Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sejlsport og motorbådssport

Her finder du spændende bøger om Sejlsport og motorbådssport. Nedenfor er et flot udvalg af over 182 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Viden giver sejlglæde
  af Magne Klann & Øyvind Bordal
  184,95 - 331,95 kr.

  Sejlerbogen er Danmarks store håndbog til sejlere. Den begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert. Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer. Forord af OL-vinder Jesper Bank.Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.Sejlerbogen kan købes samlet både i trykt udgave og som e-bog. De 4 sektioner kan købes enkeltvis i den elektroniske version.

 • - Den fuldstændige guide til begyndere
  af Richard Green
  220,95 kr.

  Denne bog er en essentiel følgesvend til sikker og sjov sejlads. Den vil lære digde grundlæggende teknikker, forbedre dig og i sidste ende sætte dig i stand tilat deltage i professionelle konkurrencer.De over 500 illustrationer og fotografrier er farverige. Guiden giver en klarvejledning i de forskellige dele af båden: hvordan en båd sejler, hvordan mansætter anker og håndterer reb samt knytter knob. Den hjælper også til at forståtidevand og vejret, og til sidst har den en udførlig guide til pleje og reparation afdin båd.

 • af Bent Lyman
  330,95 kr.

  ”Danmarks Dejligste Ankerpladser” tager læseren med på en odyssé til 103 fantastiske ankerpladser fra Limfjordens skønne kyster i nordvest til Bornholms ditto i øst. Der er ikke det hjørne af Danmark, som ikke byder på beskyttede ankerpladser, og når man ser bort fra Vade­havets enkelte perler, er hele Danmark dækket i inspirerende tekst og billeder af ”Danmarks Dejligste Ankerpladser” . Alle ankerpladserne kan i princippet ”udforskes” på én dag, men da de fleste lokaliteter er spændende og byder på en interessant historie, kan man godt blive adskillige dage, hvis man er blevet inspireret af Arne Magnussens fabelagtige luftfotografier og Bent Lymans finurlige pen. Det er Bent Lyman og Arne Magnussens forfængelige håb, at denne imposante bog vil blive en oplevelse og inspirator for læseren, hvad enten man vil besøge en af de 103 smukke og i princippet vidt forskellige ankerpladser eller blot vide lidt mere. Forfatteren og udgiveren Bent Lyman, skipper på ikonet 10mR-båden ”Ghoster” fra 1927, er et særdeles kendt navn i sejlsportskredse via foredrag, artikler og bøger. Bent Lyman, som har sejlet over 100.000 sømil med ”Ghoster”, har skrevet om lystsejlads siden 1978, hvor han og hustruen Ulla-Britt var de første danske lystsejlere, der sejlede langs hele Norges vestkyst og rundede Nordkap.

 • af Thomas Veber
  197,95 kr.

 • - Et enkelt sejlerliv uden lommesmerter
  af Martin Anker Wiedemann
  69,95 - 289,95 kr.

  Dette er bogen om de største sejleropelevelser i de mindste sejlbåde. Med deres lave dybgang og nemme håndtering åbner de mindste "pocker cruisere" op for kystnære oplevelser, som større både ikke kan give. Det har aldrig været lettere eller billigere at anskaffe sig en lille sejlbåd og få mulighed for at opleve sejlerlivets glæder: Tage på madpakketure et par timer, fisketure, ligge for anker et smukt sted eller ferieture langs nære eller fjerne kyster, til små øer og beskyttede fjorde og bugter. "Pocket Cruising og Mikroeventyr" er håndbogen for dig, der gerne vil dyrke det enkle sejlerlivs glæder og komme langt for pengene med værdifulde råd til både kommende og allerede passionerede pocketskippere. Mikroeventyr til søs Hvorfor småt er godt At sejle på et lille budget Sådan vælger du en god båd Køb af en 30 eller 50 år gammel båd Vedligeholdelse og reparation Sikkert og komfortabelt undervejs Pocket cruisere fra 1960'erne og 70'erne Moderne pocket cruisere 88 illustrationer, heraf 7 i farve. 41 ældre konstruktioner og 13 nutidige Bogen guider dig om udrustning og brug af helt små sejlbåde til tursejlads. Få inspiration til dine egne mikroeventyr, der kan opleves lige udenfor havnen og ikke kræver, at man begiver sig ud på de syv have. Læs om mange af de populære bådtyper fra 1960'erne og 70'erne fortalt af ejerne selv: Hvorfor de valgte netop disse både, og hvordan de bruger dem i dag.

 • - For tursejlere
  af Rob Gibson
  177,95 kr.

  God sejltrim er fundamental for tursejlads og ikke blot en slags ´sortekunst´, der praktiseres af kapsejlere. Alle både vil kunne drage fordel af at have de rette sejl sat korrekt - det vil gøre sejlturen mere sikker, mere behagelig og give mere fart i båden. Sejltrim for tursejlere indeholder al den information, du skal bruge for nemt og enkelt at forstå de mange typer sejl og de materialer, de er lavet af, så du kan vælge og trimme på bedste måde for din båd og de forhold du sejler under. Med den viden, du får fra denne bog, får du lettere ved at nå frem til havnen og sejlklubben i god tid!

 • af Preben Heide
  228,95 kr.

  Håndbog for enhver, der er interesseret i Nordeuropas mest interessante farvand - Limfjorden, dens natur og kultur, såvel til lands som til vands. Flot og rigeligt illustreret.

 • af Hans Ketil
  137,95 - 209,95 kr.

  BORNHOLM OG CHRISTIANSØ RUNDT I KAJAK er en rigt illustreret guide til kajakroere, som vil opleve Bornholms unikke kyster.Bogen fører læseren en tur rundt om øen med en afstikker til Christiansø, og undervejs beskrives kysten, som den tager sig ud fra søsiden. Den omtaler såvel naturen som kulturen og giver baggrundstof for de mange oplevelser, der er at hente undervejs. Bogen er fyldt med praktiske informationer af speciel interesse for kajakroeren som f.eks. grotter, specialkort, refleksbølger, hurtigfærge, havneoplysninger, fredninger, militært skydeterræn, historisk baggrundsmateriale, fortegnelse over og be-skrivelse af primitive kystnære shelter- og teltpladser samt velegnede campingpladser, GPS positioner og nyt­tige telefonnumre.

 • - En familie-jordomsejling
  af Mads Bo Falk
  225,95 kr.

  En mand og en kvinde, med hver deres meget forskellige tilgang til det at sejle, sejler på fire måneder rundt om England i en meget lille sejlbåd med deres to halvstore børn. Manden faldt i gryden som barn, og elsker livet på havet som livet selv. Kvinden finder det som udgangspunkt kedeligt, vådt og koldt. Børnene vil hellere være hjemme hos deres kammerater. Det kan vel næsten kun gå galt?Det bliver et eventyrligt og tankevækkende natur- og kulturmøde, en maritim udfordring, et socialt eksperiment - og først og fremmest en afprøvning af, hvad der er muligt i mødet mellem den feminine længsel efter kærlighed og den maskuline længsel efter frihed.Mads Bo Falk er klassisk uddannet violinist og dirigent, men har i mange år i lige så høj grad arbejdet som forfatter, blogger,foredragsholder, virksomhedskonsulent og som terapeut og coach i Frihed Nu! (www.frihed.nu).Han er kendt i sejlerkredse som solosejler i den nordligste nordatlant, herunder Arktis, altid i den tro følgesvend, Polaris Drabanten S/Y Mathilde på kun 26 fod.

 • - Hvordan systematik og teamwork vinder på kapsejladsbanen
  af Peter Wolsing
  243,95 kr.

 • - Info, Ruter, Natur
  af Christa Boisen
  72,95 kr.

  Velkommen til Naturpark Lillebælt, som er Danmarks største marine naturpark. Naturparken er ca. 370 Km2 og strækker sig fra trelde Næs i nord til Hejlsminde i syd. Det er ideelt at opleve Naturparken fra kajak. Du kan sætte kajakken i mange steder langs kysten, hvilket betyder, at det er stort set altid er muligt at finde læ for vinden . Det giver gode betingelser for begynderene og de knap så øvede; mens strømmen er en teknisk svær og spændende udfordring for de mere øvede. Vælger du at ro et sted med stærk strøm, skal du altid være bevidst om sikkerheden og dine egne færdigheder. Landskabet set fra vandet er meget smukt og varieret. Du kan se kyst på begge sider - eksempelvis den næsten uberørte natur ved Trelde Næs med Røjle Klint på modsatte kyst. Langs kysten er skove, klinter og marker. Du kan opleve skiftet fra land til by, når du runder pynten og kan se Middelfarts havnefront i det fjerne. Du kan ro til Fænø Kalv og Brandsø. Ro ind i Kolding -, Gamborg- eller Randsfjord. Eller tage en afstikker op ad Kolding Å. Det giver helt forskellige oplevelser at ro i kajak ved kysten, i en fjord eller på en å. Vi har samlet de bedste turforslag for området i denne guide. Der er forslag til både korte og lange ture . Mulighederne er mange - og der er noget for enhver smag. Kajakguiden er blevet til i et tæt samarbejde med en lang række af områdets engagerede kajakroere, Naturpark Lillebælt og Destination Lillebælt. Nyd naturen -og pas lige så godt på Lillebælt, som vi gør! Maj 2019, Forfatterne

 • - Den komplette guide til optimistsejlads.
  af Alan Williams
  177,95 kr.

  Optimisten er blevet en af de mest kendte og største klasser af sejlbåde i verden. Der er registreret over 150.000 (og der er lavet mange flere), og der sejles i over 110 lande.´Opti'en´ har været begynderbåd for unge sejlere, der har udviklet en livslang kærlighed til sejlsport, hvoraf nogle er blevet guldmedaljevindere og har fået succes inden for sejlsport verden over.Den første del i denne bog vil hjælpe unge sejlere til at forstå de grundlæggende teknikker i optimistsejlads, og med hjælp fra tips og gode råd får de mulighed for at udvikle deres færdigheder og selvtillid. Den anden del går videre med de mere avancerede teknikker og kapsejlads.

 • af Andy Burrows
  167,95 kr.

  Stand Up Paddleboarding is the fastest growing water-based activity worldwide. Thousands have tried it, with many more taking it up each year. It is easy to make the first steps to stand on a board and paddle. But many want to take this further - be it paddling greater distances, starting to race, SUPing in the surf, using it to improve their fitness or enhancing their well-being through yoga. To develop your SUPing requires a combination of improved technique, skills, fitness and mental attitude. This book will help anyone interested in SUPing get better at it. It shows how to improve your efficiency, technique, skills and physical capability before exploring the different ways of participating and the equipment you need. It suggests that seeking continuous improvement and rising to personal SUP challenges can help you enter the flow state, which enhances happiness. Packed with photos and photo sequences, this book provides both the inspiration and a blueprint for understanding how to improve your SUP capabilities in the area you choose.

 • af Stuart Fisher
  265,95 kr.

  Canals of Britain is the most comprehensive and absorbing survey of Britain's canal network ever published.It provides a fascinating insight into the linked up waterways as well as the isolated cuts and quiet waters which may not be fully navigable by larger craft. Infinitely varied, it passes picturesque open countryside, wild moorland, coastal harbours, historic industrial buildings, modern city centres, canalside public houses and abundant wildlife.Stuart Fisher looks at every aspect of the canals - their construction, rich history, stunning scenery, heritage, incredible engineering, impressive architecture and even their associated folklore, wildlife and art. Enticing photographs give a flavour of each place and places of interest close to the canals are included. Each canal is intricately mapped.For those who are keen to explore that little bit further, the book goes to points beyond which others usually turn back, with information on little-known parts of the system, offering a new insight into this country's unique, surprising and beautiful canal network. Attractive, inspiring and also a practical guide, The Canals of Britain has proved very popular with walkers, cyclists, narrowboaters, canoeists, kayakers and others wanting to get the most out of Britain's canals. This fourth edition has been thoroughly revised to reflect the ever-changing landscape of Britain's canals, and includes many new colour photographs to help bring them to life.

 • af Imray, RCCPF & Judy Lomax
  644,95 kr.

 • - A simple sailing life - on a budget
  af Martin Anker Wiedemann
  69,95 - 272,95 kr.

  This is the book about the biggest sailing experiences in the smallest sailing craft. With their shallow draft and easy handling, the smallest "pocket cruisers" give access to coastal experiences inaccessible for bigger sailboats.It has never been easier nor more affordable to acquire a small sailboat and enjoy the pleasures of yachting: Go on picnics for a few hours, go fishing, anchor in a beautiful place or on holiday cruises along near and far shores, visiting small islands and protected fjords and bays. "Pocket Cruising and Micro Adventures" is the handbook for you, who would like to practice the enjoyments of a simple sailing life and get far for your money. It comes with valuable advice for both future and already passionate pocket skippers.Micro Adventures at seaWhy small is greatSailing on a small budgetChoose a good boatPurchasing a 30-50 year old boatMaintenance and repairPassage making in safety and comfortGolden Age GRP Pocket cruisers of the 1960's and 70'sModern pocket cruisers104 illustrations, 13 in colour.41 older constructions and 15 comtemporaryThe book will guide you about fitting out and sailing tiny small cruising yachts. Get inspiration for your own micro adventures, which can be experienced just beyond the breakwater and don't require you to embark on an ocean passage.Read about mange popular boat types from the Danish sailing scene of the 1960's and 70's told by their owners: Why they chose their particular boats and how they use them today.

 • - 4th edition
  af Rod Heikell
  245,95 - 274,95 kr.

 • af Randy Vance
  227,95 - 230,95 kr.

  The simple guide to getting on the water and motoring aroundPower Boating For Dummies, Second Edition teaches you everything you need to know about buying, choosing, operating, maintaining, and enjoying a power boat, and provides expert guidance for new boaters. This is also a fantastic book for experienced boaters, because it's full of tips and ideas on improving boating skills and getting the most out of water-time with the latest tech. With this guide, you can ace your boating pilot's exam and master the techniques you'll need to stay safe and have fun out there. You'll also find recommendations on great destinations for boating trips, plus coverage of all that's new in the world of boating--touch-screen navigation, automatic docking, smart boats, and even running routes right from your iPhone. Get on board!* Choose the right boat for your needs and learn the safety rules* Get good at piloting your boat in all kinds of conditions* Outfit your boat with the right gear and supplies* Discover new tech gadgets to make boating even more funFor complete beginners who are new to power boating, as well as more experienced boaters looking for a complete reference, Power Boating For Dummies, Second Edition, is a must.

 • af Ann Ardebrant, Torbjörn Ardebrant, Joakim Lannek, mfl.
  327,95 kr.

  Den här Hamnguiden beskriver över 400 natur- och gästhamnar från Arholma till Landsort. Här beskrivs kända och mindre kända naturhamnar, här ges tips om leder, och gästhamnarna redovisas detaljerat med service och tilläggningsmöjligheter. Alla hamnar presenteras med en detaljerad Hamnguidekarta, en helikopterbild, en guidande text av Lars Granath samt en faktaruta. När den andra utgåvan av Hamnguiden 8 kom ut 2016 var de nya hamnguidekartorna någonting nytt som aldrig tidigare förekommit i sjökortssammanhang. Det blev succé och i denna fjärde upplaga har många kartor uppdaterats ytterligare. Dessutom har ett 20-tal nya hamnar tillkommit. Samtliga Hamnguidekartor i boken är producerade av Hydrographica och är baserade på Hydrographicas beprövade sjömätningsteknik med 3D-flygfoto som underlag. Varje hamnguidekarta har dessutom kontrollerats och verifierats genom kompletterande sjömätningar på plats. Hamnguidekartorna har även en avancerad topografisk redovisning som bygger på den allra senaste tekniken med laserscanning av terrängen. Man får exakta höjdkurvor, i detta fall med 2,5 meters ekvidistans, men man får också möjlighet att med skuggeffekter skapa en 3D-känsla av terrängens former som ett komplement till de traditionella höjdkurvorna. Med denna teknik blir det mycket enkelt att i förväg bedöma egenskaperna hos en hamn och att avgöra var de bästa lälägena finns, eller var öarna är flacka och risken för blåst är större. Helikopterbilderna och markeringarna ger dig en snabb översikt över varje hamn, med dess atmosfär, faciliteter, inseglingsleder, faror och förtöjningsmöjligheter. Stenar och grund att tänka på speciellt är markerade på bilderna. Texten i Hamnguiden 8 är uppdelad i en generell och en maritim del. Den generella delen beskriver platsens historia, natur och tipsar om olika aktiviteter som finns att tillgå i hamnen. Den maritima delen ger information om var det är lugnt och tryggt att ligga, hur du förtöjer säkrast och vad du bör vara speciel

 • af David Fairhall & Peter Rodgers
  170,95 kr.

 • af Ian Nicolson
  157,95 kr.

  For all those who love boats, their 'lines' are an essential element in the appreciation of individual craft. But what are these lines and how are they created? This book introduces the reader to the key principles of yacht design in a straightforward and understandable manner, allowing them to be aware of the elements and processes involved. Most of the complex maths has been replaced with simple rules of thumb. Any boat owner will benefit from understanding the characteristics of boat design which will help them if they want to modify the hull, rig, deck layout or accommodation. It will be equally useful to boat buyers who want to ask questions like: "e;How will she sail?"e;; "e;How much will she cost?"e;; "e;How easy is it to change things?"e; and "e;How can I reduce or increase sail area without upsetting the balance?"e; Boat owners and buyers will be able to feel more confident when talking to designers and boatbuilders about their current or future boat. While novice boat designers can start their journey with this book, giving them a good foundation whether they want to use pencil and paper or Computer-Aided Design. So, if you are any of the above, or simply have an interest in yacht design, this is the book for you!

 • - Til Middelhavet i en 17 fods båd
  af Thomas Veber
  111,95 - 255,95 kr.

  I Den sidste idiot er ikke født endnu undersøger Thomas Veber, om man kan få sejlereventyr på lavt budget i en 17-fodsbåd. Sammen med skiftevis sin kusine, sin teenagesøn og en ven sejler Thomas Veber ned gennem Europas floder og kanaler på jagt efter eventyret i sin orange motorbåd Mini Lisa. Turen kommer til at byde på langt mere, end han selv i første omgang troede. ● Går det mon at udleve drømmen om at sejle til Middelhavet, selvom man har både job, huslån og familie?● Kan man få et sejlereventyr uden at have flere hundrede tusind kroner på kontoen?● Er det muligt at sejle hele vejen til Marseille ad floder og kanaler? Thomas Veber og hans kone har tidligere sejlet et år til Middelhavet sammen med deres to blebørn. Da børnene var 9 og 12, sejlede de til Caribien i en 30-fodsbåd og levede for 10.000,- kr. om måneden. Nu vil han bevise, at man kan få lige så store oplevelser på floder og kanaler, som man kan få på havet. Thomas holder foredrag og har skrevet flere bøger om sejlads og om at udleve sine drømme i en travl verden.

 • af Elliot Rappaport
  217,95 kr.

 • af Arja Speelman
  192,95 - 352,95 kr.

 • af Hank Landau
  227,95 - 317,95 kr.

 • af Doug Cooper
  246,95 kr.

 • af Barbara McMartin
  159,95 kr.

  McMartin's guidebooks are a must for both the newcomer and the experienced outdoors person. This guide to Adirondack flatwater canoeing on lakes, ponds, and quiet streams and rivers is the second in her series geared to both the young adventurer and the adult novice. It contains descriptions of places to learn to canoe and covers all the flatwater stretches on Adirondack rivers and streams, except those that require camping or long carries.

 • af John Quirk
  177,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.