Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Bestseller!!! Fattig student er en genial kogebog for dig, der vil leve sundt, billigt og uden madspild - med nyt EKSTRA kapitel Ja, for alle, også familier, der gerne vil have pengene til at strække lidt længere. Der er opskrifter, sparetips og andre gode råd til dig, som gerne vil spise enkel og lækker mad, uden at det koster kassen. I denne kogebog finder du Karen Elenes mest populære madplaner, som alle kan laves for under 200 kroner pr. næse om ugen. Kender du det? Du får løn eller SU, og vupti er alle pengene borte, uden at du har flottet dig. Det opdagede Karen Elene, da hun flyttede hjemmefra, men hun fandt også ud af, hvad hun skulle gøre ved det. Det handler om planlægning. Lav en madplan, køb ind efter den, hold op med at smide mad ud, brug det, du har i køleskabet. Og … køb aldrig ind, når du er sulten! Plus et par tricks mere. Det lyder simpelt, men det virker. Karen Elenes motto er: “Jeg spiser det, som gør mig og min krop glad.” Du behøver ikke at skære alt det søde fra og nøjes med det sure. Eller gå på skrump. Når bare du spiser balanceret. Karen Elene Thorsen (f. 1997) er madblogger. Hun har Instagram-profilen @fattig.student med over 225.000 følgere. Karen Elene bor i Oslo og er i gang med en uddannelse inden for livsstilsændringer og folkesundhed.
Med sit fokus på at inspirere singler og små husstande til at lave sund, billig mad og undgå madspild, er denne bog den første af sin slags i Danmark. Bogen giver dig inspiration til at se masser af muligheder for at få brugt alle de råvarer, du får købt. Er der spidskål tilovers fra coleslaw’en om mandagen, vil den både være super til tortillawraps om tirsdagen og til en frisk spidskålsalat om onsdagen. Har du rester af ærter fra tunmousse om tirsdagen, så brug dem i en lækker ærtetapenade om torsdagen. Du får tips til at gøre det lettere for dig at spise sundt – uden løftede pegefingre – men derimod en hjælp til at du kan få råd til mere, til du kan holde dig sund og rask og samtidig vise omtanke for miljøet. Bogen præsenterer dig for 4 ugers madplaner (5 af ugens 7 dage) inkl. indkøbslister og opskrifter på nemme, lækre og smagfulde retter til én person - gang op hvis I er flere. Ved at følge bogens madplaner og handle ind efter indkøbslisterne, vil der som udgangspunkt ingen madspild være, når de 4 uger er gået. I Brug rub og stub kapitlet tryller du videre, hvis du har rester til overs fra madplanerne. Her bliver du introduceret for lækre og kreative opskrifter på at bruge rub og stub af dine rester uge for uge. Single-testpersonerne i bogen har handlet ind for mellem 1000-1300 kr. på en måned, hvor familier på 4 har handlet ind for mellem 3600-4000 kr. på en måned.
Flyttehjemmefrakogebogen er til dig, der for første gang selv skal til at stå for indkøb og madlavning hver dag. Alle bogens opskrifter er nemme og billige at lave. Alt hvad du har brug for, er et godt basislager, som kombineret med gode, friske råvarer, sætter dig i stand til lave sund, lækker og billig mad til alle døgnets måltider. Bogen giver dig nye ideer til hurtige hverdagsretter, sunde snacks, sikre scoremiddage, dejlige desserter og hyggelige tv-retter. Alle bogens opskrifter er beregnet, så de passer til 1 person. På den måde ender du ikke med uoverskueligt mange rester, og dit madbudget vil række længere.
Den populære og udsolgte bog Vidunderlige Vafler er nu tilbage på markedet. Vidunderlige Vafler giver dig et magisk vaffelunivers fyldt med de lækreste og mest kreative vaffelkreationer. For hvis du troede at vafler kun var en skøn dessert, så kan du godt tro om igen: Vafler er så meget mere end det!
This book is the result of the author's absolute love for good food. Her exposure to the multiple cuisines of the land has influenced the recipes that have been documented in this book. Most of the recipes are everyday dishes made at her home. The book also features some fusion desserts created by the author that add some zing to the traditional sweets.Hope you try the recipes and enjoy them too.Sherin Mammen completed her masters in MA in English Literature from Utkal University And a PG Diploma in Journalism from the Indian Institute of Mass Communication. After brief stints in teaching, journalism, advertising and e-learning, she has now settled as a food blogger, recipe developer and home chef. Sherin has published several articles on education, lifestyle, careers and food for mainstream newspapers and websites."If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world." - J.R.R. Tolkien
Make delicious meals for one or two hungry people with 100 simple and satisfying easy recipes from the Good Housekeeping Test Kitchen-all perfectly portioned. Couples and other smaller families shouldn't have to rely on recipes for four or six. Here, the experts and recipe testers in the Good Housekeeping Test Kitchen take the guesswork out of small-batch cooking and share their favorite weeknight meals such as Pan-Fried Chicken with Lemony Roasted Broccoli, Air-Fried Steak Fajitas, Speedy Eggplant Parm, Short Ribs with Polenta, and Seared Pork Chops with Cherries and Spinach Plus: you also get the Test Kitchen's secrets on how to downsize any recipe, including your own family favorites. You'll never get stuck with endless leftovers again! Inside you'll find:Cooking techniques such as how to perfectly sear a chicken breast, clever shopping strategies to reduce food waste (ask the butcher to split a package of meat, roast veggies to extend their tastiness), and storage tricks to ensure freshnessMix-and-match options like delicious pan sauces (Mushroom Wine, Poblano Cream) and simple sides (Bacon-Roasted Potatoes, Coriander-Maple Glazed Carrots) so meals are always exciting and varied (3,060 possible combinations!) Stews and soups (Creamy Corn Chowder) and cozy casseroles (Loaf Pan Lasagna) to satisfy comfort food cravingsWow-worthy recipes for occasions such as date night, anniversaries, holidays, or weekend brunch so you can feast but not cook for a crowd. Happy hour menus such as Staycation Sips and Dips or For Brunch Lovers that bring the party to your homeSpecial treats like Skillet Brownies, Freeze-and-Bake Chocolate Chip Cookies, and Small-Batch Cupcakes for occasions when you want to bake a smaller batchLeftovers reimagined so cooking once, eating twice are both meals to look forward to Whether you are craving a hearty Pork Ragu Rigatoni or lighter fare like Jerk Chicken with Cucumber-Mango Salad, these recipes will come out perfectly portioned and deliver delicious results every time.
¿Qué es la comida callejera? Una definición común del término "comida callejera" es una comida preparada por un vendedor y vendida en un puesto al aire libre, carrito, camión o tal vez en un puesto de mercado. La comida que se sirve suele estar en las categorías de comida rápida y bocadillos; es decir, preparados rápidamente con ingredientes prefabricados y servidos en el momento oportuno. La comida callejera también suele comerse sin control, destinada a consumirse en el acto o mientras se camina. La comida callejera tiene definiciones y significados más amplios que los simples bocadillos que comen las personas en movimiento. La comida callejera es comercial porque la elaboran empresarios individuales y la venden a los clientes. Es comida que pertenece a ciudades y pueblos, en cualquier lugar donde la gente se reúna por negocios o incluso por recreación. Por lo tanto, los lugares donde se sirven estos alimentos pueden incluir no solo calles, sino también mercados al aire libre y cerrados donde las personas venden productos. Los pequeños puestos en los mercados de alimentos de México, llamados fondas, son ejemplos. Otros lugares incluyen áreas de diversión como carnavales, ferias y paseos marítimos, y eventos deportivos, estaciones de autobuses y trenes, y escuelas. Las mejores ciudades del mundo para la comida callejera 1. Bangkok, Tailandia 2.Singapur 3. Penang, Malasia 4.Marrakech, Marruecos 5. Palermo, Sicilia 6.Ciudad de Ho Chi Minh, Vietnam 7. Istanbul, Turquía 8.Ciudad de México, México 9.Bruselas, Belgica 10. Ambergris Caye, Belice (ceviche junto a la playa)
Enjoy the best Japanese food at home with more than 100 dishes from the gastronomic megacity, including favorites such as miso, sushi, rice, and sweets.While many people enjoy an almost cult-like reverence for Japanese cuisine, theyre intimidated to make this exquisite food at home. In this comprehensive cookbook, Maori Murota demystifies Japanese cooking, making it accessible and understood by anyone interested in learning about her native food culture and eating well. Inspired by Murotas memories of growing up in Tokyocooking at home with her mother and dining out in the citys wonderful restaurants and standsTokyo Cult Recipesoffers clear and concise information on key basic cooking techniques and provides guidance on key ingredients that home cooks can use to create authentic Japanese food anytime.Tokyo Cult Recipesis packed with dozens of mouthwatering, easy-to-make recipes for miso, sushi, soba noodles, bentos, rice, Japanese tapas, desserts, cakes, and sweets, accompanied by helpful step-by-step photographs. This fabulous cookbook is also a visual guide to this extraordinary city, bringing it colorfully to life in gorgeous shots of food markets, Tokyo street scenes, Japanese kitchen interiors, and more.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.