Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Opskrifter, tips og tricks
    af Anne-Kathrine Palm Schelde
    153,95 - 157,95 kr.

    Alt hvad du kan tilberede i en ovn, kan du tilberede i en airfryer.Og lidt til…I Airfryerfavoritter deler Anne-Kathrine Schelde fra Maden i mit liv sine bedste opskrifter på alt fra morgenmad, aftensmad og desserter til snacks, tilbehør og bagning. Mere end 70 enkle opskrifter på lækker og velsmagende hverdags- mad til hele familien, der nemt kan tilberedes i airfryer. Airfryerfavoritter er en grundbog med opskrifter, tips og ideer, der henvender sig til alle, der har en airfryer og ønsker at udnytte maskinens mange muligheder.Om forfatterAnne-Kathrine Palm Schelde er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og er derudover en passioneret madelsker, som holder til i Vejle. Hun oprettede i 2010 mad- og livsstilsbloggen Madenimitliv.dk og har siden 2016 arbejdet som fuldtidsblogger. Madenimitliv.dk har i dag +380.000 unikke læsere om måneden, ligesom flere end 52.000 følger Anne-­Kathrine og hendes madunivers via de sociale medier.E-bogen er lavet i fixed format

  • af Louisa Lorang
    166,95 - 242,95 kr.

    Vi ved godt, at det er både sundt for os og godt for kloden, hvis vi spisere flere grønne proteiner og mindre kød. Men selvom vi godt ved det, er det for mange nok mere en pligt end velbehag at spise bønner, linser og kikærter, og det synes Louisa Lorang er en skam. For det skal ikke være en straf at spise bælgfrugter, for du kan lave nogle lækre hverdagsretter med bælgfrugter, de skal bare tilberedes med masser af smag. Og denne bog en en håndsrækning til alle dem, der gerne vil spise mere bælg. Her er både forslag til, hvordan du laver de mest simple og klassiske retter som en rigtig god minestrone og hummus, og opskrifter der er alternativer til kødretter som kikærte-burger, black bean-burritoes, linse-bolo, kødboller, postejer. Og så lærer du, hvordan du bruger bælgfrugter til fx at bage med. Bælgfrugter kan nemlig give noget rigtig saftigt, blødt og let bagværk.

  • - Klassisk vietnamesisk hverdagsmad
    af Nina Minh Gram Nguyen
    258,95 kr.

    Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style. På vietnamesisk har man et udtryk, der hedder ”cơm gia đình”. Direkte oversat betyder det ris for hele familien, og udtrykket bliver brugt om den mad, familien samles om til hverdag: et bord med små farverige og smagfulde retter, serveret med en skål ris. Og det er præcis det denne bog indeholder. Nina Minh står bag maduniverset ”Der hvor jeg kommer fra” og har i mange år samlet sin families opskrifter. Både for at bevare den madkultur, hendes forældre tog med sig, da de kom til Danmark som bådflygtninge i 1980, og for at give den videre. For ifølge Nina er det vietnamesiske køkken ikke alene blandt verdens bedste. Det er også et af de nemmeste. I bogen finder du alt lige fra klassiske forårsruller og dumpling, familiens signaturret karamelliseret nakkekoteletter med agurkesalat, populære opskrifter som fritterede auberginer og morens chilisauce med citrongræs.

  • af James Morton
    139,95 kr.

    Den nemme guide til perfekt surdejsbrød.Surdej er den helt særlige ingrediens, som gør hvert eneste brød helt unikt. Denne bog forklarer de helt grundlæggende principper og teknikker, så selv nybegynderen kan være med.Lær hvordan du laver din egen surdej fra start, hvordan du opnår den perfekte skorpe og krumme ved at bruge mel og vand rigtigt, og bliv klog på hævning, ælteteknikker, formgivning og bagning, så du kan styre bageprocessen og opnå de eftertragtede lufthuller og den lækre smag.Bogen indeholder ni grundopskrifter på bl.a. brød, pizza og foccacia,og den er fuld af letforståelige instruktioner, tidsplaner, fejlfindingstips og forklaringer på, hvad der virker og hvorfor - alt sammen helt fra bunden.

  • af Jerk W. Langer & Ditte Ingemann
    187,95 - 237,95 kr.

    Få succes med periodisk faste. Her er lægens guide til, hvordan man skal faste for at opnå de bedste resultater. Regelmæssig faste, hvor man f.eks. typisk ikke spiser morgenmad, men får dagens første måltid ved frokosttid, kan give et boost af sundhed og energi og gøre det lettere at opnå en sund vægt, uden at man er plaget af sult.Men de gode resultater afhænger meget af, om kroppen får det rigtige brændstof til de måltider, man spiser. Griber man dem rigtigt an, kan man opleve større mentalt overskud og velvære og undgå at blive drænet for energi og muskelkraft."Når man faster, er det ekstra vigtigt at pakke sine få måltider med sundhed, så man ikke kommer i underskud på vigtige næringsstoffer. Med antiinflammatoriske fastemåltider står gevinsterne i kø," siger læge, foredragsholder og forfatter Jerk W. Langer. Han har selv fastet i årevis ved at springe morgenmaden over.Med afsæt i videnskab og årelang erfaring med klienter giver han i sin nye bog et opdateret overblik over den periodiske fastes mange muligheder, uanset om man drømmer om mere overskud i hverdagen, vægttab eller et sundere og længere liv. En række fasteglade danskere fortæller om deres gode resultater.Madskribent og kogebogsforfatter Ditte Ingemann har lavet alle bogens skønne antiinflammatoriske opskrifter, der dækker kroppen ind med alt, den har brug for, når man faster.

  • af Elizabeth Nebelong
    94,95 - 118,94 kr.

    40 nemme opskrifter på antiinflammatoriske retter. Antiinflammatorisk kost indeholder en masse vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for, og kan hjælpe dig med at få en bedre fordøjelse, et mere stabilt blodsukker, en øget forbrænding og afhjælpe forskellige betændelsestilstande i kroppen. Bogen indeholder både opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. De er nemme at lave, indeholder kun få råvarer og kan laves på relativt kort tid.

  • af Morten Elsøe & Anne Gaardmand
    167,95 kr.

    Du bliver i bogen ‘Madro’ introducerede til et hav af gode råd og effektive strategier, til at kunne håndtere og sikre sunde og naturlige madvaner til dine børn helt uden stress. Hos børnefamilier er der oftest en tendens til, at børnene på ingen måde er enige med forældrene om hvornår, hvordan og hvad der skal spises. Hvad stiller man så op, når børnefamiliers rolige og hyggelige måltider ved middagsbordet udvikler sig til store og unødvendige diskussioner? Når børnene nægter at spise deres grøntsager og i stedet spiser for meget af det, de normalt ikke bør spise for meget af? Og hvis børnene fornemmer, at man forsøger at ændre deres spisning, resulterer det oftest med sure miner eller i uendelige diskussioner. Ifølge Morten Elsøe og Anne Gaardmand lider alt for mange danske børnefamilier af madstress, da der hver dag kræves et stort energiforbrug hos forældrene, som ellers ville kunne være helt unødvendigt. Bogens forfattere har begge en ernæringsfaglig baggrund, men arbejder i dag hovedsageligt med adfærdspsykologi og vaneændringer. Her giver de ud fra også deres egne erfaringer og oplevelser ved at være forældre konkrete og nyttige værktøjer til, hvordan man undgår disse evige kampe og frustrationer som nemt kan opstå hos mange børnefamilier. De fortæller i ‘Madro’ om de mest almindelige madfælder, der kan give madstress og hvilke tips og tricks der kan bruges til at give børnene lyst til at smage og udforske alt slags mad, alt lige fra broccoli og fisk til chokolade gennem legelyst, nysgerrighed og kreativitet. 

  • af Yotam Ottolenghi
    277,95 kr.

    Enkelt er en fascinerende bog skrevet af den anerkendte forfatter, Yotam Ottolenghi. Udgivet i 2019, er denne bog en del af den moderne litteraturgenre. Enkelt er en bog, der tager læseren med på en unik kulinarisk rejse. Forfatterens passion for madlavning og hans evne til at formidle denne passion gennem hans skrivning, gør denne bog til en uundværlig del af enhver madelskers bibliotek. Yotam Ottolenghi har formået at skabe en bog, der ikke kun er informativ, men også inspirerende. Enkelt er ikke bare en bog, det er en oplevelse. Bogen er udgivet af Lindhardt og Ringhof, en af de mest respekterede forlag i Danmark. Hvis du er en fan af Yotam Ottolenghi, eller bare en madelsker, så er Enkelt en bog, du absolut skal læse.

  • - Fra naturens spisekammer
    af Tom Thinggaard Pedersen & Dorte Ellegård
    195,95 kr.

    Endelig har ramsløg fået sin helt egen kogebog!Omkring slutningen af februar og starten af marts - kommer de første spæde skud af ramsløg op af den danske muld. Som den mest populære og eftertragtede vilde urt den er, bevæger et stadig voksende antal mennesker sig ud i vores skove for at sanke den. Ud over at indeholde opskrifter på fantastiske lækre retter med ramsløg, kan man også læse, hvor man finder den og hvordan man kender den fra andre planter, der ligner den og er ekstrem giftige. Hele planten kan bruges i madlavningen og den er meget sund at spise. Vidste du f.eks. at der er 20-40 gange mere C-vitamin i ramsløg end der er i citroner!Ramsløgssæsonen er lang – helt frem til juni.

  • - Løft dit ansigt og overskud – helt naturligt
    af Susanne Dyhr
    252,95 kr.

    Denne bog er til dig, der … vil reducere rynker og slap hud naturligt ønsker at forebygge aldringstegnvil reducere spændingerøge dit overskud og velvære styrke et positivt selvbilledeAnsigtsyoga er et naturligt alternativ til botox og kirurgi. Ved at træne og afspænde dit ansigt kan du reducere og forebygge aldringstegn i ansigtet. Ansigtsyoga gavner dog mere end rynker og slap hud. De fleste oplever både indre og ydre forandringer. Det er aldrig for tidligt eller for sent at starte.”Jeg har fået et friskere look og fået reduceret min bekymringsrynke. Ansigtsyoga er stærkt vanedannende og vældig afstressende. Jeg føler mig mere glad og afslappet.” Helle, 44 år”Jeg elsker ansigtsyoga, og vil fortsætte med det resten af livet. Øvelserne gør mig afslappet og godt tilpas. Jeg kan se forandringerne i mit ansigt og i huden.” Henriette, 50 år ”Ansigtsyoga har gjort min hud flottere, reduceret rynker i panden og mellem bryn og løftet min hængende mundvig. Jeg har fået mere energi og en følelse af kontrol og mindre stress.” Rita, 80 år.Med denne bog, som er en begynderguide, føres du skridt for skridt ind i metoden. Om forfatterenSusanne Dyhr (f. 1977) inspirerer og hjælper kvinder med at skabe forandringer ved hjælp af ansigtsyoga. Hun er certificeret underviser i ansigtsyoga, men har også selv brugt metoden til både at skabe et nyt udseende og liv.

  • af Jane Faerber
    132,95 - 214,95 kr.

    LCHF - Low Carb High Fat er en kostmodel, som har taget Danmark med storm. Principperne er enkle, maden er nem og velsmagende, og effekten mærkes øjeblikkeligt!Spis dig mæt og tab dig samtidig! Det lyder næsten for godt til at være sandt. I alt for mange år har vi lært, at vægttab er ensbetydende med afsavn, lidelse og sult. Men ingen kan holde ud at være sulten i længere tid af gangen, og derfor er det projekt dømt til at mislykkes. Med LCHF starter vi et helt andet sted. Vi starter med at spise rigtig mad. Mad, som kroppen kan forstå og genkende som mad, og som vi kan spise os mætte i med god samvittighed. Når vi lægger kosten om til STRIKS LCHF og spiser få kulhydrater og mere fedt, sker der nemlig det fine, at kroppens maskineri skifter brændstof. Og i stedet for at bruge kulhydrater som energi, forbrænder kroppen nu fedt som energi. Det har den åbenlyse fordel, at kroppen nu har fri adgang til de reserver, vi i årenes løb har bygget op og lagret rundt omkring på vores krop. Med bogen her får du en livsstil, som på én gang regulerer dine hormoner, dit blodsukker og din appetit. Og kan du gætte hvad der så også sker? Så regulerer din vægt sig også! I bogen her får du:" En nem og hurtig guide, der hjælper dig i gang med LCHF" En indføring i, hvilke håndtag du kan dreje på, hvis du gerne vil gåned i vægt" Forslag til, hvordan du kan få din LCHF-kost til at spille sammen meddin træning" Hjælp til at gøre de nye vaner varige" Masser af lækre opskrifter til både hverdag og når du har gæsterOm forfatteren:Jane Faerber er 36 år, uddannet cand. mag. og kostrådgiver med speciale i LCHF og Paleo. Jane er også forfatter til bestselleren LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD og blogger til dagligt på Danmarks største LCHF-blog Madbanditten.dk

  • af Jane Faerber
    132,95 - 207,95 kr.

    Står der bare altid en fødselsdag, en påskefrokost, en sommerferie eller en julemåned imellem dig og dine sunde vaner, så er dette den rigtige bog for dig. Jane Faerber viser dig, hvordan du navigerer igennem kalenderårets mange arrangementer og højtider og forener LCHF-livsstilen med både familieliv, ferier og fester - uden at du nemt falder tilbage i gamle vaner. Du får hjælp til at gøre de sunde vaner til en livsstil, og ad den vej lykkes du med at opnå dine mål for både din vægt og sundhed. Få: •Hjælp til at slippe slankekurstankerne og alligevel gå ned i vægt•Inspiration til et familieliv uden sukker og kornprodukter•Praktiske tip til sommerens grillmiddage, ferier og fester•Forslag til sukkerfri børnefødselsdag•Julemåned og nytårsfest uden afsavn og uden ekstra kilo•Over 150 nye opskrifter tilpasset sæsonens højtider og råvarerVi starter i januar og spiser os igennem de mørke måneder i varmende vintermad. Vi lærer om, hvordan vi ved at give slip på idéen om en ny restriktiv slankekur i stedet får held med at gøre de sunde vaner varige og derved lykkes med at regulere vægten ned en gang for alle. Så kommer foråret og de mange helligdage, og vi spiser varme hveder og holder påskefrokost for familien. Vi taler om, hvordan vi navigerer i en verden, hvor hygge er lig med brød. Så går vi ind i sommeren, og her skal vi grille på terrassen og spise masser af grøn mad. Vi skal også tale om, hvordan vi kommer igennem sommerferien uden at falde tilbage i de gamle vaner. I efteråret tager vi på svampejagt, laver efterårsmad og holder børnefødselsdag uden sukker. Så rammer december, hvor vi går all in på LCHF-julegodteriet og inviterer til julehygge og laver sundere julemad med et twist. Vi lægger strategi for, hvordan vi kommer igennem december måneds mange arrangementer uden flere kilo på sidebenene. Til sidst runder vi året af med et brag af en festmiddag, når vi holder nytårsaften for vennerne med en overlækker 4-retters menu.

  • af Jane Faerber
    132,95 - 207,95 kr.

    LCHF – spis dig mæt og glad er en bog til alle, der er trætte af humørsvingninger, sukkertrang, dårlig appetitregulering og ikke mindst elevatorvægt. Den er til folk, der gerne vil tabe sig, men også til dem, der har en helt normal vægt, men som døjer med uforklarlig træthed, indre uro og mangler overskud til hverdagen. Den er også til alle, der er trætte af at skulle ”passe på” og tælle kalorier, og som længes efter et liv, hvor fokus ikke hele tiden er på mad. Med LCHF – spis dig mæt og glad kan man spise sig mæt i lækker mad med god samvittighed og samtidig tilegne sig en helt ny, sund livsstil med større velvære. LCHF (Low Carb High Fat – på dansk også kendt under begrebet ”lavcarbo”), der nu er kommet til Danmark, har længe været en utrolig populær måde at spise på i vores nabolande Norge og Sverige. Op mod hver fjerde svensker spiser efter metoden, og det er fordi, der ikke er tale om en kur. Low Carb High Fat betyder bare, at man skal undgå det, som indeholder mange kulhydrater, men ikke naturlige fedtstoffer. Når man spiser LCHF, vender man på mange måder madpyramiden, som vi kender den med kød og fedt øverst, på hovedet, og spiser sig i stedet mæt i gode proteiner, bunker af grøntsager, naturligt fedt fra kød, smør, olier og fede mejeriprodukter suppleret med en smule nødder og bær – samtidig med, at man spiser mindre brød, pasta, ris osv. Hvis man gør det, vil det med det samme indvirke på ens sundhed. Med stor sandsynlighed vil man slippe af med de overflødige kilo, føle sig friskere og få andre gode flere helbredsgevinster. I Danmark har Jane Faerber, der på nettet kendt for sin utroligt populære blog madbanditten.dk, i flere år levet efter principperne i LCHF og på egen krop mærket de gode helbredsmæssige effekter. Hun giver nu sine erfaringer videre i denne bog. Her får læseren en grundig introduktion til LCHF-begrebet og samtidig 70 lækre opskrifter fra Janes eget køkken, så man selv kan komme i gang med at spise efter LCHF-principperne det samme.

  • af Jane Faerber
    132,95 - 153,95 kr.

    Brød og kager er lig med hygge! Men for mange er det en form for hygge, der efterfølges af mavepine, fordøjelsesbesvær og stor oppustet ballonmave. Men sådan behøver det ikke være! Med LCHF bager vi både brød og kager helt uden mel og sukker. Derved får vi bagværk, som sagtens kan være en del af en sund livsstil. I bogen her har vi samlet de bedste brød- og kageopskrifter fra Jane Faerbers to populære LCHF-bøgerog krydret den med 18 helt nye opskrifter. Du finder opskrifter på lækre madbrød, brød til morgenbordet, madpakken og mellemmåltidet samt kiks, knækbrød og kager til enhver lejlighed. Alle helt uden gluten, mel, gær og sukker. BOGEN HER ER TIL DIG, DER: Gerne vil spise færre kulhydrater, men ikke vil undvære brød og kager helt. Ikke tåler gluten, eller har fundet ud af, at maven er både fladere og gladere uden kornprodukter.Er træt af, at bukseknappen er ved at sprænge, hver gang du har spist en bolle!Gerne vil kunne forkæle familien med bagværk og lækkerier uden sukker og hurtige kulhydrater. Alle opskrifter er: uden mel uden gluten uden sukker uden gærOm forfatteren: Jane Faerber er uddannet cand. mag. og kostrådgiver med speciale i LCHF og Paleo. LCHF brød & kager udkommer dagen inden hendes fødselsdag og hermed har hun nået at udgive tre bøger imens hun er 36 år. Herværende bog efterfølger nemlig bestsellerne LCHF spis dig mæt & glad og Mæt & slank med LCHF, der samlet er trykt i mere end 80.000 eksemplarer. Jane Faerber blogger til dagligt på Danmarks største LCHF-blog Madbanditten.dk.

  • af Anne Larsen & Martin Kreutzer
    197,95 - 230,95 kr.

    Slut med ømme led og sener, eksem, kredsløbsproblemer og en generelt hensygnende krop. Bogen giver svaret på det meste. Vejen til en antiinflammatorisk livsstil kan godt virke kringlet, men her er drejebogen, der er lige til at følge, inklusive fire ugers kostplan, masser af lækre opskrifter og en hel bunke værdifulde redskaber, der tilsammen hjælper med at slukke branden i kroppen. Bogen er en uundværlig guide for alle, der ønsker at tage livtag med de gængse velfærdssygdomme, ønsker større overskud i hverdagen og at kunne holde til udfordrende træning uden at gå i stykker. Læseren bliver udfordret på sine nuværende kostvaner, søvnen, motionen og flere andre områder. Ny vitalitet og livsglæde følger med den antiinflammatoriske livsstil. Om forfatterneMartin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år. Har et omfattende forfatterskab og er fast skribent ved flere forskellige medier. Martin står for bogens teori og råvarernes sundhedsvinkel. Anne Larsen er gennem en lang årrække succesfuld madskribent og foredragsholder. Forfatter til rigtig mange inspirerende og populære kogebøger. Fast skribent ved flere forskellige medier. Anne står for alle bogens mange velsmagende opskrifter.

  • af Caroline Fibæk & Stine Fürst
    137,95 - 213,95 kr.

    At være udmattet er en følelse, mange kvinder kender til. Når du mangler energi, kan det både mærkes og ses på din krop. I årevis kan man gå rundt med stress, humørsvingninger, menstruationssmerter, hedeture, fertilitets- og -vægtproblemer. Årsagen kan være, at du simpelthen har kaos i hormonerne. Men det er ikke noget, du bare skal finde dig i, du har nemlig mere magt over dine hormoner, end du måske går og tror. I Hormonel harmoni hjælper Caroline Fibæk og Stine Fürst dig til at få dine hormoner under kontrol og viser dig vejen til en hverdag med mere energi og overskud. Bogen er en let introduktion til hormonernes verden, der indeholder ”hormontests”, som hjælper dig med at finde ud af, hvor din ubalance ligger. Hormonel harmoni guider dig til hormonel balance og giver dig opskrifter på lækker, sund og hormonvenlig mad. Dine hormoner skal på kur, for når dine hormonniveauer er i harmoni – og hverken for høje eller for lave – så har du det fantastisk!

  • af Lisbeth Tordendahl
    235,95 kr.

    Kål og Kærlighed inspirerer til at lave den dejligste grønne mad med kål. Den præsenterer kålopskrifter til hele året, og viser nye og spændende måder at bruge kål på. Prisvindende kogebogsforfatter Lisbeth Tordendahl har i denne bog samlet 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter, som kan indgå i mange typer måltider. Alle opskrifterne er veganske eller vegetariske og kan laves uden gluten. Lisbeth Tordendahl går udenom de klassiske kålsalater og viser at kål kan så meget mere end dét. Hun byder på kolde og varme retter: supper, lette såvel som fyldige salater, småretter, gryde- og ovnretter, tærter, pandekager, smoothies mm. Det er smuk og lækker mad, lavet af sunde, nærende råvarer. Bogen giver gode ideer til at bruge mange forskellige kål: blomkål, broccoli, glaskål, hvidkål, kinakål, pak choi, palmekål, romanesco, rødkål, savoykål og spidskål, så kålrepertoiret kan udvides på alle årstider. Lisbeth Tordendahl giver masser af konkrete tips og inspiration til, hvordan opskrifterne kan varieres, kålen gøres uimodståelig, rester bruges, så madspild undgås. Bogen giver desuden dybtgående viden om de mange veldokumenterede sundhedsfremmende egenskaber kål har, og hvorfor kål kan øge sundhed og vitalitet og styrke kroppens selvhelbredende kræfter. Kål er fyldt med god smag, saft og kraft, vitaminer, mineraler, antioxidanter, fibre og nogle helt særlige plantestoffer, der kun findes i kål og de få andre grøntsager i korsblomstfamilien. Kål virker antiinflammatorisk, blodsukkerstabiliserende, hormonbalancerende, afgiftende, immunstyrkende og bredt forebyggende. Det er ovenikøbet billig, farverig, klimavenlig og bæredygtig mad.Bogen afspejler Lisbeth Tordendahls passion for og erfaring med grøn, bæredygtig mad, hvor sundhed og nydelse går hånd i hånd. Hun er specialist i holistisk sundhed med et bankende hjerte for smuk, livgivende mad, naturlig nydelse og bæredygtig livsstil og er forfatter til flere kogebøger, heriblandt den prisvindende og populære Grønne proteiner - sundhed & nydelse. Lisbeth er bl.a. uddannet biopat/naturopath og har privat praksis.

  • af Jancis Robinson
    157,95 - 167,95 kr.

    Mange vindrikkere vil gerne vide mere om vin uden at skulle forstå hver eneste detalje eller tage dyre kurser i vinsmagning. I Vinekspert på 24 timer deler en af verdens førende vineksperter, Jancis Robinson, ud af sin store ekspertise med sin karakteristiske humoristiske og afslappede tilgang. Bogen er en guide til både nybegyndere og viderekomne. Her får du den basale viden om alt lige fra forskellen på druetyper, flaskernes form og ordene på etiketterne, beskrivelser af smag, farve og lugt, hvordan man matcher vin med mad til pris kontra kvalitet. Jancis Robinson giver dig redskaber til at få det bedste ud af den mytiske og delikate drik. Med bogen i hånden kan du blive vinekspert på 24 timer. Skænk dig et glas vin og læs! "Jeg er glad for god vin, så jeg har nydt denne bog med ekstra interesse og er bestemt ikke blevet skuffet. Bogens mange gode råd, tips samt vejledninger er godt formuleret, og man føler sig som læser en smule bedre rustet, når der skal handles vin næste gang. Hvis du gerne vil vide mere om vin i en fart, så har du en vinder i denne bog". Bibliotekerne "Alt, hvad man kan forestille sig af relevante og nyttige informationer og gode råd i forhold til målgruppen, er med.” Vinsiderne “Et skarpskåret og gedigent værk … den danske oversætter får sproget til at flyde … køb den hvis du vil have en hurtig introduktion til vinens verden.” Aarhus Update “Bogen kommer godt rundt i de vigtigste vinøse hjørner … Jancis Robinson op med en række vinmyter – fx den om, at virkelig god vin altid kommer i en flaske med hvælvet bund og at jo tungere flasken er, desto bedre er vinen. Og så er der myten om, at rosé og søde vine er for kvinder. Dertil svarer hun (meget rigtigt): Sludder og vrøvl! ”Vinekspert på 24 timer” er ikke en flot coffee table bog med masser af illustrationer, men derimod en yderst lærerig bog for den, der træder sine første skridt ind i vinens verden”. Vinavisen

  • af Nadia Mathiasen
    213,95 kr.

    100 KØDFRIE DAGE Uge for uge – året rundt I ‘100 Kødfrie Dage’ får du 100 enkle og kødfrie hovedretter, der gør det nemt og praktisk at spise mere kødfrit. Opskrifterne er tilpasset årstiderne og tager udgangspunkt i sæsonens grøntsager. Alle opskrifter har masser af smag, da Nadia bruger mange krydderier og umami-rige ingredienser. Og det er lige præcis det, der gør, at selv inkarnerede kødspisere er vilde med Nadias opskrifter. Du får også gode råd til, hvordan du erstatter kødet med friske grøntsager.Nadia Mathiasen står bag den populære madblog Foodfanatic. Hun har jævnligt undervist i madlavning og optrådt på landsdækkende TV. Herudover leverer hun opskrifter til magasiner, aviser og virksomheder.‘100 Kødfrie Dage’ er en samlet genudgivelse af bestsellerne ‘Kødfri Mandag’ og ‘Flere Kødfrie Dage’.

  • - Ren besked om, hvordan mad påvirker din sundhed, og hvad du kan opnå med en optimal kost
    af Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen
    228,95 - 269,95 kr.

    Siden ”Den plantebaseret kost” udkom i 2016 har den været en grundbog for dem, som ønsker at spise grønnere. På baggrund af 800 videnskabelige studier og rapporter, gennemgik bogen alle de væsentlige aspekter af hvordan, man sikrer sig både at få optimal beskyttelse mod livsstilssygdomme og hvordan det sikres at få alle de nødvendige næringsstoffer på en plantebaseret kost. Efter første udgave af bogen udkom, er den blevet trykt i 6 oplag, og siden da er der kommet meget ny forskning omkring kost og sundhed. Derfor har forfatterne klinisk diætist Maria Felding og læge Tobias Schmidt Hansen opdateret alle bogens kapitler med den nyeste forskning og udvidet den med flere relevante kapitler om bl.a sportsernæring og global sundhed, ligesom alle bogens opskrifter er nye. Med den reviderede udgave af ”Den plantebaserede kost” får alle, der ønsker spise en grønnere kost dermed forsat den nyeste opdaterede viden om, hvad det vil betyde at spise en plantebaseret kost. Om forfatterne Maria Felding er uddannet klinisk diætist og er kandidat i klinisk ernæring fra Københavns Universitet. Hun har certifikat i plantebaseret ernæring fra T. Colin Campbell Center for Nutrition Stu- dies and eCornell. Hun er dernæst certificeret i Low Fodmap-diæten til behandling af irritabel tyktarm. Maria er privatpraktiserende diætist og har klinik i Rungsted og København Ø. Dernæst foredragsholder og skribent for flere magasiner, heriblandt Lægemagasinet. Tobias Schmidt Hansen er uddannet læge og arbejder til daglig på en kræftafdeling. Han er der- udover patientrådgiver i Scleroseforeningen samt skribent og foredragsholder. Tobias har igen- nem mange år indgående beskæftiget sig med kost og naturmedicin og har bl.a taget kurser ved USA’s førende naturlæge, Dr. Andrew Weil.

  • af Britt Andersen
    200,95 kr.

    Airfryer opskrifter er en fantastisk bog skrevet af den talentfulde forfatter, Britt Andersen. Denne bog blev udgivet i 2020 af det velrenommerede forlag, Airfryeruniverset. Bogen tilhører genren madlavning, og er et must for enhver madelsker. I 'Airfryer opskrifter' finder du en række opskrifter, der vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din airfryer. Britt Andersen har gjort et fantastisk arbejde ved at samle disse opskrifter, der spænder fra nemme hverdagsretter til mere avancerede retter til særlige lejligheder. Udgivet af Airfryeruniverset, er 'Airfryer opskrifter' en bog, der vil være en stor hjælp i ethvert køkken.

  • af Yotam Ottolenghi
    288,95 kr.

    Smag er en fascinerende bog skrevet af den talentfulde forfatter, Yotam Ottolenghi. Denne bog, udgivet i 2020, tager læseren med på en kulinarisk rejse, der udforsker forskellige smagsoplevelser. Det er en bog, der passer perfekt til madelskere og dem, der ønsker at udvide deres kulinariske horisont. Genren af bogen kan bedst beskrives som en blanding af madlavning og kultur, hvor Ottolenghi på mesterlig vis formår at kombinere forskellige ingredienser for at skabe unikke smagsoplevelser. Bogen blev udgivet af Lindhardt og Ringhof, en forlægger kendt for deres høje kvalitetsstandarder. Smag er en bog, der ikke kun inspirerer til at eksperimentere i køkkenet, men også til at forstå den kultur og historie, der ligger bag hver enkelt ingrediens. Denne bog er et must for enhver madentusiast.

  • af Anne Hjernøe
    187,95 - 207,95 kr.

    Den kendte TV-kok Anne Hjernøe er kommet på banen med en spændende bog om sund kost. Det hele startede efter at Anne havde tabt sig 20 kg og var i bedre form end hun havde været i årevis. Hun mener at man sagtens kan tabe sig og holde vægten uden at sulte eller dyrke intensiv motion. Bogen er til dig som er træt af de ekstra kilo som bare sniger sig på gennem årene. Til dig som har prøvet forskellige slankekure uden resultat, og til dig som bare gerne vil spise sundt og varieret. Massere af mennesker har allerede tabt sig efter at have fulgt Annes råd. Mad er det vigtigste for din vægt og Anne Hjernøe elsker at spise. På grund af hendes arbejde er hun altid omgivet af mad, men hun var godt klar over at hun indtog mere end hvad hun havde brug for. Annes bog beskriver hvordan man kan tabe sig og holde vægten ved at droppe mellemmåltider og i stedet indtage tre lækre måltider som er rigtigt sammensat dagligt. Anne mener at det skal være sjovt at spise. Der er ikke noget i vejen med at spise en dessert og nyde den, men man skal sørge for at kompensere i løbet af ugen. Annes opskrifter sørger for at dine måltider opnår en fin balance af alt hvad din krop har brug for. Hun beskriver sin bog som at være en gradvis livsændring frem for en kur. Det er ikke bare et fakta-ark men en hel proces. I bogen er der inkluderet en en kostplan med daglige 1400-1600 kalorier som du kan følge for at holde formen.

  • - Gør kål på overvægt, insulinresistens og sukkertrang
    af Jane Faerber & Anette Sams
    118,95 - 198,95 kr.

    BLANDT ALLE VERDENS GRØNTSAGER LØBER KÅL MED GULDET.VIL DU GERNE VIDE HVORFOR? OG VIL DU INSPIRERES TIL AT FÅ FLERE KÅLHYDRATER IND I DIT LIV? Med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi viser Anette Sams dig, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i fx pasta, brød og sukker.Kål er suveræn på alle måder, og ved at erstatte forarbejdede kulhydrater med kålhydrater fodrer du mikroorganismerne hele vejen igennem dit tarmsystem, så du får et stabilt blodsukker, et balanceret immunsystem og et aktivt hormonsystem.Kort sagt: Udskift raffinerede kulhydrater med kålhydrater, og opbyg en vital og modstandsdygtig krop. Det er samtidig opskriften, der vrister dig fri af insulinresistens, overvægt og livsstilssygdomme.Som hjælp til at få flere kålhydrater i dit liv får du 50 lækre, nemme og velsmagende opskrifter udviklet af Jane Faerber. For kål er ikke bare sund, den er også en mester i et køkken: Den kan være sprød, blød, cremet, skarp, smagfuld. Den kan koges, hakkes, steges, blendes. Uden at miste sine fantastiske evner.Og så er kål bæredygtig, fordi den kan dyrkes herhjemme.

  • af Yotam Ottolenghi
    227,95 kr.

    "Extra Good Things" er en hyldest til grøntsagerne. Det er mad med mellemøstlig inspiration med et twist, fx kardemomme sammen med vanilje eller allehånde til tomaterne, og med et sidste touch, fx syrlig salsa eller syltede urter."Extra Good Things" handler om kreativitet og overflod, om at vælge og vrage, mixe og matche. Det er en udforskning af det specielt ottolenghiske via saucer og dressinger, olier og syltede sager, drys og sprøde islæt, salsaer og pickles, fermenter og saltkonservering og grunddesserter. Det er alt det ekstra, som fuldender et måltid, gør en allerede god ret vidunderligt meget bedre.Ottolenghi Test Køkken præsenterer 75 slags tilbehør og 10 desserter. Det enkelte tilbehør præsenteres i en enkelt opskrift, og der er forslag til andre retter, hvor det kan tilføje den ekstra nuance, som gør hele forskellen.

  • af Meyers Madhus
    297,95 - 310,95 kr.

    At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers - men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk indføring i de greb, der giver surdejsbrød af allerhøjeste kaliber.Bogen kredser om drømmenes surdejsbrød - et brød med en mørkt karamelliseret skorpe, et tyndt øre, en åben og let sej krumme med store og ujævne lufthuller, en skøn aroma af korn og en let syrlighed, der bryder kornets sødme. Hovedmissionen er at gøre den slags brød tilgængelig for enhver. I bogen introducerer Claus Meyer og folkene bag bagekurserne i Meyers Madhus spændende korn- og meltyper, som først for nylig har fået plads på danske, økologisk dyrkede marker, og der øses af al den bageviden, som hele holdet har opsamlet siden den første baegbog fra Meyers udkom i 2009.Surdejen bliver ikke kun brugt til at bage brød med, men også baguettes, boller, croissanter, brioche, japansk milk bread, bagels og mange andre former for bagværk.

  • af Maurizio Leo
    114,95 kr.

    "A dynamic, authoritative sourdough baking bible for those looking to build confidence in the craft with a wide range of foolproof recipes, from pan loaves to pizza to doughnuts, by the beloved blogger and resident bread baker at Food52 Maurizio Leo's blog The Perfect Loaf is the go-to destination on the internet for beginner sourdough bakers. He now brings his impeccably detailed techniques, foolproof recipes, and generous teaching style to a groundbreaking debut cookbook that delves into the absolute fundamentals of sourdough-plus the tools and confidence to explore beyond"--

  • af Hannah Grant
    303,95 kr.

    The Cake Cookbook er den næste generation af kagebagning - bogen til dig der elsker kage, gerne vil leve en sund livsstil og som aldrig går på kompromis med smag og udseende.Med The Cake Cookbook kan du kan forvandle hverdagsgrøntsager og rodfrugter såsom gulerod, sød kartoffel, knoldselleri, rødbede og almindelige kartofler til skønne kager, som dine kollegaer, børn og familie vil elske og bede om mere af.Lær hvordan du laver lækre kager uden tilsat sukker, mælk eller gluten til hele familien, til fester og hverdags snacks til børnene som et lækkert alternativ til de kedelige figenstænger. 
Du lærer også at lave fantastiske veganske kager samt guddommelige kager med brune bananer.Find ud af hvordan du kan optimere din løbe- og cykeltræning med kager specielt designet til udholdenhedssport – testet og godkendt af nogle af de bedste atleter i verden.
Alle kager kan bages i fest eller portions størrelse – prøv bl.a. de legendariske opskrifter på The Endurance Pie, The Podium Pie, The Race Cakes, Flamme Rouge-kagen og Climbers Cake samt mange flere.
Lige meget hvad du bager, vil du elske The Cake Cookbook - og dine familie vil elske dig endnu mere.

  • - De skønneste livretter til hele familien
    af Ann-Christine Hellerup Brandt
    217,95 kr.

    Valdemarsro er på banen igen med en ny super lækker kogebog med nem hverdags aftensmad for hele familien. Valdemarsro kender de fleste fra Ann-Christine Hellerup Brandt’s madblog, hvor hun har fået enormt mange følgere hver dag og deler ud af hundredevis af spændende lækre madopskrifter til hele familien. Valdemarsro aftensmad kogebogen er en flot tyk bog i hårdt omslag, som nemt guider dig til at lave lækker mad. Den er fyldt med over 200 opskrifter med alt ligefra pastaopskrifter, thailands og indisk mad. Tanken med bogen er at modsat bloggen lade kunden være offline og blot fordybe sig i madlavningen og det er lykkedes enormt godt. Så køb bogen og få en masse god inspiration til lækker hverdagsmad og vær offline med familien. 

  • af Anne Hjernøe
    147,95 - 187,95 kr.

    Slut med mellemmåltider! En spændende inspiration og motivations bog, til at få tips og tricks til at blive stærkere med gode træningsprogrammer, hvor du her også nok skal blive mæt, med en 14-dages kostplan, og alle de mange lækre og sunde opskrifter. Bare roligt, det hele er lettere end du tror. Anne Hjernøe troede, hun kunne gå og tabe sig over 20 kilo i fred og ro. Men efter deltagelse i et tv-program fik hun så meget opmærksomhed fra andre personer, der ønskede at få at vide, hvordan hun havde gjort, og om hun ville dele sine gode råd. Dette blev den væsentlige årsag til, at Anne valgte at skrive denne fantastiske bog. Der er så mange mennesker, som går og rundt og ikke føler sig tilpas med sin krop. Mennesker som ønsker at finde det lille trick i hverdagen, der kan få dem til at smide de overskydende kilo, uden det skal blive for hårdt, og uden det skal påvirke deres daglige vaner. Men findes dette trick virkelig, eller det bare hårdt arbejde? Ja til begge dele. I bogen kommer du helt tæt på Anne Hjernøe, og hvad der viste sig at være tricket for hende og det, der accelereret hendes vægttabsforløb. Du får et indblik i hvad der skete og hvordan det gik. En historie, der bl.a. indeholder en forståelse af, at mellemmåltider er en af de store syndere. Anne har tabt sig over 20 kilo på et år, men hendes primære fokus har ikke blot været at få kiloene ned på vægten. Hun ønskede en krop, der er så sund og stærk, at den kan holde skavankerne fra døren og holde i mange år fremover. Selvom undskyldninger som travlhed, småskavanker, overgangsalder og bare generel manglende motivation spænder ben i det daglige, motiverer hun dig til selv at tage skridtet og viser, at det måske slet ikke behøver at være så svært.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.