Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mytiske væsner: zombier og udøde

Her finder du spændende bøger om Mytiske væsner: zombier og udøde. Nedenfor er et flot udvalg af over 4 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Martin Flink
  131,95 kr.

  Ved du egentligt, hvad der foregår bag ligusterhækken hos din noget-åh-så-venlige-nabo? Altså han hilser, som han plejer, men det er, som om han har en hemme-lig-hed. Og er det ikke lang tid siden, at hans søde og charmerende kone og deres lille røver af en knægt har vist sig? På den anden side så vedkommer det jo ikke andre, og han er jo flink, ham naboen …Martin Flink, der underviser på blandt andet Graphic Storytelling på Animationsskolen i Viborg og Serieskolen i Malmø, debuterer her med sin første danske udgivelse.

 • - Flapper
  af Gilles Baum & Amandine Piu
  134,95 kr.

  Kom med, og se, hvad der gemmer sig bag facaderneDet kræver mod at gå ned ad MØRKEGADE og hen til morfars hus. Virkelig meget mod. Fra husene er der mærkelige lyde og skikkelser.Men morfar er ikke bange for noget som helst og han vil vise, hvad der gemmer sig bag facaderne.Skøn, solid og anderledes leporello med masser af flapper.

 • af Morten Ellemose & Søren
  206,95 kr.

  ”Jeg ved godt, det lyder fuldkommen forrykt, men når ingen andre forklaringer virker, så er der kun virkeligheden tilbage.””Og virkeligheden er, at vi bliver jagtet af døde mennesker? Der ønsker at spise os?””Ja, zombier. Det giver overhovedet ingen mening, men jeg har sgu ikke andre forklaringer.”Thor er en bleg og ranglet gamer.Patricia elsker horrorfilm.Molly hader sin stedfar.Elvira er smuk og alle drenges drøm.Andreas er en møgirriterende lillebror.Victor er på vej til Bornholm som straf for at have tunet sin knallert.Snart kæmper de alle for livet, da solskinsøen invaderes af ligspisende zombier.Og det er bare begyndelsen på enden.Om forfatterneTvillingerne Søren og Morten Ellemose (f. 1972) har skrevet 40 bøger. Blodbad på Bornholm er første bind i Blodbadsserien:- Blodbad på Bornholm- Ligpest på Langeland- Ondskab i Odder- Dommedag ved Dybbøl

 • af Laurell K. Hamilton
  112,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.