Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Håndtering af kræft

Her finder du spændende bøger om Håndtering af kræft. Nedenfor er et flot udvalg af over 84 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Ti ting du selv kan gøre
  af Øyvind Torp
  186,95 - 237,95 kr.

  Sommer 2016 sidder lægen Øyvind Torp på sit kontor og kigger på sit eget MR-scanningsbillede. Udenfor døren venter hans patienter, men han kan ikke samle tankerne. Scanningsbilledet viser kræftsvulster. Lægen er med ét blevet patient. Overlevelsesinstinktet vågner: Findes der noget, han kan gøre for at forbedre sine chancer, når først kroppen er ramt?Efter flere operationer og undersøgelser, smerter og morfin vågner kroppen langsomt op til livet, og en vilje til at kæmpe sig tilbage vokser. Med udgangspunkt i videnskabelige undersøgelser og forskning finder han en række små og store tiltag, som hver for sig og samlet kan være effektive mod kræft, udover den medicinske behandling, han modtager. Et år efter operationerne løber han over målstregen ved Berlin maraton. Der er glæde og lettelse i hvert eneste skridt.I bogen samler forfatteren disse tiltag i 10 praktiske tips og råd til dig, som ønsker at bidrage selv til at forsvare dig mod kræft, bremse sygdommen eller få bedre livskvalitet efter endt behandling.

 • - ny behandling af kræft
  af Travis Christofferson
  239,95 kr.

  Cancer er en moderne sygdom, der var sjælden for blot 100 år siden. Dengang døde ca. 2 pct. af befolkningen af kræft, hvor det i dag er den hyppigste dødsårsag, Årsagerne er i høj grad den kostomlægning, som slog igennem i årene efter 1. Verdenskrig, men de moderne samfund og den kemiske udvikling bærer i høj grad ansvaret. Forskningen har, som det er almen kendt, været koncentreret om behandling med kirurgi, gifte (kemoterapi) og radioaktiv bestråling, hvorimod der ingen midler omtrent har været til forskning i årsager og årsagsbehandling, og naturmedicinske tiltag har ligefrem været undertrykt. Travis Christofferson gennemgår i bogen udviklingen det seneste århundrede, hvor det nu er blevet klart, at kræft ikke er en arvelig sygdom, selvom der kan være arvelige tilbøjeligheder. Christofferson snublede så at sige over sandheden, da han genopdagede den tyske professor Dr. Otto Warburg, der for ca. 100 år siden påviste at selvom cancer kan have mange sekundære årsager, var der kun en primær årsag, nemlig ændringen af omsætningen af ilt i inormale celler. Det modtog han en medicinsk nobelpris for. Når Cellernes kraftværker, mitokondrierne, ikke længere leverer energi, fordi indtaget af kulhydrater i cellerne omdannes til sukkerstoffer, udvikler der sig kræftceller. Kræft eller cancer handler med andre ord om mangel på energi. Det er en stofskiftesygdom. Bogen afrundes med en række KETO-opskrifter, med vægt på sundt fedt og grønt, der følger Christoffersons anbefalinger.

 • - en dødendes fortællinger om livet
  af Rita Nielsen & Jakob Harder
  163,95 kr.

  I Venteværelset møder vi Jacob - en ung mand i 30'erne, der lever et liv med karriejob, kone og barn, da han rammes af uhelbredelig kræft. I slutningen af sit sygdomsforløb indlægges Jacob på hospice og Venteværelset er blevet til på baggrund af de dybe og berigende samtaler, han her førte med sygeplejespecialist Rita Nielsen.Venteværelset er et døende menneskes forsøg på at få de levende i tale. Bogen handler om de eksistentielle spørgsmål, der opstår ved livets afslutning, og om at leve livet mens man har det. 'Brug livet, tag det, elsk det!' er Jacobs budskab. Bogen skildrer den forandring, Jacob gennemgår i sit sygdomsforløb i forhold til sit syn på og fokus i livet. Men bogen handler også om den praktiske hverdag som sygt menneske - om hvordan man lever med smerter, samtidig med, at man får det bedste ud af tiden med sin kone og søn på fire år. Bogen har noget at sige til både pårørende og folk der selv er ramt af alvorlig sygdom. Og til sundhedsvæsenet, hvor Jacob ønsker at respekten for den døende som en person og et fuldgyldigt menneske skal være fremtrædende, fremfor at den døende kun gøres til offer. Om at skrive bogen, siger Jacob: 'De levende har for travlt med at leve livet til at tage døden alvorligt. Det er en sag, der er værdig at skrive om. Ikke kun for de døendes skyld, men i allerhøjeste grad også for de levendes skyld.' Under hele arbejdet med bogen er Jacobs gentagne replik: 'Vi må få mennesker til at forstå, at de skal dø, for på den måde bliver livet bedre.'

 • af Jette Friis O'Brôin
  214,95 kr.

  Kræftramte fortæller med overskud og kærlig sårbarhed, hvad de har lært på vejen til et godt liv med kræft - om de beslutninger, som har givet ny energi og ændret deres syn på verden og dem selv. Psykologer, læger og andre fagfolk giver gode råd til mødet med hospitalet, frygten for næste kontrol og angsten for tilbagefald.Bogen handler ikke om kemo, stråler, alternativ behandling eller kritik af sundhedsvæsenet. Men om kræftramte og pårørendes forskellige måder at leve med kræft som et nyt livsvilkår – med nuet i fokus. De fortæller om op- og nedture og om at lande på benene, også når det er svært.De kræftramte i bogen er mellem 25 og 76 år og har forskellige diagnoser. Deres inspirerende fortællinger giver mod og håb til alle, som lever med kræft.

 • af Mie Mikkelsen & Gitte Meyer Madsen
  185,95 - 256,95 kr.

  Mie er ung, nybagt mor, da hun får at vide, at hun har brystkræft. En besked, der hamrer en pæl direkte ned i hendes lykkelige barselsboble og aktive liv.Trods den barske besked og et sygdomsforløb med tilbagefald efter tilbagefald vælger Mie at tage kampen op med alt, hvad hun har i sig. Hun allierer sig med fagpersoner, går nye veje og er fast besluttet på at finde en mening i det meningsløse, følge sin intuition og stille skarpt på det vigtige i livet – sin lille søn. Mie lover ham, at hun vil gøre alt for at blive ældgammel, i hvert fald 90 år.Jeg har da tænkt mig at blive 90 er en livsbekræftende fortælling om, hvordan man kan tage lederskab over sin egen tilværelse, hvor vigtigt det er at bevare troen på at kunne besejre kræften, og hvad kærligheden til et lille barn kan betyde for at leve et godt og givende liv – selv med en kronisk og livstruende sygdom.

 • af Lene Sigaard & Anette Brighel Birgens
  359,95 kr.

  LÆREBOG I KRÆFTSYGEPLEJEKræft – klinik og sygepleje er en lærebog målrettet studerende og fagprofessionelle, der har interesse og behov for viden om kræftsygdomme samt behandling og pleje af kræftpatienter. Bogen består af tre dele. Del 1 beskriver tumorbiologi, diagnostik og behandling. Del 2 præsenterer en lang række kræftsygdomme og sygeplejeproblemer relateret hertil. Del 3 præsenterer med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens vejledning om sygeplejefaglige optegnelser kræftsygepleje i al sin mangfoldighed.Bogens overskuelighed understreges af de mange illustrationer, tabeller og bokse samt test dig selv-spørgsmål til hvert kapitel.Kræft – klinik og sygepleje har et klinisk fokus og er skrevet af danske sundhedsprofessionelle med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og funktioner. Bogens redaktører er begge sygeplejersker af grunduddannelse og har mange års erfaring inden for en mangfoldighed af sygepleje i al almindelighed og kræftsygepleje i særdeleshed.Det er tilstræbt, at bogen dækker pensum på sygeplejerskeuddannelsen samt giver den specialviden, der kræves i behandlingen af og omsorgen til kræftpatienter i klinisk praksis.

 • - Spis dig stærk i behandlingsforløbet
  af Ditte Ingemann
  200,95 kr.

  Kræft og kost er en kogebog til dem, som er i gang med et behandlingsforløb for kræft. Bogen præsenterer baggrundsviden om kost, ernæring og kræftbehandling og ikke mindst 60 velsmagende opskrifter. Den inspirerer til, hvordan man kan få tilstrækkelig mad og holde vægten, så man er bedst rustet til at klare sygdom og bivirkninger, der kan være i forbindelse med behandlingen. Bogen er skrevet af Ditte Ingemann. I 2018 fik hendes mand en yderst sjælden og aggressiv type kræft, som krævede hård behandling. Ditte var ved hans side, indtil han desværre gik bort i sommeren 2019. Ditte savnede inspirerende kogebøger med opskrifter på ernæringsrigtig og lækker mad, der var god at spise under kræftbehandling. Hun satte sig derfor for at skabe en smuk og indbydende kogebog med opskrifter fyldt med energi og protein. Det er mad, man har lyst til at spise, selv om man har nedsat appetit, er duftsensitiv, har kvalme og er træt. I bogens indledning forklares det, hvorfor det er vigtigt at spise energitæt og proteinrigt under og lige efter kemobehandling. Herefter følger et kort kapitel om myter om kræft og ernæring. Så følger 60 opskrifter, der er inddelt i morgenmåltider, mættende retter, snacks og søde sager.

 • - en forebyggelses- og overlevelsesguide
  af Betina Krohn Wellendorph
  219,95 kr.

  Da Betina fik konstateret brystkræft og pludselig skulle tage hurtige beslutninger på spørgsmål, der kunne have fatale konsekvenser, afhængig af valgene, startede hendes dybdeborende research af årsagerne til og forebyggelsen af brystkræft, idet hun bl.a. i sit behandlingsforløb havde oplevet mangelfuld information, vægelsindethed og siden alvorlige senfølger. Hun savnede videnskabeligt velfunderet litteratur på det danske bogmarked og besluttede sig for at give al sin indsamlede viden om international og dansk forskning om brystkræft videre til danske kvinder, da viden forpligter. Hun har således skabt en kyndig guide og kortlægning af værdifulde studier af det onkologiske såvel som det alternative vidensområde, så enhver kvinde, der vil overleve eller forebygge brystkræft, hermed kan træffe sine egne valg og eventuelle fravalg på et solidt, oplyst grundlag, når det drejer sig om kemo-, stråle- og antihormonel behandling. Man vil af samme grund finde et særdeles veldokumenteret kilderegister, når der opstår tvivl om valg.Betina indkredser de 6 faktorer, der hver især har en afgørende betydning for udvikling af brystkræft, så man pludselig forstår, hvordan fx kosten, hormoner, stress eller særlige mangeltilstande kan være meget udslagsgivende for brystkræft. Betina tager læseren ved hånden og guider grundigt til vejene gennem de valide og ugiftige tiltag, der virker kræfthæmmende og forebygger risiko for kræftudvikling, så man undgår at forblive en del af den uhyrlige statistik. Du vil således bl.a. få et ordentligt overblik over vigtig antiinflammatorisk kost, udrensning, kosttilskud, behandlinger og hormonel balance, udover diverse protokoller med mulighed for at skabe en individuel handleplan til genopbygningen af en krop i alvorlig ubalance – med eller uden kræftbehandling.

 • - Min beretning om at være pårørende og efterladt
  af Lisbeth Rex
  80,95 - 186,95 kr.

  Håndtrykket er historien om en svær tid i Lisbeths liv. Om år med uro, træthed og sorg, men også historien om at komme på banen igen og nu nyde livet i fulde drag. I oktober 2010 fik Lisbeths mand konstateret uhelbredelig kræft, hvilket vendte op og ned på deres liv. Hun passede ham hjemme, og han døde i sit hjem i januar 2011. Der fulgte dog nogle hårde år for både Lisbeth og hendes børn, som hun i ord og digte beretter med ærligt hjerte om. ”Præsten kom på hjemmebesøg, forcerede is og sne, og landede på slagbænken sammen med os alle. Han lyttede til søn, datter, mor og hustru til afdøde og spurgte til Tommys liv. Alle blev hørt, og det blev et langt og godt møde og dermed forberedelse til den forestående bisættelse i den lokale kirke. Præsten var et varmt menneske, som jeg fik gode samtaler med efterfølgende.”

 • - med smerte og smil
  af Tina Storgaard Støttrup & Etta Siegismund
  149,95 kr.

  Hvor meget skal børnene involveres i mors livstruende sygdom? Hvordan bevarer man en tryg og stabil hverdag for børnene, når sygdommen overtager alt? Etta Siegismund fortæller indlevende om sit liv med kræft og giver et nært indblik i, hvordan en uddannet pædagog kæmper med sin kræftsygdom og rollen som mor til småbørn, større børn og voksne børn. Et kræftfuldt liv er desuden en rejse gennem velfærdsstaten og sundhedsvæsnet i perioden fra midten af 1980’erne frem til nu – gennemlevet af en kræftpatient. Etta har overlevet sine tre kræftsygdomme, og den bedste medicin har været troen på livet, gode oplevelser, glæde, smil og kærlighed.

 • af Gary A Doyen
  187,95 kr.

 • af Stephen McPherson
  324,95 kr.

 • af Samson Byrd
  182,95 kr.

 • af Brett Lark
  217,95 kr.

 • af Rose Ngo & Wilson Ngo
  223,95 kr.

 • af Abbe Rolnick & Jim Wiggins
  135,95 kr.

 • af Saskia Mevis
  242,95 kr.

 • af Mahesh Sharma
  184,95 kr.

 • af Chantell Windham
  402,95 kr.

 • af James Ellesmere
  587,95 kr.

 • af Anita Klein
  196,95 kr.

 • af Peter C. Stanley
  188,95 kr.

 • af Toni Lindsay
  358,95 kr.

 • af Paige Kensinghton
  577,95 kr.

 • af Gabby Ian
  157,95 kr.

  Diploma Thesis from the year 2018 in the subject Health - Nursing Science - Geriatric Care, grade: A, Kenyatta University, language: English, abstract: This work investigates whether age is among the predisposing factors for breast cancer. Breast cancer is heterogeneous malignant cells whose specific age profiles exponentially increases until menopause after which it rises gently slowly thereby reflecting the superimposition of the early and late onset rates of breast cancer. The early onset breast cancers represent mainly the untimely life transforming or inherited consequences on the undeveloped epithelium, while late-onset breast cancers in most cases are likely to follow an extended exposure to supporting stimulus of vulnerable epithelium, which has botched to age normally. Biomarker studies and clinical observations indicates that the latter staged breast cancer types often develop slowly and are less biologically aggressive compared to the early staged breast cancers despite being under the control of hormone receptors such as growth factor receptor abbreviated as (HER2) and estrogen receptor (ER), expressions hence supporting the conclusion that breast cancer biology is age dependent.Approximately twelve percent of women across the globe in the current society are annually affected by breast cancer. Moreover, while breast cancer incidence increases with age advancement, patients of younger age at diagnosis are largely associated with increase in the mortality rate. This research discusses most of the age-related factors, which affect the identification or diagnosis, treatment, and management of breast cancer incidence; examining main concepts and exploring vital areas, which calls for additional research. Ageing as a predisposing factor for breast cancer will be examined in connection to diagnosis and treatment with special reference to nodal status, hormone factors, breast cancer subtypes and genetic status. Further, although narrowly, the study will also touch on the future expectations of breast cancer identification and treatment through examination of some rising potential technologies and breast cancer tests like the miRNA.

 • af David Pulver, Mark Schoenberg MD & Fran Pulver
  691,95 kr.

 • af Rodney Stamps & Paige Stamps
  192,95 - 319,95 kr.

 • af Lisabeth Mackall
  160,95 kr.

  Death is our common end. Death can arrive when we least expect it-through injury, illness, and unexpected life events that bring death close to us, and we never feel like we are prepared Sometimes we skirt death and find ourselves renewed in life. We want to pursue new adventures, pathways and are energized to explore the best life has to offer. But why does it take facing death for us to live our best life? How do we embrace the greatness of our world without having to first face trauma and fear? Follow along in the journey of Lisabeth as she navigates through a second devastating life trauma, and how she realized that we can all focus on our time living, instead of worrying that we have not lived or done enough in the time that we have been given.

 • af Temple Emmet Williams
  325,95 kr.

  Laugh to live. Live to laugh.This is an updated version of the original Warrior Patient: 50 pages longer and with some updated medical information as well as a new chapter: Getting Sick Again.The author is a Marine, an ex-cop, and a journalist nominated twice for a Pulitzer when he worked for The New York World-Telegram & Sun over 50 years ago. Today, he is an award-winning author of four books with well over 150 positive reviews on Amazon, Barnes & Noble, Apple Books, Goodreads and many other venues. The best one for the original Warrior Patient came from satirical writer Robert Eggleton, who wrote: "This book may have saved my life."A retired physician says Warrior Patient: "Should be required reading for doctors.""This book is ... a comfort, it is a love-story, it is important.".- WordsAPlenty"Humor is the best doctor you will ever know." Williams ... follows his own advice. - KirkusReviews"A great 'how-to' in overcoming diseases with laughter, good doctors, love, and guts." - Dennis WallerIt's a witty story full of unexpected humor." - Readers' Favorite"Save your life and read this book" - Patrick Middleton, author100,000 patients die, and nine million suffer injury every year. If medical mistakes were a disease, it would be the sixth leading cause of deaths in America.As you read Warrior Patient Heartbeats, you become one of the nine million who suffers injury every year. You take an extraordinary, often amusing journey into the quicksand of modern medicine. In the midst of a long list of life-threatening illnesses, you learn to laugh to live, and to live to laugh."A strong 5-star rating ... read this book now, not tomorrow or the next day, but now." -- WordsAPlenty.

 • af Teresa J. Herbic
  237,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.