Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Neurolingvistisk programmering (NLP)

Her finder du spændende bøger om Neurolingvistisk programmering (NLP). Nedenfor er et flot udvalg af over 41 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Ole Vadum Dahl
  317,95 kr.

  "Grundbog i NLP kommunikation og terapi- bind 1"I langt de fleste situationer er kommunikationen vigtig for forståelsen mellem mennesker. Der findes utallige teorier om, hvordan kommunikation fungerer og indenfor NLP er der fokus på situationen, der opstår, når et budskab går igennem til modtageren. I "Grundbog i NLP - kommunikation og terapi" får du en introduktion og guide til, hvordan du kan styre din tilstand og forstå baggrunden for andres menneskers adfærd og den bagvedliggende hensigt.Bogen giver en vejledning i, hvordan du kan lære at styre sin hjerne til bevidst at arbejde med sanseindtryk og derved ændre holdning til dig selv og dine omgivelser. Dette første bind af "Grundbog i NLP kommunikation og terapi" har undertitlen "Personlighedens sprog".Bogen er sammen med Bind 2 i Grundbog i NLP fortsat den vigtigste danske lærebog indenfor sit område og anvendes bredt indenfor personlig udvikling.

 • - Bind 2:Personligheden i udvikling
  af Ole Vadum Dahl
  317,95 kr.

  "Grundbog i NLP kommunikation og terapi- bind 2"Personligheden i udvikling" er en grundbog i neurolingvistisk programmering, der viser, hvordan man kan lære at styre sin hjerne til at bearbejde sanseindtryk og gennem dette ændre holdning til sig selv og sine omgivelser.Dette andet bind af "Grundbog i NLP kommunikation og terapI" har undertitlen "Personligheden i udvikling" og fortsætter, hvor første bind "Personlighedens sprog" slap. Grundbog i NLP bind 1 og 2 betragtes stadig som den vigtigste danske lærebog indenfor NLP og indgår bredt i undervisningen på diverse uddannelser indenfor personlig udvikling.

 • af Kirsten Fauken
  287,95 kr.

  "Det er aldrig for sent at få en lykkelig barndom" er en vedkommende og brugbar håndbog, der giver læseren forskellige redskaber til at skabe et mere harmonisk og tilfredsstillende liv. Forfatteren trækker på sin store terapeutiske erfaring fra bl.a. NLP og psykoterapi og henvender sig således til mennesker, der fungerer i hverdagen, men som alligevel ikke oplever, at deres liv er, som de gerne vil have det.Kirsten Fauken går bag om symptomerne og bearbejder de mulige årsager til problemerne. Det kan være oplevelser fra en traumatisk barndom, en fastlåst opfattelse af verden, en offertankegang, begrænsende overbevisninger, en kraftig indre kritiker eller måske blot frygt for forandring, der gør, at man hænger fast i en triviel hverdag. Bogen giver praktiske anvisninger og løsningsforslag til, hvordan man kan komme op af ’det sorte hul’ eller lære at kommer overens med konfliktfyldte oplevelser. Læseren behøver ingen forkundskaber, men kan blot følge anvisningerne til øvelserne. "Det er aldrig for sent at få en lykkelig barndom" kan betragtes som en værktøjskasse, som man kan vende tilbage til igen og igen.idden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /htmlKirsten Fauken (f. 1941) er uddannet på Skive Seminarium i 1964 og var i 25 år lærer i folkeskolen – afbrudt af nogle år som hjemmegående husmor med tre små børn. I 1992 begyndte hun at uddanne sig inden for NLP (Neurolingvistisk programmering) og modtog undervisning af blandt andre Ole Vadum Dahl. I 1996 blev hun som den første i Danmark certificeret som NLP Psykoterapeut fra Dansk NLP Institut i Silkeborg.

 • - om NLP og forandring af hæmmende overbevisninger
  af Robert Dilts
  257,95 kr.

  Bogen ”Så kan du godt tro om igen” arbejder indgående med begrebet ”begrænsende overbevisninger” og giver læseren et indblik i førende NLP teknikker, der hurtigt og effektivt identificerer og ombygger/ændrer begrænsende overbevisninger. Du lærer omkring de magtfulde processer til forandring ligesom bogen demonstrerer, hvordan du kan identificere og ændre en overbevisning ved hjælp af manuskripter fra personlig forandringsarbejde. Disse processer inkluderer genindtryk, konfliktintegration, tro / virkelighed strategier, visualisering og identifikation af kriterier. Læseren får et indgående indblik i de nyeste metoder til at ændre tro, der understøtter usunde vaner som rygning, overspisning og stofbrug; ændre de tænkningsprocesser, der skaber fobier og urimelig frygt; omskoler dit immunsystem for at eliminere allergier og andre sygdomme optimalt. Bogen indgår i serien af NLP bøger fra Paludans forlag

 • - Et bidrag til udviklingen af sunde og velfungerende mennesker
  af Frida Nøddebo Nyrup
  105,95 - 367,95 kr.

  Bogen er en 2 i 1 bog, som i billedbogsform leverer en god fortælling til både børn og voksne, mens den i et fyldigt efterskrift leverer videnskabeligt baserede oplysninger om børns seksuelle udvikling. Bogen er et opråb, da vi som samfund ifølge "Styrelsen for Undervisning og Kvalitet" og ifølge "Amnesty" ikke giver den nødvendige plads til børns nysgerrighed i forhold til krop og seksualitet. Billedbogs-delen henvender sig primært til mindre børn og børn i indskolingen i form af en spændende historie, som gør udforskningen af seksualitet til noget naturligt. Pigen Elba spørger sin far: "Far vil du ikke nok nusse min tissekone?" Dette spørgsmål bliver starten på en længere historie, hvor Elba får kigget i en anatomibog sammen med sine forældre, der forklarer om både drenges og pigers kønsorganer. Elba leger også med andre børn i børnehaven, hvor de udforsker sig selv og hinanden, og finder ud af, at det kilder og føles rart at blive stimuleret på sine kønsorganer. Pædagogen Anton er både accepterende, vejledende og korrigerende i forhold til børnenes indbyrdes lege, og viser dem, at det ikke er farligt, selvom nogen har overtrådt en andens grænser. Det handler bare om at få snakket om det, på samme måde, som var det en konflikt i sandkassen. Børn overtræder jævnligt hinandens grænser, og har derfor brug for voksenhjælp. I efterskriftet, som er rettet mod den mere modne læser, leveres der videnskabeligt baserede oplysninger om børns seksuelle udvikling. Her argumenteres der for, at børns mulighed for gradvist at udvikle en medfødt spirende seksualitet har betydning for, hvorvidt der udvikles en sund og velfungerende personlighed, som evner både nærvær, intimitet og respekt. Som nævnt, er der i den proces - som i alle andre sammenhænge med børn - behov for, at voksne regulerer og hjælper børn på vej i forhold til at være lydhøre overfor hinanden og samfundets normer. Dertil nævnes det, at denne læring om egen krop sammen med en fortrolighed i forhold til at tale om seksualitet, også kan være præventiv i forhold til seksuelle overgreb. Endelig skal det nævnes, at bogen vil være egnet som læse-let læsning for lidt større børn, der gradvist også vil kunne trække mere forståelse ud af bogens anatomiske illustrationer og ud af efterskriftet til voksne. Det er nemmere at skabe sunde og velfungerende børn, end at afhjælpe, når de bliver voksne. Findes også som lyd- og eBog. eBog: ISBN: 978-87-93824-02-7 Lydbog: ISBN: 978-87-93824-01-0

 • af Richard Bandler & John Grinder
  237,95 kr.

  Der er mange bøger, der kan lære dig at hypnotisere folk, men få, der kan lære dig at bryde igennem den konsensusmæssige trance, som du allerede er i. Denne bog kan få dig på vej til at gøre det. "Hypnose er et ord, der normalt får stærke svar fra mennesker" – i positiv eller negativ retning. Ofte forbinder folk trance-stater med mystik eller magi, som ikke har hjulpet hypnosens omdømme. Vi opfordrer skeptikere til at suspendere deres tro eller antagelser om hypnose længe nok til at læse denne bog. Bogen er skrevet af stifterne af NLP - Bandler og Grinder, som studerede den berømte terapeut Milton Erickson for at bestemme hypnosestrukturen. Bogen giver læseren et indblik i hypnose - hvordan det kan anvendes til bearbejdning af fobier og medicinske sygdomme - og gør "magien" til specifikke forståelige procedurer, hvoraf nogle også er nyttige i hverdagens samtale. Ud over hhv. hypnosehensyn (grundlæggende og avancerede), beskriver forfatterne talrige vigtige anvendelser for denne videnskab. En god introduktion til emnet - og en vigtig referencebog til hypnoseudøvere. Et must for alle med interesse indenfor hypnose og for læsere med indsigt i NLP, som ønsker at udvide sin indsigt til næste niveau.

 • - Neuro Lingvistisk Programmering
  af Richard Bandler & John Grinder
  257,95 kr.

  Her kommer så den internationale NLP bestseller ”Frogs into Princes” af forfatterne Grinder og Bandler på dansk. Bogen er spændende læsning for alle med et ønske eller en viden om NLP’ens teoretiske principper. Ved hjælp af principperne i NLP er det muligt at beskrive enhver menneskelig aktivitet på en detaljeret måde Et par specifikke eksempler på ting, du kan lære at udføre, er: (1) helbrede fobier og andre ubehagelige følelsesreaktioner på mindre end en time, (2) eliminere de fleste uønskede vaner - rygning, drikke, overdreven spisning, søvnløshed osv., i et par sessioner, (3) foretage ændringer i dialogen mellem par, familier og organisationer, så de fungerer på måder, der er mere tilfredsstillende og produktive, (4) kurere mange fysiske problemer - ikke kun de af dem, der anerkendes som "psykosomatiske", men også nogle, der ikke er - i et par sessioner. NLP kan også bruges til at studere mennesker, der er usædvanligt talentfulde – herunder at bestemme strukturen i dette talent (hvad er det de gør når de lykkes). Denne struktur kan derefter hurtigt læres til andre at give dem grundlaget for den samme evne. Bogen anviser med råd og vejledning til NLP’ens værktøjer og virkemåder. Brugt rigtigt, står du på tærsklen til et kvantespring i menneskelig oplevelse og evne. Paludans forlag har i samme serie bl.a. også udgivet NLP bøgerne ”Grundbog i NLP” 1 & 2, ”Brug din hjerne” og ”Forandringer – NLP og hypnosens struktur”

 • - Use Neuro-Linguistic Programming to change your life
  af Judy Bartkowiak
  165,95 kr.

  A personal primer for using NLP which is grounded in practice - use the array of techniques in this results-oriented workbook to change your life using the technique of Neuro-Linguistic Programming.

 • - Master Neuro-Linguistic Programming In Seven Simple Steps
  af Mo Shapiro
  92,95 kr.

  NLP In A Week is a simple and straightforward guide to neuro-linguistic programming, giving you everything you need to know in just seven short chapters. From communicating more effectively to creating greater rapport with others, you'll discover the ability to change what isn't working in your life and increase what is.This book introduces you to the main themes and ideas of NLP, giving you a basic knowledge and understanding of the key concepts, together with practical and thought-provoking exercises. Whether you choose to read it in a week or in a single sitting, NLP In A Week is your fastest route to success:- Sunday: What is neuro-linguistic programming?- Monday: Identify empowering and limiting beliefs- Tuesday: Recognize how we represent information to ourselves- Wednesday: Use precision questions to find out what people mean- Thursday: Identify different communication filters- Friday: Use the six levels of change and reframing- Saturday: Increase your optionsABOUT THE SERIESIn A Week books are for managers, leaders, and business executives who want to succeed at work. From negotiating and content marketing to finance and social media, the In A Week series covers the business topics that really matter and that will help you make a difference today. Written in straightforward English, each book is structured as a seven-day course so that with just a little work each day, you will quickly master the subject. In a fast-changing world, this series enables readers not just to get up to speed, but to get ahead.

 • - The Art of Relationships
  af Michael Grinder
  197,95 kr.

 • af Luan Ferr
  159,95 kr.

  La Rivoluzione della Mente - Programmazione Neurolinguistica - Per il Raggiungimento di Obiettivi e Mete" ti immerge in un affascinante viaggio verso il potere trasformativo della Programmazione Neurolinguistica (PNL). Questa guida, accuratamente elaborata, svela i misteri della mente ed esplora come la PNL possa essere la chiave per sbloccare il tuo potenziale più profondo. La mente è la forza trainante dietro a ogni realizzazione. Apre le porte della fiducia in se stessi, supera gli ostacoli e raggiungi obiettivi che sembravano irraggiungibili. Ogni capitolo è un viaggio di auto-scoperta, ricco di strumenti pratici, esercizi e strategie comprovate per guidarti verso i tuoi obiettivi. Questo libro è un manuale completo per riprogrammare la mente e conquistare ciò che prima sembrava impossibile. Scopri il potere del linguaggio non verbale e come esso comunichi più delle parole attraverso gesti ed espressioni. Esplora tecniche avanzate, come la modellazione e l'ancoraggio, per potenziare la tua crescita personale e professionale. Credici nella forza della tua mente e libera il potere della PNL per plasmare il tuo destino. Questo libro è più di una guida; è una rivoluzione che ti abiliterà a raggiungere obiettivi e mete che vanno oltre le tue aspettative. La tua trasformazione inizia qui.

 • af Luan Ferr
  153,95 kr.

  "A Révolution de l'Esprit - Programmation Neurolinguistique - Pour Atteindre des Buts et Objectifs" vous plonge dans un voyage fascinant vers le pouvoir transformateur de la Programmation Neurolinguistique (PNL). Ce guide minutieusement élaboré dévoile les mystères de l'esprit et explore comment la PNL peut être la clé pour débloquer votre potentiel le plus profond.L'esprit est la force motrice derrière toutes les réalisations. Ouvrez les portes de la confiance en soi, surmontez les obstacles et atteignez des objectifs qui semblaient inatteignables.Chaque chapitre est un voyage d'autodécouverte, rempli d'outils pratiques, d'exercices et de stratégies éprouvées pour vous guider vers vos objectifs. Ce livre est un manuel complet pour reprogrammer l'esprit et conquérir ce qui semblait autrefois impossible.Découvrez le pouvoir du langage non verbal, et comment il en dit plus sur les gens à travers les gestes et les expressions que par les mots. Explorez des techniques avancées telles que la modélisation et l'ancrage pour stimuler votre croissance personnelle et professionnelle. Croyez en la force de votre esprit et libérez le pouvoir de la PNL pour façonner votre destin. Ce livre est plus qu'un guide ; c'est une révolution qui vous habilitera à atteindre des buts et des objectifs au-delà de vos attentes. Votre voyage de transformation commence ici.

 • af Luan Ferr
  159,95 kr.

  "The Mind Revolution - Neuro-Linguistic Programming - For Achieving Goals and Objectives" takes you on a fascinating journey into the transformative power of Neuro-Linguistic Programming (NLP). This meticulously crafted guide unlocks the mysteries of the mind and explores how NLP can be the key to unlocking your deepest potential.The mind is the driving force behind all achievements. Open the doors of self-confidence, overcome obstacles and achieve goals that seemed unattainable.Each chapter is a journey of self-discovery, packed with practical tools, exercises and proven strategies to guide you towards your goals. This book is a comprehensive manual for reprogramming the mind and conquering what once seemed impossible.Discover the power of non-verbal language, and how you say more about people in gestures and expressions than in words. Explore advanced techniques, such as modeling and anchoring, to boost your personal and professional growth. Believe in the power of your mind and unleash the power of NLP to shape your destiny. This book is more than a guide; it's a revolution that will empower you to achieve goals and objectives beyond your expectations. Your journey of transformation begins here.

 • af Luan Ferr
  159,95 kr.

  "La Revolución de la Mente - Programación Neurolingüística - Para el Alcance de Metas y Objetivos" te sumerge en un fascinante viaje hacia el poder transformador de la Programación Neurolingüística (PNL). Esta guía, minuciosamente elaborada, desentraña los misterios de la mente y explora cómo la PNL puede ser la llave para desbloquear tu potencial más profundo. La mente es la fuerza motriz detrás de todos los logros. Abre las puertas de la autoconfianza, supera obstáculos y alcanza metas que parecían inalcanzables. Cada capítulo es un viaje de autodescubrimiento, lleno de herramientas prácticas, ejercicios y estrategias comprobadas para guiarte hacia tus objetivos. Este libro es un manual integral para reprogramar la mente y conquistar lo que antes parecía imposible. Descubre el poder del lenguaje no verbal y cómo habla más sobre las personas en gestos y expresiones que en palabras. Explora técnicas avanzadas, como modelado y anclaje, para impulsar tu crecimiento personal y profesional. Cree en la fuerza de tu mente y libera el poder de la PNL para dar forma a tu destino. Este libro es más que una guía; es una revolución que te capacitará para alcanzar metas y objetivos que van más allá de tus expectativas. Tu viaje de transformación comienza aquí.

 • af Luan Ferr
  159,95 kr.

  Em "A Revolução da Mente - Programação Neurolinguística - Para o Alcance de Metas e Objetivos", você mergulha em uma jornada fascinante rumo ao poder transformador da Programação Neurolinguística (PNL). Este guia, minuciosamente elaborado, desvenda os mistérios da mente e explora como a PNL pode ser a chave para desbloquear seu potencial mais profundo.A mente é a força motriz por trás de todas as realizações. Abra as portas da autoconfiança, supere obstáculos e alcance metas que pareciam inalcançáveis.Cada capítulo é uma jornada de autodescoberta, repleta de ferramentas práticas, exercícios e estratégias comprovadas para guiar você em direção aos seus objetivos. Este livro é um manual abrangente para reprogramar a mente e conquistar o que antes parecia impossível.Descubra o poder da linguagem não verbal, e como fala mais sobre as pessoas em gestos e expressões do que em palavras. Explore técnicas avançadas, como modelagem e ancoragem, para impulsionar seu crescimento pessoal e profissional. Acredite na força da sua mente e liberte o poder da PNL para moldar seu destino. Este livro é mais do que um guia; é uma revolução que o capacitará a alcançar metas e objetivos que vão além das suas expectativas. A sua jornada de transformação começa aqui.

 • af I J Nayak
  268,95 kr.

  Opnaðu hinn dularfulla heim áhrifa og sannfæringa með ¿Mastering Influence - Dark Secrets of Persuasion and Mind Control" eftir hinn innsæi höfund, I. J. Nayak. Þessi bók er öflug könnun á sálfræði áhrifa, sem býður upp á umbreytandi ferð inn í djúp mannlegrar hegðunar.Í heimi nútímans er að skilja leyndarmál sannfæringarkrafts og hugarstjórnunar kunnátta sem getur veitt þér styrk til að ná markmiðum þínum, verja þig og verða farsælli. ¿Mastering Influence" kafar inn í heillandi svið mannlegrar sálfræði og flókið samspil hennar við sannfæringarkraft, sem gerir hana að skyldulesningu fyrir alla sem leita að sálfræðibókum til sjálfshjálpar sem veita einstakt og innsæi sjónarhorn.Kannaðu myrku leyndarmál áhrifa sem hafa verið virkjuð af litlu hlutfalli einstaklinga sem eru knúnir til að stjórna umhverfi sínu til að fá það sem þeir þrá. Uppgötvaðu möguleikann innra með þér til að ná góðum tökum á þessum aðferðum, ekki aðeins til sjálfsvarnar heldur til að ná forskoti í persónulegu og atvinnulífi þínu.Þessi bók er leiðarvísir þinn til að ná tökum á leynilegu tungumáli áhrifa og hugarstjórnunar. Það er fjársjóður þekkingar sem kafar ofan í þær aðferðir sem geðrænir stjórnendur nota og áhrif myrkra sálfræði á huga einstaklinga. Lærðu hvers vegna fólk með dökk persónueinkenni telur þörf á að stjórna lífi sínu og hvernig það velur fórnarlömb sín.Afhjúpaðu aðferðirnar sem sannfærandi einstaklingar nota til að stjórna huga annarra og hvernig þeir nota ómunnleg samskipti til að stjórna og hafa áhrif. ¿Mastering Influence" útfærir þig með nákvæmri tækni til að túlka líkamstjáningu og koma auga á dökka sálfræðitækni, þar á meðal þær sem eru unnar úr NLP (Neuro-Linguistic Programming).Þessi bók veitir ómetanlega innsýn í listina að hafa áhrif og sannfæringarkraft og býður upp á yfirgripsmikið yfirlit yfir þá tækni sem þeir nota sem leitast við að stjórna hegðun sinni til að ná markmiðum sínum.¿Meisting á áhrifum - Dark Secrets of Persuasion and Mind Control" eftir I. J. Nayak leggur af stað í umbreytandi ferð inn í heillandi heim mannlegrar sálfræði, sannfæringarkrafta og sjálfbætingar. Hvort sem þú ert að leita að því að verja þig eða efla persónulegt líf þitt og atvinnulíf, þá er þessi bók nauðsynleg leiðarvísir þinn til að ná tökum á listinni að hafa áhrif.Það er tól sem gerir þér kleift að vafra um margbreytileika mannlegra samskipta með visku og skynsemi.

 • af Jayson Bellerose
  1.138,95 kr.

  La PNL Noire est une approche avancée et fascinante de la Programmation Neuro-Linguistique (PNL) qui vous permet de plonger dans les méandres de votre esprit pour créer des transformations profondes et durables. Cette description vous donnera un aperçu de ce que vous pouvez attendre de cette discipline puissante.La PNL Noire : Une Exploration en ProfondeurLa PNL Noire, également appelée "PNL Profonde", va bien au-delà des concepts de base de la PNL. Elle explore les couches les plus profondes de la psyché humaine, y compris les croyances profondément ancrées, les schémas de pensée inconscients et les émotions enfouies. Cette approche se caractérise par son engagement à provoquer des changements profonds et durables, en révélant et en transformant les éléments qui nous limitent inconsciemment.Pourquoi la PNL Noire ?Transformation en profondeur : La PNL Noire aspire à transformer non seulement vos comportements, mais aussi votre être intérieur, en travaillant sur des niveaux plus profonds de votre psyché.Exploration de l'inconscient : Vous apprendrez à explorer les recoins cachés de votre esprit pour identifier et transformer les blocages profonds qui entravent votre croissance personnelle.Métaprogrammes avancés : La PNL Noire plonge dans les métaprogrammes, qui sont des schémas de pensée fondamentaux qui influencent la manière dont vous percevez le monde et prenez des décisions.Communication avancée : Vous développerez des compétences de communication avancées pour influencer et persuader de manière plus efficace.Ce que vous apprendrez dans ce cours :La régression dans le passé : Explorez votre histoire personnelle pour comprendre comment elle influence votre présent et votre futur, et utilisez cette connaissance pour créer des changements significatifs.La transformation des croyances limitantes : Apprenez à identifier et à remodeler les croyances qui vous empêchent d'atteindre votre plein potentiel.La maîtrise de l'auto-hypnose : Découvrez comment accéder à votre inconscient et utiliser l'auto-hypnose pour provoquer des changements positifs profonds.L'intégration des émotions : Apprenez à gérer les émotions intenses et à les utiliser comme source de puissance pour atteindre vos objectifs.La création d'un futur désiré : Utilisez des techniques avancées de PNL pour créer un avenir aligné sur vos aspirations les plus profondes.Prêt à plonger dans la PNL Noire ?Si vous êtes prêt à explorer les profondeurs de votre esprit, à découvrir et à transformer les éléments inconscients qui vous influencent, la PNL Noire est l'approche idéale. Ce cours vous prépare à un voyage intérieur intense et puissant vers une meilleure compréhension de vous-même et des niveaux inégalés de réalisation personnelle. Êtes-vous prêt à maîtriser la PNL Noire et à déverrouiller votre plein potentiel ?

 • af Romaine Morgan
  228,95 kr.

  Attention: Are you tired of struggling with stubborn bad habits that hold you back from living your best life? Interest: Introducing "Habit Hacks (Mastering Your Mindset)." This groundbreaking book delves deep into the science of habits, showing you how to break free from destructive patterns and create lasting positive change. Desire: Discover the secrets to understanding your triggers, routines, and rewards, and learn how to rewire your brain for success. Say goodbye to procrastination, unhealthy eating, and other stubborn habits that have been a roadblock to your goals. Action: Take control of your life today! Grab your copy of "Habit Hacks (Mastering Your Mindset)" and embark on a transformative journey to build new, empowering habits that will lead you to a happier, more fulfilling life. Don't let bad habits hold you back any longer-embrace the power of habit transformation now!

 • af Bethan Christopher
  192,95 kr.

  'I WISH I'd had this book when I was a teenager ¿ it would have saved me so many years of wondering if I was beautiful enough' - Jessica Jones, @thefatfunnyone, Blogger, Writer & Motivational SpeakerThe term 'gorgeousness' describes an energy that is unique to every woman. It is the individual quality of your You-Ness.In a world immersed in visual media, where stick-thin models are used to sell everything, teenage girls are under increasing pressure to achieve an unattainable physical perfection.Rebel Beauty for Teens has been created to help girls develop a resilient relationship with themselves and their bodies, encouraging them to feel excited about their own unique brand of gorgeousness, irrespective of age, looks and body shape.Beautifully illustrated throughout, using the principals of NLP and CBT, this is an interactive programme that will empower young women with the skills and knowledge to shift their inner narrative, develop self-esteem and build confidence in who they are as opposed to how they look.

 • af Robert Larsonneur
  272,95 kr.

  La PNL ou Programmation Neuro-Linguistique s'intéresse à la relation humaine, au changement (positif), et au développement de soi. Tout ce que nous n'avons jamais appris à l'école et qui est essentiel à notre vie et à notre développement. Cet ouvrage a été écrit pour que chacun puisse s'autoformer à la PNL et devenir son propre coach. Il sera aussi le compagnon de route de toutes les personnes en formations PNL et Hypnose. Par la richesse de ses références il intéressera également le spécialiste qu'il soit praticien, coach, psychologue, hypnopraticien formateur ou enseignant.>La PNL est une discipline ambitieuse qui a pour vocation de rendre les personnes plus heureuses, et d'accéder à la meilleure version de soi. Toutes les différentes techniques pour créer de bonnes relations y sont décrites. Le lecteur sera surpris par la quantité d'outils dont il disposera. Concernant le changement, les techniques d'exploration d'un objectif ou d'un projet y sont détaillées. Les protocoles sont expliqués étape par étape de manière extrêmement concrète que l'auteur a intitulé techniques/démonstrations. S'ajoutent aux démonstrations, de nombreux exemples qui viennent enrichir, étayer les techniques, Tous les exemples donnés sont des cas réels. Les métaphores viennent apporter une touche particulière. Ce livre est tourné vers la modernité en incluant de nombreuses explications issues des dernières découvertes des neurosciences.>Un livre vivant par l'utilisation de métaphores, il se lit comme un manuel pratique et avec fluidité... presque comme un roman.

 • af Ryan Mace
  272,95 - 382,95 kr.

 • af Jodee Gibson
  312,95 kr.

 • af Rob C Beckham
  217,95 kr.

 • af Kay Cooke
  222,95 kr.

  This book showcases decades of work by parent, coach, teacher and therapist Kay Cooke whose Happy Brain model helps build a resilient and thriving next generation.

 • af Steven Pathway
  217,95 kr.

 • af Frisco Barton
  217,95 kr.

 • af Julia Ravey
  127,95 - 167,95 kr.

 • af Tiwalola Ogunlesi
  106,95 - 161,95 kr.

 • af Paul McKenna
  145,95 kr.

  Title: Freedom From Anxiety, Author: Paul McKenna, Publication Year: 2023-01-05, Publisher: Welbeck Publishing Group, Language: eng

 • af Ylich Eduard Tarazona Gil
  216,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.