Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Den ufortalte historie
  af Adam Higginbotham
  129,95 - 273,95 kr.

  New York Times Bestseller ”Enestående, tryllebindende og virkelig skræmmende … hver eneste skridt er ladet medspænding … fantastisk.” The New York Times Historien om Tjernobyl er langt mere kompleks, mere menneskelig og mere skræmmende end myten om det sovjetiske rige. I denne afgørende og afslørende bog, der bygger på interviews, breve, uudgivne memoirer og dokumenter fra nyligt åbne arkiver, bringer Adam Higginbotham katastrofen i 1986 til live gennem øjnene af de mænd og kvinder, der var vidner til ulykken. Det er en historie, der i mange år har været omdiskuteret, og som fra start til slut har været indhyllet i hemmeligheder, propaganda og vildledende informationer. Med”Tjernobyl. Den ufortalte historie” præsenterer Adam Higginbotham et uforglemmeligt og dybdegående portræt af verdens værste atomkatastrofe, som samtidig er skræmmende relevant i vores dages diskussioner om klimaforandringer og energikrise.

 • - - En introduktion
  af Lars Krebs
  274,95 kr.

  På en enkel og overskuelig måde sammenfatter og forklarer denne bog de vigtigste begreber inden for emnet energi: Ellæretermodynamikenergi og effekttermodynamiske maskinervarmetabventilationstyringregulering og pumpeteknik. Du får også at vide, hvad der i grunden menes med CO2-neutral, bæredygtig energi og andre lignende begreber.Bogen er oprindeligt udviklet som en teknisk grundbog til energiteknologuddannelsen på landets erhvervsakademier. Men den vil med stort udbytte kunne anvendes i undervisningen på andre erhvervsakademiuddannelser, på tekniske gymnasier og på maskinmesterskoler, hvor emnet energi indgår. Der er udviklet en række opgaver til bogen.

 • af Finn Lauritsen
  377,95 kr.

  Grundlæggende elektroteknik giver en grundig indføring i den fysik og matematik, der udgør den teoretiske basis for arbejdet med elektriske energiinstallationer. Målgruppen er primært studerende ved erhvervsakademierne og maskinmesterskolerne. Bogen giver en forståelse af de komponenter, apparater og maskiner, man som færdiguddannet skal arbejde med ved projektering, drift og vedligehold.Grundlæggende elektroteknik har mange gennemregnede eksempler, der hurtigt kan (gen)findes via en oversigt. Der er desuden en fortegnelse over fagområdets symboler med tilhørende forklaringer. Endelig beskriver det sidste kapitel det stigende problem, som højere harmoniske strømme i elektriske installationer udgør, og viser principperne for mulige løsninger.Forfatterens erfaring fra eget virke og mange års undervisning afspejler sig i den uhøjtidelige tone og den praktiske tilgang til emnet.

 • - Atomulykken der ændrede verdenshistorien
  af Peter Suppli
  219,95 kr.

  ”Vær forsigtig, støvet er det værste,” formanede vores guide os, da vi iklædt sikkerhedsdragt og med en geigertæller ved hånden gik rundt i folks lejligheder og huse med en følelse af, at der hvert øjeblik kunne træde nogen ind ad døren. Da atomreaktoren på atomværket ved byerne Pripjat og Tjernobyl i Ukraine nedsmeltede og eksploderede, skabte det en verdenskatastrofe. Lokalt og globalt. Heldigvis for Danmark var vindretningen gunstig den forårsdag i april i 1986.I dag ligger store områder øde omkring reaktoren i sin sarkofag. Som et moderne Pompeji vidner byernes golde bygninger og tomme gader om en katastrofe, der kom bag på alle. Og om en befolkning, der i al hast og stilhed blev forflyttet. Børn og voksne, unge og gamle. Tjernobyl er – set fra et dansk og europæisk perspektiv – hele historien om atomulykken inde fra sovjettidens magtfulde korridorer og med et udsyn til den globale verdensorden, den kolde krig og til Tjernobyl som årsagen til Sovjetunionens endelige fald. I dag står vi tilbage med et evigt problem, som bogens fotos så grusomt og smukt bevidner. Peter Suppli Benson er journalist og udlandskorrespondent på Berlingske.

 • af Hans Jørgen Nielsen
  235,95 kr.

  ”Alt det ingen har fortalt os om atomkraft” er en tour de force gennem alt det, vi troede, vi vidste om atomkraft, men som tit viser sig at være forkert. Fx findes det ikke et eneste eksempel på, at kvinder, der har været udsat for selv meget høje doser radioaktivitet, har født ”sjove børn” med handicap af den grund. I bogen gennemgår forfatteren de mange argumenter, der findes imod a-kraft, og påviser, at en stor del er baseret på fordomme og myter uden hold i virkeligheden.”Alt det ingen har fortalt os om atomkraft” bygger på et hav af videnskabelige kilder, men den er skrevet i et fortællende, letflydende og letlæst sprog, hvor læseren samtidig kommer med på en række øjenåbnende rejser rundt om i verden.Tag fx med til Gabon, hvor der engang fandtes naturlig atomkraft i jorden, til Lolland, hvor et bølgende landskab af nyanlagte bakker skjuler noget af Danmarks vindmølleaffald, og til Ukraine, hvor strålingen i landsbyen Tjernobyl er mindre end i metroen under Kongens Nytorv i København. Du behøver (slet ikke) være energi-, politik- eller fysiknørd for at læse med. Men der er garanti for, at du efter endt læsning har været godt underholdt og samtidig fået en masse ny viden.Anmeldelse i Weekendavisen:Forfatteren ”går i flæsket på årtiers myter om atomkraft ... Sproget er så direkte som en transskriberet TED Talk ... Der er ikke andre bøger på det danske marked, der så højtråbende og veloplagt dissekerer atomkraftens farer.”Om forfatteren:Hans Jørgen Nielsen er direktør for konsulenthuset Slotsholm ApS. Han har tidligere arbejdet som politisk journalist og spindoktor og har været tilknyttet en lang række regeringsnedsatte kommissioner. Han har udgivet flere bøger om at skrive, hvilket hans firma underviser beslutningstagere og embedsmænd i. Desuden er han forfatter til bogen Farligt (Gyldendal 2018).

 • af Marco Alvera
  148,95 kr.

 • - Den dramatiske beretning om et herligt sted i Japan
  af Asger Røjle Christensen
  200,95 kr.

  I marts 2021 er det ti år siden, at en gigantisk tsunami skyllede ind over et atomkraftværk ved Fukushima i det nordøstlige Japan. Strømmen blev afbrudt, tre reaktorer nedsmeltede, og ingen ved den dag i dag, hvordan den livsfarlige blanding af murbrokker og nedsmeltet brændstof under reaktorerne vil blive uskadeliggjort for eftertiden. Det var verdenshistoriens næststørste atomkraft-katastrofe, og siden er Fukushima blevet kendt i hele verden som navnet på en katastrofe.Det er synd og skam, for Fukushima er så meget andet og mere end det. Fukushima er Japans tredjestørste amt i geografisk udstrækning. Det har en fabelagtig og farverig natur med lokkende grønne bjerge og fristende varme kilder. Det har en fascinerende historie, ofte i opposition til den centrale magt i Tokyo, og det har givet Fukushima et ry for at være de ægte samuraiers sidste bastion i Japan. Det har i årevis været det øvrige Japans spisekammer, det er rigt på ris, frugter, fisk og svampe. Og det er kendt for at producere Japans allerbedste sake, risvin.Fukushima – Den dramatiske beretning om et herligt sted i Japan handler om katastrofen for ti år siden. Journalisten og forfatteren Asger Røjle Christensen fortæller om, hvad der er sket siden, og hvordan situationen er nu. Men inden da beretter han med lige så stort engagement, indlevelse og solidaritet om egne oplevelser i Fukushima både før og efter katastrofen, som fortæller en helt anden og langt bredere historie om det samfund, den natur og de mennesker, som det, vi alle sammen i dag kalder Fukushima-katastrofen, ramte lige midt ned i.Fukushima betyder faktisk ”Lykkens ø”. Det er jo ikke nogen ø, og som bekendt er ikke alt, hvad der er foregået i de senere år, lige lykkeligt. Men det er heller ikke ulykke det hele. Denne bog giver en langt mere nuanceret beretning fra et fascinerende område af Japan. Et område med en eventyrlig historie, en udfordrende natur, en sej befolkning og en grum skæbne inden for det seneste årti.

 • - Stammoder til vor tids møller
  af Gitte Ahrenkiel
  53,95 - 85,95 kr.

  Brian Mikkelsen, tidligere kulturminister: "Den der kommer først til mølle, får først malet." Ordsproget kender vi alle – og netop Gedser Forsøgsmølle er et af bedste eksempler på, at det betaler sig at være i front. Gerne helt forrest. Når Danmark i mange år har været førende inden for vindmølleteknologi, skyldes det ikke mindst det pionerarbejde, der tidligt blev udført i forbindelse med udviklingen af Gedsermøllen. Tilbage i 1950erne havde ingen forestillet sig det enorme energibehov, som ville opstå som konsekvens af 1960ernes vækst. Men inspireret af krigens knaphed på alt fra mad til energi var den selvlærte elektroingeniør Johannes Juul forudseende – hvorfor ikke forsøge at udnytte den ressource, vi har allermest af: vind. Og Gedser Forsøgsmølle var da også – uagtet sin med nutidens øjne liden størrelse – verdens største af sin art, da den på baggrund af Johannes Juuls erfaringer fra tidligere forsøgsmøller blev opsat på det sydlige Falster tilbage i 1957. Konstruktionen blev senere rost for sin fremsynethed og enkelthed, og principperne fra Gedsermøllen er blevet videreført i de moderne vindmøller – og betragtes derfor som "stammoder" for disse."

 • af Alexander Schlüter & Juan Bernabé-Moreno
  375,95 kr.

 • af Innocent Himbaza
  417,95 kr.

  Biblia Hebraica Quinta: Leviticus Die Biblia Hebraica Quinta ist die neue, weltweit maßgebliche Ausgabe des hebräischen Alten Testaments. Sie ist ein zukunftweisendes Standardwerk für die Bibelwissenschaft. Textgrundlage der Neuausgabe ist die älteste vollständig erhaltene Handschrift der hebräischen Bibel, der "Kodex Leningradensis". Alles Besonderheiten werden im Druck so exakt wie möglich dargestellt, auch die antiken Randnotizen der kleinen und großen Masora. Der textkritische Apparat ist in dieser Edition vollkommen neu konzipiert und das dargebotene Material stark erweitert. Alle bedeutsamen Varianten aus den Qumran-Texten sind nun vollständig aufgeführt. Erstmals enthält die Ausgabe auch einen ausführlichen Kommentarteil, der auch eine Übersetzung der großen Masora sowie Erläuterungen zur kleinen Masora beinhaltet. Sowohl der Kommentarteil als auch der textkritische Apparat sind in englischer Sprache verfasst. Bereits erschienen:- Band 5: Deuteronomy (ISBN 978-3-438-05265-0)- Band 7: Judges (ISBN 978-3-438-05267-4)- Band 13: The Twelve Minor Prophets (ISBN 978-3-438-05273-5)- Band 17: Proverbs (ISBN 978-3-438-05277-3)- Band 18: General Introduction and Megilloth (ISBN 978-3-438-05278-0)- Band 20: Ezra and Nehemia (ISBN 978-3-438-5280-3)

 • af Michael Brorsen, Torben Larsen, John Olsen, mfl.
  573,95 kr.

  Pumper indgår i mange sammenhænge og mange teknikere arbejder med pumper, det være sig inden for projektering, drift eller vedligehold af pumpeanlæg. Pumpe Ståbi henvender sig netop til dem.I Pumpe Ståbi® kan man læse om de basale emner, f.eks. væskestrømning, pumpetyper mv., og man kan bruge bogen når man skal dimensionere rør og tætninger. Beslægtede emner, f.eks. el-motorer, måleteknik og korrosion, behandles indgående.Til bogen hører software, der kan downloades gratis her fra siden. Det drejer sig om programmer til beregning af hhv. volumenstrøm, indre diameter, driftspunkt og trykstød.

 • af Justin J. Lee
  956,95 kr.

 • af Ryan M. Mcgraw
  1.111,95 kr.

 • af Rajesh Kumar Jyothi & Pankaj Kumar Parhi
  1.473,95 kr.

  This book presents the state of art of the several advanced approaches to beneficiation of coal. The influence of recent technology attains the advantages of processing coal, purification studies, rheological behavior, and the mineral beneficiation. The experts collected in this volume have contributed significantly to the enrichment in the in depth knowledge not only in context of working knowledge, but also future prospects of clean coal technology.

 • af B. Kramer
  1.728,95 kr.

 • af Sadik Kakaç, Hafit Yüncü & K. Hijikata
  3.173,95 kr.

  Electronic technology is developing rapidly and, with it, the problems associated with the cooling of microelectronic equipment are becoming increasingly complex. So much so that it is necessary for experts in the fluid and thermal sciences to become involved with the cooling problem. Such thoughts as these led to an approach to leading specialists with a request to contribute to the present book. Cooling of Electronic Systems presents the technical progress achieved in the fundamentals of the thermal management of electronic systems and thermal strategies for the design of microelectronic equipment. The book starts with an introduction to the cooling of electronic systems, involving such topics as trends in computer system cooling, the cooling of high performance computers, thermal design of microelectronic components, natural and forced convection cooling, cooling by impinging air and liquid jets, thermal control systems for high speed computers, together with a detailed review of advances in manufacturing and assembly technology. Following this, practical methods for the determination of the parameters required for the thermal analysis of electronic systems and the accurate prediction of temperature in consumer electronics. Cooling of Electronic Systems is currently the most up-to-date book on the thermal management of electronic and microelectronic equipment, and the subject is presented by eminent scientists and experts in the field. Vital reading for all designers of modern, high-speed computers.

 • af D. F. G. Durao, P. O. Witze & J. H. Whitelaw
  2.459,95 kr.

 • af P. F. Williams
  3.633,95 kr.

  Plasma Processing of Semiconductors contains 28 contributions from 18 experts and covers plasma etching, plasma deposition, plasma-surface interactions, numerical modelling, plasma diagnostics, less conventional processing applications of plasmas, and industrial applications. Audience: Coverage ranges from introductory to state of the art, thus the book is suitable for graduate-level students seeking an introduction to the field as well as established workers wishing to broaden or update their knowledge.

 • af Siegmar Roth & C. Joachim
  1.047,95 - 1.473,95 kr.

 • af Hafit Yüncü, Y. Yener & E. Paykoc
  3.080,95 kr.

 • af Paolo Lugli, R. L. Ross & Stefan P. Svensson
  2.459,95 kr.

  PHEMT devices and their incorporation into advanced monolithic integrated circuits is the enabling technology for modern microwave/millimeter wave system applications. Although still in its infancy, PHEMT MIMIC technology is already finding applications in both military and commercial systems, including radar, communication and automotive technologies. The successful team in a globally competitive market is one in which the solid-state scientist, circuit designer, system engineer and technical manager are cognizant of those considerations and requirements that influence each other's function. This book provides the reader with a comprehensive review of PHEMT technology, including materials, fabrication and processing, device physics, CAD tools and modelling, monolithic integrated circuit technology and applications. Readers with a broad range of specialities in one or more of the areas of materials, processing, device physics, circuit design, system design and marketing will be introduced quickly to important basic concepts and techniques. The specialist who has specific PHEMT experience will benefit from the broad range of topics covered and the open discussion of practical issues. Finally, the publication offers an additional benefit, in that it presents a broad scope to both the researcher and manager, both of whom must be aware and educated to remain relevant in an ever-expanding technology base.

 • af Giovanni Demicheli & M. G. Sami
  2.833,95 kr.

  Concurrent design, or co-design of hardware and software is extremely important for meeting design goals, such as high performance, that are the key to commercial competitiveness. Hardware/Software Co-Design covers many aspects of the subject, including methods and examples for designing: (1) general purpose and embedded computing systems based on instruction set processors; (2) telecommunication systems using general purpose digital signal processors as well as application specific instruction set processors; (3) embedded control systems and applications to automotive electronics. The book also surveys the areas of emulation and prototyping systems with field programmable gate array technologies, hardware/software synthesis and verification, and industrial design trends. Most contributions emphasize the design methodology, the requirements and state of the art of computer aided co-design tools, together with current design examples.

 • af N. García & P. A. Serena
  2.561,95 kr.

 • af Mohan Lal Kolhe
  1.728,95 kr.

  This book contains peer-reviewed papers from International Conference on Renewable and Clean Energy 2022 (contributions from various authors from all sectors of academia and industries), exploring cutting-edge solutions and best practices for renewable and clean energy technologies for achieving the UN's SDG7 to "e;ensure access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all."e; This book presents innovative grid integration technologies for techno-economic operation of renewable and clean energy technologies (e.g., solar photovoltaic, wind energy, hydrogen technologies including electrolyzer and fuel cell, energy storage technologies, etc.). It covers key aspects on energy conversion systems related to renewable energy technologies and their grid integration, techno-economic power dispatching from the distributed environmental-friendly energy sources considering combined heat and power applications, electrical energy network operation with increasing penetration of renewable energy sources, energy efficiency and demand side management, e-mobility, including machine learning applications for intelligent operation of energy systems, etc. The key objective of book is to educate the readers on how sustainable energy technologies can be integrated with energy conversion processes for achieving net zero targets in real-world applications. The book will serve as a useful reference for graduate students, academicians, industry professionals and policy makers interested in exploring the potential of energy technologies in development of sustainable energy system. 

 • af Huafeng Xiao
  1.217,95 kr.

  This book is essential and valuable reference for graduate students and academics majored in power electronics, engineers engaged in developing distributed grid-connected inverters, and senior undergraduate students majored in electrical engineering and automation engineering. Soft-switching (SS) technique is an important way to achieve high conversion efficiency and high switching frequency for power converters, which is beneficial to improve power density and reduce volume and cost of power electronics equipment. This book mainly discusses SS technique for transformerless grid-connected inverters (TLIs), and a SS configuration named as "e;Freewheeling-Resonance-Tank Inverters"e; is proposed for TLIs fulfilling requirements of switching loss-free, full power factor range, and constant common-mode voltage performance. The detailed theoretical analysis and experimental validations are presented from ZCT and ZVT type topologies, respectively. 

 • af Hao Tong
  1.217,95 kr.

  This book provides the systematic knowledge of a novel process of servo scanning 3D micro-electro-discharge machining (SS-3D micro-EDM), covering principles, methods, technologies, and optimization for machining 3D microstructures of conductive materials. The content emphasizes the systematic knowledge as well as the frontier research progress of SS-3D micro-EDM, allowing it to be used as a reference handbook for planning the whole machining process of 3D microstructures, for designing machining systems or machine tools, and even for understanding the ideas of innovative processes. The processes and the machine tools of SS-3D micro-EDM have promising applications in multi-fields for machining micro-devices or microstructures made of melt and metal alloy materials. The included methods and technologies are verified by testing and machining experiments. Thus, this book presents many machining examples, including the experimental parameters, conditions, and systems. These help the readers understand the concepts, theories, and methods easily and provide practical operation guidance for engineering applications in industrial machining processes and machine tools.

 • af Xiong Du
  1.217,95 kr.

  This book focuses on the thermal reliability of power semiconductor device by looking at the failure mechanism, thermal parameters monitoring, junction temperature estimation, lifetime evaluation, and thermal management. Theoretical analysis and experimental tests are presented to explain existing reliability improvement techniques. This book is a valuable reference for the students and researchers who pay attention to the thermal reliability design of power semiconductor device. 

 • af Mohd Fadzli Bin Abdollah
  1.541,95 kr.

   This book gathers the proceedings of the 7th International Conference and Exhibition on Sustainable Energy and Advanced Materials (ICE-SEAM), held on November 2021, a virtual conference organized in Melaka, Malaysia. It focuses on two relatively broad areas-advanced materials and sustainable energy-and a diverse range of subtopics:Advanced materials and related technologies: liquid crystals, semiconductors, superconductors, optics, lasers, sensors, mesoporous materials, nanomaterials, smart ferrous materials, amorphous materials, crystalline materials, biomaterials, metamaterials, composites, polymers, design, analysis, development, manufacturing, processing and testing for advanced materials.Sustainable energy and related technologies: energy management, storage, conservation, industrial energy efficiency, energy-efficient buildings, energy-efficient traffic systems, energy distribution, energy modeling, hybrid and integrated energy systems, fossil energy, nuclear energy, bioenergy, biogas, biomass geothermal power, non-fossil energies, wind energy, hydropower, solar photovoltaic, fuel cells, electrification, and electrical power systems and controls.

 • af Dilip Sharma
  1.728,95 kr.

  This book presents select proceedings of the International Conference on Energy Conversion and Thermo-fluid Systems (i-CONECTS 2021). It covers the latest trends in the areas of energy conversion and thermofluid systems. The topics covered include enhanced heat transfer, multi-phase flows, power generation technologies, fluid-structure interaction, alternative fuels, micro- and-nano-scale heat and mass transfer, energy, emissions control technologies, etc. The book will be a valuable reference for the researchers and professionals interested in the energy conversion technologies and allied fields.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.