Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Husdyrhold

Her finder du spændende bøger om Husdyrhold. Nedenfor er et flot udvalg af over 342 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Med lyd
  af Sam Taplin
  113,95 kr.

  Skøn papbog med lydSÅDAN LYDER BONDEGÅRDENTryk på knapperne, og hør alle de larmende dyr på bondegården i denne skønne illustrerede papbog.I samme serie:Sådan lyder vilde dyrSådan lyder trafikSådan lyder dyr i zooSådan lyder dyr i skoven

 • - Sundt og klimavenligt kød - en guide til selvforsyning
  af Tine Kortenbach
  251,95 kr.

  Find din indre bonderøv frem og bliv en pioner indenfor moderne madkultur. Du behøver ikke eje en bondegård for at holde spisekaniner. En have eller en altan er rigelig med plads til at forsyne dig og din familie med sundt, klimavenligt og velsmagende kaninkød. Du vil hurtigt opdage, at din fascination af disse dejlige dyr vil smitte af på dine børn og dine omgivelser. Især hvis du involverer dem og gør det til en hyggelig proces at finde frem til jeres første avlsdyr, bygge burene og passe dyrene i det daglige. Det er en beskæftigelse, der vil bringe jer i tættere kontakt med naturen og give jer et ansvar for, hvordan dyrene har det, inden de havner på middagsbordet. Denne bog guider dig trygt og sikkert i mål som Urban Farmer. 12 gode grunde til at holde kaninValg af raceByg et bur Den daglige pasningSlagtningKaninkød på menuenRigt illustreret med flotte billeder fra hverdagen i kaningården og detaljerede illustrationer af en række vilde urter og foderplanter. Om forfatteren:TINE KORTENBACH er agronom og journalist. Hun er vokset op med duften af kaninstald og er selv blevet en erfaren og passioneret avler. Tine Kortenbach skriver enkelt, ærligt og sobert om såvel udfordringen som glæden ved at være selvforsynende med spisekaniner.

 • af Rolf Theuerkauf & Benny Gade
  312,95 kr.

  Den nye grundbog om biavl fortæller bl.a. om: bier i byen og bier i haven, den sunde bigård, året rundt med bier, pasning og honninghøst.En ny generation af biavlere fokuserer på selvforsyning og bæredygtighed. Bogen udgives i samarbejde med Danmarks Biavlerforening.

 • - Selvforsyning til husbehov
  af Jens Juhl & Sølva Falgren
  161,95 kr.

  I denne 2. udgave beskrives nye racehøns og krydsningshøns, og der bringes tegninger af dem.Når man holder høns og dyrker have efter økologiske principper, lever man så tæt på naturens præmisser, som man kan gøre i et moderne samfund. I de fleste tilfælde bliver det en livsstil og en daglig glæde. Og gode og sunde produkter til brug i husholdningen. Man kan komme i gang med at holde høns for ca. 4000 kr., hvis man selv er lidt fiks på fingrene, og endnu billigere, hvis der bruges genbrugsmaterialer. Det er heller ikke dyrt eller besværligt at skaffe føde til hønsene. Ukrudt eller små rester mad ryger ind til dem. Toppe fra gulerod og rødbeder og andre grønsagsrester fra haven kan selvfølgelig komposteres, men ved at sende dem gennem hønsene får man fine æg og et meget vigtigt gødningsmiddel. ØKOHØNS omtaler de bedste hønseracer til små hønsehold, livet i hønseflokken, hønsenes menukort, hønsehuset, pasning og pleje, udseende og anatomi, sygdomme, æg, slagtning og meget andet. Jens Juhl og Sølva Falgren har holdt høns i en del år og hjælper gennem AGENDA 21 med at sætte høns på prøve hos interesserede. Forfatterne holder hvert år mange kurser om økologisk have og hønsehold og har også skrevet ØKOLOGISK HAVE.Illustreret med fotos af Sølva Falgren m.fl. og gamle og nye tegninger, indbundet i dutchbind.

 • - Styrk din ridning med smidiggørende øvelser til din hest
  af Charlotte Beck Ascanius
  252,95 - 297,95 kr.

  Vores rideheste er atleter, og vi forlanger, at de dag efter dag fungerer optimalt. Men som alle andre atleter kan man forbedre både deres præstation og deres velvære ved at holde dem smidige og løsgjorte. God ridning kan gøre meget, men ved hjælp af strækøvelser kan hestens præstation forbedres betydeligt. Den erfarne dyrlæge og hestekiropraktor Charlotte Beck har skrevet en fremragende og lettilgængelig bog, der gennem gode beskrivelser og illustrationer gør det enkelt for alle at forbedre deres hests smidighed og præstation. Bogen er trykt i solidt materiale, der kan tages med i stalden, og med spiralryg så den er let at holde opslået, mens man udfører øvelsen. I bogen er der links til en række små videoer, hvor man kan se den præcise udførelse af øvelsen. I e-bogen, kan man se øvelser og billeder på sin smartphone. Bogen er til dig, der vil have mere ud af din ridning og ovenikøbet få et fantastisk tæt forhold til din hest.

 • - mild, moden, mangfoldig. Lav din egen ost
  af Kirsten Iversen & Lone Hindø
  203,95 kr.

  Mennesket har fremstillet og spist ost igennem årtusinder. Indtil for 150 år siden foregik ostefremstillingen hovedsageligt i de enkelte husholdninger ude på gårdene. Efter industrialiseringen skete fremstillingen i stadig stigende på mejerier og hjemmeproduktion blev undtagelsen. Vores ambition med denne bog er at få flere danskere til at mærke glæden ved at fremstille deres egne oste.”Bogen om oste” kan bruges på mange forskellige måder. Hvis man især er interesseret i kulturhistorie og ønsker at få et indblik i osteproduktionens historie, så er det en god idé at læse kapitel 1. Hvis ens interesse især er naturvidenskabelig, kan man læse om ostens biologi og kemi i kapitel 2. I kapitel 3 kan man læse om historierne bag verdens bedste oste fra mange forskellige lande.De næste to kapitler handler om, hvordan man selv kan lave oste. I kapitel 4 giver vi en generel beskrivelse af, hvilke remedier man skal bruge, og hvordan man går frem. I kapitel 5 beskriver vi, hvordan man fremstiller syrnede mælkeprodukter. I kapitel 6 følger de helt præcise opskrifter på, hvordan man fremstiller de enkelte ostetyper. I kapitel 7 kan du læse om, hvordan man røger oste. I kapitel 8 har vi samlet en lang række spændende opskrifter på retter, hvor man bruger ost. Vi har for nemheds skyld inddelt opskrifterne i småretter, hovedretter, desserter og kager. Holder man af at læse en lille historie, har vi i kapitel 9 samlet en række menneskers oplevelser med ost.Som det fremgår af det ovenstående, kan man nøjes med at læse et enkelt eller nogle få kapitler og således bruge bogen som opslagsværk. Men det er naturligvis vores håb, at læserne finder bogen så interessant, at de læser det hele. Vi håber i det hele taget, at man bliver lige så glade for at læse og bruge ”Bogen om oste”, som vi har været for at lave den.

 • - Om bier og biavlere i religion, revolution og evolution samt mange andre bisager
  af Lotte Möller
  272,95 kr.

  I Bier og mennesker udfolder Lotte Möller en fortælling om forholdet mellem mennesker og bier fra antikken til nu. Undervejs kommer hun omkring livets gang i bikuben, biernes rolle i revolution og religion, og kunsten at kende forskel på forskellige slags honning. Lotte Möller, som er selv biavler, giver læseren et enestående indblik i biernes naturlige leveform og vaner, mens hun samtidig udforsker fortidens myter og forklarer, hvordan de langsomt har måtte bukke under for fakta. Bogen fortæller også om de mennesker, som beskæftiger sig med bierne, f.eks. en skydegal biavler fra Californien, en biavlende munk fra England og indbyrdes stridende biavlere på Læsø. Bogen er en fascinerende indføring i biernes kulturhistorie, som vil underholde både bientusiasten og den nysgerrige amatør.

 • - Hoven i fokus
  af Verner Kristoffersen & Charlotte Frigast
  444,95 kr.

  Beslagsmeden er den fagperson, der har den tætteste kontakt til hest og hesteejer i forbindelse med den regelmæssige beskæring og anlæggelse af nyt beslag. Ofte er det også beslagsmeden, hesteejeren først henvender sig til, når der opstår halthed eller problemer med hestens hove.Bogen er opbygget, så læseren gennem en grundig indføring i hovens anatomi og funktion forstår den store betydning, som korrekt udført beskæring og anlæggelse af beslag har for hestens præstation og bevægelsesfrihed.Læs bl.a. om • Hovens anatomi• Benstillinger og tåakser• Bevægelsen• Balance, ubalance og korrektiv beskæring og beslag• Beskæring af hoven• Anlæggelse af normalbeslag• Halthedsundersøgelsen• Udskæring, nitning og fiksering• Beskæring og beslag ved led- og hovsygdomme• Modifikationer af beslaget og betydningen heraf• Beslagsmedens ansvar

 • - Kæledyr til sport, hygge og udstilling
  af Tine Kortenbach
  213,95 kr.

  En nytænkende fagbog om at holde kaniner på en moderne måde. Bogen “Jeg elsker min kanin” henvender sig både til dem, der overvejer at få en kanin som kæledyr, og til dem, der allerede har en kanin, men gerne vil have tips til den daglige pasning og inspiration til spændende aktiviteter med kaninen. Bogen er skrevet af en af Danmarks førende kanin-eksperter, Tine Kortenbach, som har en kandidatgrad i husdyrvidenskab og selv er passioneret kanin-entusiast. Målgruppen er alle med interesse for seriøst hold af kælekaniner. Dyrlæger og veterinær-sygeplejesker kan også få udbytte af bogen. Mange flotte illustrationer gør, at også børn kan have stor glæde af den. “Jeg elsker min kanin” oser af kanin-glæde. I bogen vil du møde en række passionerede mennesker, som fortæller om deres liv med mange slags kaniner: hopkaniner, racekaniner, udstillingskaniner, uldkaniner og nussekaniner. Læs bogen “Jeg elsker min kanin” og bliv en af dem.INDHOLD:Køb af kaninValg af raceByg et burDaglige pasningAktiviteter: Spring, udstilling, gåture, strik med angorauldDele-kaninerRigt illustreret med flotte billeder fra hverdagen med kaniner og detaljerede illustrationer af en række vilde urter og foderplanter. FORFATTEREN:TINE KORTENBACH har en kandidatgrad i husdyrvidenskab og er journalist. Tine Kortenbach skriver enkelt, ærligt og sobert om glæden ved at have kanin.BIBLIOTEKERNES BEDØMMELSE:"En dejlig, begejstret og praktisk håndbog for både den erfarne og helt nye kaninejer, og det er tydeligt, at forfatteren ved, hvad hun snakker om.PRESSEKLIP:Tidsskrift for Kaninavl:"Kaninerne ville hoppe af glæde i deres bure, hvis de kunne læse med i denne fortræffelige bog."

 • - alt hvad du har brug for at vide om at holde høns
  af Jeremy Hobson¤Celia Lewis
  162,95 kr.

  Høns er lette at holde og så er de produktive. De lyser op i haven og er glimrende kæledyr. Læs alt om høns, fra indretning af hønsegården til fodring, æg, kyllinger og de forskellige racer, og hvordan høns kan blive en spændende del af dit liv. Vigtige overvejelser over udgifter, pladsbehov og omgivelser, hvad enten du bor i byen eller på landet. Få masser af ideer til kreative aktiviteter med fjer og æg til børnene samt opskrifter på lækre retter med de sunde æg. Lær hvordan du huser, fodrer og passer dine høns for at sikre en glad, sund og produktiv hønsegård. Praktiske råd om valg og køb af høns med billeder og beskrivelser af over 40 racer.

 • - Kæledyr til hygge og hobby
  af Mette Lybek Rueløkke
  213,95 kr.

  SMÅ DYR MED STOR CHARME Marsvin har længe været kendt og elsket som et godt kæledyr til børn, men især i de senere år har flere voksne taget det lille, sjove og finurlige dyr til deres hjerter. Denne bog henvender sig til alle, voksne og børn, som vil vide mere om marsvin. Giv dine marsvin et spændende og sundt liv. Bogen er spækket med den nyeste viden og dejlige billeder. Mange tips, teknikker vist skridt-for-skridt og gode tjeklister gør den til en praktisk og anvendelig guide til alle fans af marsvin.Køb af marsvinValg af race Marsvins adfærd Ordbog "Marsvinsk" - DanskDen daglige pasning Hyggelige aktiviteter Sundhed og sygdomOM FORFATTEREN:Mette Lybek Rueløkke er dyrlæge og en af Europas førende eksperter inden for marsvin og andre gnavere. I bogen øser hun af sin store erfaring og formidler den nyeste viden om marsvin på en enkel og klar måde.

 • af Wilhelm Bauer
  160,95 kr.

  Det er blevet meget populært at holde høns i haven, så man undgår madspild og får liv i haven. Med denne bog kan du få tegninger og instruktion til et hønsehus, der passer lige til din have. Du får at vide, hvad høns har behov for. Hvordan du trin for trin skal bygge et hønsehus og de forskellige former for huse, du kan vælge mellem.

 • - 2. udgave
  af Ditlev Bluhme
  122,95 kr.

  Her er en letforståelig bog om praktisk biavl. Den hjælper dig gennem arbejdet i bigården og fortæller samtidig om biernes natur, og hvordan man som biavler bør indrette sig efter biernes præmisser.

 • af Christina Schwartz
  162,95 kr.

  Her kan du møde de forskellige gederacer i Danmark, læse om love og regler, pasning og pleje, sundhed og sygdomme, samt hvad man kan bruge geden og dens mælk til. Men det er også vigtigt at forstå gedens adfærd og væsen som flokdyr. Skrevet af en meget vidende og entusiastisk dansk gedeholder.

 • af J. M. Buch Kristensen & J.M. Buch Kristensen
  465,95 kr.

 • - Islandske heste i saga og Edda
  af Lise Hvarregaard
  269,95 kr.

  Islandske heste, de små seje, langhårede tøltere, sådan kender vi dem i dag - men hvad er det for en utrolig his-torie, hestene bærer på? For 1000 år siden kunne mannemlig møde heste, der ligner islænderen, som vi kender den i dag.Her fortælles historierne om de islandske heste fra de islandske skrifter. Magi og poesi veksler med grumme og voldsomme beretninger om hestene med den lange historie. Samtidig får vi en række kulturhistoriske fak-taoplysninger om navngivning, avl, ridning, gangarter, hestekampe, væddeløb, hesten i religiøs sammenhængog andre faktorer, der vedrører hestens betydning i vi-kingetiden.Der er to hensigter med bogen: Dels en genfortælling af decentrale beretninger fra sagaerne og Edda-skrifterne, hvor berømte heste indgår – men også en række mindre kendte fortællinger trækkes her frem i lyset – og dels, at afdække kulturhistoriske oplysninger om hestene, man kan udlede af kilderne.

 • af Karin Gutfelt
  86,95 kr.

  Ny titel i vor serie af små hvide bøger med stort indhold. Honning besidder en rigdom af variation i smag, duft og aroma og befinder sig i et univers, som kan sammenlignes med de komplekse smagsverdener, der omgiver vin, øl og chokolade. Det er en råvare, som har fortjent at rykke op i madhierakiets rækker, hvor valget ikke bare er et glas honning, men et udvalgt glas honning. ’Smagen af honning’ tager et skridt ind i honningens komplekse verden og fortæller om vejen fra nektar til honning, om honningtyper og ikke mindst om smag. Halvdelen af bogen består af opskrifter, hvor honning udgør en væsentlig del af retterne, og hvor der anvendes en helt bestemt slags honning for at opnå den bedst mulige smag. Karin Gutfelt Jensen er biolog og biavler og producerer honning med fokus på mangfoldighed og smagsoplevelser.

 • - Kaninen i Danmarkshistorien gennem 800 år
  af Peter Dragsbo
  213,95 kr.

  KULTURHISTORIE MED LANGE ØRER Tag med på en spændende rejse i kaninens historie. Her i Danmark starter den for 800 år siden og ender i vore dages mangfoldige forhold mellem mennesker og kaniner som både præmiedyr, kæledyr, sportsdyr, forsøgskanin og som fødevare. I den tidlige middelalder er kaniner en anerkendt del af det sydeuropæiske klosterliv. Herfra springer kaninen over til middelalderens kongelige og adelige kredse, hvor kaniner bliver udsat som eftertragtet jagtbytte på linje med hjortevildt og harer. I renæssancens billedsprog møder vi kaninerne, snart som symboler på positiv frugtbarhed eller liderlig løssluppenhed, snart som symboler på uskyld og paradisisk fred. I 1600-tallet er kaninerne fortsat en del af den europæiske hofkultur, og der oprettes kongelige kaninhaver eller kanin-øer. Med romantikkens naturdyrkelse i slutningen af 1700-tallet bliver kaniner centrale i dyrkelsen af dyrene som dekorative fornøjelser. Nu er det især de hvide angorakaniner, som får tildelt øer i slots- og herregårdsparkerne. I 1800-tallet bredte kaninavlen sig til store dele af verden. I Nordeuropa blev "kaninsagen" en social bevægelse. Herefter går det stærkt. Under de to verdenskrige bliver kaninavlen helt central som en billig og hurtig vej til kød og pels. Især slagtekaninerne holder skansen indtil 1970'erne og -80'erne. I de sidste 25 år er kaninfolket blevet en mere sammensat skare. Kaninhop er opstået som kaninverdenens svar på agility med hunde. Samtidig er der stigende fokus på indendørs kaniner til kæl. OM FORFATTEREN:Peter Dragsbo: mag. art. i europæisk etnologi fra Københavns Universitet og formand for Langeland Museum. Tidligere museumsinspektør ved Esbjerg Museum og Middelfart Museum samt overinspektør ved Museum Sønderjylland – Sønderborg Slot. Sideløbende har han skrevet en lang række bøger om kulturhistorie, især byhistorie, arkitektur og byggeskik. Privat har han været fascineret af kaniner, lige siden han var ung.

 • af Bitten Honoré Steensen
  108,94 kr.

  Opdrætterens avlsresultater” er en notesbog, hvor du kan samle alle dine oplysninger om årets opdræt. På hver side kan du skrive ringnummer og varietet for forældrefugle, bedste- og oldeforældre samt angive ungernes klækningsdato, ringnummer, køn og varietet. Der er også plads til ekstra noter for hver unge. Nederst på hver side er der et skema til angivelse af kuldenes størrelse, befrugtningsgrad og antal klækkede æg. Bagerst er der sider til noter, hvor du f.eks. kan notere gode internetsider, kontaktoplysninger, foderplaner, nedarvning, sygdom etc.

 • af Merete Milling
  215,95 kr.

  Et raceportræt af Sigøjnerhesten, også kendt som Tinker og Irish Cob, fortalt i ord og billeder.

 • - glade, flittige, frække
  af Wilhelm Bauer
  97,95 kr.

  Hvor og hvordan lever dværghøns i naturen? Hvordan kommunikerer de med hinanden? Hvordan udvælger man de rigtige dværghøns, passer og fodrer dem? Hvilken nytte kan du få af dine høns? Masser af tips, information og praktiske råd. En bog for hele familie.

 • af Thomas Fleischman
  276,95 - 514,95 kr.

 • af Anil Kumar Yadav, Basant Kumar Das, Dharm Nath Jha, mfl.
  927,95 kr.

 • af James Herriot
  109,95 - 217,95 kr.

 • af Makesh M.
  1.472,95 kr.

  This book is a collection of comprehensive and latest information on all aspects of vaccination in fish and shellfish. It provides the basic understanding about the immune system of both fish and crustaceans, besides giving the latest information on adjuvants, vaccine delivery methods, adverse effects of vaccines and methods to assess the efficacy of vaccines. Separate chapters on the role of pattern recognition receptors and interferons in fish vaccination, biofilm vaccines and biosafety and regulatory requirements for fish vaccines are also included. Aquaculture, being the fastest growing food producing industry in the world, is looked upon for alleviating the malnutrition especially among the under privileged population. However, intensive aquaculture practices have led to increased incidences of diseases and significant production losses. Among various health management measures employed in aquaculture, vaccination has been proven to be the best approach to protect fish against pathogens. It is considered to be safe and is a key factor for sustainable aquaculture. In this background, apart from the basic understanding of fish and shellfish immune system, updated knowledge on various types of vaccines and the vaccination strategies currently employed in aquaculture are also covered. The book is designed to provide the latest and comprehensive knowledge on all these aspects as a compiled resource material which is useful to students, researchers and other professionals in the field of aquaculture.

 • af A. Kumaresan
  1.627,95 kr.

  This book provides updated information on the current concepts in bovine reproduction. It describes the complex issues associated with fertility and infertility in bovines and suggests strategies for achieving high reproductive efficiency. It discusses topics related to the fertility trend in bovines, estrus detection, controlled breeding, postpartum uterine health, uterine infections, and its therapeutic management. The essential roles of metabolic hormones on gonadal functions and fertility are also covered. Additionally, the book presents new insights in maternal recognition of pregnancy in bovines and suggest nutritional strategies to improve reproductive efficiency. The chapters on male fertility provide current information on semen cryopreservation, sperm quality assessment and measures to improve sperm fertility. A special chapter on intricacies in buffalo semen cryopreservation and measures to improve the quality of cryopreserved sperm is also included in this book. Lastly, the book introduces the immunobiological roles of anti-microbial peptides during sperm transport in reproductive tract and epigenetic bearing on fertility. This book is an invaluable resource for veterinary scientists, students and practitioners to understand the current developments in bovine reproduction for improving reproductive efficiency.

 • af Subhash Verma
  1.472,95 kr.

  This book is a comprehensive guide for veterinary and humanitarian professionals to plan emergency responses for the care and welfare of animals. It covers various topics on disasters, such as principles of disaster management, operation planning, team deployment, etc., from the perspective of saving both livestock and the livelihood of vulnerable communities. The book also discusses the importance of early warning systems, biosecurity, techniques for data collection, one health approach, climate change, and appropriate mitigation strategies. It highlights different principles, approaches, and guidelines related to the rescue, relief, and management of animals during disasters. It also contains topics on the welfare of birds and the rescue and relief of wild animals. This book includes essential veterinary and life-saving supplies required by the relief providing teams during emergencies such as disasters. The book helps administrators understand the key aspects of welfare and management of animals during disasters and enable them to draft policies focusing on humans and animals' rescue & welfare and protection of livelihoods. It is an essential guide for veterinarians, humanitarian workers, field functionaries, farmers, disaster response forces personnel, etc., during various types of disasters and emergencies.

 • af Koichi Kaji
  2.352,95 kr.

  This book provides complete and up-to-date information on sika deer biology and its management, focusing on their life history with an integrated approach of population dynamics, morphology, genetics, and evolution.  The expanding distribution of sika and its increase in population in Japan and other countries are causing damage to agriculture and forestry, impacting ecosystems and affecting other species. We are facing conflicting deer issues regarding the conservation of resource values and pest control of sika deer. This contributed volume compiles new findings focusing on the ecological plasticity of the sika deer. It aims to clarify the ecological characteristics of the deer by integrating studies of different approaches and provides a perspective for their management. The book consists of six parts. Part I introduces the ecological and management background behind the history of sika deer. The following four parts discuss movement ecology (Part II), impact on vegetation and bottom-up effect on sika deer (Part III), impact on ecosystem and its resilience (Part IV), and comparison of life-history characteristics between sika deer and other ungulate species (Part V). The last part (Part VI) covers the science-based management of sika deer. Contributed by recognized experts and young researchers of sika deer, this book appeals to researchers and professionals in wildlife biology and wildlife management, evolution, population dynamics, morphology, genetics, and reproductive physiology. 

 • af Shalinder Kaur
  1.327,95 kr.

  This contributed book is based on the current status of biodiversity in India, issues and challenges faced by the authorities involved in conservation efforts, and the imperative role of various direct and indirect stakeholders in biodiversity conservation. The book discusses the current status of different forms of biodiversity in India, challenges faced by stakeholders, issues and reasons for biodiversity losses, and efforts by government through various laws, policies, and programs in a concise and comprehensive manner throughout its many chapters. In this way, readers can access diverse information on Indian biodiversity through this book. It is compiled by leading experts in the field of conservation. In 18 chapters, it covers biodiversity of both fauna and flora, on land and in aquatic ecosystems, legal and policy aspects, as well as innovative conservation tool and techniques. It is useful for undergraduates and graduate students and also educates policy planners, bureaucrats, foresters, and researchers in India and abroad.

 • af Sharon L. Gursky
  678,95 kr.

  The basic goal of the volume is to compile the most up to date research on the effect of ecotourism on Indonesia's primates. The tremendous diversity of primates in Indonesia, in conjunction with the conservation issues facing the primates of this region, have created a crisis whereby many of Indonesia's primates are threatened with extinction. Conservationists have developed the concept of "e;sustainable ecotourism"e; to fund conservation activities.  National parks agencies worldwide receive as much as 84% of their funding from ecotourism.  While ecotourism funds the majority of conservation activities, there have been very few studies that explore the effects of ecotourism on the habitat and species that they are designed to protect.  It is the burgeoning use of "e;ecotourism"e; throughout Indonesia that has created a need for this volume where the successes and pitfalls at various sites can be identified and compared. 

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.