Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Levnedsmiddelteknologi

Her finder du spændende bøger om Levnedsmiddelteknologi. Nedenfor er et flot udvalg af over 2 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Brug TDCT* til værker om brygning og vinproduktion.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Søren Frank
    215,95 kr.

    Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk som muligt - det lykkelige ægteskab mellem vin og mad. Forfatteren gennemgår først vinens smagselementer og de overordnede retningslinjer for, hvad der passer sammen. Dernæst følger i bogens hoveddel en gennemgang af råvarer og retter med gode råd om, hvilke vine som egner sig til. Alle de almindeligt kendte råvarer er der - og en hel del af de mere sjældne og eksotiske. Retterne spænder fra det dagligdags med frikadeller og brun sovs til det mere eksklusive.

  • af Jens Michael Gundersen & Benny Génsbøl
    285,95 kr.

    En solid håndbog om at dyrke og fremstille vin under kølige himmelstrøg. Indeholder kapitler om egnede sorter, beskæring og opbinding, vindyrkning i et køligt klima, sygdomme og skadedyr, vingården, vinfremstilling og vinteknikker.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.