Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Husdyrhold

Her finder du spændende bøger om Husdyrhold. Nedenfor er et flot udvalg af over 933 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Sundt og klimavenligt kød - en guide til selvforsyning
  af Tine Kortenbach
  267,95 kr.

  Find din indre bonderøv frem og bliv en pioner indenfor moderne madkultur. Du behøver ikke eje en bondegård for at holde spisekaniner. En have eller en altan er rigelig med plads til at forsyne dig og din familie med sundt, klimavenligt og velsmagende kaninkød. Du vil hurtigt opdage, at din fascination af disse dejlige dyr vil smitte af på dine børn og dine omgivelser. Især hvis du involverer dem og gør det til en hyggelig proces at finde frem til jeres første avlsdyr, bygge burene og passe dyrene i det daglige. Det er en beskæftigelse, der vil bringe jer i tættere kontakt med naturen og give jer et ansvar for, hvordan dyrene har det, inden de havner på middagsbordet. Denne bog guider dig trygt og sikkert i mål som Urban Farmer. 12 gode grunde til at holde kaninValg af raceByg et bur Den daglige pasningSlagtningKaninkød på menuenRigt illustreret med flotte billeder fra hverdagen i kaningården og detaljerede illustrationer af en række vilde urter og foderplanter. Om forfatteren:TINE KORTENBACH er agronom og journalist. Hun er vokset op med duften af kaninstald og er selv blevet en erfaren og passioneret avler. Tine Kortenbach skriver enkelt, ærligt og sobert om såvel udfordringen som glæden ved at være selvforsynende med spisekaniner.

 • af Rolf Theuerkauf & Benny Gade
  317,95 kr.

  Den nye grundbog om biavl fortæller bl.a. om: bier i byen og bier i haven, den sunde bigård, året rundt med bier, pasning og honninghøst.En ny generation af biavlere fokuserer på selvforsyning og bæredygtighed. Bogen udgives i samarbejde med Danmarks Biavlerforening.

 • - Selvforsyning til husbehov
  af Jens Juhl & Sølva Falgren
  177,95 kr.

  Nyt oplag foreløbig udsat til 1.9. 2024Når man holder høns og dyrker have efter økologiske principper, lever man så tæt på naturens præmisser, som man kan gøre i et moderne samfund. I de fleste tilfælde bliver det en livsstil og en daglig glæde. Og gode og sunde produkter til brug i husholdningen. Man kan komme i gang med at holde høns for ca. 4000 kr., hvis man selv er lidt fiks på fingrene, og endnu billigere, hvis der bruges genbrugsmaterialer. Det er heller ikke dyrt eller besværligt at skaffe føde til hønsene. Ukrudt eller små rester mad ryger ind til dem. Toppe fra gulerod og rødbeder og andre grønsagsrester fra haven kan selvfølgelig komposteres, men ved at sende dem gennem hønsene får man fine æg og et meget vigtigt gødningsmiddel. ØKOHØNS omtaler de bedste hønseracer til små hønsehold, livet i hønseflokken, hønsenes menukort, hønsehuset, pasning og pleje, udseende og anatomi, sygdomme, æg, slagtning og meget andet. Jens Juhl og Sølva Falgren har holdt høns i en del år og hjælper gennem AGENDA 21 med at sætte høns på prøve hos interesserede. Forfatterne holder hvert år mange kurser om økologisk have og hønsehold og har også skrevet ØKOLOGISK HAVE. Illustreret med fotos af Sølva Falgren m.fl. og gamle og nye tegninger, indbundet i dutchbind. Ift. 1. udgave beskrives i 2. udgave nye racehøns og krydsningshøns.

 • - Selvforsyning til husbehov
  af Karin Gutfelt & Torben Overgaard
  167,95 kr.

  Har du lyst til at holde bier, men mangler nogle gode, grundlæggende praktiske råd om anskaffelse, pasning, sygdomme, regler m.m.? I denne bog fortælles om det daglige arbejde med bier i villahaven eller byhaven, om gode og mindre gode oplevelser, om forberedelse til vintersæsonen, gode biplanter og meget andet. Forfatteren er professionel honningavler og har tidligere skrevet SMAGEN AF HONNING.Fra 2. oplag 2019 uddybende omtale af varroa-midden og bekæmpelse af denne.Illustreret med fotos af Torben Overgaard m.fl. og gamle og nye tegninger, indbundet i dutchbind.

 • - Styrk din ridning med smidiggørende øvelser til din hest
  af Charlotte Beck Ascanius
  277,95 - 297,95 kr.

  Vores rideheste er atleter, og vi forlanger, at de dag efter dag fungerer optimalt. Men som alle andre atleter kan man forbedre både deres præstation og deres velvære ved at holde dem smidige og løsgjorte. God ridning kan gøre meget, men ved hjælp af strækøvelser kan hestens præstation forbedres betydeligt. Den erfarne dyrlæge og hestekiropraktor Charlotte Beck har skrevet en fremragende og lettilgængelig bog, der gennem gode beskrivelser og illustrationer gør det enkelt for alle at forbedre deres hests smidighed og præstation. Bogen er trykt i solidt materiale, der kan tages med i stalden, og med spiralryg så den er let at holde opslået, mens man udfører øvelsen. I bogen er der links til en række små videoer, hvor man kan se den præcise udførelse af øvelsen. I e-bogen, kan man se øvelser og billeder på sin smartphone. Bogen er til dig, der vil have mere ud af din ridning og ovenikøbet få et fantastisk tæt forhold til din hest.

 • - mild, moden, mangfoldig. Lav din egen ost
  af Kirsten Iversen & Lone Hindø
  217,95 kr.

  Mennesket har fremstillet og spist ost igennem årtusinder. Indtil for 150 år siden foregik ostefremstillingen hovedsageligt i de enkelte husholdninger ude på gårdene. Efter industrialiseringen skete fremstillingen i stadig stigende på mejerier og hjemmeproduktion blev undtagelsen. Vores ambition med denne bog er at få flere danskere til at mærke glæden ved at fremstille deres egne oste.”Bogen om oste” kan bruges på mange forskellige måder. Hvis man især er interesseret i kulturhistorie og ønsker at få et indblik i osteproduktionens historie, så er det en god idé at læse kapitel 1. Hvis ens interesse især er naturvidenskabelig, kan man læse om ostens biologi og kemi i kapitel 2. I kapitel 3 kan man læse om historierne bag verdens bedste oste fra mange forskellige lande.De næste to kapitler handler om, hvordan man selv kan lave oste. I kapitel 4 giver vi en generel beskrivelse af, hvilke remedier man skal bruge, og hvordan man går frem. I kapitel 5 beskriver vi, hvordan man fremstiller syrnede mælkeprodukter. I kapitel 6 følger de helt præcise opskrifter på, hvordan man fremstiller de enkelte ostetyper. I kapitel 7 kan du læse om, hvordan man røger oste. I kapitel 8 har vi samlet en lang række spændende opskrifter på retter, hvor man bruger ost. Vi har for nemheds skyld inddelt opskrifterne i småretter, hovedretter, desserter og kager. Holder man af at læse en lille historie, har vi i kapitel 9 samlet en række menneskers oplevelser med ost.Som det fremgår af det ovenstående, kan man nøjes med at læse et enkelt eller nogle få kapitler og således bruge bogen som opslagsværk. Men det er naturligvis vores håb, at læserne finder bogen så interessant, at de læser det hele. Vi håber i det hele taget, at man bliver lige så glade for at læse og bruge ”Bogen om oste”, som vi har været for at lave den.

 • - Hoven i fokus
  af Verner Kristoffersen & Charlotte Frigast
  444,95 kr.

  Beslagsmeden er den fagperson, der har den tætteste kontakt til hest og hesteejer i forbindelse med den regelmæssige beskæring og anlæggelse af nyt beslag. Ofte er det også beslagsmeden, hesteejeren først henvender sig til, når der opstår halthed eller problemer med hestens hove.Bogen er opbygget, så læseren gennem en grundig indføring i hovens anatomi og funktion forstår den store betydning, som korrekt udført beskæring og anlæggelse af beslag har for hestens præstation og bevægelsesfrihed.Læs bl.a. om • Hovens anatomi• Benstillinger og tåakser• Bevægelsen• Balance, ubalance og korrektiv beskæring og beslag• Beskæring af hoven• Anlæggelse af normalbeslag• Halthedsundersøgelsen• Udskæring, nitning og fiksering• Beskæring og beslag ved led- og hovsygdomme• Modifikationer af beslaget og betydningen heraf• Beslagsmedens ansvar

 • - Kæledyr til sport, hygge og udstilling
  af Tine Kortenbach
  227,95 kr.

  En nytænkende fagbog om at holde kaniner på en moderne måde. Bogen “Jeg elsker min kanin” henvender sig både til dem, der overvejer at få en kanin som kæledyr, og til dem, der allerede har en kanin, men gerne vil have tips til den daglige pasning og inspiration til spændende aktiviteter med kaninen. Bogen er skrevet af en af Danmarks førende kanin-eksperter, Tine Kortenbach, som har en kandidatgrad i husdyrvidenskab og selv er passioneret kanin-entusiast. Målgruppen er alle med interesse for seriøst hold af kælekaniner. Dyrlæger og veterinær-sygeplejesker kan også få udbytte af bogen. Mange flotte illustrationer gør, at også børn kan have stor glæde af den. “Jeg elsker min kanin” oser af kanin-glæde. I bogen vil du møde en række passionerede mennesker, som fortæller om deres liv med mange slags kaniner: hopkaniner, racekaniner, udstillingskaniner, uldkaniner og nussekaniner. Læs bogen “Jeg elsker min kanin” og bliv en af dem.INDHOLD:Køb af kaninValg af raceByg et burDaglige pasningAktiviteter: Spring, udstilling, gåture, strik med angorauldDele-kaninerRigt illustreret med flotte billeder fra hverdagen med kaniner og detaljerede illustrationer af en række vilde urter og foderplanter. FORFATTEREN:TINE KORTENBACH har en kandidatgrad i husdyrvidenskab og er journalist. Tine Kortenbach skriver enkelt, ærligt og sobert om glæden ved at have kanin.BIBLIOTEKERNES BEDØMMELSE:"En dejlig, begejstret og praktisk håndbog for både den erfarne og helt nye kaninejer, og det er tydeligt, at forfatteren ved, hvad hun snakker om.PRESSEKLIP:Tidsskrift for Kaninavl:"Kaninerne ville hoppe af glæde i deres bure, hvis de kunne læse med i denne fortræffelige bog."

 • - Kæledyr til hygge og hobby
  af Mette Lybek Rueløkke
  227,95 kr.

  SMÅ DYR MED STOR CHARME Marsvin har længe været kendt og elsket som et godt kæledyr til børn, men især i de senere år har flere voksne taget det lille, sjove og finurlige dyr til deres hjerter. Denne bog henvender sig til alle, voksne og børn, som vil vide mere om marsvin. Giv dine marsvin et spændende og sundt liv. Bogen er spækket med den nyeste viden og dejlige billeder. Mange tips, teknikker vist skridt-for-skridt og gode tjeklister gør den til en praktisk og anvendelig guide til alle fans af marsvin.Køb af marsvinValg af race Marsvins adfærd Ordbog "Marsvinsk" - DanskDen daglige pasning Hyggelige aktiviteter Sundhed og sygdomOM FORFATTEREN:Mette Lybek Rueløkke er dyrlæge og en af Europas førende eksperter inden for marsvin og andre gnavere. I bogen øser hun af sin store erfaring og formidler den nyeste viden om marsvin på en enkel og klar måde.

 • af Jeremy Clarkson
  105,95 kr.

 • - 2. udgave
  af Ditlev Bluhme
  123,95 kr.

  Her er en letforståelig bog om praktisk biavl. Den hjælper dig gennem arbejdet i bigården og fortæller samtidig om biernes natur, og hvordan man som biavler bør indrette sig efter biernes præmisser.

 • - En rejse rundt i dansk landbrug
  af Rasmus Hage Dalland
  122,95 - 237,95 kr.

  Klimakrisen banker på døren, og afstanden mellem land og by vokser. Debatten om landbrugets fremtid er intens, og meningerne er mange og delte. Men ved vi egentlig, hvad vi taler om?Med udgangspunkt i den sidste bonde fra sin egen slægt rejser Rasmus Hage Dalland rundt til forskellige typer landbrug og tegner et billede af, hvordan landmændene selv opfatter de udfordringer og løsninger, forvaltningen af jorden byder dem.Dyrkningen af jorden er fjernere for flere danskere end nogensinde før, men landbruget har stadig dybe rødder i vores spisevaner, landskaber og slægtshistorier, og bevægelser på landet har formet vores politiske system, identitet og naturforståelse. Så hvordan vil de kommende bevægelser i landbruget forandre os?Jordbundet er en rejsefortælling, der undersøger, hvor landbruget står lige nu – på tærsklen til store forandringer.

 • af J. M. Buch Kristensen & J.M. Buch Kristensen
  484,95 kr.

 • af Karin Gutfelt
  97,95 kr.

  Ny titel i vor serie af små hvide bøger med stort indhold. Honning besidder en rigdom af variation i smag, duft og aroma og befinder sig i et univers, som kan sammenlignes med de komplekse smagsverdener, der omgiver vin, øl og chokolade. Det er en råvare, som har fortjent at rykke op i madhierakiets rækker, hvor valget ikke bare er et glas honning, men et udvalgt glas honning. ’Smagen af honning’ tager et skridt ind i honningens komplekse verden og fortæller om vejen fra nektar til honning, om honningtyper og ikke mindst om smag. Halvdelen af bogen består af opskrifter, hvor honning udgør en væsentlig del af retterne, og hvor der anvendes en helt bestemt slags honning for at opnå den bedst mulige smag. Karin Gutfelt Jensen er biolog og biavler og producerer honning med fokus på mangfoldighed og smagsoplevelser.

 • - Islandske heste i saga og Edda
  af Lise Hvarregaard
  287,95 kr.

  Islandske heste, de små seje, langhårede tøltere, sådan kender vi dem i dag - men hvad er det for en utrolig his-torie, hestene bærer på? For 1000 år siden kunne mannemlig møde heste, der ligner islænderen, som vi kender den i dag.Her fortælles historierne om de islandske heste fra de islandske skrifter. Magi og poesi veksler med grumme og voldsomme beretninger om hestene med den lange historie. Samtidig får vi en række kulturhistoriske fak-taoplysninger om navngivning, avl, ridning, gangarter, hestekampe, væddeløb, hesten i religiøs sammenhængog andre faktorer, der vedrører hestens betydning i vi-kingetiden.Der er to hensigter med bogen: Dels en genfortælling af decentrale beretninger fra sagaerne og Edda-skrifterne, hvor berømte heste indgår – men også en række mindre kendte fortællinger trækkes her frem i lyset – og dels, at afdække kulturhistoriske oplysninger om hestene, man kan udlede af kilderne.

 • af Steve Donohoe
  417,95 kr.

  Introduction: Delve into the world of beekeeping mastery by following one of the UK's foremost bee farmers, Paul Horton. This comprehensive and beautifully illustrated guide navigates the maximising of honey crop yields while prioritising honey bee health, leveraging available forage, and integrating modern management techniques. Authors' Backgrounds: Paul Horton, a second-generation bee farmer from Lincolnshire, and a director of the Bee Farmers' Association, joins forces with Steve Donohoe, an author, blogger, and magazine editor with a passion for beekeeping. Paul's remarkable achievements in honey yields and Steve's commitment to the craft create a dynamic collaboration that promises valuable insights for beekeepers of all levels. Key Themes and Concepts: Embark on a journey inspired by the classics of beekeeping literature, 'Honey Farming' by R.O.B. Manley and 'Honey By The Ton' by Oliver Field. From fundamental principles to navigating the beekeeping season, harvesting, processing, and marketing; everything is covered. Don't miss the indispensable sections on honey bee health, queens, forage plants, and moving bees, all delivered with an honest and humorous narrative. Positive Feedback: Murray McGregor of Denrosa Apiaries lauds the book, stating, "All can benefit from the knowledge included, and the easily assimilated style in which it is written. I recommend this book to all with any interest in beekeeping and acquiring an understanding of taking a hobby or smaller bee farm on to the next stage." Unique Insights: Explore the distinctive realm of migratory beekeeping in the UK, a subject rarely covered well elsewhere. Paul Horton's specialisation unfolds, from the pollination of top fruit in spring to honey crops like oilseed rape, field beans, and borage in summer, culminating in the heather-covered moors of Yorkshire. Closing Statement: 'Healthy Bees, Heavy Hives' provides refreshing perspectives into the world of commercial beekeeping. Packed with powerful methods applicable to both hobbyists and professionals, every reader will discover something of value for fostering healthy bees and cultivating hives laden with honey.

 • - Guide til en glad kat
  af Michelle Garnier
  197,95 kr.

  Katte kan trænes, selv om der er mange, der ikke tror det, og klikkertræning er et særdeles velegnet værktøj til formålet. Her får du en trin-for-trin guide til at komme i gang med at træne din kat, uanset om den er killing eller voksen. Med klikkertræning kan du blandt andet lære din kat, at:• Komme når du kalder• Blive børstet• Få ordnet klør og renset ører/øjne• Være tryg under transport• Undlade at gå på bordene• Udføre sjove og nyttige tricksBogen kommer hele vejen rundt om klikkertræningens mange facetter og fantastiske anvendelsesmuligheder i både teori og praksis. Klikkertræning er meget mere end det at bruge et markørsignal i træningen, og her får du en grundig indføring i teknikkens redskaber og en lang række forslag til, hvordan du kan bruge det i din egen træning. Bogen giver dig den nødvendige viden, for at du kan træne din kat. Bogen er illustreret med fotografi er, der viser, hvordan træningen kan tilrettelægges, og der er udførlige træningsbeskrivelser af bogens mange praktiske øvelser.

 • af Harvey Ussery
  344,95 kr.

  "The most comprehensive book on how to raise and breed your own poultry flock is now fully updated and expanded. The first edition of The Small-Scale Poultry Flock helped thousands of small-scale farmers and homesteaders successfully adopt a practical and integrative model for working with chickens and other domestic fowl based on natural systems. In this expanded and thoroughly revised edition, readers will find plenty of all-new material. Author Harvey Ussery introduces readers to his new favorite breed of chicken, Icelandics; describes how he manages his breeding flock using a clan mating system; presents detailed information on the use of trapnests and record-keeping spreadsheets for evaluating breeding hen performance; and provides step-by-step instructions for construction of an ingeniously designed mobile poultry shelter...Ussery presents a sustainable and ecologically friendly model that can be adapted for use at a variety of scales. His advice and examples throughout the book will prove invaluable for beginner homesteaders, growers looking to incorporate poultry into their farm, or experienced flocksters seeking to close their loop"--

 • - Med lyd
  af Sam Taplin
  186,95 kr.

  Skøn papbog med lydSÅDAN LYDER BONDEGÅRDENTryk på knapperne, og hør alle de larmende dyr på bondegården i denne skønne illustrerede papbog.I samme serie:Sådan lyder vilde dyrSådan lyder trafikSådan lyder dyr i zooSådan lyder dyr i skoven

 • - Kaninen i Danmarkshistorien gennem 800 år
  af Peter Dragsbo
  227,95 kr.

  KULTURHISTORIE MED LANGE ØRER Tag med på en spændende rejse i kaninens historie. Her i Danmark starter den for 800 år siden og ender i vore dages mangfoldige forhold mellem mennesker og kaniner som både præmiedyr, kæledyr, sportsdyr, forsøgskanin og som fødevare. I den tidlige middelalder er kaniner en anerkendt del af det sydeuropæiske klosterliv. Herfra springer kaninen over til middelalderens kongelige og adelige kredse, hvor kaniner bliver udsat som eftertragtet jagtbytte på linje med hjortevildt og harer. I renæssancens billedsprog møder vi kaninerne, snart som symboler på positiv frugtbarhed eller liderlig løssluppenhed, snart som symboler på uskyld og paradisisk fred. I 1600-tallet er kaninerne fortsat en del af den europæiske hofkultur, og der oprettes kongelige kaninhaver eller kanin-øer. Med romantikkens naturdyrkelse i slutningen af 1700-tallet bliver kaniner centrale i dyrkelsen af dyrene som dekorative fornøjelser. Nu er det især de hvide angorakaniner, som får tildelt øer i slots- og herregårdsparkerne. I 1800-tallet bredte kaninavlen sig til store dele af verden. I Nordeuropa blev "kaninsagen" en social bevægelse. Herefter går det stærkt. Under de to verdenskrige bliver kaninavlen helt central som en billig og hurtig vej til kød og pels. Især slagtekaninerne holder skansen indtil 1970'erne og -80'erne. I de sidste 25 år er kaninfolket blevet en mere sammensat skare. Kaninhop er opstået som kaninverdenens svar på agility med hunde. Samtidig er der stigende fokus på indendørs kaniner til kæl. OM FORFATTEREN:Peter Dragsbo: mag. art. i europæisk etnologi fra Københavns Universitet og formand for Langeland Museum. Tidligere museumsinspektør ved Esbjerg Museum og Middelfart Museum samt overinspektør ved Museum Sønderjylland – Sønderborg Slot. Sideløbende har han skrevet en lang række bøger om kulturhistorie, især byhistorie, arkitektur og byggeskik. Privat har han været fascineret af kaniner, lige siden han var ung.

 • af Bitten Honoré Steensen
  117,95 kr.

  Opdrætterens avlsresultater” er en notesbog, hvor du kan samle alle dine oplysninger om årets opdræt. På hver side kan du skrive ringnummer og varietet for forældrefugle, bedste- og oldeforældre samt angive ungernes klækningsdato, ringnummer, køn og varietet. Der er også plads til ekstra noter for hver unge. Nederst på hver side er der et skema til angivelse af kuldenes størrelse, befrugtningsgrad og antal klækkede æg. Bagerst er der sider til noter, hvor du f.eks. kan notere gode internetsider, kontaktoplysninger, foderplaner, nedarvning, sygdom etc.

 • af Merete Milling
  247,95 kr.

  Et raceportræt af Sigøjnerhesten, også kendt som Tinker og Irish Cob, fortalt i ord og billeder.

 • af Per Jensen
  266,95 kr.

  Høns er helt klart verdens mest almindelige fugle. Der findes tre gange flere høns end mennesker på jorden. På trods af det, og på trods af at næsten alle mennesker spiser deres æg og deres afkom, er det de færreste, der ved hvilke fantastiske væsner de i virkeligheden er. Deres verden er så meget rigere end vores, når det gælder farver, lyde og dufte, som vi ikke selv kan opfatte. De har et af verdens mest omfattende og nuancerede sprog med masser af lyde for forskellige situationer. Desuden er de hverken forvirrede eller dumme, som mange ellers påstår.Udsprunget af Sydøstasiens junglehøns er det en af de fuglearter, der lever i livslange, sociale familiegrupper. Og de er meget klogere end deres rygte siger. Samtidig behandles de som fabriksprodukter i de gigantiske æg- og kyllingefabrikker rundt omkring i verden.I “Verdens mest almindelige fugl” giver Per Jensen en levende og kærlig beskrivelse af hønsenes ukendte sider.PER JENSEN er professor i etologi og har selv haft høns i fyrre år. I årtier har han udforsket deres adfærd sammen med sin forskergruppe ved Linköpings universitet. Han benyttes ofte som foredragsholder og spreder med stor entusiasme viden om de seneste forskningsresultater. Per har tidligere skrevet flere bøger, der er oversat til dansk og udgivet på Forlaget Tro-fast, f.eks. Dyrenes følelser og vores følelser for dyr”.

 • af Debajit Sarma
  1.953,95 kr.

  This book provides the latest information on trans-Himalayan Hindu Kush Region (HKR) fisheries including the Indian Himalayan Region (IHR) as well as the historical context of its sustainable development for improving livelihood and nutritional security. The book serves as an important document to provide knowledge and information about the major concerns of environmental and anthropogenic factors that have impacted the population of certain important fishes in the ecosystem and the strategies and policies required for the conservation of these important groups of fishes, viz., Mahseer, snow trout, minor carp, catfishes, etc. The chapters describe the information to the readers on potential cold water and cool water fish species suitable for large-scale farming and propagation addressing the issues of diseases, nutrigenomics, and nanobiotechnology. This book also addresses the prospects and potential of recreational fishing in India and the scope for its improvement to generate more employment and income citing the success stories and primary information from reputed anglers. Finally, the book also elucidates a comprehensive yet representative description of many challenges associated with inland coldwater- cool water fisheries and aquaculture in HKR, IHR, and its way forward.

 • - Lær din hest at gå sikkert i trailer
  af Pia W. K. Svane
  253,95 kr.

  I denne bog komme forfatteren ind på de helt grundlæggende øvelser hesten skal lære, for at kunne læsses og transporteres sikkert i trailer. Bogen er rigt illustreret, meden masse eksempler, billeder og situationer fra hverdagen med hestene. Bogen kommer bl.a. ind på:De basissignaler du skal bruge, for at du kan læsse din hest én person.Forskellige hestetyperDeres udfordringerHvilke metoder du kan benytte.Hvilket udstyr er en fordelHvad skal du tænke over vedtrailervalg.

 • af Anonymous
  397,95 kr.

  This work has been selected by scholars as being culturally important, and is part of the knowledge base of civilization as we know it. This work was reproduced from the original artifact, and remains as true to the original work as possible. Therefore, you will see the original copyright references, library stamps (as most of these works have been housed in our most important libraries around the world), and other notations in the work.This work is in the public domain in the United States of America, and possibly other nations. Within the United States, you may freely copy and distribute this work, as no entity (individual or corporate) has a copyright on the body of the work.As a reproduction of a historical artifact, this work may contain missing or blurred pages, poor pictures, errant marks, etc. Scholars believe, and we concur, that this work is important enough to be preserved, reproduced, and made generally available to the public. We appreciate your support of the preservation process, and thank you for being an important part of keeping this knowledge alive and relevant.

 • af Alan Baxter
  217,95 kr.

  Alan began beekeeping in the Loire Valley in France, where he lived and worked for 23 years. His apiary there was the target of heavy predation by Asian Hornets.He moved to England in 2020 and now manages 20 colonies and breeds queens in 3 apiaries in Hampshire.He serves as Hampshire Beekeepers Association Asian Hornet Coordinator and is the author of the Hampshire AH Contingency Plan.Alan writes regular blogs and articles, and gives talks around the country on Beekeeping, the Asian Hornet, the Wines of the Loire Valley, and the 1982 Falklands War.He is blissfully married to the disability advocate, speaker, author and blind baker Penny Melville-Brown OBE.

 • af Mette Sørensen
  275,95 kr.

  Om bogen:Hjerte Mod Hjerte åbner døren til en dybere forståelse af dyrenes indre univers og trivsel. Mette Sørensen, en dedikeret fortaler for dyrs rettigheder og velbefindende, skriver om det komplekse følelsesliv, som vores firbenede venner kan opleve. Ved hjælp af healing, telepati og kraniosakral terapi hjælper hun i sit firma ConnectBy Mette dyrene til bedre trivsel og til at styrke relationen og den særlige hjerteforbindelse imellem dyr og ejer. Gennem case-eksempler udforsker bogen de forskellige aspekter af tilværelsen hos hest, hund og kat. Forfatteren giver et banebrydende og aktuelt perspektiv på den unikke relation mellem dyr og ejer, og opfordrer til en omsorg for dyrene, der går over de gængse opgaver som fodring, træning og lufteture.Om forfatteren:Mette drømte oprindeligt om at blive dyrlæge, men uddannede sig til korrespondent og fik job hos McKinsey & Company, inden hun i 2009 sprang ud og omfavnede det alternative. I dag arbejder Mette med healing, telepati og kraniosakral terapi med heste, hunde og katte. For Mette giver livet mening, når hun er omgivet af dyr, og hun føler sig dybt taknemmelig for at kunne hjælpe dyrene. At se dyrene blomstre op igen efter sygdom, traumer eller adfærdsmæssige udfordringer er Mettes mission. Mettes lille følgesvend havaneseren, Otto, er en kæmpe inspiration for Mettes arbejde. Mette har i mange år blogget om sit arbejde med dyrene er aktiv på de sociale medier. Hjerte Mod Hjerte er Mettes første bog.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.