Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Frank Erichsen og hans familie har i årevis søgt efter andre måder at leve på end den “brug løs, og smid væk”-tankegang, som har gjort os allesammen rige på penge, men fattige på natur, og som truer vores fremtid. I Udsigt fra en malkeskammel deler Frank Erichsen personligt og usentimentalt sine tanker om, hvordan en radikalt anderledes tilgang til livet ikke bare er nødvendig for planeten, men måske også for os selv. Den grønne omstilling kommer nemlig til at kræve forandringer overalt i samfundet, men det begynder og slutter hos os selv.Med udgangspunkt i sit eget familieliv og arbejde på Kastaniegaarden har Frank Erichsen i samarbejde med journalist Susanne Sayers skrevet en jordnær appel for genopdagelsen af håndværket, det langsomme, det genanvendelige og det bæredygtige. Bogen giver samtidig et indblik i Frank Erichsens liv og de oplevelser og erfaringer, der har overbevist ham om, at vi har brug for at forandremåden, vi lever og forbruger på.Theresa Maria Jessing, der er gift med Frank Erichsen, har illustreret.
JORDENS BEDSTE KOGEBOG er bygget op om et 80/20-princip: Der er skruet gevaldigt op for det grønne og ned for kødet. Valgt at fokusere mest på lokale råvarer og mindre udenlandsk. Det er bæredygtigt og godt for Jorden. I opskrifterne er 80 % af den samlede energi i måltidet vegetabilsk i form af frugt, grønt, korn, bælgfrugter og krydderurter. 20 % får du fra de animalske fødekilder som mejerivarer, kød, fjerkræ og fisk. Aarstiderne udbreder med denne bog også PLANETAR-konceptet, der handler om at spise og leve på en måde, så vi passer på vores planet. Fokus er på mad, der er velsmagende, nemt at lave og som ikke belaster klimaet med megen transport eller emballage.
The ultimate eco-conscious guide to household cleaning and home care
En inspirerende have- og køkkenkalender til dig, der elsker at bruge og dyrke din have og tilberede og nyde lækre og sunde retter - og som drømmer om at blive selvforsynende med frugt, grønt, æg og honning. Hver eneste måned har sine særlige karakteristika og sine egne budskaber og muligheder, og der er en særlig glæde i at anvende egne råvarer og følge de skiftende årstider i have og natur.Bogen er fuld af opskrifter og tips til både have, dyrkning og dyrehold, og så gennemgår den årets gang i haven og køkkenet. Selvforsyning og klimavenlighed er i højsædet og vejen fra jord til bord kortest mulig, når forfatteren måned for måned guider dig til at få mest muligt ud af din have. Hvordan anlægger man en have, så den får de bedste betingelse? Hvordan sikrer man dyreliv og frodighed? Og hvad skal der til, for at jordens afgrøder får de bedste næringsstoffer og vækstbetingelser? Alt det og meget andet får du svar på i bogen om den naturlige have året rundt – og dertil får du et hav af skønne opskrifter direkte fra haven!
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.