Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mystik, magi og det okkulte

Her finder du spændende bøger om Mystik, magi og det okkulte. Nedenfor er et flot udvalg af over 1.019 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Dannie Druehyld
  160,95 kr.

 • af Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff
  72,95 - 269,95 kr.

  Spænd sikkerhedsselen, og tag med ud i Det Okkulte Danmark På denne tur mødes fortid og nutid i mystikken. Her samles øjenvidneberetninger og fakta med baggrundshistorier og sære fortællinger til en gåsehudsfremkaldende vejviser. Bogens 300 sider er sprængfyldt med spændende og uhyggelige oplevelser. I de mange kapitler lurer spøgelser, væsener, hvileløse sjæle, mirakler, grusomheder, grådighed, forheksede genstande, UFOer, ekkoer af mørke energier og… Man behøver ikke tro på det uforklarlige for at læse Det Okkulte Danmark. For virkeligheden overgår altid fantasien!

 • - Bliv guidet af shamanistisk visdom og den nyeste viden om sammenhængen mellem ernæring, tanker, følelser og dit helbred
  af Alberto Villodo
  258,95 kr.

  Budskabet i Sundhed indefra er, at vores krop er i stand til at helbrede sig selv under de rigtige omstændigheder. Vi har her i Vesten generelt meget travlt med at overlade autoriteten til en læge eller behandler og glemme, at kroppen besidder selvhelbredende evner, som vi alle har mulighed for at aktivere.Forfatteren Alberto Villoldo præsenterer her en syntese af ældgamle visdomstraditioner og moderne videnskab, der udfordrer vores nuværende sundhedsparadigmer og gør os i stand til at komme ud af en passiv offerrolle og blive herre over vores egen sundhed og skæbne.I Sundhed indefra giver han konkrete råd om alt fra udrensning, superfødevarer, vitaminer og kosttilskud til, hvordan vi styrker vores tarmflora og afstresser krop og sind. Hertil kommer vigtig indsigt i, hvordan vores følelser påvirker vores helbred, den nyeste neurovidenskab, og hvordan spiritualitet hænger sammen med sundhed.Med krop-sind-ånd-medicin får vi mulighed for at skabe et helt nyt liv med større sundhed, ny visdom, nye aktiviteter, nye menneskelige relationer og nye muligheder.Bogen er propfyldt med viden og visdom alle kan drage nytte af, hvad enten man er syg eller ønsker at forblive stærk og rask, og den er ikke mindst relevant for alle alternative behandlere.

 • - At blive sin kraft
  af Tanja Fievé Eskesen
  247,95 kr.

  Overgangsalderen fra en anden synsvinkel.Overgangsalderen er ikke en fejl, den er ikke en svaghed, der skal korrigeres. Den er derimod dét felt, hvor en kvinde får den fulde adgang til sit indre visdomslag, sin indre kælling, og en mand får adgang til sin indre magiker. For begge køn gælder det samme: I overgangsalderen har du ikke længere bare adgang til din kraft – du bliver din kraft. Den 3. alder – overgangsalderen – er det utæmmedes tid. Det er visdommens tid. Det er den buldrende livskrafts tid. Når du går i overgangsalderen, går den røde dør i dig op. Uanset om du vil det eller ej. Uanset om du finder det bekvemt eller ej. Du kommer i kontakt med, hvem du egentlig er. Bag maskerne. Bag pænheden. Bag opdragelsen. Hvis du er åben for at kigge bagom fortællingerne om alt det liv, der forsvinder, og i stedet kigger ’Bag den røde dør’, vil du opdage, at der er et væld af nye muligheder og kræfter gemt i overgangsalderen. Denne bog er skrevet som en vejviser, en fortælling om de (nye) kræfter, der vågner i dig i overgangsalderen. De kræfter, der vejrer morgenluft og bryder kaotisk igennem til din måske ellers velordnede og velorganiserede hverdag - og liv.

 • af Vashti Bunyan
  112,95 - 177,95 kr.

 • af Marion Dampier-Jeans & Dijana Jonjic
  213,95 - 267,95 kr.

  Der er mere mellem himmel og jord, end det vi umiddelbart kan se og måle. Den sandhed forstår mange mennesker mere eller mindre intuitivt. Men hvordan kommer vi bedst i kontakt med den åndelige verden? Og hvad kan vi lære af den?Marion Dampier-Jeans er internationalt anerkendt spiritistisk medium med mere end 50 års erfaring. I bogen her giver hun sine personlige perspektiver på en lang række emner, der knytter sig til spiritismens historie, og hvordan den praktiseres i dag. Hun forklarer dybdegående, hvad spiritisme er, og hvad det spiritistiske arbejde kræver. Hun fortæller om, hvordan den åndelige verden kan give os stor indsigt og udvikling, hvis vi er parate til selv at gøre en indsats – og hvad den indsats går ud på, såvel for spiritistiske medier som for alle, der ønsker en bedre forståelse af de usete kræfter omkring os.I spiritismens tjeneste er desuden Marions personlige bidrag til debatten om spiritisme i et videnskabeligt perspektiv. Her kommer hun ind på nogle af de mennesker, der har arbejdet og stadig arbejder for at bevise den åndelige verdens eksistens, såvel som på nogle af dem, der har modarbejdet denne indsats. Med sit udgangspunkt i stor erfaring og personlige historier fra en af de vigtigste stemmer på det spiritistiske felt er bogen oplagt læsning for alle, der interesserer sig for den åndelige verden.Marion Dampier-Jeans (f. 1950) har arbejdet som spiritistisk medium i mere end 50 år. Hun er bosat i England, men født i Danmark. Hun besøger hyppigt Danmark, Norge og Grønland for at dele ud af sin viden om mentalt og fysisk mediumskab. I Danmark er hun særligt kendt for sin medvirken i tv-programmerne 'Rædslernes nat', 'Åndernes magt' og 'Fornemmelse for mord', ligesom hun er en efterspurgt foredragsholder. Hun står desuden bag en række bøger om åndelige emner, hvoraf I spiritismens tjeneste er den femte, der udkommer på dansk.

 • af Philip Carr-Gomm & Stephanie Carr-Gomm
  157,95 kr.

  This book and card set can bring healing and will help you draw strength from its intuitive knowledge, using the wisdom of the animal world drawn from the wellspring of ancient Celtic tradition.

 • af J. E. Cirlot
  297,95 kr.

 • af Sangu Mandanna
  102,95 - 167,95 kr.

 • af J. K. Rowling
  1.127,95 kr.

  Nyt eksklusivt bokssætVi fejrer 25-års jubilæet for den første danske udgave af hele verdens mest elskede troldmand Harry Potter med et smukt og eksklusivt bokssæt, der er tilgængeligt i et begrænset oplag.  I 25 år har Harry Potter-universet fortryllet danske læsere i alle aldre og mange er vokset op side om side med Harry, Hermione, Ron og alle de andre. Siden Harry første gang stod på Hogwarts-ekspressen, har verden føltes en lille smule mere magisk, og hvem bedre til at lære os om det godes evige kamp mod det onde end troldmændene, heksene og alle de magiske væsner på Hogwarts?Dette eksklusive jubilæumsbokssæt med alle syv bøger i Harry Potter-serien fejrer vi de første danske udgaver, og det er derfor selvfølgelig Per O. Jørgensens ikoniske illustrationer, der pryder omslagene.

 • - Working with the Sacred Animals of the Druid Tradition
  af Philip Carr-Gomm & Stephanie Carr-Gomm
  222,95 kr.

  This stunning book-and-card set allows you to access the wisdom of the animal world drawn from the wellspring of ancient Celtic tradition. By contacting the spirit of the totem animals, you can share in their intuitive knowledge and power, and receive healing, strength and guidance for your own life journey.

 • - middelalderens gruelige gestalter
  af Kåre Johannessen
  137,95 - 347,95 kr.

  Middelalderens verden var fuld af alle mulige sære og uhyggelige væsener. En af årsagerne var, at man med den begrænsede viden, man havde, måtte forsøge at forklare det uforklarlige, som når nogen forsvandt, og når verden var skræmmende, truende eller farlig. Alle de navnløse rædsler måtte have en form og blive mere konkrete. Alene det at sætte navn på en trussel, gør den måske en smule mindre skræmmende. I middelalderen troede man fuldt og fast på drager, griffer, varulve, elverfolk, lygtemænd og en lang række andre mærkværdigheder.Kåre Johannessen har studeret middelalderens dunkle fantasifostre og mener, at de kan lære os en vigtig lektie. Mange af gespensterne har nemlig deres helt egen, særlige rod: Kirkens spøgelser var født af bekymringen for at miste autoritet, bondebefolkningens lygtemænd af angsten for at få stjålet deres jord, og de gamle nordboere manede gengangere op af frygten for konflikter og sammenstød. Monstrene afspejler vores største frygt. De viser os, hvad det er, vi er allermest bange for – og dermed også, hvad der virkelig betyder noget for os.Mørkets skabninger er Kåre Johannessens nyeste bog om den middelalderlige verden. Han fortæller, hvordan mange af middelalderens ideer og forestillinger lever videre i os den dag i dag og dermed er mere relevante for vores forståelse af egen verden, end vi tror.

 • af Jean-Christophe Grange
  130,95 - 132,95 kr.

  Den 30-årige Diane er tidligt blevet udsat for et overfald, der har mærket hende så dybt, at hun ikke udholder tanken om fysisk berøring. På den anden side er hun lidenskabeligt optaget af vilde dyrs jagtadfærd - og så dyrker hun en asiatisk kampsport. Diane adopterer en lille dreng, Lucien. Få uger efter ankomsten til Paris kommer Lucien ud for en bilulykke, der viser sig at være et mordforsøg. Hermed indleder Diane sin hallucinerende jagt på sandheden. Aldrig før har hun kæmpet med næb og kløer for et andet menneske. De dramatiske begivenheder åbner en sprække i Dianes mentale forsvarsværker. Hun finder ud af, at Lucien stammer fra et nomadefolk i Mongoliets mest ufremkommelige tajga. Diane rejser til Rusland og får færten af et verdensomspændende komplot, hvori Lucien, atomforskning og mongolsk shamanisme spiller en afgørende rolle. Ringen sluttes i ødemarken; her mødes shamanerne til en skæbnesvanger rådslagning: Stenkoncilet. Et møde, som kræver en hunløves styrke. Pressen skriver: ” Umanerligt spændende” - Bo Bjørnvig, Weekendavisen ”Der [er] action og mystik, fart og tempo, spænding og gys for alle pengene, hvad enten man tæller dem i kroner og øre, euro og cent.” - Bo Tao Michaëlis, Politiken

 • af Hermann Rudolph
  62,95 kr.

  En teosofisk andagtsbog med anvisning til meditation.

 • af Aldous Huxley
  197,95 kr.

 • af Alberto Villoldo
  127,95 kr.

  Access the gifts of transformation, heal the self, and live in harmony with one another and with the Earth by journeying through the wisdom wheel-a fresh take on the traditional medicine wheel-its archetypes, and its four wisdom challenges.

 • - Shamanic Keys to Reclaim Your Personal Power, Transform Yourself, and Light Up the World
  af Shaman Durek
  169,95 kr.

  "e;This guy does next level stuff. I have worked with him and I have no idea how or why he is able to do some of the things I have witnessed. Science is just catching up with biohacking. It's time to start studying spirit hacking and how Shaman Durek can achieve the tangible results he achieves."e;-Dave Asprey, author of the New York Times bestseller, The Bulletproof Diet, Silicon Valley investor and technology entrepreneur In Spirit Hacking: Shamanic Keys to Reclaim Your Personal Power, Transform Yourself, and Light Up the World, Shaman Durek, a sixth-generation shaman, shares life altering shamanic keys allowing you to tap into your personal power. Through new information you will banish fear and darkness from your life in favor of light, positivity, and strength. Shaman Durek's bold and sometimes controversial wisdom shakes loose our assumptions about ourselves and the very world around us. He ultimately teaches us how to step fearlessly out of this Blackout (the age of darkness we are currently experiencing) and access a place of fierce empowerment by use of tools and techniques of timeless Shamanic tradition. This transformation is both personal and collective; as individuals step out of darkness and begin to experience the light, we bring our loved ones and communities out of the shadows as well. Shaman Durek inherited a rich legacy of ancient wisdom and now shares this knowledge for a modern context. He advises everyone from celebrities like Gwyneth Paltrow and Nina Dobrev to innovative executives such as Bullet-Proof Coffee founder Dave Asprey. Spirit Hacking shatters readers' complacency, giving them tools to navigate the tumultuous times in which we find ourselves. We will emerge from this period happier, lighter, and more vibrant than ever before.

 • - over 40 hemmelige opskrifter på, hvordan du får held i kærlighed, arbejde og spil
  af Nicola de Pulford
  167,95 kr.

  Vil du gerne have lidt magi i hverdagen? Her får du 42 lokkende, eksotiske og erotiske magiske formler og opskrifter, der kan hjælpe dig i både dit arbejdsliv og dit kærlighedsliv.Bogen bygger på opskrifter og magiske formler fra forskellige tider og kulturer. Du får et glimt af magi fra oldtidens Ægypten, Babylon og Persien, fra Maya kulturen og de nordamerikanske indianerstammer. Du får endda druidernes ældgamle fortryllelser, charms, danse og magiske formler, der får dig til at se bedre ud og føle dig både bedre og stærkere. Glem datingsites! Brug magi til at finde og fange din udvalgte livspartner. Skaf dig af med uønskede personer i dit liv, opnå rigdom og berømmelse og beskyt dig mod uheld.Denne bog er din magiske genvej tilbage til det liv, du fortjener. Den rummer over 300 illustrationer - og er en virkelig god gaveide, der giver opmærksomhed og sjove - og interessante - diskussioner rundt om bordet!

 • - Teknologi for sjælen
  af Yehuda Berg
  297,95 kr.

  Kabbalaen er den jødiske visdoms- og mystikertradition – og en af verdens ældste.Ifølge kabbalaen lever vi mennesker i det mørke, som udgør 1% af universets energi, mens de 99% lys er skjult for os. Det er det, fordi vi lader os styre af vores ego og reagerer på ydre påvirkninger frem for selv at skabe og opbygge indre kvaliteter. Kabbalaen fortæller, hvorfor vi oprindelig kom væk fra lyset og hvordan vi igen kan komme i kontakt med det lys, som er ren skaber- og livskraft.Kabbalaen er bemærkelsesværdig på mange måder. Ikke mindst fordi den allerede fra begyndelsen, flere tusinde år tilbage, har beskrevet forhold og givet svar på spørgsmål, som videnskaben først i moderne tid er begyndt at bevæge sig ind på.Men kabbalaen er mere end det. Den beskæftiger sig med menneskelivets små og store spørgsmål. Hvordan og hvorfor opstod universet? Hvad er menneskets grundlæggende natur? Hvorfor oplever jeg hele tiden modstand? Hvordan kan jeg løse mine problemer? Hvordan bliver jeg lykkelig? Hvad er meningen med livet? osv.Det er derfor ikke uden grund, at kabbalaen gennem historien har inspireret ledende spirituelle personligheder, filosoffer og videnskabsmænd og også giver nutidens mennesker, hvad der skal til for at få mening og lykke ind i livet – både på det personlige og kollektive plan.I denne bog introduceres kabbalaen letforståelig og inspirerende. Centrale begreber som De Ti Sefirot (de ti »forhæng«), Zohar (de oprindelige hemmelige tekster) og kabbalistiske principper er her kædet sammen og illustreret med eksempler fra dagligdagen, så enhver kan anvende den gamle visdom i sin personlige udvikling.Yehuda Berg er ordineret Rabbi og en af de førende kapaciteter inden for kabbala. Han underviser på kabbalacentre over hele verden.

 • af Joscelyn Godwin, Dr. Stephen Skinner, Dr. Rafal T. Prinke & mfl.
  244,95 kr.

 •  
  229,95 kr.

  I halvtreds indlæg kræver en række af vor tids fineste tænkere og nulevende amerikanske avantgarde-psykologer, at vi udvider vort syn på menneskets åndelige dimensioner, og beder os om at genoptage den ældgamle søgen efter selvkundskab og livets mening.De lægger her frem for læseren, hvad de kalder det transpersonlige perspektiv, som rækker ud over konventionel psykologi og videnskab, og forsker i de højere bevidsthedstilstande, herunder yoga, drømme og kontemplation. Dette ægteskab mellem på den ene side psykologi og videnskab og på den anden side de åndelige traditioner, har båret den gode frugt, som idag hedder ´transpersonlig psykologi´, og som åbner for et mere omfattende og videre syn på menneskets natur. I bogens halvtreds essays viser forfatterne, at med de redskaber man har til rådighed i det store foretagende er mulig-heden for at forøge menneskets åndelige rækkevidde langt større end hidtil antaget. Og det lover godt for fremtiden.

 • af Lindsay Squire
  147,95 kr.

  In the fourth instalment in ‘The Witch of the Forest’s Guide to…’ series, explore the powerful world of Tarot Magick, and discover how you can use the power of tarot and witchcraft to boost your wellbeing.

 • af Olivie Blake
  222,95 kr.

  Det Alexandrinske Selskab er en berygtet, ældgammel orden, og i den sidder verdens mest magtfulde magikere, der har svoret at beskytte antikkens hemmeligheder. Selskabets medlemmer er sikret uendelig rigdom, magt og prestige, og kun hvert tiende år kommer nye magikere i betragtning. Men kun fem af de seks kandidater går levende derfra.Ærkerivalerne Libby Rhodes og Nico de Varone kan kontrollere den fysiske verden, men ikke den ild, der brænder imellem dem; Reina Mori betvinger naturen og taler selve livets sprog; Parisa Kamali er tankelæser og mestrer forførelsens kunst; Tristan Caine er søn af en mafiaboss og besidder evnen til at læse universets hemmeligheder; og Callum Nova er en smuk, arrogant og velstående manipulator, som har magten til at forårsage jordens undergang.Kandidaterne rekrutteres af den mystiske Atlas Blakely, som meddeler, at kun fem vil få optag, mens én vil blive elimineret, og alle seks kandidater må hver især kæmpe for egen overlevelse.The Atlas Six – Initiativet er en adgangsbillet til en verden af magi, hvor hemmeligheder, forræderi, forførelse og uovertruffen magt lurer overalt

 •  
  237,95 kr.

 • af Arin Murphy-Hiscock
  127,95 kr.

  Building on the success of The Green Witch’s Garden, bestselling author Arin Murphy-Hiscock is back with a lovely companion journal that will help readers catalog and track the various herbs, flowers, and plants they’re growing in their magical spaces and how they intend to use them in their witchcraft practice.

 • af Sarah Hawley
  139,95 kr.

  A Witch's Guide to Fake Dating a Demon is a captivating novel penned by the talented author, Sarah Hawley. This book, which falls under the exciting genre of fantasy, was published by Penguin LCC US on the 7th of March, 2023. The story unfolds in a world where witches and demons exist, and fake dating is a thing! The plot is intriguing and the characters are well-developed, making it a must-read for anyone who enjoys a good fantasy novel. The narrative is engaging and the writing style of Sarah Hawley is truly enchanting. Published by the reputable Penguin LCC US, this book is sure to be a fantastic addition to your collection. Don't miss out on this magical journey of witches, demons, and fake dating!

 • af Sarah Piper
  222,95 kr.

  A witch outrunning her past. Five smoldering-hot guardians. And the dark secret that could destroy them all... ¿Blackmoon Bay is a city of monsters. Surviving here means never leaving home without a sharp stake. It means keeping secrets, even from friends. And unless I want the hunters finding me again, it means my witchcraft stays on permanent lockdown. Good policy-until the night I accidentally resurrect a dead girl, rekindling my magic and drawing the Bay's most dangerous men to my doorstep. Asher, the bad-boy incubus. Darius, the cunning, oh-so-sexy vampire. Emilio, the wolf shifter with a big heart and a treacherous past. Ronan, the only demon I trust with my soul. And Death himself, bound to my magic for reasons I don't understand.¿Together, they've sworn to protect me from the evil out there, but it's not the evil out there I'm worried about. A shadow lurks inside me, as black and deadly as a bomb. And I'm pretty sure my magical mishap just lit the fuse.¿

 • af Editors of Chartwell Books
  92,95 kr.

  Color your way through mystical images of herbs, skulls, crystals, and spell jars included in The Witch Coloring Book.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.