Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Håndtering af allergier, inklusive fødevareallergi

Her finder du spændende bøger om Håndtering af allergier, inklusive fødevareallergi. Nedenfor er et flot udvalg af over 19 bøger om emnet.

Show more
Filter
Filter
Bogtype
  • (19)
  • (5)
  • (1)
Format
  • (7)
  • (5)
  • (4)
  • (4)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Sprog
  • (19)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (5)
  • (5)
  • (5)
  • (5)
  • (5)
Serie
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Tag
  • (4)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (2)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • - Brød, boller og kager, der smager
    af Mette Marie Viscor & Kathrine Rosamunde Virring
    132,00 - 158,95 kr.

    Det er ikke nogen kunst selv at bage brød og kager helt fri for gluten. Denne bog er for alle, der har valgt at spise glutenfrit. Stadig flere vælger at udelade gluten fra deres kost. Det giver udfordringer, for hvad gør man så? Alternativet er ikke at købe noget tørt glutenfrit brød fra supermarkedshylden. Man kan sagtens bage noget meget bedre selv af høj kvalitet, som hele familien har lyst til at spise. Denne bog hjælper en godt i gang med at bage lækre brød og kager uden gluten – uden at gå på kompromis med såvel smag som struktur. Det er netop de to forfatteres ønske og ambition at understrege, at dét at leve glutenfrit ikke behøver at være et fravalg, men derimod et tilvalg; både af nye og spændende ingredienser og smage i bagværket og af generel bageglæde. I bogen er der både klassiske og nye opskrifter på alt fra lækre morgenstykker til forskellige brød, pizzaer og tærter samt et stort udvalg af opskrifter til den søde tand – kager, der smager; om det så er de små kager, muffins og cookies, der frister, eller de store skærekager. Desuden deler de to bagedamer også gladeligt ud af deres mange erfaringer med glutenfri bagning og kommer med masser af gode råd, praktiske vejledninger, teknikker og tips undervejs, så dejen hæver, som den skal, og er nem at ælte, og brødet i sidste ende får både struktur, sprødhed og en god krumme. Og så bageglæden er helt i top. Kathrine Rosamunde Virring og Mette Marie Viscor driver sammen Det glutenfri bageatelier, som er et lille glutenfri økobageri beliggende i en nedlagt stationsbygning på Fredensborg Station. De har rigtig mange faste kunder, ikke bare fra det lokale miljø, men også dem, der gerne tager turen for at købe deres brød og kager. Desuden har de mange følgere på Facebook, hvor de også jævnligt afholder deres populære workshops og kurser.

  • - Genstart kroppen på 7 dage
    af Søren Lange & Mette Bender
    73,95 - 214,95 kr.

    Døjer du med høfeber, eksem, astma eller fødevareallergi? Du kan gøre noget ved det! ”Fri for allergi” er fuld af naturlige, genopbyggende midler, der virker mod allergi. Genopbyg tarm, binyrer og immunforsvar med: Allergikur på 7 dage Allergidæmpende mad Potente planter Naturligt antihistamin Kosttilskud Akupressur Bogens allergikur afgifter og genstarter på 7 dage din krops naturlige forsvar til ny, elastisk styrke. Dine tarme får ro fra histamin, allergener og slimhindeirriterende stoffer. Stress, fastfood og fremmedstoffer svækker tarm, binyrer og immunforsvar og kan give allergi. Ved allergi producerer kroppen ikke serotonin og kortisol nok. De akutte tegn er kløe, løbenæse og mavesmerter. Efterhånden bliver du træt og mat og kan få problemer med vægten. Med kuren og bogens mange andre forslag dæmper du inflammationen og styrker dit immunforsvar effektivt. Produktionen af vigtige hormoner vokser, og tarmslimhinden heler. Din allergi bliver mindre eller forsvinder helt, så du slipper for snue, mavekneb og træthed og genvinder din energi og velvære. Bogen indeholder også 40 immunopbyggende retter, juicer, teer og shots, der styrker immunforsvaret.

  • af Karina Baagø
    216,95 kr.

    Denne bog er til dig, der er træt af tørt, kedeligt og klægt glutenfrit brød, der smager skarpt af hirse og boghvede. Og til dig, der er frustreret over ikke at kunne bage godt glutenfrit brød til én, du holder af.I et letforståeligt sprog hiver Karina Baagø glutenfri bagning ned på et niveau, hvor alle kan være med. Opskrifterne tager udgangspunkt i naturligt glutenfrie meltyper, som er lette at få fat på, ikke koster en formue og indeholder den næring, din krop har behov for.Karina guider dig igennem fire simple trin til at bage et godt glutenfrit brød, som hele familien kan samles om.Med udgangspunkt i Strukturmetoden forklarer Karina, hvordan dit glutenfrie brød bliver luftigt og smagfuldt. Knæk selv koden til Glutenfrit Brød og forstå, hvorfor dit glutenfrie brød før blev tørt, smagte kedeligt, faldt sammen og blev klægt.Med denne bog i hånden kan du se frem til glutenfrit brød med let og saftig krumme og den gode brødsmag!Alle opskrifter er naturligt glutenfrie, mælkefrie og low FODMAP.Om forfatterenKarina Baagø er mor til et barn, der ikke tåler gluten, og lever selv glutenfrit. Siden 2016 har hun afholdt kurser i glutenfri bagning for glutenintolerante, køkkenansatte og andre med ønske om at bage et godt glutenfrit brød. Karina har udviklet Strukturmetoden, som giver et luftigt glutenfrit brød hver gang.Med udgangspunkt i personlige erfaringer og faglige kompetencer fra sin uddannelse i ernæring og sundhed, rådgiver Karina familier om hverdagen med glutenfri diæt.

  • af Henrik Dilling
    202,95 kr.

    I Lev sundt med vitaminer og mineraler bliver du taget ved hånden og guidet gennem din krops behov. Bogen indeholder • tests, der giver dig muliged for at tjekke din egen krops tilstand • råd om, hvad du skal spise, og hvordan du skal tilberede din mad for at få de vitaminer og mineraler, du har brug for • anvisninger på, hvordan du forebygger både almindelige dagligdags sygdomme og de store livsstilssygdomme • grundig gennemgang af alle vitaminer, mineraler, fedtstoffer og antioxidanter Det handler om råvarer og tilberedning af mad, men også om din livsstil og livsnødvendige kosttilskud.

  • - 9 Trin til at spise dig fri
    af Jane Kudsk
    216,95 kr.

    Mere end hver 10. dansker har Type 2 diabetes eller har så højt blodsukker, at de er godt på vej til at udvikle sygdommen!Hvorfor rammer denne sygdom, der engang blev kaldt gammelmandssukkersyge, nu også unge mænd, kvinder og børn?Og hvorfor er udbredelsen af sygdommen eksploderet de seneste årtier?Jane Kudsk er ekspert i ernæring og Type 2 diabetes, og i denne bog afslører hun:• Hvorfor forfejlede kostråd og fokus på medicinsk behandling har gjort Type 2 diabetes til en udbredt, kronisk sygdom • Hvordan du kan spise dig til et naturligt, stabilt blodsukker ved at glemme alt du har lært om fedt og forkæle dig selv med nærende og velsmagende madMange vil blive overraskede over bogens budskab: vi skal nemlig spise meget mere fedt.Med udgangspunkt i den nyeste forskning og de mange diabetikere hun har hjulpet fri af sygdommen, gør Jane Kudsk op med myten om, at fedt gør os fede og syge. Ved at spise mere naturligt fedt vil du opleve en helt ny mæthed, og du kan ændre hele balancen i din krop og gå fra diabetiker til ex-diabetiker.Bogen giver dig 9 Trin til at spise dig fri og indeholder et væld af gode råd til at ændre madvaner og få motivation til varig forandring.Om forfatterenJane Kudsk (Cand.techn.al.) har en kandidatgrad i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring fra Københavns universitet (tidl. Den kgl. Veterinær og Landbohøjskole). Hun er stifter af Spis dig fri, hvor hun holder foredrag, kurser og individuelle livsstilsforløb. Hun er en aktiv blogger vedrørende den nyeste forskning om ernæring og Type 2 diabetes på spisdigfri.dk.

  • af Agnete Wulff & Poul Wulff
    112,00 - 118,95 kr.

    Det bliver mere og mere populært at holde brunch derhjemme, både når veninderne kommer på besøg, når familiens unge smutter forbi i weekenden, og når de store mærkedage skal fejres. Alle kender en traditionel brunch med røræg og bacon, men med opskrifterne i denne bog er det let at være lidt mere kreativ med brunchbuffeten, uden at det bliver spor besværligt. Agnete og Poul Wulff har samlet de bedste opskrifter fra den legendariske brunch på deres restauranter Wulff & Konstali, hvor alle retter bliver serveret i små skåle efter filosofien ”lidt men godt”. På den måde kan gæsterne nå at smage flere forskellige ting, og man undgår madspildet fra de store overfyldte brunchtallerkener med mad, som man egentlig ikke har lyst til. De små skålserveringer med lette og farverige portioner er ovenikøbet også både smukke og appetitlige. Bogen indeholder lækre serveringer til alle – også gæster, der ikke spiser kød, eller som ikke kan tåle gluten. Derfor er alle opskrifter i bogen mærket for, om de er egnede til veganere eller vegetarer, og om de er fri for gluten og laktose. Her finder du indbydende opskrifter på alt fra blå quinoagrød og øllebrød med et bounty-twist til ærte-myntesuppe, laksemousse og chickenwings, og bagerst i bogen er der desuden forslag til, hvordan man kan sætte brunchbuffeter sammen til forskellige gæster. Der er et væld af sunde opskrifter i bogen, men der er bestemt også plads til det søde, ikke mindst Wulff & Konstalis vafler med bærcreme, havtorn eller saltkaramel. Kort sagt en bog fyldt med inspiration til næste gang, der skal inviteres til brunch.

  • af Karina Baagø
    216,95 kr.

    Med Glutenfrie Årstider er det slut med at savne, være udenfor eller føle sig til besvær!Her får du opskrifter på traditionsrige brød og kager fra de danske højtider og traditioner. Alle opskrifter er lige som du kender og husker dem – bare uden gluten.Med bogen i hånden kan du selv lave klassikere i glutenfrie udgaver, som hele familien vil elske at spise.Igennem de fire årstider deler Karina Baagø ud af små tips, brugbare redskaber og kærlige spark til at gøre hverdagen og familielivet uden gluten til en fest i stedet for en sur pligt.Karina guider dig igennem hele året – lige fra fastelavnsboller og varme hveder til snobrød og kammerjunker, halloweenkage og klejner.Glutenfrie Årstider giver nyt liv til alle de lækre klassikere.Om forfatterenKarina Baagø har siden 2016 arbejdet professionelt med glutenfri bagning, opskriftudvikling og livsstil. Karina har en uddannelse i ernæring og sundhed og har glutenfri mad og hverdag tæt på livet, da hendes datter er glutenintolerant. Karina er også forfatter til bestselleren Knæk Koden til Glutenfrit Brød.

  • - Inspiration til kødfrie dage
    af Signe Lykke
    191,95 kr.

    »Go’ & nem VEGANERMAD Inspiration til kødfrie dage« er til veganere, begyndere med veganermad og til interesserede, der vil have sund mad uden kød. Den kendte kogebogsforfatter Signe Lykke er nu aktuel med en guide til lette og lækre veganske retter. Det er traditionelle retter, tilpasset til gluten-allergikere, desserter uden hvede og hvidt sukker og proteinrig kost uden kød, der er på Signe Lykkes menukort. ”Med denne kogebog får du opskrifter og introduktion til de basisfødevarer, som gør det både enkelt, billigt og lækkert, at leve som veganer. Jeg laver for eksempel lasagne uden hvede, ost og kød – og tro mig, den smager fantastisk! Signe Lykke. Hun introducerer til nogle af de nye ingredienser, som i dag står på hylderne i de fleste supermarkeder og guider til, hvordan man bruger for eksempel quinoa, soyamælk eller boghvede i en kost, som også ungerne elsker at spise af. Målet med kogebogen er, at give inspiration til middagsbordet for de tusindvis af danskere, som lever med fødevareintolerance og allergi.

  • - fra pizza til ris a l'amande
    af Signe Lykke Skonnord
    165,95 kr.

    Kogebogen Mad uden mælk henvender sig til dig, som ønsker at få hjælp og inspiration til en hverdag helt uden mælkeprodukter. Opskrifterne er enkle, velsmagende og sunde. Derudover er de lavet med ingredienser, som du kan købe i de fleste dagligvarebutikker. Forfatteren har en baggrund inden for ernæring og sundhed og er privat meget begejstret for at kreere og spise god mad. Med det som udgangspunkt, sammenholdt med gener forårsaget af mælk og et ønske om at hjælpe andre i samme situation, har hun skrevet kogebogen Mad uden mælk. »Jeg mener, at det skal være nemt at leve et liv uden mælk, og det er dét, jeg ønsker at bidrage til med denne kogebog. Jeg kommer med mit bud på alt fra ris a l’amande til pizza og mange andre gode retter.«

  • af Jesper Brandt Andersen
    182,95 - 201,95 kr.

    Ifølge Astma-Allergi Danmark har hver femte dansker allergi. Mange mennesker lever hver dag med gener og belastninger, som kan forringe livskvaliteten. Flere er ramt af gentagen nysen, eksem, kløe, tilstoppet næse, tør hud etc. Allergi er en overreaktion i immunsystemet på ellers normalt uskadelige stoffer, og både voksne og børn rammes af sygdommen. Med en så stor gruppe af mennesker, der er berørt af allergi, er det kun naturligt, at myter om sygdommen florerer. Derfor laver vi nu bogen 100 myter om allergi for at finde hoved og hale i de ofte modstridende udsagn om sygdommen. Myterne er f.eks.: OPVÆKST I ET HJEM MED PELSDYR ØGER RISIKOEN FOR UDVIKLING AF ASTMA OG ALLERGI ALLERGI KAN UDLØSES AF STRESSALLERGI ER LIGESÅ ALMINDELIGT PÅ LANDET SOM I BYEN. 100 myter om allergi er den tiende bog i myteserien fra FADL’s Forlag. Den går mere ind i det sundhedsfaglige felt end de seneste udgivelser om mad, sex og kærlighed. Forfatteren bag bogen er børnelæge Jesper Brandt Andersen, der tidligere har skrevet bøgerne Børnelægens store bog om barnets sygdomme og biografien om den danske anatom Thomas Bartholin.

  • - Hvordan allergi opstår, hvordan behandling sker, og hvad du selv kan gøre!
    af Ole Larsen & Torben Frank Andersen
    290,95 kr.

    ”Min videnskabelige nysgerrighed er i den grad pirret! Både min datter, flere andre familiemedlemmer og venner har prøvet det med gode resultater. Alle store nye opdagelser udfordrer vores menneskelige intellekt og skepsis. Metoden, som er beskrevet her, er en klar kandidat til en større videnskabelig undersøgelse. Det ville være fantastisk, hvis vi står over for et gennembrud i forståelsen af allergi – og samtidig en enkel og effektiv behandlingsmetode til at fjerne allergien.” Jan Utzon, Speciallæge i Samfunds- og Miljømedicin”Torben Frank Andersen og Ole Larsen har skrevet en meget udførlig bog om allergi, der i den grad inddrager et helhedsperspektiv, som allergibehandling har brug for. WHO har forudsagt, at 70 % af alle sygdomme i 2020 vil være stressrelaterede. Bogen illustrerer på udmærket vis sammenhængen mellem stress, allergi og sygdom. At allergi er psykosomatisk/en programmeringsfejl, er helt i tråd med, hvordan vi forstår hjernens tolkning af sensoriske inputs fra omgivelserne – og endnu et spændende perspektiv på chok/traume-behandling. Jeg hilser bogen velkommen og håber, at mange flere vil tage det forebyggende og helhedsorienterede perspektiv til sig.” Jesper Peter Rasmussen, Stressambassadøren og Københavns Gestalt Institut

  • - Helt uden mælk og gluten
    af Karina Villumsen
    116,95 - 159,95 kr.

    Vafler til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert? Det er lettere, end man kan forestille sig. I dag kan man få vaffelforme til ovnen. Det gør vaffelbagning meget nemmere og med mindre rengøring og ventetid.Alle opskrifterne i denne bog er mælkefri og glutenfri.Gør det let for dig selv, når du er på en glutenfri og mælkefri diæt. Opskrifterne kan også laves uden æg.Velbekomme!Bogen indeholder 32 opskrifter på vafler med flotte farvefotos og nemme løsninger.

  • - Forebyg allergi og allergisymptomer hos dig og din familie
    af Joan Tønder Grønning
    163,95 kr.

    "Bogen om Allergi" er for danskere, der har allergi – eller som gerne vil undgå at få allergi hos dem selv eller deres børn. Bogen er en opslagsbog og dens særlige, brugervenlige opbygning gør sammen med over 250 fotos og letforståelige tekster, at alle – uanset allergi’erfaring’ og læselyst – nemt og hurtigt finder frem til præcis den information, de mangler. Her er både grundlæggende fakta til dem uden allergi, mere uddybende til dem, der lige har fået konstateret allergi, men også særlige fif til dem, der har haft allergi i mange år. "Bogen om Allergi" beskriver alle allergityper, er målrettet 'forebyggelse' og dens faglige indhold er gennemgået af 10 førende allergieksperter. Den kombination er aldrig set før, og derfor er "Bogen om Allergi" helt unik og uundværlig i den moderne danske familie. Forfatteren har også skrevet "Bogen om Tvillinger 0-10 år" og "Uge-for-uge-kalender - til dig, der venter tvillinger".

  • - Min rejse med hudsygdommen Rosacea
    af Karina Villumsen
    175,95 kr.

    Dette er en meget personlig beskrivelse af en ung kvindes rejse, hvis fysiske reaktion på svære oplevelser især kommer til udtryk via hudens reaktion og både bliver en udfordring, men også anledning til selvhealing.De, der aldrig har været generet af hudproblemer, uanset om det er pletter, bumser, pigmentpletter, eksem, akne, dermatitis eller rosacea, kan måske have svært ved at sætte sig ind i, hvor meget det kan fylde i én. Nogle gange ser folk det slet ikke så meget, som man selv tror, men det kan fylde i ens opmærksomhed og dominere i en grad, at det tager fokus fra, hvad man ellers gør. Rosacea er en tricky hudreaktion og to helt identiske udgaver findes ikke, men der er mange fællesnævnere, som på en let og overskuelig måde bliver introduceret i bogen.Må denne bog blive en inspiration til dig, uanset om det handler om at finde løsninger til samme udfordring eller selve det at få inspiration til ikke at give op og blive ved med at søge livsglæde og livskraft – og få opmærksomhed på vores organisme som en helhed og ikke adskilt. Alene det at kunne spejle sig i Karinas modige deling af sin historie og ikke føle sig alene om det.

  • - med varianter for hver blodtype
    af Signe Lykke
    182,95 kr.

    Kogebogen ”MAD FOR ALLE BLODTYPER 2” er en opfølger til ”MAD FOR ALLE BLODTYPER”, som udkom i 2014. I denne kogebog har jeg kreeret en masse lækre opskrifter ud fra de opdaterede fødevarelister, som Peter D’Adamo kom med i 2016. Kogebogen er både til dig, der ønsker at kunne lave mad til hele familien ud fra ”Blodtypefilosofien”, og til dig der gerne vil have inspiration til opskrifter, som er gavnlige for din specifikke blodtype. Jeg har derfor både i denne bog og i ”Mad for alle blodtyper”, under hver opskrift, angivet forslag til optimale varianter for hver blodtype. Bogen er inddelt i følgende 6 kapitler: Dips & Dressinger Salater & Lette retter Bagværk Supper & Tærter Middagsretter Søde fristelserVelbekomme! Kærligst, Signe Lykkewww.signelykke.dk

  • af Jette Bogø & Helge Stig
    138,95 kr.

    Vi har samlet julens traditioner og opskrifter i denne bog, så du har det samlet. Bogen fortæller om julen tilbage i tiden, men fortæller mest om juletræsjulen, som vi kender fra starten af 1800 tallet og frem til i dag.Bogen nævner også juleskikke fra middelalderen og fra før vi blev kristne. For jul har vi fejret længe før, vi kendte til fortællingen om Jesu fødsel. Jul stammer fra et hedensk ord der betyder »hjul«. Vi fejrer altså årets gang og holder den store fest for året der er gået, når det er mørkt og vi hygger os med julelys og julens traditioner. Helligtrekonger aften, den 6. januar, varer julen minimum 37 dage. Vi holder altså jul mere end 10% af et år. En tid der er fyldt med julepynt, julemad og anden juleforberedelse.

  • af Henrik Dilling
    93,95 - 240,95 kr.

    Du sidder dér med din skål med grøn salat: iceberg, ruccola, agurk og tomat. Nu får jeg masser af vitaminer og mineraler, tænker du. Men nej! Det gør du faktisk ikke! En uhyggelig stor del af konventionelt dyrkede grøntsager indeholder i dag stort set INGEN vitaminer og INGEN mineraler.For at leve sundt og styre uden om diverse sygdomme er det derfor vigtigtigere i dag end nogensinde før at være bevidst om, hvor og hvordan du får dine vitaminer og mineraler. Det er ikke længere nok bare at spise grøntsager. Der skal mere fokus på, hvor dine madvarer kommer fra og hvordan du tilbereder dem.Hvor mange af os ved i virkeligheden helt præcist, hvilke vitaminer og mineraler kroppen har brug for, for at alt spiller optimalt? I Lev sundt med vitaminer og mineraler bliver du taget ved hånden og guidet gennem din krops behov. Bogen indeholder• tests, hvor du kan tjekke din egen krops tilstand• råd om, hvad du skal spise, og hvordan du skal tilberede din mad for at få de vitaminer og mineraler, du har brug for• anvisninger på, hvordan du forebygger både alm. dagligdags sygdomme og de store livsstilssygdomme• grundig gennemgang af alle vitaminer, mineraler, fedtstoffer og antioxidanterDet handler om råvarer og tilberedning af mad, men også om din livsstil og livsnødvendige kosttilskud. OBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • - En selvhjælpsbog
    af Karina Villumsen
    175,95 kr.

    En dysbiose er en overvægt af skadelige mikroorganismer, svampe og sygdomsfremkaldende bakterier, hvor svampe, bakterier eller parasitter har svært ved at indgå i det harmoniske fællesskab, der findes i kroppen. Det kan ødelægge tarmfloraen og forårsage inflammation, øget tarmgennemtrængelighed og medvirke til udviklingen at fødevareallergier, fødevareintolerancer og sensitivitet over for fødevarer.Bogen giver en god indsigt i, hvordan du kan bringe kroppen i balance, på et sprog, som er let at forstå med mange gode forklaringer og lækre opskrifter.

  • - Opskrifter og gode råd til et smertefrit liv
    af Chris McLaughlin
    151,95 kr.

    Lider du af astma eller allergi, så er det her måske den helt rigtige bog for dig. Bogen som hjælper dig til et bedre og nemmere liv så du fremadrettet bedre kan leve med astma, og allergier i fremtiden. Du får hjælp til at slå symptomerne på astma og allergier ned. Med sektioner om selvhjælp, komplementære terapier og ernæring, er denne informative bog nøglen til et allergi-frit liv. Mere end 60 opskrifter hjælper dig til sund kost, målrettet til at lindre astma og allergier, herunder høfeber. Du får samtidig tips, råd og vejledning til at identificere fødevarer, der udløser astma og allergier, ligesom en praktisk vejledning til at kontrollere symptomerne og gi dig indsigt og hjælp til hvordan du kan anvende både traditionel og alternativ behandling. Det er ingen naturlov, at sund mad og hensyn til allergi behøver være kedeligt! Bogen her er den perfekte gave, der med sikkerhed bringer lindring og madglæde til en ven eller familiemedlem, der lider under allergi eller døjer med astma.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.