Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Forbedring af hukommelsen og teknikker for tænkning

Her finder du spændende bøger om Forbedring af hukommelsen og teknikker for tænkning. Nedenfor er et flot udvalg af over 143 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som IQ-test til selvtest osv.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Troels W. Kjær
  258,95 kr.

  Hvem har en hjernestarter liggende? Hjernestarter – sådan træner du din hjerne er en bog for alle, der gerne vil have mere ud af de små grå. Vil du blive skarpere på arbejdet, bedre til at huske eller mere motiveret, så er det om at få hjernen op i gear. I bogen følger vi to studerende, der eksperimenterer med hjernetræning i et forsøg over 6 uger. Desuden gennemgås hjernen på kryds og tværs, så du ved, hvad du har at arbejde med, og hvad der sker, når hjernemusklerne får motion. I sidste del er det din hjerne, det gælder.Hjernestarter giver dig værktøjer og øvelser til at optimere din læring, opmærksomhed og hukommelse, så du kan få mere ud af livet – eller i første omgang bare lære at huske indkøbslisten.Troels Wesenberg Kjær er hjerneforsker, forfatter og foredragsholder. Han arbejder som overlæge ved Sjællands Universitetshospital og er professor ved Københavns Universitet. Han har lavet TV om hjernen og har tidligere skrevet bogen Knivskarp (2014) sammen med Mikael Birkkjær.

 • - Bliv bedre til at huske
  af Troels W. Kjær & Anne-Mette Futtrup
  145,95 - 172,95 kr.

  Hjernen kan blive større og stærkere gennem træning – på lige fod med andre af kroppens muskler. Selv små øvelser i hverdagen kan gøre en forskel. De fleste kender det: Man går i supermarkedet på vej hjem fra arbejde efter nogle få ting til aftensmaden – kartofler, salat, tomater og oksefars – men kommer kun hjem med kartofler, salat og oksefars. Eller man står over for én, der hilser hjerteligt, mens man forgæves graver i sin hjerne efter personens navn. Det er ikke usædvanligt at have huller i hukommelsen. Nogle gange er det de små ting, vi glemmer. Andre gange kan det være vigtige pointer under en arbejdspræsentation, en tale eller lign. Uanset hvad, er det frygtelig irriterende. Den gode nyhed er, at vi alle med en forholdsvis lille indsats kan forbedre vores hukommelse. I Klæbehjerne gennemgår professor og hjerneforsker Troels W. Kjær sammen med journalist Anne Mette Futtrup, hvordan hjernen kan blive større og stærkere gennem træning – på lige fod med biceps og triceps. Selv små uvante udfordringer i dagligdagen kan gøre en forskel. I bogen kan man teste sin hukommelse, og man præsenteres for metoder og teknikker til at lære at huske bedre. Desuden får man tre omfattende træningsprogrammer – et til begyndere, et til øvede og et til dem, der vil indføre egentlige livsstilsændringer, der gavner hukommelsen. Hvert program rummer 28 meget forskellige øvelser, som hver især specifikt påvirker hukommelsescentrene i ens hjerne, så man kommer til at huske bedre. Troels W. Kjær er hjerneforsker og forfatter til bl.a. bestselleren Knivskarp, der udkom i 2014. Han har igennem flere år specialiseret sig i, hvordan hjernen stimuleres, måles og vejes. I sin forskning har han bl.a. arbejdet med, hvad der sker med hjernen, når man ikke giver den optimale betingelser. Troels W. Kjær er ansat som overlæge på Roskilde Sygehus' neurologiske afdeling. Anne Mette Futtrup (f. 1968) er freelancejournalist og redaktør.

 • - Succes, selvværd, trivsel og glæde med mentaltræning
  af Jørgen Svenstrup
  236,95 kr.

  Spørg ikke, hvad mentaltræning kan gøre for dig. Spørg, hvad du kan gøre med mentaltræning. Hvis man spørger Jørgen Svenstrup, er det enkle svar: det meste.I Nøglen til din hjerne forklarer Jørgen Svenstrup, hvordan de allerfleste med systematisk mentaltræning kan forandre deres liv. Det handler om at bearbejde de suggestioner og overbevisninger, vi går rundt med, så vi ikke hænger fast i overbevisninger som ”Jeg får aldrig et job” eller ”Jeg er sådan en, der går ned med stress.”Bogen har to målgrupper. Den første er dem, der har været ramt af en eller flere psykiske ubalancer, fx stress, bekymringer, selvværdsproblemer eller angst. Den anden er dem, der har det godt og er tilfreds med livet, men ønsker at få det bedre eller har konkrete mål og ønsker, de vil opnå, fx drømmejobbet, vægttab, sunde kostvaner, bedre parforhold, mere sex …Han går i clinch med vores overbevisninger og giver læseren redskaber til at bearbejde dem. Vores overbevisninger består af alt det, vi tror, er sandt, og som vi navigerer efter i livet. Overbevisninger skabes i os på baggrund af det, andre siger til os, at vi er eller gør, vores er-faringer samt andres handlinger. De er retningsgivende for vores opførsel og handlinger. Og kun ved at bearbejde dem med mentaltræning kan man ændre sine overbevisninger, sine handlinger og dermed sine resultater, viser Svenstrups bog og erfaringer.Til at opnå disse forandringer skal man bruge mentaltræning. Jørgen Svenstrup er i den forbindelse stor fortaler for hjernevask: Vask hjernen ren for beskidte og triste tanker og usunde tankemønstre, og erstat dem med de tanker, der er allerbedst for dig!Helt konkret skal man øve sig i mentaltræning og træne systematisk – og til det er der konkrete værktøjer og anvisninger i bogen. Hvad man vil opnå, er op til en selv. Men hvad man kan opnå, sætter man kun sine egne grænser for. Blot man har fundet nøglen til sin hjerne først.

 • af Ryder Carroll
  200,95 kr.

  Bogen til liste-elskere, multitaskere og kreative hoveder, som har brug for struktur. Bullet Journal-metoden er en genial metode til mental oprydning og struktur – den vil flytte dig fra at være passager til at blive pilot i dit eget liv! Ryder Carroll er skaberen af Bullet Journal-metoden, som er en international megatrend med millioner af brugere. Bullet Journal-metoden kombinerer elementer fra dagbogen, to do-listen og ønskelisten:  *  Hold styr på fortiden: Med pen og papir og intet andet skaber du et klart og overskueligt overblik over dine tanker.  *  Få orden på nutiden: Find ro i din hverdag ved at bruge din to-do-liste på en mere mindful, systematisk og produktiv made.  *  Planlæg fremtiden: Transformer dine diffuse interesser til meningsfulde mål, og bryd så disse mål ned til skridt, du kan tage handling på og opnå store forandringer.

 • - Sådan skaber du gode arbejdsbetingelser for din hjerne
  af Trine Kolding
  119,95 - 198,95 kr.

  Trine Kolding – tidsekspert og -coach – hjælper dig til at lægge tankemylder, uro, overspringshandlinger og multitasking bag dig, så du kan finde, styrke og fastholde dit fokus.Længe har vi jagtet tiden og forsøgt at skabe mere af den. Men tid som en knap ressource er overhalet af evnen til at fokusere. Det er nemlig uinteressant at få mere tid, hvis du konstant er ufokuseret og mentalt fraværende.Vi lever i en verden fuld af stimuli. Døgnet rundt er der på arbejdspladsen, i fritiden og i familielivet kamp om vores opmærksomhed. Vi bliver fodret med informationer døgnet rundt, mens distraktioner og afbrydelser står i kø for at stjæle vores fokus.Vores hjerner er ikke gearede til dette konstante bombardement. Vi bliver ganske enkelt overstimulerede og får svært ved at koncentrere os, være opmærksomme og lære nye ting.Med hjælp fra denne bog kan du blive bedre til at fokusere og koncentrere dig. Du vil også opleve, at du får mere overskud i din hverdag, bliver mere effektiv, bedre til at styre dine tanker og får tingene afsluttet.

 • - Til den ambitiøse leder der har kronisk travlt
  af Mirja Bang Hansen
  247,95 kr.

  Ved du hvordan du samarbejder med din lunefulde hjerne? For at præstere har du brug for en stærk og hurtig hjerne. Overophedede hjerner arbejder langsomt, og mange af os kommer til at presse vores hjerner så meget, at vi sænker vores tempo, uden at vi opdager det. Hjernefablen viser dig forskellen på sundt og usundt pres, og den åbner dine øjne for det store potentiale, der gemmer sig i din hjerne. Du får videnskabeligt funderede fakta serveret i et varmt fabelsprog, der aktiverer din huskemotor, så din nye viden lagrer sig automatisk i din langtidshukommelse, mens du læser. Og så introducerer bogen dig til en hemmelighed, der afslører, hvordan du kan skabe mere tid. "Jeg har ikke set hjerneforskning formidlet på denne måde tidligere. Denne form gør forskningen anvendelig i menneskers hverdag, og det er vigtigt.” Rune W. Berg, hjerneforsker Institut for Neurovidenskab, Københavns Universitet ”Det fineste og sværeste, man kan gøre i denne verden, er at tage noget, som er ekstremt komplekst og vigtigt og gøre det enkelt, sjovt og anvendeligt. Det gør Mirja Bang Hansen, og det kan fremtiden godt li’.” Anne Skare Nielsen, fremtidsforsker Universal Futurist

 • - A simple book for smart people
  af Ken Watanabe
  128,95 kr.

  Problem Solving 101 started out as a simple guide to teach Japanese schoolchildren critical thinking skills. But it quickly became an international bestseller for readers of all ages, thanks to the powerful effectiveness of Ken Watanabe's unique methods. Full of useful diagrams and quirky drawings, Problem Solving 101 is packed with practical tools and brain training techniques that will improve your problem-solving and decision-making ability, and enable you to find better solutions faster.Simple enough for a high school student to understand but sophisticated enough for CEOs to apply to their most challenging problems, Problem Solving 101 has helped millions of people around the world to find successful solutions to even the toughest of problems.Once you've mastered the problem-solving skills in this book, you'll wonder how you ever got by without them.

 •  
  130,95 kr.

  IQ-Bogen indeholder 60 helt nykonstruerede opgaver, der med underholdende hverdagshistorier fyldt med finurlige oplysninger for alvor kræver kreativ, logisk tænkning!

 • - The Names of People You Meet, All of Your Passwords, Where You Left Your Keys, and Everything Else You Tend to Forget
  af Nelson Dellis
  148,95 kr.

 • af Dr Sanjay Gupta
  108,95 - 148,95 kr.

 • - Practical Strategies for Peak Health and Performance
  af Rahul Jandial
  177,95 kr.

  With engrossing stories from the OR and the lab, a leading neurosurgeon and neuroscientist explores the cutting-edge science that can be applied to everyday life for peak performance, improved memory, enhanced creativity, and much more. From the operating room, where he performs some of the riskiest surgeries around, to the lab, where he works on leading clinical trials, Dr. Rahul Jandial is on the cutting edge of the latest advancements in neuroscience. This fascinating book draws on Dr. Jandial’s broad-spectrum expertise and brings together the best of various fields—surgery, science, brain structure, the conscious mind—all to explain the bigger picture of brain health and rejuvenation. It is a journey into his operating room, around the world on his surgical missions, inside his laboratory, and to the outer edges of neuroscience to reveal the latest brain breakthroughs that are turning science fiction into reality, translating their implications for everyday life. Busting myths along the way, Jandial helps readers get wired for success at work and school, perform better when the pressure is on, boost memory, control stress and emotions, minimize pain, stick to a healthy eating plan, unleash creativity, raise smarter kids, and stay sharp as they age. Combining the treatment guidelines he gives his patients, the most promising concepts from frontier science, and the smartest super-achiever hacks, he provides practical takeaways for optimizing brain function and leading a healthier, happier, more productive life.

 • af Richard Cater
  165,95 kr.

 • af Aliza Bloom Robinson
  183,95 kr.

 • af Bill Whiteside
  202,95 - 335,95 kr.

 • af Dk Lee
  309,95 - 437,95 kr.

 • af Adam Gopnik
  148,95 - 198,95 kr.

 • af David Navarro
  405,95 kr.

 • af Delia Remington
  275,95 kr.

 • af Samson Yung-Abu
  275,95 kr.

 • af Mld Designs
  258,95 kr.

 • af Yalanda Price & Lil Ya'ya
  205,95 kr.

 • af Rosselly Publishing
  166,95 kr.

 • af Anna David & Josh Lichtman
  162,95 - 202,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.