Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jens Koldbæk
  235,95 kr.

  Denne nye og forbedrede bog om Windows 10 er din garanti for at få mest muligt ud af Windows 10. I denne udgave dækker vi nemlig alt det grundlæggende, samtidig med at vi introducerer et væld af avancerede funktioner. Med denne bog kommer du altså hele vejen rundt Windows 10, fra basis til ekspert. ”Det Windows du kender, bare bedre” er sloganet for Windows 10. Internet Explorer er blevet skiftet ud med den nye browser Edge. Startmenuen har udviklet sig og kombinerer den klassiske punktmenu med flise-menuen, vi kender fra Windows 8. Desuden indeholder Windows 10 masser af smarte apps, der taler sammen og gør hverdagen lettere – bla. Kort, Fotos, Mail, Groove Musik, Film & TV og OneDrive. Derudover gennemgår bogen installation og afinstallation af programmer, datasikring med automatisk backup, samt hvordan du holder hackere på afstand med gratis antivirus og firewall. Den erfarne bruger vil i bogen finde vejledning om: Windows PowerShell, den avancerede start menu, super administrator, GodMode, virtuelle maskiner, oprydning i registreringsdatabasen, avanceret virus og beskyttelse mod malware. Bogen er skrevet til dig, som skal i gang med Windows 10, eller som gerne vil videre med de avancerede funktioner - men som ikke ønsker at spilde tid på omveje og frustrationer. Windows 10 formidles ved hjælp af letforståelige og illustrerede vejledninger med én guide på hver side.

 • af Jørgen Koch
  115,95 kr.

  Få styr på dine e-mails, din kalender og dine kontakter med Outlook. Hæftet byder på en grundig gennemgang af alle basisfunktionerne, og du lærer brugerfladen godt at kende. Vi introducerer dig også for Microsofts cloud-tjeneste OneDrive (tidligere kendt som SkyDrive), hvor du gratis kan lagre op til 15 GB filer. Outlook er Office-pakkens mailklient, som du sikkert allerede kender fra din arbejdsplads, hvor det er en af de mest udbredte mailklienter.Du lærer, hvordan du føjer en mailkonto til Outlook 2016, og vi gennemgår den nye brugergrænseflade, der har fået et mere strømlinet og effektivt udseende uden unødvendige designelementer.Hæftet gennemgår de basale e-mailsfunktioner, samt hvordan du organiserer dine meddelelser og kontakter, hvordan du bruger kalenderen til at styre aftaler og opgaver, og mange andre nyttige funktioner i Outlook. Inklusiv gratis online adgang til hæftet.

 • af Daniel Riegels & Nima Pour
  115,95 kr.

  Med denne titel er du sikker på at få det bedste ud af din Mac – ligegyldigt om du er nybegynder eller en garvet bruger, der vil have mere ud af Mac'ens muligheder.Ved hjælp af letforståelige vejledninger lærer du smarte genveje og funktioner at kende, som sparer tid for dig i hverdagen. Du bliver også fortrolig med iCloud, fotos, internet, mail, kalender, musik og backup.Vi tager udgangspunkt i den seneste udgave af styresystemet macOS Sierra og går i dybden med en række af din Macs nye indbyggede programmer og funktioner. Du vil bl.a. lære alt om de nye muligheder i Beskeder og Fotos, universel udklipsholder, iCloud-skrivebord og auto-login. Ved hjælp af letforståelige vejledninger lærer du smarte genveje og funktioner at kende, som kan spare tid for dig i hverdagen. Du bliver fortrolig med logikken bag Mac'ens styresystem og de mange smarte, små programmer, f.eks. Spotlight, Mission Control, Launchpad, AirDrop, AirPlay, iCloud og Meddelelsescenteret.Du vil også lære at bruge Siri på Mac, der kan hjælpe med at sende beskeder og mails, finde dokumenter og information, søge i dit fotobibliotek og meget mere. Opdateringer til Mac OS kan hentes gratis til alle nyere Mac-computere via programmet App Store, som du også kan læse mere om i hæftet. Denne titel er skrevet til OS Sierra, men kan bruges på flere operativsystemer.

 • - Anniversary opdatering
  af Jens Koldbæk & Sofus Rischel
  115,95 kr.

  Lær alt om de vigtigste funktioner i Windows 10. Vi gennemgår alle de vigtigste nye funktioner, herunder specielt nyhederne i Anniversary Update, og du finder masser af tips og tricks til, hvordan du kan arbejde smartere med computeren. Vi tager også et kig på de nye funktioner i internetbrowseren Microsoft Edge, synkroniserings- og cloudlagringstjenesten OneDrive og hvordan Windows 10 fungerer på nyere computere med touchskærme. Lær desuden hvordan du nemt håndterer e-mails og din kalender samt navigerer og organiserer filer på en smart måde. Visuelle guides sikrer, at du får mest muligt ud af de spændende nye funktioner. Få masser af tips og tricks til, hvordan du får det bedste ud af Windows 10. Lær alt om, hvordan du smartest håndterer e-mails, kalender, installerer programmer, fjerner gamle programmer, foretager automatisk backup, holder hackere på afstand med gratis antivirus og firewall, og meget, meget mere. Online version af hæftet medfølger gratis - inklusiv ekstra 30 sider om sikkerhed.

 • af Kristian Langborg-Hansen
  115,95 kr.

  Dropbox er en tjeneste, der lader dig opbevare filer på nettet, som en slags virtuel harddisk. Filer i en Dropbox-mappe kan nemt deles med andre og kan tilgås fra en hvilken som helst computer med internetadgang.Dropbox er et næsten uundværligt redskab for dig, der har brug for let at kunne dele filer, billeder og mapper med andre. Derudover er Dropbox utroligt nyttig, når det kommer til sikkerhedskopiering.Godt i gang med Dropbox er en lettilgængelig gennemgang af Dropbox. Hæftet leder dig gennem alle de muligheder, du får med Dropbox, og du får gode råd og tips til alt fra sikkerhedskopiering og deling til håndtering af billeder og en guide til, hvordan du gør din Dropbox mere sikker.Hæftet gennemgår opsætning af Dropbox både på en Windows- og Mac-computer.

 • af Jens Koldbæk
  115,95 kr.

  Windows 10 er skrevet til den erfarne bruger som gerne vil videre med de avancerede funktioner som eksempelvis Windows PowerShell, den avancerede start menu, super administrator, GodMode, virtuelle maskiner, oprydning i registreringsdatabasen, systemgenoprettelse, avanceret virus, multiple styresystemer og beskyttelse mod malware. Få mest muligt ud af det nye system og optimal ydeevne på din maskine. Vi guider dig igennem avancerede processer, indstillinger og præsenterer dig for de nye funktioner og finesser i Windows 10. Undervejs finder du masser af tips og tricks til, hvordan du arbejder smartest med computeren.

 • - En satirisk og filosofisk rejse i alle computerens ulemper
  af Carsten Graff
  98,95 kr.

  Hvordan forholder man sig til det moderne menneskes afhængighed over for computeren og andre medier?For at få ro til at finde svaret, opsøger forfatteren kirkegården. Her taler han problemerne igennem med et gammelt egetræ, som begejstret lever sig ind i beretningen om hans dag med alle dens impulser, tilbud og krav. Samtaler med et træ er et forsøg på at vise forskellen på verdens viden og træets visdom, på information og klogskab, og et opgør med myten om at information er god og nyttig til alle tider i alle sammenhæng. Bogen er en odyssé gennem alle de problemer, som det moderne samfunds opmærksomhedskrige starter, og ved forfatterens beretning forundres træet over computernes og informationshungerens magt over menneskers fantasi, deres vaner, deres liv. Bogen er fuld af humor, alvor, satire, ironi og ærlighed. Den er således en vigtig modgift mod den ureflekterede betagelse af teknologiens muligheder. Bogen er udgivet internationalt og har solgt mere end 12000 eksemplarer i Danmark. I Danmark har den modtaget en pris fra forfatterforeningen for at være årets mest interessante bud på en anderledes fagbog. Et uddrag af bogen kan læses på: www.stemningshotellet.dk

 • - High Sierra
  af Nima Pour
  115,95 kr.

  Med macOS High Sierra er verdens mest avancerede styresystem gjort endnu bedre. Denne titel gør det hurtigt og overskueligt at lære alle de nye muligheder. Alle kan være med, hvad enten du er helt ny på Mac, eller har brugt systemet i længere tid.Du vil lære alt fra hvordan du finder rundt i brugerfladen, til hvordan du kan få glæde af de mere avancerede muligheder i din Macs indbyggede programmer. Bliv hurtigt fortrolig med Safari-browseren, opsæt din mailkonto, foretag telefonopkald fra Mac og sat din virtuelle assistent Siri i gang med et enkelt klik. Vi tager udgangspunkt i den seneste udgave af styresystemet macOS High Sierra, hvor du nu nemt kan dele alt med iCloud-fildeling, foretage lynhurtige søgninger med Spotlight og slippe for reklamer på websider. Undervejs vil du finde masser af nyttige tips, der kan gøre livet lidt lettere i det daglige arbejde med de forskellige programmer og funktioner.

 • af Kristian Langborg-Hansen
  235,95 kr.

  I dag er Android det mest udbredte styresystem. Faktisk er Androidstyresystemet cirka fem gange mere udbredt end det næstpopulæreste, iOS. Det er søgemaskinegiganten Google der står bag Android.Denne bog er en komplet guide til din Android-tablet. Vi kommer hele vejen rundt og du lærer alt hvad du har brug for. Vi viser dig endda ting du måske ikke vidste du kunne med din tablet, f.eks. at bruge den som en e-bogslæser, et digitalt kontor, en GPS og endda en telefon ved hjælp af videoopkald.Bogen fungerer både som en trin-for-trin- guide og et opslagsværk. Du bliver guidet i gennem alt fra du tænder din tablet første gang, til hvordan du kommer på nettet, sender emails, henter apps, afspiller musik og video, kommer på de sociale netværk og meget mere.Vi går også i dybden med Googles fantastiske nye tjeneste Google Nu. Tjenesten er det nærmeste man kan komme på en digital privatsekretær, som gør din hverdag meget lettere gennem rettidig og relevant information.

 • af Jürgen Becker, Jürgen Teich, Lars Bauer, mfl.
  421,95 kr.

 • af L. Jean Camp & M. Eric Johnson
  689,95 kr.

  Financial identity theft is well understood with clear underlying motives. Medical identity theft is new and presents a growing problem. The solutions to both problems however, are less clear. The Economics of Financial and Medical Identity Theft discusses how the digital networked environment is critically different from the world of paper, eyeballs and pens. Many of the effective identity protections are embedded behind the eyeballs, where the presumably passive observer is actually a fairly keen student of human behavior. The emergence of medical identity theft and the implications of medical data privacy are described in the second section of this book. The Economics of Financial and Medical Identity Theft also presents an overview of the current technology for identity management. The book closes with a series of vignettes in the last chapter, looking at the risks we may see in the future and how these risks can be mitigated or avoided.

 • af Chris J. Mitchell, Jaap-Henk Hoepman, Angelos Bilas, mfl.
  622,95 kr.

 • af Andreas König, Lakhmi C. Jain, Robert J. Howlett, mfl.
  558,95 kr.

  The four-volume set LNAI 6881-LNAI 6884 constitutes the refereed proceedings of the 15th International Conference on Knowledge-Based Intelligent Information and Engineering Systems, KES 2011, held in Kaiserslautern, Germany, in September 2011. Part 1: The total of 244 high-quality papers presented were carefully reviewed and selected from numerous submissions. The 61 papers of Part 1 are organized in topical sections on artificial neural networks, connectionists systems and evolutionary computation, machine learning and classical AI, agent, multi-agentsystems, knowledge based and expert systems, intelligent vision, image processing and signal processing, knowledge management, ontologies, and data mining.

 • af Julie Fedor, Andriy Portnov & Andreas Umland
  242,95 kr.

 • af Amal El Fallah Seghrouchni, Mehdi Dastani, João Leite & mfl.
  234,95 kr.

 • af Pramod Chandra P. Bhatt, Naresh Kumar Sehgal & John M. Acken
  938,95 kr.

 • af Melanie Volkamer, Robert Krimmer, Micha Germann, mfl.
  367,95 kr.

 • af Gabriel Zachmann, Mariano Alcañiz Raya, Xubo Yang, mfl.
  452,95 kr.

 • af Dal¿ Dzemydien¿, Ar¿nas Miliauskas, Kristina ¿I¿I¿Nien¿ & mfl.
  1.217,95 kr.

 • af Jiannong Cao & Yanni Yang
  1.387,95 kr.

 • af Érika Almeida de Souza & José Luiz Frauendorf
  855,95 kr.

 • af Rolf Drechsler, Muhammad Hassan & Daniel Große
  855,95 kr.

 • af Alexandre Dolgui, David Romero, Alain Bernard, mfl.
  1.217,95 - 1.302,95 kr.

 • af Selahattin Sayil
  690,95 kr.

 • af Csaba Csáki, Marijn Janssen, Manuel Pedro Rodríguez Bolívar, mfl.
  877,95 kr.

 • af Pasquale Arpaia, Lucio Tommaso De Paolis & Marco Sacco
  656,95 kr.

 • af Robert Wrembel, Barbara Catania, Silvia Chiusano, mfl.
  877,95 kr.

 • af Robert Davison, David Kreps, Kaori Ishii & mfl.
  707,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.