dukkede udenlandske gæster igen op i felterne og skabte atter international atmosfære.Især til hovedløbene de traditionsrige Copenhagen Cup og Grand Prix stævner stillede igen flere af morgendagens stjerner op, som få år senere figurerede i toppen af sporten. De kom ikke bare fra Europa men også fra Australien, Sydafrika og USA. Navne som Peter Revson, Mike Spence, Frank Williams, Piers Courage og Chris Irwin samt ikke at forglemme Reine Wisell og Ronnie Peterson, der gjorde livet hårdt for vore egne talenter Ole Vejlund, Jan Heggov og Jørgen Ellekær.I modsætning til formelbilerne hvor kun få danske kørere kunne matche de udenlandske stjerner, så voksede standardbilerne i kvalitet og kvantitet over en bred front, så gæsterne her måtte kæmpe hårdt for at komme til tops blandt vore lokale matadorer som Jørgen Nielsen, Tom Belsø, Aage Buch-Larsen og Svend Engstrøm for ikke at forglemme alderspræsidenten Gunnar Henriksen, som fortsat var still going strong. Også i de mindre men lige så spændende klasser blev der udkæmpet dramatiske tvekampe mellem navne som Erik Høyer, Son Borch-Christensen og Peder Pedersen i forreste række, samt ikke at forglemme Arnold Larsen, Palle Ancher og Keld Hansen i de små øser. Foruden naturligvis de frygtløse på to hjul i stramt læder som Chris Fisker, Dan Jeppesen og Jørgen Nielsen.

 • - På to og fire hjul - Del-1
  af Carsten Frimodt
  291,95 kr.

  Et sandt eventyr om den lille grimme grusgrav der voksede op og blev til en beundret racerbane. Den startede dansk motorsport for alvor så epoken siden blev betegnet som motorsportens guldalder i Danmark.En forladt ubenyttet grusgrav blev via nogle fremsynede mennesker til først en lille pæreformet grusbane og snart efter til en international racerbane med asfalt belægning, der med sine hvælvede kurver blev en spændende udfordring for alle.Starten i 1955 med en lille 650 meter lang (kort) væddeløbsbane gik over al forventning og efter premieren blev den asfalteret med international assistance, så de oplagte sving blev endnu mere spændende end sine flade kolleger fra trav og speedwaybanerne. Og to år senere blev den udvidet til 1400 meter og fik nu et internationalt tilsnit.Roskilde Rings guldalder skyldtes for en stor del de internationale navne, der kom til udefra for at skabe spænding for publikum og give de hjemlige kørere en målestok for international kunnen. Disse racerkørere og de holdledere, der stillede op og kastede glans over stævnerne, hjalp til med at sætte Ringen på verdenskortet i klasserne standardbiler, formelbiler og racersport men især Formel 2 og til sidst sågar Formel 1. Op mod 40.000 tilskuere stod skulder ved skulder på skråningerne og fulgte de åndeløst spændende nærkampe nede på banen i en fantastisk atmosfære. Et moderne amfiteater med racerbiler gav storslået underholdning, som ikke var set magen i landet før.Betydningen som dansk banesports vugge og storhedstid kan ikke overdrives. Dette var RACERBANEN! Den producerede flere talenter end der er plads til at nævne her, men efterkommerne i moderne motorsport som Jan Magnussen, Tom Kristensen og senest bysbarnet Kevin Magnussen er i dag kendt af alle her fem årtier efter åbningen af banen. Eventyret sluttede lidt brat i 1968 da påstanden om banens parabolfacon ikke gav den lovede lydløse racerbane, der blev proklameret inden indvielsen. Den udsendte lyd og så blev den lukket.Denne bog beskriver samtlige klasser der satte hjul på Ringen, lige fra de to, tre og firhjulede maskiner. Små som store standardbiler, sportsvogne, racersport og formelbiler - selv gokarts omtales for at gøre billedet komplet.

 • - 20 års dansk motorsportshistorie
  af Morten Alstrup & Peter Elgaard
  272,95 kr.

  DTC-serien satte ikke blot sit præg på dansk motorsport.Klassen forandrede også sporten. For evigt. DTC-serien befandt sig konstant ioverhalingsbanen. Der blev sat helt nye standarder for, hvordan racerløb kunneafvikles i Danmark. Og DTC var den første danske løbsserie, der blev vist livepå TV. Den historie fortælles i DTC – Fra start til målflag.Ideen til DTC-serien startede med et møde mellem PeterElgaard og Morten Alstrup. Det er dette makkerpar, som står bag denne bog. De fortæller historien,men de er ikke alene. Mange af de 171 kørere, som har været med i DTC-serien i enten Super 2000-eller V8-tiden, bidrager til historien med deres egne oplevelser og anekdoterfra dansk motorsports superliga.I DTC – Fra start til målflag kan man læse hele historien. Fra daJesper Sylvest i 1999 i sin Peugeot 306 tog den første titel til Kasper H.Jensen i 2019 skrev sig ind i historien som den sidste mester. Bogen sætterfokus på en lang række temaer og tendenser gennem de 20 sæsoner og fortællernogle af de historier, som først nu kommer frem i lyset. 20 år ioverhalingsbanen.

 • af Carsten Frimodt
  251,95 kr.

  FORMEL 1 - I DANMARK. Formel 1 løb i Danmark lyder utopisk såvel i dag som dengang Roskilde Rings initiativrige og fremsynede ledelse præsenterede ideen internt i ASK-klubben og siden for offentligheden i 1961. Det kan heller ikke betvivles, at dette gigantiske skridt var skelsættende for dansk motorsport, selvom det kun lykkedes to gange at trække kongeklassen til landet! Et kuriosum er, at der i dag udøves store bestræbelser på at få F1 tilbage – over et halvt århundrede efter første gang.Historien om F1 her i landet faldt sammen med starten på guldalderen, der blev skabt med det første Grand International stævne med berømte udenlandske stjerner i racersport biler fra 1958-59, som stort set ingen danskere havde set før. Den fortsatte med de spændende ensædede formelbiler, der dannede basis for det første danske Grand Prix Formel 2 i 1960 og derefter toppen på værket kongeklassen Formel 1 i 1961 og 62. Her dystede både daværende og kommende verdensmestre som Stirling Moss, Jack Brabham, John Surtees, Graham Hill og Jim Clark mod hinanden uden at der blev lagt kørehandsker imellem.Det var fagre nye verden i Danmark med disse fantastiske racerbiler og alt det materiel, der også blev stillet til skue på Ringen. Dermed blev dansk motorsport løftet ud af hængedyndet og lokale racerkørere som Belsø, Nellemann og Thyrring fik i de følgende årtier sat gang i drømmene om international racing. Denne bog på 240 sider med over 800 foto skruer tiden tilbage og fortæller historien om initiativtageren, F1-stjernerne og bilerne samt om de racerløb, man afviklede i disse magiske år. En dybdeborende research hiver alle røverhistorierne frem i lyset og mange ukendte billeder fra tiden muliggør dette. Unægtelig et højdepunkt i dansk motorsport – som ikke bør glemmes.

 • af Bruce Jones
  187,95 kr.

  Formula One 2023 is a thrilling book written by the talented Bruce Jones. Published by the renowned Welbeck Publishing Group on February 16, 2023, this book is a must-read for all Formula One enthusiasts and sports lovers. Delving into the world of high-speed racing, Bruce Jones masterfully captures the excitement, tension, and triumph of this sport. This book belongs to the sports genre and is a testament to Jones's deep understanding and love for Formula One racing. It is an immersive read that will keep you on the edge of your seat, as you navigate through the 2023 Formula One season with the author. Published by Welbeck Publishing Group, this book is a testament to their commitment to publishing quality sports literature. Grab a copy of Formula One 2023 today and get ready for an adrenaline-fueled ride!

 • - The Inside Track on a Formula One Star
  af James Gray
  145,95 kr.

  The first English-language biography of Formula 1's hottest new talent, Dutchman Max Verstappen.

 • - John Nielsen, Kurt Thiim og Kris Nissen
  af Carsten Frimodt
  331,95 kr.

  TRE SEJE SØNDERJYDER. Biografien om de tre seje sønderjyder handler om tre motorsportstalenter, som blev født indenfor en radius af få kilometer. Ja, man talte ligefrem om et lokalt hastighedsgen. De var næsten jævnaldrende og kørte alle tre gokart og lærte der sporten fra grunden. Derefter fortsatte de i formelbil, hvor de snart kom til at tilhøre den europæiske elite i Formel 3. Herfra rekrutterede Formel 1 sine kommende stjerner - målet for dem alle. De måtte kæmpe hårdt undervejs med uheld og ulykker, der på en dårlig dag kunne være endt fatalt, inden de nåede frem til kongeklassen og prøvede at tumle den ultimative racer F1. De tre havde andre ting tilfælles i deres karriere, såsom at de alle vendte deres aktiviteter mod syd. Her blev de alle tre tysk mester i F3. De fortsatte i nabolandet med efterfølgende stjernestatus og popularitet i topteams og gik til sidst under navnet ”Danish Dynamite”. Fælles for de tre er at de kom til tops i racing på talentet alene - for de kunne aldrig medbringe de hastigt voksende sponsorpenge.Så hvem er de tre seje sønderjyder - som foruden at tale en charmerende dialekt - også havde ”ståluld på køleren”? Hvordan begik de sig i de lavere kategorier og hvilke store omkostninger måtte de betale? Hvem blev den første danske Le Mans vinder? Hvem opnåede at blive den største danske stjerne i den internationale DTM-serie? Hvem var det mest seriøse bud på næste dansker i F1?Bogen indledes med sand kongerøgelse via et personligt forord fra Danmarks mest kendte internationale storkører Tom Kristensen, som mere end nogen anden også kender racerlivets barske hverdag.

 • af Tom Kristensen
  159,95 kr.

  Solgt i over 8.000 eksemplarer, rost til skyerne af anmelderne - og nu skal restlageret ud!Le Mans er verdens hårdeste motorsportsløb. Over 24 timer kæmper 50 biler, 150 kørere og tusindvis af mekanikere, ingeniører og teamchefer mod træthed, varme, crashes og tekniske nedbrud for at kunne indskrive sig udødelig hæder som vinder af det største løb af dem alle.En dag midt i juni 2005 blev to nye helte født i den mytiske beretning om denne franske klassiker. Den ene var danskeren Tom Kristensen, der i sit blot niende forsøg slog belgieren Jacky Ickx´ enestående rekord på seks sejre. I 2000 var alle eksperter ellers enige om, at Ickx´ bedrift næppe nogensinde ville blive overgået, men samme år indledte Kristensen et fantastisk makkerskab med Audis nye R8-prototype. Over en seks-årig periode skulle de køre 31 løb og vinde ikke færre end de 17, heraf alle fem gange de stillede op sammen på Le Mans!I denne bog beretter Tom Kristensen med smittende fortælleglæde hele historien om Audis fabelagtige fartmaskine, der sammen med danskeren vandt det første løb i 12 Hours at Sebring, huserede i de amerikanske og europæiske Le Mans-serier samt oplevede den forbandelse at føre ikke færre end otte løb i træk uden sejr, inden duoen sluttede succeshistorien af med en sidste, nervepirrende duel mod overmagten på Le Mans 2005. Den junidag måtte selv Jacky Ickx bøje sig, men var den første til at lykønske den nye champion - eller rettere de nye champions.De 31 løb, Tom Kristensens egen gennemgang af bilens teknik, den for de fleste ukendte fortid i Le Mans-vinderteamet Champion og meget, meget mere kan du læse om i dette stykke danske og internationale sportshistorie. Bogen er spækket med kunstneriske fotos fra en verden, der har med det bedst med at leve med over 300km/t.

 • af Guenther Steiner
  102,95 - 222,95 kr.

 • - Tom Belsø, Jac Nellemann og Thorkild Thyrring
  af Carsten Frimodt
  331,95 kr.

  DANSKE F1 DRØMME. Denne tredobbelte biografi er historien om den første helhjertede danske satsning mod F1 med racerkørerne Tom Belsø, Jac Nellemann og Thorkild Thyrring. Bogen beskriver hele deres karriere i alle klasserne, men med fokus på deres formelaktiviteter. De mødtes alle tre i den tids talentklasse – Formel Ford – der blev trinbrættet for dem i 1970 på vej mod det forjættede land F1. Her er historierne fra A til Z. De havde trådt deres racersko godt og grundigt i vidt forskellige kategorier i 1960’erne. Tom havde længe kørt i tunge standardbiler, mens Jac lige så længe havde prøvet kræfter i gokart og Thorkild var startet direkte i F3 men med bedagede modeller. Det var ingen optimal måde at nå F1 på. Læs om standardvognskøreren, der i en årrække havde lænet sig op ad sine konkurrenter i svingene og jævnligt udvekslet karosserimaling, og som nu sad i en åben formelbil uden tag over hovedet. Om hvordan det var for gokartkøreren at komme op fra de diminutive jernsenge og nu ligge indkapslet i en tynd skal af skrøbeligt glasfiber. Eller hvordan det var for en F3-kører i forældet materiel at komme fra brede dæk og nu skøjte rundt på smalle gadedæk i Formel Ford. Så hvem var de første danskere i F1 og hvem nåede sine drømmes mål først? Hvem var egentlig de danske forløbere for Jan Magnussen, Nicolas Kiesa og Kevin Magnussen? Dette og meget mere giver de over 330 sider med mere end 900 fotos svaret på.

 • - Den lange vej fra en knust drøm til et helt menneske
  af Jan Magnussen
  159,95 kr.

  Anmeldernes dom:”En fuldstændig medrivende bog om verdens måske mest komplette racerkører. Fantastisk velskrevet med en gribende og sjældent set varme.” ****** Thomas Wulff, tv-kommentator, 6’eren ”Hvilken præcision, hvilket fortæller-gen! Den måske bedste racerbog, jeg nogen sinde har læst.” ****** Flemming Haslund, Jyllands-Posten ”Spændende og uhyre underholdende. De mange billeder alene er hele bogen værd.” ****** Michael Ewert, Bil Magasinet "Medrivende og humoristisk værk. En selvbiografi, man SKAL læse!” ****** Flemming Hansen, F1journal.com”En sindssygt fed bog, der rummer en dybde og bredde, man sjældent ser i sportsbiografier.” Karsten Lemche, FDM/Motor "Så personlig, at det næsten virker, som om man sidder ved siden af Magnussen. Også billedsiden imponerer.” Christian Schacht, Fyens Stiftstidende ”Fantastisk bog, der giver dyb indsigt i motorsportsverdenen. Anbefales varmt!” Keld Poulsen, læser på gad.dk ”En medrivende, velfortalt fortælling om fyringer, dræbte kollegaer og svigt. Fyldt med anekdoter i en fin balance mellem røverhistorier, succeser og nedture.” Bo Skovfoged, Racemag.dk Om bogen:Jan Magnussens beretning om sit turbulente liv er en fantastisk fortælling om en dreng, der opfyldte sit mål om at blive den bedste i verden, men knækkede på vejen til at blive stjerne i Formel 1. Som 22-årig blev danskeren kaldt verdens største talent inden for motorsport. Tre verdensmesterskaber i gokart og en pulverisering af legenden Ayrton Sennas rekord for flest Formel 3-sejre fik alle til at spå Magnussen en enestående fremtid, men et eller andet gik galt på vejen. Midtvejs i sin anden Formel 1-sæson blev stortalentet fyret og af medierne stemplet som fiasko, hvilket sendte ham ud i en månedlang depression og tanken om helt at vende sporten ryggen. I dag kan Jan Magnussen se tilbage på sin Formel 1-fyring som det bedste, der er sket i hans liv. På bunden af sin karriere genfandt han ved en tilfældig test i USA legebarnet, droppede alle pillerne og har siden udviklet sig til en af motorsportens mest succesrige og alsidige personligheder. Ingen anden kører i verden har opnået at deltage i så mange topserier som Formel 1, IndyCar, DTM, WTCC, NASCAR og selvfølgelig Le Mans, hvor Magnussen i dette årtusinde har givet Corvette en lang række sejre. I denne rigt illustrerede bog skriver Jan Magnussen levende og humoristisk om de mange sejre og nederlag både på og uden for banerne, ligesom han tager læserne med bag kulisserne i en verden, der afgøres på brøkdele af et sekund. Han fortæller ærligt om sorgerne og glæderne i familielivet, ikke mindst om broderens tragiske selvmord og teenage-sønnen Kevin, der efter at have fået lærlingekontrakt med McLaren-teamet står på spring til at indfri de Formel 1-løfter, man naturligt tillægger Danmarks hurtigste efternavn. BAG BOGENJan Magnussens selvbiografi er fortalt til kørerens mangeårige pressechef Jan Kaiser samt journalisten Nils Finderup, der tidligere har skrevet flere bøger om Tom Kristensens karriere.

 • af Ben Hunt
  184,95 kr.

  From established sports journalist Ben Hunt, the very first biography of the up-and-coming British driver Lando Norris, published on the brink of the British Grand Prix. As the youngest ever British Formula 1 driver, Lando Norris is trailblazing his way through the world of motor racing. After signing as a junior driver for McLaren in 2017, he has since asserted himself as the team's brightest talent and an aspiring world champion. Born to British and Belgian parents and raised in the idylls of south-west of England, Lando's childhood reflects how even the calmest of upbringings can create an adrenaline junkie. As one of a new cohort of young drivers seeking to assert their dominance in the sport, Lando is a uniquely modern sportsman, who celebrates learning and personal development, but who nonetheless has the killer instinct required to take him to the very pinnacle of F1. In Lando Norris, motor sport aficionado and journalist Ben Hunt draws on his extensive driver and paddock access to seek to understand what makes Lando tick and examines how this young British driver has been well and truly raised in the mould of a champion.

 • - Legarth, Ellekær, Conradsen¤danske formelkørere anno 1960'erne
  af Carsten Frimodt
  132,95 kr.

  Tre store danske formelkørere, Jens Christian Legarth, Jørgen Ellekær og Hartvig Conradsen har inspireret Carsten Frimodt til at skrive denne bog, hvor han udover at tegne et flot portræt af dem hver for sig både som mennesker og som kørere, beskriver hele formelsporten på den tid. Vi hører om alle konkurrenterne, bilerne, banerne, klasserne, løbene og resultaterne, så bogen kan også bruges som opslagsværk. Bogen har kort og godt det hele med.

 •  
  127,95 kr.

 • - Jan Magnussens unikke 30-årige racerkarriere i billeder
  af Nils Finderup & Jan Kaiser
  297,95 kr.

  Ingen racerkører i verden – nogensinde – har deltaget i så mange forskellige topklasser som Jan Magnussen, hvilket vidner om et medfødt naturtalent og en helt enestående evne til at kunne køre stærkt i hvad som helst på fire hjul – se blot listen herunder, der trods sit præg af kodesprog vil få mundvandet til at løbe hos alle motorsportsfans. En bugnende trofæhylde er endnu et bevis på Jan Magnussens imponerende meritter. Med blandt andet fire verdensmesterskaber, adskillige klassesejre på Le Mans, rekorden for flest sæsonsejre i det engelske F3-mesterskab og talrige DTC-titler er Magnussen den mest vindende danske kører gennem tiderne. Faktisk er han med godt 140 sejre på sit senior-CV den mest vindende racerkører i hele Europa netop nu! På vejen til disse resultater har Magnussen kørt flere end 100 forskellige biler med vidt forskellig teknik og karakteristika. Igennem 18 år har forfatterne bag denne bog indsamlet fotos af alle disse biler fra hele verden og kan med Magnussens egne ord beskrive, hvad der gør forskellen på en slap DTM-slæde og et overfedt, primitivt NASCAR-monster. ’MAGnificent’ beskriver også næste generation Magnussen, nemlig sønnen Kevin, der i en alder af blot 20 år allerede er på Formel 1-kontrakt med de mangedobbelte verdensmestre McLaren og i sin første F1-test kørte sensationelt hurtigt. Bogen byder på et væld af fotos, der aldrig er offentliggjort før. Ikke mindst vil et stort afsnit om de store Formel 1- og IndyCar-biler begejstre mange læsere. Forfattere og fotografer er Magnussen-familiens mangeårige pressechef Jan Kaiser samt Tom Kristensens mangeårige pressechef Nils Finderup. Dette par stod også bag Magnussen-biografien ”En fiaskos perfekte liv”, der lå på bestsellerlisten i otte uger og scorede ikke færre end fire gange seks stjerner i blandt andet Jyllandsposten. Anmelderne er lige så begejstrede for det nye værk:“Magnificent er en farvestrålende og frem­ragende visuel rejse gennem Jan Magnus­sens utrolige racerkarriere, krydret med en passioneret og indsigtsfuld skildring af de hundredvis af forskellige racerbiler, den sejrsvante dansker har kørt. Et must!” Thomas Wulff, kommentator, TV3 “Fantastiske fotos og underholdende anekdoter om Jan Magnussens formidable kar­riere. En smuk fotodokumentarisk bog, der kan anbefales til alle, der interesserer sig blot det mindste for motorsport.” Bo Christian Koch, chefredaktør, FDM “Genial idé, slet og ret. Bogens billeder er af meget høj kvalitet – teknisk såvel som kunstnerisk.” Flemming Haslund, Jyllandsposten “De velskrevne historier understøtter fint de mange fremragende billeder om verdens måske mest alsidige racerkører. ‘Magnifi­cent’ får mine største anbefalinger.” Ulrik Them Poulsen, Motorsporten.dk Jan Magnussens imponerende rekordliste over kørte mesterskaber: Formel 1 IndyCar Le Mans-prototyper DTM WTCC NASCAR ALMS GT1 Porsche Supercup V8 Supercar Grand-Am GT2 ETCC Formel 3 Formel FordDTC Formel Opel/Lotus International GT Open Camaro Cup

 • - Af dem der var der
  af Peter Nygaard
  397,95 kr.

  Formel 1 er mere populært end nogensinde. Løbskalenderen udvides hvert eneste år, flere tilskuere valfarter til formel 1-banerne og flere sidder bag tv-skærmen og følger hvert et sving, hver en acceleration og hver en overhaling.Men formel 1 er meget mere end det, der vises på tv. Formel 1 er mekanikerne på arbejde i kampen om splitsekunder ved et pitstop, formel 1 er enorme ud-viklingsafdelinger, der arbejder på at finde nøglen til succes, formel 1 er et kommercielt cirkus, der underholder og imponerer.I denne bog tager Danmarks mest erfarne formel 1-journalist og -fotograf Peter Nygaard læserne med ind bag kulisserne, hvor historien om de største kørere, de vildeste dramaer og den konstante udvikling udfoldes. Alt fortalt i fantastiske billeder og ord fra de aktører, der oplevede episoderne med deres egne øjne. Enten fra bilen, fra pitten eller rundt på banen.

 • af Carsten Frimodt
  337,95 kr.

  Dette er historien om et dusin seje danske standardvognskørere og de konkurrenter og biler, som over fire årtier fra 1950’erne skabte liv, drama og spænding på racerbanerne.Læs om heltenes ofte hårde og vanskelige kamp for at komme til tops i den barske leg på fire hjul rundt på primært de danske asfaltbaner som Roskilde Ring, Ring Djursland og Jyllandsringen samt diverse jordbaner foruden de nødvendige besøg i udlandet på de store baner for at blive bedre og lykkes i sporten.Historierne er krydret med skæve anekdoter og personlige fortællinger fra kørerne, konerne, kollegerne, mekanikerne og alle vennerne af sporten. Bogen handler om disse helte:Julius Voigt-NielsenGunnar HenriksenJørgen NielsenNiels-Peter Ellemann-JakobsenPalle AncherArnold LarsenSteffen NielsenAage Buch-LarsenTom BelsøPeder PedersenErik HøyerSon Borch-Christensen

 • af Gordon Maltby
  595,95 kr.

  Marine on St. Croix, MN

 • af Frank Worrall
  64,95 kr.

  Das schillernde Porträt einer Formel-1-LegendeDie Erfolge von Lewis Hamilton lassen sich nur in Superlativen messen. Er hat sich so viele WM-Titel wie Michael Schumacher erkämpft, die meisten Grand-Prix-Siege eingefahren und wurde mit mehr Ehrungen überhäuft als jeder Motorsportler vor ihm. Der 1985 geborene Brite erhielt von seinem Vater in weiser Vorausschau den Nachnamen des legendären Sprinters Carl Lewis als Vornamen und erkämpfte sich mit gerade einmal 23 Jahren den ersten Weltmeistertitel. Durch seinen riskanten Fahrstil lockt er bei den Formel-1-Übertragungen Millionen von Zuschauern vor die Bildschirme, die gebannt seinen Manövern folgen. Doch wer ist Lewis Hamilton wirklich? Frank Worrall zeichnet das packende Porträt eines weltberühmten Motorsportlers, der durch seine markigen Sprüche oftmals für Empörung sorgt, aber zeitgleich vegane Ernährung und Tierschutz propagiert. Während er auf der Rennstrecke Runde um Runde in atemberaubendem Tempo zurücklegt, spielt er in seiner Freizeit Klavier und Gitarre und engagiert sich bei Anti-Rassismus-Demonstrationen. Die spannende umfassende Biografie wird Hamilton als Menschen und Sportler gerecht, punktet mit Fachwissen und lässt die Herzen der hartgesottenen Formel-1-Fans höherschlagen. Ein wahrer Pageturner - aufregend wie ein Meisterschaftsrennen.

 • - Ole, Reine og Ronnie
  af Carsten Frimodt
  132,95 kr.

  Tre skandinaviske racerkørere sigtede højt og ambitiøst. De ville i F1 - men kom de det og hvordan? Ole, Reine og Ronnie var fortroppen for nutidens store stjerner Jan Magnussen og Tom Kristensen.De tre talenter var anden generation af formelracerkørere, der gjorde sig internationalt, men de var reelt det første kuld med ambitioner om og mulighed for at slutte sig til de store tenorer – F1-stjernerne.Midlet mod målet var ”racerbilernes liggestole” alias formelbilerne. Spektakulære og fremmedartede og med utopiske fartressourcer. Men også med en ildevarslende ringe sikkerhed. I tiden hvor sex var sikkert men racing var farligt – dødsensfarligt. I 1960’erne var tabstallet over 90 kørere om året!Formelkørerne i F3 også kaldet racersigøjnerne levede spartansk og med mange afsavn. De førte en nomadetilværelse i telt eller varevogn. De rejste fra bane til bane i ugens hverdage og kørte så race i weekenden og åndede lettet ud, når de havde ”overlevet” løbet.På legendariske og nu glemte baner som Roskilde Ring, Brno, Chrystal Palace, Montjuich, Montlhéry, Rouen, Schleiz og Vila Real. Baner på landeveje, i byer, i parker eller i lufthavne. Fra nord til syd – fra Finland til Sicilien og på baner i vest som i øst bag ”jerntæppet”.Bogen er en tredobbelt biografi ”fra vugge til grav” med hovedvægten på de vilde år i formel 3, hvor de tre kørte skulder mod skulder – dokumenteret af over 300 farve og sort/ hvide fotos fra dengang. Desuden apendix over samtidens konkurrenter (Emerson Fittipaldi, Niki Lauda, James Hunt m.fl.), samt alle banerne og bilerne.Forordet er skrevet af en dengang ung ukendt racerkører, der var dybt fascineret af racing. Entusiastiske Thorkild Thyrring har som bekendt selv været turen igennem, men husker de tre og tiden levende og intenst, som var det i går!

 • - Knægten, der blev konge
  af Nils Finderup
  96,95 kr.

  Ingen havde troet, der ville komme nogen hurtigere i Formel 1 end Ayrton Senna. Ingen havde troet, Michael Schumachers syv verdensmesterskaber nogensinde skulle blive slået. Nu synes Sebastian Vettel ikke desto mindre at kunne blive den største af alle. Med tre VM-titler for Red Bull-teamet og et væld af rekorder har den unge tysker allerede slået sit navn fast, og med sit ligefremme væsen samt en veludviklet humor, der er mere britisk end tysk, vokser hans fanskare eksplosivt verden over. Vettel er både som menneske og kører selve personificeringen af energidrik-producenten Red Bull, der rammer de unge med et fandenivoldsk image og budskabet om, at intet er umuligt. Historien om Vettel er derfor også historien om Red Bull, der med intelligent markedsføring og utraditionelle tankegange har gjort det umulige, nemlig at blive verdens bedste i motorsportens kongeklasse foran økonomiske og teknologiske mastodonter som Ferrari og McLaren. Spænd sikkerhedsselen, sæt dig godt til rette i husets hurtigste lænestol og nyd fortællingen om et utroligt par, der er på vej til at revolutionere Formel 1. Anmelderne skriver: Jeg synes, jeg ved meget om Formel 1, men denne fremragende bog om verdens i øjeblikket bedste racerkører giver selv kendere en mængde overraskende input. Bogen er et must og får på en skala fra 1 til 6 en ren six-pack Red Bull. Og det er ikke light! ****** Ulrik Them Poulsen, Motorsporten Hvis du vil vide mere om Sebastian Vettel, om Formel 1 bag kulisserne eller om motorsport i det hele taget, skal du læse Nils Finderups seneste værk. Bogen kommer helt ned til detaljen i hver en overhaling – og i fortællingernes slipvind får du et mylder af fremragende billeder. *****Flemming Haslund, Jyllands-Posten Forfatteren formår underholdende at fortælle en medrivende og spændende historie om det største navn i Formel 1 siden Michael Schumacher. Anbefales! ***** Michael Ewert, Bil Magasinet En altfavnende og fantastisk velskrevet bog om et utroligt talent, der med sin ildhu og ihærdighed må inspirere alle omkring sig. Thomas Wulff, motorsports-skribent

 • - By those who were there
  af Peter Nygaard
  422,95 kr.

  Formula 1 is more popular than ever. The race calendar expands every single year, with more spectators flocking to Formula 1 tracks, and more people tuning in behind their TV screens to follow every twist, every acceleration, and every overtake.But Formula 1 is much more than what is shown on TV. Formula 1 is mechanics at work in the battle for split-seconds during a pit stop. Formula 1 is massive development departments working to find the key to success. Formula 1 is a commercial circus that entertains and impresses.In this book, one of the most experienced figures in the Formula 1 caravan, reporter and photographer Peter Nygaard, takes readers behind the scenes. Nygaard has covered almost two-thirds of the Formula 1 Grand Prix races that have been held since Formula 1's inception in 1950. Through his camera lens and conversations with some of the most central figures, he tells the stories of the greatest drivers, the wildest dramas, and the continuous evolution of Formula 1.Hear from some of the biggest figures who, from inside the car, the pit lane, or around the track, have experienced everything that makes Formula 1 what it is today.272 pages. 32x24,5 cm. Velour cover. 4+4 colors + pantone for effects. Silver foil.

 • af Patricia Teixeira
  201,95 kr.

  Behind the exhilarating speed and radiant victories of Formula 1 lies a more subtle, often unseen realm. The Dark Side Behind the Wheel peels back the layers, revealing the intricate tapestry of emotions, aspirations, and vulnerabilities that each racer carries. Amidst the powerful resonance of engines, quieter personal battles wage, often hidden from the world. This book gracefully navigates the delicate balance of triumph and tribulation, highlighting the deep emotional currents these athletes navigate. From confronting the shadows of predecessors to the solitude that can shadow fame, it paints an intimate picture of their innermost journeys. As we turn each page, we're reminded that beyond the fierce competition and thrilling speeds, lies the poignant, raw, and beautifully human story of each individual behind the wheel.

 • af Thomas Braun
  485,95 kr.

  Rino Malzoni produced his first sports coupé back in 1962. After many modifications, this car was produced in small series in 1964, laying the foundation for the worldwide success of the Puma brand. Today we can look back on more than 20 Puma models and more than 24,000 Puma vehicles.Together with Vemag, the cars were built between 1962 and 1967 using DKW technology. In 1968, the Volkswagen-based Puma was built and in 1970, Rino Malzoni, together with Britinho, started to develop the Puma with GM technology. The Puma GTB was the most expensive car available in Brazil for over 10 years.Puma cars were not only built in Sao Paulo. In 1973, the coupé was modified to fit a right-hand drive VW Beetle chassis. In South Africa, the Puma was produced in small numbers between 1973 and 2019.This book tells the story of the Puma sports car brand in Brazil, provides information on export activities to USA, Canada, Europe and Japan, and covers production activities in South Africa.

 • af Ewan McKenzie
  174,95 kr.

  Includes complete 2023 season results in which Verstappen will become 3rd on the list of all- time F1 winners surpassing Sebastian Vettel and behind only Schumacher and Hamilton.

 • af Luca Del Monte
  187,95 - 223,95 kr.

  Soon to be an AppleTV+ series, Enzo uncovers a wealth of new facts about the origins, ambitions, and private life of Enzo Ferrari.Drawing on years of original research conducted in Italy and abroad, this book lays bare the hidden aspects of Ferrari's career. From his earliest failed business ventures, to his political dealings with Italy's fascist government, Allied occupiers, and even Communist leaders.Revisit all the highlights of Ferrari's rise to greatness. Including his driving career in the 1920s, his management of racing teams for Alfa Romeo in the 1930s and the launch of his own company and team in the late 1940s.A must have for Ferrari and Formula 1 fans, this definitive biography makes previous accounts obsolete.

 • af Preston Lerner
  244,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.