Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jobsøgning/karriereskift

Her finder du spændende bøger om Jobsøgning/karriereskift. Nedenfor er et flot udvalg af over 148 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som CVer, anbefalinger, interviewteknik, ansættelsesrettigheder, håndtering af det at miste jobbet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Steen Kræmer Rasmussen
  206,95 - 227,95 kr.

  „TAK FOR DIN ANSØGNING. VI VIL GERNE SE DIG TIL SAMTALE PÅ MANDAG KL. 14,“ SIGER STEMMEN I TELEFONEN.ER DU KLAR? SCOR JOBBET TIL SAMTALEN viser dig, hvordan du scorer jobbet. Hvordan du forbereder dig, og hvordan du er den udgave af dig, som intervieweren ansætter. Du lærer bl.a. at:• forvandle nervøsitet til spænding• give det rigtige førstehåndsindtryk• lave den stærkeste forberedelse• svare rigtigt på de svære spørgsmål• bruge gode eksempler til at vise, hvordan du passer til jobbet.Bogen gør dig klogere på alle aspekter af jobsamtalen. Lige fra det første „goddag“ i receptionen over kropssprog til den gode afslutning. Du får eksempler på, hvordan andre har gjort, så du kan blive inspireret til at finde din måde at score jobbet på. Bogen er skrevet til alle, der gerne vil gøre sig umage til jobsamtalen. Både den ufaglærte, erhvervslederen og akademikeren.At score et job til en samtale kræver en indsats af dig, men hvis du er villig til at yde den, står du med en langt større chance for at få opkaldet: „Tak for sidst. Vi vil gerne tilbyde dig stillingen.“ SCOR JOBBET TIL SAMTALEN er en selvstændig fortsættelse af bestselleren Hit med jobbet (2015). Den har vist mange tusinde læsere, hvordan de skriver den ansøgning, der sikrer dem jobsamtalen.

 • af Michelle Obama
  203,95 kr.

  The Light We Carry, penned by the renowned author Michelle Obama, is an enchanting journey into the depths of human emotion and resilience. Published in 2022 by Penguin Books Ltd (UK), this book is a must-read for those who appreciate captivating storytelling and profound insights. The genre of the book is a unique blend of memoir and motivational, offering readers a glimpse into the life of one of the most influential women of our time, while also providing valuable life lessons and inspiration. Michelle Obama's eloquent writing style and the powerful narrative make this book an unforgettable read. The Light We Carry is not just a book; it's a beacon of hope and strength, illuminating the path for its readers. Don't miss out on this masterpiece from Penguin Books Ltd (UK).

 • - Headhunterens guide til jobsøgning
  af Birgit O'Sullivan
  218,94 kr.

  Denne bog er en praktisk guide til dit næste job.Birgit O’Sullivan arbejder som selvstændig konsulent inden for rekruttering og headhunting, så hun ved, hvad der virker i ansøgning og CV, og hvad man vil have på den anden side af bordet.I denne bog er hun din personlige guide. Med masser af praktisk erfaring og indsigt giver hun dig præcis de redskaber, der skal til, for at du kan ramme rigtigt med din næste ansøgning:VEJLEDNING i at skræddersy dit CV og din ansøgning.MASSER AF CASES, så du kan lære af andres fiaskoer og succeser.SKABELONER, så det bliver en leg at invitere dig selv til kaffemøder med netværk og sige pænt tak bagefter.INDBLIK i, hvordan beslutningstagere (chefer!) tænker, så du kan trænge igennem til dem.HJÆLP til at være velforberedt til jobinterviews og klar til lønforhandlinger.75+ SPØRGSMÅL, du måske møder til samtalen, og forslag til spørgsmål, du selv stiller – samt klar besked om dem, du ikke stiller!REFLEKSIONER over meningen med det hele ... Hvad er det gode liv for dig? Hvad er dit drømmearbejdsliv?

 • - Vi har valgt at gå videre med en anden!
  af Anne Marie Valentin
  177,95 kr.

  Du arbejder ...8 timer om dagen5 dage om ugen46 uger om året50 år af dit liv Behøver du flere argumenter for at vælge det rigtige job?”Tak for din ansøgning…” er til alle jobsøgende. Bogen giver dig de nødvendige redskaber, så du kan tage action og skabe et meningsfyldt arbejdsliv.Hvis du vil have arbejdsglæden tilbage og skabe en spændende karriere, handler det mere om mindset og mod end om ansøgninger og CV’er. Modet til at stå ved dig selv, lytte til din indre stemme og finde ud af, om du er på rette vej. Om forfatterenAnne Marie Valentin (f. 1967) er indehaver af intojob, som blev etableret i 2010. Hendes vigtigste mål er at flytte mennesker, så de får deres drømmejob. Hun har mange års erfaring som HR-manager og karriererådgiver hos Deloitte, Business Danmark, Selvstændiges A-kasse DANA, AS3 og Adecco. Hun er uddannet NLP master, coach, passionscoach, Flow Specialist, filosofisk vejleder og er en entusiastisk foredragsholder.

 • - Den alternative og forunderlige fortælling om karriere og uddannelsesvalg
  af Hannah Lund & Johanne Havshøj
  236,95 kr.

  Hvad kan en cannabisdronning, en ex-minister, en professionel fodboldspiller med strygebrætskade, en negletekniker og en trommeslager fortælle dig om et sjovt, meningsfuldt og succesrigt arbejdsliv?Snoede Leveveje fortæller gennem interviews med 19 interessante og kendte mennesker, at vejen til et lykkeligt, sjovt og succesrigt arbejdsliv – uanset branche – sjældent er opnået ved at gå én lige vej mod ét mål.Drop idealet om det perfekte, fejlfrie og tilrettelagte. Hvorfor skal stress og præstationsangst være en del af fortællingen om uddannelse og karriere?Vejen til økonomisk, samfundsmæssig og menneskelig succes er nemlig fantastisk kroget og broget. Den går gennem underlige uddannelser og jobs. Den er fuld af berigende fejltrin, uforudsigeligheder og tilfældigheder. Den rummer fordybelse og læring – og gradvis brug af den opnåede erfaring til at få klarhed over, hvad man egentlig har lyst til og er god til.Bogen her er til dig, der – uanset alder – står klar til at vælge uddannelse eller skifte job. Til dig, der har fået ondt i maven over en dårlig karakter. Til dig, der i 50erne, lidt skræmt, har lyst til at sadle om. Til forældre, lærere og studievejledere – til alle.Slip karakterræset, slip præstationsangsten, slip fremtidsangsten. Læs bogen, og find ud af, at dét, der gør dig glad, kan blive et fantastisk arbejdsliv.Medvirkende i interviews:Tina Horsted Christian og Karin Friis BachKresten Schultz JørgensenFarnaz Rasoulinia ElbækMichael StensgaardSanne GottliebJens FredslundRikke Wichmann-BruunPer ØstergaardJakob Kjærgård Carina Due Morten Kornbech Larsen Søren PjedstedLis Hartvig Holm Audra Dyring-AndersenSofie De NardiCharlotte BohnsenAnita Foged Rasmussen

 • af Mette Klingsten
  825,95 kr.

  Ansættelsesretlige aspekter af virksomhedsoverdragelser beskriver og analyserer gældende ansættelsesretlige aspekter af virksomhedsoverdragelser i Danmark; først og fremmest på baggrund af lov om lønmodtageres retsstiling ved virksomhedsoverdragelse (virksomhedsoverdragelsesloven).Loven er præceptiv og finder anvendelse på det betydelige antal virksomhedsoverdragelser, der finder sted hvert år. Virksomhedsoverdragelsesloven har givet anledning til et stort antal sager ved danske domstole og EU-Domstolen, der er af væsentlig betydning for fortolkningen af reglerne. Fremstillingen gennemgår et omfattende antal danske afgørelser fra de ordinære domstole, Arbejdsretten og faglig voldgift, samt afgørelser fra EU- og EFTA Domstolene. Blandt de emnekredse, der behandles i bogen, erafgrænsningen af de overdragelser, der er omfattet af lovenretsvirkningerne og konsekvenser af opsigelser af medarbejdere i strid med lovenkollektive overenskomsters stilling i forbindelse med virksomhedsoverdragelseudlicitering og outsourcinghåndtering af pensioner og andre ”benefits” ved virksomhedsoverdragelserkravene til information og høring.Fremstillingen er en håndbog til praktikere, herunder praktiserende advokater, virksomhedsjurister, personer med ansvar for “human resource” samt advokater og jurister i organisationerne, men kan også anvendes som lærebog for studerende og andre med en videregående interesse for ansættelsesret.Om forfatterenMette Klingsten er advokat med møderet for Højesteret og har udgivet en række andre bøger om ansættelsesretlige emner, eksempelvis om masse-afskedigelse og om personalepolitikker ligesom hun har været medforfatter til en generel fremstilling om funktionærret og andre ansættelsesretlige emner.IndholdsoversigtForkortelser Forord Kapitel 1. IndledningKapitel 2. Direktivet og EU-retlige spørgsmål Kapitel 3. Hovedpunkter i virksomhedsoverdragelsesloven Kapitel 4. Definition af begrebet »virksomhed« Kapitel 5. Begrebet »overførsel« af virksomhed Kapitel 6. Hvilke typer af overdragelser omfattes Kapitel 7. Overdragelser fra virksomheder under insolvensbehandling mv. Kapitel 8. Den beskyttede kredsKapitel 9. Arbejdstagernes rettigheder og pligter i forbindelse med virksomhedsoverdragelseKapitel 10. Ophør af ansættelsesforhold i forbindelse med VirksomhedsoverdragelseKapitel 11. Forholdet mellem overdrageren og erhververen Kapitel 12. Særligt beskyttede medarbejdere Kapitel 13. Information og forhandling Kapitel 14. Lovens anvendelsesområde og ikrafttrædelse Kapitel 15. Beslægtede emner Bilag 1. Bilag 2. Bilag 3. Bilag 4. Bilag 5. Bilag 6. Bilag 7. Bilag 8. Bilag 9. Litteraturfortegnelse Afgørelsesregister Stikordsregister Om forfatteren

 • - ChatGPT’s guide til sig selv og råd til det gode liv
  af Nick Allentoft & Chatgpt
  119,95 - 127,95 kr.

  Få et kig ind i en fremtid, der udspiller sig lige nu og her. Denne bog demonstrerer hvor stor en revolution, der er ved at ske med kunstig intelligens. Hvordan stiller man spørgsmål? Hvad kan vi bruge den til? Hvordan forholder en kunstig intelligens sig til forskellen på den selv og os mennesker? Svarene fra robotten er nogle gange mindblowing, og andre gange afslører den sine svagheder. Lige nu. Udviklingen er kun lige begyndt, og det går hurtigt. Rigtig hurtigt. Maskinen lærer mens du bruger den, og mens du sover. Chatbottens Revolution er en samling af samtaler mellem bogens forfatter og ChatGPT - en avanceret AI, der kan besvare spørgsmål og generere tekst hurtigere end de fleste kan skrive på computer. Den bliver klogere for hver gang du bruger den. Bogen præsenterer læserne for ChatGPT's mangfoldige evner og giver en klar forståelse af, hvordan man kan bruge denne teknologi til at optimere sit arbejde, lære nyt og løse problemer i hverdagen. Fra at forklare komplekse emner til at generere kreative idéer, viser ChatGPT sit enorme potentiale inden for en bred vifte af felter, herunder forskning, uddannelse, karriere og privatliv. Chatbottens Revolution er en spændende mulighed for at opdage og udforske, hvad den kunstige intelligens kan tilbyde, hvorfor vi skal tænke grundigt over den og hvordan den kan forbedre vores hverdag.

 • af Trevor M Morgan
  192,95 - 322,95 kr.

 • af Michele Renee Gorman
  487,95 kr.

 • af Bessie Lee Gambrill
  177,95 kr.

 • af Carrie Goetz
  382,95 - 437,95 kr.

 • af Ashley S. Freeman
  317,95 kr.

 • af Alisha Fernandez Miranda
  147,95 kr.

 • af Phyl Terry
  322,95 kr.

 • af Marguerite Marlow
  517,95 kr.

 • af Michelle Walters
  162,95 kr.

 • af Matthew J. Sheridan & Thomas J. Lalka
  322,95 - 835,95 kr.

 • af Carla V. Cork
  257,95 kr.

  If nothing was standing in your way, what would you want to achieve in your life? What would you want to do or become? Unboxed: Practical Advice for Turning Your Passion into a Career by Dr. Carla Cork is a step-by-step roadmap to help you make your goals and dreams a reality. This guidebook starts off by helping students navigate the college selection and application process and the factors that one should consider when choosing a college. From there, Dr. Cork discusses how to choose a field of study and potential career path.By following this guide, students will realize that their aspirations are not out of reach. It is never too early or too late to start preparing for the future and creating the life you want for yourself. Regardless of your age or where you are in your personal or professional path, Unboxed can help bring you closer to where you want to be.

 • af Colman Collins
  240,95 kr.

  This book is a must-read to help you succeed and thrive in your first job. The author outlines 50 pointers for success based on his 40 years experience working as a senior HR executive with three blue-chip multinational companies and as a business owner with a leading Recruitment and HR Consultancy.In addition to learning these essential workplace skills, you will also receive some very practical and pragmatic advice on dealing with 20 potentially difficult challenges that you may come across at some stages in your career.After reading this book, you will have many useful pointers to help you succeed in your first job, and you will also have a reference book you can turn to at any time you could use a helping hand.

 • af Sarah Wilson
  639,95 kr.

  If you're feeling stuck, either financially or in your career, then this book will provide you with ideas, inspiration and practical advice on how to start a side hustle. If you want to increase your income, find your purpose or are looking for something new so you can eventually quit your day job, then read the stories of the 30 women who are doing this right now to find out how. Designed as a guide you can dip in and out of, this book gives you a sneak peek inside the real journeys a side hustle can take you on. Starting a side hustle is not easy, but as the stories will tell you, it's so definitely worth it.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.