dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Kogebøger af kendte personer

Her finder du spændende bøger om Kogebøger af kendte personer. Nedenfor er et flot udvalg af over 532 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Kogebøger baseret på TV-serier, opskrifter fra kendte restauranter, osv.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Hannah Grant
    273,95 kr.

    Hannah Grant har lavet en helt ny Tour-kogebog: The NEW Grand Tour Cookbook 2 indeholder mere end 120 nemme og lækre Tour-opskrifter, og helt nye interviews med blandt andre Mads Pedersen, Magnus Cort, Cecilie Uttrup, Kasper Asgreen, Michael Mørkøv, Julie Leth og Lasse Norman Leth. Spis som stjernerne - lav rytterens signaturretter derhjemme. Server f.eks. Mads Pedersens livret og Kasper Asgreens yndlingsdessert, eller start dagen med Julie Leths overdådige morgenmad. Få også de bedste ernæringstips fra de to sidste års Tour-vindende hold, fra Team Jumbo-Vismas og Team UAE's performance nutritionists. Hvis du kunne lide den første Grand Tour Cookbook - vil du elske den HELT NYE The NEW Grand Tour Cookbook 2.

  • af Yotam Ottolenghi & Sami Tamimi
    119,95 - 277,95 kr.

    I "Jerusalem" får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter - både det helt traditionelle middelhavskøkken og moderne versioner af kendte klassiskere, lokale specialiteter og nye retter inspireret af byens alsidighed. Fx opskrifter på falafel, tabouleh, risotto og shawarma, men du finder også et hav af spændende, eksostiske salater, lam i mange versioner, brød og desserter. I alt over 100 opskrifter. Bogen er smukt illustreret med fotos, både af den delikate og indbydende mad samt stemninger fra det farverige Jerusalem. Vennerne - den jødiske Ottolenghi og den palæstinensiske Tamimi - skriver med stor passion og kærlighed om begges hjemby: det spraglede, mangfoldige og internationale Jerusalem. Bogen er en rejse ind i byen og dens rige og varierede køkken, dens smage og dufte. Yotam Ottolenghi: Kok og madskribent for bl.a. The Guardian. Flyttede i 1997 til London, arbejdede på forsk. toprestauranter og ejer i dag en kæde af restauranter og butikker under eget navn.Sami Tamimi: Kok og inspirator og højre hånd i Ottolenghis firma. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • af Yotam Ottolenghi
    288,95 kr.

    Enkelt er en fascinerende bog skrevet af den anerkendte forfatter, Yotam Ottolenghi. Udgivet i 2019, er denne bog en del af den moderne litteraturgenre. Enkelt er en bog, der tager læseren med på en unik kulinarisk rejse. Forfatterens passion for madlavning og hans evne til at formidle denne passion gennem hans skrivning, gør denne bog til en uundværlig del af enhver madelskers bibliotek. Yotam Ottolenghi har formået at skabe en bog, der ikke kun er informativ, men også inspirerende. Enkelt er ikke bare en bog, det er en oplevelse. Bogen er udgivet af Lindhardt og Ringhof, en af de mest respekterede forlag i Danmark. Hvis du er en fan af Yotam Ottolenghi, eller bare en madelsker, så er Enkelt en bog, du absolut skal læse.

  • af Claus Meyer
    119,95 - 297,95 kr.

    I "Meyers bageskole" kan både nybegynderen og den mere øvede hjemmebager være med. Bogen tager udgangspunkt i få grunddeje, der danner basis for de ca. 70 opskrifter, der spænder fra croissant over rugbrød til sprøde hvedebrød.Bogen henvender sig til dem, der bare gerne vil hurtigt i gang med at bage, men der er også masser af ekstra at hente for bagenørderne, der gerne vil vide, hvorfor surdejen skal have mindst lige så meget opmærksomhed som en krævende elskerinde, og hvor lange glutenstrenge egentlig kan blive. Opskrifterne er udviklet i tæt samarbejde med de dygtige fagfolk i Meyers bagerier, der hver dag beskæftiger sig med dej og bagning og svarer på spørgsmål fra folk, der har kvaler med surdejen derhjemme eller ikke kan få brødet til at hæve, som det skal. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • - Opskrifter til en travl hverdag med børn
    af Camilla Framnes
    247,95 kr.

    Den populære blogger og 'De unge mødre'- deltager, Camilla Framnes, viser hvordan hun smed 77 kilo og i dag har en sund BMI. Hemmeligheden bag det imponerende vægttab er blandt andet, at Camilla har lagt sit liv om, ændret synet på sig selv og lært at planlægge. Og det er disse tips, tricks og opskrifter, som Camilla øser ud af i ”Mit gale køkken”, der er en selvstændig fortsættelse af bestselleren fra 2011 ”Hvis jeg kan, kan du også”. Camilla fortæller uden omsvøb hvordan hun håndterer tilværelsens op- og nedture, travlhed med dine, mine og vores børn og inspirerer til, hvordan læseren også kan tabe sig, blive sund og glad ved at følge hendes gode råd og erfaringer. ”Framnes' GALE Køkken” er en nem og brugbar kogebog for alle – uanset pengepung. Alle ingredienser i opskrifterne kan købes i almindelige butikker og alle retter og gode råd er nemme og velsmagende, så hele familien kan være med og blive mæt. Med denne bog behøver du ikke flere kure. Camilla har erfaret, at det handler om at spise sundt og godt – ikke bare for en periode, men resten af livet. God fornøjelse og velbekomme.

  • af Kristine Marie Jensen
    118,95 - 235,95 kr.

    I mere end 100 år har Frøken Jensens Kogebog været kendt som indbegrebet af dansk madlavning. Den har været populær lige fra den første udgave, fordi man altid har kunnet finde gode opskrifter til såvel den fine som den daglige middag. Denne bog er 6. udgave. En ny komplet genudgivelse af samtlige opskrifter, der alle er gennemgribende ajourførte og tilpasset det moderne køkken - naturligvis med stor respekt for originalen. Alle råvarer og fremgangsmåder er grundigt revideret af de to Frøken Jensen-eksperter Hanne Bloch og Bente Nissen-Lundsgaard. Dette er den klassiske grundkogebog, som kan bruges både i kollegiekøkkenet og af den garvede husmor. Den kommer hele vejen omkring det danske køkken og viser, at det består af mere end sild og frikadeller. Der er således inspiration til noget for enhver smag lige fra småretter, frokoster, middage og supper til desserter, syltning og bagning i kogebogens henved 1000 opskrifter. Velbekomme!

  • af Chad Robertson
    187,95 - 297,95 kr.

    Mesterbageren Chad Robertson viser gennem en letforståelig tekst og masser af billeder, hvordan han laver de brød, der har givet ham kultstatus og har fået brødentusiaster fra hele verden til at drage til San Francisco for at besøge hans legendariske Tartine Bakery. Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød,jeg nogensinde har smagt.– Claus Meyer

  • af Jamie Oliver
    164,95 kr.

    Keep it simple! Man kan sagtens lave mad super god og velsmagende mad med blot 5 ingredienser. I Jamie Olivers nye kogebog handler det om kvalitet frem for kvantitet og om at lave sund og afbalanceret mad hurtigt og nemt.Det er en no nonsense kogebog - der er ingen små fortællinger om den enkelte ret, der er ikke lange afsnit om ernæring. Billede af de 5 ingredienser + billede af den færdige ret + beskrivelse af fremgangsmåden. Skema angiver indhold af kalorier, fedt, mættet fedt, proteiner, kulhydrater, sukker og fibre.Så bliver det ikke nemmere!

  • af Meyers Madhus
    297,95 kr.

    Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den bagebog om glutenfri brød og kager, du altid har manglet.   Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde – masser af væde. Og når du bage med meget våde deje, er det en række vigtige tips og tricks, du skal kende. Dem får du i Meyers glutenfri bageskole, der byder på lækre og gennemarbejdede opskrifter på alle de typer af bagværk, du har brug for: Brød, boller, pandekager, vafler, madbrød, pizza, madtærter, tærter med bær, kanelsnegle, lagkager, cookies og masser af skærekager. Alt bagt helt uden gluten.   Claus Meyer er gastronomisk entreprenør og har i mere end 30 år arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.

  • af Claus Meyer
    187,95 - 267,95 kr.

    Alt i en gryde. På sædvanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over disciplinen simremad.

  • af Rene Redzepi & David Zilber
    308,95 kr.

    I denne bog deler René Redzepi og kokken David Zilber, der står for restauranten Nomas fermenteringslaboratorium, ud af deres teknikker, så man kan lave og lege med Nomas omfattende forrådskammer af fermenter i sit eget køkken. Og lige så vigtigt viser bogen, hvordan man kan bruge disse ingredienser og derigennem udvikle sit eget repertoire, ved hjælp af over 100 originale opskrifter og 500 farvefotografier. “René Redzepi og Noma-holdet tilfører en enorm kreativitet til den ældgamle og universelle praksis, som er fermentering. NOMA GUIDE TIL FERMENTERING er lettilgængelig for nybegyndere, men den vil også med sikkerhed forbedre kundskaberne hos os, som allerede er tryllebundet af fermenteringens store verden.”– Sandor Katz, prisvindende forfatter til The Art of Fermentation  “Med NOMA GUIDE TIL FERMENTERING har René og hans hold skrevet den definitive guide til fermenteret mad. Vi er alle blevet meget klogere af de mange års research, der ligger bag denne bog, og jeg er meget begejstret over, at amatørkokke såvel som professionelle nu har adgang til denne information.”– David Chang, kok/stifter af Momofuku “Nomas laboratorium er den perfekte kulinariske kuvøse til at kaste sig over en tilbundsgående undersøgelse af fermentering. Det glæder mig, at Redzepi og Zilber har givet os adgang til deres omhyggelige research ved at forære os opskrifterne på deres mest succesfulde, og appetitlige, resultater!”– Alice Waters, forfatter til The Art of Simple Food  “NOMA GUIDE TIL FERMENTERING samler de detaljerede opskrifter fra restaurantens mest succesfulde påfund, dokumenterer hvor langt de er nået inden for det kulinariske felt, de selv har været med til at opdyrke og giver desuden en fremragende introduktion til kokke, både de professionelle og dem derhjemme, så de kan blive klogere på såvel praksis som glæderne ved at kokkerere med mikrober.”– Harold McGee, prisvindende forfatter til On Food and Cooking  “Efter at have læst NOMA GUIDE TIL FERMENTERING har jeg lyst til at laktofermentere alt i min nærhed! Der er simpelthen blevet åbnet op til en helt ny verden af ideer. René og hans Noma-hold deler generøst ud af deres viden om det, der begyndte som fermenterings-“ulykker”, og om hvordan mug, gær og bakterier på nærmest alkymistisk vis kan forvandle ens madlavning.”– Kylie Kwong, kok og medejer af Billy Kwong

  • - till vegetarer, veganere og alle andre gerne vil spise mere grønt
    af Meyers Madhus
    184,95 - 267,95 kr.

    MEYERS GRØN MAD tilbyder mere end 100 lækre og velsmagende opskrifter på grønne, velsmagende retter. Bogen er både til dem, der ønsker at leve 100 % vegansk eller vegetarisk, og til dem der bare har lyst til at spise mere grønt og måske lægge en kødfri dag eller to ind i om ugen. Bogen er på klassisk meyersk vis opdelt i sæsoner, og udover de mange lækre opskrifter, giver Meyers dygtige kokke dig også en masse bonus info om super sunde krydderier, og om hvordan man sørger for at få dækket alle kroppens behov, når man vælger kødet fra i sin daglige kost.

  • af Yotam Ottolenghi
    119,95 - 277,95 kr.

    Med sine meget succesfulde restauranter og bestselleren Ottolenghi: The Cookbook har Yotam Ottolenghi etableret sig som et af de mest interessante talenter i verden inden for madlavning og som madskribent. Denne eksklusive samling af vegetaropskrifter indeholder 120 originale retter, hvoraf mange i første omgang blev udviklet til New Vegetarian-klummen i magasinet The Guardian Weekend.Yotams madinspiration stammer fra hans middelhavsbaggrund og hans kompromisløse kærlighed til ingredienserne. Selv om han ikke selv er vegetar, er hans tilgang til vegetarkøkkenet aldeles original og innovativ og baseret på stærke og friske smagskombinationer. Bogen er inddelt i afsnit tilegnet grønt, auberginer, kål, ris og kornprodukter, pasta og bælgfrugter, rodfrugter, squash, løg, frugt, svampe og tomater, og bredden i farver, smagsvarianter og teksturer er usædvanlig.Fuld af inspirerende opskrifter og illustrereret af Jonathan Lovekins farverige madfotos er Plenty et must-have hos såvel kødspisere og vegetarer.Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • af Meyers Madhus
    227,95 kr.

    Med bogen her fra Meyers Madhus kan du nu trygt kaste dig ud pølsemageriets ædle kunst. 130 lækre opskrifter fordelt på Grillpølser/stegepølser, Modnede pølser, Vildtpølser, Pålægspølser, Pølser med indmad, Pølser med fjerkræ og Vegetarpølser. Her er også afsnit og teknik og udstyr samt et kapitel med garniture såsom sennep, ketchup, ristede løg, relish og meget andet fuldender dit hjemmelavde pølsemåltid. Meyers Madhus’ pølsekurser er blandt deres mest populære kurser, der lynhurtigt overtegnes.

  • af Jamie Oliver
    156,95 kr.

    "Det handler om at lave virkelig god, velsmagende mag, som bare er uden kød." - Jamie OliverHvad enten man vil tage en eller to kødfrie dage om ugen eller man vil leve vegetarisk, er her er masser af inspiration til kødfrie måltider med årstidens råvarer.Nem, sund, velsmagende og farverig mad, der ikke er dyr at lave. Indhold:Bradepande-retter / Alt i én gryde / Curries / Salater / Pier / Pasta / Ris og nudler / Burgere og fritter / Supper / Sandwicher / Snacks / Brunch

  • af Meyers Madhus
    184,95 - 267,95 kr.

    Meyers når du flytter hjemmefra er en begynderkogebog til unge, der gerne vil lære at lave sund og lækker mad. Alle bogens opskrifter tager udgangspunkt i råvarer, der er til at betale, hvis man er på SU. Men tager også hensyn til, at det skal være både lækkert og sundt og med masser af smag. Der er retter til alle dagens måltider, gode tips og nyttige tricks til, hvordan man bruger rester til fx madpakken. Opskrifterne spænder lige fra danske klassikere som frikadeller over poke bowls, grød, fish'n'chips og pizza til hjemmebagte fødselsdagsboller, linsegryde og hjemmelavet lemonade. Når du flytter hjemmefra er blevet til i tæt samarbejde mellem kokkene i Meyers Madhus og unge fra Egmont Kollegiet.

  • af Frederikke Legaard
    167,95 - 187,95 kr.

    Personlig kogebog med ung, varieret og uhøjtidelig mad og bagværk, der på én gang er kunstnerisk og helt nede på jorden.Kunstner og Bagedystvinder Frederikke Legaard blev landskendt for sine vilde kager og sin kunstneriske tilgang til konditorfaget, men at hun også kan lave sindssyg lækker mad, viser hun i dennekombinerede koge- og bagebog, som hun selv har skrevet, fotograferet og tegnet. Det hele hjemme i hendes eget bare fem kvadratmeter store køkken. Frederikke har lavet mad og egne opskrifter, siden hun var helt lille. Kogekunst er hendes samling af yndlingsretter, kager og desserter, krydret med personlige historier, skitser og gode tips. Hun beskriver bogen som et lille leksikon af små skatte, som hun håber, andre også vil kunne lide.Inspirationen til sin mad og kager finder Frederikke både ude og hjemme. Det er på udlandsophold i New York, hun har perfektioneret sine doughnuts, og i Hongkong hun har lært at lave verdens bedste dumplings, mens det er fra hendes mormor, hun har lært kunsten at bage.Bogen er delt op i en sød og en salt afdeling med underoverskrifter som Morgenbagværk, Kolde retter, Varme retter og Mine favoritter. Det er på en gang æstetisk og ukompliceret, for Frederikke kan og prioriterer begge dele. Der er eksempler på de fantastiske kager, der væltede Danmark, da hun var på skærmen under Bagedysten, men også helt simple opskrifter på hurtig og enkel aftensmad. Det hele ledsages af håndtegnede guides og step by step-tegninger.Bogen er det stensikre, ultimative bud på kogebogen til alle unge plus/minus 25.

  • af Søren Gericke, Hans Beck Thomsen, Erwin Lauterbach & mfl.
    197,95 - 230,95 kr.

    Den danske kokkescenes ‘grand old men’ samles igen, omkring deres store passion for at tilberede fantastiske retter med østers. Fire af vore mest velrenommerede mesterkokke, Erwin Lauterbach, Jan Hurtigkarl, Søren Gericke og Hans Beck Thomsen, fortæller i denne smukke og indbydende bog, hvorfor de holder af østers, og om hvordan de tilbereder deres personlige ynglingsretter med østers. Det hele krydrer de med personlige anekdoter om deres oplevelser med det luksuriøse skaldyr. Østers er en kongelig spise, der har været elsket af høj og lav i årtusinder. Vi får den fascinerende historie om, hvorfor verdens ældste østersbestand i Limfjorden altid har været så eftertragtet og højt elsket en spise. Her er masser af faglig viden og en gennemgang af forskellige typer østers. Bogen er fyldt med flotte, velkomponerede opskrifter. Her er noget for enhver smag, også for dem, der endnu ikke er helt klar over, at de elsker østers. Forfatterne er ikke blot mesterkokke på hver deres måde, de har alle fire en fælles passion som østers­elskere – en passion, som de i rigt mål deler ud af her. Det hele er krydret med smukke fotos af de mange herlige retter. Et uundværligt værk og must for alle, der holder af østers. Om forfatterne Erwin Lauterbach er en nestor i kredsen af prominente danske mesterkokke. Han har i en lang årrække præget den høje kvalitet, der har været en afgørende faktor for det nye, nordiske køkkens succes. Erwin Lauterbach drev og ejede i en årrække den velrenommerede Restaurant Saison, i dag står han bag Restaurant Lumskebugten på Esplanaden i København. Lauterbach har modtaget den prestigefyldte pris Champagneprisen. Jan Hurtigkarl åbnede sin første restaurant, Hos Jan Hurtigkarl, i 1979, i hjertet af København. Siden drev han i mange år restauranten Jan Hurtigkarl & Co. på Nordsjællands kyst, hvor han udviklede et meget personligt, opfindsomt og globalt køkken, der hver sæson havde et nyt tema. Han har modtaget en Michelin-stjerne og adskillige prestigefyldte priser, herunder Årets kok og Champagneprisen. I dag driver han Restaurant Mielcke & Hurtigkarl i Frederiksberg Have i København sammen med Jakob Mielcke Hansen – en gourmetrestaurant med fokus på eksperimenterende mad og samspillet mellem den omkringliggende have og køkkenet. Søren Gericke er mesterkokken, der om nogen har sat dagsordenen for det nye, danske køkken. Der findes stort set ikke en gourmetkok i dette land, der ikke er mærket af hans fingeraftryk. Han har mod­taget en række prestigefyldte priser for sit arbejde og bliver regnet for at være en af de betydeligste, nulevende danske kokke. Hans Beck Thomsen har gennem mere end 25 år, som tredje generation, været ejer af Henne Kirkeby Kro i Vestjylland og har forandret den mere end 200 år gamle kro til et af de fornemmeste madtempler i Danmark. Han har modtaget adskille prestigefyldte priser, ligesom han har været dommer ved VM for professionelle kokke i Lyon. Er medlem af Fonden til fremme af dansk gastronomi og driver i dag også Restaurant Stranden i Henne.

  • af Chad Robertson
    297,95 kr.

    85 opskrifter på fuldkornsversioner af Chad Robertsons favoritter af både brød og bagværk fra Tartine Bakery. Først revolutionerede Chad Robertson smagen og bagningen af surdejdsbrød bagt på hvedemel. Nu er turen kommet til bagning med fuldkornsmel. Chad Robertsons søgen efter velsmagen fra de forhistoriske fuldkornstyper har udmundet sig i 85 opskrifter på fuldkornsversioner af verdens bedste brød og bagværk. Og så deler han ud af sine banebrydende nye metoder og teknikker for brødbagning. MERE AF DET GODE BRØD er opfølgeren til bestselleren DET GODE BRØD af den verdenskendte bager Chad Robertson, medstifter af Tartine Bakery i San Francisco. Sagt om Chad Robertson: "Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød, jeg nogensinde har smagt". - Claus Meyer "Chad Robertson betegnes af mange som en af verdens bedste bagere. Det er store ord i et lille land som Danmark. Jeg har absolut ingen skrupler med at tilslutte mig sådan en hyldest. For hvis der er nogen, der fortjener den anerkendelse, så er det ham". - Kille Enna, i sit forord til DET GODE BRØD

  • - Vores yndlingsopskrifter
    af Adam Price & James Price
    160,95 - 184,95 kr.

    Brødrene James & Adam Price har beskræftiget sig med mad og gastronomi det meste af deres liv. Det er gennem årene blevet til talrige kogebøger, madartikler, en lang række madprogrammer, og i de seneste år har de også været restauratører. I denne bog har James og Adam samlet deres yndlingsopskrifter på retter, som serveres i restauranterne - lige fra det gode surdejsbrød, sprøde pommes frites og klassisk bearnaise til signaturretten Boeuf Stroganoff. Der er masser af ideer til både hverdag og fest - glæd dig til spise med brødrene Price.

  • - Alle årstidens favoritter
    af Ditte Julie Jensen
    72,95 - 198,95 kr.

    For første gang deler den populære Bagedyst-deltager Ditte Julie Jensen ud af sit hjerteblod og udgiver en selvstændig kogebog med sine yndlingsopskrifter. I denne bog – som i Dittes liv generelt – er det årstiderne, der er den helt store inspirationskilde. Hver en lille tur ud i haven eller naturen kan inspirere Ditte til at bage. De friske ingredienser, de liflige dufte og de spiselige blomster titter frem overalt og nærmest tigger om at blive brugt. Og i koldere årstider eller perioder med mindre tid til selv at plukke og dyrke kan selv en tur i supermarkedet virke inspirerende. For også her er der masser af variation i udbuddet af råvarer, der er i sæson og ekstra gode netop nu – og dermed masser af grunde til at gå i køkkenet! For Ditte er det at bage blevet en slags ventil for kreative impulser og fantasifulde indfald, og hun ønsker at smitte sin læser med lysten til at udtrykke sig gennem det perfekte lærred, en kage udgør. I hendes verden er det altid tid til kage – og så er det op til humøret og anledningen, om man har lyst til at skrue op for ambitionerne og teknikkerne, eller man bare vil fokusere på den gode smag og det gode bagværk. Der skal være plads til det hele – året rundt.

  • af Giorgio Locatelli
    187,95 - 297,95 kr.

    MADE IN ITALY, er den ultimative italienske kogebog. 625 sider og mere end 180 klassiske opskrifter på supper, risottoer, pastaretter samt fiske- og kødretter, og krydret med personlige anekdoter og historiske detaljer. Forfatteren, Giorgio Locatelli, er verdensberømt italiensk kok og ejer af Michelin-restauranten Locanda Locatelli i London. Han er opvokset i Italien og hjalp til i familiens restaurant, fra han var 5 år gammel. Locatellis roste bog er en fornøjelse at læse og uundværlig at lave mad efter.

  • af Yotam Ottolenghi
    156,95 - 288,95 kr.

    Den grønne revolution fortsætter! Her er opfølgeren til Plenty, der udkom på dansk i 2013. Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er Plenty More et must-have for såvel kødspisere som vegetarer. Bogen indeholder 150 indbydende, farverige og smagfulde grønne retter, der vækker appetitten og appellerer til din æstetiske sans. Yotam Ottolenghi har med sine restauranter og kogebøger etableret sig som et af de mest interessante talenter i verden inden for madlavning og som madskribent, og han har revolutioneret grøntsagskøkkenet med sin kompromisløse kærlighed til ingredienserne. Selv om han ikke selv er vegetar, er hans tilgang til vegetarkøkkenet aldeles original og innovativ og baseret på stærke og friske smagskombinationer.

  • af Rene Redzepi
    557,95 kr.

  • - nem, hurtig, billig mad - og næsten ingen opvask
    af Louisa Lorang
    93,95 - 138,95 kr.

    Med denne bog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på relativ kort tid - og efterlader stort set ingen opvask. Du får opskrifter på klassikere som cup noodles, bolognese, kartoffelsuppe, bøf bearnaise og tex-mex plus masser af ny inspiration til måltider, som er lette at bikse sammen og smager himmelsk f.eks. citronpasta med ærteskud, bowls, loaded sweet potatos og bao med hoisin flæsk. Louisa Lorang er kendt fra Go' Morgen Danmark og madskribent for bl.a. Aarstiderne og Alt for damerne og har online magasinet Lorang&Co.

  • af Claus Meyer
    93,95 - 157,95 kr.

    Den danske natur er fuld af spiselige lækkerier hele året rundt. Bær, planter, svampe, frugter og meget andet, der er lige til at tage med hjem. Den kendsgerning er i en lang årrække på besynderlig vis forsvundet ud af vores bevidsthed og er blevet glemt af langt de fleste. Nu spirer interessen for de vilde urter og naturens velsmagende overraskelser heldigvis igen. Og med god grund. Naturen er så frodig og gavmild, og når du bliver fortrolig med voksesteder og de bedste plukketidspunkt kommer du sjældent tomhændet hjem. Det føles som en gave at spise et måltid, der er lavet af råvarer, du har selv har fundet i den vilde natur og bragt hjem i dit køkken. Ligesom Almanak (2010) følger denne naturalmanak årets gang og sæsonernes skiften som struktureringsprincip. En almanak er traditionelt en udgivelse, der indeholder en fortegnelse over alle årets dage. Da det princip blev for omfattende for denne lille bog, der skal kunne tages med i rygsækken på tur i skoven eller på stranden, er den inddelt efter årstider – startende med foråret, hvor lysten til at komme ud i naturen efter en lang vinter er størst. Planter, svampe osv. er placeret efter den årstid, hvor væksten er bedst og mest udbytterig, også selv om en given plante kan være i sæson over flere årstider. Under hver plante, frugt eller musling vil det være uddybet, hvis der er flere tidspunkter, der er værd at holde øje med. Under hvert opslag finder du forslag til, hvordan du bruger det, du har fundet. Prøv også selv at lede videre, kigge i gamle kogebøger, find flere opskrifter på nettet eller brug de henvisninger, der er til opskrifter i Almanak. Som bekendt er det kun fantasien, der sætter grænser. Bagerst i bogen finder du tolv beskrivelser af naturområder, der kan hjælpe dig med at orientere dig i opslagsdelen, der bl.a. refererer til overdrev, kystskrænter og strandenge. Bagerst i bogen finder du også gode råd til tørring af forråd; svampe, bær, frugter mv. Med Meyers naturalmanak i hånden bliver du guidet sikkert gennem vildnisset og kommer hjem med alt fra blåmuslinger og brombær til strandkvan, brændenælder og violer.

  • - Ugemenuer til under 200 kroner
    af Karen Elene Thorsen
    197,95 kr.

    Bestseller!!! Fattig student er en genial kogebog for dig, der vil leve sundt, billigt og uden madspild - med nyt EKSTRA kapitel Ja, for alle, også familier, der gerne vil have pengene til at strække lidt længere. Der er opskrifter, sparetips og andre gode råd til dig, som gerne vil spise enkel og lækker mad, uden at det koster kassen. I denne kogebog finder du Karen Elenes mest populære madplaner, som alle kan laves for under 200 kroner pr. næse om ugen. Kender du det? Du får løn eller SU, og vupti er alle pengene borte, uden at du har flottet dig. Det opdagede Karen Elene, da hun flyttede hjemmefra, men hun fandt også ud af, hvad hun skulle gøre ved det. Det handler om planlægning. Lav en madplan, køb ind efter den, hold op med at smide mad ud, brug det, du har i køleskabet. Og … køb aldrig ind, når du er sulten! Plus et par tricks mere. Det lyder simpelt, men det virker. Karen Elenes motto er: “Jeg spiser det, som gør mig og min krop glad.” Du behøver ikke at skære alt det søde fra og nøjes med det sure. Eller gå på skrump. Når bare du spiser balanceret. Karen Elene Thorsen (f. 1997) er madblogger. Hun har Instagram-profilen @fattig.student med over 225.000 følgere. Karen Elene bor i Oslo og er i gang med en uddannelse inden for livsstilsændringer og folkesundhed.

  • af Claus Meyer
    297,95 kr.

    I 10 år har ALMANAK været en af danskernes foretrukne følgesvende, når der skal laves mad. En nyklassikker der bør stå på hylderne i alle danske køkkener.ALMANAK er Claus Meyers drøm om det fuldendte madår. Med udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende råvarer tilbyder bogen mere end 1.000 opskrifter på aftensmad, småretter og desserter, men også syltesager, pålæg, drikkelse, brød og kager. Det hele fordelt ud over samtlige af årets 365 dage.I ALMANAK er de væsentligste retter fra de sidste 300 års danske madhistorie opdateret, og de præsenteres side om side med opskrifterne på familiens yndlingsretter fra de fremmede køkkener. Bogens tyngde er imidlertid den næsten endeløse række af sprøde ideer til, hvordan vi uge for uge kan omsætte de muligheder, naturen giver os, til skønne, enkle måltider, der er inden for rækkevidde for os alle. ALMANAK er gennemsyret af en klar holdning til sundhed, fagligt overskud, fortælleglæde og af forfatterens begejstring for alt det, som kan høstes i de vilde landskaber. Med denne bog inviterer Claus Meyer sine læsere til at digte med på det nye nordiske hverdagskøkken.

  • af Yotam Ottolenghi
    119,95 - 227,95 kr.

    Stjernekokken Yotam Ottolenghis første kogebog er for længst blevet en klassiker og foreligger nu endelig på dansk. OTTOLENGHI KOGEBOG #1 er fuld af den mad, der har gjort Ottolenghis køkken så populært: gavmilde retter, opfindsomme smagskombinationer, strålende farver og et rigt udvalg af enestående råvarer. Her er opskrifter på alt fra kød og fisk, til overdådige salater og de mange skønne brød og kager, der har gjort Ottolenghis delier i London så berømte og besøgte. De opfindsomme, men ukomplicerede retter bygger på kulinariske traditioner fra både Mellemøsten og Nordafrika såvel som Italien og Californien. Yotam Ottolenghi står også bag kogebøgerne Plenty, Jerusalem og Plenty More og NOPI.

  • - Siden 1901
    af Kristine Marie Jensen
    43,94 - 308,95 kr.

    Ny udgave af den 'store danske nationalkogebog'. Med over 1.000 opskrifter på alle danske madklassikere og alle de andre retter, de fleste af os spiser til morgen, frokost og aften. Frøken Jensens Kogebog gør madlavning let og hjælper med at få god mad på bordet. Uanset om det er blødkogte æg eller treretters menuer – uanset om du er førstegangsbruger eller har masser af erfaring i køkkenet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families madvaner. Solgt i over 1 million eksemplarer siden første udgave i 1901

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.