Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Generel madlavning og opskrifter

Her finder du spændende bøger om Generel madlavning og opskrifter. Nedenfor er et flot udvalg af over 337 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Kogebøger.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (337)
  • (80)
  • (3)
Format
  • (133)
  • (112)
  • (72)
  • (41)
  • (38)
  • (10)
  • (8)
  • (3)
  • (2)
Sprog
  • (330)
  • (5)
  • (1)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (23)
  • (27)
  • (28)
  • (28)
  • (29)
Serie
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Tag
  • (54)
  • (47)
  • (42)
  • (29)
  • (17)
  • (17)
  • (15)
  • (13)
  • (13)
Vis flere
Sorter efterSorter Populære
  • - Ugemenuer til under 200 kroner
    af Karen Elene Thorsen
    150,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Fattig student er en genial kogebog for dig, der vil leve sundt, billigt og uden madspild. Ja, for alle, også familier, der gerne vil have pengene til at strække lidt længere. Slut med at smide brune bananer og tørt brød ud. Fattig student kan bruges af både store og små husholdninger.Kender du det? Du får løn eller SU, og vupti er alle pengene borte, uden at du har flottet dig. Det opdagede Karen Elene, da hun flyttede hjemmefra, men hun fandt også ud af, hvad hun skulle gøre ved det. For at råd til mad og fornøjelser hele måneden. Det handler om planlægning. Lav en madplan, køb ind efter den, hold op med at smide mad ud, brug det, du har i køleskabet. Og … køb aldrig ind, når du er sulten! Plus et par tricks mere. Det lyder simpelt, men det virker. Karen Elenes motto er: “Jeg spiser det, som gør mig og min krop glad.” Du behøver ikke at skære alt det søde fra og nøjes med det sure. Eller gå på skrump. Når bare du spiser balanceret. I denne kogebog finder du Karen Elenes mest populære madplaner, som alle kan laves for under 200 kroner pr. næse om ugen. Der er opskrifter, sparetips og andre gode råd til dig, som gerne vil spise enkel og lækker mad, uden at det koster kassen.Karen Elene Thorsen (f. 1997) er madblogger. Hun har Instagram-profilen @fattig.student med over 200.000 følgere. Karen Elene bor i Oslo og er i gang med en uddannelse inden for livsstilsændringer og folkesundhed.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - nem, hurtig, billig mad - og næsten ingen opvask
    af Louisa Lorang
    93,95 - 161,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Med denne bog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på relativ kort tid - og efterlader stort set ingen opvask. Du får opskrifter på klassikere som cup noodles, bolognese, kartoffelsuppe, bøf bearnaise og tex-mex plus masser af ny inspiration til måltider, som er lette at bikse sammen og smager himmelsk f.eks. citronpasta med ærteskud, bowls, loaded sweet potatos og bao med hoisin flæsk. Louisa Lorang er kendt fra Go' Morgen Danmark og madskribent for bl.a. Aarstiderne og Alt for damerne og har online magasinet Lorang&Co.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Camilla Skov
    198,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Vegetarisk comfort food – også til ikke-vegetarer – fra kvinden bag succesen Vegetarisk hverdag. Camilla Skov er ikke vegetar! Men hun elsker at lave vegetarisk mad og gør det flittigt på den populære Instagram-profil @vegetariskhverdag, hvor tusindvis af danskere hver uge får inspiration til aftensmaden. Camillas præmis er, at vegetarisk mad skal smage så godt, at man overhovedet ikke tænker over, at det er vegetarisk. Det kræver viden om fedt, syre og krydderier – balance og kærlighed.I Vegetarisk i aften? laver Camilla vegetarisk comfort food til hele familien, som alle bliver mætte af – og som garanteret får husholdningsbudgettet til at falde.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Jamie Oliver
    161,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Keep it simple! Man kan sagtens lave mad super god og velsmagende mad med blot 5 ingredienser. I Jamie Olivers nye kogebog handler det om kvalitet frem for kvantitet og om at lave sund og afbalanceret mad hurtigt og nemt.Det er en no nonsense kogebog - der er ingen små fortællinger om den enkelte ret, der er ikke lange afsnit om ernæring. Billede af de 5 ingredienser + billede af den færdige ret + beskrivelse af fremgangsmåden. Skema angiver indhold af kalorier, fedt, mættet fedt, proteiner, kulhydrater, sukker og fibre.Så bliver det ikke nemmere!

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Jamie Oliver
    235,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    "Det handler om at lave virkelig god, velsmagende mag, som bare er uden kød." - Jamie Oliver Hvad enten man vil tage en eller to kødfrie dage om ugen eller man vil leve vegetarisk, er her er masser af inspiration til kødfrie måltider med årstidens råvarer. Nem, sund, velsmagende og farverig mad, der ikke er dyr at lave. Indhold: Bradepande-retter / Alt i én gryde / Curries / Salater / Pier / Pasta / Ris og nudler / Burgere og fritter / Supper / Sandwicher / Snacks / Brunch

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Hanne Holm
    235,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    I denne jubilæumskogebog byder Hanne Holm på en nyfortolkning af sine yndlingsopskrifter fra alle sine tidligere kogebøger samt på en række nye opskrifter med inspiration til rejser. Undervejs ser hun tilbage på de mange forskelligartede køkkener, der har været udgangspunkt for hendes glæde ved at lave mad først i eget køkken og senere i sit liv som kogebogsforfatter, kogekone og underviser på Bisquitfabrikken - en kogeskole på Nørrebro. Hanne Holms første kogebog "Mit thaikøkken", der udkom i 1996, blev en klassiker og var i høj grad med til at introducere det thailandske køkken i Danmark.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Mette Helbæk & Valeria Lima
    124,95 - 139,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Sundhedsforskerne ved i dag langt mere end tidligere om, hvad der gør nogle råvarer så særligt sunde, at vi kan kalde dem superfoods: De indeholder en særligt høj koncentration af mikronæringsstoffer. Denne bog gennemgår en lang række af de videnskabeligt blåstemplede superfoods. Disse er ekstra gode for energiniveauet, humøret og det generelle velbefindende på den korte bane – og kan på den lange bane hjælpe med vægttab og være med til at forebygge sygdomme. Forfatterne gennemgår de forskellige superfoods herunder over 40 forskellige planter med særligt store sundhedsfremmende egenskaber. Man lærer desuden, hvordan man får det optimale ud af sine råvarer i køkkenet ved at anskaffe, opbevare og tilberede dem på en måde, der optimerer deres gode egenskaber. Sidst, men ikke mindst, indeholder bogen 60 lækre opskrifter med ideer til, hvordan de gode superfoods kan bruges, og den har massevis af køkkentips som inspiration til et sundt liv med nydelse og madglæde. For også at tilgodese princippet om bæredygtighed, har forfatterne så vidt muligt valgt at bruge nordiske, lokale råvarer i opskrifterne.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Kate Turner
    78,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Enhver café med respekt for sig selv har efterhånden en eller flere af de såkaldte ’bowls’ på menuen. Hele konceptet går ud på at anrette og servere smukke, lækre retter i en skål, og i denne bogs tilfælde er retterne også supersunde og helt perfekt sammensat. Man får altså et komplet måltid i en enkelt skål. Power bowls er bygget op over dagens tre hovedmåltider: morgenmad, frokost og aftensmad. De kompakte skåle sørger for, at kroppen får alle de næringsstoffer, den har brug for, i én og samme portion. På den måde bevares blodsukkeret og energiniveauet stabilt hele dagen igennem. For hver opskrift er det desuden anmærket, hvad næringsindholdet er i en skål. Alle bogens opskrifter er naturligt fri for gluten og uden tilsat sukker. Så det er bare om at finde serveringsskålene frem fra gemmerne og hoppe om bord i de supersunde power bowls, som holder dig sund, mæt og fuld af energi hele dagen. Kogebogen om sundhedstrenden Power Bowls!

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Nicolai Tram & Eva Helbæk Tram
    185,95 - 202,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    I lang tid har det at lave mad over bål været noget, spejdere og elitesoldater har haft patent på, mens vi andre har været henstillet til at grille pølser i bar mave på terrassen. Men mad over åben ild er for alle og ikke kun for friluftsentusiaster. Det er sanseligt og upraktisk på den fede måde. Det handler lige så meget om den tid, man bruger, mens man laver maden, som det gør om at spise den. Bogen om bålmad giver dig forslag til bålretter i forskellig sværhedsgrad, den lærer dig at bygge og tænde bål, giver dig et indblik i ildens ni liv samt alt, hvad du har brug for at lære for at tæmme ilden. Du finder klassiske opskrifter som chili con carne og ristede kastanjer, men også mere udfordrende retter som kræver koncentration og overskud – og det er en god ting. For hvis der er én ting, bogens forfattere vil opnå med denne bog, så er det at give læseren friheden til med god samvittighed at sætte sig ved bålet og med maden som påskud se på flammerne og lade roen falde over sig. På den måde er dette måske den første kogebog, hvor maden er det næstvigtigste. Det vigtigste er dig. Bålmad er nemlig også åndelig næring, og den ro, der følger med, når man ser ind i flammerne, finder man ingen andre steder. Om forfatterne Eva Helbæk Tram har arbejdet som gastronomisk skribent og redaktør for magasiner og guides i mange år, inden hun nærmest ved et tilfælde samlede kameraet op og lod sin madglæde vitalisere sig i billeder også. Nicolai Tram har som kok arbejdet på toprestaurater i ind- og udland, før han forlod restaurationsbranchen for i stedet at lave tv. Med denne bog markerer han en nyfunden kærlighed til maden og ikke mindst ilden.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Hugh Fearnley-Whittingstall
    235,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Den kendte tv-kok, forfatter og madaktivist Hugh Fearnley-Whittingstall fra River Cottage er tilbage med ‘Meget mere grønt’ i bedre form end nogensinde. Bogen er en uundværlig for alle, der gerne vil spise lidt mere grønt – og som elsker den gode smag. ‘Meget mere grønt’ er opfølger til bestselleren Grøn hverdagsmad fra River Cottage, der er solgt i mere end 25.000 eksemplarer i Danmark. ‘Meget mere grønt’ er fyldt med nemme, indbydende opskrifter, der gør det sjovere at tilberede – og især at spise – grønt. Der er kapitler med hovedretter, hvor det grønne kombineres med kerner, nødder og bælgfrugter og krydres med krydderier og krydderurter, så maden mætter og tilfredsstil- ler alle sanser. Der er sunde salater, mættende supper og lækre tapasretter, som inspirerer dig til at spise på en livsbekræftende måde. Og så er der et stort kapitel med raw food – lutter gode, grønne sager, der bare er skåret, snittet, blendet og pureret, så de er nemme at få ind i din daglige kost.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Jamie Purviance
    223,00 - 235,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Webers største hits er en grillbog, som vi kender den, når den er bedst. De 120 opskrifter er de bedste og mest populære fra Webers store samling af opskrifter. Alle opskrifter er omhyggeligt udvalgt af Webers eksperter og fans. Opskrifterne er tilpasset og gennemtestet de nye metoder inden for grillning. Udover opskrifter indeholder bogen også tips og tricks til, hvordan man får den bedste grilloplevelse. Herunder de ti bedste eksperttips og råd til tilberedning af de fem mest populære grillretter, så de bliver endnu bedre. Desuden er der underholdende anekdoter fra Webers lange og spændende historie, som f.eks. dengang man bestilte en flybillet på 1. klasse til en frossen gris og fløj den fra O'Hare til St. Louis, da man pga. lidt misforståelser havde glemt grisen hjemme. Opskrifterne er både til kul- og gasgrill.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Hugh Fearnley-Whittingstall
    235,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    ‘Hverdagsmad fra River Cottage’ er den ultimative grundkogebog for alle, der har en holdning til den mad, de spiser til daglig. Heri er samlet Hugh Fearnley-Whittingstalls bedste bud på økonomisk, sund og velsmagende hverdagsmad – og alle kan være med. Den frygtløse kok Hugh Fearnley-Whittingstall er kendt fra DR2’s programserie ‘River Cottage’, hvor han har lært danskerne om bedre madvaner, bæredygtighed og vigtigheden af gode råvarer. Ifølge Hugh er det nemlig sådan, at ændrer man menneskers holdning til mad, ændrer man deres holdning til livet! Og det er netop udgangspunktet for denne kogebog fra River Cottage, der med massevis af lækre opskrifter og tips til hverdagen giver et bud på en sundere hverdagskost for alle. Det er mad med holdning og velsmag.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Søren Lange & Mette Bender
    139,95 - 184,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    En nem og overskuelig guide til en bedre bakteriebalance i tarmene. Du får over 40 opskrifter på dejlig mad, der indeholder masser af præbiotika og en lynkur, som på bare fire dage forbedrer din tarmflora markant.En god bakteriebalance er nemlig uhyr vigtig for dit helbred. Den har betydning for humør, immunforsvar, forbrænding og vægttab. Og du fremmer en god god bakteriekultur ved at spise mad, der indeholder store mængder præbiotika. Præbiotika er en slags fibre, der findes i bestemte madvarer. I denne bog kan du læse meget mere om både præbiotika, bakteriebalance og råvarer, som er rige på præbiotika.Søren Lange er ernæringsrådgiver og Mette Bender er videnskabsjournalist.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Sovs & sauce
    af Kristine Marie Jensen
    45,95 - 68,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg af de bedste opskrifter på sovs og saucer De klassiske brune sovse, der smager – til bøffer, frikadeller, and og flæskesteg Rødvinssovs, pandesovs, BBQ-sovs, vildtsovs De lækre hvide saucer: bechamel, bearnaise, hollandaise, mousseline – og hvordan det lykkes Sovs med bl.a. løg, tomater, stikkelsbær og svampe Kolde sovse som urtesovs, rævesovs og cumberlandsovs Peberrodssovse samt salsa, pesto og tilberedt smør Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Frøken Jensen hjælper med sikre opskrifter, der giver god mad på bordet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families ønsker og madvaner.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Giorgio Locatelli
    185,95 - 289,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    MADE IN ITALY, er den ultimative italienske kogebog. 625 sider og mere end 180 klassiske opskrifter på supper, risottoer, pastaretter samt fiske- og kødretter, og krydret med personlige anekdoter og historiske detaljer. Forfatteren, Giorgio Locatelli, er verdensberømt italiensk kok og ejer af Michelin-restauranten Locanda Locatelli i London. Han er opvokset i Italien og hjalp til i familiens restaurant, fra han var 5 år gammel. Locatellis roste bog er en fornøjelse at læse og uundværlig at lave mad efter.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Kirsten Høgh Fogt & Marianne Kastberg
    253,00 - 273,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Helt ny, gennemskrevet udgave af kogebogsklassikeren, der siden den udkom første gang i 1973 har været danskernes køkkenbibel - en kogebog, der rent faktisk bliver brugt. Mange nye opskrifter, mange nye fotos, nyt format og nyt layout. Men stadig kogebogen, der holder! I denne nye udgave af danskernes foretrukne grundkogebog er der meget fokus på at undgå madspild, så der er mange tips til at få brugt rester på gode måder. Der er flere opskrifter med fisk, flere bageopskrifter med surdej, og mange opskrifter med marmelade og andre hjemmelavede sylterier. Bogen udgives i samarbejde med Danmarks Lærerforening.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - 200 opskrifter til morgen, middag og aften - og det ind imellem
    af Anne Hjernø
    213,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Den populære kogebogsforfatter og tv-vært Anne Hjernøe har gennem tiden udgivet en lang række kogebøger. Men dette er første gang, hun giver sit bud på en sund og varieret kost til hele familien i en bog med retter til alle dagens måltider. Den vigtige morgenmad, hvor vi skal skydes i gang med en masse energi, så vi kan holde os friske resten af dagen. Frokosten, der for mange består af en madpakke, men som sagtens kan være mere spændende end en hurtig klapsammen. Mellemmåltiderne til den lille sult, så man ikke risikerer at gå i fælden med lavt blodsukker. Og ikke mindst det gode aftensmåltid, hvor Anne, som altid, har hentet inspiration fra det gode danske køkken såvel som fra den store, spændende madverden, vi er omgivet af. Hverdag er en stor kogebog, der indeholder over 200 gode retter og er gennemillustreret med skønne fotos. En bog, der bør stå på køkkenhylden hos enhver moderne familie anno 2017. Bogen indeholder: Over 200 gode opskrifter på morgenmad, frokost- og middagsretter samt mellemmåltiderMorgenmad med og uden protein og gluten, alt efter præferenceSunde frokost- og middagsretter med kød, fjerkræ, fisk og masser af grøntMættende grønne retter til vegetariske dageLette opskrifter, der er til at finde ud af, lavet med gode råvarer der er til at skaffeOpskrifter, der passer til en travl hverdag, men også til forkælelseForslag til at udnytte de gode rester og undgå madspild. Om forfatteren Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok med eget firma, AnneMad Aps, der beskæftiger sig med tv-produktion, produktudvikling, foredragsvirksomhed mv. Anne er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært har lavet AnneMad og sammen med journalist Anders Agger bl.a. har besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller, danske øer og det gamle Danmark. Anne er desuden og ikke mindst forfatter til en lang række kogebøger, herunder Annes syltebog, Politikens bog om tapas, Det gode køkken – sund mad mod kræft, AnneMad, AnneMad med mere, Annes julekalender, Annes spisekammer og senest Sunde salater, Sunde grønne retter og Grill & Grønt, alle Politikens Forlag.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - og alverdens bælgfrugter
    af Marie Melchior & Betina Hastoft
    130,95 - 154,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Bønner, ærter og linser … hmm … det er jo hippiemad … det er kun for vegetarer … det smager jo af ingenting … og er det ikke dødbesværligt? Sådan tænker mange sikkert. I denne bog afliver Marie Melchior disse myter, og hun viser, hvordan man laver de lækreste, vildeste og smukkeste retter med bønner og alverdens bælgfrugter. Med krydderier, krydderurter og sprøde grøntsager får du sparket smag ind i bønner, linser og ærter, så de bliver dine favoritter i helt nye versioner. Ude i den store verden har man siden tidernes morgen spist bønner og bælgfrugter – tænk bare på chili con carne med tørrede bønner fra Sydstaterne, dhal med linser fra Indien, hummus og falafel med kikærter fra Mellemøsten. Hele verdens retter står på rad og række på hylden i supermarkedet, uden at man tænker over det, når man går forbi. Så bring den store verden ind i dit køkken og få alverdens retter på menuen. Da kartoflen rykkede ind i Danmark, glemte vi lidt bønnerne – men nu skal de tilbage på menuen. Bønner og bælgfrugter har så mange gode egenskaber, så her kommer bogen, der vil inspirere dig til at skabe smukke, nemme og dejlige supper, sammenkogte retter og salater med masser af farver, fylde og sundhed. Vild med bønner indeholder 50 opskrifter på, hvordan du kan anvende bønner, linser og ærter, både tørrede, på dåse og friske i din daglige kost. Og hvis du ikke orker at udbløde bønnerne i vand, så brug dem fra dåse i stedet. Bogen henvender sig bredt til alle aldre, vegetarer, flexitarer og til den kødspisende. Så fyld maven op med bønner og bælgfrugter og bliv mæt på den gode måde, for de er sunde, smukke og fedtfattige. De indeholder masser af kostfibre, vitaminer og mineraler. Bønner og bælgfrugter er en super proteinkilde, og så er det også en bæredygtig fødevare. Om forfatteren Marie Melchior er madskribent og -stylist, kogebogsforfatter og madblogger. Hendes store kærlighed til mad blev til hendes arbejde, da hun startede Marie’s Køkken og arbejdede som kogekone. I de seneste 10 år har hun som madskribent kreeret inspirerende hverdags- og festmad til danske og udenlandske magasiner. Om fotografen Fotograf Betina Hastoft er en af Danmarks dygtigste og mest anerkendte madfotografer. Hun har været selvstændig fotograf siden 2006. Betina Hastoft er specialist i at få mad til at leve og se uimodståelig ud på billeder. Hun er leverandør af mad- og livsstilsbilleder til en lang række magasiner i Danmark og udlandet.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Den ultimative guide - 75 opskrifter, historie, fakta og meget mere om bacon
    af Christopher Sjuve
    149,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Vi elsker bacon! Den magiske duft som breder sig, når man steger bacon er som ambrosia. Bacon er ikke noget du har lært at elske. Du er født sådan! Alt smager bedre, alt bliver lidt sjovere, livet bliver lidt bedre – helt enkelt: Alt bliver bare bedre med bacon! Dette er den ultimative guide, i den finder du alt hvad du har brug for at vide om bacon … og lidt til. Historien om bacon - Hvilken vin eller øl kan du nyde til bacon - Hvordan steger du perfekt bacon 75 opskrifter med bacon - Sjove og utrolige facts om bacon - Kort sagt, alt om bacon. Alt bliver bare bedre med bacon, med forord af Den skaldede kok, er skrevet af norske Christopher Sjuve, som er kok, madredaktør og tv-vært. Han har et intenst og kærligt forhold til mad generelt, og til bacon i særdeleshed. Hans motto er: Du kan aldrig bruge for meget bacon! 5 hjerter- Politiken

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Karolines Køkken
    160,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Skøn mad uden kød - en grøn kogebog til de ikke-fanatiske.Skøn mad uden kød er en grøn kogebog til de ikke-fanatiske, der bare gerne vil spise mere grønt og mindre kød. Mens de fleste grønne kogebøger tænker i enkeltretter, arbejder Karolines Køkken med hele måltider. Du har gjort sig umage med at sørge for, at hvert måltid både skal mætte og tilfredsstille sanserne, så du ikke oplever dig ”snydt”, når du går fra bordet. Ud over de mange opskrifter på lækker mad rummer bogen også afsnit om, hvordan man bliver mæt uden kød, og hvordan man bygger et måltid op, så sanserne tilfredsstilles. ”Hvis ønsket om at spise kødløst en til flere gange om ugen skal slå rødder og blive en vane for dem, der holder af kød og fisk, skal de grønne måltider levere varen: De skal ikke bare mætte, de skal også give smagsoplevelser helt kompasset rundt, så man oplever en tilfredsstillelse under og efter måltidet.” Tove Færch, leder af Karoline Køkken

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Merete Olsen & Pia Brixved
    123,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Sommer og sol, gnister og kul – så er grillsæsonen startet. Det er også tiden for mange af vores gode danske råvarer, så hvorfor bruge råvarer, der er fragtet fra den anden side af jorden, når vi har adgang til nogle af de allerbedste fødevarer lige uden for vores dør? Maveglad grill forener det bedste af dansk sommer på en nem og overskuelig måde. Vi har ikke opfundet den dybe tallerken, men vi har gjort den både mavevenlig og lækker. Vanens magt er uransagelig. Vi har ofte tendens til at lave de samme opskrifter igen og igen. Nu er tiden kommet til nye, gode yndlingsretter. Denne bog giver en forfriskende inspiration til herlige grillretter uden gluten, raffineret sukker og mejeriprodukter. Om serienHver 3. dansker lider af fordøjelsesproblemer - oppustethed, manglende lettelse i kroppen og generel utilpashed. Fordøjelsesgener er det problem, folk hyppigst går til lægen med. Der har aldrig været så meget fokus på vores fordøjelse som lige nu – og heldigvis for det, da det er alfa og omega i forhold til sundhed og velvære. Maveglad Mad er en helt ny serie af bøger, der giver læseren mulighed for nemt og overskueligt at give kroppen det bedst tænkelige brændstof, uden det koster en bondegård eller er så besværligt, at man giver op fra start. Det er nemt, overskueligt og lækkert. Værsgo, så er motivationen serveret! Maveglad Mad-bøgerne tager udgangspunkt i forskellige temaer, hverdag, fester og højtider, med fokus på at give læseren en optimal fordøjelse med dejlige madoplevelser. Om forfatterne Merete Olsen var i mange år en af hovedkræfterne bag bestsellerne Den Skaldede Kok – mad med saft og kraft og Den Skaldede Kok – grill med gnist og glød – blot for at nævne et par af dem. Hun har siden 1999 drevet både restaurant og catering og har altid fokus på de gode råvarer uden for mange dikkedarer. Hun laver på en nem og lettilgængelig måde mad, så englene synger. Pia Brixved er indehaver af klinikken Colonic, hvor hun brænder for at oplyse danskerne om, hvor vigtigt det er at passe på fordøjelsen. Med en fortid som tv-tilrettelægger i 11 år skabte hun blandt andet fænomenet Den Skaldede Kok sammen med fotograf Carsten Ringholm. Carsten Ringholm, der har taget de lækre billeder i Maveglad mad-serien, er indehaver af Brutto Film, hvor han både laver film og tv.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Sandra Pugliese, Anna Iben Hollensberg & Charlotte Gylling Mortensen
    130,95 - 154,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Mikrofloraen i vores tarmsystem er helt afgørende for vores immunitet, fordøjelsesevne samt optagelse og omdannelse af næringsstoffer m.m. Ny forskning viser, at vores tarmbakterier også har stærk indflydelse på vores hjernekemi og psyke. Den absolut enkleste vej til at styrke mikrofloraen er via fermenteret mad og de rigtige fibre til bak-terierne. Om serien: Functional foodsFunctional foods er et begreb, der bruges om mange typer fødevarer. I denne nye serie af bøger anvender vi begrebet i betydningen af naturlige fødevarer – dvs. rene, oprindelige og uspolerede af industriel håndtering – som har kendte, sundhedsfremmende egenskaber. Nogle fødevarer har nemlig så -tydelige ekstra medicinske egenskaber, at vi bevidst bruger dem terapeutisk, dvs. vi -bruger maden som medicin. I serien er valgt nogle af de fødevarer, som ikke er så almindelige i den nutidige danske kogetradition, og bøgerne vil byde på lettilgængelige, familievenlige opskrifter, som kan benyttes igen og igen. En slags ‘Karolines Køkken’ med fokus på funktionelle fødevarer, som alle kan bruge. Andre bøger i serien: Bone broth, Gurkemeje og Kokos. Om forfatterne Sandra Pugliese er autodidakt kok og kogebogsforfatter. Hun har udgivet en lang række kogebøger, der alle har smag, sanselighed og sundhed i højsædet. Sandra har i -mange år arbejde med mad som medicin, og hendes holistiske tilgang til mad og sundhed har stor betydning i kreationsfasen omkring opskrifterne til denne bogserie. Hun kurerer hellere en halsbetændelse med fx timiante, ingefær og koldslynget honning end med en recept fra lægen, og hun brænder for at vise sine læsere, hvilke små mirakler de rette råvarer kan gøre for både krop og sind. Anna Iben Hollensberg er speciallæge i almen medicin og uddannet heilpraktiker i tysk naturmedicinsk metode. Efteruddannet i komplementær og holistisk medicin i især Schweiz, Tyskland og USA og i 2016 certificeret Functional Medicine Graduate, som den første danske læge. Hun driver en integreret medicinsk privatklinik i Silkeborg med fokus på orthomolekylær og functional medicine og er desuden faglig ansvarlig på Heilpraktikerskolen, fagunderviser og en efterspurgt foredragsholder. Charlotte Gylling Mortensen er cand.scient i klinisk ernæring. Hun blev i 2016 certificeret i Functionel Medicine Graduate som den første ernæringsfaglige i Danmark og arbejder på Institut for Ortomolekylær Medicin (IOM) i Lyngby. Hendes interesse for ernæring begyndte, da hun arbejdede for FN’s Verdens-fødevareprogram i Egypten i 1990’erne. Hun har desuden en MSc i journalistik fra University of Wisconsin, USA.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - små portioner til små personer
    af Søren Ejlersen & Kirsten Mikkelsen Ravnbøl
    118,95 - 149,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Babymad er ikke bare mad til baby. Det er sunde, nærende, duftende måltider af gode råvarer, som hele familien kan nyde sammen. Den rigtige mad er utrolig vigtig for en hurtigvoksende lille krop – også på lang sigt. Du får over 90 velsmagende opskrifter, som er skræddersyet til din babys udvikling – fra den første oplevelse med mad til at baby kan spise stort set alt. Her er mos, grød, saucer, hverdagsretter, supper, grøntsagssmagsprøver, mellemmåltider, frugtpuréer og dejlige drikke. Retterne er tilpasset babys udviklingstrin fra 4-6 måneder, 6-9 måneder og 9-12 måneder. Forskere fortæller om de bakterier i babys tarmflora, der er så vigtige for en sund udvikling, og om hvordan den lille får mod på og bliver glad for en skøn og sund madverden. Babymad indeholder også den nyeste viden, så babys behov i det første leveår dækkes fra top til tå. Kirsten Mikkelsen Ravnbøl er ernæringsspecialist i mad til de mindste og har altid haft som hjertesag, at babyer fra første mundfuld skal opleve glæden ved velsmagende, nærende mad i trygge fællesskaber. Kirsten er forfatter til flere publikationer samt foredragsholder, konsulent og underviser. Søren Ejlersen er medstifter af Aarstiderne og stifter af Haver til maver, passioneret foredragsholder og forfatter til en lang række grønne kogebøger. Han har viet sit arbejde til at skabe en grøn, sund og velsmagende madkultur. Søren er initiativtager til Babymad.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Extended
    af Gastromand.dk
    253,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Gastromand - Extended er en ny, opdateret udgave af den anmelderroste kogebogsbestseller GASTROMAND. Denne nye bog er en eksklusiv opgradering med lækre opskrifter på cocktails og klassiske, danske no nonsense-opskrifter på fx skidne æg og skipper labskovs samt to helt nye kapitler: Far laver sovsen og Svigermors drøm med opskrifter til den søde tand. Gastromand - Extended er stadig en uhøjtidelig kogebog proppet med inspiration til alle madentusiaster, der elsker at jonglere i køkkenet. Med kapitelnavne som fx Daten, Herrefrokosten og Tømmermændene giver Gastromændene et bud på, hvilke retter der er helt perfekte til en lang række situationer og begivenheder i enhver madglad mands liv. Helt uden dogmer og løftede pegefingre, men med masser af passion for velsmagende proteinrig mad og tilhørende drikke, byder Gastromændene dig med på tur i deres univers, hvor der bliver leget og hygget i køkkenet. Og dette på et niveau, hvor det er sjovt og tilgængeligt for de fleste med de basale køkkenfærdigheder på plads. Gastromand.dk er et gastronomisk mekka med alt om mad og drikke for manden med fokus på smag. Gastromand.dk er to gange blevet kåret til Danmarks bedste madblog.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  •  
    475,95 kr.
    Fragt 69,95 kr.

    Kokkebogen er klassikeren inden for professionel gastronomisk litteratur med al grundlæggende viden for enhver kok i hotel- og restaurantkøkkener. Kokkebogen giver en omfattende indføring i alt, hvad en kok har brug for at vide: Klassiske såvel som moderne tilberedninger, varekendskab, hvilke tilberedninger de forskellige råvarer egner sig til, valg og sammensætning af tilbehør og saucer. Samt over 1300 opskrifter og grundtilberedninger. Kokkebogen er således et uundværligt værktøj for kokken - fra den grundlæggende indlæring til den fortsatte udvikling gennem hele den professionelle karriere. I denne udgave er billedsiden fornyet, bogens opbygning er forbedret, og især afsnittet om varekendskab er udvidet. Kokkebogen er ikke alene den ultimative bog for professionelle gastronomer, men også amatørkokke vil kunne få stor glæde af bogens dybe engagement i kogekunsten og dens metodiske og overskuelige pædagogik.

    • Fragt
    • 69,95 kr.
  • af Kristine Marie Jensen
    230,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    I mere end 100 år har Frøken Jensens Kogebog været kendt som indbegrebet af dansk madlavning. Den har været populær lige fra den første udgave, fordi man altid har kunnet finde gode opskrifter til såvel den fine som den daglige middag. Denne bog er 6. udgave. En ny komplet genudgivelse af samtlige opskrifter, der alle er gennemgribende ajourførte og tilpasset det moderne køkken - naturligvis med stor respekt for originalen. Alle råvarer og fremgangsmåder er grundigt revideret af de to Frøken Jensen-eksperter Hanne Bloch og Bente Nissen-Lundsgaard. Dette er den klassiske grundkogebog, som kan bruges både i kollegiekøkkenet og af den garvede husmor. Den kommer hele vejen omkring det danske køkken og viser, at det består af mere end sild og frikadeller. Der er således inspiration til noget for enhver smag lige fra småretter, frokoster, middage og supper til desserter, syltning og bagning i kogebogens henved 1000 opskrifter. Velbekomme!

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Peter Friehling
    185,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke. Nu har en dansk opfinder og ph.d. i kemi brugt sin faglighed til at bringe det mere avancerede køkken ned på et brugbart hverdagsplan. I disse år finder sous vide en plads i mange danske køkkener. Sidste år solgte sousvide. dk alene mere end 2000 vandbade til private, og store butikskæder som Coop og Imerco har længe solgt udstyr til sous vide. Det er ganske forståeligt at sous vide nu går sin sejrsgang. Med sous vide får du mad i topklasse og mørt kød, hver gang. Sous vide er fransk for ”under vakuum”. Rent praktisk er metoden at du vakuumpakker dine råvarer med krydderurter eller anden ønsket smag i en pose og lægger posen i vandbad. Vandbadet holder en stabil temperatur under hele tilberedningen. Vakuumpakningen sikrer at smagen bliver i maden, og sammen med den kontrollerede temperatur, får du et væld af nye muligheder i madlavningen. En stensikker genvej til et topresultat. Sous vide giver optimalt udbytte af råvarerne, og du kan bruge billigere og mere smagfulde udskæringer, der nu med garanti bliver saftige og møre. Du behøver aldrig mere at være nervøs for fødevaresikkerheden når du spiser grillkylling og hverdagsmadlavningen bliver lettere, med lækre, frysevenlige retter. Med sous vide i huset og denne bog i hånden, får du kontrol med kvaliteten og kan imponere familie og venner med en perfekt tilberedt T-bone steak.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - hemmeligheden bag det perfekte måltid
    af Rasmus Bredahl & Nikolaj Buchardt
    299,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Hvorfor bliver vi stimuleret af noget, der knaser? Hvorfor går vi automatisk uden om fødevarer, der har en bestemt farve, mens andre farver lokker os? Og hvorfor taler vi så meget om smag, når vores lugtesans i virkeligheden giver os tusind gange så mange impulser? Det giver denne bog dig svaret på. Den tager dig med på en rejse ind i den hjerne, der fuldstændigt styrer alt, hvad der foregår, når du bliver sulten, og mens du spiser.Bogen har en let og legende tilgang til et stofområde, der ofte bliver gjort nørdet og selvhøjtideligt. Man bliver på én gang underholdt, oplyst og inspireret. Den kombinerer videnskabelig indsigt med eksempler, som læseren vil genkende og anviser konkrete måder at bruge denne indsigt på i eksempelvis opskrifter. Alt sammen krydres med små eksperimenter, læseren kan gennemføre, for at opleve virkningen af de mekanismer, der afdækkes. Der er ca. 50 opskrifter, der viser, hvordan du konkret kan bruge principperne, når du laver mad, men bogen ruster dig i sidste ende til at kunne lave mad uden opskrift ved at forstå grundprincipperne for den fuldendte spiseoplevelse.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Claus Meyer
    185,95 - 218,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Alt i en gryde. På sædvanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over disciplinen simremad.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Karsten Tanggaard
    139,95 - 184,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    "Sous vide i dit eget køkken" er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere kan vælge blandt de mere end 300 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. Med sous vide kan man få det bedste frem i hverdagsmad som kyllingebryst, laks, burger, flæskesteg, skinke, torsk, asparges og rabarber. Men sous vide er også perfekt, når man skal lave festmad til mange. Maden er mør og saftig, smager bedre og beholder sin flotte farve, fordi den er tilberedt skånsomt ved lavere temperaturer end ellers. Sous vide gør hverdagen lettere, fordi maden kan forberedes i god tid (evt. dage i forvejen), og så laves færdig på bare 5-10 minutter. Og maden er sund, saftig og velsmagende, selvom den er hurtigt tilberedt. Sous vide er meget velegnet til de billigere udskæringer, der bliver møre og velsmagende. ?Sous vide gør ikke automatisk nogen til mesterkok, men sammen med vejledningen i denne bog kan teknikken helt sikkert hæve grundniveauet markant for enhver madlavning. Desuden indeholder afsnittene om udskæringer, mørhed og om hvordan kødet påvirkes af opvarmning mange nyttige informationer, som selv rutinerede kokke kan have glæde af. Og de mange tid/ temperatur-angivelser med smagebeskrivelser findes simpelthen ikke nogen andre steder." Kenneth Toft-Hansen, Svinkløv Badehotel - Tidligere Årets kok-vinder og sølvvinder ved Bocuse d?Or Europe

    • Fragt
    • 39,95 kr.
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.